Biraz önce regl oldumYani bugün değil de yarın gitmeye karar versem doktora gerek kalmayacak.İlahi ben Nasıl da stres sıkıntı yapmışım da geciktirmişim,geldi işte Bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim.Artık öğleden sonra gitmem.Sonuçları öğrenirim telefonla
Tünaydınlarrrr, nasılsınız arkadaşlar ? Bugün az kalorili bol hareketli bir gün olsun hepimiz için.
Sabah bir kalktım, sesim çıkmıyor ! Kızıma cevap vermeye çalışıyorum sesim fısıltı halinde çıkıyor :)) Bir bu eksikti dedim, bu grip mahvetti bizi. Bugün iletişimim hep yazılı olacak, eşim aradı sabah kıza verdim telefonu, babaaa annemin sesi çısılmıışş diyor :) anlamadı tabi adam, mesaj attım bende :))
Evet nereden kaldıysa benim aklımda cuma diye kalmış. Hafta giderim artık bugün geçti..
İncirleri biz pek sevdik, cevizli halini denemedim iyi fikirmiş bende deneyeyim :)
Fasülyeyi ben dondurucuya atmıyorum pek, genelde konserve yapıyorum, nedense dondurudan çıkınca tadı bir tuhaf geliyor bana. Yapmasını mı beceremiyorum ki?
Az domatesle şokluyorum, buzdolabı poşetine dolduruyorum, soğutuyorum ondan sonra ağzını bağlayıp buzluğa atıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?
Anaaaammmm annendemi takip ediyor bizi ne güzel
Geçen hafta kilo veremedi dediği kesin benimdir
Canım üzülme daha çok yenisin oralara ancak alışacaksın zatenEminim evinin düzeni tam oturduğunda çok daha güzel beslenip o birkaç kilo fazlasınıda sen bir iki haftada atarsın nasılsa
Benim dert yok tasa yok bu ara ama yinede senden farkım yokne su içebiliyorum ne spor yapabiliyorum
BAyrama kadar bir 5 kilo veririm diyordum geçen ayın başında ama hayal oldu :26:
Neyse artık pes etmek yok nasılsa bayramdan sonra spor salonunada başlıyorumhaftanın 7 günü fitness, 4 günü yüzme ve ne zaman istersem yine sundukları diğer spor seçeneklerindende yararlanabiliyormuşum eğer senelik üye olursam
Umarım bayrama kadar boş yer kalırda açıkta kalmamış olurum
Çok teşekkürler alessandracımBiricikce size de geçmiş olsun kızınla hastaymışsınız
Canım ben de 3dk kadar kaynatıyorum, sonra buz dolu soguk duya atıyorum. Şokluyorum dediğin bu sanırım. Soguk sudan cıkarınca sogumasını bekleyıp ondan sonra buzdolabı posetıne kodum.domates koymadım ben, ayrıca evde domates kondervesı var onları kullanıcam. Bır de kullanırken dırek çözdürmeden sadece bı suyun altına koyup pısırmek lazımmıs. Yanı kavrulan soganın ıcıne dırek atıcaksın çözdurmeden. Buna ragmen tadı kötü oluyosa demekki hiç atmamak lazımbuzluga. Ben de daha pısırmedım bakalım nasıl olacak
Sağol Banuşum.Kurtuldum şükür.Dediğin gibi kafaya taktım 1 haftadır neden gelmedi diye.Ondandır.Telefon açıp öğrenicem sonuçları.Zaten yarın kendi özel doktoruma gidicem.Bakalım ne diyecek herşey yolunda mı.İnşallah Meryem tüm isteyenler ve ben hayırlı haberler veririz bir gün.Dün Merhaba Hayat dizisini izledim.Yeni başladı Vahide Gördüm'ün dizisi.Hem ağladım hem izledim.Çok etkilendim diziden.Orda da Vahide Gördüm eşinden kaynaklanan problemden dolayı bebek sahibi olamamış ama çok iyi bir jinekolog.Bebeklerle hamilelerle iç içe hep.Tam evlat edinecekleri gün eşi olacak adam başka bir kadınla kaçıyor.Hayalleri mahvoluyor kadının.Bir kızı doğum yaptırdı.Kz babasından saklıyor hamileliğini evlilik dışı çünkü.Normal doğum yapacakken aniden sezeryan olması gerekiyor ve Vahide o bebeği çıkardığı anda bende bir ağlamak bir ağlamak resmen haykırıyorum hıçkırıyorum evde. Kendimi düşündüm,Meryemi düşündüm.Neler geçti kafamdan o anda.Eşimde ne olduğunu şaşırdı.Çok etkilendim diziden tekrarı olursa ve fırsatını bulursanız izleyin derim.Ay ne çok yazdıım
Tünaydınlarrrr, nasılsınız arkadaşlar ? Bugün az kalorili bol hareketli bir gün olsun hepimiz için.
Sabah bir kalktım, sesim çıkmıyor ! Kızıma cevap vermeye çalışıyorum sesim fısıltı halinde çıkıyor :)) Bir bu eksikti dedim, bu grip mahvetti bizi. Bugün iletişimim hep yazılı olacak, eşim aradı sabah kıza verdim telefonu, babaaa annemin sesi çısılmıışş diyor :) anlamadı tabi adam, mesaj attım bende :))
Evet nereden kaldıysa benim aklımda cuma diye kalmış. Hafta giderim artık bugün geçti..
İncirleri biz pek sevdik, cevizli halini denemedim iyi fikirmiş bende deneyeyim :)
Fasülyeyi ben dondurucuya atmıyorum pek, genelde konserve yapıyorum, nedense dondurudan çıkınca tadı bir tuhaf geliyor bana. Yapmasını mı beceremiyorum ki?
Az domatesle şokluyorum, buzdolabı poşetine dolduruyorum, soğutuyorum ondan sonra ağzını bağlayıp buzluğa atıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?
selamün eleyküm kızlar.
bikaç gündür giremiyorum grubumuza.
canım sıkkın biraz.
geçen yıldan kalma izinlerim vardı kullanmak
zorunda olduğum meçburen izne çıktım bende.
dün kışlıklarımı ve yazlıklarımı ayırdım kışlıklarım büyük gelmeye başlamışlar
sevindim tabi :)
bunun dışında ev hanımı olmak çok güzelmiş yaa ayaklarımı uzattım oturoyorum evimde :)
bir yanda da gribim bütün bunlara rağmen sporumu bırakmıyorum haftanın 6 günü 1 saat tempolu yürüyorum koşuu bandımda.
cuma gününü iple çekiyorum.
yalnız size bi şey sormak istiyorum kızlar, benim kilolarım nedense tam perş ve cuma günü tartıldığımda gitmiş oluyor.
cumadan cumaya tartılıyorum çarşambaya kadar bi değişiklik yok ve perş cuma bi anda gitmiş oluyor.
sizde de aynısı oluyor mu acaba ?
bugün okuldakiler "Aynur müsaitsen Cuma sana gelelim" dediler ,müsait değilim desem olmazz , yapcak bişi yok , ben yapcam onlar yicek artıkın
ooo banuşum yaza yeni bir güzellikle gireceksin demektir. hadi bakalım. yüzmeyi bende çok severim benim içinde yüz. ayy çok özledim bendeee...
MERHABA...
Çok teşekkürler alessandracım
Yok şokluyorum derken şöyle ; azıcık domatesle dediğin gibi kaynatıyorum, şoklanmış oluyor :)) yanlış kelime kullandım sanırım. Yani yaptığım işlem bu kadar. Sonra poşete doldurup soğumasını bekleyip buzluğa atıyorum. Buz dolu soğuk suya atmıyorum yani. Hımm fark buradan kaynaklanıyor olabilir.
Bende buzluğa atınca güzel olmuyor diye konserve yaptım bu yıl. Bezelye bamya fasülye ve domates konservesi yaptım. Barbunyaları da çiğden buzluğa attım, bu yıl ilk kez yaptım barbunyayı bakalım nasıl olacak.
Kızım kış sebzelerinden bir ıspanak bir de karnıbahar yiyor. Pırasa pazı falan yemiyor. Bu sene kışı böyle atlatalım dedim bakalım..
Canım bunların hepsini bir kağıda yazıp buzdolabının kapağına asıyorum
Her açtığımda bakmış olurum en azındanÇok sağ ol gerçekten zahmet oldu sanada
Maydanozsuyu içmeye başlıyayım ben iyisimi yineazda salatalara doğrarım
sırf maydanoz yiyemiyorum midemi bulandırıyor ama salata içinde gidiyor
ben cok seviyorum türkiyede LCW yi yaaaa
seviyorum oranin mallarini ,türkiyeye gittigimde mutlaka gitmeye calisiyorum oraya,
konyani LCWsinide biliyorum haakuzenim götürüyordu bizi
bende isterim bende isteriiiiiiiiiim
kovayim ben
ama zahmet olmazsa bende isterimmm burcumm aslannnn
s ve xs bedenmi
kız sen ne arıyon o zaman burdaa
meyve eksiğimi tamamlamak için vitamin kullanmayı düşünüyorum
İyi geceler arkadaşlar.
Eve geldim duşa girdim mutfağı toparladım yemekleri dolaba kaldırdım.Bulaşık mak.çamaşır makinasını çalıştırdım..
Sonra da yoldaşlarıma bakayım dediydim.:)
Özlemciğim bir süredir Beylükdüzü'nde her Cumartesi kuruluyormuş zaten.Bak senin için linkini de buldum : %100 ekolojik pazar » Beylikdüzü KrokiCanım ne varsa anadolu yakasında var zaten. Ben de senin gibi özellikle yeşillikler için istiyorum organik pazara gitmeyi. Beylikdüzüne kurulursa süper olur, en azından sürekli yediğim şeyleri alırım. Dediğin gibi 2 kişi olunca az az alsak da yeter.İpek hanımcığımın çiftliğine de bakayım birBen genelde sebze ve market alışverişi için migrosu kullanıyorum. Migrosun sebzesi meyvesi de nerdeyse organik ürünler kadar pahalı. Mesela taze fasülye başka bi markette yazın 2 lirayken migrosta 3.5-4 arasındaydı. Allahtan buzlugu doldurdum fasulyeyle. Umarım tadı güzel olur da kışın yeriz. Kışın sebze çeşidi az oluyo malum.
Benim oğlum 28 ay emdi :) Kızım çok bağımlıydı memesiz uyumuyordu kesinlikle, o yüzden onu 21 ayda bıraktırmıştım. Oğlan insaflı çıktı, biraz da kıyamadığımdan geceleri devam etmiştim. Hala çok sever ama, sanki bağımsız bir parça gibi arada gelip memelerle konuşur :)) "memeleeer, sisi çot seviyorum" diye :) Kızımı iki gün artık büyüdüğünü, büyüyünce memelerin artık acılaşacağını söyleyerek, üçüncü gün de vicks sürerek bıraktırmıştım. Oğlumu azalta azalta, seyahette de tamamen keserek bıraktırmayı başarmıştım. Başta sorun çıkarmadı, 3-5 gün sonra istedi gene, o zaman ona da vicks silahını kullanmak zorunda kaldım. Gelip gidip "anne bi totlayayim" diyordu. Okaliptüs koktuğunu görünce de kös kös gidiyordu zavallım....Benim de oğlum 15 mayıs 2010 doğumlu bir iki kere denedik beceremedim ne zor şeylermiş ben nasıl bıraktırıcam bilmiyorum .hadi çiş işi neyse de ben daha memeyi bıraktıramadım yaaa
Artık bizde bezden kurtulmalıyız öyle özeniyorum ki bunu başabilenlere çok zor bir çocuk benm oğlum da napıcam bilmiyoum off
...
Asumancığım bu hafta ben de hiç tartılmadım, ne abartılı ne disiplinli idim. Sanki aynı çıkacakmışım gibi geliyor.büyük kızımı gönderdim de geldim canım
ben tartılmıyorum artık hergün korkudan valla haftada1 veya 2 kere tartılıyorum
ben de aynıım biliyorsun akşamları geç yatınca gereksiz kalori alımı oluyor malesef eşim de bu ara d,kkat ediyor yediklerine akşam çekirdek vs yemiyor onun faydası var bana tabii ama yeterli değil benim boğaz durmuyor akşama kadar gerekli gereksiz ağzıma atıyorum ne bulursam
...
Ebru sevindim canım bir problemin olmamasına, tahlil sonuçların da çok iyi çıkacak eminim ben. Bundna sonra her şey güzel olacak inşallah.
...
QUOTE]
Canım çok teşekkür ederim.İnşallah daha iyiye gider.Prolaktin(süt hormonu) yüksek çıkmış biraz 51.Normali 30-35 falan.Stresle doğru orantılı bir hormon bu maalesef.Regl de kesilir gibi oldu sabahtan beri gelen giden yok.Kadın olmak ne kadar zor yaaa
Canım bende izledim o diziyi ve gerçekten bayıldım
Vahide Gördümün şimdiye kadar oynadığı her yapım benim hoşuma gitti
İnan ben anne olduğum halde bir an olmayanları düşünüp ağladımZaten çok duygusalım ama işin içine bebiş girince dahada beter oluyorum
Rabbim inşallah sanada meryemede ve tüm isteyenlere o güzel duyguyu yaşatır .... Aminnnnnnnnnn
Canım çok geçmiş olsun
Sesin akşama kadar düzelmiyorsa sana çok etkili bir tarif
Bir tane elmayı yuvarlak dilimler halinde dilimleyip az suda haşlıyorsun birkaç dakika
Ilındıktan sonra bir tülbente onları yan yana diziyorsun ve boynuna bağlıyorsunAslında günde 3 kere yaptığında ikinci gün hiç birşeyin kalmaz ama çalışırken ancak akşam en fazla iki kere yapabilirsin
Banada bunu bir Kimyacı arkadaşım tavsiye etmiştio zaman bende öyle sesim kısık çıkmayınca aynı gün tavsiye etmişti ve ertesi gün inan sanki birşeyim yoktu gibime geldi
Bende de tam tersicuma tartılırım sonra çarşamba bir daha çıktığımda çok fazlasını görürüm bir sonraki cumaya kadarda fazlalıklar ancak gidiyor yani bir haftam fazlalıkları vermekle geçiyor ama değişen bir şey olmuyor
Neyse inşallah düzelir o kısır döngüyüde kırarım
Cuma günü olması bence daha iyi olmuştartılıp bildirimimi yaparsın sonrada yirsing bir sonraki cumaya kadar fazlasıda gider bence fazla kasma kendini
Valla ben elimde olsa havuzdan çıkmazdım herhalde
Birde yüzme zayıflamak için de çok etkili diye biliyorum birde belim için çok daha faydalı olur malum ayakta uzun süre spor yapamıyorum 3 gün yaparsam 4cü gün bel ağrısından bırakıyorum
Selam kızlar,
akşam yemeğimi yedim. eşim mesaiye kalacakmış, erken yedim ben de. bir ara öğünüm kaldı. bu hafta dikkat ediyorum, umarım cuma günü güzel bir bildirimde bulunurum.
Aynurcum gezmeye çıkmışsın, inşallah etki edecek bu kısa da olsa yürüyüşler. cuma arkadaşların geliyormuş, kendin için dukanelladan atak dönemi tarifleri bulup yapabilirsin, onlara da ikram edersin canım. mesela yoğurtlu tavuklu bir salata olabilir. bu arada nasıl geçiyor ilk günün?
Oyy ikinci bebiş mi dedin :)) Allah söyletti sanırım, daha belli değil ya, hayırlısı bakalım. Diyorum ya kanda idrarda hep negatif ama ultrasonda bişey var :)
Yok regl gelmedi, hafif lekelenme oldu geçti. 15 gündür bekliyoruz kendilerini teşrif edemediler bir türlü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?