neyseki bizimkiler hak yenmesin diye cok ugrasiolar yalan yok..ileride nasil oluruzz bilmem cok ozlemisler bu gun ikiside hep gozlerimin icine baktilar ya co sevimlilerCanım inşallah hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız
İnan ben evlendiğimden beri hep aynı şeyler ve insanın sinirleri boşalıyor resmen.
Bende hiç susamam diyordum hatta bana bekarken herkes diyordu seni alan bir haftaya kalmaz iade eder çenenden dolayı diye ama işte ne iade edildim nede çenemi açabildim
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın....Aminnnnn
Ben artık 2 senedir Anne bile demiyorumbirşey söyleyeceksemde göz temasını bekliyorum öyle söyleyeceğimi söylüyorum.
Bana göre anne var annecik var
Kadın eşim daha ufacıkken bile onun haftalıklarına el koyarmış :26: delikanlıykende ancak sigara parası alırmış maaşının içinden kalanını anne babasına verirmiş :26:
Hatta eşim hep der eğer rahmetli babam ilk dükkanında çalıştığımda sigortamı ödemiş olsaydı ( 3 sene sigortasız çalıştırmış oğlunu ) çoktan emekli olmuştum diye :26:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
2 bardak ıhlamur içtim şimdi inşallah biraz yumuşatır, antibiyotik bana mısın demedi çünkü
yena, dün akşam benimki de üçgen çizemeyince "yarın okula gitmiycem" diye ağladı.
pazartesi sendromu onlarda da oluyor herhalde :44:
..
teşekkürler dafi'ciğim
burası da kapkaranlık oldu, yağdı yağacak.
kızlar bugün ofise 2 aylık bir bebek geldi, arkadaşın oğlu.
nasıl güzel, nasıl tatlı Allah nazardan saklasınkedicik gibi uslu uslu hepimizin kucağında durdu, el kadar bişi.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
..
sultan, sorma , bir de çizemedi , ben de "oğlum çok kolay bak böyle yap" deyince "sanıyım ağlamak üzeyeyim" dedi (r harflerimiz hala yok) başladı ağlamaya "yayın okula gitmiyceeemm" diye..
ben de çok üzüldüm sonra "tamam sen daire çiz bu seferlik böyle olsun sonra öğrenirsin" dedim..
üçgen çizmenin nesi zorda anlamadım
sizin de oğluşunuz olucak demek, nasıl seversin sen şimdi onu, mis kokar
..
sultan, sorma , bir de çizemedi , ben de "oğlum çok kolay bak böyle yap" deyince "sanıyım ağlamak üzeyeyim" dedi (r harflerimiz hala yok) başladı ağlamaya "yayın okula gitmiyceeemm" diye..
ben de çok üzüldüm sonra "tamam sen daire çiz bu seferlik böyle olsun sonra öğrenirsin" dedim..
üçgen çizmenin nesi zorda anlamadım
..
Meryemmmm hoşgeldin bitanemNasılsın??
hoşbuldummm ebrum benim vallahi acayip yorgunum..Umuttepe den geliyorum.
sabahın 8 nden 2 ye kadar birsürü yere koşturduk.
ilgili bir doktora denk geldim sanırım.
genetikk bölüme gönderdi..tüm genetik testlerim yapılcak
(ailevi kökenlerime kadar sordular..ailedekilerin hastalklarını falan)
kan pıhtılaşması için test verdim,
alttan parça ve akıntımsı bişeler aldı patolojiye yollattı,
ayrıntılı ultrasyon için de 8kasım a gün verildi..
5 tüp kan verdim hemogram,hormon tahlilleri v.s v.s
çok koşturudm ama değdi sanırım.
genetik testin sonucu en gec cıkacak 9kasım a gün verdi...
diger sonuclarımı da toplayıp göstercem dr.a
bakalım merakla beklıyorum sonucları
anlatınca daha iyi farkettim oldukça bereketli bir gün geçirmişim...
KIZLAR bu arada bir karar aldım cuma günü itibariyle listemize dönecegim..
cumartesi kızımı kaybedeli 1 ay olcak neredeyse(
artık birseyler yapma vakti geldi en azından kendim için(
Meryemcim kararina sevindim,
sonuclarinda olumlu cikar insallah
artik aramiza dönme zamani geldi :)
ay kizlaaaaaaaaar bu arada ben cok kötü bisey yapiyorum ama söylemeliyim sanirim
kakaolu ıslak kurabiye | yeşilkivi
bu kakaulu islak kurabiye tarifini yapiyom ben ilk defa ,
daha önce biyerde yemistim, simdi yeniden gördüm tesadüfen, deneme karari aldim
bakalim firindalar, umarim iyi olur :26:
hemde icine nekadar cok yag kattigimi görünce,gercekten cok az yemeliyim
Tesadüfe bak bende aynısını dün yaptım.Kapış kapış gitti.Bayıldı herkes.Babam bizdeydi memleketten gelmiş.Ablamla eniştemide çağırdım.eşimin kardeşiyle kız arkadaşıda geldi tesadüfen.Herkes çok beğendi.Ablam tarifini aldı bile.Bence güzel olacak hiç tereddüt etme.Afiyet olsun şimdiden.Şerbette bekletmeden kurabiye hali bile çok güzel bu arada :)
tamam canım sizlere sölemeden durabilirmiyim hiç hemen anlatırım zaten..Hadi hayırlısı canım.Sevindim valla.Benimde kan pıhtılaşmama umuttepede bakılmıştı.Orda öğrendim.Aynı senin gibi bir sürü kan vermiştim.Genetik tahlillerimde normal çıkmıştı.ama biraz bekliyorsun işte o oluyor.Hayal hanım vardı beni muayene eden.Çok seviyordum onu ama o da hamileydi doğum iznine çıktı.Sonra hep farklı farklı doktorlara falan denk geldim ama genel anlamda iyiydi.Usg ile rahim boyutlarıma falan da bakılmıştı.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Belki tarihi unuturuz bizi de haberdar edersin sonuçların çıkınca.
Ah kuzum kıyamam sana ben.Geçicek hepsi hayırlısıyla.
Bu arada listeye dönmene çok sevindim.ama azılı bir rakip geliyor aramıza tırsmadım da değil haniArtık derecelerde senden yer bulmak biraz zor olucak :) Gel hele sende motivasyonumuz artsın biz de verelim.
Nasıl dikkat ediyor musun yediklerine falan? Kaç kilolardasın şuanda?
canim acilen sana bisey sorayim ozaman,
simdi üzeri catlamaya basladi firindan cikardim,
ama kurabiyeler gayet yumusak, yani öyle olcak dimi ? ben sepsert olur saniyordum,
bide serbet sogudu suan, onun icine elinlemi daldirip cikardin, yoksa kepceyle felanmi???
hemen daldirip cikarcazmi
tamam canım sizlere sölemeden durabilirmiyim hiç hemen anlatırım zaten..
benim dr. Betül hanımdı..kadını pek konusturmadım..
önce anlattım anlattım sonrada basladım bağıra bağıra ağlamaya..
kadın bile sasırdı...çok sessiz basladım ama çok sesli bitirdim konusmamı:)
evet listelere bomba gibi dönmeye hazırlanıyorum..
sporada yazıldım zaten simdiden haberiniz ola...
yediklerime pek dikkat etmedim daha..zaten öle çok iştahım yok...
bugün tartıldım hastane de oraya göre 99 um..
kendi tartımda bakmadım daha( çok anım var o tartıda...
Yumuşak olcak canım sıkıntı yok.Ben fırından çıktıktan sonra hemen değil ama bi iki dakika sonra şerbete attım.Şerbeti de orta büyüklükte dikdörtgen bir borcama döküp kurabiyeleri elimle dikkatlice içine atıp hafif çekince servis tabağına aldım.Kurabiyeler yüzmüyodu ama içinde.Önce altını sonra dikkatlice ters çevirip üstünü ıslattım ben.Sen tarifinde nasıl söylüyorsa öyle yap istersen canım.Okudum yorumları memnun herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?