- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Diyet topiğini kendi özel meselelerimle meşgul ettiğim için özür dilerim hepinizden.Hepinizi çok seviyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı neyse o olsun
Ya sorma Aynur.yine kimyasal gebelik dicem ama sonuç 500 çıktı bayağı yüksek.Biz bitek geçen hafta sonu korunmasızdık.1 haftada hem gebe kalıp hem 500 çıkması çok zor.Rabbim yardım et çok korkuyorummmmmmmmmm
Ebru canım sakin ol ay bende şaşırdım vallahi... inşallah bebiş geliyordur canım bunda utanacak ne var ki gayet doğal birşey...haberini bekliyoruz hee ona göre...
Diyet topiğini kendi özel meselelerimle meşgul ettiğim için özür dilerim hepinizden.Hepinizi çok seviyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı neyse o olsun
ayyy inşallah ne diyim umarım sarkmamseli sen yürümeye devam et canım inan sarkmazsın ben 30 kilo verdim sarkmadım canlı örnek yani
ben de spor olarak yürüyüş yapıyorum genelde
Ben çıkyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın.Dualarınızı esirgemeyin dostlar...
canım Rabbim hiç bekletmeden gönlünde olanı versin inşaAllahBen çıkyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın.Dualarınızı esirgemeyin dostlar...
kuzum hayırlısı dile Rabbimden , içini ferah tut , pozitif düşün pozitif olsun
benim arkadaşım var 2 çocuğu var şuanda , ikisinide 1. haftasında öğrendi hamileliğinin , yani belli oluyor diye biliyorum ...
hakkınızda hayırlısı kuşum , dualarım seninle :26::26::26:
iyi haberlerini bekleyecem
Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken
yapayım o zaman canım ya inşallah kaybollur benim miyom da..
bu arada az önce dukan'ın sitesinden ideal kilo hesaplaması yaptırdım.
ekteki tablo çıktı.
dukan yaparsam yani ocak sonunda ideal kilomda olabilirmişim.
bir kez denedim 3 gün dayanabildimsaf protein bana göre diil maalesef..
....Eki Görüntüle 530812
Canım eger maddi durumun elverıyosa bende hamılelık suresınce bı dıyetısyene gıt. Hem saatlı yersın, hem de neyı yıyıp neyı ıcmen gerektıgını soyler sana. Mesela yasıl çay normalde cok faydalı olmasına ragmen gunde 2 bardaktan fazla ıcıldıgınde bebegın kalp hastası olmasına sebep oluyormus. Normal cay da gunde 1-2 bardak çok acık ve lımonlu tuketılırse sorun olmuyormus. Süt ıcerken mutlaka günlük süt içmek gerekıyormus. Gunde en az 2.5 lıtre su ıcılecekmıs. Bıtkı cayları cok faydalıymıs ama bazı bıtkı caylarının hıc ıcılmemesı gerekıyormus. Ihlamur, elma cayıi kusburnu felan gunde 2 bardaga kadar ızın varmıs. Bence eger ıstahın cok acıksa dedıgım gıbı ya dıyetısyene gıt ya da 2,2,5 saatte bır bıseyler atıstır. Bır de bulantın olmaması cok guzeli, bu durumu lehıne degerlendır, mutlaka hergun yuruyus yap.
ben geldimmmmmm,ama kımsecıkler yok
merhaba arkadaşlar,aldım başımı gidiyorum benıde aranıza alın bayrama kadar hızlı bir şekılde,daha sonrasında da dengelı bı sekılde kılo vermem lazım.şuan 97 kıloyum
daha önce 1,takımla 83lere kadar inmiştim ama evlenıp ınanılmaz bir hızla geri aldım kılolarımı
aranızda banada yer açarmısınız
Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken
Sorma Nevin.Şaşkınlığımı atamadım hala.Tek korkum boş gebelik olması.Çünkü mayısta düşük yaptığımda da böyleydi.Tesadüfen öğrendim değer yüksekti ve kese kendini tamamen bütün olarak atmıştı.Hiç de sancı çekmemiştim.
Rabbim sağlıkla ve sıhhatle senin,Meryemin,Esranın,Aynurun,Meyranın,Banu 145145 in ve Nurgülün ve aklıma gelmeyen tüm isteyenlerin ve içinde benim kucağımızda sağlılı bebeklerimizi görmeyi nasip etsin inşallah...
BHCG nedir canım? Bir de dogal yolla korunmak derken:) cahıllıgıme ver anlamadım. 1 haftadır mı korunmasız olmustu. Öncesınde acaba hatırlamadıgın ve korunmadıgın bı gun olabılırmı. a haftalık degıldır belkıde. Sen ıcını ferah tut canım. Boş gebelık ne demek onu bıle bılmıyorum ama umarım oyle degıldır. Bır de doktor sıze su kadar sure korunun demıstı demı en son dusukten sonra. Korundugum ıcın dollenme olmamıstır dıyorsun, o zaman koruna herkeste bos gebelık olabılıyormu. ay ben cok cahılım bu konularda yaa. Umarım cok guzel haberler alırsın canım
inşallah ii gelir canım mide sorunun yoksa mutlaka nede kaybedeceğin bişi yok
ewet canım ya gidicem inşallah diyetisyene,bitki çaylarına gelince kuşburnu hariç hepsi yasakmış düşüğe neden oluyormuş
normal çayda kansızlık yapıyormuş zaten çaydan çok tiksiniyorum
bu arada kilo almamışım aksine verdiğimi düşünüyorum en son 86ydım
az önce tok karnıma ve üzerimde kışlık giysilerle 87 çıktım
hoşgeldin canım daha önce başardıysan bence korkmalıyız senden dişli bi rakip haa
DÜL DÜLE ortak çıktı kıızlaaarrr:18:
canım benim ya içini sıkma boş gebelikte değerler bu kadar kısa sürede yüksek çıkmaz
bide sen düşükten sonra değerlerine baktırmadınmı sıfıra düşmemişmi:26:
eğer varsada rabbim hayırlısını versin dua edecem senin için rahat ol bak stres yapmaman gerekiyor sen daha ii biliyosun
hayırlı haberlerle gel inşallah
betahcg sadece hamilelikte yükselen hormon canımdoğal yolla korunmayı ben cewaplıyamıycam(ayııppppsss:)))))
betahcg sadece hamilelikte yükselen hormon canımdoğal yolla korunmayı ben cewaplıyamıycam(ayııppppsss:)))))
seli sen yürümeye devam et canım inan sarkmazsın ben 30 kilo verdim sarkmadım canlı örnek yani
ben de spor olarak yürüyüş yapıyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?