iii akşamlar teyzoşlar bugün kontrolüm vardı dr. gittim bebişimin kesesini gördüm
yuvarlak gayet güzel sağlıklı görünüyor dedikalp atışı içinde hafta gidicem inşallah bu sefer sorunsuz olur:18:
keyffiiim keyiiff anlıyacağınızz
yaa ben bu pis boğazıma nasıl engel olacam biri bana akıl versin baharatlı ve tuzlu şeylere acaiip ilgim var
tutamıyorum kendimi
utanmadan anlatmışım bir de yaramazlıklarımıayıp beee
tamam bir daha anlatmam o zaman
iii akşamlar teyzoşlar bugün kontrolüm vardı dr. gittim bebişimin kesesini gördüm
yuvarlak gayet güzel sağlıklı görünüyor dedikalp atışı içinde hafta gidicem inşallah bu sefer sorunsuz olur:18:
yaa ben bu pis boğazıma nasıl engel olacam biri bana akıl versin baharatlı ve tuzlu şeylere acaiip ilgim var
tutamıyorum kendimi
iyi akşamlar
diyet açısından pek başarılı değildim bugün evde olmayınca böyle oluyor tabii sabah kahvaltıda kardeşimdeydim normal kahvaltı dışında 1 krep 2 lokma kek ve bikaç patates kızartması yedim:26:neyse dedimki akşamı hafif geçiririm yürüyüş de yaparım olur biter:)
amma velakin eşimi de ayarttım hamsi ekmek yedik beraber saat 5 civarıydı
1 saat de yürüdükartık ne işe yarayacaksa
yarın hafif yemem şart aslında yemeğim belli barbunya aldım şimdi pişiriyorum bile zeytinyağlı
Asumancım tartıda moralin bozulmasın diye bence yarın akşam barbunyayı az ye. yanında bol salata ye. kendi barbunya hakkını cuma öğlene saklarsın. barbunya içeriğindeki nişastayla hem kilo almayı hızlandırabiliyor hem de tuz tuttuğu için ödem yapabiliyor. ben bugün kuru fasulye yaptım eşime. kendi payımı yarın öğlene sakladım. ben de yoğurtlu kabak sote yedim onun yerine. fasulye, nohut, barbunya, bulgur akşam yemeğinde yendiğinde ertesi gün şişiriyor canım.
sağol canım çok haklısın az yanında bir de acıbiber turşusu yerim daha fena olur şimdi
şöyle yapayım ben azcık barbunya yanına da patlıcan salatası yapayım bostan patlıcan aldım bugün közlemek için yoğurtlu yada normal yaparım artık canım ne isterse zaten 5 gibi yeriz yemeği muhtemelen 2 öğün yediğimiz için kahvaltı geç akşam yemeği erken oluyor
Canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan. umarım sorunsuz yaşarsın hamileliğini, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. ardından da Ebru, Meryem, Aynur, ben ve dileyen tüm arkadaşlarımız kavuşur bebeklerine.
hamişsin ama sana biraz kızmak istiyorum ben. diyetteyken hamile kalınca insan kendini özgür hissedip canı istese de istemese de her şeyi yemeyi arzulayabilir. lütfen sen canının istediklerini zararlı ve yararlı olarak grupla canım. zararlı şeylerden de ye ama az ye. ama faydalı şeyler olsun yediklerin bebeğin için. unutma ki doğuma ne kadar kilolu girersen sen, bebeğin ve doktorunuz için o kadar zor olacaktır. istersen bir diyetisyene git bu süreç için. istemezsen de bol bol meyve, sebze, süt ve süt ürünleri, protein kaynaklarından ye bitkisel ve hayvansal. ama karbonhidrattan olabildiğince uzak dur canım. hele ki basit karbonhidratlardan. bileşik karbonhidratları tüketmeni tavsiye ederim. tuz konusunda da kendine hakim olmaya çalışmalısın. o da rahatsız edecektir fazlasıyla seni.
Banuşş dukana başladım kuzumm , o yüzden yiring miring fasa fiso yanii
ben yapacam onlar yicekler
Esoşum gerek yok özel tarif yapmaya , normal şeyler yaparım , uygun bir dille açıklarım yemeyeceğimi , oluur biterr
buarada ilk günüm gayet güzel , hiç bi sıkıntım yok bebeem , ezcaneden supradyn aldım vitamin olarak , olacak Allahın izniyle olacakk
Canım çok geçmiş olsun
Sesin akşama kadar düzelmiyorsa sana çok etkili bir tarif
Bir tane elmayı yuvarlak dilimler halinde dilimleyip az suda haşlıyorsun birkaç dakika
Ilındıktan sonra bir tülbente onları yan yana diziyorsun ve boynuna bağlıyorsunAslında günde 3 kere yaptığında ikinci gün hiç birşeyin kalmaz ama çalışırken ancak akşam en fazla iki kere yapabilirsin
Banada bunu bir Kimyacı arkadaşım tavsiye etmiştio zaman bende öyle sesim kısık çıkmayınca aynı gün tavsiye etmişti ve ertesi gün inan sanki birşeyim yoktu gibime geldi
selam kızlar. geçmiş çok birikmiş tam okuyamadım artık gece okurum kitap niyetine:)75dak dır koşu bandındaydım 2şer kiloluk ağırlıklarımla 10dakikada bitince egzersiz yaptım biraz duşumu aldım şimdide yeşil çayımı yudumluyorum ohh :)5dak dinleniyim işlerime devam edicem.
bu arada şimdilik 8kg geride bıraktım cumaya nolur bilmem:)şu an için en büyük değişiklik sol yüzük parmağıma olmayan yüzüğümün artık sağ tarafa bol gelip sola tam olması :)Hem şaşkınım hem mutlu:)
istiyosuuun galiba ikinci bebişi bencedetek başıma şişmek istemiyoruuum yanıma bı kaç kişi daha lazıım
oooo lekelenmede yerleşme lekesidiirppii
kanda bişi yokta ultsonda ne var o nasıl iş ayol nerende saklıyonn sen bebişi:26:
tutamıyorum kendimi
utanmadan anlatmışım bir de yaramazlıklarımıayıp beee
bence çok güzel olur canım. cuma bildirimden sonra da turşu ve barbunyanı ödül yaparsın kendine. gerçi iki öğün yiyormuşsunuz ama belki bir değişiklik yaparsın.
sen de çok kilo vermişsin canım. bunu iki öğün yiyerek mi vermiştin? az az sık sık yesen daha etkili olmaz mı acaba?
başlarda daha dikkatliydim canım 3 ana öğün 3 de ara öğün yapmaya çalışıyordum genelde ama artık öyle yapamıyorum sabahları geç kalkınca olmuyor işte
uyumasam da tüm gün açılamıyorum mesela bugün olduğu gibi hiç mi dağılmaz uyku yaa akşama kadar gözlerim yandı resmen
Cecooo, normalde tansiyonun kaç? Baya düşmüş, neden öyle oluyor ki acaba?
Tansiyon vücudun sigortası derler, attıma sigortaları dikkat et valla, Allah korusun ani tansiyon düşmesi iyi değildir. Beslenmen mi yetersiz geliyor, şeker varmıydı sende? Belki şekerin düşüyorsa o an tansiyonu da tetikliyordur? Doktora anlatmayı ihmal etme sakın.
Canım benim normalde büyük 11 küçük 7 falan oluyor.
Dediğin gibi çok dikkat edip mutaka doktora danışmam lazım
Şeker yok ama insülin direnci var birde önceleri açlık şekerim çok yüksekti ama normal seviyeye düştü en son doktor ölçtüğünde
Kim bilir belkide uykusuzluklarımda tetikliyor olabilirbakalım yarınıda bir atlatayımda nasılsa cuma günü belli olur
Asumancım sen kan değerlerine hiç baktırdın mı canım? Belki kansızlık falan vardır, kansızlıkta çok uyku yapar diye biliyorum.
Nurgülüm hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşAllahh
canım benim yediğine içtipğine dikkat et , yoksa yediğin hurmalar gün gelir tırmalar , bak ona göre haa
Canım hayırlı uğurlu olsun tekrardan. umarım sorunsuz yaşarsın hamileliğini, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. ardından da Ebru, Meryem, Aynur, ben ve dileyen tüm arkadaşlarımız kavuşur bebeklerine.
hamişsin ama sana biraz kızmak istiyorum ben. diyetteyken hamile kalınca insan kendini özgür hissedip canı istese de istemese de her şeyi yemeyi arzulayabilir. lütfen sen canının istediklerini zararlı ve yararlı olarak grupla canım. zararlı şeylerden de ye ama az ye. ama faydalı şeyler olsun yediklerin bebeğin için. unutma ki doğuma ne kadar kilolu girersen sen, bebeğin ve doktorunuz için o kadar zor olacaktır. istersen bir diyetisyene git bu süreç için. istemezsen de bol bol meyve, sebze, süt ve süt ürünleri, protein kaynaklarından ye bitkisel ve hayvansal. ama karbonhidrattan olabildiğince uzak dur canım. hele ki basit karbonhidratlardan. bileşik karbonhidratları tüketmeni tavsiye ederim. tuz konusunda da kendine hakim olmaya çalışmalısın. o da rahatsız edecektir fazlasıyla seni.
Hahaha :)) Çok hoşsun valla ah bir anlasam nedir bu bebek mi uzaylı mı kist mi? Yarın gidicem artık kendi doktoruma sanıyorum artık son noktayı koyacaktır.
Ohh maşallah maşallah, sonuna kadar hep iyi gitsin, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Niyetim aslında hamile kalmak değildi benim.. Yani gerçi halen bilmiyoruz hamilemiyim değil miyim diye ama.. Yılbaşına kadar hiç değilse 85 olsam sonra da hamile kalabilsem diye geçiyordu aklımdan Allah biliyor ya.
Kilolu hamilelik gerçekten ama gerçekten çok zor..
Ben kızıma hamileliğimi öğrendiğimde 102 kiloydum. 113 ile doğuma gittim. Yani toplam 11 kilo aldım. Fazla kilo almamak için çok direndim. İlk 3 ay hep kustuğum için 100 e kadar düşmüştüm, ama sonra mide bulantıları geçince yememek için çok çaba sarfettim. Çalışıyordum o zaman, hareketim çok olmasa da vardı.
Kilosu az olan insanlar, hamilelikte 30-40 kilo alıyorlar, ama doğum sonra ilk 6-7 ayda hoop hepsini veriyorlar. Ama bizde olmuyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?