Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba :)grubunuz yeni kişilere acıkmı yoksa yeni kişi almıyormusunuz?

hoş geldin..bana sorarsan burası mevlana kapısı gibi.yanlış ifade etmeyeyim.'gel ne olurasa olsun gel!ister yüz kez
zayıflıyacağım diye tövbe et.ister yüz kez dön tövbenden diyeceğim ama yok,gelmişken burdakilerin desteğiyle amacına erişirsin.acele yazıyorum
bu yüzden ifadem düşük oldu.tekrar hoşgeldin.

Yine geç geldim..kimsecikler yok..yarın gece evime dönüyorum..cumartesi sabah allahın izniyle
yuvama kavuşacağım..yüküm bayağı ağır..
şimdi Yena'ya özel mesaj attım .kilo bildirimi için.
o ara okumadığım bir mesajı farkettim.geçen hafta kendime özel mesaj göndermişim?????
kilo bildirimi için..ne halde olduğumu yeni anladım..şimdiden bildirim yapayım.
kilo:96.900
spor yok..ama hergün 3 kat aşağı,3 kat yukarı defalarca inip çıkmaktan pek halim de kalmadı..
pazara kadar bana müsaade..
inşallah eksilerle dolu bir hafta yaşarsınız..

merhaba;

bende bu gruba katılmak istiyorum çünkü birilerinin desteğine ihtiyacım. bir ay önce bursa doruk yıldırım hastanesinde bir diyetisyene gitmiştim. bana bir liste verdi elimden geldiğince uymaya çalıştım. ama regl dönemime geldiği için canım çok tatlı istedi ve bende bitter çikolata yedim listemden hariç birde bir kaç kez akşam yemeklerini listenin dışında birşeyler yiyerek geçirdim. bir ayın sonunda verdiğim kilo ise çok üzücüydü benim için; 1 kg. 100 gr. verebilmişim bir ayın içinde tam bir hayal kırıklığı oldu... ( bu arada gün içindeki hareketim neredeyse sıfır... masa başı çalışıyorum ve işe gidip gelirkende servis kullanıyorum )

Dün tekrar gittiğimde bana biraz az olmuş ama moral bozmayalım devam edelim dedi. tabi birazda listemde eksiltmeler yaptı...

ha birde yürüyüş verdi ilk ayımda yürüyüş vermiyorum demişti. yürüyüş yapamazsan da evde internetten "walk at home" diye bir site var oradaki kadının yaptıklarını evde yap etkili olacaktır dedi..

buraya yazmamın amacı birbirimize destek olmamız ben motivasyonumu yitirmek üzereyim çünkü nolur bana yardımcı olun

şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)

günaydın hanımlarrr
elma diyetimin 4,günü bugün yarın sabah tartılacagım ve cok merak edıyorum sonucu
umarım en azından 2 kılo vermıs olurum

canım malesef "birkaç akşam dışarda yemek" ve "bitter çikolata yemek" bir ayda vereceğin 4 kgmı, 1 kgma indiriyor işte. üzülmemelisin bence bu duruma, hatalarının farkına varmışsın ne güzel. listeyi uygulamaya firesiz devam edip denemelisin bence. bugün bu topikte bildirim günü, istediğin ilgiyi göremeyebilirsin yoğunluktan. ama birkaç gün aramıza katılmaya çalış arada sırada, önce sessiz takip ederek. topikteki arkadaşlık gözünü korkutmasın. kalabalık ama samimi bir topik burası. kalıcı olmaya gayret edersen sen de aramızda yer bulursun. Azmin hiç bitmesin.

birşey merak edıyorum arkadaşlar
kilosu çok fazla olup yanı böyle 90-100lerde olup uzun süre diyet yapmayıp veya yaptıgı diyetleri bikaç günden fazla sürdüremeyip
gerçek anlamda diyete başladıgı anda umutsuzluga kapılan oldumu aranızda?
sanki veremıycek gibi hisseden,bu işi başaramıycam,veremıyorum,yapamıyorum diyen?
ciddi manada diyet yaptıgı halde ilk günler yada haftalarda umutsuzluk yaşayan??
geçen yıl kılo verdım aslında ama şu bikaç gündür umutsuzluk oluştu içimde sankı veremıycem sankı hep kılolu kalıcam gibi
özellıkle burda 100-110 kılo olup 80lere inenleri gördüm..
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var,sabır idolüm olun

Günaydın kızlar,
bu hafta sporum 180 dakika, kilom ise 85.6 kg. geçen haftadan 1500 gr daha hafifim. tabi o hafta +500 grdım. neyse sağlık olsun. Asuman ve Yena şimdiden ellerinize sağlık arkadaşlar.

bu arada sanırım bu hafta da kilo bildirimimizi Yenacığıma özel mesajla yapıyoruz. buraya yazıp mesaj yollamayı ihmal etmeyin kızlar. yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.

Son düzenleme:
günaydın kızlar!!!
hayırlı cumalar olsun.
bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta 92,5
bu hafta 90,5
spor var haftada 360 dakika yüksek tempoda popimden ter akana kadar yürüyüş :)

bu arada arkadaşlar iki grupta birden yer almamın bi sakıncası var mı acaba bilgim yok da bu konuda.

Günaydın
Şimdi geldim hastaneden kan verdim yine.Dün gittim doktora bu sefer temkinli davrandı.Yarın kan ver sağlıklı bir şekilde 2 ye katlarsa başlarız iğne ve ilaçlara dedi.Sonuçlar saat 2 de çıkacak.Bakalım hayırlısı artık...

Bu arada hayırlı cumalar

kilo bildirimi

Geçen hafta : 83,500
Bu hafta : 83,500

Aynıyım...Ama dün heyecandan pek bişey yiyemedim.Artıdaysam bile aynıya düşmüş olabilirim:))

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah sabah yine doktorun yolunu tuttum ve çok şükür doktorum tahlil sonuçlarından çok memnun kalmış
Ürenin sınırların altında çıkmış olması bile böbreklerde sorun olmadığını gösteriyormuş
Bu arada bana birde atarax yazdı gece uykularımı düzenlemek için birde asabiliğim için
Geldikten sonra Anneme dedim atarax verdi diye anaaa dedi şaşırdı Pammıh gibi olmam için verdi dedimde nasıl gülüyor
Kronik kabızlığım için Bekunis kullanmam gerekiyormuş 6 ay boyunca umarım işe yarar yine davul gibiyim bu ara.
Birde insülin direnci için glukophage 1000 mga devam
Sabret eninde sonunda vucudun pes edip kilo verecek dedi doktor :122: :122: Artık başkada çarem yok ya bari sağlıklı beslenmeye devam edeyimde sporuda ekleyince kesin bir fark olur inşallah

merhaba :)grubunuz yeni kişilere acıkmı yoksa yeni kişi almıyormusunuz?

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız

Sende aramıza hoşgeldin
Emin ol burada motivasyon adına ne ararsan var
İnşallah hepbirlikte şu kilolardan kurtulacağız

Canım emin ol bendimde senden farkım yok ve çok uzun zamandır aynı yerde sayıyorum
İnan yazdığın her tür duygu halini yaşadım hatta bazen yine yaşıyorum ama sonra kendimi toplayıp yaw ne olursa olsun 2 sene sonrada olsa bu kilolardan kurtulacaksın yeterki sabırlı ol sonuçta almak yıllarımı aldıysa vermekte belki yıllarımı alacak ama eninde sonunda gidecek bu kilolar başka çaresi yok
Sende ne olursa olsun umutsuzluğa kapılma RAbbimin izniyle eninde sonunda bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız

Anammmm bende dünden beri sonuçu merak ediyorum
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım. Rabbim gönlünden geçeni sana hayırlı kılsın ....Aminnnnnnnnnnn

Ebrucum inşallah hakkında hayırlısı canım. bebek olup olmadığı 2den sonra belli olacak sanırım. çok dua ettim senin için dün gece. inşallah senin için hayırlısı neyse o olur canım benim. moralini yüksek tut sen ne olursa olsun. seni seviyoruz biz.

Cecoşum sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım. inşallah yakında tartı patır patır eksileri gösterecek sana. geçmişler olsun tekrardan.

çikulata olmassss zateennn

hoşgeldin canım umarım bütün fazlalıklarından kurtulursun ama şunu bil herşey beyinde bitiyor
kendine yani boğazına hayır demeyi öğrendiğin zaman herşey tamamdır

hakkında hayırlısı olsun tatlım bizi habersiz bırakma umarım iii haberlerle sonuçlanır
niye böle bişi oldu acaba sen son düşükten sonra kan değerlerine baktırdın mı sıfırlanmışmı diye:26::26:

Bu arada kilo bildirimimide yapayım

Geçen hafta 112 kg
bu hafta 112.6 kg

Fark + 0.6 kg ( Allah beni davul etmesin bir hafta veriyorsam bir sonraki iki hafta alıyorum nasıl bir dengesizlikse )

Neyse bayram sonrası kendimi iyice 50.000 bakımına alıyorum
Epilasyon yaptıracağımmmmmmm
Spor salonuna başlıyacağımmmmm
Yüzmeye başlıyacağımmmmm
ve en önemlisi bunların hepsini yapınca ZAYIFLAYACAĞIMMMMMMMMMMMMMM :122: :122: :122: :122:

Artık bayramdan sonra bukadar çabaladıktan sonra kilo veremezsem de yuh artık olmadı artık mideyi komple söktürürüm yada ağzımı diktireyim

Günaydınlar kızlar... Dün pek uğrayamadım, umarım herkes iyidir. Bildirimim hiç keyifli değil. Oldukça dikkatli gitmeme rağmen aynıyım Şöyle 300-400 gr vermiş olsam, o bile motivasyon olacaktı bana

Spor: 180 dk yürüyüş, 120 mekik (5 günlük toplam)

Yena'ya meaj olarak da atayım şimdi. Biraz da geçmişe göz gezdireyim, kim ne yapmış bakayım, umarım tüm bildirimler güzel olur bugün...

günaydın hanımlarr
öncelikle kilomu bildireyim hemen.

geçen hafta: 86,0
bu hafta:85,8
giden (-) 200 gr.

neyse ki benim için psikolojik sınır olan 85.li bir rakam gördüm.
gerisi gelir Allah'ın izniyle.
hemen şımardım yalnız az önce yarım elmalı kurabiye yedim ,arkadaş yapıp getirmiş.

biraz da spor yapmaya başlasam hiç fena olmucak aslında. evde bisiklet var onu sürsem keşke :44:
...

sizler nasılsınız inşallah (-)si bol bir hafta olur hepimiz için ..
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…