Günaydın kızlar,
nasıl keyifler? ben biraz yorgun hissediyorum. sular da yok evde. oturdum kaldım öyle.
inşaallah canım:)))
ayy demek balıksın, ben balıkları çok severim yaaa, çok iyi olurlar çünkü:)
birde balık burcu burçlar arasında en duygusal burçtur, yani en çok su ve en çok duygusallık balıktadır....
belki ondan ödemdir:)))
Katı ve sıkıcı diyetler size göre değil. Yüksek proteinli, düşük yağ ve şeker içeren diyet uyguladığınız zaman kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.
Burcunuz ayaklar ile duyma, işitme, dokunma ve tatmayı temsil eder. Demir vücudunuzun başlıca ihtiyacıdır. Demir eksikliği, anemi ve düşük tansiyona sebep olur. Diyetlerinizde zengin demir içeren karaciğer, yağsız sığır eti, kuzu eti, yumurta sarısı, beyin, midye, ıspanak, soğan, arpa, marul, buğday ekmeği, kuru fasulye, elma, üzüm, limon, portakal, şeftali, hurma, kuru erik ve üzüm yer almalıdır. Maydanoz da bu listeye eklenebilir.
inşaallah faydası olur canım....
günaydın ortim:)
orta halliyim işte, teşekkürler...
havalardandır belki yorgunluğun...
evde su olmayınca insan eksik oluyo haklısın...
neyse ben çıkıyım orticim, biraz ev işlerime bakayım, öptüm görüşürüz yine...
Canım bunların hepsini bir kağıda yazıp buzdolabının kapağına asıyorum
Her açtığımda bakmış olurum en azındanÇok sağ ol gerçekten zahmet oldu sanada
Maydanozsuyu içmeye başlıyayım ben iyisimi yineazda salatalara doğrarım
sırf maydanoz yiyemiyorum midemi bulandırıyor ama salata içinde gidiyor
Clutch canım o halsizlik bende de var maalesef herhalde havalardan
Umarım biraz daha iyi oluruz gün içinde
Birde bu ara devamlı kabus görüyorum çok geç uyuya kalabilmem yetmiyormuş gibi ve hep aynı kabus :26::26: Her defasında balkondan dengemi kaybedip düştüğümü görüyorum hatta bazende gözümün önünde küçük mercümeğimin balkondan düştüğünü görüyorum ve resmen titreyerek uyanıyorum
Hiçte balkonla ilgili kafama taktığım bir durum yok ama nedense rüyanın özü hep aynı ya ben ya küçük kızım
Rabbim korusun ama eşim bile iyice taktı gündüzde olsa o balkonun kapısını kitliyorsun diye tembihliyor :26::26::26:
Neyse Allah korusun çokta fazla takmak istemiyorum kafama iyisimi işlere girişeyim
Evet canım, oğlum 3 yaşında. Daha mı üyük geldi resimlerde gözüne? Ay öyle ise çok sevineceğim. Sıska bir şey olduğu için daha küçük sanılıyor genelde :) Gerçi bu aralar boyumuz uzadı, küçük göstermiyoruz artık....
senin fotolarda ki yakışıklı 3 yaşında mı
....
Nursena Allah kavuştursun canım. Uzun olsun kısa olsun, alışık olsun olmasın, ayrılık zor. Hele iki çocuklu kadına... Allah kolaylık versin.eşim 20 gün göreve gidiyo arada gelicek izin alabildiği zaman amma bakalım hayırlısı
valiz hazırlamam lazım kurabiye ile börek yapayım dedim yol azığı işim çok iyi geceler kızlar
barbunya pilav gidişinin şerefineydi:)))
Bence kafana göre kullanma Özlemcim. Belki hiç fark yoktur ama belki de vardır. Sonuçta fitilin emilimi ile ağızdan alınınca emilim farklıdır, belki dozajları farklıdır vb. vb. Doktora telefon açıp sorabilirsin ya da tekrar gidince danışırsın...Bana özellikle hap olarak verdi ama( Yazarken de dedi halsizlik yapar diye. Kafama göre fitil olarak mı kullansam. Sen düşük tehlikesi için mi kullanıyosun peki. Bana sabah öğle akşam verdi
banucuğum, gene sen bilirsin canım ama doktora gittiğin zaman danışıp öyle yersen daha iyi olur bence. Çünkü elmanın içinde bol miktarda pektin vardır ve kızım 2 yaş civarı kronik kabızlık çektiğinde elma yasaklanmıştı bize. İshal olduğumuz zaman da yenebilecek meyveler arasında muzla beraber elma vardı. Bunlar bir yana insülin direnci olanlara günde 2 porsiyondan fazla meyve verilmiyor diye biliyorum ben? Her öğünde yemek biraz fazla olabilir.....Birde geçenlerde bir arkadaşın faceine baktım eşiminkinin üzerindenhatun tabi herkese açık bıraktığı için arkadaşta olmadığımız halde herşeyini gördüm
O da knaeckebrot yiyerek zayıflamış hatta baya bir fark var ama dikkatimi çeken bir şey daha oldu her öğünde mutlaka 1 elma yemiş ( her öğünün resmini çekip albüm yapmış sırf diyet yemekler diye)
Malum posası bağırsakları çalıştırıyor ya kız her öğünde yemiş ve baya kilo vermiş
Bende öyle bir deniyeyim diyorumbakalım onun faydası olucakmı malum kışta geliyor elma bitincede greyfurt yada portakal koyarım yerine ama artık yaz kış elma var nasılsa
yenacım ben çok arıyorum seni yaaa(
ben hazırlanıp çıkıyorum yürüyüşe
Cecoşum valla gün içinde daha iyi hissetsek keşke. sularım gelmeyecekmiş, anneme gidicem ben de şimdi. sinir oluyorum ya.
rüyanı hayra yor canım. içini ferah tut. inşallah aklına geldiği gibi bir şey olmaz. bilinçaltına yerleşip takıntı haline getirdiysen sık sık giriyordur rüyana. uyuyamamandan bahsettiğini hatırlıyorum. olumlu düşün hep, o da etkiliyordur seni. düzgün bir uyku düzeni olmayınca kilo bile veremiyor insan.
kızlar hoşçakalın. ben gidip ev, toparlayayım susuz. sonra da anneme gideyim.
banucuğum, gene sen bilirsin canım ama doktora gittiğin zaman danışıp öyle yersen daha iyi olur bence. Çünkü elmanın içinde bol miktarda pektin vardır ve kızım 2 yaş civarı kronik kabızlık çektiğinde elma yasaklanmıştı bize. İshal olduğumuz zaman da yenebilecek meyveler arasında muzla beraber elma vardı. Bunlar bir yana insülin direnci olanlara günde 2 porsiyondan fazla meyve verilmiyor diye biliyorum ben? Her öğünde yemek biraz fazla olabilir.
Son olarak diyetisyenimin tavsiye etmediği meyveler arasındaydı elma, sebebi yedikten sonra midede kazınmaya sebep olması, çabuk acıktırması...
Ay bir anda nasıl kötüledim elmayı değil mi? Çok faydalı bir meyva orası ayrı ama her öğün yemek söz konusu olunca biraz düşünmeli. Her öğün posalı yemek istiyorsan yeşillik öneririm sana. Her öğünün yanında iki avuç dolusu roka-tere-maydonoz-semizotu vb. hangisini seviyorsan bir tabağa koyup bol limonla tüketirsen hem bağırsaklarını harika çalıştırır. Hem vitamin kaynağıdır hem elmaya göre kalorisi çok çok düşüktür. Hem de lifli olduğu için çok tok tutar. Zaten yiyorum dememeli, aksatmadan her öğüne koymak gerçekten büyük fayda sağlıyor. En azından bana öyle olmuştu. İyi kilo verdiğim dönem sabah-öğle ve akşam öğünlerinde söğüş yeşillik (salata değil) yedim. Artık çevremle mööleyerek anlaşıyordum o derece :))))
ve aleyküm selamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
SAbah bende 08:00da uyandım daha doğrusu eşim tarafından uyandırıldım
Önce biraz söylendim az daha uyusaydım diye ama çok iyi oldu
Sıcak limonlu suyumu içiyorum şu anda artık bir 10 dakika sonrada kahvaltımı ederim
Dün biraz tembellik yaptım bugün biraz üstten silip süpüreyim
Akşamlık yemeyimi dünden yapmıştım ( zeytinyağlı pırasa )
Sorma canım benim BMİ 40ın üzerinde malum boyda 1.54 olunca :26:
Boydan fakir kilodan zenginim yaniiiiiiii
Elmaya bende dadanıyorum bu sabah itibariyle
Sorma yaa benimkide aynı birde taktımı takıyor :26: İnan o akşam bende kendimi öyle hissettim. Hatta ben hep derim benim zamanında psikolojimi bozmasaydınız ben zaten bu hale gelmezdim diye
Bana çok iyi davranıyor hele şu ara bir dediğim iki olmuyor ama bazende özüne mi dönüyor nedir bir cümleyle odun özelliğini bana hatırlatıyor
Ne yapalım idare edeceğiz artık aldık bir kerefabrikaya iade edemiyorum
Al benden de o kadar
Mercümeğim uyandı diye eşim kalk diye tutturdu ki o cadıda biberonunu eline verseydi yatıp uyurdu hatta lazımlığına tuvaletini yapıp biberonunu eline alıp koltuğa yattı şu anda uyuyor cadımaksat analara işkençe olsun
ve aleykümselam veberakâtühselamün aleyküm kızlar
bugün yine kızları gönderip uyudum
hava serin ve yağmurlu olunca kalkıp yürümek istemedim oysa akşam yürürüm diye planlamıştım
neyse 12 de kahvaltı yaptık birazdan da yürüyüşe gideceğim
akşamı hafif geçirmeyi istiyorum bakalım ama bulabilirsem taze barbunya yaparım bi ihtimal bakacağız artık
ya birde dün LCWDA çok hoş birşey gördüm amaaaa bana olmazdıki((
34beden en son bedendi, kot tayt....
süperdi ama; biçimi olsun, rengi olsun...
neyse belki birgün bizde zayıflarsak, çıtır olursak, alır giyeriz.....31:
.
cecooo burcun ne canım senin?:))
burcunu söyle istersen; bende burcuna göre diyet önerilerini yazıyım sana; belki hem ödeminde
hemde normal diyetinde faydalı olur sana bu bilgiler....
Ay bir anda nasıl kötüledim elmayı değil mi? Çok faydalı bir meyva orası ayrı ama her öğün yemek söz konusu olunca biraz düşünmeli. Her öğün posalı yemek istiyorsan yeşillik öneririm sana. Her öğünün yanında iki avuç dolusu roka-tere-maydonoz-semizotu vb. hangisini seviyorsan bir tabağa koyup bol limonla tüketirsen hem bağırsaklarını harika çalıştırır. Hem vitamin kaynağıdır hem elmaya göre kalorisi çok çok düşüktür. Hem de lifli olduğu için çok tok tutar. Zaten yiyorum dememeli, aksatmadan her öğüne koymak gerçekten büyük fayda sağlıyor. En azından bana öyle olmuştu. İyi kilo verdiğim dönem sabah-öğle ve akşam öğünlerinde söğüş yeşillik (salata değil) yedim. Artık çevremle mööleyerek anlaşıyordum o derece :))))
yenacım ben çok arıyorum seni yaaa(
ben hazırlanıp çıkıyorum yürüyüşe
bende isterim bende isteriiiiiiiiiim
kovayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?