Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birde annem kiskaniyor kv gidip gelmemi simdiden bir gorseniz annemin tavirlarinitelefonda konusmami duymus annecim diosun bide dio zaten uzun bi sure nasil hitab edicegimi bilemedim

Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.

ins hersey gonlunuze gore olur..ilerleyen gunlerde Allah daha mujdeli haberlerle getirtsin :13:

Son düzenleme:

cnm cok sevindim insallah kucagina alirsin cnm

canım çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canım çok sevindim
Rabbim nazarlardan korusun inşallah müjdeli haberlerle gelirsin birdahakine
Dualarımızdasın canım

Canım inşallah hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız
İnan ben evlendiğimden beri hep aynı şeyler ve insanın sinirleri boşalıyor resmen.
Bende hiç susamam diyordum hatta bana bekarken herkes diyordu seni alan bir haftaya kalmaz iade eder çenenden dolayı diye ama işte ne iade edildim nede çenemi açabildim

birde annem kiskaniyor kv gidip gelmemi simdiden bir gorseniz annemin tavirlarinitelefonda konusmami duymus annecim diosun bide dio zaten uzun bi sure nasil hitab edicegimi bilemedim

Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın....Aminnnnn
Ben artık 2 senedir Anne bile demiyorum birşey söyleyeceksemde göz temasını bekliyorum öyle söyleyeceğimi söylüyorum.
Bana göre anne var annecik var
Kadın eşim daha ufacıkken bile onun haftalıklarına el koyarmış :26: delikanlıykende ancak sigara parası alırmış maaşının içinden kalanını anne babasına verirmiş :26:
Hatta eşim hep der eğer rahmetli babam ilk dükkanında çalıştığımda sigortamı ödemiş olsaydı ( 3 sene sigortasız çalıştırmış oğlunu ) çoktan emekli olmuştum diye :26:

İyi geceler kızlar. Biraz geçmişi okudum, iki satır da yazayım dedim ama oğluş müsade etmiyor. Offf 3 yaşında oldu, hala bu saatte uyuyor, beceremedim şu oğlana uyku düzeni vermeyi. Hiçbir şekilde uyutulmuyor, ne masal, ne sallama (koca çocuk zaten), ne başka bir şey. Ancak kendi kendine sızacak. Sızma noktasına kadar ortalıkta dolaşıyor sonra bana sardırıyor, "hadi sıcacık yatağımıza gidelim" diye. Yatakta 5 dakikada uyuyor sonra yatağına koyuyorum ben onu. Saat 21.30'dan beri karanlıkta oturuyoruz yav Uykusu gelsin diye ışıkları söndürüyoruz, o da kar etmiyor. Hepimizi uyutuyor fırlama

Neyse gene geldi, yapıştı, ben gideyim artık.

Banu145145 geçmişte tedavi olumsuz gidiyor yazınca çok üzüldüm ama sonradan yazdığın mesaja da çok sevindim. Herşey gönlüne göre olur inşallah. Umarım bundan sonra hep güzel haberler alırsın :)

İyi geceler, iyi uykular hepinize

ay cecoşum benim vermemde uyku düzensizliğinden durdu belkide bende hiç düzenli uyumuyorum

Sizi kıskandık.:) Biz de balık yapacağız işte.:)

Afiyet olsun..
bende bu hafta birgün arayla balık yaptım sırayla hamsi, istavrit, sardalya, palamut, çupra

Dafi,geçmiş olsun canım..İnşallah daha iyisindir bugün...
sağol canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür akşam rahat uyudum

dafi geçmiş olsun canım bugün daha iyimisin
sağol Allah razı olsun asucum.. akşam iyiydim ama bu gece nasıl olur bilmiyorum bugün çok yordum kendimi kocaman halıfleksleri yıkadım .. 5 erkek zor kaldırdı yerinden zorla astık..ama nasdıl pırıl pırıl oldu uğraştığıma değdi geri getirip buraya seresim geldi hiç kirli suyu çıkmadı ama rengi çok güzel açıldı..duvarları sildim çok toz olmuştu yeğenlerde geldi camları fayansları sildiler harç pislikleri temizlendi..

banu cok sevindim canım..sayfayı actım ilk yazını gördüm..
inşallah sonuda böyle olucak..ii düşünelim ii olsun.
Rabb im kucagına almayı da nasip etsin inşallah..dualarım seninle

hayırlı sabahlar kızlarr
hayırlı sabahlar meyraa
bende ikinci geldiiimm

kızlar bugün ben yine şaşkınım
üç dört gündür tartıya çıkmadım.. hep 1000 in altında kalori aldım. sürekli hareket halindeyim kendime baktığımda daha incelmiş görüyorum .. bu sabah tartıya çıktım
sonuuuçç 90.2
oysa Ticker ımı yeni değiştirmiştim

Sizi kıskandık.:) Biz de balık yapacağız işte.:)

Afiyet olsun..

bizde dün balık yedik:)
ama ben yemedim
balığı çok severim ama malesef; unuturda yoğurt yerimde zehirlenirim takıntısından dolayı balık yiyemiyorum ben 4senedir
elimde değil.... mesela dün bile burnuma mis gibi koktu ama yiyemedim yine....
neyse sağlık olsun....

eşim 1kg balığı bana yaptırdı kızlar; ya dedim bak bu kadar balığı yiyemezsin yarısını yapıyım bari dedim, yok nuh diyor peygamber demiyor, inatta bi murat demişler, ille ben yerim yap dedi.....

iyi tamam yapıyım dedim az kızarak kendi kendime
benim eşim biraz inattırda.... birde bir yemeği ancak bir öğün yer, diğer öğüne tazeliği gitti der yemez kesinlikle.....
neyse yaptım, sonra 4ebirini ancak yedi:)))
e hadi daha koca tabak biticek bitmedi daha dedim sofradn kalkarken, midem bulandı dedi kaçmak için:)))
iyi sen bilirsin 2gün daha yemeğin hazır o zaman dedim, o da yüzüme bakıyo öööyle:)))) bişeyde diyemedi

eğer uyumak isteyip gece yatağa girip saatlerce uyuyamayım deli oluyorum bende yaaa....
herkes uyuyo aynurun dediği gibi zombi gibi ben dolanıyom ya fitil oluyorum ona....

hayırlı sabahlar kızlarr
hayırlı sabahlar meyraa
bende ikinci geldiiimm

günaydın daficiiim:)))

haydı kızlar günün 3.sünü bekliyoruuuuz

sen gelmeden hemen önce bende seni aklımdan geçirmiştim biliyomusun dafi:)
gül ahmetim ilahisini açmıştım çünkü, en çok dinlenen ilahi olan......

..............

işte şuramdaki yara ah ne yapsam ne yapsam.....
senden başka yokki saran kollarına gül ahmetim............
gül ahmetim gül ahmetim
canda canan muhammedim............

canım reglin yaklaştıysada olabilir, çünkü vücut su topluyo o zaman ya.....
1-2kilo değişme olabiliyo o zamanlarda yada o zaman yakınlarında...

dur bende açayım

http://www.youtube.com/watch?v=fcDc1DTiJpo

http://www.youtube.com/watch?v=ldHcslp7BRY&feature=endscreen

canım reglin yaklaştıysada olabilir, çünkü vücut su topluyo o zaman ya.....
1-2kilo değişme olabiliyo o zamanlarda yada o zaman yakınlarında...
canım regli gibi bir sorunum yok benim ben tertemiiz bir garıyam
hayatım boyunca tedavi görmedikce öyle birşey görmedim ..
tedaviyle oldu bıraktım bitti..düşük yaptıktan sonra bıraktım tedaviyi yıllardırda görmedim..

Son düzenleme:

anladım canım

Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana

Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa
Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına

Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde
Hayat şarap gibidir keder de var neşe de

Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa
Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…