Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,
yeni hafta hepimize uğur getirsin inşallah :))

meyracım ben de üçüncü oluyorum galiba. günaydın şekerim, nasılsın?

çok sevindim sizin için. inşallah her şey yolunda gider. sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.

Günaydın kızlar,
yeni hafta hepimize uğur getirsin inşallah :))

meyracım ben de üçüncü oluyorum galiba. günaydın şekerim, nasılsın?

günaydın:)
iyiyim çok şükür, teşekkürler. sen nasılsın canımcım?

evet 3.oldun:))) yehoooo

hayırlı sabahlar kızlar
hayırlı mutlu sağlıklı bir hafta olur inşallah hepimiz için
aleyküm selam daficim ama ne çok yormuşsun kendini öyle sen ellerine sağlık haftalık beslenme listen de ne sağlıklı maşallah ben de balık istiyorum:)

günaydın:)
iyiyim çok şükür, teşekkürler. sen nasılsın canımcım?

evet 3.oldun:))) yehoooo

ben de iyiyim canım. dün ilk defa beslenme adına güzel bir gün geçirdim uzun zamandan sonra. aç yattım, aç kalktım. tartı da iyi şeyler gösterdi biraz. mutluyum o yüzden.

Asumancım sana da günaydın bu arada :)

Ben de günaydın diyeyim kızlar. Gerçi 7'de kalkınca günaydın demek tuhaf geldi, Tünaydın desme daha uygun olurdu sanki :) Çocukları sırayla gönderdim, bugün sebepsiz enerjim düşük, moralim yok gibi. Hava kapalı belki ondan. İçimden gelmediği halde yürüyüşümü de yaptım, kendime meşgale arıyorum şimdi :))

bende öyle düşünüyordum canım ama tartıya yansımadı malesef oysa kendimi hem zayıf hem hafif hissediyorum

bende bugün moralsizim umutcum belkide yorgunum
tartıyı görünce enerjim gitti..
havada beni endişelendiriyor.. halıflexleri serip geldim..yağarsa içeriye alan olurmu bilmiyorum.. ablam var ama yalnız toplaması mümkün değil dörtbuçuğa beşdoksan çok kalın oldukca ağır..küçük olanı alırda büyüğü alamaz.. küçüğüde dörde üçbuçuk ama o çok çok kalın değil..inşaAllah yağmaz yağarsa küçük parçalar içerdede kurur büyükler kokar .. yeniden yıkamam gerekir..tarasın duvarları boydan boya dolu..akşama kadar hepsini yıkadım..

Umutcum havalar yüzünden olabilir. benim de bir sürü işim var ama yarına ertelemeyi planlıyorum yavaş yavaş. yürüyüşünü de yapmışsın, azmin hiç bitmesin.

Tünaydınlar herkesee

okuyorum okuyorum yazmaya takatim yok vall. Bu progestan hapı mahvetti beni. İçtikten sonra bi baş agrısı, halsizlik oluyoki anlatamam. İçinde yazan tüm yan etkilerini yaşıyorum yani. Bir de ben de reflü var, bu ilaç daha da tetikledi.Onu geçtim ilacı içtiğimden beri karnım davul gibi şiş. Resmen 7 aylık hamile gibiyim kızlar

Dün biz karaburun'a gittik. Eşimin amcasını, karısını, çocuklarını ve eşimin başka bir amcasının kızını yemeğe götürdük. eşimin amcasının maddi yönden eşime öğrenciyken çok katkısı olduğu için yemek ısmarlamak istedi. Resmen balıga doydum desem yeridir. Yedim valla acımadan. Üzerine de tahinl, ayva tatlısı ve dondurmalı irmik geldi, onlardan da yedim biraz. Sonra aksam eve geldik, sitenin içinde yürüdüm. Cuma günü malatyaya gidiyoruz, benim kabız olmamak için bişeyler yapmam lazım. Malatyada sebze bulmam çok zor, hem katı yemekler var. Olmadı herşeyden çok az yerim, marketten kefir alırım belki işe yarar.

Kızlar bende bugünden itibaren sandviç getirmeye başladım.Yedim biraz önce ayranla.Çok güzel doydum hemde.Yanıma da biraz fındık ve badem aldım.Akşam eve giderken onu yicem.Çalışanlara iş yerinde yemek problemi olanlara tavsiye ederim bende.Fikir sahibi ozka_(özlem) ya tekrar teşekkürler

selamlarr..sabahtan gelemedim, işlerimi toparladım.herkesin hafta sonu iyi geçmiştir inşallah. ben c.tesi hasta yattım, boğazım çok fena hala da ağrıyor.pazar da teyzemi memleketine yolcu ettik, pek verimli bir hafta sonu değildi yani gezme tozma açısından oğlanın küçülen kıyafetlerini ayırdım, görümcemin 1 yaş küçük oğlu var ona vericem giysin tertemiz duruyorlar. hepsi boydan kısalmış.cumartesi ben yatınca eşim aldı oğlanı doktora götürdü ben gidemedim. çok şükür hafif bir burun akıntısı var sadece bir de öksürük.. kulağında biraz sıvı birikmiş demiş o kadar. belki de alerjik olabilir demiş burun akıntısı, alerji şurubu yazmıış :44:dün de sabah kurabiye falan pişirdim teyzemle göndermek için, anneannem istemiş .. pasta-kurabiye kursuna gitmiştim ben, ayıptır söylemesi güzel yaparım. şeker hamuruyla falan da süsledim pek güzel oldu. yesin anneanneciğim, kurabiyelerin üzerine de ismini yazdım, şımarır şimdi görünce tabii sabah sabah mis gibi pişince kahvaltı öncesi hüplettim maalesef, evde pişirmemek lazım aslında yoksa bitene kadar tırmalıyor beni onlların varlığı neyse çok konuştum (yazdım) ayın 1.si olmuşum bu arada pek sevindim darısı bu ayın başına ..

Kolay gelsin canım. Burada şakır şakır yağmaya başladı şimdi, uamrım Bursa'ya yağmıyordur. Bu aralar hep bedensel işlerle uğraştığın için yağ kaybedip kas kazanmış olabilirsin canım bu arada. Kas tartıda ağır çeker ama kıyafetlernden filan incelip sıkılaştığını hissedebilirsin.
Afiyet olsun Özlem :) Yan etkiler için geçmiş olsun. Kısa sürede alışır umarım bünyen.
selamlarr..sabahtan gelemedim, işlerimi toparladım.herkesin hafta sonu iyi geçmiştir inşallah. ben c.tesi hasta yattım, boğazım çok fena hala da ağrıyor..
Çok geçmiş olsun.

MEyracığım hiç birşey olmaz..BAlığın yanına yoğurtlu mezelerden yeniliyor birşey oluyormu, hayır..
OĞlum balığı da ,sütü de çok sever aynı gün tüketir de, çok şükür sorun olmuyor...

Benim de içim pır pır ediyor bugün..OĞlumu okula bıraktım ama çok durgundu.
Tek başına oturuyor masa da elini de çenesine dayamış bir şekilde.
aklım hep onda,kendimi çok kötü hissediyorum.

ÖĞretmen haftasonu iki gün evde sizinle olunca p.tesi zorluk yaşıyoruz hepimiz dedi..

Son düzenleme:
topikçe halsizlik, kırgınlık, nazara geldik galiba :) alessandra ve özlemcim geçmiş olsun. havalar feci, dikkat edin kendine. gerçi özleminki hastalık değil de yan etki sanırım. doktoruna bir daha sor istersen özlemcim, o kadar elzem bir şey değilse kullanmazdın.

Ebrucum sandöviçleri iyi düşünmüşsün. çok etki edecektir kilo vermene bir süre sonra. akşam üzeri de birşeyler atıştırırsan akşamı hafif geçirirsin. bu hafta yine kapışıyoruz ha, Nevine de haber et :)

hava yağmurlu ama ben de çıkıp pazar alışverişi yapayım. ordan anneme geçeyim. yemeği orda yeriz, yemekten önce de koşu bandında yürürüm. daha sonra görüşürüz kızlar.

Banucuğum,neticeye çok ama çok sevindim..

Allahım yüzünüz güldürsün sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...

Yenacım bunu sadece senin oğlunun yaşamadığını düşünerek rahatlayabilirsin. koca koca bizler bile pazartesi iş olunca suratımızı sallıyoruz. Barışcığım daha küçük çok küçük, etkileniyordur tabi. İçini ferah tut, akşama hiçbir şeyi kalmaz kuzucuğun inşallah.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
2 bardak ıhlamur içtim şimdi inşallah biraz yumuşatır, antibiyotik bana mısın demedi çünkü

yena, dün akşam benimki de üçgen çizemeyince "yarın okula gitmiycem" diye ağladı.
pazartesi sendromu onlarda da oluyor herhalde :44:

anneannem kurabiyelerimi yemiş çok beğenmiş
çok severim anneannemi,huysuzdur,şımarıktır ama bitanemdir o benim :) keşke bu kadar uzak olmasaydık...
...

özka geçmiş olsun reflüde çok zor Allah şifa versin

sanada geçmiş olsun canım.Allah şifa versin

sağol canım daha yağmıyor ama gök gürleyip duruyor hayırlısı diyelim ..Allah ın dediği olur..
evet doğru söylüyorsun kilom ağır ama göbeğim bile daha bir toparlandı sanki.. daha ince göründüğümü hissediyorum..

kıyamam yavrum yaaa

coşmuş bu çift çift atmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…