Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende yok ama daha evvel Alman tvsinde onu ve bir kaç benzer ürünle kıyasladılar bu tefal actifry 50 dakikada 1 tabak patatesi ancak kızartmıştı ama lezzet acısından birşey diyemem yine sen bilirsin.

50 dakika mı
almiyim kalsın, o pişene kadar doyarım ben ya
..

yapayım o zaman canım ya inşallah kaybollur benim miyom da..

bu arada az önce dukan'ın sitesinden ideal kilo hesaplaması yaptırdım.
ekteki tablo çıktı.
dukan yaparsam yani ocak sonunda ideal kilomda olabilirmişim.
bir kez denedim 3 gün dayanabildim saf protein bana göre diil maalesef..
....

50 dakika mı
almiyim kalsın, o pişene kadar doyarım ben ya
..

canım bende var kullandım 25-30 dk arası kızartıyor tabiki yağı az olduğu için aynı aroması olmuyor ama sağlıklı olduğu kesin bir sürü tarifi var sadece patates için değil envayi çeşit yemek tarzı var...olmazsa olmazım değil yani aynı ürünleri yağsız fırına vererekte yapabilrsin heves işte evlenirken almıştım...

Kızlar karnımdaki aşırı şişkinliğin sebebi progestanmış. Küçük bi araştırma yaptımda kullananların bazılarından aşırı şekilde ödem tutulması oluyomuş. Benim bunu acil olarak çözmem lazım. Öyle rezeneyle felan olacak bişey değil ne yapsam olmuyo karnım semsert davul gibi. Yarın malatyaya gidiyoruz cumartesi de düğün var, ben bu karınla elbisemi giyersem çok kötü bi görüntü oluşur, onu geçtim şişkinlik yüzünden pantolonlarım da çok rahatsız ediyo

Gidi,p eczaneye sorsam mı şişkinlik giderici bi ialç var mı diye. Halsizlik, şişkinlikten dolayı eşim bu ilacı bırak sen mahvediyo diyo ama bırakamam çünkü hem adet düzenliyomuş hem de rahmi kalınlaştırıp bebek olduğunda düşüğü engelliyomuş. Gerçi bana doktor sadece adet düzensizliği içi verdi.

Canım eger maddi durumun elverıyosa bende hamılelık suresınce bı dıyetısyene gıt. Hem saatlı yersın, hem de neyı yıyıp neyı ıcmen gerektıgını soyler sana. Mesela yasıl çay normalde cok faydalı olmasına ragmen gunde 2 bardaktan fazla ıcıldıgınde bebegın kalp hastası olmasına sebep oluyormus. Normal cay da gunde 1-2 bardak çok acık ve lımonlu tuketılırse sorun olmuyormus. Süt ıcerken mutlaka günlük süt içmek gerekıyormus. Gunde en az 2.5 lıtre su ıcılecekmıs. Bıtkı cayları cok faydalıymıs ama bazı bıtkı caylarının hıc ıcılmemesı gerekıyormus. Ihlamur, elma cayıi kusburnu felan gunde 2 bardaga kadar ızın varmıs. Bence eger ıstahın cok acıksa dedıgım gıbı ya dıyetısyene gıt ya da 2,2,5 saatte bır bıseyler atıstır. Bır de bulantın olmaması cok guzeli, bu durumu lehıne degerlendır, mutlaka hergun yuruyus yap.

Selam kizlarrrrrrr alinti yapmadim ama aklimda kalanlari cevapliyim hemennn

Yenacim isinde mutlu olmana cok sevindim, calismayi pek sevmiyorum aslinda ben ama isyerinde huzur varsa iste o süper

Nursenacim yeni arabaniz hayirli olsun, darisi basima
valla bazen diyom kendime surdan 500 euroluk bi araba alsamda sürsem arada bi diye, yoksa unutucam araba sürmeyi,
ama sonrada paraciklarima kiyamiyorum

Egedenizcim
üzülme senin meslegin cok güzel, 1 kisi hayatini kaybetti belki ama sen kac kisinin hayatini kurtardin allah bilir,
yani kadere inancimizin tam olmasi gerekiyor, ecel geldimmi hersey bahane aslinda..

Cecocum aslm, bugun ikizlerle basin dertte anlasilan, olsun kizkardesinle hasret giderirsin

Özkacim bence git bi eczaneye sor ama kullandigin ilacinda ismini ver, ben bunu kullaniyorum siskinlik yapti bana de, yada doktorunu ara istersen,
insan dügünde rahat olmaz haklisin, kendini kötü hissetmeni istemem, bi doktorunu ara en iyisi, gecmis olsun

Kizlaaaaaar ben birazdan hazirlanip carsiya cikcam,
yarin kina var bizim uzaktan akrabalarin (köylülerin yani)
o kinada cok güzel olmak istiyorum, ne giyecegimi bilmiyorum bakalim carsida bisi bulabilecekmiyim,
bütün köylülerimiz filan orda olcak, güzel olmaliyim yani
öperim herke$leriiiiiiiii, unuttugum kimseler varsa onlarida öperim

tünaydın herkese .Güne hızlı başladım 50dak koşu bandı 10dak twister.sabah kalkar kalkmaz 2kayısı yedim üzerine su ve yeşil çay .spordan sonra canım bişey istemedi nesfit yedim.Ardından annem diyalizden geldi onunla beraber yarım poğaça ve çay içtim .çok yorgun hissediyorum biraz oğlumla uyuyup akşamüstü tekrar spor yapıcam

Ve sonunda biriken geçmişi bitirebildim şükür:)

Demek regl olduğumuzda daha fazla kalori harcıyoruz,ne güzel şeyler öğreniyorum ben burdan :)
Yaaa emiyo bizimki bir meme aşığı malesef :S
Bu mesajı okuduktan sonra dün koşu bandındayken zman geçsin sıkılmadan sporumu bitiriyim diye açtım 74dk sürüyodum bitene kadar hem yürüdüm hem ağladım,çok etkilendim.Ağlayarak daha fazla kalori yakmışımdır eminim:SBende çok zor bir hamilelik ve ardındn çok çok zor bir doğum yaşadım.2,5sene geçmesine rağmen halen bir oğum sahnesi izlediğimde mahvoluyorum.mutlaka sonuç olarak bütün acılara değiyo rabbim size ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
Ne güzel tertemiz çıkmışsın işin içinden .tuvalet eğitimi gece gündüz aynı anda hallolması memeyi bıraktırmak.ben hayran hayran okuyorum sadece beceriksizim bu konuda
Ne güzel ne tatlı heyecanlar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ahhh ah sarkmayacaksın deseler 100dak da yürürüm ama sarkacağımdan eminim
bir kadın atasözü der ki''TUTMICAĞIN SÖZLERİ VERMİCEKSİN ..!VEREMEYECEĞİN KİLOLARI ALMAYACAKSIN...!:))))

hayırlı arkadaşlar
Ne güzel bi atasözüymüş bu böyle ilke edinmeliyim bunu :)))
Bende kilo vermem durduğunda yada yavaşladığında amca beyin diyetine başlayacağım.Dersanede hocalarım da yapıyordu ama tatil girince sonucunu göremedim.Önce seni bi takip ediim sonuçlarını merakla bekliyorum bu diyetin

İçindeki narin insanı besleyip yağları aç bırakmış ne kadar yaratıcı sözler duyuyorum bugün:)ama çok hoş şimdi hemen araştırıcam bende bu kadını çok özendim benim içimdede narin bir insan var mı acaba? nerdeyse çıksın artık ortaya 26sene saklanılmazz ki:)

ben geldimmmmmm,ama kımsecıkler yok
merhaba arkadaşlar,aldım başımı gidiyorum benıde aranıza alın bayrama kadar hızlı bir şekılde,daha sonrasında da dengelı bı sekılde kılo vermem lazım.şuan 97 kıloyum
daha önce 1,takımla 83lere kadar inmiştim ama evlenıp ınanılmaz bir hızla geri aldım kılolarımı
aranızda banada yer açarmısınız

aldik bile hosgeldin
97 kilosun ama boyunda bayagi vardi hatirladigim kadariyla, sen cabuk verirsin insallah,
cizelge hazirla istersen daha güzel olur :)

seli sen yürümeye devam et canım inan sarkmazsın ben 30 kilo verdim sarkmadım canlı örnek yani
ben de spor olarak yürüyüş yapıyorum genelde

aldik bile hosgeldin
97 kilosun ama boyunda bayagi vardi hatirladigim kadariyla, sen cabuk verirsin insallah,
cizelge hazirla istersen daha güzel olur :)

tesekkur ederımmm,daha önce actıgım konuyu okudunuz galıba:):)
evet boyum uzun ama kıloyla bırlıkte cok fena duruyo artık
ben salı günü öğleden sonra elma diyetine başladım yarın son
haftasonu normal diyet yapıp,önümüzdekı hafta tekrardan 5 günlük elma diyetiyle devam edecegım
bayramda herkesi şaşırtmak istiyorum..
her akşam 30dk yada 45dklık yürüyüşlerim olacak.

Selam yavru ceylanlarımm

okul çıkışı arkadaşlarla dışarı gittik , arabaya yakıt alayım , markete uğrayayım falan filan derken ancak gelebildim

Aynurcum çok sevindim canım. yumurta sevsem ben de yapacam bu dukanı ama yiyemiyorum hiç. hehey başlasın o zaman yarış. ne hırs yaparım ben şimdi seni geçmek için :)

Esoşumm bende çok haz etmem yumurtadan, ama DİYET KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYI BİLECEKSİN diyor bir atasözü

yani bi şekilde yiyorum kuzum , dün ekmek yoktu ama akşam ekmeğimide yaptım yulaf kepeğinden , bu sabah daha iyi oldu kahvaltı faslım

Ayçacım bende Ebru ve senin gibi düşünüyorum soğan kürü hakkında , bence bi dene inşAllah iyi gelir kuzum

bende şu bayramı atlatayım eşimin yanına gidip geleyim düşünüyorum soğan suyunu

merhaba tatlım hoşgeldin ,tabiki aramızda sana da yer var , şimdiden kolay gelsin

bende senin gibi evlendikten sonra baya bi kilo aldım , evlendiğimde 95 falandım , 5 ay sonrasında üst sınır olarak 106yı gördüm , 102 ile başladım serüvenime

Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışş Hamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken

cok tesekkur ederım hoşbuldukk
106dan 86ya 20 kılo çok iyi bi rakam
nekadar sürede pekı ?

Ebuşum bi sakin ol tatlım , hamile olabilirsin ama korunduk diyorsun , kendi doktoruna görün mutlaka , birde ona danış , akşama şurda bi kaç saat var , azıcık sabret kuzum , eğer gerçekten hamilelik varsa , sürekli doktor kontrolünde olursun canım , sağlıklı bir gebelikle bebişine kavuşursun , ama sonuç negatif çıkarsada üzme tatlı canını , inşAllah herşeyin hayırlısı canım benim

Ya sorma Aynur.yine kimyasal gebelik dicem ama sonuç 500 çıktı bayağı yüksek.Biz bitek geçen hafta sonu korunmasızdık.1 haftada hem gebe kalıp hem 500 çıkması çok zor.Rabbim yardım et çok korkuyorummmmmmmmmm

cok tesekkur ederım hoşbuldukk
106dan 86ya 20 kılo çok iyi bi rakam
nekadar sürede pekı ?

canım yaklaşık olarak ilk 5 ayda hemen hemen 91i gördüm , 5 aydırda adet olamıyorum malesef , ona bağlayaraktan anca 4-5 kilo falan verdim , onuda mehteran şeklinde 2 ileri 1 geri

şimdi yine başladım adet düzensizliğim için ilaca , buarada dukana başladım , bugün 2. günüm , bu sefer bu iş bitecek diyorum inşAllahh

kuzum hayırlısı dile Rabbimden , içini ferah tut , pozitif düşün pozitif olsun

benim arkadaşım var 2 çocuğu var şuanda , ikisinide 1. haftasında öğrendi hamileliğinin , yani belli oluyor diye biliyorum ...

hakkınızda hayırlısı kuşum , dualarım seninle :26::26::26:

iyi haberlerini bekleyecem

herkeseee merhaba ;

epeydir bakamıyordum. yoğunluktan başımızı kaşıyamıyoruz.
fırsatını yakalar yakalamaz geldim. güzel haberlerle karşılaştım. dilerim herkes bu şekildedir.

tomurcuğummmm inşallah hayırlı haberdir. sakinleşmeye çalış kuzum. güzel haberler ver dilerim.

Ağlamaklıyım patrondan utanıyorum.1 hafta önce korunmasız ilişkiye girip bhcg nasıl 500 çıkar yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…