Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurcum umutluyum ben bu sefer senin bu dukandan. inşallah işe yarayacak. yumurtayı yulaf kepeğiyle karıştırıp krep yapıp yiyemiyorum ama sade yemek daha faydalı sanırım. işe yarasın da olduğu kadar artık yumurtamız da

nurgulumm canı m arkdasımm benımm tebrıkler tekrardann cnmm bnmmm ıyı olmanıza sevındmcok sukurınsll bu sfer kucagında gorecegımmm bebegınııı haydı degerlerın guseldır kı kesecık gorundu cok sukurrr canımmmmmmm benımmm muck muck muckkkkkhaberdar et benı ya ozelden tmm m gercı yarın yozgat a gelıyoruzz orda buyuk ıhtımal ank.gıdecegım dugun var benım teyzemın kızının ınsll..bayramm ımzalarsa aa ıznımı hehe mustafa abıde ızne ayrıldı cunku tel den ara benı tmm mıııı
haftauı ıple cekecegım tetemmmmm

Ebrucuğum çok meraklandım ben de şimdi. canım ne olursa olsun, hayırlısı olsun senin için. sabaha kadar okuyamazsın bunları, bi faydası yok tabi. ama yine de dualarımızdasın canım, inşallah için ferahlar biraz. inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın sabah.

iyi akşamlar
bugün de 40 dk olsa da yürüdüm yağmurlu ve soğuktu hava
akşam da barbunyadan 3 kaşık kadar yedim 1 kase domates çorbası ve bol patlıcan salatası yoğurtlu

Süper olmuş Asumancım menün. afiyet olsun. ben de dayanamadım bamya yedim beyaz ekmekle.

şimdi eşimle film izlicez kızlar. yarın sabah görüşürüz.

Off sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuş

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/564911-gece-acikiyorum-s-7.html#post26856567

canım bu ne, azap olsa gerek bizim hastanede var bu tip insanlar sinir oluyorum onlara öğlen bir ekmek yerler bir gr kilo yok yaaa bende takılıyorum onlara sizi çok seviyorum ama vesikalık boydan tahammülüm yok diye

canım sende harika kilo vermişsin darısı benim başıma ...

Asumancım ben de sana bunu soracaktım. benim göbeğim çok fazla, nerdeyse 10 cm sarkmış durumda. yürüyüş toparlıyor mu? sen de sarkma olmamış anladığım kadarıylai toparlanma da oldu mu acaba?
canım yürüyüş özellikle kalça ve bacak bölgelerinde süper toparlayıcı bence selülit neyim dekalmıyor hem göbekde sarkma değil ama aşırı yumuşama olmuştu resmen vıcık vıcık gibiydi şimdilerde daha toplu sanki bunda aldığım 3 kilo da etkili aslında göbek için mekik en iyisi çekebilirsen çek ben boyun fıtığından dolayı yapamıyorum
Off sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuş

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/564911-gece-acikiyorum-s-7.html#post26856567

gıcıklar

Benim baba tarafından kuzenlerım de asırı zayıflar, 45 kıloyu gecmezler hatta bırı 40 kılo ama asırı sekılde yemıyo. Mıdesı almıyomus yemegı. Yaa bır ınsanın mıdesı nasıl almaz yemegı benım aklım almıyo. Bana ımkansız gelıyo vallaaılese tek sısman ben ve kardesım olunca çok göze çarpıyoruz. Hiç 40 kılo da hiç güzel gözükmüyo ama hayat boyu kilo problemi olmamış insanlara çok özeniyorum

Darısı basına umarım sen de benden cok verırsın

iyi akşamlar kızalr bugün kayın babamla araba falan kullandık iztuzu plajına gittik sahilde yürüdük ama malesef giderken kısır yaptım kayın babamın şeker var acıkır diye börekle anam bir ilke adım attım iztuzunda kısır yedik plajda çayla birlikte ne denir bana anca yuuuhhhhh

valla misafir gelince rejim mejim kalmıyo senaya yaza fuul doluyuz fazlaca vermem lazım allahtan akşamda yürüdük artıkın yarın bilemicem ne olcak haliimm
bu arada 4 gibi yedik akşam yemeği yemedim hafifletici sebeb olarak bu günün kaydına geçti:)))
herkez mutludur umarımmm yarına tartı yüzümüze gülsünn

afiyet olsun diyelim artık canım
kıskandım valla iztuzu çay kısır üçlüsünü:))
valla dondum ben bugün resmen hem hava soğuk bir de regl yaklaşıyor ben üşürüm bu dönemde

İyigecelerr tatlılar
Hamile değilmişim ! diyerek dalıyorum konuya.

Ultrasonda görünen kese benzeri şeyin bir kan pıhtısı olduğunu söylediler. Gebelik testleri tekrarlandı ama sonuç her zamanki gibi negatif :) Yani hamile değilim. Netlik kazanması beni çok sevindirdi, hamile olmadığım için için biraz tuhaf oldu üzüldüm, sanki kendimi hep hamileymişim gibi hissediyordum çünkü. Ama belirsizlikten kurtulmuş olmak içimi rahatlattı.

Artık niyetlendiğim gibi, kilo verdikten sonra hamile kalma işini deneyebilirim.

Hayirlisi olsun canim, dedigin gibi netlik kazanmasi iyi olmus,
Allah bütün isteyenlere zamanli nasip etsin insallah,

kizlar bende simdi $öyle köpüklü bir türk kahvesi yaptim ohh mis gibi ictik,
kahvelerle iceri gelince annem hayirdir kizim hazirlikmi yapiyon dedi :)))
babamda ooo hayirdir diyor,
bizim buralarda türk kahvesi öyle cok yapilmiyorda,
hatta ben daha yeni yeni ögrendim sayilir türk kahvesini

Çok üzüldüm, doktorsun sanırım, çok zor bir meslek.. Allah yardımcınız olsun, güç kuvvet versin..
Her ölüm erkendir derler, sanırım öyle..

Hayırlı haberlerle gel inşallah..

Minik kuşum halen uyumadığı için sohbete kalamıyorum, yarına inşallah :)

Herkeslere iç huzuru dolu, sağlıklı, deriinn ve güzel uykular diliyorum.

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrr :122:

Bugün malum misafirlerim vardı
Akşam üzerine kadar bir aradaydık sonra onları evlerine bırakıp büyük kızlar Foruma geçtik yine abonesi olduk resmen oranında
Hatun para biriktirmiş ille kendime okul çantası alacağım diye tuturdu.
Babamızla buluşana kadar küçük cimcimeyi oyun alanına oynattık sonrada bir kaç dükkana baktıktan sonra yine fanatik olduğu BJK mağazasından kendine bir sırt çanatsı aldı cadı
Allahtan taminimden daha az tuttu çantası ama tabi onlada yetinmedi gözüne birde eşortman takımı ve kalemlik kestirdi
Dedim onlarıda artık haftasonu alırız hem gezmeye bahanemiz hazır olur

Bu arada şu meşhur alamadığımız tazminatımızı çok şükür önümüzdeki günlerde alıyormuşuz :122: :122: :122:
İnanılmaz sevindim malum eşimin bana baş başa 3 günlükte olsa tatil sözü var
Ama bir yandan da kara kara düşünüyorum ya eşimin halası bakamam derse çocuklara sonuçta işe başlamıştı bir 10 günlüğüne ama bayramdan sonra devam ederse zor görünüyor.
Kv desen hayatta bakmaz hatta eşim bir ara söyleyelim gelsin bizim evde baksın dedi ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum ben yokken evimde yanlız olmasını çünkü daha evvel çok fazla evimi karıştırmıştı çamaşırlarıma kadar.
Emrivaki yapıp Ananneye getiriceğiz orada bakarsın desek zaten aaa annemle uğraşıyorum birde iki çocukla uğraşamam der Aslında eşimin teyzesi ( oda ananneyle aynı evde ) idare ederiz ne var getir nasılsa KVnin burada bir iş yaptığı yok bir tek günde iki kere Anannenin altını temizliyoruz birde iki kere yemek veriyoruz demişti ama bakalım haftasonu bir ziyaret edip şansımızı deniyeceğiz inşallah kabul ederde eşimin halası çalışırsa açıkta kalmayız
Eşimin Halasını tercih ederim aslına ama onada yük olmak istemem yoksa seve seve bakacağını biliyorum eyer çalışmıyorsa.
Kız kardeşimin zaten ikizler var çok çok zor olur ona ama eğer olmazsa idare etmeye çalışırım dedi fakat onada kıyamam hangi birini kollasın zaten ikizler haydut gibi

Ne olur bana dua edin de ya kv yada eşimin halası kabul etsin
Evlendiğimden beri balayımızda dahil eşimle şöyle iki günde olsa baş başa vakit geçirmedik onu boşverin tatil bile yapamadık adam gibi Geçen sene Akçay çok güzeldi ama yanlızdım, ondan önce taaa Antalyaya gittik amcamın yazlığına 3.cü günün akşamı zor kaçtık ki diğer günlerde bile hep sıkıntı vardı :26:
Bende bir kez olsun adam gibi hiç birşey düşünmeden bir tatil istiyorummmmmmmmmm

[/B][/COLOR]Cecocum aslm, bugun ikizlerle basin dertte anlasilan, olsun kizkardesinle hasret giderirsin

Sorma Güzelim yaa ev savaş alanına döndü resmen
Kız kardeşim yapmayın dedikce onlar daha beter azıttı çünkü biliyorlar kıyamıyorum onlara
Oğlan bir ara benim ufak kızın sandalyesiyle birlikte yere yapıştı
Kız bir ara benimkiyle kavga etti bizim küçük mercümek dövmek için peşinden koştu niye kitabımı aldın diye
Bir ara ikisi bir oldu benimkinin üzerine yattılar
Yemek yerken ikizler yemiyor diye bizim mercümek önlerinden herşeyi aldı ben yiyeceğim diye ( neresine yiyorsa kuru götlü ) bu sefer ikizler başladılar ağlamaya buse bizim yemeklerimizi aldı diye
Odanın her bir köşesine dağılan oyuncaklardan bahsetmiyorum bile

Çok gürültülü ama güzel bir gündü yinede
Eve dönünce ancak toparladım oyuncakları benim mercümekte okadar yorulmuşki iki saat evvel gece uykusuna yattı :122: :122:

Aramıza hoşgeldin
Umarım hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

Canım inşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönersin
İnan ben bile geçmişi okurken acayip heycan yaptım acaba gelip sonucu yazdımı diye
Rabbim inşallah sana mucizeyi nasip etmiştir

ebrummm smd, okudum yzını.. bende geleyim mi seninle?

yalnız mı gideceksin? bu korkunla tek bırakmam seni istersen

İşte benim iddadaşım yaaa Candır CAnnnnnnn
Rabbim sanada inşallah bu güzel yüreğine karşılık en kısa zamanda sağ sağlım bir kuzucuk nasip eder canım Meryemim

Hayırlısı güzelim dediğin gibi en azından netlik var ve sende artık daha güzel sağlıklı beslenmeye yoğunlaşabilirsin
Umarım hedefine ulaştığında da RAbbim sanada sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn

kim sinir olmaz ki bende oldum olası tahammül edemem bu insanlara birde derlerki amaann selin istesen verirsin ne var.çoğuyla görüşmüyorum neyseki benden çok yiyipte
ı geçmeyen arkadaşlarım var malesef

açık havada da ne gider çayla kısırr afyet bal şeker olsun ne diyelim.kıymalı makarna kısır üstüne türk kahvesi geçmişi okumak beni çok acıktırdı bu sefer:)

Neyse kızlar ben kaçtım yarın sabah yine doktor yolum görünüyor malum
İnşallah gelince bildirim yaparım ama yine ramazan davulu gibi hissediyorum kendimi ve inanılmaz midem yanıyor nedense :26:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hepinzi kocaman öpüyorum

bugün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnabahar salata mercimek çorbaası yedim veee leslie mide yaptım bugün toplamda 100dak spor yapmış oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek .Umarım kimse + ile karşılaşmaz .Ben yatıyorum hepinize iyi gecelerr muhabbetiniz bol olsun

ooo süpersin maşallah çok iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…