Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurcum çok sevindim canım. yumurta sevsem ben de yapacam bu dukanı ama yiyemiyorum hiç. hehey başlasın o zaman yarış. ne hırs yaparım ben şimdi seni geçmek için :)

Evet dogru olan o ablacim.yarin tost yapip goturecegim birde oyle deneyim :) burda gece 12 ye geliyor Benim de cok uykum var bana iyi geceler size saglikli mutlu gunler

günaydın herkese.

egedeniz açar açmaz senin mesajını okudum çok üzüldüm
her mesleğin zor ve kolay tarafları var ama sizinkinde çok uç noktalarda zorluğu.
Allah sabır versin ailesine, sizlere de kolaylık versin.

ben yarın güzel bir bildirim yapamıycam sanırım. geçen haftaya göre +700.üm bu sabah..
eğer bu şişlikse ve yarın sabah aniden düşmezse herhalde (+) çıkıcam.

sabah gazetede bir haber okudum, hürriyet gazetesinde. kadın 47 kilo vermiş .. 117.den 70 kiloya düşmüş.
link vermek, kopyalamak yasak mı bilmiyorum ama :44:

[h=1]Çocukken topaçtım büyüyünce patates şimdi narin bir kadın[/h]

11 Ekim 2012

[h=2]20 ayda 117 kilodan 70 kiloya düşen temizlik işçisi Demet Dedeoğlu, Obezite ile Mücadele Kampanyası’nın yüzü oldu. Dedeoğlu, “Hedefime ulaşmak için 5 kilom daha kaldı” dedi.[/h]

SAĞLIK Bakanlığı’nda temizlik işçisi olarak çalışan Demet Dedeoğlu (30), hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalınca, zayıflamaya karar verdi. 117 kilodan
70 kiloya düşerek herkesi şaşırtan Dedeoğlu, sağlık bakanlığı’nın “Obezite ile Mücadele Kampanyası”nda rol aldığı kamu spotuyla kilolu insanların zayıflama umudu olacak. Dedeoğlu, “Bebekken topaçtım, çocukken toplu, ergenlikte balık etli. Benim hep böyle sıfatlarım oldu. Patates şakalarına maruz kaldım. Bunun için eskiden giydiğim bir pantolonumu bile saklamadım” dedi. Dedeoğlu Hürriyet’e şunları söyledi:
Kiloyu kader zannederdim
“Çocukluğumdan beri kiloluydum. Kiloyu bir anda alsanız kendinize yediremezsiniz ama doğduğunuzda bile iri bir bebekseniz, kiloyu kaderiniz gibi görmeye başlıyorsunuz. Okul döneminde hep patates şakalarının mağduruydum. Çocukken de kilo vermek istiyordum, bütün obez insanlar gibi nasıl kilo verileceğini biliyordum ama uygulayamıyordum. İnsan her zaman kendinin doktoru olmalı. Hasta olurdum 5 ayrı bölüme giderdim tek yanıt alırdım ‘kilo ver’ derlerdi. Ben obezitenin tüm sıkıntılarını yaşıyordum. Şeker, tansiyon, polikistik over, hormonal bozukluk hepsi ben de vardı. 30 yaşımda bir torba ilaç içiyordum. Bir gün şekerim çok yükseldi. Ben bir anneyim ve çocuğuma karşı sorumluluğum var. O nedenle aniden kilo vermeye karar verdim.”
Hedefim 65 kilo
DEMET Dedeoğlu nasıl 47 kilo verdiğini anlattı: “Bütçe olarak da zaman olarak da spor salonuna para ayıramazdım. Bu nedenle işe giderken birkaç durak yürümeye başladım. Kendimi hiç sıkmadan, her şeyden ama az yiyerek sürekli yürüyüş yaparak, 20 ayda 47 kilo verdim. Şimdi 1.71 boyunda 70 kilo bir kadınım. 65 kiloya kadar ineceğim. Temizlik işçisinin alacağı kadar maaş alıyorum. Kıyafetlerimi daraltarak giydim. Eski haliyle bir pantolon bile saklamadım. İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım.”

günaydın canım,

ben de okudum sabah aynı haberi. 20 ayda vermiş 47 kiloyu. demek ki yaya yaya vermek daha etkili. görünen hiçbir yerinde bir sarkma falan yoktu söz konusu kişinin. baya etkileyici bir haberdi. zaten kendisi obeziteye karşı kamu spotu filmlerinde yer alacakmış sanırım.

Günaydın Ebrucum, nasılsın? dün prolaktinin yüksek mi çıkmıştı? ilaçla düzelir o herhalde canım. sıkma canını.

Günaydın tekrar Esracım.İyiyim sağolasın.

Evet prolaktin yüksek çıkmıştı.Benim zaten hipofiz bezinde mikroadenom denilen milimetrik bir tümör var.Ameliyatı söz konusu değil.Büyük boyutta olduğunda ancak burundan girilerek alınabiliyormuş.Ama benimki küçük boyutta.
Hipofiz bezi vücuda hormon salgılıyor biliyorsun.O adenomun varlığı prolaktinimi yükseltiyor.2008 de ilk düşük yaptıktan sonra mr ile tespit edildi ve ilaca başlandı.İlaç biraz ağır haftada 2 gün içiliyor sadece.Ben sonra gerek kadınlar kulübü gerek başka sitelerden araştırarak hayıt suyunun bu hormona ve hipofizdeki salgılanan diğer hormonlara iyi geldiğini duyarak ilacı bırakıp bunu kullanmaya başladım.Ve önce Allah ın izniyle tabi,bu hayıt suyu sayesinde 750 çıkan prolaktinimi 25 lere düşürdüm.Doktor bile ilaç vermeden nasıl düştü bu diye inanamadı.Allah'ın hikmeti işte.3 ay düzenli kullandıktan sonra bu suyu hep düşük seyretti hormon.Ve bir hada da ölçtürmedim hiç.Sorun yaşamıyordum çünkü.Adetler de düzene girdi.Ve hamile kalmıştım peşine ama düşük oldu işte.
Bu hormon maalesef stresle doğru orantılı.Bir şeye üzüldüğünde veya streslendiğinde fırlayıveriyor.Bende nasıl olsa düşük çıkıyor diye yok saydım ve gerçekten de hiç yükselmedi.En son düşüğü yaptığımda ölçüldü 30 çıktı.iyiydi yani.Ama dün adet olamıyorum diye stres yaptım ve 50 ye çıkmış.Ama düşeceğine inanıyorum ben yine.Bu sabah yine başladım hayıt suyunu içmeye.
Neden ilaç kullanmıyorsun diye soracak olursan o ilacı içerken kazara hamile kalırsan düşüğe sebep oluyor.Yada bebekte bir sorun teşkil ediyor.Artık bu tip sorunlar yaşamadan sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum hayırlısıyla.Ondan bıraktım ilacı canım.
Ben zaten pko problemimden de soğan suyu içerek arındım.Belki bazılarına ilkel gelebilir ama benim için mucize kürlerdi yaptıklarım.Soğan suyunu kullandıktan sonraki doktor kontrolümde bir tane bile kist kalmadığını gördü doktorum.Ben bu tip şeylere çok inanırım.Sonuçta çook çok eskilerde ilaç denen birşey yoktu.Lokman hekim bile ölümsüzlüğün çaresini bitkilerde bulmuştu.Şu anda da birçok ilacın etken maddesi bitkisel kökenli zaten.Haa tabi ki bu demek değil ki doktor kontrollerimi aksatıyorum.Asla ihmal etmem doktorumun gerçekten gerekli gördüğü ilaçları kullanırım.Mesela glukofen,coraspin,folbiol içiyorum günlük.
Öyle işte Esracım.Çok yazdım yine kusura bakma gözlerini yordum :) Öpüyorum seni

Son düzenleme:
evet işte "herşeyden yedim" demiş. ama az yemiş, bu sebeple hem istikrarlı olmuş ama yavaş da vermiş tabi..
bilmiyorum ki hangisi doğru, işte ben artık acele ediyorum, en kısa sürede vermek istiyorum o yüzden de kendimi kısıtlıyorum tabii, herşeyi yemiyorum.
..

TOMURCUK, BENDE ÇOK İNANIYORUM BİTKİSEL KÜRLERE.
HATTA SOĞAN SUYUNA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN DE.
BENDE KİST YOK YUMURTALIKLARIMDA AMA RAHİMDE MİYOM VAR.
ACABA SOĞAN SUYU İYİ GELİR Mİ DİYE ARAŞTIRDIM , OSMAN MÜFTÜOĞLU'NUN KİTABINDA KÜÇÜK MİYOMLARA DA İYİ GELEBİLECEĞİ YAZIYORDU.
GERÇİ BENİMKİ PEK KÜÇÜK SAYILMAZ 5 cm. AMA DENEMEKTEN NE ÇIKAR Dİ Mİ?
İYİ AKLIMA GETİRDİN CUMARTESİ BAŞLIYAYIM BEN DE.
...

canım olur mu öyle şey, çok iyi yaptın böyle yazarak. ben de bu forumda soğan kürüyle, hayıt tohumuyla hamile kalan çok bayan gördüm ama hayıt tohumunu ne için kullandıklarını bilmiyordum. çok yakın bir arkadaşım var, neredeyse 1 yıldır korunmuyorlar, prolaktini yüksek diye olmuyor sanırım bebekleri. o da doktora gitmişti, rahim ağzında da yara çıkmış. haber vereyim ona hayıt tohumu içsin o da. ben de bu kürlere inanıyorum. kaç kez zayıflama topiklerinde soğan kürüyle hamile kaldığını yazan arkadaşlara rastlamıştım. ben de inanıyorum bu tedavilere. özellikle jinekolojik konularda. açıkçası en iyi kadın doğum uzmanı bile bu konularda kadınların kendine yapacağı yardımı yapamıyor. çünkü o kadar yaygın ki bu rahatsızlıklar yeterli ihtimamı gösterme gereği görmüyor çoğu doktor.

inşallah bir an önce her şey normale döner, kilon bu korunma sürecinde azalır ve sen de bebeğine kavuşursun. reglken yediklerine dikkat edersen daha çok kilo verirsin canım, iyi değerlendir bence. ben de çok öptüm.

canım hızla kilo verme çabası boşuna. tabiki acelemiz yok diye deli gibi kaçamak yapmıcaz ama vücudu şartlamak da yanlış. ben de acele etmiyorum artık.

soğun kürü zayıflamaya da yardımcı oluyormuş sanırım regl dönemini düzenleyerek. başla tabi, zararı olmaz.

Bence başla canım.Bende okumuştum myomlara iyi geldiğini.İbrahim Saraçoğlu her programında söylüyor.Allah soğanı adeta kadınların rahmi için yaratmış diye.Denemekte fayda var.İltihapları da söküp atıyor ayrıca

Canım hayıtın hazır suyu satılıyor aktarlarda.Ben ondan aldım.10 tl gibi bişey.Tohum demlemekle falan uğraşmasın.Arkadaşına tavsiye edeceksen eğer öyle yapsın.Çay bardağının 1/4 üne hayır suyu koyup kalanını normal su ile tamamlayıp burnumu kapatım şifa niyetine deyip bir yudumda içiyorum. :) Herkes şifa bulsun inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122:

Hepinize güzel ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabahtan beri küçük kızımla evi toplayıp temizlemeyle uğraşıyorum ayak altında dolanmasa çok daha güzel olucak ama işte cadı sağ olsun hesapta yardım ediyor
Bir iki saate kadar kızkardeşim gelicek oturmaya o gelmeden birde size bakayım dedim

bir kadın atasözü der ki''TUTMICAĞIN SÖZLERİ VERMİCEKSİN ..!VEREMEYECEĞİN KİLOLARI ALMAYACAKSIN...!:))))

hayırlı arkadaşlar

Sen çok yaşa emi süper bir atasözüymüş ama keşke daha evvel duysaymışım
Hayat felsefesi olur bu söz

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten işin zor ama eminim sen elinden geleni yapmışsındır demekki onunda Rabbim tarafından belirlenen ömrü o kadarmış.
Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun

demin arayıp araştır demiştim. öğleden sonra diyeyim aktarlarda hazırr varmış siye. 1/4 çay bardağı hayıt, üzerine su. inşallah canım.

günaydın kızlar herkesler iyidir inşallah...

bende bugün idare ediyorum yine geldim işe ama izin aldım bir daha salıya kadar düğün telaşı misafir derken ancak toparlanırız...

havalar nasılda birden soğudu çok üşüyorum ben boğazlı uzun kollu giydim pantolon altına tayt bile giydim yani...diyet konusuna gelince saldım kızlar millet hasta olur iştahı kaçar benimde canım yemek istemiyor ama tatlı arıyorum sürekli, kestanede tüketiyorum her akşam annem memleketten getirdi.. regl oldum birde üstüne...sağlık olsun ...

düğün sonrası tam gazla dört elle sarılıcam düzenli inşallah...

sohbeti özledim şimdi birikmiş işlerimi halledicem...

Yenacım işinden memnun olmana çok seviniyorum yorgunluk bile olsa mutlu olmana değer...

Egedeniz yaşlı teyzeye Allah rahmet eylesin ama senin mesleğin çok değerli sakın olumsuz düşünme...

ewet canım çok şükür bulantım yok bu benim için avantajmı yoksa dezavantajmı bilmiyorum
kusmak benim için çok zor ölüm geliyor neredeyse öyle bi sorunum olsada kendimi tutarım yani
diyetisyen eşliğinde kilo alıym diyorm yoksa işim zor
süt ve süt ürünlerini çok sewiyorum bolcada tüketiyorum ama düzensiz yemekten kaybediyorum farkındayım:18:
hamileliklte alınan kilolar normal kilo almaya benzemiyor kadının fiziğini tamamen bozuyor bu yüzden kendimi kontrolee alıym bi an önce:44:

arabanız hayırlı olsun kazasız belasız ii günlerde kullanın inşallah...
otomatik vites süper bişi yaaa tam bayan arabası bence
kendim için konuşuyorum normal viteslilerde zorlu yerlerde hep istop ettiriyorum eşim bu duruma delleniyor
bide direksyon hakimiyetim pek yok vites değiştirirken yoldan çıkıyorum o yüzden güzel kullanışlııı yakışşır bacıma

allah rahmet eylesin geride kalnlara sabır versin inşallah..
işiniz çok zor rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin sizede boool bol sabır versin inşallah
bu işi ii yapmak için gerçekten çok sewmek gerekiyor...

kesinlikle tavsiye ediyorum soğan suyunu ben bizzat kendim kullandım faydasını gördüm
9cm kistim vardı dr ameliyattan başka hiçi bi çözüm yok dedi korktum
tabi annemin bi arkadaşı tavsiyesi üzerine içtim 2 ayda tamamen kurtuldum süper bi mucize,
benimde bi akraba var kadın 30 yaşında menapoza girmiş yıllardır adet olmuyormuş
közlenmiş soğanı çok sewiyormuş her akşam sobaya 3-4 tane soğan atıp yiyormuş 2-3 ay sonra kanaması olmuş korkup dr. gitmişler ne oluyo diye
dr. şaşırmış nasıl olur ya sen adet oluyosn demiş kadın o gün bugündür düzene girmiş

demin arayıp araştır demiştim. öğleden sonra diyeyim aktarlarda hazırr varmış siye. 1/4 çay bardağı hayıt, üzerine su. inşallah canım.
ıııy çok pis kokuyor benimde arkadaşım kullanıyor bebiş için o da meyve suyunun içine katıp içiyor içemezse bunuda tavsiye ederim

Canım bende yok ama daha evvel Alman tvsinde onu ve bir kaç benzer ürünle kıyasladılar bu tefal actifry 50 dakikada 1 tabak patatesi ancak kızartmıştı ama lezzet acısından birşey diyemem yine sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…