Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kuzular

nasılsınız ?? benden iyilik okuldan geldim , şimdide azcık çıkıp dolaşsam güzel olur diye düşünüyorum

bugün okuldakiler "Aynur müsaitsen Cuma sana gelelim" dediler ,müsait değilim desem olmazz , yapcak bişi yok , ben yapcam onlar yicek artıkın

Son düzenleme:

Canım sıkıntı stres gercekten etkılıyor, mesela ben tatıle gdecegım zaman sureklı kafamda ınsallah gecıkmez dıyıp durdugum ıcın mutlaka bı 15 gun gecıkıyor , sıskınlıgın de gıder bı kac gune, hadı gözün aydın

Canım ben de 3dk kadar kaynatıyorum, sonra buz dolu soguk duya atıyorum. Şokluyorum dediğin bu sanırım. Soguk sudan cıkarınca sogumasını bekleyıp ondan sonra buzdolabı posetıne kodum.domates koymadım ben, ayrıca evde domates kondervesı var onları kullanıcam. Bır de kullanırken dırek çözdürmeden sadece bı suyun altına koyup pısırmek lazımmıs. Yanı kavrulan soganın ıcıne dırek atıcaksın çözdurmeden. Buna ragmen tadı kötü oluyosa demekki hiç atmamak lazımbuzluga. Ben de daha pısırmedım bakalım nasıl olacak

fıstıklar ben kaçtım , çıkıp biraz yürüyeyimm , herkesi öpüyorumm kokulu kokulu

ooo banuşum yaza yeni bir güzellikle gireceksin demektir. hadi bakalım. yüzmeyi bende çok severim benim içinde yüz. ayy çok özledim bendeee...

Biricikce size de geçmiş olsun kızınla hastaymışsınız
Çok teşekkürler alessandracım

Yok şokluyorum derken şöyle ; azıcık domatesle dediğin gibi kaynatıyorum, şoklanmış oluyor :)) yanlış kelime kullandım sanırım. Yani yaptığım işlem bu kadar. Sonra poşete doldurup soğumasını bekleyip buzluğa atıyorum. Buz dolu soğuk suya atmıyorum yani. Hımm fark buradan kaynaklanıyor olabilir.
Bende buzluğa atınca güzel olmuyor diye konserve yaptım bu yıl. Bezelye bamya fasülye ve domates konservesi yaptım. Barbunyaları da çiğden buzluğa attım, bu yıl ilk kez yaptım barbunyayı bakalım nasıl olacak.
Kızım kış sebzelerinden bir ıspanak bir de karnıbahar yiyor. Pırasa pazı falan yemiyor. Bu sene kışı böyle atlatalım dedim bakalım..

Canım bende izledim o diziyi ve gerçekten bayıldım
Vahide Gördümün şimdiye kadar oynadığı her yapım benim hoşuma gitti
İnan ben anne olduğum halde bir an olmayanları düşünüp ağladım Zaten çok duygusalım ama işin içine bebiş girince dahada beter oluyorum
Rabbim inşallah sanada meryemede ve tüm isteyenlere o güzel duyguyu yaşatır .... Aminnnnnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun
Sesin akşama kadar düzelmiyorsa sana çok etkili bir tarif
Bir tane elmayı yuvarlak dilimler halinde dilimleyip az suda haşlıyorsun birkaç dakika
Ilındıktan sonra bir tülbente onları yan yana diziyorsun ve boynuna bağlıyorsun Aslında günde 3 kere yaptığında ikinci gün hiç birşeyin kalmaz ama çalışırken ancak akşam en fazla iki kere yapabilirsin
Banada bunu bir Kimyacı arkadaşım tavsiye etmişti o zaman bende öyle sesim kısık çıkmayınca aynı gün tavsiye etmişti ve ertesi gün inan sanki birşeyim yoktu gibime geldi

Bende de tam tersi cuma tartılırım sonra çarşamba bir daha çıktığımda çok fazlasını görürüm bir sonraki cumaya kadarda fazlalıklar ancak gidiyor yani bir haftam fazlalıkları vermekle geçiyor ama değişen bir şey olmuyor
Neyse inşallah düzelir o kısır döngüyüde kırarım

bugün okuldakiler "Aynur müsaitsen Cuma sana gelelim" dediler ,müsait değilim desem olmazz , yapcak bişi yok , ben yapcam onlar yicek artıkın

Cuma günü olması bence daha iyi olmuş tartılıp bildirimimi yaparsın sonrada yirsing bir sonraki cumaya kadar fazlasıda gider bence fazla kasma kendini

ooo banuşum yaza yeni bir güzellikle gireceksin demektir. hadi bakalım. yüzmeyi bende çok severim benim içinde yüz. ayy çok özledim bendeee...

Valla ben elimde olsa havuzdan çıkmazdım herhalde
Birde yüzme zayıflamak için de çok etkili diye biliyorum birde belim için çok daha faydalı olur malum ayakta uzun süre spor yapamıyorum 3 gün yaparsam 4cü gün bel ağrısından bırakıyorum

resimlerini merakla bekliyorum caniimmmm
biricikce gecmis olsun size canim baya fena üsütmüssünüz belli, gecer insallah hemen

kizlar nasilsiniz, herkes biraz halsiz ama yinede sükür iyi :)
burdada havalar cok feci bir sekilde sogudu
resmen sabahlari 5 derece
öglenleride iste 13 felan oluyor, kisliklari cikardik artik, kalin kalin ceketleri giyoruz ve cizmede giyiyoruz
simdiden böyleyse kis iyice geldikten sonra napcamki ???
valla yeni bir manto almak istiyorum, daha sicak tutsun biraz, bide daha kadinsi göstersin beni istiyorum, yani spor olmiyacak,
ayrica bir cizme daha almak istiyorum, hatta 2 olabilir,
biri biraz topuklu olsun istiyorum lazim zaten öyle bisey bana,
birininde ici komple tüylü olsun istiyorum sicacik tutsun,
bakalimmm cok sey istiyorum ama para para para :)))

bu arada kizkardesimin bebegi 450 grammis :)

arkadasimin bebegide simdiden 2850 gram yani neredeyse 3 kilo
ama doguma daha 2 ay var, nasil doguracak hic bilmiyorum :)
sanirim 5 kilo dogacak bu bebek

Canım ben netten arastırmıstım,3dk kadar kaynatıp sonra da soguk suya atınca tazelıgını koruyormus. Bazılar dırek hıc kaynatmadan koymus mesele ama pısırdıklerınde cok kötu kokmus. Ben pısırdıgımde yazarım tadını. Umarım çöpe gıtmez emeklerım. Pısırırken de cozdurmeden atın tencereye demısler. Şoklamak demek once sıcak sonra soguk suya koymak demekmıs. Senınkı sadece sıcak şoklanmış yani:18:

herkeslere tünaydınlar...
bugün günaydına sondan 3.bile olamadık:)
sağlık olsun....
bugün geçmiş baya birikmiş...
dün akşama yemekli misafirim geldi, çarşı işide yattı dolayısıyla....
dün akşama kadar motor gibi hiç durmadan iş yaptım, hatta geceye kadar....
çok acayip yoruldum dün ama, hayatımda bu kadar yorulduğum nadir olmuştur...
akşam üstü, acaba gece olacakta ben yatıcammı dedim kendi kendime...
sabah kalktığımda sağ ayağımın üzerine basamıyordum, tıpkı kırık gibiydi,
epey uzanıp dinlendim bende, çok üzerine yüklenmekten olmuş çünkü yeni yeni açılıyo ayağım....
bugün ben yorgun savaşçıyım anlicanız.....

yok canım ne zahmeti...
faydası olursa ne mutlu bana cecocum....

yalnız maydonozun suyunu kaynatıp içiyorsan; onun fazlası böbrekleri çürütüyormuş aklında olsun canım....

konyada LCW bayi baya var, benim bildiğim 4-5tane var, belki daha fazladır bilemicem canım...

tabi sanada yazarım, inşaallah sanada faydası olur canım....

Vücudunuzun sürekli C vitaminine ihtiyacı var. Yemek tarzınız yenilikçi. Bu nedenle değişik lezzetler tatmayı seviyorsunuz. Burcunuz el ve ayak bilekleriyle baldırları ve dokuları temsil eder. Vücudunuz sofra tuzuna çok ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı sofra tuzundan değil, bu maddeyi barındıran besinlerden almanız en mantıklısıdır. Çok fazla tuz aldığınızda zayıf bir kan dolaşımına, gereğinden fazla şişkin bir vücuda ve karaciğer rahatsızlıklarına açıksınız demektir. Deniz ürünleri, brokoli, havuç, turp, balkabağı, ıspanak, elma, şeftali, limon, portakal, greyfurt, nar ve ananas sizin için doğal tuz bakımından ideal besinlerdir.

ama zahmet olmazsa bende isterimmm burcumm aslannnn

Yemek sizin için adeta bir zevk haline gelmiş. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. İradeniz harika! Kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.

s ve xs bedenmi
kız sen ne arıyon o zaman burdaa

benim bileklerim çok incedir canım nedense, fazla yazı yazsam bileğim ağrır hemen mesela....

meyve eksiğimi tamamlamak için vitamin kullanmayı düşünüyorum

herşeyin doğalı güzeldir bence.....

İyi geceler arkadaşlar.

Eve geldim duşa girdim mutfağı toparladım yemekleri dolaba kaldırdım.Bulaşık mak.çamaşır makinasını çalıştırdım..
Sonra da yoldaşlarıma bakayım dediydim.:)

ne güzel yapmışsın.....

makinelerin düğmesine basmak; iş yaparken en çok sevdiğim şeyler arasında

iş hayatın nasıl gidiyor yenacım?? epey oldu artık sen işe başlayalı...

Merhaba tatlı bayanlar. Sabah erkenden evden çıktım, kahvaltı buluşmamız çok keyifliydi. Saat 10'da buluştuk, neredeyse 4.5 saat beraberdik :)) Oğlumda aklım kalmasa daha da takılacaktık berber ama yardımcımla 1 saatten fazla bırakmak istemedim. Eve geldim uyuduğunu görünce rahat bir nefes aldım :) Servisten uyuyarak gelmiş zaten, ben gelene kadar da hiç uyanmamış. Azıcık kaçırdım sanki kahvaltıda Aslında benim şu andaki yeme düzenim koruma programı gibi, ideal kiloma ulaşsam bu şekilde devam edebilirim. Ama bu şekilde kilo veremem Kalan 10-12 kiloyu nasıl vereceğim ben ya?

Özlemciğim bir süredir Beylükdüzü'nde her Cumartesi kuruluyormuş zaten.Bak senin için linkini de buldum : %100 ekolojik pazar » Beylikdüzü Kroki
Sen bir dene bence. Satıcılara sor, soruştur, şüphelerini anlat, ürünleri incele, her tezgahta fiyat sor vb. İki üç gidişten sonra belli tezgahların müdavimi olursun, zaten pek kalabalık olmuyor ekolojik pazarlar. 10-15 Tezgah kadar sebze meyve oluyor, yanı sıra da yumurta-et ürünleri, kozmetik vb.

Fasulye için epey uğraştın, güzel olur umarım.
Benim oğlum 28 ay emdi :) Kızım çok bağımlıydı memesiz uyumuyordu kesinlikle, o yüzden onu 21 ayda bıraktırmıştım. Oğlan insaflı çıktı, biraz da kıyamadığımdan geceleri devam etmiştim. Hala çok sever ama, sanki bağımsız bir parça gibi arada gelip memelerle konuşur :)) "memeleeer, sisi çot seviyorum" diye :) Kızımı iki gün artık büyüdüğünü, büyüyünce memelerin artık acılaşacağını söyleyerek, üçüncü gün de vicks sürerek bıraktırmıştım. Oğlumu azalta azalta, seyahette de tamamen keserek bıraktırmayı başarmıştım. Başta sorun çıkarmadı, 3-5 gün sonra istedi gene, o zaman ona da vicks silahını kullanmak zorunda kaldım. Gelip gidip "anne bi totlayayim" diyordu. Okaliptüs koktuğunu görünce de kös kös gidiyordu zavallım.
Bezde de kızımda aceleci ve biraz da baskıcı davranıp acısını çekmiştim. Kronik kabızlık filan yaşadık, tamamen zamana bıraktık sonra. geç öğrendi ama bir günde kendi kendine öğrendi. Bir kere bile kaçırmadı, gece-gündüzü aynı anda hallettik. geç olsun güç olmasın lafına çok inanıyorum ben bu meselede :))
Asumancığım bu hafta ben de hiç tartılmadım, ne abartılı ne disiplinli idim. Sanki aynı çıkacakmışım gibi geliyor.

Bazen haftada bir bazen de 2 tartılıyorum ben (hafta ortası, çoğu zaman Çarşamba günü tartılıyorum eğer iki tartılacaksam.). Okuduğum "tek şişman beyniniz" kitabında hiç tartılmamak gerektiğini yazmıştı. Beyin o hafta -ya da daimi olarak- veremeyeceğine inanıp kendini şartlarmış ve kilo vermek zorlaşırmış. Gerçekten de tartıda artı görürmüşüz. Ancak dikkat edip zayıflayacağına kendini inandırdığında uzun vadede kesinlikle kilo verme gerçekleşiyormuş. Danışanlarından yaşlı bir adamın 8 kilo vermesini örnek vermiş, "benim yaşımda 6 kilo verilmesi çok zor, yıllardır uğraştım veremedim" diyormuş yaşlı adam. Zar zor tartılmamaya ikna etmiş adamı, 4-5 ay sonra 8 kilo verdiğini görünce adam gözlerine inanamamış, hala bu tartı bozuk diyormuş :) Kelimesi kelimesine böyle değildi ama buna çok benzer bir hikayeydi işte...

...
Ebru sevindim canım bir problemin olmamasına, tahlil sonuçların da çok iyi çıkacak eminim ben. Bundna sonra her şey güzel olacak inşallah.
...
Nevin güle güle kullan kıyafetlerini. Bence de nikah için abiyedense nar çiçeği güzel bir tercih, günlük kullanmasan bile özel günlerde birden fazla giyebilirsin.
...
Nursena arabanızı kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.

selam kızlar. geçmiş çok birikmiş tam okuyamadım artık gece okurum kitap niyetine:)75dak dır koşu bandındaydım 2şer kiloluk ağırlıklarımla 10dakikada bitince egzersiz yaptım biraz duşumu aldım şimdide yeşil çayımı yudumluyorum ohh :)5dak dinleniyim işlerime devam edicem.

bu arada şimdilik 8kg geride bıraktım cumaya nolur bilmem:)şu an için en büyük değişiklik sol yüzük parmağıma olmayan yüzüğümün artık sağ tarafa bol gelip sola tam olması :)Hem şaşkınım hem mutlu:)

Son düzenleme:
Selam kızlar,

akşam yemeğimi yedim. eşim mesaiye kalacakmış, erken yedim ben de. bir ara öğünüm kaldı. bu hafta dikkat ediyorum, umarım cuma günü güzel bir bildirimde bulunurum.

Aynurcum gezmeye çıkmışsın, inşallah etki edecek bu kısa da olsa yürüyüşler. cuma arkadaşların geliyormuş, kendin için dukanelladan atak dönemi tarifleri bulup yapabilirsin, onlara da ikram edersin canım. mesela yoğurtlu tavuklu bir salata olabilir. bu arada nasıl geçiyor ilk günün?

Son düzenleme:
Bende çıkıyorum birazdan işler uzadı bugün.Hepinize hayırlı akşamlar...

ben geldiimmm

Banuşş dukana başladım kuzumm , o yüzden yiring miring fasa fiso yanii

ben yapacam onlar yicekler

Esoşum gerek yok özel tarif yapmaya , normal şeyler yaparım , uygun bir dille açıklarım yemeyeceğimi , oluur biterr

buarada ilk günüm gayet güzel , hiç bi sıkıntım yok bebeem , ezcaneden supradyn aldım vitamin olarak , olacak Allahın izniyle olacakk

istiyosuuun galiba ikinci bebişi bencede tek başıma şişmek istemiyoruuum yanıma bı kaç kişi daha lazıım
oooo lekelenmede yerleşme lekesidiirppii
kanda bişi yokta ultsonda ne var o nasıl iş ayol nerende saklıyonn sen bebişi:26:

iii akşamlar teyzoşlar bugün kontrolüm vardı dr. gittim bebişimin kesesini gördüm
yuvarlak gayet güzel sağlıklı görünüyor dedi kalp atışı içinde hafta gidicem inşallah bu sefer sorunsuz olur:18:
keyffiiim keyiiff anlıyacağınızz
yaa ben bu pis boğazıma nasıl engel olacam biri bana akıl versin baharatlı ve tuzlu şeylere acaiip ilgim var
tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…