Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh eline sağlık..
afiyet olsun ama yaramasın sultanım:))

evet o çok istedigim 2 basamaklı kilolara inmişim ama hiç sevinemedm..
o an bile keşke daha iyi günlerde bu rakamı görseydm dedim biliormusun.

ah seni 2 ayda nasıl yakalayacagım canım bu tam bir rüya olur:))
ik hedefim 89 yani 80lere inmek..çok zaman oldu 8leri görmeyeli

sagol canim gel beraber olsun :)
bu gidisle hepiniz benden daha cabuk zayifliyabileceniz valla,
benim de acilen toparlanmam sart ama bitürlü olmuyo

Hi babies

oohh oohh maşAllah kaynanasıda gelirmişş gelininin yanınaa

hadi bakalım hayırlısı olsun Banucum , Allahın izniyle bebişini sağ salim kucağına alırsın inşAllahh

birde annem kiskaniyor kv gidip gelmemi simdiden bir gorseniz annemin tavirlarinitelefonda konusmami duymus annecim diosun bide dio zaten uzun bi sure nasil hitab edicegimi bilemedim

ben 4.5 yıl kaynanama teyze dedim , nişandan sonra anne demek baya zor oldu

MERYEMİMM çook seviniyoeum canım benim seni bu şekilde olumlu , pozitif görünce

testlerinin hepsi hayırla sonuçlanır inşAllahh

listeye dönmenede , spora başlamanada çoook sevindimm kuzumm , emin ol HERŞEY ÇOOKK DAHA GÜZEL OLACAKK

Seni seviyorumm , öpüyorumm

slm kızlar kusuruma bakmayın giriyorum geçmişi okuyorum tam alıntı yapıp yazacakken eşim eve geliyor şu dış cephe bitsede kurtulsam

menüm sabah azıcık üzüm yedim spordan önce
kahvaltı peynir zeytin sögüş 3 d kepek ekmegi çay
ara 1ısırgan otlu çay 1 elma
ögle koca bir kase tavuklu salata
ara 7 badem 1 b süt
ara yeşil çay
akşam 3 k patatesli tavuklu bezelyeli yemek 6 acı biber ufacık ,2 b ayran 4 kaşık içi ıspanak dolmuş kaşarlı mantar
şimdi kahve
su toplam 2.5 lt
akşam ekşi elma yanında 1 b süt içicem artık yarın karatay diyetine başlıyorum

iyi akşamlar
bugün de 45 dk yürüdüm şükür hem de yokuş yukarı
meryemcim çok sevindim canım dönüş kararına her şey yoluna girecek eminim ben

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah.

Ben hala hastayım. Kızımda bende ya üşüttük ya da biryerden hastalık kaptık, dökülüyoruz ikimizde. Öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı ne ararsanız var. Ev tam curcuna halinde, kılımı kıpırtadacak taakatim yok valla

Bu arada canım da çok sıkkın. Halen hastalanmadığım için doktora gittim. Doktor ultrasonda bebek kesesine benzer birşey görünüyor diyor. Ama kan testi negatif çıkıyor. Hiç böylee birşey yaşayan oldu mu aramızda? Benim bildiğim önce kan testinde çıkar sonra kese görünür, bu durum tuhaf değil mi? Doktorum yorumları : Yalancı gebelik, dış gebelik, ya da o kese bebek kesesi değil başka bişey. Ama henüz çok küçük olduğundan ne olduğunu anlayamıyoruz. (Uzaylı olabilir mi dedim, bir garip baktı doktor bana :) )
Bir kaç gün sonra bir daha gel dedi, ama çok sıkıldım bu belirsizlikten Sanırım adette olamadığım için çok geriliyorum, ter basıyor, kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibi oluyor. Ne olacaksa olsun diyorum artık..

Pek diyet yapıyorum sayılmaz ama neredeyse hiçbişey yiyemiyorum bugünlerde. Hem hastalık hem de bu belirsizlik canımı sıktı iştah miştah kalmadı

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun şu buhranlı dönemi atlatta yaparsın diyetini kafana takma.kese işi tuhafmış ben test için gittiğimde hamile değildim kanda negatif çıkmıştı doktor emin olmak için ultrasondan bakalım demişti bana .Hangisi daha garanti bende anlayamadım .Bence beklemekten başka yapacak birşey yok 1 hafta bekle tekrar test yaptır .

iyi akşamlar kızlar Diyetim tüm hızıyla devam ediyo :)tartı hergün bana bir başka gülüyo anlatamam çok mutlu oluyorum spor dersek cumadan beri hergün yoğun bi şekilde yaptım.Kendimi çok iyi hissediyorum Eğer bu hafta listeye girersem derece yaparım gibi geliyo.dün kayınvalidem sen rejim mi yapıyorsun dedi bayaa farketmiş dedi motivasyonum tavan yaptı tabiii:)
topiği takip ediyorum devamlı okuyorum ama bişey yazacak olsam ne yazacağımı bilemiyorum siz oldukça samimi olduğunuz için ben konuya fransız kalıyorum doğal olarak.Araya girip başka birşeyde yazmak istemiyorum ,mevzuyu bölmemek adına.listeye girmek için bildirim yapmak gerekiyo biliyorum ama dediğim gibi yazamıyorum neyse ben sizi takip ediyorum işte aradada yazarım listeye girmesemde olur:)
Bu arada dün akşam fox ana haberde 8 ayda 65 kilo kilo verdiği haberi izleyeniniz oldu mu ?Çok sağlıksız görünüyo bence yürürken zorlanıyo ,dr. kontrolünde neden bu kadar hızlı verdirdiler anlamıyorum .ameliyatla vermiş beni çok korkutuyo bu ameliyat işleri iyi cesaretetmiş

canım tebrik ederim çok güzel ve azimli başladın böyle de devam edersin inşallah
biz hemencik senle de samimi oluruz rahat ol canım anlat sen gün içinde neyaptın ne ettin paylaş bizimle

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan beri birtürlü uğramaya fırsat bulamadım. Dün gece kızkardeşim Almanyadan döndü ve bugün öğlende görüştük
Gitmeden evvelde ancak temizlikti yemekti ancak bitirdim.
Bu arada küçük mercümeğim artık tamamen bezden kurtulduuuuuuuuuu
Tam 3 gündür geceleri aynı bezi bağlıyoruz hani ne olur ne olmaz diye bağladım ama bir kere bile altına kaçırmamış
Gündüzleri zaten bez kullanmıyoruz
Okadar sevindim ki anlatamam artık oda rahatsız oluyordu birde teni kızarmaya başlıyordu havasız kaldıkca
Şükür bitirdik o faslıda darısı diğer arkadaşlarımızın başına

Bu arada akşam üzere bir sürü dikiş işim vardı Annem sağ olsun benim kızlara birşeyler yollamış. Büyüğüne bir iki tane üst birde iki çift spor ayakkabı göndermiş. Küçüğüne de 1 çift ayakkabı ve bir sürü uzun kollu tshirt ve kotlar göndermiş onların paçalarıyla uğraştım Kızları bir görseniz sanki hiç birşey görmemişler gibi bavulların üzerine atladılar
Ben zaten tembihlemiştim bana birşey alma sadece müsli ( orada hem büyük pakette fındıklı cevizli olanlar var üstelik çok uygun buraya nazaran ) birde Almanyadakiler bilir Knâecke Brot ( İncecik kuru ekmek dilimi gibi birşey ) gönder yeter bana demiştim

İki koca poşet müslim var şimdi birde 6 paket o ekmeklerden :122: :122: :122:
Kaç ay gider artık onlar bana
Umarım faydasınıda görürüm

Canım inan senin adında da kendi adıma da çooook sevindim
Çok özlemiştik senle sohbetleri

Bu arada iddadaşım 2li rakamlara indiğinde gözümden kaçmadı
Valla bana hayal gibi geliyor bazen yaaa ama benim iddadaşımında desteğiyle kesinlikle bende 2li rakamlara geçerim yaza doğruda olsa

Sorma canım yaa bende izledim onu hatta eşim yaw bir araştırsana kaç paralık bir operasyonmuş yok işte hangi durumlarda yapılıyorumuş diye :26: Valla bende korkuyorum o tip şeylerden ama veremeyincede acaba benimde başka çarem yokmudur diye düşünmeden de edemiyorum :26::26: Allah korusun ama inşallah gerek kalmaz
Birde benim canım tatlı adamı pişman ederim ameliyat sonrasında kesin
Nette araştırdım bu tip ameliyatlar gerçekten uzun süre beslenmeye dikkat edipte kilo veremiyenlere yapılıyormuş ama BMİ 40'ın üzerinde olması gerekiyormuş. Özel hastanelerde başta memorial olmak üzere yapılıyormuş ameliyat ve ameliyattan sonraki gün sadece sıvı besleniliyormuş sonraki günler ufak ufak püre yada biraz daha katı gıdalara geçiliyormuş.
Bu gastrit bypass ameliyatını olanlar ilk sene fazla kiloların yüzde 70ine yakını veriyorlarmış. Yani eğer 70 kilo fazlan varsa bir sene içinde 50 kiloya yakınını verebiliyormuşsun ama dediğim gibi ben çok tırsağımdır ya canım yanarsa ameliyat sonrası yada daha kötüsü Allah gecinden versin ama ya ölürsem ( risk yok denecek kadar azmış hatta bademcik ameliyatı kadar risk var ancak yazıyordu bir sitede ama biz bademcikten bile ölenleri gördük bu ülkede )
Tırsağım ama nasıl olduysa çocuklarıda normal doğurdum

Afiyet olsun canım. Ben de sabahları yapardım, tah tahılıı ekmekle super oluyo. Eğer işyerinde buzdolabı varsa tavuklu felan da yapabılırsın, ton balıklı ya da sırf peynırlı de cok guzel oluyo. Ot mot ne varsa koyuyodum ben. Gerçekten doyurucu oluyo

Canım doktora sormak ıcın tekrar randevu alıp gıtmem lazım. Adam bana halsizlik yapar demişti ama bende aşırı bir şişkinlikde yaptı. Benim midem çok sorunlu zaten, çoğu yiyecek dokunuyo bana. Halsizlik falan neyse de şişkinlik çok kötü oldu. Yürüyüş felan da yapıyorum ama yine de davul gibiyim. Bu ilacı adet düzensızlıgım ıcın verdı kadın dogumcu. Ben anlattım ıste PCOS hastasıyım ama kılo verınce adetlerım duzeldı dedım. Ama buna ragmen bazen 15 gun kadar gecıkıyo dıyınce yazdı bu ılacı. Netten arastırdım da gebelere de verılıyomus, düğügü engellıyomus. Adet olamayanlara ve menepoza gırenlere vs de verılıyomus, hamıle kalmayı kolaylastırıyomus sanırım.

Canım yorulmussun ama senın de deıgın gıbı kendın ıcın bırseyler yapmıssın,tatşı yorgunluktur bu. Bak ne guzel herseyı arastıracaklarmıs. Ilkınde farkedılmedıgı ıcın kaybetmıstın ama artık hastalıgının adı var. Gelecege umutla bakmamak ıcın hıcbır sebep yok bence

Pilav da varmıydı

olmamı olmamııı bimin yaseminli pirincinden adam ayılıyo pilavsız barbunya yapma diye tembihledi işe giderken neyse ki yemekten sonra yarım saat yürüdüm
erimemiştir amma hazmettmim sanırım:)))))))))
hala adapte olamıyorum rejime

gecmis olsun sanada kizinada canim, insallah en yakin zamanda iyilesirsiniz,
adetinde gelir insallah cünkü gelmeyince insan cok sIkintili oluyor iyi bilirim,

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122:

aleykum selam canimmmmmmmmmmmmmm,
bilmezmiyim bende bugun anneme knäckebrot al dedim, insallah almistir,
valla nezamandir normal ekmege dönmüstüm,
yani pide, hausbrot ne bulursan artik,
ama onlar bana zarar veriyor bunun farkindayim, ekmegi kestigim zaman daha güzel oluyor,
hem knächebrot aldirdim hemde kara kuru ekmegim var ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…