- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canım, valla bende anlayamadım artık dedim ne olursa olsun. Beklemedeyim bakalım..Çok geçmiş olsun şu buhranlı dönemi atlatta yaparsın diyetini kafana takma.kese işi tuhafmış ben test için gittiğimde hamile değildim kanda negatif çıkmıştı doktor emin olmak için ultrasondan bakalım demişti bana .Hangisi daha garanti bende anlayamadım .Bence beklemekten başka yapacak birşey yok 1 hafta bekle tekrar test yaptır .
geçmiş olsun canım bebişinede sanada
kızın kaç yaşında ki:26:
geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Diyetler nasıl gidiyor bakalım ?
Ben ev hapsindeyim kızımla :) Habire uyuyoruz, bu grip bizi feci vurdu. Kızıma yedirmek zorunda olmasam mutfağa hiç girmeyeceğim. Su bile içemiyorum o kadar yani.
Neyse yavaş yavaş geçicek herhalde, hep böyle kalacak değiliz ya :) Allah dermansız hastalık vermesin.
tünaydın hanımlar...
işlerimi toparladım anca geldim. gerçi yemeğe çıkma vakti de gelmiş.
ne yiyceğimi bilmiyorum bu sabah +1,2 çıktım tartıda
çok canım sıkıldı2 kurabiye yiyip 1 kilo alocaksam neden bu kadar kasıyorum ki anlamadım. hayatımda hep diyet mi yapıcam ben, hiç mi bişi yiyemiycem yani..
neyse hep böyle dönemlerde pes edip bırakırdım ama bu sefer pes etmiycem. devam edicem bakalım .
44 beden oldukça rahat oluyor artık söylemiş miydim? dün yanlışlıkla (sabahın karanlığında dolapta duran 48 beden bir pantolonu giyip gelmişim işe) evden çıkınca farkettim, değiştirmeye de vaktim olmadı. tüm gün çekiştirip durdum. düğmesini açmadan üzerimden düşer haldeydi. halbuki ben o pantolonu hafta sonu birine verdiğimi düşünüyordum, acaba hangi pantolonu verdim orası bir muamma şimdi :44:
farkedileceği üzere dolabımda her beden kıyafet var.. mağaza gibi
...
Çok teşekkürlerAllah şifa versin kızına da sana da canım
Resimde öyle çıkmıştır canım, kendisi cılız bir şey. O yüzden 4-5 ay öncesine kadar hep olduğundan küçük görünüyordu, neyse ki birden boy attı, en azındna boydan kurtarıyor şimdi. Hala çöp gibi ama sağlığı yerinde maşallah. Otobur oğlum benim, çiğ sebzeleri hiç bir şeye değişmiyor. Bir çocuk "yaşasıııın temisotu" (semizotu demek istiyor) diye sevinir mi ya? Semizotu'nu elle doğrayıp sosluyorum (limon-sızma yağ- rende sarımsak) ayıla bayıla yiyor. Hatta hiç soslamadan da çiğ çiğ yiyor. :))...
maşallah ya ewet daha büyük sanıyordum anne baba uzun tabi o da payını almış boyu uzun5 yaşında gibi duruyor
eeee bide o takım elbiselerin içinde 18lik delikanlı gibi
Ya yazdıktan sonra benim de aklıma geldi, keşke öyle ballandırmasaydım diye...
Umutcuğum valla organik pazardan aldığın şeftalilerdne canım çekti. Sen organik pazara anadolu yakasında gidiyorsun değil mi?? Aslında ben de gitmek istiyorum ama bilen biriyle gitmek daha mantıklı olur, yani bana kalsa organik diye herşeyi alırım o pazardan. Bütçem çok müsait değil ama en azından meyveleri ogranik yemek istiyorum. Henüz bebiş yok ama bebek için karar verdikten sonra vucuda hormonlu gıdaları sokmamak lazım. Hatta mevsımı de geçiyo ama ben hala domates yiyorum. Aslında onu da yemeyi bırakmam lazım. Onun yerine bol yeşillik roka, maydonoz.
...
cecoo nası başladın tuvalet eğitimine tüyo ver bende başlıcam ha bugün ha yarın başlayamıyorum seneyemi başlasam aceba dye saldım salacağım o derece yane haziran 23 2010 doğumlu benimki erkenmi ki
geçmiş olsun Nevincim..hava tam hastaolma havası..
giyiniyorum yanıyorum..soyunuyorum üşüyorum vallahi ne olacak bilmiorum.
beni gören de sen lohusa sayılırsın aman üşütme ayagına corap giy diolar ama ben sıkıntılı şaziye gelemem öle şelere..
hem bu yaz öle yandım ki..daha soguyamadım..
Al benden de o kadar iddadaşım
Hala çorap nedir bilmiyorum
Sen yinede üşütmemeye çalıış iddaaşım sonra kasıkların ağırır üşütürsen
aa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...
üşüttümgüm içinmi öle oldu ki..
Çok geçmiş olsun canım büyük ihtimalle üşütmüşsündür belkide ama sen yinede doktora bir görün canımmalum zor bir durumu atlattın onla ilgili bir durum olmasın Allah korusun
Ben genelde üşütürsem kasıklarıma vuruyor ama şükür uzun zamandır yok
ve aleykümselamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Hepinize hayırlı akşamlar
İnşallah bugün kimse fazla kaçırmamıştır
Benim nedense öğlen tansiyonum düştü biraz o yüzden yattım ama şu an şükür iyiyim
Akşamlık 1 kase Çorba ve bir koca kase salata yedimtabiki ekmeksiz
Genel olarak iyi geçti sayılır gün ama işte herhalde bendemi hasta olucağım nedir ağzımın içi zehir gibi su bile içmek istemiyorum hep zoraki
Canım kusura bakma biraz geç oldu ama öğlende arada kaynamış görememişim sayfa atlayınca mesaj yazdığımda
Benim küçük mercümek çok inatcı o yüzden zorla oturtmayı denemedik bile.
Önce oturup bak sen abla oldun bu bez ( dolu bezini) bak ne kadar kötü koyuyor diye önden çoşkuyu verdik
Oturmak istemediği zaman aaa sen oturma zaten ablan otursun falan diye ona gazı verdiktabi ablası eşortmanını tutup indirir gibi yapıp bende yapacağım dediği an küçük mercümek ablasından önce fırlayıp lazımlığına oturuyordu
Ben tuvalete gittiğimde bile lazımlığı karşıma alıp koyuyordum hadi bakalım kim daha önce yapıcak diye
İlk günlerde baya bir zorlandım hatta bir ara sinirden ağladım bir günde 3 kere cişini bir kerede büyük abdestini altına yaptı diyebir an vazgeçip tekrar bez bile bağladık gündüz aralarda. Fakat o şekilde hiç öğrenmiyor diye bezi tamamen çıkardık sadece gece yatarken bağlıyorum oda yatmadan mutlaka cişini yaptırıyoruz sonra yine tembihliyoruz bak ablalar altına yapmaz falan diye 4 gündür aynı bezi bağlayıp söküyoruz sabahında
Dışarı cıktığımda da bağlıyorum çünkü rezillik dışarda altına yaparsaama şükür dışarda da hiç vukatimiz yok.
Eve gelir gelmezde ayakkabıları çıkartıp hadi çişimizi yapalım diyoruz
Zaten iki tane yedek bezimiz kaldı onlarda artık bir iki hafta sonra çöpe gider inşallahacil imdat çekici niyetine kullanırız diye saklıyorum
Biraz uzun oldu ama inşallah işini görür
Benim mercümek 30 Ağustos 2010 doğumluşimdikiler çok bilmiş bir tek bezi bırakmak zor geliyor ama şükür biz kurtulduk darısı sizin başınıza
meryemcim geçmiş olsun canım hafif bir üşütmedir çabucak geçer inşaAllahaa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...
Resimde öyle çıkmıştır canım, kendisi cılız bir şey. O yüzden 4-5 ay öncesine kadar hep olduğundan küçük görünüyordu, neyse ki birden boy attı, en azındna boydan kurtarıyor şimdi. Hala çöp gibi ama sağlığı yerinde maşallah. Otobur oğlum benim, çiğ sebzeleri hiç bir şeye değişmiyor. Bir çocuk "yaşasıııın temisotu" (semizotu demek istiyor) diye sevinir mi ya? Semizotu'nu elle doğrayıp sosluyorum (limon-sızma yağ- rende sarımsak) ayıla bayıla yiyor. Hatta hiç soslamadan da çiğ çiğ yiyor. :))
Kızım 3 yaşında canım, teşekkürler...
aa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...
Resimde öyle çıkmıştır canım, kendisi cılız bir şey. O yüzden 4-5 ay öncesine kadar hep olduğundan küçük görünüyordu, neyse ki birden boy attı, en azındna boydan kurtarıyor şimdi. Hala çöp gibi ama sağlığı yerinde maşallah. Otobur oğlum benim, çiğ sebzeleri hiç bir şeye değişmiyor. Bir çocuk "yaşasıııın temisotu" (semizotu demek istiyor) diye sevinir mi ya? Semizotu'nu elle doğrayıp sosluyorum (limon-sızma yağ- rende sarımsak) ayıla bayıla yiyor. Hatta hiç soslamadan da çiğ çiğ yiyor. :))
Ya yazdıktan sonra benim de aklıma geldi, keşke öyle ballandırmasaydım diyeTuh canını çektirdim demek. Ama bu hafta son demişti adam, ben de bulamayacağım artık :) Şişli'deki organik pazara ben 2 defa gitmiştim yıllar önce. Saatini denk getirememiştim, memnun kalmamıştım pek. Çok da uzak bana. Kulakları çınlasın Beyza (Leah) sayesinde Kadıköy Özgürlük Parkı'nda organik pazarla tanıştım. Aynı dernek denetliyor burayı da (Buğday derneği). Keşke buralara gelme imkanın olsa, beraber giderdik.
Fİyatlar gerçekten pahalı ama buna da çare bulunuyor. Şöyle ki, organik pazarda sezonun ilk ürünleri çoook pahalı oluyor sonra normal seviyeye iniyor. Ben ilk çıktığı zaman almıyorum o ürünleri. Yazın başında taze fasulye 19 lirayı gördü örneğin. Bir ay kadar sonra 5-8 lira aralığındaydı ki normal pazarlarda bile kılçıksız güzel fasulyenin kilosu 4-5 lira İstanbul'da. Sonra yeşillik mantıklı fiyatlara satılıyor. Biz onu çok yediğimiz ve onlardaki tarım ilaçlarını arındırmak çok güç olduğu için en önemlisi bu benim için. Maydonoz 1.5 örneğin, roka-tere de bu civarda. Semizotu kiloyla satılıyordu en son ve çıtır çıtırdı. 2.5 liraya dünyanın semizotunu aldım. Bir de ben pahalı bulduğum şeyi az alıyorum, yani 2 kabak alıyorum fırında mücve riçin yetiyor, bir avuç taze fasulye alıp türlüye katıyorum vb. Burada tane ile bile alıyorsun kimse yadırgamıyor.
Şimdi senin için web'de baktım, Beylikdüzü'nde %100 ekolojik pazar kuruluyormuş, araştır istersen, gidip bir bakar denersin en azından... Meşhuuur İpek hanım Çifliği'nde e-mail ile sipariş vermek de bir alternatif olabilir. Evet fiyatlar yüksek ama 2 kişi için az az alınca bütçe denkleşiyor...
ikinci bebişin zamanıda gelmiş canım sıkma kendini tabi rabbim hayırlısını versin
regl geldimii?? [/FONT][/COLOR]
Selam kuzucuklarımm
keyifler nasıl fıstıklarr ??
bugün yine gittim doktora gözüm için , 2. kez iğne yaptı ama pek değişen bişey yok , ilacın etkisi geçmiş olabilir diyor doktor , al desem fiyatı 300 tl diyo , eline geçerse bana haber verecek bekliyorumm
kızlarrr yarın Dukan Amcamın diyetine başlıyorum , hadi bakalım istikrarlı olsun Allahın izniylee
bu iş biteceekkk , o kadaarr
Selam kızlar,
Ancak bitirdim geçmişi oku oku. biricikce, meryem, nevin üşütmüşsünüz galiba. geçmiş olsun kızlar. ben de üşüyorum sürekli. hava birden soğudu.
dün ve bugün 60ar dakika yürüdüm koşu bandında. yediklerime de dikkat ediyorum sayılır. bakalım bu cuma iyi bir sonuç görecek miyim. 85i görmek istiyorum artık ben.
Aynurcum inşallah bi çözüm bulunur ya da kendiliğinden geçer canım. sen içini ferah tut. dukan da seni baya hızlandırır bu arada. yaşasın geçmek için hırs yapacağım bir rakibim olacak artık. kaç gün atak yapacaksın canım? yulaf kepeği edindin mi bi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?