Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gecelerrr

Eklentiler

• $kekþe.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36

bende ayni durumdayim oyunlarla manyak oldum okey,tavla,poker,kastet bi yandan buraya yaziyom bi yandan iki oyun birden aciyorum resmen hizimi alamiyorum oyunlardan manyak oldum

Canım ne varsa anadolu yakasında var zaten. Ben de senin gibi özellikle yeşillikler için istiyorum organik pazara gitmeyi. Beylikdüzüne kurulursa süper olur, en azından sürekli yediğim şeyleri alırım. Dediğin gibi 2 kişi olunca az az alsak da yeter.İpek hanımcığımın çiftliğine de bakayım bir Ben genelde sebze ve market alışverişi için migrosu kullanıyorum. Migrosun sebzesi meyvesi de nerdeyse organik ürünler kadar pahalı. Mesela taze fasülye başka bi markette yazın 2 lirayken migrosta 3.5-4 arasındaydı. Allahtan buzlugu doldurdum fasulyeyle. Umarım tadı güzel olur da kışın yeriz. Kışın sebze çeşidi az oluyo malum.

Kiz ceco senin su ufak kiza bayiliyom valla,
ne cilveli ne tatli dilli bisey o yaaaaaaaaaa :))

Sorma güzelim yaaa evlendiğinde kocası yandı adamı çilveleriyle deli eder her istediğinide elde eder gibime geliyor
İnan babamız bile bunla başım dertte büyük kız biraz daha resmidir hatta erkeklerle hiç işi olmaz gibi duruyor şimdilik küçüğü yakışıklı görmesin anında mayışıp gülmeye başlıyor

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan yatıyorum
Belki bu gece bari biraz daha erken uyuyabilirim

Yarın görüşmek üzere
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

teşekkür ederim kızlar buzluğa attım uzun sürede hamur işi yapmayı düşünmüyorum zaten:)
Benim yaşadıkarımı başkalarınında yaşadığını bilmek çok güzel benm yakınlarım acıktım bi elma yiyim diye kalkar yerler sonrada ay şiştim bişey yiyemicem demeye başlarlar:)bende elmayı yiyorum 5 dak geçmeden sanki üç gündür birşey yememişim gibi içim geçiyoo
Benim de oğlum 15 mayıs 2010 doğumlu bir iki kere denedik beceremedim ne zor şeylermiş ben nasıl bıraktırıcam bilmiyorum .hadi çiş işi neyse de ben daha memeyi bıraktıramadım yaaa
Artık bizde bezden kurtulmalıyız öyle özeniyorum ki bunu başabilenlere çok zor bir çocuk benm oğlum da napıcam bilmiyoum off
Bende bu ara bilen kazanır die bir oyun var ona öle bir dadandımki her pc açtığımda 3sekme garanti oyun kk facebook:)

İyi gecelerrrrr

Son düzenleme:
yaptım bu tarifi akşam götürdük hastahaneye öyle beğendiler ki anlatamam .zaten ikiside açmış yemekleri yememişler aşağıda inememişler çok sevindiler.akşam yemekte de çıkardım biraz eşimde bayıldı yumuşacık oldular çok ta güzel kabardılarr.gerçekten çoooooooooooook teşekkür ederimm

hepinize iyi geceler kızlar yarında öylee çok işim var ki şimdiden yoruldum bi ağırlık çöktü offff

İyi geceler arkadaşlar.

Eve geldim duşa girdim mutfağı toparladım yemekleri dolaba kaldırdım.Bulaşık mak.çamaşır makinasını çalıştırdım..
Sonra da yoldaşlarıma bakayım dediydim.:)

Hepi topu yarım avuç yiyorsan hadi neyse diyelim Senin o kadar şekere ihtiyacın yok, yeterince tatlısın zaten Pek yaratıcı bir iltifat olmadı ama içimden geldi

:)

Üzümü günde 2-3 kez yiyorum bu aralar porsiyon az olsada toplam da fazla oluyor.:)

ÖZlemciğim,şişkinliğe rezene çayı denedinmi.? Bana çok faydası oluyor istersen bir dene..
poşet olanlardan alıyorum ben..

Afiyet olsun..Analı kızlı vakit geçirmişsiniz ne güzel...

Canım geçmiş olsun..
Bizde seni seviyoruz...

hamarat yenam ellerine sağlık işten gelipbir de ev işi yapıyorsun maşallah
Allah gücünü artırsın kolaylıklar versin canım

herkese hayırlı sabahlar
kızları okula gönderip kardeşime kahvaltıya gideceğim haberiniz ola
3 gibi gelirim diye düşünüyorum

herkese hayırlı sabahlar
kızları okula gönderip kardeşime kahvaltıya gideceğim haberiniz ola
3 gibi gelirim diye düşünüyorum

günaydınn asuu ne olcak bu halimiz
dü gene + yı gördüm çıkmadım bugün korkdan
1 öğün süperim sonrası felaket düzene giremedim bi türlü havalarda soğuyo güya muğlada ot yiyerek zayıflıcaktım peeehh

büyük kızımı gönderdim de geldim canım
ben tartılmıyorum artık hergün korkudan valla haftada1 veya 2 kere tartılıyorum
ben de aynıım biliyorsun akşamları geç yatınca gereksiz kalori alımı oluyor malesef eşim de bu ara d,kkat ediyor yediklerine akşam çekirdek vs yemiyor onun faydası var bana tabii ama yeterli değil benim boğaz durmuyor akşama kadar gerekli gereksiz ağzıma atıyorum ne bulursam

birkaç gündür daha iyiyim ama bakalım devamı gelsin inşallah yürüyüş de yapıyorum fırsatım oldukça
vereceğiz şu kalanları başka yolu yok bi iş yaptık sonunu da getirelim

bende büyük kızı yolcu ediyorum geri uyusammı diye düşündüm minikte uyuyo

atıştırmayı buraktıydım ne güzl onu bunu derken akşam bi hesaplıyom dünyayı yemişim aslında canım çekince otur adam akıllı 2 tane yesene 1 ısırık bi ısırık ohhh neyse millet çok zayıflamışsın dedikçe hosuma gidiye bide 70 olsam ahh süper olcak valla laslye başlamam lazımm

haklısın oturup da yemiyorum ben de büyük hata aslında sonra atıştırdım diye yemeği de geçiştiriyorum kahvaltı dışında saçma sapan menüler oluyor işte
leslie çok inceltiyor ama benim zoruma gidiyor artık nedense kışın hiç çıkamadığım zaman yaparım olmazsa bir de lesliyi bırakınca geri yayılıyor vücut sanki o da işime gelmiyor işte
en azından 75e razıyım ben

nursena uyuma diyeceğim ama kardeşime gitmesem ben de uyurdum herhalde uyumamaya çalış diyim en azından
ben yavaştan toparlanıp çıkacağım canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…