Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyet topiğini kendi özel meselelerimle meşgul ettiğim için özür dilerim hepinizden.Hepinizi çok seviyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı neyse o olsun

Diyet topiğini kendi özel meselelerimle meşgul ettiğim için özür dilerim hepinizden.Hepinizi çok seviyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı neyse o olsun

yok kuşum ne özrü , tabikide anlatacaksın , bizler her türlü destekliyoruz birbirimizi sadece diyet konusunda değil , sende biliyorsunn

bizde seni seviyoruz tatlımm , hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah , öpüyorumm

ebrummm smd, okudum yzını.. bende geleyim mi seninle?

yalnız mı gideceksin? bu korkunla tek bırakmam seni istersen

Meryem'im aradı sağolsun.Herşeye rağmen desteklerini esirgemiyor kardeşim benim canım.Gerçekten sizleri çok seviyorum iyi ki tanımışım

Ebru canım sakin ol ay bende şaşırdım vallahi... inşallah bebiş geliyordur canım bunda utanacak ne var ki gayet doğal birşey...haberini bekliyoruz hee ona göre...

Ebru canım sakin ol ay bende şaşırdım vallahi... inşallah bebiş geliyordur canım bunda utanacak ne var ki gayet doğal birşey...haberini bekliyoruz hee ona göre...

Sorma Nevin.Şaşkınlığımı atamadım hala.Tek korkum boş gebelik olması.Çünkü mayısta düşük yaptığımda da böyleydi.Tesadüfen öğrendim değer yüksekti ve kese kendini tamamen bütün olarak atmıştı.Hiç de sancı çekmemiştim.

Rabbim sağlıkla ve sıhhatle senin,Meryemin,Esranın,Aynurun,Meyranın,Banu 145145 in ve Nurgülün ve aklıma gelmeyen tüm isteyenlerin ve içinde benim kucağımızda sağlılı bebeklerimizi görmeyi nasip etsin inşallah...

Ben çıkyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın.Dualarınızı esirgemeyin dostlar...

ebrucum ne demek canım biz sadece diyet deneyimi paylaşmıyoruz ki burda
seni ilgilendiren mesele bizi de ilgilendirir
bu konularda hiç bilgim yok benim ama dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun

iyi akşamlar
bugün de 40 dk olsa da yürüdüm yağmurlu ve soğuktu hava
akşam da barbunyadan 3 kaşık kadar yedim 1 kase domates çorbası ve bol patlıcan salatası yoğurtlu

Benim bildiğim son adetten bir hafta sonra öğrenilebiliyo. 1 haftalıkken testtemı pozitif cıkmıs arkadasının. Ben doktora gıttıgımde bana adet duzenleyıcı ılac verdıgı ıcın eger adet gormezsen gununde, 1 hafta bekle test yap dedı. En kesın sonuc o zaman bellı olur dedı. Kafam karıstı sımdı.

BHCG nedir canım? Bir de dogal yolla korunmak derken:) cahıllıgıme ver anlamadım. 1 haftadır mı korunmasız olmustu. Öncesınde acaba hatırlamadıgın ve korunmadıgın bı gun olabılırmı. a haftalık degıldır belkıde. Sen ıcını ferah tut canım. Boş gebelık ne demek onu bıle bılmıyorum ama umarım oyle degıldır. Bır de doktor sıze su kadar sure korunun demıstı demı en son dusukten sonra. Korundugum ıcın dollenme olmamıstır dıyorsun, o zaman koruna herkeste bos gebelık olabılıyormu. ay ben cok cahılım bu konularda yaa. Umarım cok guzel haberler alırsın canım

inşallah ii gelir canım mide sorunun yoksa mutlaka nede kaybedeceğin bişi yok

ewet canım ya gidicem inşallah diyetisyene,bitki çaylarına gelince kuşburnu hariç hepsi yasakmış düşüğe neden oluyormuş
normal çayda kansızlık yapıyormuş zaten çaydan çok tiksiniyorum
bu arada kilo almamışım aksine verdiğimi düşünüyorum en son 86ydım
az önce tok karnıma ve üzerimde kışlık giysilerle 87 çıktım

hoşgeldin canım daha önce başardıysan bence korkmalıyız senden dişli bi rakip haa
DÜL DÜLE ortak çıktı kıızlaaarrr:18:

canım benim ya içini sıkma boş gebelikte değerler bu kadar kısa sürede yüksek çıkmaz
bide sen düşükten sonra değerlerine baktırmadınmı sıfıra düşmemişmi:26:
eğer varsada rabbim hayırlısını versin dua edecem senin için rahat ol bak stres yapmaman gerekiyor sen daha ii biliyosun
hayırlı haberlerle gel inşallah

betahcg sadece hamilelikte yükselen hormon canım doğal yolla korunmayı ben cewaplıyamıycam(ayııppppsss:)))))

Selaam:) gecmis o kadar birikmistir ki okumaya cesaretim yok yemin ederim:)) yarin aksama misafirlerimiz var kilo bildirimi yapamazsam diye simdiden soyleyeyim istedim, gecen hafta 94.5 tim bu hafta 93.3 cok sukur bi gelisme var:)) ama cok yogunum bu sira yerimde durmuyorum inanin uyumaya az vaktim var, of bayram gelse de tatil yapsam az rahatlasam. Bu arada spor olarak bu hafta 180dk yuruyus, toplam 5 mil kadar leslie sansone, bi de 2 gun yuzmeye gittim e daha napim yeter:)) simdiden herkese guzel haftasonlari diliyorum, gerci daha burdayim cikmicam ama olsun

Diğer çayların hepsi düşüge sebep olmuyo canım yanlısın var. Her caydan ancak 5 bardak ıcersen ılac etkısı gosterıyo zaten. O yuzden yasak olan caylardan bıle 5 bardaktan az ıcersen bısey olmaz ama gene de onerılmıyo rısk almamak ıcın. Ihlamur, elma cayı, kusburnu, bogurtlen, bunların hıcbır zararı yok gunde 2 bardaga kadar ıcılebılır. Dedıgım gıbı normal cay da acık ve lımonlu 2 bardak ıcılebılıyo

betahcg sadece hamilelikte yükselen hormon canım doğal yolla korunmayı ben cewaplıyamıycam(ayııppppsss:)))))

Haa bu arada anladıgım seyse aslında o pek korunma olmuyo, onda da bebek olma rıskı var az da olsa, o sekılşde hamıle kalan cok var. O yuzden en garantısı dogum kontrol hapı(ben tercıh etmıyorum) ya da kondom

seli sen yürümeye devam et canım inan sarkmazsın ben 30 kilo verdim sarkmadım canlı örnek yani
ben de spor olarak yürüyüş yapıyorum genelde

Asumancım ben de sana bunu soracaktım. benim göbeğim çok fazla, nerdeyse 10 cm sarkmış durumda. yürüyüş toparlıyor mu? sen de sarkma olmamış anladığım kadarıylai toparlanma da oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…