ayrılıgı en ıyı ben bılırım. Unıversıtede farklı okullardaydık, ayrılık çok koyuyodu, evlı degıldık belkı ama ınsan çok özlüyor. sonra okul bıttı benımkı yurtdısına calısmaya gıttı. Hem de arap ulkesıne. bır de sabah cok erken kalktıgı ıcın cok erkek yatıyodu. aksam sadece yarım saat netten konusabılıyoduk sonra yatıyodu zavallım. O ısten geldıgınde ise ben hala işte oluyodum
Olursa kpss atamalarında farklı ilş yazıcam. Buyuk ıhtımal asalet tasdık olana ve tayın yaptırana kadar ayrı kalıcaz. ayrılık gercekten cok zor ama özlem de bırbırıne daha cok baglıyo çiftleri. Hatta arada ayrı kalmak lazım, ınsan heğ yanyana olunca alıskanlık oluyo bir süreden sonra
Umarım çok cabuk gecer zaman da esının askerlıgı bıter aynurcugum
sultan, eski sözlün arada seni arayıp sormak, kaba bir tabirle ikinizi birden idae etmek için yol yapıyor gibi geldi yazdıklarını okuyunca. Nişanlı bir adam neden arada sırada eski sevgilisini arar ki? Hadi bir defa aradı helallik almak için, o da yamuk ya; ona tamam diyelim. Arada arayıp haber almak ne demekmiş? Ağzını arıyor, tepkin çok sert olmazsa ufak ufak yanaşırım gibi düşünüyor herhalde.
Velev ki iki kişiyi aynı anda sevsi (olmaz ama), velev ki arada kaldı. Dürüst bir insan uzatmadan kararını verir, verince bunu açık yüreklilikle anlatır sonra da arkasına bakmaz. Nişanlısının ardından böyle dolap çeviriyorsa -hem de başlarda- ben de acıdım o kıza.
Umarım onlar kendi yollarına giderler sen de temiz bir sayfa açarsın. Çok gençsin daha, karşına adam gibi adam çıkar elbet...
Aferin kız sana
Hem rahatlamışsın hemde gerekeni söylemişsiin işte
Dediğin gibi öylesi evlendikten sonra gördüğü iki bacaklı nefes alan ilk nesneye bile aşık olur
Aldatılmak kaçınılmaz olucak maalesef eşi için ama Rabbim islah etsin bari o kızcağızın canını yakmasın
Bundan sonrada arasa bile açma iyice kudursun
Sesini duymayı bile hak etmiyor böylesi
ben zamanında hep ayrıydım zaten eşimden , farklı şehirlerde okuduk , farklı şehirlerde yaşadık , farklı şehirlerde çalıştık , 5.5 yıllık ayrılıktan sonra tam kavuştuk derken 1 yıl doldu , yine ayrıldıkk , daha ayrı kalmak istemiyorum artık sevgilimdenn , ömrüm hasret çekmekle geçti yaaa....
her duyan öyle diyor, yol yapiyor sana diyor, barismak isticek yakinda diyor ama bana öyle gelmedi,
belki ben safim bilmiyorum ama bana gercekten sadece merak ettigi icin aradi gibi geldi,
sana aciklama borcluyum dedi, hicbisey borclu degilsin diye kestirip attim,
adam nisanli olmasaydi bile benim zaten isim olmazdi,
cünkü ayrilan bendim, (ama beni aldattigini falan sonradan ögrendim tesadüfen)
zaten sirf o koydu bana, kandirilmis olmak,
neyse birdahada konusmayi düsünmüyorum zaten umutum,
hersey buzamana kadar hep onun istedigi gibi oldu,
artik istedigi gibi olmiyacak,
istedigi zaman benim sesimi duyamiyacak buna izin vermicem
zaten öyle direk olarak helallik felanda almadiki, özür de dilemedi,
sadece yaptigim hatanin farkindayim dedi, sana kötülük ettim dedi,
ama bence pisman bile degil, bilmiyorum..
Haketmiyor ve birdahada duymasina izin vermicem,
Allah biliyor ya beddua etmedim ama vicdani biraz olsun sizlasin istedim,
bakalim sizliyacakmi bilmiyorum
Canimmmmmmmsenin üzülmemen lazim lütfen kendini üzme,
esinle yakinda sag saglim kavusacaksiniz insallah,
kavusmalar pek güzel oluyor, sen asil orayi düsün
Arkadaşlar bu seferki serüvenim kısa sürdü transfer yapılmadan embriyolar oluşmadı yarın sabah içinde bir ümit var dediler ama çok az olmasada yapıcak bişey yok b ende diete başlıcam ve kendime farklı bir yol çizicem ama şimdiki isteğim zayıflamak hemde her pahasına zayıflamak.....
tebrik eden tum arkadslara teşekkürler.hem hafta derecesi yapmışım hem de ayy :) çok mutlu oldum... 91.4 oldum. ınş guzel dualerınızla daha da zayıflayacağım. kızlar geçmişi takıp edıyorum ama aranızda guzel bır samımıyet var. sohbetlerınızdekı guzel konuşmalara yabancı kaldığım içi n cevap vermıyorum.
gyzel yemekler yapanlara...
sevgılı dıyenlere
iş isteyenlere
kaynanadan görümceden dertlı olanlara
bebek bekleyenlere...
bebek isteyenlere veeee bu tombiş halden 20 lık çıtır halıne donmek ısteyen tummm güzellere allah gonlunuze göre versın dıyorummm...
kızımla bırlıkte guzel bır cumartesı geçırdık. babasının semınerı vardı. sabah bızı bıraktı gıttı. ona bakan halası da koye kayınvalıdemın yanına gıtmıştı. tum gun kızımla bırlıkteydık. öğleyın kermes varmış. eşim yemek hazırlama oraya gıdelım dedı. guzel bır tavak perde plavı ve mukemmel bır batlıcan dolma yedım. sonrada mısafırlığe gıttık kızımla. geldık yemek yoktu. eşimde sadece salata yap yanına yoğurt yeter dedı.. akşamda salata yedık. daha da bırsey yemem...
herkese mutlu bır gece dılıyorummm
Birde kızlarrrrrrr cuma sabahı yaptırdığım kan testinin sonuçlarına baktım şimdi netten :122: :122: :122:
Bir gün önce içtiğim Frappo yüzünden kesin daha yüksek çıkacağını düşündüm sonuçların
Açlık kan şekeri geçen sefer 144 dü
Bu sefer çok şükür 93 çıktıyani yapan labaraturara göre normal sınırlarda
Hemoglobin geçen sefer 6.4 dü ki yüksek sınırlara göre
Bu sefer 6.2 çıktı ( yine yüksek tabiki ama geçen sefere nazaran biraz daha düşmüş
Tsh 2.47 cıkmışyani normal sınırlarda yine
Üre diye birşeye bakmış bu sefer extradan oda 13 çıkmış ama normal sınır 17 - 55 arası olması gerek
Bu ürenin ney olduğunu bilen varmı :26:
Önümüzdeki cuma tekrar doktorda randevum var sonuçları görecek doktor bakalım ne diyecek bu seferki sonuçlar için
İyi akşamlar arkadaşlar
Umarım herkesler iyidir.Bu haftanın kilo verenlerini gönülden tebrik ederim.
Ben biraz hasta gibiyim, pek keyfim yok. Bilgisayar ekranına bakınca midem bulanıyor. Bu yüzden dünden beri pek takip edemedim.
Hepiniz sağlıcakla kalın inşallah.
İ
Benim oğlumun kalp sorunu doğduktan sonra anlaşıldı örneğin.
.
Arkadaşlar bu seferki serüvenim kısa sürdü transfer yapılmadan embriyolar oluşmadı yarın sabah içinde bir ümit var dediler ama çok az olmasada yapıcak bişey yok b ende diete başlıcam ve kendime farklı bir yol çizicem ama şimdiki isteğim zayıflamak hemde her pahasına zayıflamak.....
Günaydın fıstıklarrr , mutlu ,huzurlu , aşk dolu , az kalorili bi haftasonu diliyorumm
nassınız bakayımm ?? benden iyilik , bende bugünü MİLAD ilan ediyorum Esra gibi , çizelgemi değiştirdim , bugünden itibaren başlıyorum artıkın , yettim garii üleeyynn
hadi bakalım kızlarr , hep beraber gaza gelelimmm , haydin kapışmayaaa
sultancım cadde kızları derki exten next olmaz. erkekler böyle. ciddi ciddi açıklamalar getirmeye çalışıyorlar bir de bu olgunluktan uzak davranışlarına. ben ne zaman bir arkadaşıma uzak dur desem gidip görüştüler böyle adamlarla. hatta bir tanesi evlendi. o yüzden diyecek bir şey yok bizler için. sen neyi ne kadar içine sindirebiliyorsan öyle davran. ben de geçmişte beni aldatan erkek arkadaşımın aramalarına cevap vermemiştim. konuşmaya bile tahamül edemiyordum çünkü. şimdi umrumda bile değil kendisi. eşimin tırnağı bile olamaz amiyane tabirle. o zaman üzüldüğüm şey benim için hayırlısıymış canım. sen de sabretmeye çalış kendin için.
kapışacaz senle Aynurum, çok iyi yapmışın çizelgeni değiştirmekle. günler sabırla geçecek, ödülü eşsiz olacak kuzum.
inşAllah canım benimm inşAllaahhh
eski çizelge aldatıyordu ,oohh zaten bu kadar kilo verdim rahatlığında oluyordum , sen değiştirince bende değiştireyim dedim
hedefe yaklaştıkça psikolojik olarak rahatlıyo insan. nasıl olsa veriyorum diye. ama ben eylül başından beri bu kilolarda geziyorum, yerimde sayıyorum. o yüzden eskimişti o çizelgeler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?