Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun banucıgum. Mutlaka söyle doktoruna, düşük tansiyon belki yüksek tansiyon kadar tehlikeli değil ama ilerde yüksek tansiyona çevirebiliyomuş. Acaba hipoglisemi mi var sende, ona bakılmışmıydı

Son düzenleme:

canım geçte kalksan sen üç öğün yemeye çalış. ben 10da kalksam bile 10 da hemen küçük bir tost yeyip 1de öğle yemeğimi yiyorum. bi de böyle dene istersen, belki işe yarar canım.

Son düzenleme:
canım geçte kalksan sen üç öğün yemeye çalış. ben 10da kalksam bile 10 da hemen küçük bir tost yeyip 1de öğle yemeğimi yiyorum. bi de böyle dene istersen, belki işe yarar canım.

Tam ben de bunu yazacaktım. Asumancıgım mutlaka kacta kalkarsan kalk 10da da kalksan, 12de de kalksan 2de bi öğle yemeği yap. Sen gec kalksan da o öğünü yemek zorundasınkı metabolızma calıssın. Hergun aynı saatte yemek yemek kılo vermeye cok yardımcı oluyor. Ben calısırken haftaıcı 7.30da yapıyodum kahvaltıyı ama haftasonbu 10da yaptıgım ıcın dıyetısyen 1-2 arası ogle yemegını yıyeceksın dıyordu. sımdı dıyetısyene gıtmesem de bunu uyguluyorum. Mutlaka yemeye calıs

Canım ona kandan mı bakılıyor :44:
Valla bilmiyorum ki benim sabah 9da randevum ben ne olur ne olmaz aç gidiceğim o gün hatta geceden sanki açlık kan şekerine bakılacakmış gibi en geç 11de su içmeyide keseyim ki sorduğumda kandan bakalım derse hemen kan verebileyim.
Açlık kan şekerine bakmak için en az 8 saatlik açlık gerekiyormuş ya yani bana o zaman öyle demişti ilk yaptırdığımda belki ondada aynısı gereklidir bari hazırlıklı gideyim

Gerçekten mi bulantın yok. Millet bulantıdan, kusmaktan helak oldum dıyo hep şaşırdım doğrusu. Hamılelereın gunde 300 kalorı fazla almaları gerekıyormus ama bu 300 kalorıyı sut,peynır, meyve gıbı besınlerden karsılamak lazımmıs. Eger cok acıkıyorsan ara ogunlerınle bırlıkte toplam 8 ogun yıyebılırsın. Ana ogunlerde cok abartmazsın, 2,2-5 saatte bır bırseyler yersen bence daha kolay gecer.

Umutcugum malatyadan dondukten sonra mutlaka gıdıcem bu ekolojık pazara. Bakalım sadece adı mı ekolojık yoksa kendısı de ekolojık mı:)) En azından kendıme alırım, esım yesın hormonlu seylerı Yok yok kıyamam ben ona o da yesin demi. Yumurtamı felan da alırım hem

Canım ona kandan bakılıyodur ama bence sadece kan degıl de belırtıler de onemlıdır. Sen tansıyonun ne zamanları dustugunu soylersın doktora, gızlı seker felan da olabılır. Yanı ınsallah böyle bırsey yoktur ama sık sık tansıyonun düşüyor dıye süpelendim ben. Su konusunda ben valla kan verdıgım sabah bır bardak su ıcmıstım. Sadece ac oluncak dıye bılıyodum, demekkı su da ıcmemek lazımmıs

cecoşum şimdi gördüm bu mesajını. düşük tansiyonu ihmal etme canım. düşük tansiyon vücutta su toplamayla beraber kalp yetmezliği belirtisi de olabiliyor Allah korusun. ayaklarında falan şişme varsa bir kardiyologa da gözükmende fayda olabilir. kilomuz fazla olduğu için kalp bütün vücuda kan pompalamaya yetmiyor bazen. inşallah öyle bir şey değildir seninki canım.

Valla ben hatta bir keresinde çok susadım sabah hastaneyi aramıştım yaw 1 bardakcık içeyim bari diye hemşire sakın madem çok susadın bir şişe suyunu kap gel hemen kanını alalım randevu saatinden evvelde doya doya suyunu iç demişti

Valla açıkcası bende ondan korkuyorum zaten
Dur bakalım cuma bir görüşeyim şu doktorla eğer o konuda biraz ilgisiz davranırsa malum sskda pek ilgi olmaz çok nadirendir o zaman olmazsa bezmialemden randevu alırım nasılsa araştırma hastanesi oradan oraya yollasınlar razıyım yeterki birşey olmadığına emin olayım yada varsada birşey bir an önce önlemimi alayım

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. uyku bastırdı iyice.

görüşmek üzere.

Sanada iyi geceler canım
Bende birazdan yatarım herhalde benim şu çimcime bir uyusa

ne güzel yapmışsın.....

makinelerin düğmesine basmak; iş yaparken en çok sevdiğim şeyler arasında

iş hayatın nasıl gidiyor yenacım?? epey oldu artık sen işe başlayalı...

Güldürdün beni meyra.:) Alllahta seni güldürsün...
İş yorucu gidiyor..
ev ve iş olunca yorucu..
Ama şikayetçi değilim..
Çocuklarımı gözlemliyorum hep,eşimi de tembihliyorum farklı bir durum varmı diye..
Herşey çok yolunda şükür..
aşırı yoruluyorum ama mutluyum.:)

Canım İnşallah hep sorunsuz gider..
sağlıklı olursunuz ikiniz de..

utanmadan anlatmışım bir de yaramazlıklarımıayıp beee

asucuğum ben yaramazlık falan görmedim..:)

Son düzenleme:
Nursena silah arkadaşım.. iyi günler de kullanın arabanızı..

--

Kızlar bugün pazara uğradım oğlumu okula bıraktıktan sonra..
Dönüşte durakta iki ahpabın karşılaşmasına tanık oldum..sanırım uzun zamandır görüşmüyorlardı..
hal hatır sorduktan sonra aralarında ki konuşma aynen şöyle.:)

Biri diyorki;nerdesin sen,görünmisin hiç.?
Diğerinin cevabı,yav sormaaa başıma ne geldi bilmisin..
belimin tam ortasında yağ bezesi çıktı ahan yımırta gibindi ( bu arada elini yumurta şekline getirip tarif ediyor.)
ele bi sancı yapidi,ele bi sanci yapııdi baktım olmiii.gittim ege üniversitesine aldılar ma napam..

Çok şekerler di bayıldım yaw.:)
Bayılırm yöresel ağıza özellikle Erzurum ve Denizli dolaylarına.:)

teşekkürederim kızlar arabamız için valla otomatik vites dün sürüş aptım sol ayağım baya bocaladı alışamadım önce neyseki insan rahata çabuk alışıyo
kayınbabam gidene kadar çarşı falan gezeyim ilerleteyim iyice allah olmayanlarada nasip etsin arabasızlık zor

rejim kaynanamın ve kayınbabamın gelmesiyle sekteye uğramaz inşallah 4-5 gün burdalar ara ara uğrarım öpüldünüz

asu abartmamışsın çokkkk barbunya hakkaten su tutuyo ben geçen hafta öle oldum afiyet olsun

bir kadın atasözü der ki''TUTMICAĞIN SÖZLERİ VERMİCEKSİN ..!VEREMEYECEĞİN KİLOLARI ALMAYACAKSIN...!:))))

hayırlı arkadaşlar

herkese hayırlı günler
hava iyice serinlemiş bugün yağmur da var büyük kızı gönderdim küçük de kalktı hazırlanıyor gönderiyim azcık yatacağım tekrar tam uyku havası:))
nursenacım tekrar hayırlı olsun arabanız kazasız belasız binin inşallah canım
barbunyaya bugün dikkat etmem gerekecek anlaşıldı kızlar
hadi ben kaçtım şimdi kızıma bakayım

günaydın..
bir nöbeti daha atlattık derken 112 nin getirdiği 86 yaşındaki hastaya yarım saatten fazla müdahale ettiğim halde kurtaramadım..ailesi hala dışarıda ağlıyor..
bu meslek mutlu etmiyor beni artık..
evime gideyim de uyuyayım bari biraz...
hepinize mutlu günler

Günaydın kızlar,

yorgun uyandım ben bugün yine. havalardan sanırım. yarın büyük gün. bakalım sonuç ne olacak. bugün yine anneme gidicem. gece geç dönerim. kendinize dikkat edin.

Yenacım çok yorulmana rağmen mutlu olman çalışmıyorken huzursuz hissettiğini gösterir bence. inşallah umduğumuzdan daha iyi gelecek bu iş bence sana. umarım böyle devam eder çocukların düzeni falan da. hiç yakışmıyordu o mutsuz haller sana, çok sevindim iyi hissetmene.

Nursenacım arabanız hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın.

Egedeniz hastanı 8 yaşında okudum önce. sonra bi daha okuyunca 86 olduğunu gördüm. ne denir bilmem ki bu durumda. aile için olduğu kadar senin için de üzücüdür eminim. ama sağlığına kavuşmasına yardımcı olduklarını düşün. manevi tatmini en yüksek mesleklerden biri seninki. şimdi olmasa da birkaç yıl içinde eceliyle ölecek birisi için bu kadar kötü hissetmemelisin bence canım objektif olursak.

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. uyku bastırdı iyice.

görüşmek üzere.

Ablacim msj sureleri oldugu icin cevap veremedim :) Ben Ayca Kaya'nin diyetine baslamadim haftanin 4 gunu sabah 8'den oglen 12'ye kadar calisiyorum bu sure zarfi icin de 500ml su iciyorum ve cubuk kraker yiyorum.bugunler de pek istahim yok o nedenle az ama dengesiz besleniyorum

Günaydın yavrukuşlarr

bugün ilk 2 saatim boştu , az sonra çıkacam evden , çıkmadan bi yazayım dedim

bugün dukan amcamın 2. günü , sağolsun beni bu sabah çook şaşırttı , aferin ona afeerriinn

yarın sabah daha güzel bi sonuçla karşınızda olacam inşAllahh

kaçtım ben şimdi , hepinizi öpüyorum

canım sen yine de ihmal etme yediğini içtiğini. aç kalarak kilo verilmiyor. sabah bir tost ye. 10 gibi de ara öğün. 12den sonra işin bitince de öğle yemeğini yersin. aksi takdirde çubuk kraker metabolizmanı hızlandırmaz canım, kilo veremezsin bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…