- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çocukken seçmişsin bile eş adayının tarzınıredkitte yakışıklı adam ama canıııım
hayırdır kimsecikler yok yine buralarda
TOKSİNcim topla artık kendini ,sen bizim önümüzde ne güzel örnektin öyle , ama şimdi noldu sana böylleee
ne oldu hmm tatildeyken geri donunce baslarim saglikli beslenmeye dedim eve geldim ramazan girmeden yaz temizligini yapayim dedim yedim ramazanda kendimi tutamadim bayramdan sonra baslarim dedim saglikli beslenmeye guatr problemi cikti derken 10 kg aldim vucut alisti saglikli beslenmeye donmekte zorlaniyom
birde 3kg veririm 5kg veririm diyor beynim derken oldu 10kg simdi bu 10kg verirken kizimi omuzuma alip 1saat dans ettiklerim geliyor bunu kendime nasil yaptimmmm diyorumm ve kendimden nefret ediyorum guya bu sefer almiyacaktimmm bu sefer deprasyona girmeden aldim bu kilolarimi artik geri dondum 2012sonuna kadar veririm insallah aminnnn
bende uyku sorunum için karar aldım , artık en geç 11 de yatakta olacam inşAllahh
artık geceler uzadı insanın erkenden uyuyası geliyor ben kocişten utanmasam 9 da yatacam valla
bende uyku sorunum için karar aldım , artık en geç 11 de yatakta olacam inşAllahh
Bende de var uyku sorunu ama ben kaçta yatarsam yatayım sabaha karşı ancak uyku tutuyor :26:
Artık sinirlerim bozulmaya başladı herkes uyuduğunda ben uyuyamayıncacuma doktora gittiğimde ilaç isteyeceğim belki düzene girer o şekilde
Banuşş bende uyuyamıyom ama erken girersem yatağa belki uyurum diyorum , yoksa baha karşı uyuyorum saat 6.15te kalkıyorum , zombi gibi gidiyorum okula
kandırdın beni demekhehehee nası ncevap yazdırdım gene okuyup kaçacaktın takılayım cevap yaz diye dedim biliyorum ne kadar zorlandığını olur inşallah sen kaç kilo verdin 10 kilomu veremicen kurbanı da atlatırsak tamamız asu:))
maşallah canım daim olsun inşallahslm kizlarr
cnm ben 2 gundur saglikli beslenmeye calisiyom cumadan bu gun 1kg eksik ciktim insallah boyle devam ederimmm
yemiş makarnayı yanına suçlu arıyor tabiiohhh maşşallahh süpersiniz ben kendi derdime yanamm oyyyy yedim makrnayı oyyyyy
ben de çok beğendim nurgülNurgüüll ne güzel olmuş avatarın
Banuşş bende uyuyamıyom ama erken girersem yatağa belki uyurum diyorum , yoksa baha karşı uyuyorum saat 6.15te kalkıyorum , zombi gibi gidiyorum okula
millet yeni yeni düşmeye başladı , ben kaçıyom uykuya , hepinizi öperiimm
iyi gecelerr , tatlı rüyalarr
nurgull cnm sen hamissin uyu tadini cikar bebis dogdumu uyuyamassin deliksiz
cecocum hamis olmayasin ben hamile oldugum zaman uyuyamiyordum geceleri
ne guzel duzenlemissin canm ins hep boyle devam edersin:13:slm kizlarr
cnm ben 2 gundur saglikli beslenmeye calisiyom cumadan bu gun 1kg eksik ciktim insallah boyle devam ederimmm
harika bir karar ama ben yatincada uyuyamiyorum yatakta donup duruyorum saatlercebu gun kayinvalidemler gelmisler yarin onlari ziyarete gidicem
Benimki bugün geldiartık bayrama kadar yeter bana
Bu gece tek bir şeye sinir oldum yine. Kvnin evinde su boruları kaç aydır bozuk oda paraya kıyamıyor ki zaten kendi annesinde kalıyor ama aylardır söylüyoruz yaptır arada kendi evinde kalırsın nasılsa diye.
Bizimkine nasıl gaz verdiyse benimki herkesin içinde demezmi aaa ben şu tazminatım gelsin hemen ben yaptırırım o boruları diyeo an birşey demedim ama sinirden kudurdum yaw be adam senin borçun var zaten onları kapatmayı düşünmüyorsun annesinin borularını düşünüyor.
Tamam annesi ama hatunun maaşı var üstelik annesinin evinde kuruş harçatmıyorlar. Bütün maaşını kaç aydır kenara koyuyor ama ben onun tamiratını ödemek zorunda kalıyorum
Kendimi enayi gibi hissettim yine sonuçta benden alıp kızına yamıyor
Misafirler gittikten sonra eşimde dedim hayırdır ne iş benim niye haberim yok sonuçta yine sıkıntısını ben çekeceğim diye oda ya takma kafana yaa borç veriyorum ev satılınca alırım ben nasılsa ondan diye
Tabi ben eşimi tanıyorum her zamanki banuyu kandırma taktikleri
Yok abi yaa bu kadın benim sırtımdan hayatını yaşamaktan vazgeçmeyecek benim eşimde kendini kullandırmaktan
Her gece dua ediyorum Rabbim artık birşeyleri anlamasını sağlasın eşime diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?