Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet epey uzaktaymışınız canım
resimlerini bekliyoruz böyle gidersen çok uzun sürmeyecek inşallah

İnşallah hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım koşu bandım bile şaşkına döndü 4senedir toplamda bir saat bile kullanılmamıştı aşırı ilgiden şımarmasından korkuyorum :)

gercektenmi cok sevindim :)yok kalıcıyım :)sizinle beraber kurtulacam inşallah bu kilolardan
peki yapmam gerekn özel bişey varmı
ayrıca cevap verdigin için tesekkür ederim :)

inşallah beraberce veririz canım kiloları
yapman gereken bizimle ne yaptığını ne yediğini paylaşmak canım
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz listemiz oluyor haftanın ilk 3ü dereceye giriyor
sen de 2 hafta düzenli paylaşım da bulunursan bildirimini de yaparsan 2hafta sonra listedesin

sağoool tatlıımm
Off sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/564911-gece-acikiyorum-s-7.html#post26856567
onlar şanslı yaratıklardan aaaaa tüh yaaaa bende alışmıştım valla :szz:neyse hayırlısı biraz daha zayıf hatun olda sonra göbüşü büyüt ben denedim olmadı ama hadi seni görelim bakalım oooooh misss afiyet olsunnn çok sewerim yanınada 2 tablet sütlü çikolata ama bize yurt dışından gelen kahve var hiç güzel değil çok iri oluyo ii çekilmemişler bide burdan alda iç

tesekkür ederim sen ne guzel vermişsin kilomuzda aynıymıs inşallah bende senin gibi veririm :)
ben daha önce hiç diyet yapmadım ondan cidden destege ihtiyacım var

inşallahhh 5hafta oldu benimde ciddi anlamda ilk diyetim cetvele göre -2 daha var gibi bakalım yarın sabahki sonuca göre yapıcam yeni cetvelimi:)

tesekkür ederim sen ne guzel vermişsin kilomuzda aynıymıs inşallah bende senin gibi veririm :)
ben daha önce hiç diyet yapmadım ondan cidden destege ihtiyacım var

inşallah verirsin canım
evet başlangıç kilolarımız aynı
burda günlük menülerini paylaşırsan bilgili olan arkadaşlar menünü yorumlar hatan varsa söyleriz nacizane tavsiyelerimizi de paylaşırız elimizden geldiğince
ben de daha önce diyet yaptım diyemem burdan önce tabii araştırdım bilen arkadaşlar da çok yardımcı oldular menülerime yorum yaptılar
düzenli yürümeye çalıştım ben çok da faydasını gördüm bir de bol suyu ihmal etme şimdilik bunlar söyleyebileceklerim aklına takılan ne varsa sor hepimiz yardımcı oluruz aile gibiyiz burda
sen de bikaç güni çinde görürsün zaten

çok guzelmiş insan listede ilk 3 e giriyim diye bile gaza gelir :))
o zaman yarın yazcam bildirimimi

merhaba :)grubunuz yeni kişilere acıkmı yoksa yeni kişi almıyormusunuz?

aliyoruz tabi hosgeldin aramiza,
bu arada direk ismin dikkatimi cekti
zukunft gelecek demek :) almanca
almanyadamisin sende merak ettim?

oooooh misss afiyet olsunnn çok sewerim yanınada 2 tablet sütlü çikolata ama bize yurt dışından gelen kahve var hiç güzel değil çok iri oluyo ii çekilmemişler bide burdan alda iç

sagol canim cikulata yemedim ama
valla bizde bi kahve var ama galiba o türkiyeden geldi
ahmet efendimi mehmet efendimi öyle bisey
türkiyeden hediye geldi galiba tam hatirlamiyorum

hoşgeldin zukunft
en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…