halimi hatrimi sormak icin aramis,
bana kendini borclu hissediyormus,
aciklama borcluymus bana,
ve bunlar 2 ay sonra aklina geliyor tabi beyefendinin
türkiyede nisanlandi geldi evet,
ve o kizla beni ayni anda sevmis,
nasil oldugunu anlamamis ama ikimize birden asikmis,
kafayi yicek duruma gelmis sormus sorusturmus, böyle bisey olabilirmis, azda olsa yasanilabiliyormus falan filan
yeni ögrendim tabi böyle oldugunu,
konustuk ettik, ben biraz agladim,
arada bi aramak istiyormus beni, iyi oldugumu bilmek istiyormus,
onun buna hakki yokmuymus, yasananlarin hicmi hatri yokmus,
(ben arama demistim cünkü)
ben piril piril bir kizmisim, o yaptigi hatanin farkindaymis.
falan filan iste böyle
iyi geceler kızlarr
nasılsınız ? benden iyilik , çok şükür...
öğlen gittim doktora , gitmeden önce araştırdım , tek tedavisi botokstur diyordu nette , doktora anlattım durumu , önce nörolojiye gittiğimi onların bana antidepresan
verdiğini ve seyirme için elilepsi ilacı yazdığını , onları almadığımı söyledim , doğru yapmışsın dedi . sonra iğna hazırladı bi tane , gözümün tam altına kirpiklerimin oraya enjekte
etti , yani botoks yaptı anlayacağınız , ilaç küçücük bişeymiş 300 tl imiş , başka hastadan azıcık kalmış , onuda bana yaptı
akşama kadar bi değişiklik olmadı , arabayı sürerken bile sıkıntı yaratıyor gözüm anlayacağınız coştu iyice , bakalım yarına değişen bişey olacakmı , yoksa pazartesi yine gel
dedi...
buaralar canım çok sıkkın kızlar yaa , eşim çok sıkıntılı yine , en son 3 hafta önce ben evci çıkartmıştım , o zamandan bu yana çarşı iznine bile çıkarmadılar , herkes çıkıyor
birtek bunların bölüğü sayıyla çıkıyor , her hafta 2 yada 3 kişi çıkacakmış , yani eşime teskereyi alana kadar anca 1 yada 2 kere çarşı izni geliyor , hep başlarındaki
astsubayın halt yemesiama ben napacam , ev sahibimin amcaoğlu polatlıda eşimin topçu okuluna bağlı başka bir kışlada binbaşı , onu arayacam izah edecem
durumu , bakalım ondan sonra neler olacakk ...
gerizekalı herif sanki cebinden veriyor izni , ben bayramda gidip yine evci çıkaracaktım eşimi , ayda 1 falan izin veriyolar deniliyordu , şimdi onada izin yok , çıldıracam ama
ne zaman , hadi bakalım hayırlısı
eşimlede rahat rahat görüşemiyorum , koğuşundaki ankesör bozuldu , başka yere gitmesse arayamıyor , 3 gündür görüşemiyorduk , bugün 10 dakka görüştükte içim biraz
rahatladı , bundan başka daha bissürü canımı sıkan şey var kızlar , iyice doldum , hiç bişey yapasım yok , oof oofff.....
Canım fitil değil direk içiyorum. Yalnız bu ilaçlar acayip halsizlik yaptı bende. Evet ben de arastırdım 3 ay onceden baslamak lazımmıs. Ben de sımdı basladım ıste.Senın göbek beni geçer, benim daha bebiş yokk
bebeeem sen eylül başından beri buralardasın , ben 4-5 aydır 90 - 85 aralığında mehteran gibi devam ediyom , 2 ileri 1 geri misali
evet yaa bitsin artık bu çile, yeter beee sıkıldım haaa bu çikoluktan
BİZİM OLSUN FISTIKK
halimi hatrimi sormak icin aramis,
bana kendini borclu hissediyormus,
aciklama borcluymus bana,
ve bunlar 2 ay sonra aklina geliyor tabi beyefendinin
türkiyede nisanlandi geldi evet,
ve o kizla beni ayni anda sevmis,
nasil oldugunu anlamamis ama ikimize birden asikmis,
kafayi yicek duruma gelmis sormus sorusturmus, böyle bisey olabilirmis, azda olsa yasanilabiliyormus falan filan
yeni ögrendim tabi böyle oldugunu,
konustuk ettik, ben biraz agladim,
arada bi aramak istiyormus beni, iyi oldugumu bilmek istiyormus,
onun buna hakki yokmuymus, yasananlarin hicmi hatri yokmus,
(ben arama demistim cünkü)
ben piril piril bir kizmisim, o yaptigi hatanin farkindaymis.
falan filan iste böyle
sağolasın meyracım çok güzelmiş
bende birazcık sedat uçan takılıyorum onun bütün parçaları benim hoşuma gidiyor
bende size bunu göndereyim
Sedat Uçan Annem - YouTube
birde bu hoşuma gitti
En Çok Dinlenen İlahi 2012 http://bilgialem.blogspot.com/ - YouTube
Arkadaşlar bu seferki serüvenim kısa sürdü transfer yapılmadan embriyolar oluşmadı yarın sabah içinde bir ümit var dediler ama çok az olmasada yapıcak bişey yok b ende diete başlıcam ve kendime farklı bir yol çizicem ama şimdiki isteğim zayıflamak hemde her pahasına zayıflamak.....
ödülü büyütün artık hem fıstık hangi birinizi taşısın yazık tir daa
gelin bu haftanın birincisine RED KİT'in ''DÜL DÜLÜNÜ'' verelim
Bu saat oldu hala kimsecikler yok
İşime de gelmedi değil nasılsa akşam yemeyi yiyeceğiz demiştik
Kvnin gelip gelmeyeceği belli değilmiş kızının eltisinin bebek mevlütüne gidecekmiş dönmeyebilirmiş.
Keyfi bilir ne diyeyim
Eşim balıkları almaya gitti bende yine fırsat bulmuşken son turlarımı dönüyorum
Artık onlar gittikten sonra ancak uğrayabilirimşimdilk buralardayım
güzelmiş bu:)))kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
Bunu yaşayan yalnızca benim zannederdim sen yazınca çok mutlu oldum bende şeker kız candy deki terry e aşıktım rüyalarıma falan giriyodu o derece:)))Ben çocuk ve ergen iken ( develer tellal iken gibi oldu :)) ''Redkit'' ve şeker kız candy deki ''antony'' aşıktım...:))
Özellikle redkit ten nasıl etkilendiysem onu gerçek sanırdım.:) serseri hali ,ağzında tuttuğu çıbık bayılırdım.:))
Antonyo da pek bir romantik idi hatta durumu abartıp candy i kıskanırdım.:)))
Ahahaha ilahi ben.
eşimin tanıştığımız dönem de salaş hali,giyimi, uzun saçlı, rock giyim tarzı nın redkit in etkisimi bilemiyeceğim..:)
iyi akşamalr kızlar öğleden sonra kızlarla eşimde geldi 1 saat yürürüdük küçük pusetindede büyük helak oldu yavrucak ben zayıflıcam diye çoluk çocuğu helak ediyorum:))
biraz parka falan gittik menümüzde balık yoktu malesef bizim makarna vardı az bi tabak yedim şimdik çayımı yudumluyorum
yenaa asuuu sanırım yemenin doruklarında yoksa uğrardı kaçamakları fazlalaştımı toksinle ikisi uğramıyolar okuyup kaçıyolar sanırsamm
kız günahımı almabikaç gündür fena değilim ama tartıda hala hareket yok
cuma günü kardeşime gittim yeğenime baktım git gel ev yemek derken uğrayamadım
dün de kardeşlerim annem yeğenlerim vardı tüm gün
bugün de malum pazar hep baktım ama yazamadım
banyoyu temizledim eşime süeter hırka felan çıkardım çok yazlıkları kaldırdım biraz ütü yaptım
sonra da nişantaşı pazarına yürüdük eşimle 1.5 saate yakın sürdü gidip gelmemiz sonra yemek yap ye kaldır işte bu saat oldu
akşam yemeği olarak tavuklu salata yedim şimdi de çayımız demleniyor
iyi akşamalr kızlar öğleden sonra kızlarla eşimde geldi 1 saat yürürüdük küçük pusetindede büyük helak oldu yavrucak ben zayıflıcam diye çoluk çocuğu helak ediyorum:))
biraz parka falan gittik menümüzde balık yoktu malesef bizim makarna vardı az bi tabak yedim şimdik çayımı yudumluyorum
yenaa asuuu sanırım yemenin doruklarında yoksa uğrardı kaçamakları fazlalaştımı toksinle ikisi uğramıyolar okuyup kaçıyolar sanırsamm
slm kizlarr
cnm ben 2 gundur saglikli beslenmeye calisiyom cumadan bu gun 1kg eksik ciktim insallah boyle devam ederimmm
Ben çocuk ve ergen iken ( develer tellal iken gibi oldu :)) ''Redkit'' ve şeker kız candy deki ''antony'' aşıktım...:))
Özellikle redkit ten nasıl etkilendiysem onu gerçek sanırdım.:) serseri hali ,ağzında tuttuğu çıbık bayılırdım.:))
Antonyo da pek bir romantik idi hatta durumu abartıp candy i kıskanırdım.:)))
Ahahaha ilahi ben.
eşimin tanıştığımız dönem de salaş hali,giyimi, uzun saçlı, rock giyim tarzı nın redkit in etkisimi bilemiyeceğim..:)
clutch cnm bencede vucutta eksiklik var uyurken mesela ellerimi o kadar sIkIyorumki aciyor bunu druma danismak istiyorum
banu145145 cnm umidini rabbimden kesme bu sefer olmassada zamani geldiginde olur cnm
bende merak ettim gercekten karşı komşum hamile canım öle ekmek arası peynir domates falan istiyo diyodu hiç aklıma bi şey eksikliğinden olur diye gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?