Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zamanında hep ayrıydım zaten eşimden , farklı şehirlerde okuduk , farklı şehirlerde yaşadık , farklı şehirlerde çalıştık , 5.5 yıllık ayrılıktan sonra tam kavuştuk derken 1 yıl doldu , yine ayrıldıkk , daha ayrı kalmak istemiyorum artık sevgilimdenn , ömrüm hasret çekmekle geçti yaaa....

her duyan öyle diyor, yol yapiyor sana diyor, barismak isticek yakinda diyor ama bana öyle gelmedi,
belki ben safim bilmiyorum ama bana gercekten sadece merak ettigi icin aradi gibi geldi,
sana aciklama borcluyum dedi, hicbisey borclu degilsin diye kestirip attim,
adam nisanli olmasaydi bile benim zaten isim olmazdi,
cünkü ayrilan bendim, (ama beni aldattigini falan sonradan ögrendim tesadüfen)
zaten sirf o koydu bana, kandirilmis olmak,
neyse birdahada konusmayi düsünmüyorum zaten umutum,
hersey buzamana kadar hep onun istedigi gibi oldu,
artik istedigi gibi olmiyacak,
istedigi zaman benim sesimi duyamiyacak buna izin vermicem
zaten öyle direk olarak helallik felanda almadiki, özür de dilemedi,
sadece yaptigim hatanin farkindayim dedi, sana kötülük ettim dedi,
ama bence pisman bile degil, bilmiyorum..

Haketmiyor ve birdahada duymasina izin vermicem,
Allah biliyor ya beddua etmedim ama vicdani biraz olsun sizlasin istedim,
bakalim sizliyacakmi bilmiyorum

Canimmmmmmm senin üzülmemen lazim lütfen kendini üzme,
esinle yakinda sag saglim kavusacaksiniz insallah,
kavusmalar pek güzel oluyor, sen asil orayi düsün

tamam Emineciimm ben o zaman sıkmayayım canımı , sonuca odaklanayım

Neyse kızlar bana müsaade sabah erken kalkıp kahvaltı faslını erken bitirmem lazım
Öğleden sonra gelicekmiş halaları eşimin o saate kadarda bari bir posta çamaşırı aradan cıkartıp sermiş olmam lazım birde banyoyu temizlerim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz

Arkadaşlar bu seferki serüvenim kısa sürdü transfer yapılmadan embriyolar oluşmadı yarın sabah içinde bir ümit var dediler ama çok az olmasada yapıcak bişey yok b ende diete başlıcam ve kendime farklı bir yol çizicem ama şimdiki isteğim zayıflamak hemde her pahasına zayıflamak.....

Banucum herşeyin hayırlısı olsun , kilo verip hamile kalman tabikide senin ve bebişin içinde daha sağlıklı olur canımm , hakkında hayırlısı olsun ...

Canım seni çok özlüyoruz..
Bizim için çok değerli ve özelsin..
Bir an önce toparlanıp eski meryem olmanı dört gözle bekliyorum kendi adıma..
Madem doktorunu değiştireceksin ve çok kırıldın. içimde olanı söylemek istiyorum..Bende sana uçakla yolculuk yapmana izin vermesine kızdım açıkçası..
Senin gebeliğin kıymetli gebelik, bu konuda daha özenli olabilirdi...
İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider senin ve diğer arkadaşlarımızın ve nerde varsa isteyenlerin..

arnazarcığım,çok güzel kilo veriyorsun.
Paylaşım konusunda daha fazla aramızda olmanı isteriz bizde..

cecocuğum,gözün aydın..Çok sevindim..Rahatlamışsın sende..

Geçmiş olsun..

İ
Benim oğlumun kalp sorunu doğduktan sonra anlaşıldı örneğin.
.

Benim oğlumun da doğumdan sonra anlaşıldı.
ne kızmış ne üzülmüştüm...
Birde sorarlardı neden peki anne karnın da anlaşılmadıkiiii..
Onlara da ayrı dert anlat..

Canım geçmiş olsun..İnşallah faydası olur tedavinin...
sıkıntılarının bir an önce geçmesi,düzelmesi dileğiyle...

İYi günlerde kullan elbiseni,uygun fiyata çok hoş bir kıyafetin olmuş ne güzel...

Banucuğum, Herşeyde var bir hayır..
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.
Hadi dört elle sarılıp kilo olayına noktayı koyalım hep beraber...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir pazar günü diliyorum. istanbulda tam piknik havası var. biz bugün de rayından çıkan sürgülü gardropu yaptırmak için evdeyiz. üzülmüyorum ama artık, can sağlığı olsun napayım. bu sabah 87.5 kg çıktım tartıda. üzüldükçe yiyorum, yedikçe şişiyorum. ama artık son.

toksincim peynir ekmek yemek istediğinden bahsetmişsin sürekli. insanın canı sürekli aynı şeyi istiyorsa bir eksiklik olabiliyor vücudunda. kalsiyum mu az alıyorsun acaba. bir tahlil yaptır, belki çözüm olur. inşallah yavaş yavaş da olsa geçersin sağlıklı beslenmeye. kendini hırpalamadan akşamları az yemekle başlayabilirsin bence.

sultancım cadde kızları derki exten next olmaz . erkekler böyle. ciddi ciddi açıklamalar getirmeye çalışıyorlar bir de bu olgunluktan uzak davranışlarına. ben ne zaman bir arkadaşıma uzak dur desem gidip görüştüler böyle adamlarla. hatta bir tanesi evlendi. o yüzden diyecek bir şey yok bizler için. sen neyi ne kadar içine sindirebiliyorsan öyle davran. ben de geçmişte beni aldatan erkek arkadaşımın aramalarına cevap vermemiştim. konuşmaya bile tahamül edemiyordum çünkü. şimdi umrumda bile değil kendisi. eşimin tırnağı bile olamaz amiyane tabirle. o zaman üzüldüğüm şey benim için hayırlısıymış canım. sen de sabretmeye çalış kendin için.

eriny müstakbel gelin olarak kalp fethetme turlarına başlamışsın. inşallah kıymetini bilirler canım onlar da. ne yapsan güzel olacaktır, böyle durumlarda düşünmen bile yeter çünkü.

Meryemcim daha iyi gibisin görüyorum ki. inşallah her şey çok daha güzel olacaktır sizin için canım. kızgınlığını içine atma. geçen doktorunun ihmali ve biraz da sorumsuzluğu yüzünden ikinci kez ameliyat olması gereken arkadaşıma doktorunu sağlık bakanlığına ve çalıştığı hastaneye şikayet etmesini tavsiye ettim. hukuk davalrında sonuç alınması uzun sürüyor ama bakanlık hemen soruşturma başlatıyor bilgiğim kadarıyla. bunları yapmayacaksan bile yapacağını söyle onun da canı sıkılsın. kızgınlığını saklamana gerek yok, sana zarar verir çünkü. inşallah gönlüne göre olur her şey canım.

cecoşum tahlil sonuçların düzelmeye başlamış, çok sevindim canım. eminim şekerinin düşmesinin sonuçlarını tartıda da göreceksin bu hafta. balık yiyecekmişsiniz, afiyet olsun. balık bu mevsimde bol bol yenmeli kilo vermek için. biz de cuma yedik, pazartesi tekrar yapmayı planlıyorum.

biricikce geçmiş olsun, umarım biran önce düzelirsin.

umutcum kendini hırpalamadan sağlıklı beslenmeye geçmeye çalış canım. insan kendini suçladıkça daha çok yiyesi geliyor. eminim halledeceksin sen onları birkaç hafta içinde. mekik de kesin etki edecektir göbeğine. az daha zayıflasam ben de çekmeye başlayacağım. şimdi yuvarlanacak gibi oluyorum deneyince. bugün de eminim irade gösterip yemeyeceksin doğumgünü mamalarını.

banu145145 hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah önce kilolarından kurtulup sağlığına kavuşur, sonra da bebeğini kucağına alırsın kısa sürede.

Aynurcum botoks inşallah iyi gelir. Eşin için de moralini yüksek tutmaya çalış canım. komutanlar 20 yaşında kişiliği oturmamış gençleri eziklediğinden koca koca adamlara aynı muameleyi yapmaya çalışma çabaları sökmüyor. biteceğini düşün hep. eşin sana gelecek, ama o komutan eğer biraz vicdanı varsa ömür boyu insanlara kötü davranmanın huysuzluğunu, huzursuzluğunu yaşayacak. çok şey söylenir de onlarla ilgili, suç işlemek istemiyorum. sen olumlu düşünmeye çalış, eşine destek ol canım. geçecek inşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122:

Gece yine sabaha kadar uyuyamadım :26: yattığım yerde döndüm durdum:26:
Bir ara daha böyle olmuştum nedendir bilmiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası :26:
O dönem 6 aydan fazla sürmüştü uykusuzluklarım. Bütün gece ancak 2 yada 3 saat uyuyabiliyordum.
Bu sabahta evdekiler benden erken uyanıp kahvaltı hazırlayıp uyandırdılar beni tek iyi yanı
Hatta eşime şakasına yüzümü yıkamasammı kahvaltıdan sonra yine yatarım dedim
Tabi misafir geleceği için mimkin deel
Birlikte güzelçe kahvaltımızı yaptık şimdide birkaç işim var onları yapmadan size bir bakayım dedim

Bu arada cuma gününe kadar bu uykusuzluklarım ve kalitesiz uykularım devam ederse doktora bana uyku hapı vermesini isteyeceğim belki biraz işe yararda düzene girerim yine
Nette okuduğum kadarıyla düzensiz ve kalitesiz uykuda kilo vermeyi engelleyebiliyormuş
Herşeyin hayırlısı diyorum ve ufaktan işlerime girişiyorum
Bitince nasılsa misafirlerim gelene kadar yine sizlerle olurum

Canım çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır. Sakın üzülüpte pes etme
Yenanında dediği gibi şu kilolardan bir kurtulalım ondan sonra seninde mucizen belki kendi kendine gelir sonuçta Allahın işi belli olmaz Doktorların asla çocuğun olmaz dedi kadınlar bile Rabbim ol dedikten sonra mucizelerini kuçaklarına alabiliyor sonuçta
Bütün dualarımız seninle Adaşım

Günaydın fıstıklarrr , mutlu ,huzurlu , aşk dolu , az kalorili bi haftasonu diliyorumm

nassınız bakayımm ?? benden iyilik , bende bugünü MİLAD ilan ediyorum Esra gibi , çizelgemi değiştirdim , bugünden itibaren başlıyorum artıkın , yettim garii üleeyynn

hadi bakalım kızlarr , hep beraber gaza gelelimmm , haydin kapışmayaaa

kapışacaz senle Aynurum, çok iyi yapmışın çizelgeni değiştirmekle. günler sabırla geçecek, ödülü eşsiz olacak kuzum.

yok canim zaten öyle next yapmaya felan niyetim yok,
birdaha konusmayada niyetim yok zaten, bundan sonra herkes kendi yolunda,
insallah birgün benimde zerre kadar umrumda olmiyacak,
senin dedigini demeyi cok isterim, allah banada nasip etsin
"esimin tirnagi bile olamaz"

kapışacaz senle Aynurum, çok iyi yapmışın çizelgeni değiştirmekle. günler sabırla geçecek, ödülü eşsiz olacak kuzum.

inşAllah canım benimm inşAllaahhh

eski çizelge aldatıyordu ,oohh zaten bu kadar kilo verdim rahatlığında oluyordum , sen değiştirince bende değiştireyim dedim

inşAllah canım benimm inşAllaahhh

eski çizelge aldatıyordu ,oohh zaten bu kadar kilo verdim rahatlığında oluyordum , sen değiştirince bende değiştireyim dedim

hedefe yaklaştıkça psikolojik olarak rahatlıyo insan. nasıl olsa veriyorum diye. ama ben eylül başından beri bu kilolarda geziyorum, yerimde sayıyorum. o yüzden eskimişti o çizelgeler zaten

hedefe yaklaştıkça psikolojik olarak rahatlıyo insan. nasıl olsa veriyorum diye. ama ben eylül başından beri bu kilolarda geziyorum, yerimde sayıyorum. o yüzden eskimişti o çizelgeler zaten

bebeeem sen eylül başından beri buralardasın , ben 4-5 aydır 90 - 85 aralığında mehteran gibi devam ediyom , 2 ileri 1 geri misali

evet yaa bitsin artık bu çile, yeter beee sıkıldım haaa bu çikoluktan

BİZİM OLSUN FISTIKK

Kapismaniz hayirli olsun kizlar :))))
ayyyyyyy bugun pazar ve cok sIkiciiiiiiiiiiiiiii
diger kizlar nerelerdeki ??
herkes geziyo galiba,
ee türkiyede pazar da olsa capcanli bir hayat var

burasi pazar günü ölü sehir :)))

günayyydıınnnnnnnnnnn fıstıkk hatunlarrrr kahvaltımızı yaptık az yürüyüş yapalım dedik her zamanki gibi orman yangını varmış koca gitti göreve ne zaman plan yapsam kalırım yalnız başıma aman anca emeklilikte adamla rahat rahat gezecez heralde neyse sağlık olsun
bende az güneş geçsin çok sıcak kızlarımı alıp parka gidicem
mutlu pazarlar

Offffff kızlar yaa benim şansıma tüküreyim
Tam işlerim bitti girip bir duş alayım dedim hatta kızıda yıkayacaktım bir baktım sular incecik akıyor :26: tabi kombi su bile ısıtmıyor o yüzden hemen buz gibi suyla ay uy diyerek iki dakikada bir su dökündüm kızıda yıkamaktan vazgeçtim.
Umarım sular birazdan gelir yada en azından akşama doğru yoksa balık sular akmazken çok zor olucak
Allahtan temizletipte getiriyor eşim ama ille bende bir sudan geçireceğim o balıkları huyum kurusun

Neyse artık bakıcağız bir çaresine olmadı kenarda acil durumlar için koyduğum suyu kullanıcağım

bende duşumu aldım , saçlarımı kuruttum , dışarı çıkmam lazım ama iyice bi kuruyayım öyle

Sular gelmeye başladııııı :122: :122: :122:

Bende hemen duşa gireyimde kimseler gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…