Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
bugün de 45 dk yürüdüm şükür hem de yokuş yukarı meryemcim çok sevindim canım dönüş kararına her şey yoluna girecek eminim ben
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için..

insallah artık güzel seyler yasarım..
inanın sizleri cok seviyorummmmm
bende sizleri özledim sohbetleri özledim iddiadasım benim..

bana da hayal gibi gelirdi,çok isterdim 2lileri ama şimdi bilmem hiçbişe mutlu etmıor beni
hertürlü destek olurum artık daha sıkı sarılalım su işe..
sen bana bn sana destekle basarırız..bende dikkat ediyorum artık yediklerinn baya bilincindesin maasallahın var canm.

ah özlemcim bende kendimi böle teselli edıyorum işte..
neyseki sizler varsınız döküyorum içimi..
diyet ve sporada geri döndüm hayırlısı olsun artık..
hadi hayırlısı canım inşallah bu son olur
böle konuşarak üzme bizi be ya allahım inşallah sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü hayırlı ewlat nasip etsin isteyen herkese
kendin için bişeyler yapmanın vakti geçiyor bile acele et valla ben son düşüğümden sonra kendimi burya atım ve toparladım çok ii geldi
üzülecez elbet annelik duygusu rahime düşer düşmez başlıyor ama buna şükür ki rabbim meydana getiripte almadı

teşekkür ederim taze hamiş..
sen üzülme ama sana yasak..

Sorma canım yaa okadar bilinçlendim ama hala tık yok
Neyse pes etmek yok ama benim bir an önce az da olsa bir değişim görmem lazım yoğsam enişten beni sonunda bir doktora götürüp bunun içinde ne var ne yok alın diyecek
Adam ciddi ciddi tvde gördüğü gastrid bypassı incelesene dedi geçen gün
İnan bana çok destek oluyor ama bazen kendi için istiyor gibime de gelmiyor değil yani :26:
iki gündür spor salonlarını aratıp duruyor konuş bakalım fiyat al falan diye Bayramdan sonra başlıyorum bu sefer kesin :122: :122: :122: ben seni götürür önünde 1 saat 1.5 saat beklerim her gün dedi yani kaçış yok o kilolar ya güzellikle gidecek yada herif beni bıçak altına bile atacak bence güzellikle gitsin tabiki

merhaba arkadaşım.
eşim gidecek demiş üzülmüşsün
hemen cvp yazmak istedim.
benim eşim görevi gereği
eğitim almak için eskişehire gitti.
biz izmirdeyiz.
eylülün başında gitti. bayramda gelecek. yani toplamda 2 ay görmemiş olcam eşiimi.
sonra bayramdan sonra gidip aralıkın sonuna doğru gelecek.
senden beter durumda olanlar var yani şükret.
ben de şükrediyorum kaptan eşleri ne yapıyorlar kimbilir 6-7 ay göremiyorlar eşlerini.
sağ salim kavuşalım inşallah. üzülmeyelim

Neyse kızlar bana müsaade yine 1 yaptım saati
Yatıp uyumaya çalışayım yoksa eşim uyanıpta beni yine laptob başında görürse uyku sersemi söylenicek çokta lülü ama gece gece laf işitmim
O sağ olsun gece uykusuzluklarımı artık Laptoba bağlıyor ona daldığım için uyumuyormuşum halbuki tam tersi uyuyamadığım için laptop başında oluyorum

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere öpüldünüz

Canım Allah kavuştursun inşallah sağ sağlım gider gelir
İnşallah döndüğünde seni çok daha farklı ve hoş bulur hatun güzeldi dahada güzel olmuş ben dönene kadar der

e
inşallah 20 günde bu iştahla kaç kilo veririm ki aceba

aklımda o gelmeden saçlarımı kömür karası gibim sim siyah boyatmak var yakışırmı bilemiyorum
kazasız belasız hayırlısıyla gider gelir inşallah canım benim dualarını eksik etme

]

bende deişim istiyorum bu aralar saçları kısalttım dahada boyatmak kaldı
arada bende topuklu giyiyorum hatta geldiğimiz yerde ayakkabı uygundu doldurdum topukluları baya almam diye her ay aldırdım eşime elimde patladı dersem yeriidir tatil yöresinde parmak arasından ileriye geçemedim daha:))))
ya valla bende aş ermek çok isterdim 3 hamileliğimdede olmadı allahım doğdum doğalı alırım kilo millet hamile kalır ilk 3 ay en az 5 verir ben ilk aydan itibaren 1 er kiloyla başlarım 15 kilo alarak son buldururum çok şükür:)))
yollayım sana en organiğinden oralarda kaç para bilmem amma burda hala fiyatı aynı ucuzlamadı dolabada koysak kurban geliyo buzluk nası alacak sıcak diye unuma kadar dolapta zati herşey böcekleniveriyo

iyi geceler valla ceco yaramazlık yapalım gel patatesli börekler yeni çıkardım fırından çıtır çıtırr dermişimmmmmmmm

yat yat bende kokuların arasında nası uyucaksam
1 brdak su içem barii
allah kimsenin yuvasını bozmasın çok üzülmedim eşimin işi gereği biz çok ayrıldıımız için valla topikte eşi askerde olan arkadaş var hasreti ona sormak lazımmmm

anneeeeeeeeeeeee yalnızz kaldımm cecoda gittttiiiiiiii ayyyy bende kapıyı peceyi kapttım topiğin anahtarıda paspasın altına koydummm artıkın sabah hayırlarla açılır inşallah allah rahatlık versin

canım tebrik ederim çok güzel ve azimli başladın böyle de devam edersin inşallah
biz hemencik senle de samimi oluruz rahat ol canım anlat sen gün içinde neyaptın ne ettin paylaş bizimle
Teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşıcamm
Bende çok korkuyorum inşallah mecbur kalmayız .benimde vücut kitle endeksim 40ın üzerindeydi çok şükür son verilenlerden sonra 39a düştü:)
allah kavuştursun...
Bende günlerdir elma yemiyorum tatlı diye Birde kabız yapar diye düşünüyordum bende tüketmeye başlayım bundan sonra bunu okuduğum iyi oldu
Geçenlerdede benim eşim söyledi bi araştıralım diye hatta ertesi gün işyerinden ardı araştırdın mı düşündünmü die?O kadar üzüldüm ki yani önemli olan zayıflamam mı yan etkileri riskleri hiç önemli değil mi senin için dedim?Nerdeyse ağlayacaktım konu kapandı ama ben çok kırıldım ya

yarın umarım hepiniz için güzel bir gün olur iyi gecelerrrrrrrr

geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin

ve aleykümselam cecoşum hadi iyisin yine
kızlar gözlerimden uyku akıyor gerisini sonra okurum okuduğumu anlamamaya başladım..

yokk artıkkk bu saat oldu kimsecikler gelmemiş uyku kilo yapar heyyooo tontiş hatunlarrr

günayydınnnnnn topiği ben açayım bu sabah barii aslında uyku akıyo gözümdende bıcırık uyandı ayakta ahh uyusa uykunun dibine vurcamda nerdeee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

SAbah bende 08:00da uyandım daha doğrusu eşim tarafından uyandırıldım
Önce biraz söylendim az daha uyusaydım diye ama çok iyi oldu
Sıcak limonlu suyumu içiyorum şu anda artık bir 10 dakika sonrada kahvaltımı ederim
Dün biraz tembellik yaptım bugün biraz üstten silip süpüreyim
Akşamlık yemeyimi dünden yapmıştım ( zeytinyağlı pırasa )

Sorma canım benim BMİ 40ın üzerinde malum boyda 1.54 olunca :26:
Boydan fakir kilodan zenginim yaniiiiiiii

Elmaya bende dadanıyorum bu sabah itibariyle
Sorma yaa benimkide aynı birde taktımı takıyor :26: İnan o akşam bende kendimi öyle hissettim. Hatta ben hep derim benim zamanında psikolojimi bozmasaydınız ben zaten bu hale gelmezdim diye
Bana çok iyi davranıyor hele şu ara bir dediğim iki olmuyor ama bazende özüne mi dönüyor nedir bir cümleyle odun özelliğini bana hatırlatıyor
Ne yapalım idare edeceğiz artık aldık bir kere fabrikaya iade edemiyorum

Al benden de o kadar
Mercümeğim uyandı diye eşim kalk diye tutturdu ki o cadıda biberonunu eline verseydi yatıp uyurdu hatta lazımlığına tuvaletini yapıp biberonunu eline alıp koltuğa yattı şu anda uyuyor cadı maksat analara işkençe olsun

herkeslere günaydınlar....

yehoooo bugünde 1.likle olmasada 3.lükle giriş yaptım bakalım foruma

erken kalkan erken yol alırmış (bunu diyen meyra YENA)

hepiniz öpüldünüz

Günaydıııınnn :))

Aynen Özicim.Var iş yerimde mini bi buzdolabı.Bugünde tavuklusunu getirdim.Haşlama göğüs et ve bir iki küçük dal kıvırcık koydum içine.Ayranla süper gidicek

HERKESE MERHABA;

kIZLAR İŞ YERİNDEKİ YOĞUNLUKTAN BAŞIMI KALDIRAMIYORUM,DİYET İYİ GİDİYOR,SİZLER NAPIYORSUNUZ,

HERKESE MERHABA;

kIZLAR İŞ YERİNDEKİ YOĞUNLUKTAN BAŞIMI KALDIRAMIYORUM,DİYET İYİ GİDİYOR,SİZLER NAPIYORSUNUZ,

Bizlerde özellikle bende bir değişiklik yok
İyiyiz çok şükür birde bu kadar dikkat etmeye kilo versem tam süper olucak
En sonunda tartımı kıracağım bir gün
Bu sabah bir tartılayım dedimde cumaya nazaran 2 kilo artıda görünüyorum
Ulen bir gün biraz eksik su içiyorum anında ödem oluşuyor nasıl bir şeyse :26:

hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun....
son bahar olmasından ve geçiş mevisimi olmasından galiba, genelde herkes hasta bu aralar....

dün bir kitap aldım, onu okumaya başladım dün, adab-ı aşk adında bi kitap, içinde yararlı bilgiler var ama, beğendim....
zaten ben okusam okusam genelde kişisel gelişim okurum
sanki başka kitap yok hayatta, roman oku vs oku... ııı ıııh olmaz:)) elimde değil pek, hemen sıkılıveriyorum, kişisel gelişim
kitapları daha çok dikkatimi çekiyor birde....
kitaplarımın %80ini kişisel gelişimdir baksak.....
neyse bu kitap biraz kişisel gelişimden sıyrılmış gibi galiba:)))

birde benim kuş az önce ne yaptı;:)) sakin bi ilahi dinliyordumda az önce; epey ilahinin sakinliği ile fuy fuy fuy fuyyyy diye diye
eşlik etti ilahiye, sonrada bana seslendi; şişşşşşt kuşşş:))))
baktı benden cevap yok yine sözlerinin aralarına bi manyağı sıkıştırdı:))

aa dün birde takı aldım kendime LCWDAN; 16taneden oluşan, hepsi tüm olarak kullanılan siyah beyaz renklerde metal bilezikler....
oldukca hoşuma gitti, bende aldım.....
yalnız eve bi geldimki bana çok büyük, takılarada beden koymuş LCW:)) Mbedenmiş:))
çok büyük olunca hiçde hoş durmadı bende, galiba S yada XS almam gerekli...
tabi bulabilirsem, çünkü beğendiğim şeylerin bana göre olan bedenleri tükenmiş hep....
vakit fazla geçmeden bugün gidip değiştiriyim diyorum....
olmazsa başka şey alırım....
önceden konya LCWDA takı yoktu galiba, yeni gözüme çarptı benim.....
güzel şeyler var ama....
dün eşime gösterdim bak ne aldım diye; bana dediki ne o öyle çocuk gibi demir bilezik almışsın öyle dedi,
ne anlar o hıh
aman tamam sen bi sus dedim bende, sen ne anlarsın kadın işlerinden dedim......
anlasa neyse hadi....

ya birde dün LCWDA çok hoş birşey gördüm amaaaa bana olmazdıki((
34beden en son bedendi, kot tayt....
süperdi ama; biçimi olsun, rengi olsun...
neyse belki birgün bizde zayıflarsak, çıtır olursak, alır giyeriz.....31:

geçmiş olsun canım....

Eki Görüntüle 527536 renkler birbirini tutmuyor ama ikisinide ayri,ayri begenip almis cok begendim bende uuu

ikiside süper, çanta daha çok hoşuma gitti ama...
güle güle kullan....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

aleyküm selaaaaam.....

HERKESE MERHABA;

merhaba...
iyi çok şükür, teşekkürler...
kolay gelsin işlerin....

cecooo burcun ne canım senin?:))
burcunu söyle istersen; bende burcuna göre diyet önerilerini yazıyım sana; belki hem ödeminde
hemde normal diyetinde faydalı olur sana bu bilgiler....

Canım ben balık burcuyum
Valla yazarsan sevinirim birde onu deneriz artık belki birazda olsa faydası olur

Canım ben balık burcuyum
Valla yazarsan sevinirim birde onu deneriz artık belki birazda olsa faydası olur

inşaallah canım:)))
ayy demek balıksın, ben balıkları çok severim yaaa, çok iyi olurlar çünkü:)
birde balık burcu burçlar arasında en duygusal burçtur, yani en çok su ve en çok duygusallık balıktadır....
belki ondan ödemdir:)))

Katı ve sıkıcı diyetler size göre değil. Yüksek proteinli, düşük yağ ve şeker içeren diyet uyguladığınız zaman kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.

Burcunuz ayaklar ile duyma, işitme, dokunma ve tatmayı temsil eder. Demir vücudunuzun başlıca ihtiyacıdır. Demir eksikliği, anemi ve düşük tansiyona sebep olur. Diyetlerinizde zengin demir içeren karaciğer, yağsız sığır eti, kuzu eti, yumurta sarısı, beyin, midye, ıspanak, soğan, arpa, marul, buğday ekmeği, kuru fasulye, elma, üzüm, limon, portakal, şeftali, hurma, kuru erik ve üzüm yer almalıdır. Maydanoz da bu listeye eklenebilir.

inşaallah faydası olur canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…