oh eline sağlık..
tamam canim öyle yaptim bende, altini üstünü islattim felan,
servis tabagina aldim, üstüne birazcik hindistancevizi döktüm simdide buzdolabina koydum,
aksama kadar dinlendircem,
insallah ozaman daha güzel olur,
simdi bitane deniyorumda, daha istedigim gibi yumusacik browni gibi degil sanki :)
Demek iki basamaklı kilolara indin.Sporada başlarsın sen şimdi 2 aya kalmadan beni yakalarsın kesin canım.Pkodan da böylece kurtulmuş olursun.Herşey kolaylaşır senin için.Bende 103 ten 85 e düştüğümde pko nun artık olmadığını öğrenmiştim.Hadi bakalım hakkında hayırlısı...
oh eline sağlık..
afiyet olsun ama yaramasın sultanım:))
evet o çok istedigim 2 basamaklı kilolara inmişim ama hiç sevinemedm..
o an bile keşke daha iyi günlerde bu rakamı görseydm dedim biliormusun.
ah seni 2 ayda nasıl yakalayacagım canım bu tam bir rüya olur:))
ik hedefim 89 yani 80lere inmek..çok zaman oldu 8leri görmeyeli
selam hatunlar uyuyamayanlar bu saatten sonra dokuluyorlartabi bende en bastayim bu listede ne guzel duzenlemissin canm ins hep boyle devam edersin:13:
harika bir karar ama ben yatincada uyuyamiyorum yatakta donup duruyorum saatlercebu gun kayinvalidemler gelmisler yarin onlari ziyarete gidicem
Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.
birde annem kiskaniyor kv gidip gelmemi simdiden bir gorseniz annemin tavirlarinitelefonda konusmami duymus annecim diosun bide dio zaten uzun bi sure nasil hitab edicegimi bilemedim
hoşbuldummm ebrum benim vallahi acayip yorgunum..Umuttepe den geliyorum.
sabahın 8 nden 2 ye kadar birsürü yere koşturduk.
ilgili bir doktora denk geldim sanırım.
genetikk bölüme gönderdi..tüm genetik testlerim yapılcak
(ailevi kökenlerime kadar sordular..ailedekilerin hastalklarını falan)
kan pıhtılaşması için test verdim,
alttan parça ve akıntımsı bişeler aldı patolojiye yollattı,
ayrıntılı ultrasyon için de 8kasım a gün verildi..
5 tüp kan verdim hemogram,hormon tahlilleri v.s v.s
çok koşturudm ama değdi sanırım.
genetik testin sonucu en gec cıkacak 9kasım a gün verdi...
diger sonuclarımı da toplayıp göstercem dr.a
bakalım merakla beklıyorum sonucları
anlatınca daha iyi farkettim oldukça bereketli bir gün geçirmişim...
KIZLAR bu arada bir karar aldım cuma günü itibariyle listemize dönecegim..
cumartesi kızımı kaybedeli 1 ay olcak neredeyse(
artık birseyler yapma vakti geldi en azından kendim için(
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah.
Ben hala hastayım. Kızımda bende ya üşüttük ya da biryerden hastalık kaptık, dökülüyoruz ikimizde. Öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı ne ararsanız var. Ev tam curcuna halinde, kılımı kıpırtadacak taakatim yok valla
Bu arada canım da çok sıkkın. Halen hastalanmadığım için doktora gittim. Doktor ultrasonda bebek kesesine benzer birşey görünüyor diyor. Ama kan testi negatif çıkıyor. Hiç böylee birşey yaşayan oldu mu aramızda? Benim bildiğim önce kan testinde çıkar sonra kese görünür, bu durum tuhaf değil mi? Doktorum yorumları : Yalancı gebelik, dış gebelik, ya da o kese bebek kesesi değil başka bişey. Ama henüz çok küçük olduğundan ne olduğunu anlayamıyoruz. (Uzaylı olabilir mi dedim, bir garip baktı doktor bana :) )
Bir kaç gün sonra bir daha gel dedi, ama çok sıkıldım bu belirsizliktenSanırım adette olamadığım için çok geriliyorum, ter basıyor, kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibi oluyor. Ne olacaksa olsun diyorum artık..
Pek diyet yapıyorum sayılmaz ama neredeyse hiçbişey yiyemiyorum bugünlerde. Hem hastalık hem de bu belirsizlik canımı sıktı iştah miştah kalmadı
iyi akşamlar kızlar Diyetim tüm hızıyla devam ediyo :)tartı hergün bana bir başka gülüyo anlatamam çok mutlu oluyorum spor dersek cumadan beri hergün yoğun bi şekilde yaptım.Kendimi çok iyi hissediyorum Eğer bu hafta listeye girersem derece yaparım gibi geliyo.dün kayınvalidem sen rejim mi yapıyorsun dedi bayaa farketmiş dedi motivasyonum tavan yaptı tabiii:)
topiği takip ediyorum devamlı okuyorum ama bişey yazacak olsam ne yazacağımı bilemiyorum siz oldukça samimi olduğunuz için ben konuya fransız kalıyorum doğal olarak.Araya girip başka birşeyde yazmak istemiyorum ,mevzuyu bölmemek adına.listeye girmek için bildirim yapmak gerekiyo biliyorum ama dediğim gibi yazamıyorum neyse ben sizi takip ediyorum işte aradada yazarım listeye girmesemde olur:)
Bu arada dün akşam fox ana haberde 8 ayda 65 kilo kilo verdiği haberi izleyeniniz oldu mu ?Çok sağlıksız görünüyo bence yürürken zorlanıyo ,dr. kontrolünde neden bu kadar hızlı verdirdiler anlamıyorum .ameliyatla vermiş beni çok korkutuyo bu ameliyat işleri iyi cesaretetmiş
oh eline sağlık..
afiyet olsun ama yaramasın sultanım:))
evet o çok istedigim 2 basamaklı kilolara inmişim ama hiç sevinemedm..
o an bile keşke daha iyi günlerde bu rakamı görseydm dedim biliormusun.
ah seni 2 ayda nasıl yakalayacagım canım bu tam bir rüya olur:))
ik hedefim 89 yani 80lere inmek..çok zaman oldu 8leri görmeyeli
iyi akşamlar kızlar Diyetim tüm hızıyla devam ediyo :)tartı hergün bana bir başka gülüyo anlatamam çok mutlu oluyorum spor dersek cumadan beri hergün yoğun bi şekilde yaptım.Kendimi çok iyi hissediyorum Eğer bu hafta listeye girersem derece yaparım gibi geliyo.dün kayınvalidem sen rejim mi yapıyorsun dedi bayaa farketmiş dedi motivasyonum tavan yaptı tabiii:)
topiği takip ediyorum devamlı okuyorum ama bişey yazacak olsam ne yazacağımı bilemiyorum siz oldukça samimi olduğunuz için ben konuya fransız kalıyorum doğal olarak.Araya girip başka birşeyde yazmak istemiyorum ,mevzuyu bölmemek adına.listeye girmek için bildirim yapmak gerekiyo biliyorum ama dediğim gibi yazamıyorum neyse ben sizi takip ediyorum işte aradada yazarım listeye girmesemde olur:)
Bu arada dün akşam fox ana haberde 8 ayda 65 kilo kilo verdiği haberi izleyeniniz oldu mu ?Çok sağlıksız görünüyo bence yürürken zorlanıyo ,dr. kontrolünde neden bu kadar hızlı verdirdiler anlamıyorum .ameliyatla vermiş beni çok korkutuyo bu ameliyat işleri iyi cesaretetmiş
Kızlar bende bugünden itibaren sandviç getirmeye başladım.Yedim biraz önce ayranla.Çok güzel doydum hemde.Yanıma da biraz fındık ve badem aldım.Akşam eve giderken onu yicem.Çalışanlara iş yerinde yemek problemi olanlara tavsiye ederim bende.Fikir sahibi ozka_(özlem) ya tekrar teşekkürler
Tünaydınlar herkesee
okuyorum okuyorum yazmaya takatim yok vall. Bu progestan hapı mahvetti beni. İçtikten sonra bi baş agrısı, halsizlik oluyoki anlatamam. İçinde yazan tüm yan etkilerini yaşıyorum yani. Bir de ben de reflü var, bu ilaç daha da tetikledi.Onu geçtim ilacı içtiğimden beri karnım davul gibi şiş. Resmen 7 aylık hamile gibiyim kızlar
QUOTE]
progestan niye içiyorsun? :44:
Adet duzensızlıgı ıcın verdı doktor canım.
topikçe halsizlik, kırgınlık, nazara geldik galiba :) alessandra ve özlemcim geçmiş olsun. havalar feci, dikkat edin kendine. gerçi özleminki hastalık değil de yan etki sanırım. doktoruna bir daha sor istersen özlemcim, o kadar elzem bir şey değilse kullanmazdın.
Ebrucum sandöviçleri iyi düşünmüşsün. çok etki edecektir kilo vermene bir süre sonra. akşam üzeri de birşeyler atıştırırsan akşamı hafif geçirirsin. bu hafta yine kapışıyoruz ha, Nevine de haber et :)
hava yağmurlu ama ben de çıkıp pazar alışverişi yapayım. ordan anneme geçeyim. yemeği orda yeriz, yemekten önce de koşu bandında yürürüm. daha sonra görüşürüz kızlar.
nursena çok mu yedin bugün yoksa kız ortalarda yoksun
akşam çok oldu valla barbunyanın yanına yaptığım soslu turşuyu çıkarınca olanlar oldu:)))))))))
Pilav da varmıydı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah.
Ben hala hastayım. Kızımda bende ya üşüttük ya da biryerden hastalık kaptık, dökülüyoruz ikimizde. Öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı ne ararsanız var. Ev tam curcuna halinde, kılımı kıpırtadacak taakatim yok valla
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?