Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler dafi'ciğim

burası da kapkaranlık oldu, yağdı yağacak.

kızlar bugün ofise 2 aylık bir bebek geldi, arkadaşın oğlu.
nasıl güzel, nasıl tatlı Allah nazardan saklasın kedicik gibi uslu uslu hepimizin kucağında durdu, el kadar bişi.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
..

selam kizlaaaar sabah erkenden cikmisimdir evden henuz dondum annem yatiya kalsaydin dedi uuu ilk gittim kayinvalidemlere gittigimde hemen bizim insaata gittik elektrikler icin gelmisler prizleri falan ve daha bi suru seyin yerlerini soyledim gerisi icinde baska gun gelirim dedim yoksa eve donemicektim bu aksam bizde misafirlerde var zaten hazirlik oluyor evde annemin halasigiller geldiler trden.. nasil yoruldum birde evde bi suru isi halledicem dahakayinpederim kalbinden ameliyat olmustu heyecandan falan araba suremem guvenim yok dedi aldim kv markete gittik ooo neler neler oldu simdiye kadar bana hediye canta,ayakkabi,tayt ve bissuru cikolata getirmis ayakkabiyla cantanin resmini aksama eklerim gormek istersenin neyseki bizimkiler hak yenmesin diye cok ugrasiolar yalan yok..ileride nasil oluruzz bilmem cok ozlemisler bu gun ikiside hep gozlerimin icine baktilar ya co sevimliler gerisini aksama devam ederim simdi bi an once islere koyulayim annem beni dovmeden

hahaaay ay kiyamam yaaaaaaaa ücgen cizemeyince üzüldümü yavrucak ay hic kiyamam ben ya

bizimde oglusumuz olcak alessandra yani kizkardesimin,

neyse kizlar nasilsinizzzz ??
bu kirgin olmalar bizim buralardada var
herkes hastalandi, her gördügüm hasta,
benimde gecen hafta bogazlarim felan agrimaya baslamisti ama hergün cay filan ictim, 2-3 tane, bakalim simdilik kurtardim kendimi,
hic hasta olmak istemiyom hic cekemem suan ya
neyse ona nazaran iyi sayilirim cok sükür allaha
ama tartida fazla fazla cikiyorum ve bu benim morelimi cok etkiliyor,
napsam bilemiyorum, valla kilo verme yetenegim yok artik diye düsünmeye basladim,
evet kaciriyorum ediyorum ama , hemencicik 100 cikarmi insan?
bilmiyorum cok sinirlerim bozuluyor bu duruma,
sanki vucudum asla kilo vermeez gibi

sultan, sorma , bir de çizemedi , ben de "oğlum çok kolay bak böyle yap" deyince "sanıyım ağlamak üzeyeyim" dedi (r harflerimiz hala yok ) başladı ağlamaya "yayın okula gitmiyceeemm" diye..
ben de çok üzüldüm sonra "tamam sen daire çiz bu seferlik böyle olsun sonra öğrenirsin" dedim..
üçgen çizmenin nesi zorda anlamadım

sizin de oğluşunuz olucak demek, nasıl seversin sen şimdi onu, mis kokar
..

cok tatli bu cocuklar ya, bide saniyim aglama üzeyeyim mi diyor ay gelde isirma yanaklarini yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
insan yer bitirir
sen ona ögret annesi yapar o, becerir bir iki güne, hicbiseycik olmaz,
bide öp yerime, kac yasinda bu arada?

Sultan'cım Aralık'ta 5 yaşında olacak inşallah.
el becerisi açısından anasına çekmemiş hemen sıkılıyor, resim yapmayı boyamayı falan sevmiyor hiç

eriny ben kaçırdım sanırım, evlilik arifesinde misin sen?
...

Benim oğlumun da R leri L :) Örneğin ''olur'' yerine ''olul'' bayılıyorum ağzını yusyuvarlak yapıp demesine.:)

Bizim haftasonu ödevimiz 0 ve 1 çizmek noktalı işaretlerini takip edip..
zaten kalem tutmasını beceremiyor daha. ya içine ya dışına kargacık burgacık bişeyler yaptı hiç müdahele etmedim.:)

Son düzenleme:
Meryemmmm hoşgeldin bitanem Nasılsın??

hoşbuldummm ebrum benim vallahi acayip yorgunum..Umuttepe den geliyorum.
sabahın 8 nden 2 ye kadar birsürü yere koşturduk.

ilgili bir doktora denk geldim sanırım.

genetikk bölüme gönderdi..tüm genetik testlerim yapılcak
(ailevi kökenlerime kadar sordular..ailedekilerin hastalklarını falan)
kan pıhtılaşması için test verdim,
alttan parça ve akıntımsı bişeler aldı patolojiye yollattı,
ayrıntılı ultrasyon için de 8kasım a gün verildi..

5 tüp kan verdim hemogram,hormon tahlilleri v.s v.s

çok koşturudm ama değdi sanırım.
genetik testin sonucu en gec cıkacak 9kasım a gün verdi...
diger sonuclarımı da toplayıp göstercem dr.a

bakalım merakla beklıyorum sonucları

anlatınca daha iyi farkettim oldukça bereketli bir gün geçirmişim...

KIZLAR bu arada bir karar aldım cuma günü itibariyle listemize dönecegim..
cumartesi kızımı kaybedeli 1 ay olcak neredeyse(
artık birseyler yapma vakti geldi en azından kendim için(

Hadi hayırlısı canım.Sevindim valla.Benimde kan pıhtılaşmama umuttepede bakılmıştı.Orda öğrendim.Aynı senin gibi bir sürü kan vermiştim.Genetik tahlillerimde normal çıkmıştı.ama biraz bekliyorsun işte o oluyor.Hayal hanım vardı beni muayene eden.Çok seviyordum onu ama o da hamileydi doğum iznine çıktı.Sonra hep farklı farklı doktorlara falan denk geldim ama genel anlamda iyiydi.Usg ile rahim boyutlarıma falan da bakılmıştı.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Belki tarihi unuturuz bizi de haberdar edersin sonuçların çıkınca.

Ah kuzum kıyamam sana ben.Geçicek hepsi hayırlısıyla.

Bu arada listeye dönmene çok sevindim.ama azılı bir rakip geliyor aramıza tırsmadım da değil hani Artık derecelerde senden yer bulmak biraz zor olucak :) Gel hele sende motivasyonumuz artsın biz de verelim.
Nasıl dikkat ediyor musun yediklerine falan? Kaç kilolardasın şuanda?

Son düzenleme:
Meryemcim kararina sevindim,
sonuclarinda olumlu cikar insallah
artik aramiza dönme zamani geldi :)

ay kizlaaaaaaaaar bu arada ben cok kötü bisey yapiyorum ama söylemeliyim sanirim

kakaolu ıslak kurabiye | yeşilkivi

bu kakaulu islak kurabiye tarifini yapiyom ben ilk defa ,
daha önce biyerde yemistim, simdi yeniden gördüm tesadüfen, deneme karari aldim
bakalim firindalar, umarim iyi olur :26:
hemde icine nekadar cok yag kattigimi görünce,gercekten cok az yemeliyim

Tesadüfe bak bende aynısını dün yaptım.Kapış kapış gitti.Bayıldı herkes.Babam bizdeydi memleketten gelmiş.Ablamla eniştemide çağırdım.eşimin kardeşiyle kız arkadaşıda geldi tesadüfen.Herkes çok beğendi.Ablam tarifini aldı bile.Bence güzel olacak hiç tereddüt etme.Afiyet olsun şimdiden.Şerbette bekletmeden kurabiye hali bile çok güzel bu arada :)

canim acilen sana bisey sorayim ozaman,
simdi üzeri catlamaya basladi firindan cikardim,
ama kurabiyeler gayet yumusak, yani öyle olcak dimi ? ben sepsert olur saniyordum,
bide serbet sogudu suan, onun icine elinlemi daldirip cikardin, yoksa kepceyle felanmi???
hemen daldirip cikarcazmi

tamam canım sizlere sölemeden durabilirmiyim hiç hemen anlatırım zaten..

benim dr. Betül hanımdı..kadını pek konusturmadım..
önce anlattım anlattım sonrada basladım bağıra bağıra ağlamaya..

kadın bile sasırdı...çok sessiz basladım ama çok sesli bitirdim konusmamı:)

evet listelere bomba gibi dönmeye hazırlanıyorum..
sporada yazıldım zaten simdiden haberiniz ola...

yediklerime pek dikkat etmedim daha..zaten öle çok iştahım yok...
bugün tartıldım hastane de oraya göre 99 um..
kendi tartımda bakmadım daha( çok anım var o tartıda...

Yumuşak olcak canım sıkıntı yok.Ben fırından çıktıktan sonra hemen değil ama bi iki dakika sonra şerbete attım.Şerbeti de orta büyüklükte dikdörtgen bir borcama döküp kurabiyeleri elimle dikkatlice içine atıp hafif çekince servis tabağına aldım.Kurabiyeler yüzmüyodu ama içinde.Önce altını sonra dikkatlice ters çevirip üstünü ıslattım ben.Sen tarifinde nasıl söylüyorsa öyle yap istersen canım.Okudum yorumları memnun herkes

Son düzenleme:

Demek iki basamaklı kilolara indin.Sporada başlarsın sen şimdi 2 aya kalmadan beni yakalarsın kesin canım.Pkodan da böylece kurtulmuş olursun.Herşey kolaylaşır senin için.Bende 103 ten 85 e düştüğümde pko nun artık olmadığını öğrenmiştim.Hadi bakalım hakkında hayırlısı...

tamam canim öyle yaptim bende, altini üstünü islattim felan,
servis tabagina aldim, üstüne birazcik hindistancevizi döktüm simdide buzdolabina koydum,
aksama kadar dinlendircem,
insallah ozaman daha güzel olur,
simdi bitane deniyorumda, daha istedigim gibi yumusacik browni gibi degil sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…