- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kız hayırlı olsun arabanız unutmuşum demeyi
hadi gözünüz aydın kazasız belasız binin inşallah
selam herkeslere çok sey kaçırdım sizi çok özledim...
cumartesi sabahı boğaz ağrısı ile uyandım ama fena işe gittim masamdan hiç kalkamadım eşim geldi aldı doktor vs..raporluydum yarın işe gidicem...boğaz enfeksiyonu ama nasıl düşürdü beni.. büntyem çok zayıf annem geldi bu arada çeyiz filan serildi çok hastaydım bugün daha iyiyim hiçbirşey anlamdım..
ama iştahım yerinde yani aman 2 g verirdim zaten
ilaçlar acayip gaz yaptı bende bugünde regl oldumki daha ne olsun bugünümüze hamd olsun...
kıyafet konusunu halletmem lazım artık zaman kalmadı eski kıyafete giremedim...cuma için bildirim yapamazasm bu ara paylaşım yapamazsam beni affedin canlarım..yarın işyerinden yazarım bol bol...
öptüm herkesi bu arada Banu145145 canım çok sevindim inşallah tamamına ersin haberlerini bekliyorum..
Aynurum eşinin durumuna üzüldüm ama Ankara deyince aklıma gelmişti zaten abimde orda yaptı malasef doğuda olmayınca uğraşıcaklar başka şeyler buluyorlar anlarsın işte...
herkesi seviyorum
Nevincim çok çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede atlatırsın.Düğün üstü koşuşturmaktan bünyen zayıf düştü.İyi bak kendine bak fıstık elden gidiyooooorrr
......................
Günaydın herkese,
Bende hastaneden geldim şimdi.Tahlil verdim.Düşük sonrası regl olmadım hala.40 günü geçtiDoktor baktı karından ultrasonla bişey yok dedi yani pko falan gibi.Yine bir prolaktine bakalım dedi bir de bhcg ye belki de hamilesindir tekrar diyor Hocam geçen geldiğimde korunun dediniz ya korunduk bizde o yüzden biraz zor bir ihtimal dedim bende.Öğleden sonra çıkacak sonuçlar.Ters bişey yoktur umarım.Devlet hastanesindeki doktorlar böyle işte.İlgi çok az.Hatırlamıyorlar bi de hastalarını.Bakalım çıksın sonuçlar da kendi doktoruma gidicem yine mecbur.
Diyete de pek dikkat edemiyorumO yüzden fıstık konusunda bi iddiada bulunamıcam.Regl olmadan bana rahat yok zaten.Karnım çok şiş ve sıkıntı basıyor hep.Kendimi veremiyorum diyet yapmaya.Zaten ne spor ne de leslie olmadıktan sonra benim kilo verişim istikrarlı olmuyor.Ablama söylüyorum yürüyelim diye o da ammaaaan diyor canımı sıkıyor
MERHABA...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun...
işe geldim ama çok halsizim uyukluyorum napıyım öyle böyle atlatacağız bende bünyemin yorgunluktan hasta olduğuna inanıyorum çünkü üşütmedim hiç...
dün akşam alışverişe çıktım annemle zor bela Pendik e gittim. hem kına hem düğün için aldım kıyafet...düğün için şal kaldı alırsam belki ayakkabı ama siyah süet aldım zaten çantasıyla başka almasam ikisindede giysem ne olurki siyah zaten kıyafetim.
nikah için pardesü aldım hemde ne cart cart parlıcam sanırım nar çiçeği renginde.annem illa ısrar etti çok yakıştı diye günlük hayatta giyemem o rengi dedim o kadar parayı bir gece için vermiyim dedim ama anacım kızım boşver abiyede alsan bir kere giyicen dedi mantıklı
kına için siyah düz elbise ama kesim fazlalıkları kapatacak şekilde... elbisem 46 beden pardesüm bol durması açısından 48 beden. evdeki olmayan elbisemde 46 bedendi ama neyse olan oldu artık... inşallah bol bol foto çektirip paylaşırım sizinle...heves yok içimde pek bugünde anacım evde tek kaldı işe geldim mecburen
Benim de oğlum 15 mayıs 2010 doğumlu bir iki kere denedik beceremedim ne zor şeylermiş ben nasıl bıraktırıcam bilmiyorum .hadi çiş işi neyse de ben daha memeyi bıraktıramadım yaaa
Artık bizde bezden kurtulmalıyız öyle özeniyorum ki bunu başabilenlere çok zor bir çocuk benm oğlum da napıcam bilmiyoum off
Bende bu ara bilen kazanır die bir oyun var ona öle bir dadandımki her pc açtığımda 3sekme garanti oyun kk facebook:)
Nevincim çok çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede atlatırsın.Düğün üstü koşuşturmaktan bünyen zayıf düştü.İyi bak kendine bak fıstık elden gidiyooooorrr
......................
Günaydın herkese,
Bende hastaneden geldim şimdi.Tahlil verdim.Düşük sonrası regl olmadım hala.40 günü geçtiDoktor baktı karından ultrasonla bişey yok dedi yani pko falan gibi.Yine bir prolaktine bakalım dedi bir de bhcg ye belki de hamilesindir tekrar diyor Hocam geçen geldiğimde korunun dediniz ya korunduk bizde o yüzden biraz zor bir ihtimal dedim bende.Öğleden sonra çıkacak sonuçlar.Ters bişey yoktur umarım.Devlet hastanesindeki doktorlar böyle işte.İlgi çok az.Hatırlamıyorlar bi de hastalarını.Bakalım çıksın sonuçlar da kendi doktoruma gidicem yine mecbur.
Diyete de pek dikkat edemiyorumO yüzden fıstık konusunda bi iddiada bulunamıcam.Regl olmadan bana rahat yok zaten.Karnım çok şiş ve sıkıntı basıyor hep.Kendimi veremiyorum diyet yapmaya.Zaten ne spor ne de leslie olmadıktan sonra benim kilo verişim istikrarlı olmuyor.Ablama söylüyorum yürüyelim diye o da ammaaaan diyor canımı sıkıyor
MERHABA...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun...
işe geldim ama çok halsizim uyukluyorum napıyım öyle böyle atlatacağız bende bünyemin yorgunluktan hasta olduğuna inanıyorum çünkü üşütmedim hiç...
dün akşam alışverişe çıktım annemle zor bela Pendik e gittim. hem kına hem düğün için aldım kıyafet...düğün için şal kaldı alırsam belki ayakkabı ama siyah süet aldım zaten çantasıyla başka almasam ikisindede giysem ne olurki siyah zaten kıyafetim.
nikah için pardesü aldım hemde ne cart cart parlıcam sanırım nar çiçeği renginde.annem illa ısrar etti çok yakıştı diye günlük hayatta giyemem o rengi dedim o kadar parayı bir gece için vermiyim dedim ama anacım kızım boşver abiyede alsan bir kere giyicen dedi mantıklı
kına için siyah düz elbise ama kesim fazlalıkları kapatacak şekilde... elbisem 46 beden pardesüm bol durması açısından 48 beden. evdeki olmayan elbisemde 46 bedendi ama neyse olan oldu artık... inşallah bol bol foto çektirip paylaşırım sizinle...heves yok içimde pek bugünde anacım evde tek kaldı işe geldim mecburen
selam kızlar nasılsınız. ben üşüyorumburalar soğuk. kayseriye geldim ama hala yerleşik hayata geçemedim. suryeli mülteciler gibi biraz anneme biraz kayınvaldeme sığınıyorum. bayramda kendi evimde olmayı çok istedim ama nasip değilmiş. hayırlısı olsun. 85 civarı geldim kayseriye ama ibre gittikçe yukarı gidiyor. korkudan tartılmıyorumda. acı gerçeği geciktiriyorum. diyeceksinizki anne yemekleri alakası yok. sıkıldıkça bişiler tıkıştırıyorum ağzıma sanki sıkıntımı geçiştirecek gibi. birkaçgündür kendimi hizaya çekmeye çalışıyorum ama hala tam birşeyler yok. diyet listemide kaybettim. diyetisyene gitmek istiyorum ama istikrarlı olabileceğimi düşünmüyorum. su yok hareket yok. birde üstüne bir hafta arayla mens oluyorum. ne olcak benim halim bilmiyorum.(anne buraları okuma lütfen)
ben sizden epey ayrı kaldım ama annem maşallah günlük takipçiniz. bu bunu dedi bu şu kadar kilo verdi. geçen hafta kilo verememiş. kızlar kilo verdi ben geri kaldım bu hafta vermem gerekiyor diyordusizlerden bahsediyorduum zaten şimdi o bahsediyor bana sizlerden.
nevincim geçmişe bakamadım canım geçmiş olsun. bensiz pendiklere gidersin ha seni seni.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122:
Canım regl olmaya başlamışsın gözün aydın
Sen yinede tahlil sonuçlarını doktora göster öğleden sonraen azından kafan dinç olur.
Benimde genelde öyle oluyordu hatta kadın doğuma gidip gelirdim sonra bir bakardım regl olmuşum eve döndüğümde
Herhalde piskolojik olarak rahatlayınca sökülüyoruz
Tekrar geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda senden de meryemciğimden de müjdeli haberler alırız
Umarım en kısa zamanda bir teşhis konur, sen de rahat edersin. Hayırlısını diliyorum sizin için. Özgürlük Parkı'nda pazar Çarşamba günleri kuruluyor canım. Keşke daha önce yanıt verseydim yarın giderdin belki? Bir de kesinlikle erken gitmek gerekiyor, 9.30 bilemedin 10.00 gibi orada olmak şart. İmkanın varsa daha da erken... Gidersen tezgahlardan da dernek görevlisi ziraat mühendisinden de tereddütlerinle ilgili bilgi alırsın, bizlerle de paylaşırsın.
Bu hafta gidemeyeceğim ben; yarın kızımın sınıf arkadaşlarının anneleri ile kahvaltı programımız var. O yüzden ben de çiftlikten sipariş verdim. Kış geldiği için Nazilli'ye siparişleri arttırırım sanırım. İncir hakkında geçen hafta Pınar hanımın yazdıklarını ben de okudum, canım çekti siparişe ekledim. Ama eşim dışında rağbet eden olmadı bizde. Ben çok kalorili diye yemedim. Çocuklar sevmediler, tek başına yemediler (çok şekerli geldi), içine ceviz doldurup birer tane yedirebildim, ceviz bitince yemediler bir daha. Bu arada okullarda beslenme sorunları ile ilgili yazdıklarını ilgiyle okuyorum, bu konuya parmak basılmış olması çok güzel. Bu tip tepki ve hareketler arttıkça umut verici gelişmeler olacak...
Canım ne varsa anadolu yakasında var zaten. Ben de senin gibi özellikle yeşillikler için istiyorum organik pazara gitmeyi. Beylikdüzüne kurulursa süper olur, en azından sürekli yediğim şeyleri alırım. Dediğin gibi 2 kişi olunca az az alsak da yeter.İpek hanımcığımın çiftliğine de bakayım birBen genelde sebze ve market alışverişi için migrosu kullanıyorum. Migrosun sebzesi meyvesi de nerdeyse organik ürünler kadar pahalı. Mesela taze fasülye başka bi markette yazın 2 lirayken migrosta 3.5-4 arasındaydı. Allahtan buzlugu doldurdum fasulyeyle. Umarım tadı güzel olur da kışın yeriz. Kışın sebze çeşidi az oluyo malum.
Sağol Banuşum.Kurtuldum şükür.Dediğin gibi kafaya taktım 1 haftadır neden gelmedi diye.Ondandır.Telefon açıp öğrenicem sonuçları.Zaten yarın kendi özel doktoruma gidicem.Bakalım ne diyecek herşey yolunda mı.İnşallah Meryem tüm isteyenler ve ben hayırlı haberler veririz bir gün.Dün Merhaba Hayat dizisini izledim.Yeni başladı Vahide Gördüm'ün dizisi.Hem ağladım hem izledim.Çok etkilendim diziden.Orda da Vahide Gördüm eşinden kaynaklanan problemden dolayı bebek sahibi olamamış ama çok iyi bir jinekolog.Bebeklerle hamilelerle iç içe hep.Tam evlat edinecekleri gün eşi olacak adam başka bir kadınla kaçıyor.Hayalleri mahvoluyor kadının.Bir kızı doğum yaptırdı.Kz babasından saklıyor hamileliğini evlilik dışı çünkü.Normal doğum yapacakken aniden sezeryan olması gerekiyor ve Vahide o bebeği çıkardığı anda bende bir ağlamak bir ağlamak resmen haykırıyorum hıçkırıyorum evde. Kendimi düşündüm,Meryemi düşündüm.Neler geçti kafamdan o anda.Eşimde ne olduğunu şaşırdı.Çok etkilendim diziden tekrarı olursa ve fırsatını bulursanız izleyin derim.Ay ne çok yazdıım
Yenacıgım bende rezene var, poşet olarak değil açıkta var, bir avuc atıp yapıyorum ben, ama malesef fayda etmedi, sanırım ilaçtan kaynaklanıyor ben de anlamadım, cumartesı de düğün var ve elbisem dar, yani üzerime yapışıyo, koca göbekle giyicem elbiseyi offİyi geceler arkadaşlar.
Eve geldim duşa girdim mutfağı toparladım yemekleri dolaba kaldırdım.Bulaşık mak.çamaşır makinasını çalıştırdım..
Sonra da yoldaşlarıma bakayım dediydim.:)
:)
Üzümü günde 2-3 kez yiyorum bu aralar porsiyon az olsada toplam da fazla oluyor.:)
ÖZlemciğim,şişkinliğe rezene çayı denedinmi.? Bana çok faydası oluyor istersen bir dene..
poşet olanlardan alıyorum ben..
Afiyet olsun..Analı kızlı vakit geçirmişsiniz ne güzel...
Canım geçmiş olsun..
Bizde seni seviyoruz...
Meryem ve senin için en güzelini diliyorum Tomurcuk, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?