Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı akşamlar fistuuuklaaarr
Nurgüüll ne güzel olmuş avatarın

sağol canım yapıyım dedim artıkın, canım çekti
nurgull cnm sen hamissin uyu tadini cikar bebis dogdumu uyuyamassin deliksiz
cecocum hamis olmayasin ben hamile oldugum zaman uyuyamiyordum geceleri

ewet canım ya galiba o hamilelikten geceleri hiç uyuyamıyorum akşam erkenden ve gündüzleri avare avare geziyorum

senin fotolarda ki yakışıklı 3 yaşında mı

hamilemisin canım gözümden kaçmış rabbim hakkında hayırlısıı ve gönlüne göre olanını versin inşallah
hamişler artıyooo maşallah

canım ya ben fitil olarak alıyorum yan etkisi azalıyormuş sende dr. sorsan fitil olarak kullansan:26:

ailece geçmiş olsun hava değişikliği çarpıyor insanı benimde burnum şap şap akıyor namazda tutamıyorum

hadi hayırlısı canım inşallah bu son olur
böle konuşarak üzme bizi be ya allahım inşallah sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü hayırlı ewlat nasip etsin isteyen herkese
kendin için bişeyler yapmanın vakti geçiyor bile acele et valla ben son düşüğümden sonra kendimi burya atım ve toparladım çok ii geldi
üzülecez elbet annelik duygusu rahime düşer düşmez başlıyor ama buna şükür ki rabbim meydana getiripte almadı

geçmiş olsun canım bebişinede sanada
kızın kaç yaşında ki:26:

eşim 20 gün göreve gidiyo arada gelicek izin alabildiği zaman amma bakalım hayırlısı
valiz hazırlamam lazım kurabiye ile börek yapayım dedim yol azığı işim çok iyi geceler kızlar

barbunya pilav gidişinin şerefineydi:)))

selam kizlaaar ancak bitti isler misafirlerde cok gec olmadan gittiler bende hemen buraya kostum

Bana özellikle hap olarak verdi ama( Yazarken de dedi halsizlik yapar diye. Kafama göre fitil olarak mı kullansam. Sen düşük tehlikesi için mi kullanıyosun peki. Bana sabah öğle akşam verdi

Ben bekarken bir ara sırf o ekmeği yiyordum tabi yemekleride azaltarak 6 ayda 20 kilo vermiştim :26: ama tabi o zaman inanılmaz faaldım. Okula giderken sırf otobüse binene kadar 15 - 20 dakika yürüyordum otobüsten inip okula gidene kadar bir 15 dakika daha yürüyordum hatta bazen bir durak önce inip daha fazlada yürüyordum birde çok bisiklet kullanıyordum.
Bu sefer o kadar hızlı gitmez malum insülin pko ve yaş itibariyle ama faydası olur umarım.
Birde geçenlerde bir arkadaşın faceine baktım eşiminkinin üzerinden hatun tabi herkese açık bıraktığı için arkadaşta olmadığımız halde herşeyini gördüm
O da knaeckebrot yiyerek zayıflamış hatta baya bir fark var ama dikkatimi çeken bir şey daha oldu her öğünde mutlaka 1 elma yemiş ( her öğünün resmini çekip albüm yapmış sırf diyet yemekler diye )
Malum posası bağırsakları çalıştırıyor ya kız her öğünde yemiş ve baya kilo vermiş
Bende öyle bir deniyeyim diyorum bakalım onun faydası olucakmı malum kışta geliyor elma bitincede greyfurt yada portakal koyarım yerine ama artık yaz kış elma var nasılsa

Canım Allah kavuştursun inşallah sağ sağlım gider gelir
İnşallah döndüğünde seni çok daha farklı ve hoş bulur hatun güzeldi dahada güzel olmuş ben dönene kadar der

Bu arada eriny gerçektende çok hoşmuş ayyakkabıda çantada
Güle güle kullan canım
Ne güzel işte Kv seni seviyor ki her defasında eli dolu geliyor
Benimki bir iğne almadı bu güne kadar ama neyse :120: :120: nasılsa zevklerimizde iki ayrı kutup
Bu arada bende özellikle kırmızı spor aykkabısına bayılırım hatta hep derim eşimede bir kırmızı ayakkabı alamadım gitti diye

Son düzenleme:

kazasız belasız hayırlısıyla gider gelir inşallah canım benim dualarını eksik etme
Bana özellikle hap olarak verdi ama( Yazarken de dedi halsizlik yapar diye. Kafama göre fitil olarak mı kullansam. Sen düşük tehlikesi için mi kullanıyosun peki. Bana sabah öğle akşam verdi

ya diğer gittiğim dr hep ağızdan veriyodu ama ablamın dr. fitil olarak kullan demiş bende öyle yapıyorum yoksa mahvediyor adamı
ewet canım düşük engelleyici olarak kullanıyorum günde 3 defamı kaç mglık??

valla iyimis ya, elmaya bayilirim zaten,

kizlar ya ben degismeye karar verdim, yenilenmek istiyorum,
hem zayiflamak hemde daha kadinsi giyinmek istiyorum,
yani topukluyu biraz daha cok giymek istiyorum mesela,
bu aralar cok spor takildim, topuklu giyince kendimi daha iyi hissediyorum bir bayan olarak malum
makyajimi zaten eksik etmem, ama mesela yeni bir mont almak istiyorum, elegant klasik bisey olsun,
spor olsun istemiyorum artik yeterince var zaten
böyle fikirlerim var bakalim azcik zayifliyaydim iyidiiiiiiiiiiiii
of biliyorumki 10 kilo versem bile fistik gibi olcam ama iste vermesi olmuyor yaaaaaaaaa :18:

Süper karar canım bencede değişim iyidir
Bende bir dönem çok fazla spor giyindiğimde kendimi çok daha fazla rahat davrandığımı fark ettim biraz kadınsı giyindiğimde yürüyüşüm bile değişiyor daha bir kibarcık oluyorum
Bakışlarım ve hareketlerim bile inceliyor adamcağız o halde görünce beni bakışların ne öyle kız diyor
Aslında hepimiz biraz değişiklik yapsak eminim motivazyon biraz daha artar

Birde biraz evve tekrar arkadaşın faceine baktım resimlerin yanına yeni yorumlar yapmışlar kız tam 5 saat arayla besleniyormuş ve günde 4 litreye yakın su içiyormuş
ilk 2 ayda tam 8 kilo vermiş doğru dürüst spor yapmadığı halde.

neyse canlar ben uyur herkese hayırlı geceleeeer
çok acıktım yaa millet ilk 3 ay bulantıdan hiç bişi yiyemez(çok şükür hiç bulantı sorunum olmaz) ben gece gündüz yemek düşünüyorum
yakında filinta gibi olacam
dr ilk 3 ay en fazla 1 kılo alabılırsın dedi ben uçtuuum gittim galiba:18:
her neysseeeeeee uzun lafın kısası uyumam lazım yoksa mutfaga dalıp fena yaramazlıklar yapmayı düşünüyorum

bak bunu iyi dedin iste suyuda arttirmam lazim,
yarim litre bile icmiyom inanki günde
hele bu ara iyice azittim yine 1 bardak icmiyorum sanirim, günde 2 hap iciyom ya 2 yudum su iciyom
off sinir oluyorum bu huyuma hic susamiyom, susasam bile icmiyorum sonrada geciyor zaten susuzlugum, böbreklerim kesin isyanda agri giriyor artik
suyu cogaltayim,
cok yemeyide bitürlü beceremiyorum,
günde 2 ögün yiyorum sabah ve aksam, baskada yemiyom iste oda benim hatam yani ama yapamiom bitürlü

100mg canım benimki, ben anlamadım millet demişki fitil olarak daha faydalı, e neden doktorlar agızdan al dıyolarki, neyse bu kutu bitsin de bi daha gittiğimde sorarım doktora

Allah kavuştursun canım sağlıcakla gitsin dönsün inşallah eşin
barbunyayı çok severim hele tazesini afiyet olsun canım pilavı az yediysen bişey olmaz
ben de yapayım en kısa zamanda barbunya tazesi bitmeden

Sorma canım yaaa iki gündür bende suyu ihmal eder oldum :26:
Büyük bir şişem vardı geçen sabah eşim çöp atarken onuda atmış nasılsa lazım olmaz diye Evde 0.3 litrelik var ama oda çok ufak doldur doldur bitmiyor
Yarın sabah yine daha çok su içmek için evde bir şişe var onu temizliyeyim 2.5 litrelik ( balığın yanına eşim kuzenleri seviyor diye kola almıştı tabi ben 1 bardak içtim dayanamayıp onun yarım şişesi duruyor döküp su doldurayım bari )
En azından her gün olması gerekeni garantiliyeyim sonrasını ufakla devam etsemde olur

100mg canım benimki, ben anlamadım millet demişki fitil olarak daha faydalı, e neden doktorlar agızdan al dıyolarki, neyse bu kutu bitsin de bi daha gittiğimde sorarım doktora

oooowww günde 300mg alıyosn çok muş ya ben 200mg lık alıyorum onuda gece yatarken alıyorm yoksa akıyor..
dr zaten hep ağızdan veriyor bence yan etkıler geçmezse fitil olarak al hıc bır zararı yok ama en az 1 saat uzanman gerekıyor ona göre ayarlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…