Herkese hayırlı akşamarrrrrrrrr :122: :122:
Kızlar ya ne olucak benim bu halim :26:
Bugün yine öğleden sonra bir düştü benim tansiyonum akşama kadar kolumu bile kaldıramadım.
Bir ara tansiyonumu ölçtüğümde büyük 8 küçük 5 di
Öleceğimi sandim bir ara hatta o ara çocuklarda uyuyordu su bile almaya kalkamadım. Allahtan büyük kız sonradan uyandı da bana tuzlu bir ayran yaptı biraz kendime geldim.
Eşim bile şaşırdı ne oluyor iki gündür sana birşeyemi üzülüyorsun diye ama çok şükür bir sıkıntımda yok ama tansiyon yerlerde resmen :26: Cuma sabahı artık doktora tansiyonuda söyleyeyim yoksa bir gün yılıp kalacağımdan korkuyorum
Yarın kızkardeşim bana oturmaya geliyor ikizleriyle :122: :122:
Evde çok sıkılmışlar biraz evini dağıtmaya geliceğiz ama kusura bakma dedimaaşallah ikizlerimiz baya bir yaramazlar evi alt üst ederler artık ama olsun canları sağ olsun
Sabah yinede uğramaya fırsatım olur inşallah
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şekerim
Bu arada ne yediğini yazarsan sevinirimbakalım cumaya yine bir değişiklik olmazsa bende başlıyacağım bari senden kopya çekerim kitabı okudum sistemi anladım ama işte bir türlü menü düzenleme konusunda beceriksizsin
başlarda daha dikkatliydim canım 3 ana öğün 3 de ara öğün yapmaya çalışıyordum genelde ama artık öyle yapamıyorum sabahları geç kalkınca olmuyor işte
uyumasam da tüm gün açılamıyorum mesela bugün olduğu gibi hiç mi dağılmaz uyku yaa akşama kadar gözlerim yandı resmen
canım geçte kalksan sen üç öğün yemeye çalış. ben 10da kalksam bile 10 da hemen küçük bir tost yeyip 1de öğle yemeğimi yiyorum. bi de böyle dene istersen, belki işe yarar canım.
Geçmiş olsun banucıgum. Mutlaka söyle doktoruna, düşük tansiyon belki yüksek tansiyon kadar tehlikeli değil ama ilerde yüksek tansiyona çevirebiliyomuş. Acaba hipoglisemi mi var sende, ona bakılmışmıydı
ahhhh aahhh bide şu pis boğaza dur diyebilsem daha ii olacak
o hurmalar beni tırmalamayacak kazıyacak resmen :18:
ewet canım sağolasın haklısın ama inan aslında daha fena şeyler geçiyor aklımdan ama fazlasıyla tutuyorum kendimi
gündüz kaçamaklar yapsamda en azından akşam 6dan sonra bişi yememeye çalışıyorum
yersemde süt yarım elma ve armut
allah gönlüne göre ve hayırlısını versin canım
iyi dilekler için çok teşekkür ederim allah razı olsun
çok korkuyorum kilolu hamilelik geçirmekten:18: benim bulantımda yok aklım fikrim yemekte
ne güzel az kilo almışsın sen ben bu gidişle ilk 3 ay 5kilo alacam nerdeyse yada bana öyle geliyor
en son 87 kiloydum en fazla 95le bıtırmek istıyorum ya bakalım inşallah başaçıkarım:44: :44: :44:
Canım ona kandan mı bakılıyor :44:
Valla bilmiyorum ki benim sabah 9da randevum ben ne olur ne olmaz aç gidiceğim o gün hatta geceden sanki açlık kan şekerine bakılacakmış gibi en geç 11de su içmeyide keseyim ki sorduğumda kandan bakalım derse hemen kan verebileyim.
Açlık kan şekerine bakmak için en az 8 saatlik açlık gerekiyormuş ya yani bana o zaman öyle demişti ilk yaptırdığımda belki ondada aynısı gereklidir bari hazırlıklı gideyim
Herkese hayırlı akşamarrrrrrrrr :122: :122:
Kızlar ya ne olucak benim bu halim :26:
Bugün yine öğleden sonra bir düştü benim tansiyonum akşama kadar kolumu bile kaldıramadım.
Bir ara tansiyonumu ölçtüğümde büyük 8 küçük 5 di
Öleceğimi sandim bir ara hatta o ara çocuklarda uyuyordu su bile almaya kalkamadım. Allahtan büyük kız sonradan uyandı da bana tuzlu bir ayran yaptı biraz kendime geldim.
Eşim bile şaşırdı ne oluyor iki gündür sana birşeyemi üzülüyorsun diye ama çok şükür bir sıkıntımda yok ama tansiyon yerlerde resmen :26: Cuma sabahı artık doktora tansiyonuda söyleyeyim yoksa bir gün yılıp kalacağımdan korkuyorum
Yarın kızkardeşim bana oturmaya geliyor ikizleriyle :122: :122:
Evde çok sıkılmışlar biraz evini dağıtmaya geliceğiz ama kusura bakma dedimaaşallah ikizlerimiz baya bir yaramazlar evi alt üst ederler artık ama olsun canları sağ olsun
Sabah yinede uğramaya fırsatım olur inşallah
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şekerim
Bu arada ne yediğini yazarsan sevinirimbakalım cumaya yine bir değişiklik olmazsa bende başlıyacağım bari senden kopya çekerim kitabı okudum sistemi anladım ama işte bir türlü menü düzenleme konusunda beceriksizsin
Canım ona kandan bakılıyodur ama bence sadece kan degıl de belırtıler de onemlıdır. Sen tansıyonun ne zamanları dustugunu soylersın doktora, gızlı seker felan da olabılır. Yanı ınsallah böyle bırsey yoktur ama sık sık tansıyonun düşüyor dıye süpelendim ben. Su konusunda ben valla kan verdıgım sabah bır bardak su ıcmıstım. Sadece ac oluncak dıye bılıyodum, demekkı su da ıcmemek lazımmıs
cecoşum şimdi gördüm bu mesajını. düşük tansiyonu ihmal etme canım. düşük tansiyon vücutta su toplamayla beraber kalp yetmezliği belirtisi de olabiliyor Allah korusun. ayaklarında falan şişme varsa bir kardiyologa da gözükmende fayda olabilir. kilomuz fazla olduğu için kalp bütün vücuda kan pompalamaya yetmiyor bazen. inşallah öyle bir şey değildir seninki canım.
kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. uyku bastırdı iyice.
görüşmek üzere.
ne güzel yapmışsın.....
makinelerin düğmesine basmak; iş yaparken en çok sevdiğim şeyler arasında
iş hayatın nasıl gidiyor yenacım?? epey oldu artık sen işe başlayalı...
iii akşamlar teyzoşlar bugün kontrolüm vardı dr. gittim bebişimin kesesini gördüm
yuvarlak gayet güzel sağlıklı görünüyor dedikalp atışı içinde hafta gidicem inşallah bu sefer sorunsuz olur:18:
keyffiiim keyiiff anlıyacağınızz
yaa ben bu pis boğazıma nasıl engel olacam biri bana akıl versin baharatlı ve tuzlu şeylere acaiip ilgim var
tutamıyorum kendimi
utanmadan anlatmışım bir de yaramazlıklarımıayıp beee
kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. uyku bastırdı iyice.
görüşmek üzere.
Ablacim msj sureleri oldugu icin cevap veremedim :) Ben Ayca Kaya'nin diyetine baslamadim haftanin 4 gunu sabah 8'den oglen 12'ye kadar calisiyorum bu sure zarfi icin de 500ml su iciyorum ve cubuk kraker yiyorum.bugunler de pek istahim yok o nedenle az ama dengesiz besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?