Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122: :122:

Misafirler kapı dışarı ben topik içeri
Çok şükür güzel bir akşam geçirdik
Eşimin halası bayıldı menüye baya bir sohbet edildi hatta bir sonraki yaz için tatil planları bile yapıldı
Nasip kısmet olursa önce bir kaç günlüğüne Urlaya gitmeyi düşünüyoruz ordanda artık yüreğimiz bizi nereye götürürse
Benim yaza kadar kesinlikle bariz zayıflamam lazım yaaaaaa

çocukken seçmişsin bile eş adayının tarzını redkitte yakışıklı adam ama canıııım

Çoğumuzda nasıl bir serseri tipli adam merakı varmışda haberimiz yokmuş
Bende hep o tipleri çok beyenirdim
Benim eşimde ilk buluşmamızda yırtık kot ve thirtle gelmişti hatta içimden anammm hint fakiri dediğim bile olduğu halde adamı alıverdim

hayırdır kimsecikler yok yine buralarda

Misafirlerimi uğurlayıp atladım geldim

bende uyku sorunum için karar aldım , artık en geç 11 de yatakta olacam inşAllahh

TOKSİNcim topla artık kendini ,sen bizim önümüzde ne güzel örnektin öyle , ama şimdi noldu sana böylleee

ne oldu hmm tatildeyken geri donunce baslarim saglikli beslenmeye dedim eve geldim ramazan girmeden yaz temizligini yapayim dedim yedim ramazanda kendimi tutamadim bayramdan sonra baslarim dedim saglikli beslenmeye guatr problemi cikti derken 10 kg aldim vucut alisti saglikli beslenmeye donmekte zorlaniyom
birde 3kg veririm 5kg veririm diyor beynim derken oldu 10kg simdi bu 10kg verirken kizimi omuzuma alip 1saat dans ettiklerim geliyor aklima bunu kendime nasil yaptimmmm diyorumm ve kendimden nefret ediyorum guya bu sefer almiyacaktimmm bu sefer deprasyona girmeden aldim bu kilolarimi artik geri dondum 2012sonuna kadar veririm insallah aminnnn

Son düzenleme:

verirsin canım ben sana güveniyorum , topla bir an önce kendini

bende uyku sorunum için karar aldım , artık en geç 11 de yatakta olacam inşAllahh

Bende de var uyku sorunu ama ben kaçta yatarsam yatayım sabaha karşı ancak uyku tutuyor :26:
Artık sinirlerim bozulmaya başladı herkes uyuduğunda ben uyuyamayınca cuma doktora gittiğimde ilaç isteyeceğim belki düzene girer o şekilde

Banuşş bende uyuyamıyom ama erken girersem yatağa belki uyurum diyorum , yoksa baha karşı uyuyorum saat 6.15te kalkıyorum , zombi gibi gidiyorum okula

Banuşş bende uyuyamıyom ama erken girersem yatağa belki uyurum diyorum , yoksa baha karşı uyuyorum saat 6.15te kalkıyorum , zombi gibi gidiyorum okula

Bende aynen öyleyim :26:
İnanılmaz gergin oluyorum ondan sonrada sonuçta saat en erken 3de uyuya kalırsam ne mutlu bana
Eşim önceden nete takıldığımı sanıyordu ama işin aslını öğrenince oda ille yazdır bir ilaç kendine diyor.
Çatlamaya hazır fay hattı gibiyim anasını satam
Evdekiler sabah bile aman sessizce uyandıralım yoksa sabah sabah söylenir diyorlarmış nasıl lanet oluyorsam artık

nurgull cnm sen hamissin uyu tadini cikar bebis dogdumu uyuyamassin deliksiz
cecocum hamis olmayasin ben hamile oldugum zaman uyuyamiyordum geceleri

kandırdın beni demekverirriz değil mi canım 10 kilo bize vız gelir tırıs gider
slm kizlarr
cnm ben 2 gundur saglikli beslenmeye calisiyom cumadan bu gun 1kg eksik ciktim insallah boyle devam ederimmm
maşallah canım daim olsun inşallah
ohhh maşşallahh süpersiniz ben kendi derdime yanamm oyyyy yedim makrnayı oyyyyy
yemiş makarnayı yanına suçlu arıyor tabii
halledersin canım hem makarna şişmanlatamaz ki
Nurgüüll ne güzel olmuş avatarın
ben de çok beğendim nurgül

yat uyu tabii öğrenciler korkacaklar senden yoksa öğretmenimiz hortlamış diye

Son düzenleme:
nurgull cnm sen hamissin uyu tadini cikar bebis dogdumu uyuyamassin deliksiz
cecocum hamis olmayasin ben hamile oldugum zaman uyuyamiyordum geceleri

Ya daha yeni adet olmuştum zaten birde tıpa olduğu için biraz düşük bir ihtimal
Benim bir ara daha olmuştu böyle ve 6 ayı geçkin sürmüştü hatta herkes depresyona girmişsindir bir piskologa git yada antidepresan al demişti de ben dinlememiştim tabiki
Meğer o dönem yaşadıklarım ben fark etmesemde resmen uyku düzenime sebep olmuş. Eeee sabaha kadar oturuncada insan bütün gece kurup duruyor ona göre daha fazla asabi oluyordu
Şimdi öyle bir depresyon sebebim yok şükür ama nedendir bilmiyorum uyuyamıyorum. Bakalım cuma doktorla bir konuşayımda belkide sadece önemsiz birşeydir

selam hatunlar uyuyamayanlar bu saatten sonra dokuluyorlar tabi bende en bastayim bu listede
slm kizlarr
cnm ben 2 gundur saglikli beslenmeye calisiyom cumadan bu gun 1kg eksik ciktim insallah boyle devam ederimmm
ne guzel duzenlemissin canm ins hep boyle devam edersin:13:

harika bir karar ama ben yatincada uyuyamiyorum yatakta donup duruyorum saatlerce bu gun kayinvalidemler gelmisler yarin onlari ziyarete gidicem

harika bir karar ama ben yatincada uyuyamiyorum yatakta donup duruyorum saatlerce bu gun kayinvalidemler gelmisler yarin onlari ziyarete gidicem

Benimki bugün geldi artık bayrama kadar yeter bana
Bu gece tek bir şeye sinir oldum yine. Kvnin evinde su boruları kaç aydır bozuk oda paraya kıyamıyor ki zaten kendi annesinde kalıyor ama aylardır söylüyoruz yaptır arada kendi evinde kalırsın nasılsa diye.
Bizimkine nasıl gaz verdiyse benimki herkesin içinde demezmi aaa ben şu tazminatım gelsin hemen ben yaptırırım o boruları diye o an birşey demedim ama sinirden kudurdum yaw be adam senin borçun var zaten onları kapatmayı düşünmüyorsun annesinin borularını düşünüyor.
Tamam annesi ama hatunun maaşı var üstelik annesinin evinde kuruş harçatmıyorlar. Bütün maaşını kaç aydır kenara koyuyor ama ben onun tamiratını ödemek zorunda kalıyorum
Kendimi enayi gibi hissettim yine sonuçta benden alıp kızına yamıyor
Misafirler gittikten sonra eşimde dedim hayırdır ne iş benim niye haberim yok sonuçta yine sıkıntısını ben çekeceğim diye oda ya takma kafana yaa borç veriyorum ev satılınca alırım ben nasılsa ondan diye
Tabi ben eşimi tanıyorum her zamanki banuyu kandırma taktikleri
Yok abi yaa bu kadın benim sırtımdan hayatını yaşamaktan vazgeçmeyecek benim eşimde kendini kullandırmaktan

Her gece dua ediyorum Rabbim artık birşeyleri anlamasını sağlasın eşime diye :26:

boyle seylerin olmasina anlam veremiyorum ve cok uzuluyorumher anne kac tane evladi olursa olsun hepsine esit davranmali bizimde anneannem dayimi daha cok seviyor annemi cogu zaman enayi yerine koyuyor sinir oluyorum ben hic boyle yapamam gibi geliyorinsan evlat ayirabilirmi hic! benimkininde ablasi var hep kv kp destek cikmislar kizlarina damatlarina herseyde onlar yardim etmisler..simdilik ayirmiyorlar ikisinide bakalim ileride ne olucak ben haksizliga sessiz kalamiyorum susamiyorum

Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.

Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…