Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yokmu başka fıstığa talip olan ???

Son düzenleme:
Esramm ikimizin olsun fıstıkk tamammı

hadi bakalım hırs yapma zamanı

yaptığım testte 6 çıktı , ben 7 yapayım diyorum , yulaf kepeğinide netten aldım kuzum , bi müddet idare eder

olsun kuşum valla fıstık bizim :))

çok zorlanırsan 6 yaparsın. internette çok güzel tarifler var. dukanella diye bir blog var bu tariflerin yayınlandığı. sıkıldığında ordan tarifler uygula. inanıyorum ben sana kuşum. başaracağız bu sefer.

yok bebişim yaa zorlanmam inşAllah , adres için sağol , ihtiyacım olacak değişik tariflere bir müddet sonra

dolabımı bi görsen , bütün cısslardan arındırdım , dukan stayla oldu anlayacağın herşey

meyve eksiğimi tamamlamak için vitamin kullanmayı düşünüyorum

uppa dukkan sıtayl vitamin de süper olur canım. kullan bi müddet güçlendirmeye geçince ihtiyacın kalmayabilir de zaten.

kızlar ben kaçıyoree.. hepinize iyi geceler. görüşmek üzere.

çokk saol arkadaşım bakalım başlayayım yarın pepeyi izlettim az önce tuvalet eğitimini yatana kadar pepe bezine yapmıcak diyip duruyo bende elifnurda yapmıcak artık atcaz bezi faalan dedim amma bakalım
Al benden de o kadar iddadaşım
Hala çorap nedir bilmiyorum
Sen yinede üşütmemeye çalıış iddaaşım sonra kasıkların ağırır üşütürsen

aa benm sağ kasım batıyor 2 gündür..hatta dün hastane de yürüyemedim topalladım resmen...

üşüttümgüm içinmi öle oldu ki..
off bendede yoktur yaz kış çorap giyemem terlik bile olmaz çoğu zaman ayağımda genelde böle olunca üşütüyoruz malesef bende ayaklarımı üşüttümmü kasıklarım acayip ağrır

selam hatunlaaaar bu gun ugrayip okudum hep yazmaya cok usendim zaten gece 12de uyumusum hemen sabaha karsi uyuyan ben sonrada oglen gibi uyandim
güle güle kullan canım ikiside çok hoş
kayınannede zewkli hatunmuş uuuuu
tesekkur ederim canm evt zevkli genelde begeniyorum aldiklarini

bulursam bende aliyim böle bisey,
kaca aldin ayiptir sormasi ?
ben almadim canm kv hollandadan almis hediye getirdi

bende uykunun bana cok kilo yaptigini bile,bile vazgecemeyenlerdenim malesef
ikiside süper, çanta daha çok hoşuma gitti ama...
güle güle kullan....
tesekkur ederim canm :13:
ne guzel 48 bedenin buyuk gelmesi ins buyuk gelen pantolonlardandir verdigin canm cok hos ya ne guldum
olsun bak senin colugun cocugun var bu gidisle ben cocugumu 40la doguracam galiba :2:
sanirim ayni yastayiz canm olsun bende sana arkadas olurum yasa kalicam bende bu gidisle

Kizlar topigi ben azittiriyorum farkindayim ama
bayrama su böregi yapmak istiyorum hemde ilk defa !!! DIN DIN DIN SHOK SHOK SHOOOK

hazir yufkayla yapilirmi o ??

Su böreği nasıl yapılır? - UZMANTV

su tarifi izliyorum suan
bizimde dun annem yapti misafirlere guzel oluyor ama cok kalorili ya

evet görüneyim zaten her hastalık bende...

eee meleklerin napıor? sen rahat rahat internet baslarında olduguna göre:)

Sorma küçüğüyle aralarda boğuşuyoruz zaten birde bir çeneli oldu bıdı bıdı anne seni çot seviyorum diye dolanıyor evde
Bugün seni büyüğünce koçaya göndermiycem kıyamam sana sen benle yaşa bana bak dedim bir başladı bağırmaya ben kocaya gidiyom diye yattım yerlere
Büyüğünde netten ödevi vardı biraz laptoba el koydu o yüzden geç kaldı cevabım zaten
Gündüz pek giremiyorum ancak cadı uyursa
Çok sırnaşık birşey oldu devamlı kafamın üzerinde birde bugün tırnaklarıda uzamış yanaklarımı sıkarken çizdi resmen

Esramm ikimizin olsun fıstıkk tamammı

hadi bakalım hırs yapma zamanı

yaptığım testte 6 çıktı , ben 7 yapayım diyorum , yulaf kepeğinide netten aldım kuzum , bi müddet idare eder

Bende bir ara dukan yaparım diye yulaf kepeği almıştım dolapta duruyor bende dukan amcama uysam nasılsa eti seviyorum
Valla kitabınıda okudum hatta kitaptada güzel tarifler vardı ama ben liste oluşturma özürlüyüm
Herhalde atak yapsam benim 10 gün yapmam lazım ancak keser

Bende aynı senin gibiyim ayakkabı içine bile giydiğimde fenalık geçiriyorum ve eve gelir gelmez ayağımdan çıkarıyorum
Annem kaç reng terlik aldı hatta değişik değişik modeller aldı belki beğenir giyerim diye ama yok fenalık geliyor
Aynen senin de dediğin gibi üşütüncede kasıklarım maf ediyor beni ama yinede akıllanmıyorum
Ben yaz kış atlet bile giymem hatta kızım benim tam tersim yazın üzerinde çıkarmadı kıza nasıl sataşıyorum kız bari yazın çıkar şunu yırttıracaksın bana diye ama oda atletsiz kendini çıplak hissediyormuş babasına çekmiş o konuda

Çok geçmiş olsun Nevin. Sizin düğün de geldi çattı demek. Kıyafet konusunu en kısa zamanda hallet de son günlere kalmasın. Kıyafet hazır oldu mu gerisi kolay. Ben Nişantaşı civarına gitmediğim için pişman oldum sonradan, Osmanbey ve Nişantaşı'nda çok daha fazla çeşit varmış. Burada da tavsiye eden olmuştu ama üşendim oralara gitmeye. Sen fırsatını bulursan git ama, benim gibi üşengeçlik yapma. :)

Umarım en kısa zamanda bir teşhis konur, sen de rahat edersin. Hayırlısını diliyorum sizin için. Özgürlük Parkı'nda pazar Çarşamba günleri kuruluyor canım. Keşke daha önce yanıt verseydim yarın giderdin belki? Bir de kesinlikle erken gitmek gerekiyor, 9.30 bilemedin 10.00 gibi orada olmak şart. İmkanın varsa daha da erken... Gidersen tezgahlardan da dernek görevlisi ziraat mühendisinden de tereddütlerinle ilgili bilgi alırsın, bizlerle de paylaşırsın.

Bu hafta gidemeyeceğim ben; yarın kızımın sınıf arkadaşlarının anneleri ile kahvaltı programımız var. O yüzden ben de çiftlikten sipariş verdim. Kış geldiği için Nazilli'ye siparişleri arttırırım sanırım. İncir hakkında geçen hafta Pınar hanımın yazdıklarını ben de okudum, canım çekti siparişe ekledim. Ama eşim dışında rağbet eden olmadı bizde. Ben çok kalorili diye yemedim. Çocuklar sevmediler, tek başına yemediler (çok şekerli geldi), içine ceviz doldurup birer tane yedirebildim, ceviz bitince yemediler bir daha. Bu arada okullarda beslenme sorunları ile ilgili yazdıklarını ilgiyle okuyorum, bu konuya parmak basılmış olması çok güzel. Bu tip tepki ve hareketler arttıkça umut verici gelişmeler olacak...

kizlar yaz kis corap giymem diyorsunuz keske bende oyle olabilsem.. kotu biliyorum ama yatarkende corapliyim yazin en sicak aylarinda en fazla 2 aydir corapsiz oldugum yoksa hemen soguk aliyorum sonra migdem agriyor butun gunum mahfoluyor ileride rahat etmek icin simdiden evime parke dosetmeyi dusunuyorum

Kolay gelsin Nursena. Ay ne stresli oluyor tuvalet eğitimi, daha doğrusu ben çok stres yapmıştım. Günde 30 kere filan yapıyordu benim oğlan, abartısız günde 20 defa duşa sokuyordum çocuğu, ikimiz de helak olduk. Hepsini bir şekilde hallettim ama şu tuvalet eğitimi konusunda iki çocuğuma da sabırla ve gereken motivasyonla yaklaşamadım. Neyse geride kaldı tabii bizde o günler...
Banu senin de gözün aydın canım, halletmişsin rahatlamışsın. Darısı Nursena'nın başına.

Ben de yaz kış atlet giymem, çorap terlik filan asla giymem zaten. Bir gün de üşüttüğümü hatırlamıyorum. Devamlı taşa basarım hiç ağrı sızı bilmem Sadece ayak topukları sertleştiği için bir dönem terlik giymek zorunda kaldım. Sonra ona da bebe yağı ile çözüm buldum, her duştan sonra bebe yağı ile ovuyorum alt bacaklarımı ve topuklarımı, sonra su ile duruluyorum, yumuşacık oluyorlar.

Sizlere hoş sohbetler kızlar, ben yatayım bu sabah da sefil olmayayım. Gerçi evdeki hesap çarşıya uymadı, oğlan akşamüzeri uyudu, saat 7'ye doğru zorla uyandırdım. Şimdi cin gibi doğal olarak. Uyuyacak artık bir şekilde, bunları da zifiri karanlıkta yazıorum zaten :) iyi geceler, iyi uykular :)

ben almadim canm kv hollandadan almis hediye getirdi

bende uykunun bana cok kilo yaptigini bile,bile vazgecemeyenlerdenim malesef

bizimde dun annem yapti misafirlere guzel oluyor ama cok kalorili ya

evet canim sonradan okudum kayinvaliden almis zevkliymis az cok
sözlümüydün sen ??

bu arada o uyku problemi bendede var,
hayatta 8-9 saatten az asla uyuyamam,
hatta 10-11 saat benim icin ideal
napiyim ya böyle dogmusum böyle ölcem ben,
ben dogdugumda annem arada bi kontrol ediyormus beni öldümmü naptim diye, okadar cok uyurmusum yani
cocuklugumdada arada bi ortadan kaybolurmusum,
annem ararmis beni yatakodasinda uyurken bulurmus,
böyleyim yani

bende terliği giyerim yarım saat sonra atrım kenara nedense benim adam takılır her defasında bizim evde benim terliklerimin adı takoz kızım terliğimi getir derim takozlarınımı anne diye dalga geçerler

atletsiz bende duramam
çok terleyen bi insanım kiloda olunca sırtım sırılsıklam olur tşörtün dışına çıktımıda hoşlanmam onun için en azından terimi emiyo yaz kış giyerim valla hele çıt çıtlı olursa sanki topluyo gibi vücudumu tşörtler daha hoş duruyo

DİYETE BAŞLAYACAM AMA ....

• onumuzdeki pazartesi
  • bu ay basi
  • ramazandan sonra
  • bayram bitince
  • kurban gelince
  • kuzenin dugununu bi yapalim
  • dogum gunum gecsin
  • evlilik yildonumu bitsin
  • havalar bi serinlesin
  • havalar bi isinsin
  • okullar acilsin
  • ayagim iyilessin
  • yaz tatili bitsin hele
  • bi sosyal tesisli bi siteye tasinayim ondan sonra
  • baskul alayim bi
  • annem gelip yemek yaptiktan sonra
  • maasimi aldiktan sonra
  • daha normal sartlarda calistiranbir sirkette ise girdikten sonra
  • az yiyen is arkadaslari edindikten sonra
  • esimde diyete girmeye karar verince
  • once bir spor salonuna yazilayim
……..

Dun baslasaydin bugun yol almistin.
karar senin
hayat senin
sen istemedikce kimse sana yardim edemez
neyi ve kimi bekliyorsun
bir sabah uyandiginda hayal ettigin bedenle kalkabilecegin hayalinin gerceklesmesini mi?
Kilondan memnunsan butun bu yazilanlari bosver kimse sana karisamaz ama eger memnun degilsen,
hep yakinabilir sucu baskalarina atabilirsin
kilo verenleri seyretmeyi tercih edebilirsin
ya da hayatinda yakindigin ve memnun olmadigin konuyu degistirmek icin ipleri eline alabilirsin
sadece soylenip harekete gecmemek acilardan beslenip istemedigin durumu kaniksamana, caresizligi kabul etmene sebep oluyor
Bunu hakediyor musun?
karar senin
hayat senin…!!!

saol inşallah başarırım bendede sabır yok valla büyük kızımda da zorlanmıştım ama bu daha zor olcak gibi çıkarmam bezi diye dolanıp duruyo

bebe yağı bende deneyeyim aa iyi oldu söylediğin

ahh ahh bende bekarken çookkk uyurdum annem çalıştığı için uyandrmazdı bende kafama göre uyanırdım sonra nişanlandım annemde emekli oldu sabahın köründe kaldırırdı yok efendim nişanlı kız uyurmuymuş allahım zorlana bi sccade işletmişi illa ceyizine bişey yap diye kendisi el işi öğretmeni sanki yaptımı beğenecekmiş gibi
neyse sadete geleyim büyük kızım uyumuyo bi türlü bebekken sabah 6 da aradım anamı ne oldu diye heycanla açtı teli
ben ağlıyorum uyumuyo diye tabi
ne oldu neden ağlıyon diyo kadın bende sen nişanlıyken uyutmuyodun ya şimdi sende uyuma işte bak uyutmuyo cadı diye tee urfalardan ankarayı aradıydımm :)))
şimdi bünye alıştı erken kalkmaya amma hala uykum ağırdır ve yastığa 10 cm kala sızarım resmen eşim bazen anlatır bişey sonunu bile duymam adam kızar durur bana napalım huy işte

resmiyete dokmedik sozumuzu daha canm henuz 2 yildir aramizda yuzuk almistik o var cunku babam kiyamadigindan beni vermeye daha kucuksun diyor gelmesinler dio bu yaz resmen gelmesinler bak durmam evde dedi neler yapti hasta yapti kendini kucuklugumde tam tersiymisim bizimkiler diolar sabaha karsi 5 olmadan uyumazmisim(simdi yine 5 gibi uyuyorum ama yeter bu kadar uyku demeseler oo 12 saatten once gozumu bile acmam ) sonra hemen yine sabah 7de uyanirmisim tum gunde ayakta hic durmadan cok hareketliymisim ne oldunda simdi bu kadar uyuyon diolar gecenin yarisinda uyuyamiyorum deyip kaldiriomusum sonra hepbirlikte album bakiomusuz hic hatirlamiyom

amma uykucuymuşsun kız
Benimde annem ben bebekken çok uyuyorum diye yaşayıp yaşamadığımı kontrol edermiş hatta okadar ağırmış ki uykum kadın dürtüp dururmuş hani öldümü fenalaştımı diye hatta ben uyurken aman açlıktan bayıldı sanıp paso beslermiş mamalarla hee şimdi diyorum kilolarımın yüzde 50si senin yüzünden diye
Ama inan evlendikten sonra en ufak sese uyanıyorum hatta uyanmakla kalmıyorum fırlıyorum yerimden hele biri birde uykudan beni dürterek uyandırsın anında fırlayıp hemen makinalıya bağlıyorum zaten gece uyuyamadım da insan böylemi uyandırılır da bir kerede öperek uyandırsan ( eşime özel ) falan diye sıralanır gider
Tabi artık herkes öğrendiği için en tatlı seslerinle bana sesleniyorlar ufak cimcimeye henüz hiç patlamadım tabi ama oda sanki hissediyormuş gibi uyanında beni öper anneciğimmm kalk mama istiyorum der yağcı kız ne olucak

Aslında bende çok terlerim ama işte fenalık geliyor hatta eşim hep diyor hadı çorap tamamda bari atlet giy yarın öbür gün böbreklerin ağrıyacak üşütürsen falan diye. Bir iki sene evveline kadar böbreklerden şikayetim yoktu ama doğrusu senede bir böbreklerde sinyal veriyor dikkat et diye

bizimkiler ciftciler tarla isine gidiolarmis bn kucugum diyede beni buyukanneme yani dedemin annesi bakiomus nasil buyutmus beni ya bilseniz bizimkiler veriolarmis mamami,sutu falan olculeride soluolarmis ama bizimkinin gozune az geliomus cocuk olur deyip her agladigimda mama veya sut veriomus annemlerden habersiz gidip kendi aliomus mamalari sutleri sonra bi gun annem gidio bunun mutfagina bos kutulari gormus demis bunlar ne inanamamislar tabi cocum tombul simdide kilolu e doktorun soylediginin 3 katini veriomus benim buyukannem simdi diyorum sakin bana kilolusun deme sagolsun hala hayatta surekli corapliyim dedimde birde surekli atletliyim demeyi unutmusum

Son düzenleme:
bu aralar bi okeye daldım sormayın yapıştım pc ye hastalık oldu valla kurtulmam lazım bi yandan laf yetiştiriyom silere bi yandan okey oyuyom adam böşucak beni yakında bilgisayarla evlisin sen demeye başladı sınır koymam lazım bende adam giidince akıllanıyom heralde:))

yarın kayınvalide ve kayınbabam geliyo arabamızı aldık şükür onu getirecekler bakalım 4-5 gün fuul gezeriz heralde uğrarım arada
herkeze iyi geceler şimdiden evi pakladıydım allahtan çamaşırları astım sabah topla ütüle işim kaldı onlar gelesiye yemek falan hallederim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…