Canım bende yok ama daha evvel Alman tvsinde onu ve bir kaç benzer ürünle kıyasladılar bu tefal actifry 50 dakikada 1 tabak patatesi ancak kızartmıştı ama lezzet acısından birşey diyememyine sen bilirsin.
kesinlikle tavsiye ediyorum soğan suyunu ben bizzat kendim kullandım faydasını gördüm
9cm kistim vardı dr ameliyattan başka hiçi bi çözüm yok dedi korktum
tabi annemin bi arkadaşı tavsiyesi üzerine içtim 2 ayda tamamen kurtuldum süper bi mucize,
benimde bi akraba var kadın 30 yaşında menapoza girmiş yıllardır adet olmuyormuş
közlenmiş soğanı çok sewiyormuş her akşam sobaya 3-4 tane soğan atıp yiyormuş 2-3 ay sonra kanaması olmuş korkup dr. gitmişler ne oluyo diye
dr. şaşırmış nasıl olur ya sen adet oluyosn demiş kadın o gün bugündür düzene girmiş
50 dakika mı
almiyim kalsın, o pişene kadar doyarım ben ya
..
ewet canım çok şükür bulantım yok bu benim için avantajmı yoksa dezavantajmı bilmiyorum
kusmak benim için çok zor ölüm geliyor neredeyse öyle bi sorunum olsada kendimi tutarım yani
diyetisyen eşliğinde kilo alıym diyorm yoksa işim zor
süt ve süt ürünlerini çok sewiyorum bolcada tüketiyorum ama düzensiz yemekten kaybediyorum farkındayım:18:
hamileliklte alınan kilolar normal kilo almaya benzemiyor kadının fiziğini tamamen bozuyor bu yüzden kendimi kontrolee alıym bi an önce:44:
arabanız hayırlı olsun kazasız belasız ii günlerde kullanın inşallah...
otomatik vites süper bişi yaaa tam bayan arabası bence
kendim için konuşuyorum normal viteslilerde zorlu yerlerde hep istop ettiriyorum eşim bu duruma delleniyor
bide direksyon hakimiyetim pek yok vites değiştirirken yoldan çıkıyorum o yüzden güzel kullanışlııı yakışşır bacıma
allah rahmet eylesin geride kalnlara sabır versin inşallah..
işiniz çok zor rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin sizede boool bol sabır versin inşallah
bu işi ii yapmak için gerçekten çok sewmek gerekiyor...
kesinlikle tavsiye ediyorum soğan suyunu ben bizzat kendim kullandım faydasını gördüm
9cm kistim vardı dr ameliyattan başka hiçi bi çözüm yok dedi korktum
tabi annemin bi arkadaşı tavsiyesi üzerine içtim 2 ayda tamamen kurtuldum süper bi mucize,
benimde bi akraba var kadın 30 yaşında menapoza girmiş yıllardır adet olmuyormuş
közlenmiş soğanı çok sewiyormuş her akşam sobaya 3-4 tane soğan atıp yiyormuş 2-3 ay sonra kanaması olmuş korkup dr. gitmişler ne oluyo diye
dr. şaşırmış nasıl olur ya sen adet oluyosn demiş kadın o gün bugündür düzene girmiş
ıııy çok pis kokuyor benimde arkadaşım kullanıyor bebiş için o da meyve suyunun içine katıp içiyor içemezse bunuda tavsiye ederim
Demek regl olduğumuzda daha fazla kalori harcıyoruz,ne güzel şeyler öğreniyorum ben burdan :)selam Ebrucum,
regl olana kadar bekleme canım bence. yavaş yavaş sporunu yap. regl olunca birden gider kiloların. regli iyi değerlendirirsek 300 kalori daha fazla yakıyor vücut o dönemde. ama canım şunu istiyor bunu istiyor dersek geliyor kilolar. sen havalar soğumadan al eşini, çık dolaş.
doktorun da alemmiş. güldüm valla belki de hamilesin demiş ya. hem korunun diyorlar, hem de unutuyorlar.
Yaaa emiyo bizimki bir meme aşığı malesef :SSelamün aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122:
Herkese çooook enerjik az kalorili bir gün diliyorum
Sabah 9 gibi uyandım bugün daha doğrusu küçük mercümeğim uyandırdı anneciğiiimm kalk diye
Birlikte güzelce kahvaltımızı ettik salonda oyuncaklarımızı dağıttık anannemizle telefonda konuştuktan sonrada tekrar dağıttığımız oyuncakları topladık
Bugün biraz çamaşırlar var yıkanması gereken onları aradan çıkartayımda birazda ütü yaparım
Komşu Ablam yeğeninin müstakbel eşiyle kahve içmeye gelicekler herhalde biraz da onlar gelmeden bir toz alıp süpürge tutarım
Öğleden sonra yine onlar gidince gelirim inşallahtabi az takılırım yine :122: :122: :122: sabah sohbetlerininde dadı bir başka
Ay daha emiyormuuuuune güzel valla benimkine zaten makineyle sağıp sağıp verdim 14 aylık olana kadar hanım göğsümü emmekten tiksiniyordu daha yeni doğduğunda öğürüp duruyordu sonra anne sütünü kestikten sonra aşka geldi memeden emiceğim diye tutturdu hatta eşim yaw sütü bıraktı açık durma memişlerini yoksa erkekli misafir yanında da aç diye tuturacak diye Çok isterdim direk sütü memeden emsin ama benim kızçelerin ikiside tembeldi o konuda
İnşallah sizde en kısa zamanda bezden kurtulursunuz
Gerçekten inanılmaz rahatladım hatta biraz evvelde bir işimi yaparken içimden anam şunu bir lazımlığa oturtayım kaçırmasın altına diye düşünürken bizimki kendi kendine eşortmanını sıyırıp lazımlığına oturmuş elinde eşortmanı ve donu anneciğimmm ben çiş yaptım oraya dediyani lazımlığına
Sorma o facebook oyunları bende de bağımlılık yarattıbenim faceim yok kıskanç kocam izin vermiyor hala gir benimkine ekle kimi ekleyeceksen şifresinide biliyorsun nasılsa bahanesinin arkasına sığınıyor hatta kızımında facei var. Ben ikisinin faceinde de oyun oynuyorum oradan oraya istek göndermeye bile başladım aşama geçebilmek için tabi sadece akşamları bir iki saat yoksa sonu gelmez
Canım regl olmaya başlamışsın gözün aydın
Sen yinede tahlil sonuçlarını doktora göster öğleden sonraen azından kafan dinç olur.
Benimde genelde öyle oluyordu hatta kadın doğuma gidip gelirdim sonra bir bakardım regl olmuşum eve döndüğümde
Herhalde piskolojik olarak rahatlayınca sökülüyoruz
Tekrar geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda senden de meryemciğimden de müjdeli haberler alırız
Güle güle kullan yeni çicileriniEminim çok yakışmıştır ama inşallah bizlerede bol bol resimler gösterirsin
Bu mesajı okuduktan sonra dün koşu bandındayken zman geçsin sıkılmadan sporumu bitiriyim diye açtım 74dk sürüyodum bitene kadar hem yürüdüm hem ağladım,çok etkilendim.Ağlayarak daha fazla kalori yakmışımdır eminim:SBende çok zor bir hamilelik ve ardındn çok çok zor bir doğum yaşadım.2,5sene geçmesine rağmen halen bir oğum sahnesi izlediğimde mahvoluyorum.mutlaka sonuç olarak bütün acılara değiyo rabbim size ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallahSağol Banuşum.Kurtuldum şükür.Dediğin gibi kafaya taktım 1 haftadır neden gelmedi diye.Ondandır.Telefon açıp öğrenicem sonuçları.Zaten yarın kendi özel doktoruma gidicem.Bakalım ne diyecek herşey yolunda mı.İnşallah Meryem tüm isteyenler ve ben hayırlı haberler veririz bir gün.Dün Merhaba Hayat dizisini izledim.Yeni başladı Vahide Gördüm'ün dizisi.Hem ağladım hem izledim.Çok etkilendim diziden.Orda da Vahide Gördüm eşinden kaynaklanan problemden dolayı bebek sahibi olamamış ama çok iyi bir jinekolog.Bebeklerle hamilelerle iç içe hep.Tam evlat edinecekleri gün eşi olacak adam başka bir kadınla kaçıyor.Hayalleri mahvoluyor kadının.Bir kızı doğum yaptırdı.Kz babasından saklıyor hamileliğini evlilik dışı çünkü.Normal doğum yapacakken aniden sezeryan olması gerekiyor ve Vahide o bebeği çıkardığı anda bende bir ağlamak bir ağlamak resmen haykırıyorum hıçkırıyorum evde. Kendimi düşündüm,Meryemi düşündüm.Neler geçti kafamdan o anda.Eşimde ne olduğunu şaşırdı.Çok etkilendim diziden tekrarı olursa ve fırsatını bulursanız izleyin derim.Ay ne çok yazdıım
Ne güzel tertemiz çıkmışsın işin içinden .tuvalet eğitimi gece gündüz aynı anda hallolması memeyi bıraktırmak.ben hayran hayran okuyorum sadece beceriksizim bu konudaMerhaba tatlı bayanlar. Sabah erkenden evden çıktım, kahvaltı buluşmamız çok keyifliydi. Saat 10'da buluştuk, neredeyse 4.5 saat beraberdik :)) Oğlumda aklım kalmasa daha da takılacaktık berber ama yardımcımla 1 saatten fazla bırakmak istemedim. Eve geldim uyuduğunu görünce rahat bir nefes aldım :) Servisten uyuyarak gelmiş zaten, ben gelene kadar da hiç uyanmamış. Azıcık kaçırdım sanki kahvaltıdaAslında benim şu andaki yeme düzenim koruma programı gibi, ideal kiloma ulaşsam bu şekilde devam edebilirim. Ama bu şekilde kilo veremem Kalan 10-12 kiloyu nasıl vereceğim ben ya?
Özlemciğim bir süredir Beylükdüzü'nde her Cumartesi kuruluyormuş zaten.Bak senin için linkini de buldum : %100 ekolojik pazar » Beylikdüzü Kroki
Sen bir dene bence. Satıcılara sor, soruştur, şüphelerini anlat, ürünleri incele, her tezgahta fiyat sor vb. İki üç gidişten sonra belli tezgahların müdavimi olursun, zaten pek kalabalık olmuyor ekolojik pazarlar. 10-15 Tezgah kadar sebze meyve oluyor, yanı sıra da yumurta-et ürünleri, kozmetik vb.
Fasulye için epey uğraştın, güzel olur umarım.
Benim oğlum 28 ay emdi :) Kızım çok bağımlıydı memesiz uyumuyordu kesinlikle, o yüzden onu 21 ayda bıraktırmıştım. Oğlan insaflı çıktı, biraz da kıyamadığımdan geceleri devam etmiştim. Hala çok sever ama, sanki bağımsız bir parça gibi arada gelip memelerle konuşur :)) "memeleeer, sisi çot seviyorum" diye :) Kızımı iki gün artık büyüdüğünü, büyüyünce memelerin artık acılaşacağını söyleyerek, üçüncü gün de vicks sürerek bıraktırmıştım. Oğlumu azalta azalta, seyahette de tamamen keserek bıraktırmayı başarmıştım. Başta sorun çıkarmadı, 3-5 gün sonra istedi gene, o zaman ona da vicks silahını kullanmak zorunda kaldım. Gelip gidip "anne bi totlayayim" diyordu. Okaliptüs koktuğunu görünce de kös kös gidiyordu zavallım.
Bezde de kızımda aceleci ve biraz da baskıcı davranıp acısını çekmiştim. Kronik kabızlık filan yaşadık, tamamen zamana bıraktık sonra. geç öğrendi ama bir günde kendi kendine öğrendi. Bir kere bile kaçırmadı, gece-gündüzü aynı anda hallettik. geç olsun güç olmasın lafına çok inanıyorum ben bu meselede :))
Asumancığım bu hafta ben de hiç tartılmadım, ne abartılı ne disiplinli idim. Sanki aynı çıkacakmışım gibi geliyor.
Bazen haftada bir bazen de 2 tartılıyorum ben (hafta ortası, çoğu zaman Çarşamba günü tartılıyorum eğer iki tartılacaksam.). Okuduğum "tek şişman beyniniz" kitabında hiç tartılmamak gerektiğini yazmıştı. Beyin o hafta -ya da daimi olarak- veremeyeceğine inanıp kendini şartlarmış ve kilo vermek zorlaşırmış. Gerçekten de tartıda artı görürmüşüz. Ancak dikkat edip zayıflayacağına kendini inandırdığında uzun vadede kesinlikle kilo verme gerçekleşiyormuş. Danışanlarından yaşlı bir adamın 8 kilo vermesini örnek vermiş, "benim yaşımda 6 kilo verilmesi çok zor, yıllardır uğraştım veremedim" diyormuş yaşlı adam. Zar zor tartılmamaya ikna etmiş adamı, 4-5 ay sonra 8 kilo verdiğini görünce adam gözlerine inanamamış, hala bu tartı bozuk diyormuş :) Kelimesi kelimesine böyle değildi ama buna çok benzer bir hikayeydi işte...
...
Ebru sevindim canım bir problemin olmamasına, tahlil sonuçların da çok iyi çıkacak eminim ben. Bundna sonra her şey güzel olacak inşallah.
...
Nevin güle güle kullan kıyafetlerini. Bence de nikah için abiyedense nar çiçeği güzel bir tercih, günlük kullanmasan bile özel günlerde birden fazla giyebilirsin.
...
Nursena arabanızı kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.
Ne güzel ne tatlı heyecanlar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)iii akşamlar teyzoşlar bugün kontrolüm vardı dr. gittim bebişimin kesesini gördüm
yuvarlak gayet güzel sağlıklı görünüyor dedikalp atışı içinde hafta gidicem inşallah bu sefer sorunsuz olur:18:
keyffiiim keyiiff anlıyacağınızz
yaa ben bu pis boğazıma nasıl engel olacam biri bana akıl versin baharatlı ve tuzlu şeylere acaiip ilgim var
tutamıyorum kendimi
ahhh ah sarkmayacaksın deseler 100dak da yürürüm ama sarkacağımdan eminimAyy çok teşekkürler hemen yapacağım valla şimdi.
Bugün kızın okulundan aradılar, açtım telefonu efendim dedim öğretmeni alamadı sesimi, pardon yanlış oldu sanırım dedi kapattı :)))
Sonra bir daha aradı, dedim kapatmayın benim :)))
Çok güzel gidiyorsun 75 dakika koşu bandı aktivitesi çok iyi :)
Hem zayıflayacağım hem de sarkmayacağım diyorsun yani :))
Hahaha :)) Çok hoşsun valla ah bir anlasam nedir bu bebek mi uzaylı mı kist mi? Yarın gidicem artık kendi doktoruma sanıyorum artık son noktayı koyacaktır.
Ohh maşallah maşallah, sonuna kadar hep iyi gitsin, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Niyetim aslında hamile kalmak değildi benim.. Yani gerçi halen bilmiyoruz hamilemiyim değil miyim diye ama.. Yılbaşına kadar hiç değilse 85 olsam sonra da hamile kalabilsem diye geçiyordu aklımdan Allah biliyor ya.
Kilolu hamilelik gerçekten ama gerçekten çok zor..
Ben kızıma hamileliğimi öğrendiğimde 102 kiloydum. 113 ile doğuma gittim. Yani toplam 11 kilo aldım. Fazla kilo almamak için çok direndim. İlk 3 ay hep kustuğum için 100 e kadar düşmüştüm, ama sonra mide bulantıları geçince yememek için çok çaba sarfettim. Çalışıyordum o zaman, hareketim çok olmasa da vardı.
Kilosu az olan insanlar, hamilelikte 30-40 kilo alıyorlar, ama doğum sonra ilk 6-7 ayda hoop hepsini veriyorlar. Ama bizde olmuyor işte..
Ohh afiyet şeker olsun ama yaramasın :)
Ne güzel bi atasözüymüş bu böyle ilke edinmeliyim bunu :)))bir kadın atasözü der ki''TUTMICAĞIN SÖZLERİ VERMİCEKSİN ..!VEREMEYECEĞİN KİLOLARI ALMAYACAKSIN...!:))))
hayırlı arkadaşlar
Bende kilo vermem durduğunda yada yavaşladığında amca beyin diyetine başlayacağım.Dersanede hocalarım da yapıyordu ama tatil girince sonucunu göremedim.Önce seni bi takip ediim sonuçlarını merakla bekliyorum bu diyetinGünaydın yavrukuşlarr
bugün ilk 2 saatim boştu , az sonra çıkacam evden , çıkmadan bi yazayım dedim
bugün dukan amcamın 2. günü , sağolsun beni bu sabah çook şaşırttı , aferin ona afeerriinn
yarın sabah daha güzel bi sonuçla karşınızda olacam inşAllahh
kaçtım ben şimdi , hepinizi öpüyorum
günaydın herkese.
egedeniz açar açmaz senin mesajını okudum çok üzüldüm
her mesleğin zor ve kolay tarafları var ama sizinkinde çok uç noktalarda zorluğu.
Allah sabır versin ailesine, sizlere de kolaylık versin.
ben yarın güzel bir bildirim yapamıycam sanırım. geçen haftaya göre +700.üm bu sabah..
eğer bu şişlikse ve yarın sabah aniden düşmezse herhalde (+) çıkıcam.
sabah gazetede bir haber okudum, hürriyet gazetesinde. kadın 47 kilo vermiş .. 117.den 70 kiloya düşmüş.
link vermek, kopyalamak yasak mı bilmiyorum ama :44:
[h=1]Çocukken topaçtım büyüyünce patates şimdi narin bir kadın[/h]
11 Ekim 2012
[h=2]20 ayda 117 kilodan 70 kiloya düşen temizlik işçisi Demet Dedeoğlu, Obezite ile Mücadele Kampanyasının yüzü oldu. Dedeoğlu, Hedefime ulaşmak için 5 kilom daha kaldı dedi.[/h]
SAĞLIK Bakanlığında temizlik işçisi olarak çalışan Demet Dedeoğlu (30), hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalınca, zayıflamaya karar verdi. 117 kilodan70 kiloya düşerek herkesi şaşırtan Dedeoğlu, sağlık bakanlığının Obezite ile Mücadele Kampanyasında rol aldığı kamu spotuyla kilolu insanların zayıflama umudu olacak. Dedeoğlu, Bebekken topaçtım, çocukken toplu, ergenlikte balık etli. Benim hep böyle sıfatlarım oldu. Patates şakalarına maruz kaldım. Bunun için eskiden giydiğim bir pantolonumu bile saklamadım dedi. Dedeoğlu Hürriyete şunları söyledi:
Kiloyu kader zannederdim
Çocukluğumdan beri kiloluydum. Kiloyu bir anda alsanız kendinize yediremezsiniz ama doğduğunuzda bile iri bir bebekseniz, kiloyu kaderiniz gibi görmeye başlıyorsunuz. Okul döneminde hep patates şakalarının mağduruydum. Çocukken de kilo vermek istiyordum, bütün obez insanlar gibi nasıl kilo verileceğini biliyordum ama uygulayamıyordum. İnsan her zaman kendinin doktoru olmalı. Hasta olurdum 5 ayrı bölüme giderdim tek yanıt alırdım kilo ver derlerdi. Ben obezitenin tüm sıkıntılarını yaşıyordum. Şeker, tansiyon, polikistik over, hormonal bozukluk hepsi ben de vardı. 30 yaşımda bir torba ilaç içiyordum. Bir gün şekerim çok yükseldi. Ben bir anneyim ve çocuğuma karşı sorumluluğum var. O nedenle aniden kilo vermeye karar verdim.
Hedefim 65 kilo
DEMET Dedeoğlu nasıl 47 kilo verdiğini anlattı: Bütçe olarak da zaman olarak da spor salonuna para ayıramazdım. Bu nedenle işe giderken birkaç durak yürümeye başladım. Kendimi hiç sıkmadan, her şeyden ama az yiyerek sürekli yürüyüş yaparak, 20 ayda 47 kilo verdim. Şimdi 1.71 boyunda 70 kilo bir kadınım. 65 kiloya kadar ineceğim. Temizlik işçisinin alacağı kadar maaş alıyorum. Kıyafetlerimi daraltarak giydim. Eski haliyle bir pantolon bile saklamadım. İçimdeki narin insanı besleyip yağları aç bıraktım.
ben geldimmmmmm,ama kımsecıkler yok
merhaba arkadaşlar,aldım başımı gidiyorum benıde aranıza alın bayrama kadar hızlı bir şekılde,daha sonrasında da dengelı bı sekılde kılo vermem lazım.şuan 97 kıloyum
daha önce 1,takımla 83lere kadar inmiştim ama evlenıp ınanılmaz bir hızla geri aldım kılolarımı
aranızda banada yer açarmısınız
aldik bile hosgeldin
97 kilosun ama boyunda bayagi vardi hatirladigim kadariyla, sen cabuk verirsin insallah,
cizelge hazirla istersen daha güzel olur :)
Aynurcum çok sevindim canım. yumurta sevsem ben de yapacam bu dukanı ama yiyemiyorum hiç. hehey başlasın o zaman yarış. ne hırs yaparım ben şimdi seni geçmek için :)
TOMURCUK, BENDE ÇOK İNANIYORUM BİTKİSEL KÜRLERE.
HATTA SOĞAN SUYUNA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN DE.
BENDE KİST YOK YUMURTALIKLARIMDA AMA RAHİMDE MİYOM VAR.
ACABA SOĞAN SUYU İYİ GELİR Mİ DİYE ARAŞTIRDIM , OSMAN MÜFTÜOĞLU'NUN KİTABINDA KÜÇÜK MİYOMLARA DA İYİ GELEBİLECEĞİ YAZIYORDU.
GERÇİ BENİMKİ PEK KÜÇÜK SAYILMAZ 5 cm. AMA DENEMEKTEN NE ÇIKAR Dİ Mİ?
İYİ AKLIMA GETİRDİN CUMARTESİ BAŞLIYAYIM BEN DE.
...
ben geldimmmmmm,ama kımsecıkler yok
merhaba arkadaşlar,aldım başımı gidiyorum benıde aranıza alın bayrama kadar hızlı bir şekılde,daha sonrasında da dengelı bı sekılde kılo vermem lazım.şuan 97 kıloyum
daha önce 1,takımla 83lere kadar inmiştim ama evlenıp ınanılmaz bir hızla geri aldım kılolarımı
aranızda banada yer açarmısınız
Selam yavru ceylanlarımm
okul çıkışı arkadaşlarla dışarı gittik , arabaya yakıt alayım , markete uğrayayım falan filan derken ancak gelebildim
Esoşumm bende çok haz etmem yumurtadan, ama DİYET KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYI BİLECEKSİN diyor bir atasözü
yani bi şekilde yiyorum kuzum , dün ekmek yoktu ama akşam ekmeğimide yaptım yulaf kepeğinden , bu sabah daha iyi oldu kahvaltı faslım
Ayçacım bende Ebru ve senin gibi düşünüyorum soğan kürü hakkında , bence bi dene inşAllah iyi gelir kuzum
bende şu bayramı atlatayım eşimin yanına gidip geleyim düşünüyorum soğan suyunu
merhaba tatlım hoşgeldin ,tabiki aramızda sana da yer var , şimdiden kolay gelsin
bende senin gibi evlendikten sonra baya bi kilo aldım , evlendiğimde 95 falandım , 5 ay sonrasında üst sınır olarak 106yı gördüm , 102 ile başladım serüvenime
Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken
Ebuşum bi sakin ol tatlım , hamile olabilirsin ama korunduk diyorsun , kendi doktoruna görün mutlaka , birde ona danış , akşama şurda bi kaç saat var , azıcık sabret kuzum , eğer gerçekten hamilelik varsa , sürekli doktor kontrolünde olursun canım , sağlıklı bir gebelikle bebişine kavuşursun , ama sonuç negatif çıkarsada üzme tatlı canını , inşAllah herşeyin hayırlısı canım benim
cok tesekkur ederım hoşbuldukk
106dan 86ya 20 kılo çok iyi bi rakam
nekadar sürede pekı ?
Ya sorma Aynur.yine kimyasal gebelik dicem ama sonuç 500 çıktı bayağı yüksek.Biz bitek geçen hafta sonu korunmasızdık.1 haftada hem gebe kalıp hem 500 çıkması çok zor.Rabbim yardım et çok korkuyorummmmmmmmmm
Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken
herkeseee merhaba ;
epeydir bakamıyordum. yoğunluktan başımızı kaşıyamıyoruz.
fırsatını yakalar yakalamaz geldim. güzel haberlerle karşılaştım. dilerim herkes bu şekildedir.
tomurcuğummmm inşallah hayırlı haberdir. sakinleşmeye çalış kuzum. güzel haberler ver dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?