Selam kızlar,
Ancak bitirdim geçmişi oku oku. biricikce, meryem, nevin üşütmüşsünüz galiba. geçmiş olsun kızlar. ben de üşüyorum sürekli. hava birden soğudu.
dün ve bugün 60ar dakika yürüdüm koşu bandında. yediklerime de dikkat ediyorum sayılır. bakalım bu cuma iyi bir sonuç görecek miyim. 85i görmek istiyorum artık ben.
Aynurcum inşallah bi çözüm bulunur ya da kendiliğinden geçer canım. sen içini ferah tut. dukan da seni baya hızlandırır bu arada. yaşasın geçmek için hırs yapacağım bir rakibim olacak artık. kaç gün atak yapacaksın canım? yulaf kepeği edindin mi bi de?
Esramm ikimizin olsun fıstıkk tamammı
hadi bakalım hırs yapma zamanı
yaptığım testte 6 çıktı , ben 7 yapayım diyorum , yulaf kepeğinide netten aldım kuzum , bi müddet idare eder
olsun kuşum valla fıstık bizim :))
çok zorlanırsan 6 yaparsın. internette çok güzel tarifler var. dukanella diye bir blog var bu tariflerin yayınlandığı. sıkıldığında ordan tarifler uygula. inanıyorum ben sana kuşum. başaracağız bu sefer.
yok bebişim yaa zorlanmam inşAllah , adres için sağol , ihtiyacım olacak değişik tariflere bir müddet sonra
dolabımı bi görsen , bütün cısslardan arındırdım , dukan stayla oldu anlayacağın herşey
çokk saol arkadaşım bakalım başlayayım yarın pepeyi izlettim az önce tuvalet eğitimini yatana kadar pepe bezine yapmıcak diyip duruyo bende elifnurda yapmıcak artık atcaz bezi faalan dedim amma bakalımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Hepinize hayırlı akşamlar
İnşallah bugün kimse fazla kaçırmamıştır
Benim nedense öğlen tansiyonum düştü biraz o yüzden yattım ama şu an şükür iyiyim
Akşamlık 1 kase Çorba ve bir koca kase salata yedimtabiki ekmeksiz
Genel olarak iyi geçti sayılır gün ama işte herhalde bendemi hasta olucağım nedir ağzımın içi zehir gibi su bile içmek istemiyorum hep zoraki
Canım kusura bakma biraz geç oldu ama öğlende arada kaynamış görememişim sayfa atlayınca mesaj yazdığımda
Benim küçük mercümek çok inatcı o yüzden zorla oturtmayı denemedik bile.
Önce oturup bak sen abla oldun bu bez ( dolu bezini) bak ne kadar kötü koyuyor diye önden çoşkuyu verdik
Oturmak istemediği zaman aaa sen oturma zaten ablan otursun falan diye ona gazı verdiktabi ablası eşortmanını tutup indirir gibi yapıp bende yapacağım dediği an küçük mercümek ablasından önce fırlayıp lazımlığına oturuyordu
Ben tuvalete gittiğimde bile lazımlığı karşıma alıp koyuyordum hadi bakalım kim daha önce yapıcak diye
İlk günlerde baya bir zorlandım hatta bir ara sinirden ağladım bir günde 3 kere cişini bir kerede büyük abdestini altına yaptı diyebir an vazgeçip tekrar bez bile bağladık gündüz aralarda. Fakat o şekilde hiç öğrenmiyor diye bezi tamamen çıkardık sadece gece yatarken bağlıyorum oda yatmadan mutlaka cişini yaptırıyoruz sonra yine tembihliyoruz bak ablalar altına yapmaz falan diye 4 gündür aynı bezi bağlayıp söküyoruz sabahında
Dışarı cıktığımda da bağlıyorum çünkü rezillik dışarda altına yaparsaama şükür dışarda da hiç vukatimiz yok.
Eve gelir gelmezde ayakkabıları çıkartıp hadi çişimizi yapalım diyoruz
Zaten iki tane yedek bezimiz kaldı onlarda artık bir iki hafta sonra çöpe gider inşallahacil imdat çekici niyetine kullanırız diye saklıyorum
Biraz uzun oldu ama inşallah işini görür
Benim mercümek 30 Ağustos 2010 doğumluşimdikiler çok bilmiş bir tek bezi bırakmak zor geliyor ama şükür biz kurtulduk darısı sizin başınıza
Al benden de o kadar iddadaşım
Hala çorap nedir bilmiyorum
Sen yinede üşütmemeye çalıış iddaaşım sonra kasıkların ağırır üşütürsen
off bendede yoktur yaz kış çorap giyemem terlik bile olmaz çoğu zaman ayağımda genelde böle olunca üşütüyoruz malesef bende ayaklarımı üşüttümmü kasıklarım acayip ağrıraa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...
üşüttümgüm içinmi öle oldu ki..
tesekkur ederim canm evt zevkli genelde begeniyorum aldiklarinigüle güle kullan canım ikiside çok hoş
kayınannede zewkli hatunmuş uuuuu
ben almadim canm kv hollandadan almis hediye getirdi
bulursam bende aliyim böle bisey,
kaca aldin ayiptir sormasi ?
bende uykunun bana cok kilo yaptigini bile,bile vazgecemeyenlerdenim malesefyokk artıkkk bu saat oldu kimsecikler gelmemiş uyku kilo yapar heyyooo tontiş hatunlarrr
günayydınnnnnn topiği ben açayım bu sabah barii aslında uyku akıyo gözümdende bıcırık uyandı ayakta ahh uyusa uykunun dibine vurcamda nerdeee
tesekkur ederim canm :13:ikiside süper, çanta daha çok hoşuma gitti ama...
güle güle kullan....
ne guzel 48 bedenin buyuk gelmesi ins buyuk gelen pantolonlardandir verdigin canm cok hos ya ne guldumtünaydın hanımlar...
işlerimi toparladım anca geldim. gerçi yemeğe çıkma vakti de gelmiş.
ne yiyceğimi bilmiyorum bu sabah +1,2 çıktım tartıda
çok canım sıkıldı2 kurabiye yiyip 1 kilo alocaksam neden bu kadar kasıyorum ki anlamadım. hayatımda hep diyet mi yapıcam ben, hiç mi bişi yiyemiycem yani..
neyse hep böyle dönemlerde pes edip bırakırdım ama bu sefer pes etmiycem. devam edicem bakalım .
44 beden oldukça rahat oluyor artık söylemiş miydim? dün yanlışlıkla (sabahın karanlığında dolapta duran 48 beden bir pantolonu giyip gelmişim işe) evden çıkınca farkettim, değiştirmeye de vaktim olmadı. tüm gün çekiştirip durdum. düğmesini açmadan üzerimden düşer haldeydi. halbuki ben o pantolonu hafta sonu birine verdiğimi düşünüyordum, acaba hangi pantolonu verdim orası bir muamma şimdi :44:
farkedileceği üzere dolabımda her beden kıyafet var.. mağaza gibi
...
sanirim ayni yastayiz canm olsun bende sana arkadas olurum yasa kalicam bende bu gidisleolsun bak senin colugun cocugun var bu gidisle ben cocugumu 40la doguracam galiba :2:
bizimde dun annem yapti misafirlereKizlar topigi ben azittiriyorum farkindayim ama
bayrama su böregi yapmak istiyorum hemde ilk defa !!! DIN DIN DIN SHOK SHOK SHOOOK
hazir yufkayla yapilirmi o ??
Su böreği nasıl yapılır? - UZMANTV
su tarifi izliyorum suan
evet görüneyim zaten her hastalık bende...
eee meleklerin napıor? sen rahat rahat internet baslarında olduguna göre:)
Esramm ikimizin olsun fıstıkk tamammı
hadi bakalım hırs yapma zamanı
yaptığım testte 6 çıktı , ben 7 yapayım diyorum , yulaf kepeğinide netten aldım kuzum , bi müddet idare eder
çokk saol arkadaşım bakalım başlayayım yarın pepeyi izlettim az önce tuvalet eğitimini yatana kadar pepe bezine yapmıcak diyip duruyo bende elifnurda yapmıcak artık atcaz bezi faalan dedim amma bakalım
off bendede yoktur yaz kış çorap giyemem terlik bile olmaz çoğu zaman ayağımda genelde böle olunca üşütüyoruz malesef bende ayaklarımı üşüttümmü kasıklarım acayip ağrır
Çok geçmiş olsun Nevin. Sizin düğün de geldi çattı demek. Kıyafet konusunu en kısa zamanda hallet de son günlere kalmasın. Kıyafet hazır oldu mu gerisi kolay. Ben Nişantaşı civarına gitmediğim için pişman oldum sonradan, Osmanbey ve Nişantaşı'nda çok daha fazla çeşit varmış. Burada da tavsiye eden olmuştu ama üşendim oralara gitmeye. Sen fırsatını bulursan git ama, benim gibi üşengeçlik yapma. :)selam herkeslere çok sey kaçırdım sizi çok özledim...
cumartesi sabahı boğaz ağrısı ile uyandım ama fena işe gittim masamdan hiç kalkamadım eşim geldi aldı doktor vs..raporluydum yarın işe gidicem...boğaz enfeksiyonu ama nasıl düşürdü beni.. büntyem çok zayıf annem geldi bu arada çeyiz filan serildi çok hastaydım bugün daha iyiyim hiçbirşey anlamdım..
ama iştahım yerinde yani aman 2 g verirdim zaten
ilaçlar acayip gaz yaptı bende bugünde regl oldumki daha ne olsun bugünümüze hamd olsun...
kıyafet konusunu halletmem lazım artık zaman kalmadı eski kıyafete giremedim...cuma için bildirim yapamazasm bu ara paylaşım yapamazsam beni affedin canlarım..yarın işyerinden yazarım bol bol...
Cümleten iyi akşamlar :)
Umutcum Özgürlük parkındaki pazar cumaları oluyor değil mi? Bu hafta bende gideyim bari. Çiftlikten erişte domates kuru incir falan aldım bu hafta. Ama koliyi şubeden teslim aldığım için fazla sipariş veremedim, taşıyamam diye. Organik pazara bir gideyim diyorum. dediğin gibi bende yeşilliklerden çok huylanıyorum, sirkeli suda falan bekletiyorum, çok iyi yıkıyorum falan ama yine de içime sinmiyor.
Yanlız çiftlikten yarı taze yarı kuru incir sipariş etmiştim bu hafta. Tek kelimeyle enfess çıktı :) Dalında buruyorlarmış inciri, tam kurumuyormuş öyle olunca. Yani taze de değil tam kuru da değil. Çok beğendim. Kızımın eline veriyorum, kemire kemire geziyor evde :) En azından sağlıklı bir atıştırmalık. Pınar hanım'ın bir yazısında okumuştum, çocuğunuza hergün kahvaltıdan sonra azıcık zeytinyağına batırılmış bir incir yedirin, hem kafası çok çalışır hem de tuvalet problemi olmaz diyordu :))
...
çokk saol arkadaşım bakalım başlayayım yarın pepeyi izlettim az önce tuvalet eğitimini yatana kadar pepe bezine yapmıcak diyip duruyo bende elifnurda yapmıcak artık atcaz bezi faalan dedim amma bakalım
off bendede yoktur yaz kış çorap giyemem terlik bile olmaz çoğu zaman ayağımda genelde böle olunca üşütüyoruz malesef bende ayaklarımı üşüttümmü kasıklarım acayip ağrır
ben almadim canm kv hollandadan almis hediye getirdi
bende uykunun bana cok kilo yaptigini bile,bile vazgecemeyenlerdenim malesef
bizimde dun annem yapti misafirlereguzel oluyor ama cok kalorili ya
Sorma küçüğüyle aralarda boğuşuyoruz zatenbirde bir çeneli oldu bıdı bıdı anne seni çot seviyorum diye dolanıyor evde
Bugün seni büyüğünce koçaya göndermiycem kıyamam sana sen benle yaşa bana bak dedim bir başladı bağırmaya ben kocaya gidiyom diyeyattım yerlere
Büyüğünde netten ödevi vardı biraz laptoba el koydu o yüzden geç kaldı cevabım zaten
Gündüz pek giremiyorum ancak cadı uyursa
Çok sırnaşık birşey oldu devamlı kafamın üzerinde birde bugün tırnaklarıda uzamış yanaklarımı sıkarken çizdi resmen
Bende bir ara dukan yaparım diye yulaf kepeği almıştım dolapta duruyorbende dukan amcama uysam nasılsa eti seviyorum
Valla kitabınıda okudum hatta kitaptada güzel tarifler vardı ama ben liste oluşturma özürlüyüm
Herhalde atak yapsam benim 10 gün yapmam lazımancak keser
Bende aynı senin gibiyimayakkabı içine bile giydiğimde fenalık geçiriyorum ve eve gelir gelmez ayağımdan çıkarıyorum
Annem kaç reng terlik aldı hatta değişik değişik modeller aldı belki beğenir giyerim diye ama yok fenalık geliyor
Aynen senin de dediğin gibi üşütüncede kasıklarım maf ediyor beni ama yinede akıllanmıyorum
Ben yaz kış atlet bile giymemhatta kızım benim tam tersim yazın üzerinde çıkarmadı kıza nasıl sataşıyorum kız bari yazın çıkar şunu yırttıracaksın bana diye ama oda atletsiz kendini çıplak hissediyormuş babasına çekmiş o konuda
saol inşallah başarırım bendede sabır yok valla büyük kızımda da zorlanmıştım ama bu daha zor olcak gibi çıkarmam bezi diye dolanıp duruyoKolay gelsin Nursena. Ay ne stresli oluyor tuvalet eğitimi, daha doğrusu ben çok stres yapmıştım. Günde 30 kere filan yapıyordu benim oğlan, abartısız günde 20 defa duşa sokuyordum çocuğu, ikimiz de helak olduk. Hepsini bir şekilde hallettim ama şu tuvalet eğitimi konusunda iki çocuğuma da sabırla ve gereken motivasyonla yaklaşamadım. Neyse geride kaldı tabii bizde o günler...
Banu senin de gözün aydın canım, halletmişsin rahatlamışsın. Darısı Nursena'nın başına.
Ben de yaz kış atlet giymem, çorap terlik filan asla giymem zaten. Bir gün de üşüttüğümü hatırlamıyorum. Devamlı taşa basarım hiç ağrı sızı bilmemSadece ayak topukları sertleştiği için bir dönem terlik giymek zorunda kaldım. Sonra ona da bebe yağı ile çözüm buldum, her duştan sonra bebe yağı ile ovuyorum alt bacaklarımı ve topuklarımı, sonra su ile duruluyorum, yumuşacık oluyorlar.
Sizlere hoş sohbetler kızlar, ben yatayım bu sabah da sefil olmayayım. Gerçi evdeki hesap çarşıya uymadı, oğlan akşamüzeri uyudu, saat 7'ye doğru zorla uyandırdım. Şimdi cin gibi doğal olarak. Uyuyacak artık bir şekilde, bunları da zifiri karanlıkta yazıorum zaten :) iyi geceler, iyi uykular :)
ahh ahh bende bekarken çookkk uyurdum annem çalıştığı için uyandrmazdı bende kafama göre uyanırdım sonra nişanlandım annemde emekli oldu sabahın köründe kaldırırdı yok efendim nişanlı kız uyurmuymuş allahım zorlana bi sccade işletmişi illa ceyizine bişey yap diye kendisi el işi öğretmeni sanki yaptımı beğenecekmiş gibievet canim sonradan okudum kayinvaliden almis zevkliymis az cok
sözlümüydün sen ??
bu arada o uyku problemi bendede var,
hayatta 8-9 saatten az asla uyuyamam,
hatta 10-11 saat benim icin ideal
napiyim ya böyle dogmusum böyle ölcem ben,
ben dogdugumda annem arada bi kontrol ediyormus beni öldümmü naptim diye, okadar cok uyurmusum yani
cocuklugumdada arada bi ortadan kaybolurmusum,
annem ararmis beni yatakodasinda uyurken bulurmus,
böyleyim yani
resmiyete dokmedik sozumuzu daha canm henuz 2 yildir aramizda yuzuk almistik o varevet canim sonradan okudum kayinvaliden almis zevkliymis az cok
sözlümüydün sen ??
ben dogdugumda annem arada bi kontrol ediyormus beni öldümmü naptim diye, okadar cok uyurmusum yani
böyleyim yani
evet canim sonradan okudum kayinvaliden almis zevkliymis az cok
sözlümüydün sen ??
böyleyim yani
bende terliği giyerim yarım saat sonra atrım kenara nedense benim adam takılır her defasında bizim evde benim terliklerimin adı takoz kızım terliğimi getir derim takozlarınımı anne diye dalga geçerler
atletsiz bende duramam
çok terleyen bi insanım kiloda olunca sırtım sırılsıklam olur tşörtün dışına çıktımıda hoşlanmam onun için en azından terimi emiyo yaz kış giyerim valla hele çıt çıtlı olursa sanki topluyo gibi vücudumu tşörtler daha hoş duruyo
amma uykucuymuşsun kız
Benimde annem ben bebekken çok uyuyorum diye yaşayıp yaşamadığımı kontrol edermişhatta okadar ağırmış ki uykum kadın dürtüp dururmuş hani öldümü fenalaştımı diye hatta ben uyurken aman açlıktan bayıldı sanıp paso beslermiş mamalarla hee şimdi diyorum kilolarımın yüzde 50si senin yüzünden diye
Ama inan evlendikten sonra en ufak sese uyanıyorum hatta uyanmakla kalmıyorum fırlıyorum yerimdenhele biri birde uykudan beni dürterek uyandırsın anında fırlayıp hemen makinalıya bağlıyorum zaten gece uyuyamadım da insan böylemi uyandırılır da bir kerede öperek uyandırsan ( eşime özel ) falan diye sıralanır gider
Tabi artık herkes öğrendiği için en tatlı seslerinle bana sesleniyorlarufak cimcimeye henüz hiç patlamadım tabi ama oda sanki hissediyormuş gibi uyanında beni öper anneciğimmm kalk mama istiyorum der yağcı kız ne olucak
Aslında bende çok terlerim ama işte fenalık geliyor hatta eşim hep diyor hadı çorap tamamda bari atlet giy yarın öbür gün böbreklerin ağrıyacak üşütürsen falan diye. Bir iki sene evveline kadar böbreklerden şikayetim yoktu ama doğrusu senede bir böbreklerde sinyal veriyor dikkat et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?