- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ooo süpersin maşallah çok iyi gidiyorsun
seli ankaranın neresindesin ben de ankara ayrancıdayım
karapürçekteyiz biz oldukça uzağız:)
biliyor musun bu tarafı eskiden köymüş sonradan şehirleşmiş
evet epey uzaktaymışınız canım
resimlerini bekliyoruz böyle gidersen çok uzun sürmeyecek inşallah
merhaba :)grubunuz yeni kişilere acıkmı yoksa yeni kişi almıyormusunuz?
hoşgeldin tabii ki alıyoruz yeterki kalıcı ol
Hoşgeldinnn doğru yerdesinn hepbirlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah
gercektenmi cok sevindim :)yok kalıcıyım :)sizinle beraber kurtulacam inşallah bu kilolardan
peki yapmam gerekn özel bişey varmı
ayrıca cevap verdigin için tesekkür ederim :)
sağoool tatlıımm
onlar şanslı yaratıklardanOff sinir oldum yaa. Millet gece kıymalı makarna yıyıp uzerıne yatıyomus gene de kilo almıyomuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/564911-gece-acikiyorum-s-7.html#post26856567
aaaaa tüh yaaaa bende alışmıştım vallaİyigecelerr tatlılar Hamile değilmişim ! diyerek dalıyorum konuya. Ultrasonda görünen kese benzeri şeyin bir kan pıhtısı olduğunu söylediler. Gebelik testleri tekrarlandı ama sonuç her zamanki gibi negatif :) Yani hamile değilim. Netlik kazanması beni çok sevindirdi, hamile olmadığım için için biraz tuhaf oldu üzüldüm, sanki kendimi hep hamileymişim gibi hissediyordum çünkü. Ama belirsizlikten kurtulmuş olmak içimi rahatlattı.Artık niyetlendiğim gibi, kilo verdikten sonra hamile kalma işini deneyebilirim.
oooooh misss afiyet olsunnn çok sewerim yanınada 2 tablet sütlü çikolata ama bize yurt dışından gelen kahve var hiç güzel değil çok iri oluyo ii çekilmemişler bide burdan alda içHayirlisi olsun canim, dedigin gibi netlik kazanmasi iyi olmus,Allah bütün isteyenlere zamanli nasip etsin insallah,kizlar bende simdi $öyle köpüklü bir türk kahvesi yaptim ohh mis gibi ictik,kahvelerle iceri gelince annem hayirdir kizim hazirlikmi yapiyon dedi :)))babamda ooo hayirdir diyor,bizim buralarda türk kahvesi öyle cok yapilmiyorda,hatta ben daha yeni yeni ögrendim sayilir türk kahvesini
tesekkür ederim sen ne guzel vermişsin kilomuzda aynıymıs inşallah bende senin gibi veririm :)
ben daha önce hiç diyet yapmadım ondan cidden destege ihtiyacım var
tesekkür ederim sen ne guzel vermişsin kilomuzda aynıymıs inşallah bende senin gibi veririm :)
ben daha önce hiç diyet yapmadım ondan cidden destege ihtiyacım var
inşallah beraberce veririz canım kiloları
yapman gereken bizimle ne yaptığını ne yediğini paylaşmak canım
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz listemiz oluyor haftanın ilk 3ü dereceye giriyor
sen de 2 hafta düzenli paylaşım da bulunursan bildirimini de yaparsan 2hafta sonra listedesin
oooooh misss afiyet olsunnn çok sewerim yanınada 2 tablet sütlü çikolata ama bize yurt dışından gelen kahve var hiç güzel değil çok iri oluyo ii çekilmemişler bide burdan alda iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?