Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız hayırlı olsun arabanız unutmuşum demeyi
hadi gözünüz aydın kazasız belasız binin inşallah

kız hayırlı olsun arabanız unutmuşum demeyi
hadi gözünüz aydın kazasız belasız binin inşallah

inşallahh bakalım ben direksiyonu ilerleteyim hiç olmazsa burda koca göreve gittimi değerlendirmem lazım buraları 3 yıl sona gene doğu nasıl olsa:))

aslında herkez bisiklete biniyo okadar hoş ki genci yaşlısı bisikletle adama diyom almıyo ama aldırıcam sepetli olanları var keşke her yerde bisikletli olsa trafik falan kalmaz
takım elbiseli laptop çantası elinde bisikletle gidiyo işe bayanlar makyaj saç baş yapılı bisikletle valla bayılıyorum çocuklarda okula geneli bisiklet yada elektirikli motosikletle gidiyolar
türk zekası burdada kendini göstermiş bisikletin arkasına küçük pilastik çocuk sandalyesini vidalamışlar çocuklarınıda oraya otuturuyolar bayıldım vallla

günaydın kızlar,

gece yine ne güzel muhabbet etmişsiniz. Yena uğramış o kadar yorgunluğun üstüne. maşallah

çok işim var bugün. ev temizlenecek, ütü yapılacak. arada uğramaya çalışırım. güzel bir gün diliyorum hepinize.

Nevincim çok çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede atlatırsın.Düğün üstü koşuşturmaktan bünyen zayıf düştü.İyi bak kendine bak fıstık elden gidiyooooorrr

......................

Günaydın herkese,
Bende hastaneden geldim şimdi.Tahlil verdim.Düşük sonrası regl olmadım hala.40 günü geçti Doktor baktı karından ultrasonla bişey yok dedi yani pko falan gibi.Yine bir prolaktine bakalım dedi bir de bhcg ye belki de hamilesindir tekrar diyor Hocam geçen geldiğimde korunun dediniz ya korunduk bizde o yüzden biraz zor bir ihtimal dedim bende.Öğleden sonra çıkacak sonuçlar.Ters bişey yoktur umarım.Devlet hastanesindeki doktorlar böyle işte.İlgi çok az.Hatırlamıyorlar bi de hastalarını.Bakalım çıksın sonuçlar da kendi doktoruma gidicem yine mecbur.

Diyete de pek dikkat edemiyorum O yüzden fıstık konusunda bi iddiada bulunamıcam.Regl olmadan bana rahat yok zaten.Karnım çok şiş ve sıkıntı basıyor hep.Kendimi veremiyorum diyet yapmaya.Zaten ne spor ne de leslie olmadıktan sonra benim kilo verişim istikrarlı olmuyor.Ablama söylüyorum yürüyelim diye o da ammaaaan diyor canımı sıkıyor

Son düzenleme:

selam Ebrucum,

regl olana kadar bekleme canım bence. yavaş yavaş sporunu yap. regl olunca birden gider kiloların. regli iyi değerlendirirsek 300 kalori daha fazla yakıyor vücut o dönemde. ama canım şunu istiyor bunu istiyor dersek geliyor kilolar. sen havalar soğumadan al eşini, çık dolaş.

doktorun da alemmiş. güldüm valla belki de hamilesin demiş ya. hem korunun diyorlar, hem de unutuyorlar.

Biraz önce regl oldum Yani bugün değil de yarın gitmeye karar versem doktora gerek kalmayacak.İlahi ben Nasıl da stres sıkıntı yapmışım da geciktirmişim,geldi işte Bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim.Artık öğleden sonra gitmem.Sonuçları öğrenirim telefonla

MERHABA...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

işe geldim ama çok halsizim uyukluyorum napıyım öyle böyle atlatacağız bende bünyemin yorgunluktan hasta olduğuna inanıyorum çünkü üşütmedim hiç...

dün akşam alışverişe çıktım annemle zor bela Pendik e gittim. hem kına hem düğün için aldım kıyafet...düğün için şal kaldı alırsam belki ayakkabı ama siyah süet aldım zaten çantasıyla başka almasam ikisindede giysem ne olurki siyah zaten kıyafetim.

nikah için pardesü aldım hemde ne cart cart parlıcam sanırım nar çiçeği renginde.annem illa ısrar etti çok yakıştı diye günlük hayatta giyemem o rengi dedim o kadar parayı bir gece için vermiyim dedim ama anacım kızım boşver abiyede alsan bir kere giyicen dedi mantıklı
kına için siyah düz elbise ama kesim fazlalıkları kapatacak şekilde... elbisem 46 beden pardesüm bol durması açısından 48 beden. evdeki olmayan elbisemde 46 bedendi ama neyse olan oldu artık... inşallah bol bol foto çektirip paylaşırım sizinle...heves yok içimde pek bugünde anacım evde tek kaldı işe geldim mecburen

Canım güle güle giy elbiseni ve pardesünü.Nar çiçeği rengi hakkaten harika.Annen işi biliyor Eminim çok da yakışmıştır sana.Artık fazlalıkları falan takma anın keyfini çıkar düğünde sonra sıkı sıkıya başlarız tekrar diyete

selam kızlar nasılsınız. ben üşüyorum buralar soğuk. kayseriye geldim ama hala yerleşik hayata geçemedim. suryeli mülteciler gibi biraz anneme biraz kayınvaldeme sığınıyorum. bayramda kendi evimde olmayı çok istedim ama nasip değilmiş. hayırlısı olsun. 85 civarı geldim kayseriye ama ibre gittikçe yukarı gidiyor. korkudan tartılmıyorumda. acı gerçeği geciktiriyorum. diyeceksinizki anne yemekleri alakası yok. sıkıldıkça bişiler tıkıştırıyorum ağzıma sanki sıkıntımı geçiştirecek gibi. birkaçgündür kendimi hizaya çekmeye çalışıyorum ama hala tam birşeyler yok. diyet listemide kaybettim. diyetisyene gitmek istiyorum ama istikrarlı olabileceğimi düşünmüyorum. su yok hareket yok. birde üstüne bir hafta arayla mens oluyorum. ne olcak benim halim bilmiyorum.(anne buraları okuma lütfen)
ben sizden epey ayrı kaldım ama annem maşallah günlük takipçiniz. bu bunu dedi bu şu kadar kilo verdi. geçen hafta kilo verememiş. kızlar kilo verdi ben geri kaldım bu hafta vermem gerekiyor diyordu sizlerden bahsediyorduum zaten şimdi o bahsediyor bana sizlerden.

nevincim geçmişe bakamadım canım geçmiş olsun. bensiz pendiklere gidersin ha seni seni.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122:

Herkese çooook enerjik az kalorili bir gün diliyorum
Sabah 9 gibi uyandım bugün daha doğrusu küçük mercümeğim uyandırdı anneciğiiimm kalk diye
Birlikte güzelce kahvaltımızı ettik salonda oyuncaklarımızı dağıttık anannemizle telefonda konuştuktan sonrada tekrar dağıttığımız oyuncakları topladık
Bugün biraz çamaşırlar var yıkanması gereken onları aradan çıkartayımda birazda ütü yaparım
Komşu Ablam yeğeninin müstakbel eşiyle kahve içmeye gelicekler herhalde biraz da onlar gelmeden bir toz alıp süpürge tutarım

Öğleden sonra yine onlar gidince gelirim inşallah tabi az takılırım yine :122: :122: :122: sabah sohbetlerininde dadı bir başka

Ay daha emiyormuuuuu ne güzel valla benimkine zaten makineyle sağıp sağıp verdim 14 aylık olana kadar hanım göğsümü emmekten tiksiniyordu daha yeni doğduğunda öğürüp duruyordu sonra anne sütünü kestikten sonra aşka geldi memeden emiceğim diye tutturdu hatta eşim yaw sütü bıraktı açık durma memişlerini yoksa erkekli misafir yanında da aç diye tuturacak diye Çok isterdim direk sütü memeden emsin ama benim kızçelerin ikiside tembeldi o konuda

İnşallah sizde en kısa zamanda bezden kurtulursunuz
Gerçekten inanılmaz rahatladım hatta biraz evvelde bir işimi yaparken içimden anam şunu bir lazımlığa oturtayım kaçırmasın altına diye düşünürken bizimki kendi kendine eşortmanını sıyırıp lazımlığına oturmuş elinde eşortmanı ve donu anneciğimmm ben çiş yaptım oraya dedi yani lazımlığına

Sorma o facebook oyunları bende de bağımlılık yarattı benim faceim yok kıskanç kocam izin vermiyor hala gir benimkine ekle kimi ekleyeceksen şifresinide biliyorsun nasılsa bahanesinin arkasına sığınıyor hatta kızımında facei var. Ben ikisinin faceinde de oyun oynuyorum oradan oraya istek göndermeye bile başladım aşama geçebilmek için tabi sadece akşamları bir iki saat yoksa sonu gelmez

Canım regl olmaya başlamışsın gözün aydın
Sen yinede tahlil sonuçlarını doktora göster öğleden sonra en azından kafan dinç olur.
Benimde genelde öyle oluyordu hatta kadın doğuma gidip gelirdim sonra bir bakardım regl olmuşum eve döndüğümde
Herhalde piskolojik olarak rahatlayınca sökülüyoruz
Tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda senden de meryemciğimden de müjdeli haberler alırız

Güle güle kullan yeni çicilerini Eminim çok yakışmıştır ama inşallah bizlerede bol bol resimler gösterirsin

Anaaaammmm annendemi takip ediyor bizi ne güzel
Geçen hafta kilo veremedi dediği kesin benimdir
Canım üzülme daha çok yenisin oralara ancak alışacaksın zaten Eminim evinin düzeni tam oturduğunda çok daha güzel beslenip o birkaç kilo fazlasınıda sen bir iki haftada atarsın nasılsa
Benim dert yok tasa yok bu ara ama yinede senden farkım yok ne su içebiliyorum ne spor yapabiliyorum
BAyrama kadar bir 5 kilo veririm diyordum geçen ayın başında ama hayal oldu :26:
Neyse artık pes etmek yok nasılsa bayramdan sonra spor salonunada başlıyorum haftanın 7 günü fitness, 4 günü yüzme ve ne zaman istersem yine sundukları diğer spor seçeneklerindende yararlanabiliyormuşum eğer senelik üye olursam
Umarım bayrama kadar boş yer kalırda açıkta kalmamış olurum

Sağol Banuşum.Kurtuldum şükür.Dediğin gibi kafaya taktım 1 haftadır neden gelmedi diye.Ondandır.Telefon açıp öğrenicem sonuçları.Zaten yarın kendi özel doktoruma gidicem.Bakalım ne diyecek herşey yolunda mı.İnşallah Meryem tüm isteyenler ve ben hayırlı haberler veririz bir gün.Dün Merhaba Hayat dizisini izledim.Yeni başladı Vahide Gördüm'ün dizisi.Hem ağladım hem izledim. Çok etkilendim diziden.Orda da Vahide Gördüm eşinden kaynaklanan problemden dolayı bebek sahibi olamamış ama çok iyi bir jinekolog.Bebeklerle hamilelerle iç içe hep.Tam evlat edinecekleri gün eşi olacak adam başka bir kadınla kaçıyor.Hayalleri mahvoluyor kadının.Bir kızı doğum yaptırdı.Kz babasından saklıyor hamileliğini evlilik dışı çünkü.Normal doğum yapacakken aniden sezeryan olması gerekiyor ve Vahide o bebeği çıkardığı anda bende bir ağlamak bir ağlamak resmen haykırıyorum hıçkırıyorum evde. Kendimi düşündüm,Meryemi düşündüm.Neler geçti kafamdan o anda.Eşimde ne olduğunu şaşırdı.Çok etkilendim diziden tekrarı olursa ve fırsatını bulursanız izleyin derim.Ay ne çok yazdıım

Son düzenleme:
selamlarr,

anca gelebildim öğle yemeğine gidemedim daha. az sonra çıkıcam.
çok şişkinlik var bende de kızlar ye ne yedim de bu kadar dokundu bilmiyorum.
boğazım da ağrıyor feci şekilde 1 haftadır.
eşim de demin aramış "sende tiroid olmasın" diyor. belirtileri "boğaz ağrısı, huzursuzluk, hayattan zevk almama" diye okurken düşündüm adama ne çektiriyorum demek ki beni huzursuz ve hayattan zevk almıyor diye görüyor
şaka bir yana soğuk algınlığı diye düşünüyorum çünkü tiroidlerime 1 sene kadar önce baktırmıştım temiz çıkmıştı.

bu cuma günü artık 85 bildirmek istiyorum benim için bir mihenk taşı 85
ama bu şişkinlikle ve iştahla zor görünüyor bakalım.
sabahtan da arkadaşın biri sağolsun 1 torba dolusu poçağa ve açma getirdi sıcak sıcak.
hala da bitmedi , kesişiyoruz şu anda dereotlu poğaçanın biriyle
acaba öğle yemeğimi feda edip onu mu yesem şeklinde tilkiler dolanıyor kafada :))

Tünaydınlarrrr, nasılsınız arkadaşlar ? Bugün az kalorili bol hareketli bir gün olsun hepimiz için.

Sabah bir kalktım, sesim çıkmıyor ! Kızıma cevap vermeye çalışıyorum sesim fısıltı halinde çıkıyor :)) Bir bu eksikti dedim, bu grip mahvetti bizi. Bugün iletişimim hep yazılı olacak, eşim aradı sabah kıza verdim telefonu, babaaa annemin sesi çısılmıışş diyor :) anlamadı tabi adam, mesaj attım bende :))

Evet nereden kaldıysa benim aklımda cuma diye kalmış. Hafta giderim artık bugün geçti..
İncirleri biz pek sevdik, cevizli halini denemedim iyi fikirmiş bende deneyeyim :)

Fasülyeyi ben dondurucuya atmıyorum pek, genelde konserve yapıyorum, nedense dondurudan çıkınca tadı bir tuhaf geliyor bana. Yapmasını mı beceremiyorum ki?
Az domatesle şokluyorum, buzdolabı poşetine dolduruyorum, soğutuyorum ondan sonra ağzını bağlayıp buzluğa atıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

Meryem ve senin için en güzelini diliyorum Tomurcuk, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..

selamün eleyküm kızlar.
bikaç gündür giremiyorum grubumuza.
canım sıkkın biraz.
geçen yıldan kalma izinlerim vardı kullanmak
zorunda olduğum meçburen izne çıktım bende.
dün kışlıklarımı ve yazlıklarımı ayırdım kışlıklarım büyük gelmeye başlamışlar
sevindim tabi :)
bunun dışında ev hanımı olmak çok güzelmiş yaa ayaklarımı uzattım oturoyorum evimde :)
bir yanda da gribim bütün bunlara rağmen sporumu bırakmıyorum haftanın 6 günü 1 saat tempolu yürüyorum koşuu bandımda.
cuma gününü iple çekiyorum.
yalnız size bi şey sormak istiyorum kızlar, benim kilolarım nedense tam perş ve cuma günü tartıldığımda gitmiş oluyor.
cumadan cumaya tartılıyorum çarşambaya kadar bi değişiklik yok ve perş cuma bi anda gitmiş oluyor.
sizde de aynısı oluyor mu acaba ?

Yenacıgım bende rezene var, poşet olarak değil açıkta var, bir avuc atıp yapıyorum ben, ama malesef fayda etmedi, sanırım ilaçtan kaynaklanıyor ben de anlamadım, cumartesı de düğün var ve elbisem dar, yani üzerime yapışıyo, koca göbekle giyicem elbiseyi off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…