Günaydın yavrukuşlarr
bugün ilk 2 saatim boştu , az sonra çıkacam evden , çıkmadan bi yazayım dedim
bugün dukan amcamın 2. günü , sağolsun beni bu sabah çook şaşırttı , aferin ona afeerriinn
yarın sabah daha güzel bi sonuçla karşınızda olacam inşAllahh
kaçtım ben şimdi , hepinizi öpüyorum
canım sen yine de ihmal etme yediğini içtiğini. aç kalarak kilo verilmiyor. sabah bir tost ye. 10 gibi de ara öğün. 12den sonra işin bitince de öğle yemeğini yersin. aksi takdirde çubuk kraker metabolizmanı hızlandırmaz canım, kilo veremezsin bu şekilde.
Evet dogru olan o ablacim.yarin tost yapip goturecegim birde oyle deneyim :) burda gece 12 ye geliyor Benim de cok uykum var bana iyi geceler size saglikli mutlu gunler
Günaydın....
günaydın herkese.
egedeniz açar açmaz senin mesajını okudum çok üzüldüm
her mesleğin zor ve kolay tarafları var ama sizinkinde çok uç noktalarda zorluğu.
Allah sabır versin ailesine, sizlere de kolaylık versin.
ben yarın güzel bir bildirim yapamıycam sanırım. geçen haftaya göre +700.üm bu sabah..
eğer bu şişlikse ve yarın sabah aniden düşmezse herhalde (+) çıkıcam.
sabah gazetede bir haber okudum, hürriyet gazetesinde. kadın 47 kilo vermiş .. 117.den 70 kiloya düşmüş.
link vermek, kopyalamak yasak mı bilmiyorum ama :44:
Günaydın Ebrucum, nasılsın? dün prolaktinin yüksek mi çıkmıştı? ilaçla düzelir o herhalde canım. sıkma canını.
Günaydın tekrar Esracım.İyiyim sağolasın.
Evet prolaktin yüksek çıkmıştı.Benim zaten hipofiz bezinde mikroadenom denilen milimetrik bir tümör var.Ameliyatı söz konusu değil.Büyük boyutta olduğunda ancak burundan girilerek alınabiliyormuş.Ama benimki küçük boyutta.
Hipofiz bezi vücuda hormon salgılıyor biliyorsun.O adenomun varlığı prolaktinimi yükseltiyor.2008 de ilk düşük yaptıktan sonra mr ile tespit edildi ve ilaca başlandı.İlaç biraz ağır haftada 2 gün içiliyor sadece.Ben sonra gerek kadınlar kulübü gerek başka sitelerden araştırarak hayıt suyunun bu hormona ve hipofizdeki salgılanan diğer hormonlara iyi geldiğini duyarak ilacı bırakıp bunu kullanmaya başladım.Ve önce Allah ın izniyle tabi,bu hayıt suyu sayesinde 750 çıkan prolaktinimi 25 lere düşürdüm.Doktor bile ilaç vermeden nasıl düştü bu diye inanamadı.Allah'ın hikmeti işte.3 ay düzenli kullandıktan sonra bu suyu hep düşük seyretti hormon.Ve bir hada da ölçtürmedim hiç.Sorun yaşamıyordum çünkü.Adetler de düzene girdi.Ve hamile kalmıştım peşine ama düşük oldu işte.
Bu hormon maalesef stresle doğru orantılı.Bir şeye üzüldüğünde veya streslendiğinde fırlayıveriyor.Bende nasıl olsa süşük çıkıyor diye yok saydım ve gerçekten de hiç yükselmedi.En son düşüğü yaptığımda ölçüldü 30 çıktı.iyiydi yani.Ama dün adet olamıyorum diye stres yaptım ve 50 ye çıkmış.Ama düşeceğine inanıyorum ben yine.Bu sabah yine başladım hayıt suyunu içmeye.
Neden ilaç kullanmıyorsun diye soracak olursan o ilacı içerken kazara hamile kalırsan düşüğe sebep oluyor.Yada bebekte bir sorun teşkil ediyor.Artık bu tip sorunlar yaşamadan sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum hayırlısıyla.Ondan bıraktım ilacı canım.
Ben zaten pko problemimden de soğan suyu içerek arındım.Belki bazılarına ilkel gelebilir ama benim için mucize kürlerdi yaptıklarım.Soğan suyunu kullandıktan sonraki doktor kontrolümde bir tane bile kist kalmadığını gördü doktorum.Ben bu tip şeylere çok inanırım.Sonuçta çook çok eskilerde ilaç denen birşey yoktu.Lokman hekim bile ölümsüzlüğün çaresini bitkilerde bulmuştu.Şu anda da birçok ilacın etken maddesi bitkisel kökenli zaten.Haa tabi ki bu demek değil ki doktor kontrollerimi aksatıyorum.Asla ihmal etmem doktorumun gerçekten gerekli gördüğü ilaçları kullanırım.Mesela glukofen,coraspin,folbiol içiyorum günlük.
Öyle işte Esracım.Çok yazdım yine kusura bakma gözlerini yordum :) Öpüyorum seni
evet işte "herşeyden yedim" demiş. ama az yemiş, bu sebeple hem istikrarlı olmuş ama yavaş da vermiş tabi..
bilmiyorum ki hangisi doğru, işte ben artık acele ediyorum, en kısa sürede vermek istiyorum o yüzden de kendimi kısıtlıyorum tabii, herşeyi yemiyorum.
..
TOMURCUK, BENDE ÇOK İNANIYORUM BİTKİSEL KÜRLERE.
HATTA SOĞAN SUYUNA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN DE.
BENDE KİST YOK YUMURTALIKLARIMDA AMA RAHİMDE MİYOM VAR.
ACABA SOĞAN SUYU İYİ GELİR Mİ DİYE ARAŞTIRDIM , OSMAN MÜFTÜOĞLU'NUN KİTABINDA KÜÇÜK MİYOMLARA DA İYİ GELEBİLECEĞİ YAZIYORDU.
GERÇİ BENİMKİ PEK KÜÇÜK SAYILMAZ 5 cm. AMA DENEMEKTEN NE ÇIKAR Dİ Mİ?
İYİ AKLIMA GETİRDİN CUMARTESİ BAŞLIYAYIM BEN DE.
...
canım olur mu öyle şey, çok iyi yaptın böyle yazarak. ben de bu forumda soğan kürüyle, hayıt tohumuyla hamile kalan çok bayan gördüm ama hayıt tohumunu ne için kullandıklarını bilmiyordum. çok yakın bir arkadaşım var, neredeyse 1 yıldır korunmuyorlar, prolaktini yüksek diye olmuyor sanırım bebekleri. o da doktora gitmişti, rahim ağzında da yara çıkmış. haber vereyim ona hayıt tohumu içsin o da. ben de bu kürlere inanıyorum. kaç kez zayıflama topiklerinde soğan kürüyle hamile kaldığını yazan arkadaşlara rastlamıştım. ben de inanıyorum bu tedavilere. özellikle jinekolojik konularda. açıkçası en iyi kadın doğum uzmanı bile bu konularda kadınların kendine yapacağı yardımı yapamıyor. çünkü o kadar yaygın ki bu rahatsızlıklar yeterli ihtimamı gösterme gereği görmüyor çoğu doktor.
inşallah bir an önce her şey normale döner, kilon bu korunma sürecinde azalır ve sen de bebeğine kavuşursun. reglken yediklerine dikkat edersen daha çok kilo verirsin canım, iyi değerlendir bence. ben de çok öptüm.
bir kadın atasözü der ki''TUTMICAĞIN SÖZLERİ VERMİCEKSİN ..!VEREMEYECEĞİN KİLOLARI ALMAYACAKSIN...!:))))
hayırlı arkadaşlar
günaydın..
bir nöbeti daha atlattık derken 112 nin getirdiği 86 yaşındaki hastaya yarım saatten fazla müdahale ettiğim halde kurtaramadım..ailesi hala dışarıda ağlıyor..
bu meslek mutlu etmiyor beni artık..
evime gideyim de uyuyayım bari biraz...
hepinize mutlu günler
Bence başla canım.Bende okumuştum myomlara iyi geldiğini.İbrahim Saraçoğlu her programında söylüyor.Allah soğanı adeta kadınların rahmi için yaratmış diye.Denemekte fayda var.İltihapları da söküp atıyor ayrıca
Canım hayıtın hazır suyu satılıyor aktarlarda.Ben ondan aldım.10 tl gibi bişey.Tohum demlemekle falan uğraşmasın.Arkadaşına tavsiye edeceksen eğer öyle yapsın.Çay bardağının 1/4 üne hayır suyu koyup kalanını normal su ile tamamlayıp burnumu kapatım şifa niyetine deyip bir yudumda içiyorum. :) Herkes şifa bulsun inşallah
Gerçekten mi bulantın yok. Millet bulantıdan, kusmaktan helak oldum dıyo hep şaşırdım doğrusu. Hamılelereın gunde 300 kalorı fazla almaları gerekıyormus ama bu 300 kalorıyı sut,peynır, meyve gıbı besınlerden karsılamak lazımmıs. Eger cok acıkıyorsan ara ogunlerınle bırlıkte toplam 8 ogun yıyebılırsın. Ana ogunlerde cok abartmazsın, 2,2-5 saatte bır bırseyler yersen bence daha kolay gecer.
teşekkürederim kızlar arabamız için valla otomatik vites dün sürüş aptım sol ayağım baya bocaladı alışamadım önce neyseki insan rahata çabuk alışıyo
kayınbabam gidene kadar çarşı falan gezeyim ilerleteyim iyice allah olmayanlarada nasip etsin arabasızlık zor
rejim kaynanamın ve kayınbabamın gelmesiyle sekteye uğramaz inşallah 4-5 gün burdalar ara ara uğrarım öpüldünüz
asu abartmamışsın çokkkk barbunya hakkaten su tutuyo ben geçen hafta öle oldum afiyet olsun
günaydın..
bir nöbeti daha atlattık derken 112 nin getirdiği 86 yaşındaki hastaya yarım saatten fazla müdahale ettiğim halde kurtaramadım..ailesi hala dışarıda ağlıyor..
bu meslek mutlu etmiyor beni artık..
evime gideyim de uyuyayım bari biraz...
hepinize mutlu günler
Günaydın tekrar Esracım.İyiyim sağolasın.
Evet prolaktin yüksek çıkmıştı.Benim zaten hipofiz bezinde mikroadenom denilen milimetrik bir tümör var.Ameliyatı söz konusu değil.Büyük boyutta olduğunda ancak burundan girilerek alınabiliyormuş.Ama benimki küçük boyutta.
Hipofiz bezi vücuda hormon salgılıyor biliyorsun.O adenomun varlığı prolaktinimi yükseltiyor.2008 de ilk düşük yaptıktan sonra mr ile tespit edildi ve ilaca başlandı.İlaç biraz ağır haftada 2 gün içiliyor sadece.Ben sonra gerek kadınlar kulübü gerek başka sitelerden araştırarak hayıt suyunun bu hormona ve hipofizdeki salgılanan diğer hormonlara iyi geldiğini duyarak ilacı bırakıp bunu kullanmaya başladım.Ve önce Allah ın izniyle tabi,bu hayıt suyu sayesinde 750 çıkan prolaktinimi 25 lere düşürdüm.Doktor bile ilaç vermeden nasıl düştü bu diye inanamadı.Allah'ın hikmeti işte.3 ay düzenli kullandıktan sonra bu suyu hep düşük seyretti hormon.Ve bir hada da ölçtürmedim hiç.Sorun yaşamıyordum çünkü.Adetler de düzene girdi.Ve hamile kalmıştım peşine ama düşük oldu işte.
Bu hormon maalesef stresle doğru orantılı.Bir şeye üzüldüğünde veya streslendiğinde fırlayıveriyor.Bende nasıl olsa düşük çıkıyor diye yok saydım ve gerçekten de hiç yükselmedi.En son düşüğü yaptığımda ölçüldü 30 çıktı.iyiydi yani.Ama dün adet olamıyorum diye stres yaptım ve 50 ye çıkmış.Ama düşeceğine inanıyorum ben yine.Bu sabah yine başladım hayıt suyunu içmeye.
Neden ilaç kullanmıyorsun diye soracak olursan o ilacı içerken kazara hamile kalırsan düşüğe sebep oluyor.Yada bebekte bir sorun teşkil ediyor.Artık bu tip sorunlar yaşamadan sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum hayırlısıyla.Ondan bıraktım ilacı canım.
Ben zaten pko problemimden de soğan suyu içerek arındım.Belki bazılarına ilkel gelebilir ama benim için mucize kürlerdi yaptıklarım.Soğan suyunu kullandıktan sonraki doktor kontrolümde bir tane bile kist kalmadığını gördü doktorum.Ben bu tip şeylere çok inanırım.Sonuçta çook çok eskilerde ilaç denen birşey yoktu.Lokman hekim bile ölümsüzlüğün çaresini bitkilerde bulmuştu.Şu anda da birçok ilacın etken maddesi bitkisel kökenli zaten.Haa tabi ki bu demek değil ki doktor kontrollerimi aksatıyorum.Asla ihmal etmem doktorumun gerçekten gerekli gördüğü ilaçları kullanırım.Mesela glukofen,coraspin,folbiol içiyorum günlük.
Öyle işte Esracım.Çok yazdım yine kusura bakma gözlerini yordum :) Öpüyorum seni
TOMURCUK, BENDE ÇOK İNANIYORUM BİTKİSEL KÜRLERE.
HATTA SOĞAN SUYUNA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN DE.
BENDE KİST YOK YUMURTALIKLARIMDA AMA RAHİMDE MİYOM VAR.
ACABA SOĞAN SUYU İYİ GELİR Mİ DİYE ARAŞTIRDIM , OSMAN MÜFTÜOĞLU'NUN KİTABINDA KÜÇÜK MİYOMLARA DA İYİ GELEBİLECEĞİ YAZIYORDU.
GERÇİ BENİMKİ PEK KÜÇÜK SAYILMAZ 5 cm. AMA DENEMEKTEN NE ÇIKAR Dİ Mİ?
İYİ AKLIMA GETİRDİN CUMARTESİ BAŞLIYAYIM BEN DE.
...
ıııy çok pis kokuyor benimde arkadaşım kullanıyor bebiş için o da meyve suyunun içine katıp içiyor içemezse bunuda tavsiye ederimdemin arayıp araştır demiştim. öğleden sonra diyeyim aktarlarda hazırr varmış siye. 1/4 çay bardağı hayıt, üzerine su. inşallah canım.
hanımlar konumuzla alakasız ama uzun zamandır almak istediğim bi mutfak malzemesi.
kullanan var mı? düşünceleriniz nedir ?
bi arkadaşım çok memnun ama başka görüşler de almak isterim ucuz bi ürün diil çünkü :44:
[h=1]Sağlıklı Beslenmede Tefal Devrimi! Hamur İşlerinden Tatlılara Sayısız Yiyeceği Sıcak Hava Teknolojisiyle Pişiren Tefal Actifry Plus 550 TL Yerine 339 TL![/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?