ins hersey gonlunuze gore olur..ilerleyen gunlerde Allah daha mujdeli haberlerle getirtsin :13:Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.
Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.
Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.
boyle seylerin olmasina anlam veremiyorum ve cok uzuluyorumher anne kac tane evladi olursa olsun hepsine esit davranmali bizimde anneannem dayimi daha cok seviyor annemi cogu zaman enayi yerine koyuyor sinir oluyorum ben hic boyle yapamam gibi geliyor insan evlat ayirabilirmi hic! benimkininde ablasi var hep kv kp destek cikmislar kizlarina damatlarina herseyde onlar yardim etmisler..simdilik ayirmiyorlar ikisinide bakalim ileride ne olucak ben haksizliga sessiz kalamiyorum susamiyorum
birde annem kiskaniyor kv gidip gelmemi simdiden bir gorseniz annemin tavirlarinitelefonda konusmami duymus annecim diosun bide dio zaten uzun bi sure nasil hitab edicegimi bilemedim
ay cecoşum benim vermemde uyku düzensizliğinden durdu belkide bende hiç düzenli uyumuyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122:
Gece yine sabaha kadar uyuyamadım :26: yattığım yerde döndüm durdum:26:
Bir ara daha böyle olmuştum nedendir bilmiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkcası :26:
O dönem 6 aydan fazla sürmüştü uykusuzluklarım. Bütün gece ancak 2 yada 3 saat uyuyabiliyordum.
Bu sabahta evdekiler benden erken uyanıp kahvaltı hazırlayıp uyandırdılar benitek iyi yanı
Hatta eşime şakasına yüzümü yıkamasammı kahvaltıdan sonra yine yatarım dedim
Tabi misafir geleceği için mimkin deel
Birlikte güzelçe kahvaltımızı yaptık şimdide birkaç işim var onları yapmadan size bir bakayım dedim
Bu arada cuma gününe kadar bu uykusuzluklarım ve kalitesiz uykularım devam ederse doktora bana uyku hapı vermesini isteyeceğimbelki biraz işe yararda düzene girerim yine
Nette okuduğum kadarıyla düzensiz ve kalitesiz uykuda kilo vermeyi engelleyebiliyormuş
Herşeyin hayırlısı diyorum ve ufaktan işlerime girişiyorum
Bitince nasılsa misafirlerim gelene kadar yine sizlerle olurum
:
bende bu hafta birgün arayla balık yaptım sırayla hamsi, istavrit, sardalya, palamut, çupraSizi kıskandık.:) Biz de balık yapacağız işte.:)
Afiyet olsun..
sağol canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür akşam rahat uyudumDafi,geçmiş olsun canım..İnşallah daha iyisindir bugün...
sağol Allah razı olsun asucum.. akşam iyiydim ama bu gece nasıl olur bilmiyorum bugün çok yordum kendimi kocaman halıfleksleri yıkadım .. 5 erkek zor kaldırdı yerinden zorla astık..ama nasdıl pırıl pırıl oldu uğraştığıma değdi geri getirip buraya seresim geldidafi geçmiş olsun canım bugün daha iyimisin
Sizi kıskandık.:) Biz de balık yapacağız işte.:)
Afiyet olsun..
Bende de var uyku sorunu ama ben kaçta yatarsam yatayım sabaha karşı ancak uyku tutuyor :26:
Artık sinirlerim bozulmaya başladı herkes uyuduğunda ben uyuyamayıncacuma doktora gittiğimde ilaç isteyeceğim belki düzene girer o şekilde
hayırlı sabahlar kızlarr
hayırlı sabahlar meyraa
bende ikinci geldiiimm
kızlar bugün ben yine şaşkınım
üç dört gündür tartıya çıkmadım.. hep 1000 in altında kalori aldım. sürekli hareket halindeyim kendime baktığımda daha incelmiş görüyorum .. bu sabah tartıya çıktım
sonuuuçç90.2
oysa Ticker ımı yeni değiştirmiştim
dur bende açayımgünaydın daficiiim:)))
haydı kızlar günün 3.sünü bekliyoruuuuz
sen gelmeden hemen önce bende seni aklımdan geçirmiştim biliyomusun dafi:)
gül ahmetim ilahisini açmıştım çünkü, en çok dinlenen ilahi olan......
..............
işte şuramdaki yara ah ne yapsam ne yapsam.....
senden başka yokki saran kollarına gül ahmetim............
gül ahmetim gül ahmetim
canda canan muhammedim............
canım regli gibi bir sorunum yok benim ben tertemiiz bir garıyamcanım reglin yaklaştıysada olabilir, çünkü vücut su topluyo o zaman ya.....
1-2kilo değişme olabiliyo o zamanlarda yada o zaman yakınlarında...
canım regli gibi bir sorunum yok benim ben tertemiiz bir garıyam
hayatım boyunca tedavi görmedikce öyle birşey görmedim ..
tedaviyle oldu bıraktım bitti..düşük yaptıktan sonra bıraktım tedaviyi yıllardırda görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?