Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
1i çeyrek geçe çıkıp 6.5 da eve geldim ancak
yürüyerek gidip geldim
küçük kızım dersaneye gitti biz de büyük kızımla buluşup yemek yedik 1 lahmacun ayran biraz da patates kızartması malesef

Sağol canım, valla bende anlayamadım artık dedim ne olursa olsun. Beklemedeyim bakalım..

geçmiş olsun canım bebişinede sanada
kızın kaç yaşında ki:26:

Kızım 3 yaşında canım, teşekkürler.

geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin

Teşekkürleri Allah razı olsun

Allah şifa versin kızına da sana da canım

Hahaha gözümde canlandırdım bir an :) Çok hoş :)

Allah şifa versin kızına da sana da canım
Çok teşekkürler

...
maşallah ya ewet daha büyük sanıyordum anne baba uzun tabi o da payını almış boyu uzun 5 yaşında gibi duruyor
eeee bide o takım elbiselerin içinde 18lik delikanlı gibi
Resimde öyle çıkmıştır canım, kendisi cılız bir şey. O yüzden 4-5 ay öncesine kadar hep olduğundan küçük görünüyordu, neyse ki birden boy attı, en azındna boydan kurtarıyor şimdi. Hala çöp gibi ama sağlığı yerinde maşallah. Otobur oğlum benim, çiğ sebzeleri hiç bir şeye değişmiyor. Bir çocuk "yaşasıııın temisotu" (semizotu demek istiyor) diye sevinir mi ya? Semizotu'nu elle doğrayıp sosluyorum (limon-sızma yağ- rende sarımsak) ayıla bayıla yiyor. Hatta hiç soslamadan da çiğ çiğ yiyor. :))
Ya yazdıktan sonra benim de aklıma geldi, keşke öyle ballandırmasaydım diye Tuh canını çektirdim demek. Ama bu hafta son demişti adam, ben de bulamayacağım artık :) Şişli'deki organik pazara ben 2 defa gitmiştim yıllar önce. Saatini denk getirememiştim, memnun kalmamıştım pek. Çok da uzak bana. Kulakları çınlasın Beyza (Leah) sayesinde Kadıköy Özgürlük Parkı'nda organik pazarla tanıştım. Aynı dernek denetliyor burayı da (Buğday derneği). Keşke buralara gelme imkanın olsa, beraber giderdik.
Fİyatlar gerçekten pahalı ama buna da çare bulunuyor. Şöyle ki, organik pazarda sezonun ilk ürünleri çoook pahalı oluyor sonra normal seviyeye iniyor. Ben ilk çıktığı zaman almıyorum o ürünleri. Yazın başında taze fasulye 19 lirayı gördü örneğin. Bir ay kadar sonra 5-8 lira aralığındaydı ki normal pazarlarda bile kılçıksız güzel fasulyenin kilosu 4-5 lira İstanbul'da. Sonra yeşillik mantıklı fiyatlara satılıyor. Biz onu çok yediğimiz ve onlardaki tarım ilaçlarını arındırmak çok güç olduğu için en önemlisi bu benim için. Maydonoz 1.5 örneğin, roka-tere de bu civarda. Semizotu kiloyla satılıyordu en son ve çıtır çıtırdı. 2.5 liraya dünyanın semizotunu aldım. Bir de ben pahalı bulduğum şeyi az alıyorum, yani 2 kabak alıyorum fırında mücve riçin yetiyor, bir avuç taze fasulye alıp türlüye katıyorum vb. Burada tane ile bile alıyorsun kimse yadırgamıyor.
Şimdi senin için web'de baktım, Beylikdüzü'nde %100 ekolojik pazar kuruluyormuş, araştır istersen, gidip bir bakar denersin en azından... Meşhuuur İpek hanım Çifliği'nde e-mail ile sipariş vermek de bir alternatif olabilir. Evet fiyatlar yüksek ama 2 kişi için az az alınca bütçe denkleşiyor...

selam herkeslere çok sey kaçırdım sizi çok özledim...

cumartesi sabahı boğaz ağrısı ile uyandım ama fena işe gittim masamdan hiç kalkamadım eşim geldi aldı doktor vs..raporluydum yarın işe gidicem...boğaz enfeksiyonu ama nasıl düşürdü beni.. büntyem çok zayıf annem geldi bu arada çeyiz filan serildi çok hastaydım bugün daha iyiyim hiçbirşey anlamdım..

ama iştahım yerinde yani aman 2 g verirdim zaten

ilaçlar acayip gaz yaptı bende bugünde regl oldumki daha ne olsun bugünümüze hamd olsun...

kıyafet konusunu halletmem lazım artık zaman kalmadı eski kıyafete giremedim...cuma için bildirim yapamazasm bu ara paylaşım yapamazsam beni affedin canlarım..yarın işyerinden yazarım bol bol...

öptüm herkesi bu arada Banu145145 canım çok sevindim inşallah tamamına ersin haberlerini bekliyorum..

Aynurum eşinin durumuna üzüldüm ama Ankara deyince aklıma gelmişti zaten abimde orda yaptı malasef doğuda olmayınca uğraşıcaklar başka şeyler buluyorlar anlarsın işte...

herkesi seviyorum

geçmiş olsun Nevincim..hava tam hastaolma havası..

giyiniyorum yanıyorum..soyunuyorum üşüyorum vallahi ne olacak bilmiorum.
beni gören de sen lohusa sayılırsın aman üşütme ayagına corap giy diolar ama ben sıkıntılı şaziye gelemem öle şelere..

hem bu yaz öle yandım ki..daha soguyamadım..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Hepinize hayırlı akşamlar
İnşallah bugün kimse fazla kaçırmamıştır
Benim nedense öğlen tansiyonum düştü biraz o yüzden yattım ama şu an şükür iyiyim
Akşamlık 1 kase Çorba ve bir koca kase salata yedim tabiki ekmeksiz
Genel olarak iyi geçti sayılır gün ama işte herhalde bendemi hasta olucağım nedir ağzımın içi zehir gibi su bile içmek istemiyorum hep zoraki

cecoo nası başladın tuvalet eğitimine tüyo ver bende başlıcam ha bugün ha yarın başlayamıyorum seneyemi başlasam aceba dye saldım salacağım o derece yane haziran 23 2010 doğumlu benimki erkenmi ki

Canım kusura bakma biraz geç oldu ama öğlende arada kaynamış görememişim sayfa atlayınca mesaj yazdığımda
Benim küçük mercümek çok inatcı o yüzden zorla oturtmayı denemedik bile.
Önce oturup bak sen abla oldun bu bez ( dolu bezini ) bak ne kadar kötü koyuyor diye önden çoşkuyu verdik
Oturmak istemediği zaman aaa sen oturma zaten ablan otursun falan diye ona gazı verdik tabi ablası eşortmanını tutup indirir gibi yapıp bende yapacağım dediği an küçük mercümek ablasından önce fırlayıp lazımlığına oturuyordu
Ben tuvalete gittiğimde bile lazımlığı karşıma alıp koyuyordum hadi bakalım kim daha önce yapıcak diye
İlk günlerde baya bir zorlandım hatta bir ara sinirden ağladım bir günde 3 kere cişini bir kerede büyük abdestini altına yaptı diye bir an vazgeçip tekrar bez bile bağladık gündüz aralarda. Fakat o şekilde hiç öğrenmiyor diye bezi tamamen çıkardık sadece gece yatarken bağlıyorum oda yatmadan mutlaka cişini yaptırıyoruz sonra yine tembihliyoruz bak ablalar altına yapmaz falan diye 4 gündür aynı bezi bağlayıp söküyoruz sabahında
Dışarı cıktığımda da bağlıyorum çünkü rezillik dışarda altına yaparsa ama şükür dışarda da hiç vukatimiz yok.
Eve gelir gelmezde ayakkabıları çıkartıp hadi çişimizi yapalım diyoruz
Zaten iki tane yedek bezimiz kaldı onlarda artık bir iki hafta sonra çöpe gider inşallah acil imdat çekici niyetine kullanırız diye saklıyorum

Biraz uzun oldu ama inşallah işini görür
Benim mercümek 30 Ağustos 2010 doğumlu şimdikiler çok bilmiş bir tek bezi bırakmak zor geliyor ama şükür biz kurtulduk darısı sizin başınıza

Al benden de o kadar iddadaşım
Hala çorap nedir bilmiyorum
Sen yinede üşütmemeye çalıış iddaaşım sonra kasıkların ağırır üşütürsen

Al benden de o kadar iddadaşım
Hala çorap nedir bilmiyorum
Sen yinede üşütmemeye çalıış iddaaşım sonra kasıkların ağırır üşütürsen

aa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...

üşüttümgüm içinmi öle oldu ki..

aa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...

Çok geçmiş olsun canım büyük ihtimalle üşütmüşsündür belkide ama sen yinede doktora bir görün canım malum zor bir durumu atlattın onla ilgili bir durum olmasın Allah korusun

Ben genelde üşütürsem kasıklarıma vuruyor ama şükür uzun zamandır yok

evet görüneyim zaten her hastalık bende...

eee meleklerin napıor? sen rahat rahat internet baslarında olduguna göre:)

ve aleykümselam
geçmiş olsun cecoşum

meryemcim geçmiş olsun canım hafif bir üşütmedir çabucak geçer inşaAllah

Son düzenleme:

ooooyyyy ben onu yerim ya senin yaşın kaç başın kaçta sebzeyi seviyosn ya
boyu gayet ii canım sağlığı yerinde olsunda yeterli sonra bizim gibi nasıl eritecek sağını solunu
Kızım 3 yaşında canım, teşekkürler...

ikinci bebişin zamanıda gelmiş canım sıkma kendini tabi rabbim hayırlısını versin
regl geldimii??

ooooo tatlım dikkat et sen lohusasın hala 40 çok dikkat etmen gerekiyor allah korusun rahim iltaaplaşır mış
ben haziranda düşük yapmıştım sürekli çift çorap ve patik giydim ve o sıcakta battaniye altında durdum

Son düzenleme:
Selam kuzucuklarımm

keyifler nasıl fıstıklarr ??

bugün yine gittim doktora gözüm için , 2. kez iğne yaptı ama pek değişen bişey yok , ilacın etkisi geçmiş olabilir diyor doktor , al desem fiyatı 300 tl diyo , eline geçerse bana haber verecek bekliyorumm

kızlarrr yarın Dukan Amcamın diyetine başlıyorum , hadi bakalım istikrarlı olsun Allahın izniylee

bu iş biteceekkk , o kadaarr

Cümleten iyi akşamlar :)

Umutcum Özgürlük parkındaki pazar cumaları oluyor değil mi? Bu hafta bende gideyim bari. Çiftlikten erişte domates kuru incir falan aldım bu hafta. Ama koliyi şubeden teslim aldığım için fazla sipariş veremedim, taşıyamam diye. Organik pazara bir gideyim diyorum. dediğin gibi bende yeşilliklerden çok huylanıyorum, sirkeli suda falan bekletiyorum, çok iyi yıkıyorum falan ama yine de içime sinmiyor.
Yanlız çiftlikten yarı taze yarı kuru incir sipariş etmiştim bu hafta. Tek kelimeyle enfess çıktı :) Dalında buruyorlarmış inciri, tam kurumuyormuş öyle olunca. Yani taze de değil tam kuru da değil. Çok beğendim. Kızımın eline veriyorum, kemire kemire geziyor evde :) En azından sağlıklı bir atıştırmalık. Pınar hanım'ın bir yazısında okumuştum, çocuğunuza hergün kahvaltıdan sonra azıcık zeytinyağına batırılmış bir incir yedirin, hem kafası çok çalışır hem de tuvalet problemi olmaz diyordu :))

ikinci bebişin zamanıda gelmiş canım sıkma kendini tabi rabbim hayırlısını versin
regl geldimii??
[/FONT][/COLOR]

Oyy ikinci bebiş mi dedin :)) Allah söyletti sanırım, daha belli değil ya, hayırlısı bakalım. Diyorum ya kanda idrarda hep negatif ama ultrasonda bişey var :)
Yok regl gelmedi, hafif lekelenme oldu geçti. 15 gündür bekliyoruz kendilerini teşrif edemediler bir türlü :))

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Ancak bitirdim geçmişi oku oku. biricikce, meryem, nevin üşütmüşsünüz galiba. geçmiş olsun kızlar. ben de üşüyorum sürekli. hava birden soğudu.

dün ve bugün 60ar dakika yürüdüm koşu bandında. yediklerime de dikkat ediyorum sayılır. bakalım bu cuma iyi bir sonuç görecek miyim. 85i görmek istiyorum artık ben.

Aynurcum inşallah bi çözüm bulunur ya da kendiliğinden geçer canım. sen içini ferah tut. dukan da seni baya hızlandırır bu arada. yaşasın geçmek için hırs yapacağım bir rakibim olacak artık. kaç gün atak yapacaksın canım? yulaf kepeği edindin mi bi de?

Esramm ikimizin olsun fıstıkk tamammı

hadi bakalım hırs yapma zamanı

yaptığım testte 6 çıktı , ben 7 yapayım diyorum , yulaf kepeğinide netten aldım kuzum , bi müddet idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…