merhaba :)grubunuz yeni kişilere acıkmı yoksa yeni kişi almıyormusunuz?
merhaba;
bende bu gruba katılmak istiyorum çünkü birilerinin desteğine ihtiyacım. bir ay önce bursa doruk yıldırım hastanesinde bir diyetisyene gitmiştim. bana bir liste verdi elimden geldiğince uymaya çalıştım. ama regl dönemime geldiği için canım çok tatlı istedi ve bende bitter çikolata yedim listemden hariç birde bir kaç kez akşam yemeklerini listenin dışında birşeyler yiyerek geçirdim.bir ayın sonunda verdiğim kilo ise çok üzücüydü benim için; 1 kg. 100 gr. verebilmişim bir ayın içinde tam bir hayal kırıklığı oldu... ( bu arada gün içindeki hareketim neredeyse sıfır... masa başı çalışıyorum ve işe gidip gelirkende servis kullanıyorum )
Dün tekrar gittiğimde bana biraz az olmuş ama moral bozmayalım devam edelim dedi. tabi birazda listemde eksiltmeler yaptı...
ha birde yürüyüş verdi ilk ayımda yürüyüş vermiyorum demişti. yürüyüş yapamazsan da evde internetten "walk at home" diye bir site var oradaki kadının yaptıklarını evde yap etkili olacaktır dedi..
buraya yazmamın amacı birbirimize destek olmamız ben motivasyonumu yitirmek üzereyim çünkü nolur bana yardımcı olun
şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)
merhaba :)grubunuz yeni kişilere acıkmı yoksa yeni kişi almıyormusunuz?
merhaba;
bende bu gruba katılmak istiyorum çünkü birilerinin desteğine ihtiyacım. bir ay önce bursa doruk yıldırım hastanesinde bir diyetisyene gitmiştim. bana bir liste verdi elimden geldiğince uymaya çalıştım. ama regl dönemime geldiği için canım çok tatlı istedi ve bende bitter çikolata yedim listemden hariç birde bir kaç kez akşam yemeklerini listenin dışında birşeyler yiyerek geçirdim.bir ayın sonunda verdiğim kilo ise çok üzücüydü benim için; 1 kg. 100 gr. verebilmişim bir ayın içinde tam bir hayal kırıklığı oldu... ( bu arada gün içindeki hareketim neredeyse sıfır... masa başı çalışıyorum ve işe gidip gelirkende servis kullanıyorum )
Dün tekrar gittiğimde bana biraz az olmuş ama moral bozmayalım devam edelim dedi. tabi birazda listemde eksiltmeler yaptı...
ha birde yürüyüş verdi ilk ayımda yürüyüş vermiyorum demişti. yürüyüş yapamazsan da evde internetten "walk at home" diye bir site var oradaki kadının yaptıklarını evde yap etkili olacaktır dedi..
buraya yazmamın amacı birbirimize destek olmamız ben motivasyonumu yitirmek üzereyim çünkü nolur bana yardımcı olun
birşey merak edıyorum arkadaşlar
kilosu çok fazla olup yanı böyle 90-100lerde olup uzun süre diyet yapmayıp veya yaptıgı diyetleri bikaç günden fazla sürdüremeyip
gerçek anlamda diyete başladıgı anda umutsuzluga kapılan oldumu aranızda?
sanki veremıycek gibi hisseden,bu işi başaramıycam,veremıyorum,yapamıyorum diyen?
ciddi manada diyet yaptıgı halde ilk günler yada haftalarda umutsuzluk yaşayan??
geçen yıl kılo verdım aslında ama şu bikaç gündür umutsuzluk oluştu içimde sankı veremıycem sankı hep kılolu kalıcam gibi
özellıkle burda 100-110 kılo olup 80lere inenleri gördüm..
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var,sabır idolüm olun
Günaydın
Şimdi geldim hastaneden kan verdim yine.Dün gittim doktora bu sefer temkinli davrandı.Yarın kan ver sağlıklı bir şekilde 2 ye katlarsa başlarız iğne ve ilaçlara dedi.Sonuçlar saat 2 de çıkacak.Bakalım hayırlısı artık...
Günaydın
Şimdi geldim hastaneden kan verdim yine.Dün gittim doktora bu sefer temkinli davrandı.Yarın kan ver sağlıklı bir şekilde 2 ye katlarsa başlarız iğne ve ilaçlara dedi.Sonuçlar saat 2 de çıkacak.Bakalım hayırlısı artık...
aliyoruz tabi hosgeldin aramiza,
bu arada direk ismin dikkatimi cekti
zukunft gelecek demek :) almanca
almanyadamisin sende merak ettim?
sagol canim cikulata yemedim ama
valla bizde bi kahve var ama galiba o türkiyeden geldi
ahmet efendimi mehmet efendimi öyle bisey
türkiyeden hediye geldi galiba tam hatirlamiyorum
merhaba;
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?