Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

söylemek istediğim herşeyi banucum anlatmış zaten yorum yok

geçmiş olsun bacııı hem zayıflıyon hem güzülleşiyon haa
yeni çizeldende gözümden kaçmadı haa hadi hayırlı olsun cuuuup diye düşüver 70lere
kocişine gelince her okuduğumda içim sızlıyor rabbim bol bol sabır versin insan bir kelime duyabilmek için helak oluyor

ewet canım bende kullanıyorum ağızdan alınca baş dönmesi bulantı ve uyku yapıyor o yüzden gece yatarken iç
ben fitil olarak kullanıyorum

ödülü büyütün artık hem fıstık hangi birinizi taşısın yazık tir daa
gelin bu haftanın birincisine RED KİT'in ''DÜL DÜLÜNÜ'' verelim

herkeslere iyi pazarlar....
eşim bugün çalışıyo((
bir pazarımız var, bu hafta pazarda gitti.....
en azından birlikte bi alışverişe gitsek bari akşam yaaaa, tabi ben çok yorgunum asla gidemem demezse iyi bişey((
alışveriş bahane, muhabbet şahane benimkisi....
öpüldünüz

kendini rahatlatmak için aramış gibi, birde kötü bir niyetide olabilir yarıca....
dünya öyle bozulduki, nelerle karşılaşıyo insan artık hayatta....
bence; nişanlandınmı sen, tamam o zaman hadi elveda herkes kendi yoluna de bir dahada görüşme canım telefonda bile, gerekirse telefon numaranıda değiştir bence....

reca ederim canım:))

senin verdiğin iki linkide dinledim, inan ikiside çok güzel, ikisinide dinlerken tüylerim diken diken oldu yaaa,
bende teşekkür ederim canım verdiğin linkler için....

canım benim çok üzüldüm, çok geçmiş olsun tatlım....
daha zamanı var demek bitanem.....
herşeyin hayırlı vakitte olması çok önemli biliyormusun; biraz daha sabret canım....
seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil; yalnız dile kolay....((
mutlaka yaradanın bir bildiği vardır, sabır ferahlığın anahtarıdır, sabır zordur ama meyvesi çok tatlıdır....
pes etmek yok...
kocaman öpüyorum seni canımıniçi

Bu saat oldu hala kimsecikler yok
İşime de gelmedi değil nasılsa akşam yemeyi yiyeceğiz demiştik
Kvnin gelip gelmeyeceği belli değilmiş kızının eltisinin bebek mevlütüne gidecekmiş dönmeyebilirmiş.
Keyfi bilir ne diyeyim
Eşim balıkları almaya gitti bende yine fırsat bulmuşken son turlarımı dönüyorum
Artık onlar gittikten sonra ancak uğrayabilirim şimdilk buralardayım

ödülü büyütün artık hem fıstık hangi birinizi taşısın yazık tir daa
gelin bu haftanın birincisine RED KİT'in ''DÜL DÜLÜNÜ'' verelim

Ben çocuk ve ergen iken ( develer tellal iken gibi oldu :)) ''Redkit'' ve şeker kız candy deki ''antony'' aşıktım...:))
Özellikle redkit ten nasıl etkilendiysem onu gerçek sanırdım.:) serseri hali ,ağzında tuttuğu çıbık bayılırdım.:))
Antonyo da pek bir romantik idi hatta durumu abartıp candy i kıskanırdım.:)))

Ahahaha ilahi ben.

eşimin tanıştığımız dönem de salaş hali,giyimi, uzun saçlı, rock giyim tarzı nın redkit in etkisimi bilemiyeceğim..:)

Son düzenleme:

Sizi kıskandık.:) Biz de balık yapacağız işte.:)

Afiyet olsun..

Temizlik yaptım ayaklarım totoma değerekten.:)
eşim harika üzüm almış. şimdi üzüm yiyip dinleniyorum..
Sonra banyo temizliği ve benim duşum la final yapacağım...

asumancığım, neden az giriyorsun artık topiğe.?
Seni görmeyince gözlerim arıyor bilesin.

Mehtap vardı birde, n'oolduki ona.:26:

Dafi,geçmiş olsun canım..İnşallah daha iyisindir bugün...

kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
güzelmiş bu:)))
Bunu yaşayan yalnızca benim zannederdim sen yazınca çok mutlu oldum bende şeker kız candy deki terry e aşıktım rüyalarıma falan giriyodu o derece:)))
bu arada haftasonu ii geçiyo dün akşam 100dak spor yaptım bizim sitenin tam yanına park yapıldı belediye süper kondisyon aletleri koymuş koşu yoluda süper yumuşacık yormuyo :)birazdan yine çıkacağız yorucu olsada kedimi çok ii hissediyorum.hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrrrr...

Son düzenleme:
iyi akşamalr kızlar öğleden sonra kızlarla eşimde geldi 1 saat yürürüdük küçük pusetindede büyük helak oldu yavrucak ben zayıflıcam diye çoluk çocuğu helak ediyorum:))
biraz parka falan gittik menümüzde balık yoktu malesef bizim makarna vardı az bi tabak yedim şimdik çayımı yudumluyorum

yenaa asuuu sanırım yemenin doruklarında yoksa uğrardı kaçamakları fazlalaştımı toksinle ikisi uğramıyolar okuyup kaçıyolar sanırsamm

kız günahımı alma bikaç gündür fena değilim ama tartıda hala hareket yok
cuma günü kardeşime gittim yeğenime baktım git gel ev yemek derken uğrayamadım
dün de kardeşlerim annem yeğenlerim vardı tüm gün
bugün de malum pazar hep baktım ama yazamadım
banyoyu temizledim eşime süeter hırka felan çıkardım çok yazlıkları kaldırdım biraz ütü yaptım
sonra da nişantaşı pazarına yürüdük eşimle 1.5 saate yakın sürdü gidip gelmemiz sonra yemek yap ye kaldır işte bu saat oldu
akşam yemeği olarak tavuklu salata yedim şimdi de çayımız demleniyor

hehehee nası ncevap yazdırdım gene okuyup kaçacaktın takılayım cevap yaz diye dedim biliyorum ne kadar zorlandığını olur inşallah sen kaç kilo verdin 10 kilomu veremicen kurbanı da atlatırsak tamamız asu:))

İyi akşamlar,:) Ay ben aksam yemeginde guya ton balikli salata yiyecektim ama 2 tane patatesli sigara boregi yedim dayanmadim off:)) Amaa yemekten yarim sat sonra ceza olarak 1 saat yurudum eriteyim diye:)) ay iyice sacmaladim bi daha yapmicam ama:))

slm kizlarr
cnm ben 2 gundur saglikli beslenmeye calisiyom cumadan bu gun 1kg eksik ciktim insallah boyle devam ederimmm

çocukken seçmişsin bile eş adayının tarzını redkitte yakışıklı adam ama canıııım

Son düzenleme:
clutch cnm bencede vucutta eksiklik var uyurken mesela ellerimi o kadar sIkIyorumki aciyor bunu druma danismak istiyorum

banu145145 cnm umidini rabbimden kesme bu sefer olmassada zamani geldiginde olur cnm

clutch cnm bencede vucutta eksiklik var uyurken mesela ellerimi o kadar sIkIyorumki aciyor bunu druma danismak istiyorum

banu145145 cnm umidini rabbimden kesme bu sefer olmassada zamani geldiginde olur cnm

bende merak ettim gercekten karşı komşum hamile canım öle ekmek arası peynir domates falan istiyo diyodu hiç aklıma bi şey eksikliğinden olur diye gelmedi

bende merak ettim gercekten karşı komşum hamile canım öle ekmek arası peynir domates falan istiyo diyodu hiç aklıma bi şey eksikliğinden olur diye gelmedi

cnm buyuk kizimin ogretmenide demisti magnezyum eksikliginden olur demisti bu gunde clutch arkadasimiz yazinca hemen ictim dur yatmadan bidaha iceyim

TOKSİNcim topla artık kendini ,sen bizim önümüzde ne güzel örnektin öyle , ama şimdi noldu sana böylleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…