Selam yavru ceylanlarımm
okul çıkışı arkadaşlarla dışarı gittik , arabaya yakıt alayım , markete uğrayayım falan filan derken ancak gelebildim
Esoşumm bende çok haz etmem yumurtadan, ama DİYET KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYI BİLECEKSİN diyor bir atasözü
yani bi şekilde yiyorum kuzum , dün ekmek yoktu ama akşam ekmeğimide yaptım yulaf kepeğinden , bu sabah daha iyi oldu kahvaltı faslım
Ayçacım bende Ebru ve senin gibi düşünüyorum soğan kürü hakkında , bence bi dene inşAllah iyi gelir kuzum
bende şu bayramı atlatayım eşimin yanına gidip geleyim düşünüyorum soğan suyunu
merhaba tatlım hoşgeldin ,tabiki aramızda sana da yer var , şimdiden kolay gelsin
bende senin gibi evlendikten sonra baya bi kilo aldım , evlendiğimde 95 falandım , 5 ay sonrasında üst sınır olarak 106yı gördüm , 102 ile başladım serüvenime
nurgulumm canı m arkdasımm benımm tebrıkler tekrardann cnmm bnmmm ıyı olmanıza sevındmcok sukurınsll bu sfer kucagında gorecegımmm bebegınııı haydıiii akşamlar teyzoşlar bugün kontrolüm vardı dr. gittim bebişimin kesesini gördüm
yuvarlak gayet güzel sağlıklı görünüyor dedikalp atışı içinde hafta gidicem inşallah bu sefer sorunsuz olur:18:
keyffiiim keyiiff anlıyacağınızz
yaa ben bu pis boğazıma nasıl engel olacam biri bana akıl versin baharatlı ve tuzlu şeylere acaiip ilgim var
tutamıyorum kendimi
Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken
iyi akşamlar
bugün de 40 dk olsa da yürüdüm yağmurlu ve soğuktu hava
akşam da barbunyadan 3 kaşık kadar yedim 1 kase domates çorbası ve bol patlıcan salatası yoğurtlu
Off sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuş
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/564911-gece-acikiyorum-s-7.html#post26856567
canım yürüyüş özellikle kalça ve bacak bölgelerinde süper toparlayıcı bence selülit neyim dekalmıyor hem göbekde sarkma değil ama aşırı yumuşama olmuştu resmen vıcık vıcık gibiydi şimdilerde daha toplu sanki bunda aldığım 3 kilo da etkili aslında göbek için mekik en iyisi çekebilirsen çek ben boyun fıtığından dolayı yapamıyorumAsumancım ben de sana bunu soracaktım. benim göbeğim çok fazla, nerdeyse 10 cm sarkmış durumda. yürüyüş toparlıyor mu? sen de sarkma olmamış anladığım kadarıylai toparlanma da oldu mu acaba?
Off sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuş
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/564911-gece-acikiyorum-s-7.html#post26856567
canım bu ne, azap olsa gerek bizim hastanede var bu tip insanlar sinir oluyorum onlara öğlen bir ekmek yerler bir gr kilo yok yaaa bende takılıyorum onlara sizi çok seviyorum ama vesikalık boydan tahammülüm yok diye
canım sende harika kilo vermişsin darısı benim başıma ...
gıcıklar
iyi akşamlar kızalr bugün kayın babamla araba falan kullandık iztuzu plajına gittik sahilde yürüdük ama malesef giderken kısır yaptım kayın babamın şeker var acıkır diye börekle anam bir ilke adım attım iztuzunda kısır yedik plajda çayla birlikte ne denir bana anca yuuuhhhhh
valla misafir gelince rejim mejim kalmıyo senaya yaza fuul doluyuz fazlaca vermem lazım allahtan akşamda yürüdük artıkın yarın bilemicem ne olcak haliimm
bu arada 4 gibi yedik akşam yemeği yemedim hafifletici sebeb olarak bu günün kaydına geçti:)))
herkez mutludur umarımmm yarına tartı yüzümüze gülsünn
İyigecelerr tatlılar
Hamile değilmişim ! diyerek dalıyorum konuya.
Ultrasonda görünen kese benzeri şeyin bir kan pıhtısı olduğunu söylediler. Gebelik testleri tekrarlandı ama sonuç her zamanki gibi negatif :) Yani hamile değilim. Netlik kazanması beni çok sevindirdi, hamile olmadığım için için biraz tuhaf oldu üzüldüm, sanki kendimi hep hamileymişim gibi hissediyordum çünkü. Ama belirsizlikten kurtulmuş olmak içimi rahatlattı.
Artık niyetlendiğim gibi, kilo verdikten sonra hamile kalma işini deneyebilirim.
günaydın..
bir nöbeti daha atlattık derken 112 nin getirdiği 86 yaşındaki hastaya yarım saatten fazla müdahale ettiğim halde kurtaramadım..ailesi hala dışarıda ağlıyor..
bu meslek mutlu etmiyor beni artık..
evime gideyim de uyuyayım bari biraz...
hepinize mutlu günler
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
[/B][/COLOR]Cecocum aslm, bugun ikizlerle basin dertte anlasilan, olsun kizkardesinle hasret giderirsin
ben geldimmmmmm,ama kımsecıkler yok
merhaba arkadaşlar,aldım başımı gidiyorum benıde aranıza alın bayrama kadar hızlı bir şekılde,daha sonrasında da dengelı bı sekılde kılo vermem lazım.şuan 97 kıloyum
daha önce 1,takımla 83lere kadar inmiştim ama evlenıp ınanılmaz bir hızla geri aldım kılolarımı
aranızda banada yer açarmısınız
ebrummm smd, okudum yzını.. bende geleyim mi seninle?
yalnız mı gideceksin? bu korkunla tek bırakmam seni istersen
İyigecelerr tatlılar
Hamile değilmişim ! diyerek dalıyorum konuya.
Ultrasonda görünen kese benzeri şeyin bir kan pıhtısı olduğunu söylediler. Gebelik testleri tekrarlandı ama sonuç her zamanki gibi negatif :) Yani hamile değilim. Netlik kazanması beni çok sevindirdi, hamile olmadığım için için biraz tuhaf oldu üzüldüm, sanki kendimi hep hamileymişim gibi hissediyordum çünkü. Ama belirsizlikten kurtulmuş olmak içimi rahatlattı.
Artık niyetlendiğim gibi, kilo verdikten sonra hamile kalma işini deneyebilirim.
kim sinir olmaz ki bende oldum olası tahammül edemem bu insanlara birde derlerki amaann selin istesen verirsin ne var.çoğuyla görüşmüyorum neyseki benden çok yiyipteOff sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuş
iyi akşamlar kızalr bugün kayın babamla araba falan kullandık iztuzu plajına gittik sahilde yürüdük ama malesef giderken kısır yaptım kayın babamın şeker var acıkır diye börekle anam bir ilke adım attım iztuzunda kısır yedik plajda çayla birlikte ne denir bana anca yuuuhhhhh
valla misafir gelince rejim mejim kalmıyo senaya yaza fuul doluyuz fazlaca vermem lazım allahtan akşamda yürüdük artıkın yarın bilemicem ne olcak haliimm
bu arada 4 gibi yedik akşam yemeği yemedim hafifletici sebeb olarak bu günün kaydına geçti:)))
herkez mutludur umarımmm yarına tartı yüzümüze gülsünn
bugün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnabahar salata mercimek çorbaası yedim veee leslie mide yaptım bugün toplamda 100dak spor yapmış oldum bakalım yarın tartı ne gösterecek .Umarım kimse + ile karşılaşmaz .Ben yatıyorum hepinize iyi gecelerr muhabbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?