hayırlı akşamlar fistuuuklaaarr
sağol canım yapıyım dedim artıkın, canım çekti
ewet canım ya galiba o hamilelikten geceleri hiç uyuyamıyorum akşam erkenden ve gündüzleri avare avare geziyorum
senin fotolarda ki yakışıklı 3 yaşında mı
hamilemisin canım gözümden kaçmış rabbim hakkında hayırlısıı ve gönlüne göre olanını versin inşallah
hamişler artıyooo maşallah
canım ya ben fitil olarak alıyorum yan etkisi azalıyormuş sende dr. sorsan fitil olarak kullansan:26:
ailece geçmiş olsun hava değişikliği çarpıyor insanı benimde burnum şap şap akıyor namazda tutamıyorum
hadi hayırlısı canım inşallah bu son olur
böle konuşarak üzme bizi be ya allahım inşallah sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü hayırlı ewlat nasip etsin isteyen herkese
kendin için bişeyler yapmanın vakti geçiyor bile acele et valla ben son düşüğümden sonra kendimi burya atım ve toparladım çok ii geldi
üzülecez elbet annelik duygusu rahime düşer düşmez başlıyor ama buna şükür ki rabbim meydana getiripte almadı
geçmiş olsun canım bebişinede sanada
kızın kaç yaşında ki:26:
Nurgüüll ne güzel olmuş avatarın
sağol canım yapıyım dedim artıkın, canım çekti
nurgull cnm sen hamissin uyu tadini cikar bebis dogdumu uyuyamassin deliksiz
cecocum hamis olmayasin ben hamile oldugum zaman uyuyamiyordum geceleri
ewet canım ya galiba o hamilelikten geceleri hiç uyuyamıyorum akşam erkenden ve gündüzleri avare avare geziyorum
İyi geceler kızlar. Biraz geçmişi okudum, iki satır da yazayım dedim ama oğluş müsade etmiyor. Offf 3 yaşında oldu, hala bu saatte uyuyor, beceremedim şu oğlana uyku düzeni vermeyi. Hiçbir şekilde uyutulmuyor, ne masal, ne sallama (koca çocuk zaten), ne başka bir şey. Ancak kendi kendine sızacak. Sızma noktasına kadar ortalıkta dolaşıyor sonra bana sardırıyor, "hadi sıcacık yatağımıza gidelim" diye. Yatakta 5 dakikada uyuyor sonra yatağına koyuyorum ben onu. Saat 21.30'dan beri karanlıkta oturuyoruz yavUykusu gelsin diye ışıkları söndürüyoruz, o da kar etmiyor. Hepimizi uyutuyor fırlama
Neyse gene geldi, yapıştı, ben gideyim artık.
Banu145145 geçmişte tedavi olumsuz gidiyor yazınca çok üzüldüm ama sonradan yazdığın mesaja da çok sevindim. Herşey gönlüne göre olur inşallah. Umarım bundan sonra hep güzel haberler alırsın :)
İyi geceler, iyi uykular hepinize
senin fotolarda ki yakışıklı 3 yaşında mı
Arkadaşlar demiştim ya ufacık bir ihtimal var diye gerçekleşti bir tanesi ölmüş ama öteki son anda canlanmış çok dua eettik rabbim kabul etti şükür yarın çağırdılar doktor bile çok sevinmiş çok mutlu olmuş müjde diye aradı inşallah sonuda böyle olur bu seferki çok zorlu bir süreç oldu umarım sonu güzel olur sizlerlede paylaşmak istedim dualarınızda beni unutmayın.
hamilemisin canım gözümden kaçmış rabbim hakkında hayırlısıı ve gönlüne göre olanını versin inşallah
hamişler artıyooo maşallah
Tünaydınlar herkesee
okuyorum okuyorum yazmaya takatim yok vall. Bu progestan hapı mahvetti beni. İçtikten sonra bi baş agrısı, halsizlik oluyoki anlatamam. İçinde yazan tüm yan etkilerini yaşıyorum yani. Bir de ben de reflü var, bu ilaç daha da tetikledi.Onu geçtim ilacı içtiğimden beri karnım davul gibi şiş. Resmen 7 aylık hamile gibiyim kızlar
Dün biz karaburun'a gittik. Eşimin amcasını, karısını, çocuklarını ve eşimin başka bir amcasının kızını yemeğe götürdük. eşimin amcasının maddi yönden eşime öğrenciyken çok katkısı olduğu için yemek ısmarlamak istedi. Resmen balıga doydum desem yeridir. Yedim valla acımadan. Üzerine de tahinl, ayva tatlısı ve dondurmalı irmik geldi, onlardan da yedim biraz. Sonra aksam eve geldik, sitenin içinde yürüdüm. Cuma günü malatyaya gidiyoruz, benim kabız olmamak için bişeyler yapmam lazım. Malatyada sebze bulmam çok zor, hem katı yemekler var. Olmadı herşeyden çok az yerim, marketten kefir alırım belki işe yarar.
canım ya ben fitil olarak alıyorum yan etkisi azalıyormuş sende dr. sorsan fitil olarak kullansan:26:
selamlarr..sabahtan gelemedim, işlerimi toparladım.herkesin hafta sonu iyi geçmiştir inşallah. ben c.tesi hasta yattım, boğazım çok fena hala da ağrıyor.pazar da teyzemi memleketine yolcu ettik, pek verimli bir hafta sonu değildi yani gezme tozma açısındanoğlanın küçülen kıyafetlerini ayırdım, görümcemin 1 yaş küçük oğlu var ona vericem giysin tertemiz duruyorlar. hepsi boydan kısalmış.cumartesi ben yatınca eşim aldı oğlanı doktora götürdü ben gidemedim. çok şükür hafif bir burun akıntısı var sadece bir de öksürük.. kulağında biraz sıvı birikmiş demiş o kadar. belki de alerjik olabilir demiş burun akıntısı, alerji şurubu yazmıış :44:dün de sabah kurabiye falan pişirdim teyzemle göndermek için, anneannem istemiş .. pasta-kurabiye kursuna gitmiştim ben, ayıptır söylemesi güzel yaparım. şeker hamuruyla falan da süsledim pek güzel oldu. yesin anneanneciğim, kurabiyelerin üzerine de ismini yazdım, şımarır şimdi görünce tabii sabah sabah mis gibi pişince kahvaltı öncesi hüplettim maalesef, evde pişirmemek lazım aslında yoksa bitene kadar tırmalıyor beni onlların varlığı neyse çok konuştum (yazdım) ayın 1.si olmuşum bu arada pek sevindim darısı bu ayın başına ..
ailece geçmiş olsun hava değişikliği çarpıyor insanı benimde burnum şap şap akıyor namazda tutamıyorum
anlatınca daha iyi farkettim oldukça bereketli bir gün geçirmişim...
KIZLAR bu arada bir karar aldım cuma günü itibariyle listemize dönecegim..
cumartesi kızımı kaybedeli 1 ay olcak neredeyse(
artık birseyler yapma vakti geldi en azından kendim için(
hadi hayırlısı canım inşallah bu son olur
böle konuşarak üzme bizi be ya allahım inşallah sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü hayırlı ewlat nasip etsin isteyen herkese
kendin için bişeyler yapmanın vakti geçiyor bile acele et valla ben son düşüğümden sonra kendimi burya atım ve toparladım çok ii geldi
üzülecez elbet annelik duygusu rahime düşer düşmez başlıyor ama buna şükür ki rabbim meydana getiripte almadı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah.
Ben hala hastayım. Kızımda bende ya üşüttük ya da biryerden hastalık kaptık, dökülüyoruz ikimizde. Öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı ne ararsanız var. Ev tam curcuna halinde, kılımı kıpırtadacak taakatim yok valla
Bu arada canım da çok sıkkın. Halen hastalanmadığım için doktora gittim. Doktor ultrasonda bebek kesesine benzer birşey görünüyor diyor. Ama kan testi negatif çıkıyor. Hiç böylee birşey yaşayan oldu mu aramızda? Benim bildiğim önce kan testinde çıkar sonra kese görünür, bu durum tuhaf değil mi? Doktorum yorumları : Yalancı gebelik, dış gebelik, ya da o kese bebek kesesi değil başka bişey. Ama henüz çok küçük olduğundan ne olduğunu anlayamıyoruz. (Uzaylı olabilir mi dedim, bir garip baktı doktor bana :) )
Bir kaç gün sonra bir daha gel dedi, ama çok sıkıldım bu belirsizliktenSanırım adette olamadığım için çok geriliyorum, ter basıyor, kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibi oluyor. Ne olacaksa olsun diyorum artık..
Pek diyet yapıyorum sayılmaz ama neredeyse hiçbişey yiyemiyorum bugünlerde. Hem hastalık hem de bu belirsizlik canımı sıktı iştah miştah kalmadı
geçmiş olsun canım bebişinede sanada
kızın kaç yaşında ki:26: