Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

nasıl keyifler? ben biraz yorgun hissediyorum. sular da yok evde. oturdum kaldım öyle.

günaydın ortim:)

orta halliyim işte, teşekkürler...
havalardandır belki yorgunluğun...
evde su olmayınca insan eksik oluyo haklısın...

neyse ben çıkıyım orticim, biraz ev işlerime bakayım, öptüm görüşürüz yine...

Canım bunların hepsini bir kağıda yazıp buzdolabının kapağına asıyorum
Her açtığımda bakmış olurum en azından Çok sağ ol gerçekten zahmet oldu sanada
Maydanozsuyu içmeye başlıyayım ben iyisimi yine azda salatalara doğrarım
sırf maydanoz yiyemiyorum midemi bulandırıyor ama salata içinde gidiyor

Clutch canım o halsizlik bende de var maalesef herhalde havalardan
Umarım biraz daha iyi oluruz gün içinde
Birde bu ara devamlı kabus görüyorum çok geç uyuya kalabilmem yetmiyormuş gibi ve hep aynı kabus :26::26: Her defasında balkondan dengemi kaybedip düştüğümü görüyorum hatta bazende gözümün önünde küçük mercümeğimin balkondan düştüğünü görüyorum ve resmen titreyerek uyanıyorum
Hiçte balkonla ilgili kafama taktığım bir durum yok ama nedense rüyanın özü hep aynı ya ben ya küçük kızım
Rabbim korusun ama eşim bile iyice taktı gündüzde olsa o balkonun kapısını kitliyorsun diye tembihliyor :26::26::26:

Neyse Allah korusun çokta fazla takmak istemiyorum kafama iyisimi işlere girişeyim

meyracım kolay gelsin, görüşürüz daha sonra. ben hiçbir şey yapamıyorum. iskinin sitesinde akşam 5 gibi geleceğini söylüyor suların. anneme gideyim ben yine. kalamadım bi evde.

Cecoşum valla gün içinde daha iyi hissetsek keşke. sularım gelmeyecekmiş, anneme gidicem ben de şimdi. sinir oluyorum ya.

rüyanı hayra yor canım. içini ferah tut. inşallah aklına geldiği gibi bir şey olmaz. bilinçaltına yerleşip takıntı haline getirdiysen sık sık giriyordur rüyana. uyuyamamandan bahsettiğini hatırlıyorum. olumlu düşün hep, o da etkiliyordur seni. düzgün bir uyku düzeni olmayınca kilo bile veremiyor insan.

kızlar hoşçakalın. ben gidip ev, toparlayayım susuz. sonra da anneme gideyim.

tünaydın hanımlar...

işlerimi toparladım anca geldim. gerçi yemeğe çıkma vakti de gelmiş.
ne yiyceğimi bilmiyorum bu sabah +1,2 çıktım tartıda
çok canım sıkıldı 2 kurabiye yiyip 1 kilo alocaksam neden bu kadar kasıyorum ki anlamadım. hayatımda hep diyet mi yapıcam ben, hiç mi bişi yiyemiycem yani..
neyse hep böyle dönemlerde pes edip bırakırdım ama bu sefer pes etmiycem. devam edicem bakalım .
44 beden oldukça rahat oluyor artık söylemiş miydim? dün yanlışlıkla (sabahın karanlığında dolapta duran 48 beden bir pantolonu giyip gelmişim işe) evden çıkınca farkettim, değiştirmeye de vaktim olmadı. tüm gün çekiştirip durdum. düğmesini açmadan üzerimden düşer haldeydi. halbuki ben o pantolonu hafta sonu birine verdiğimi düşünüyordum, acaba hangi pantolonu verdim orası bir muamma şimdi :44:
farkedileceği üzere dolabımda her beden kıyafet var.. mağaza gibi
...

Merhabal herkese. Bir saattir iki satır yazamadım. Arada gidip gelip okudum o kadar.

Bu sabah öyle zor ayıldık ki. Dün kahve içmek gibi bir hata yapınca gece 3'e dek uyuyamadım. O zaman da sabah 7'de sürünerek uyandım, kızımı zar zor yolladım okula. Oğlumun servisi 9.15-9.30 arasında geliyor, tekrar yattım dayanamayıp. Gözümü bir açtım ki saat 9.10. Oğluş da hala uyuyor gecenin onkisinde yattığı için. Bir an düşündüm alelacele kaldırıp giydirip, kahvaltısını yanına versem diye. Gözüm yemedi 10 dakikada bunları yetiştirmeyi. Bir de oğluma kıyamadım "bugün uykusunu alsın , geç uyansın, gündüz de uyutmayayım akşam erken uyusun" diye plan yaptım kafamda. Uzun lafın kısası oğlan okula gitmedi, ben de yürüyüşümü yapamadım Bugün mutlaka yapmam lazım ama yarın kahvaltı programım var çünkü, yarın yapamayacağım kesin. Tek düzgün giden şey yürüyüşüm onu da aksatmak istemiyorum.

Ben böyle karar verip servisi aradım, gelmeyeceğimizi söyledim. İki dakika bile geçmeden oğlum uyandı sinir oldum Bundan sonra üşengeçlik yokkk.
....

senin fotolarda ki yakışıklı 3 yaşında mı

....
Evet canım, oğlum 3 yaşında. Daha mı üyük geldi resimlerde gözüne? Ay öyle ise çok sevineceğim. Sıska bir şey olduğu için daha küçük sanılıyor genelde :) Gerçi bu aralar boyumuz uzadı, küçük göstermiyoruz artık
Nursena Allah kavuştursun canım. Uzun olsun kısa olsun, alışık olsun olmasın, ayrılık zor. Hele iki çocuklu kadına... Allah kolaylık versin.
Bana özellikle hap olarak verdi ama( Yazarken de dedi halsizlik yapar diye. Kafama göre fitil olarak mı kullansam. Sen düşük tehlikesi için mi kullanıyosun peki. Bana sabah öğle akşam verdi
Bence kafana göre kullanma Özlemcim. Belki hiç fark yoktur ama belki de vardır. Sonuçta fitilin emilimi ile ağızdan alınınca emilim farklıdır, belki dozajları farklıdır vb. vb. Doktora telefon açıp sorabilirsin ya da tekrar gidince danışırsın...
banucuğum, gene sen bilirsin canım ama doktora gittiğin zaman danışıp öyle yersen daha iyi olur bence. Çünkü elmanın içinde bol miktarda pektin vardır ve kızım 2 yaş civarı kronik kabızlık çektiğinde elma yasaklanmıştı bize. İshal olduğumuz zaman da yenebilecek meyveler arasında muzla beraber elma vardı. Bunlar bir yana insülin direnci olanlara günde 2 porsiyondan fazla meyve verilmiyor diye biliyorum ben? Her öğünde yemek biraz fazla olabilir.

Son olarak diyetisyenimin tavsiye etmediği meyveler arasındaydı elma, sebebi yedikten sonra midede kazınmaya sebep olması, çabuk acıktırması...

Ay bir anda nasıl kötüledim elmayı değil mi? Çok faydalı bir meyva orası ayrı ama her öğün yemek söz konusu olunca biraz düşünmeli. Her öğün posalı yemek istiyorsan yeşillik öneririm sana. Her öğünün yanında iki avuç dolusu roka-tere-maydonoz-semizotu vb. hangisini seviyorsan bir tabağa koyup bol limonla tüketirsen hem bağırsaklarını harika çalıştırır. Hem vitamin kaynağıdır hem elmaya göre kalorisi çok çok düşüktür. Hem de lifli olduğu için çok tok tutar. Zaten yiyorum dememeli, aksatmadan her öğüne koymak gerçekten büyük fayda sağlıyor. En azından bana öyle olmuştu. İyi kilo verdiğim dönem sabah-öğle ve akşam öğünlerinde söğüş yeşillik (salata değil) yedim. Artık çevremle mööleyerek anlaşıyordum o derece :))))

selamün aleyküm kızlar
bugün yine kızları gönderip uyudum
hava serin ve yağmurlu olunca kalkıp yürümek istemedim oysa akşam yürürüm diye planlamıştım
neyse 12 de kahvaltı yaptık birazdan da yürüyüşe gideceğim
akşamı hafif geçirmeyi istiyorum bakalım ama bulabilirsem taze barbunya yaparım bi ihtimal bakacağız artık

yenacım ben çok arıyorum seni yaaa(
ben hazırlanıp çıkıyorum yürüyüşe

Son düzenleme:

Benim de arıyor gözlerim :) Ama habersiz bırakmıyor gene bizi :) Hafta sonları, uygun olduğu zaman öğleden önceleri daha da sık girecektir sanırım düzeni oturunca...

Ben de yardımcımı bekliyorum yürüyüşe çıkmak için. Oğlanı ona emanet etmiyorum mecbur kalmadıkça, o yüzden onları da alıp çıkacağım sanırım yürüyüşe. Onlar parkta oynarlar, ben de sitenin etrafında tur atarım 45 dak.

Maalesef kilo verilemediği zaten bizzat bendenizin üzerinde noter tasdiki gibi görünüyor zaten
Dediğin gibi etkiliyordur bencede bakalım artık cuma sabahı doktora gittiğimde bir sorayım belki birşey tavsiye eder yada en kötü ihtimal ilaç verir

O benimde aklıma geldi canım ama dediğin gibi doktora danışmak en güzeli
Cuma sabahı nasılsa gidiceğim o zaman danışırım sonra iyice insülin direnci daha beter olmasın dimi ama
Ya genelde elma yedikten sonra insanların gerçekten midesi kazanır ama benim tam aksine elma yediğimde tıkanırım ve uzun süre birşey canım istemez. Fakat işte insülin direnci sorun birde yeşillikler gerçektende daha tok tutuyor

kızlar merhaba...
mesaimin bitmesine 2 saat kaldı..
hızlı bir hafta sonu geçirdim... bol mamalı...
afyondan misafirlerim vardı. cumartesi gelip pazar gittiler... bir sürü şey hazırlamıştım..
onlar gidince baktım daha bi çok yemek var. pazar akşamı da başka arkadaşları davet ettim yemeğe... pazartesi çocukları okula yollayıp bolca dinlendim.
bu gün mesai yarın nöbet...
perşembeye yeniden dönerim hayata..
bu aralar evde internet olmadığından sizlerden haber alamıyorum. aralarda girip bakıyorum...
şimdi tekrar polikliniğe gireceğim... fırsat bulursam gelir bi bakarım yine...

ve aleyküm selam

ve aleykümselam veberakâtüh

selam kızlar sabah yine herzmanki gibi salatamı yedim aç karnına yeşil çayımı içtim.salatayla beraber normal çay içtim yaında bir dilim keğek ekmeği.
akşamküçük bir biber dolması yeşil mercimek çorbası salata yedim.
dün akşam üstü koşu bandına çıkarken kayınvalidemlerden getirdiğim 2şer kiloluk ağırlıklarla çıktım 1 saat bırakmadım. sabah heryerim tutulmuş bu küçük ağırlıkların beni bu kaadar etkilemesine şaşırdım.bugün çok işim var annemi yıkıcam oğlumu yıkıcam evi süpürmem lazım oğlumun uyanmasını bekledim yapamadım çünkü.kayınpederim ameliyat oldu hastahanede yatıyo hastane yemeklerinden pek hoşlanmıolar onlara börek çörek birşeyler yapcam daha spor yapcam yazarken yoruldum.Allahtan yemeğim var ondan yırttım .derken böyle bakalım yetiştirebilecek miyim.
bu arada yumuşak bir poğaça tarifine ihtiyacım var malum kayınpederimin takma dişlerine göre olmalı :)ama internetten baktığım mayalı yumuşak poğaçaların hepsi margarinli evdede margarin 100gr kadar anca var yetmiyo.Elindeki margarinle ve sıvıyağ ile yapabileceğim bi tarif bilen var mı acaba ?

kızlar bende oldukca yoğunum dün akşam halıflexlerim geldi ama ev aldı başını gidiyor.. neyseki gelinle yeğenim geldiler sen bebeğe bak biz yaparız dediler..bu gecede yola çıkıcaz.. şalvarlı resmi olan yeğenim aydını felsefe öğretmenliğini tutturmuştu babası göndermedi. ikinci tercihte kırıkkale ekonomi ekonometri yi tutturmuş bu akşam kırıkkaleye gidip onu yerleştirmeye çalışıcaz yarın giremem büyük ihtimalle bugün fırsat buldukca bakarım..biraz yolluk yapmak istiyorum yolda abur cubur yemek istemem ..

ben cok seviyorum türkiyede LCW yi yaaaa
seviyorum oranin mallarini ,türkiyeye gittigimde mutlaka gitmeye calisiyorum oraya,
konyani LCWsinide biliyorum haa kuzenim götürüyordu bizi

cecooo burcun ne canım senin?:))
burcunu söyle istersen; bende burcuna göre diyet önerilerini yazıyım sana; belki hem ödeminde
hemde normal diyetinde faydalı olur sana bu bilgiler....

bende isterim bende isteriiiiiiiiiim
kovayim ben

Merhaba arkadaşlar,

Yemeğim ocakta bende yine meyve yiyerek dinleniyorum.:) Taktım üzüme.:)

Elmayı yedikten sonra midem bulanır benim..
Pek sevdiğim meyve değil elma.mayhoş olanlar idare eder işte..
Zaten yer yemez kazınmaya başlıyor midem..:)
Aslın da her meyve yedikten 10 dakika sonra acıkıyorum ben.:)
Dün örneğin mandalina vardı yemekte ,ben sonra yerim diye çekmeceye attım..Çıkışta servis te yedim. eve gelince yemek yememek için zor tuttum kendimi çok acıktım çünkü...

asuucuğum
uğruyorum fırsat bulduğum an...
sende pek yoksun ama..
Hatta geçen sormuştum neden diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…