Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hafta içi 90.7 yı görmuştum tartıda ama bu sabah öyle olmadı. Regl dönemı basladı onun etkısı herhalde 91.3 çıktım tartıda. Yena ya özel mesaj ile mı bıldıreceğiz yıne kızlar...

Spor hıç yok

herkese mutlu hafta sonları

Umutcum bu hafta yeni düzene alışıyordur vücudun, eminim önümüzdeki hafta 1 kgdan fazla vereceksin böyle devam ettiğinde. moralini bozma lütfen canım. eminim alacaksın emeklerinin karşılığını.

acaba dönemsel ödem falan mı söz konusu. bitki çaylarından destek alsan? ben doğadanın 7 otlu bitki çayından içiyorum her gün 1 fincan. bi denesen belki iyi gelir sana da.

öncelikle herkese hayırlı cumalar dilorum bütün dualarınız kabul olması dileğiyle

kilo bildirimi:)))
3 hafta önce :: 86.7
bu haftaaaa::86
çok sewindim kilo almamışım oysaki kendimi kocaman hissediyorum

Canım Allah razı olsun.Senin aracılığınla hepinize çok teşekkür ederim.bende sizleri seviyorum çok...

Canım son düşükten sonra baktırdım tabi baktırmam mı.Sıfırlanmıştı tamamen.Hatta alttan muayene bile oldum temiz dedi doktorum ve bu ay korun regl olunca bakarız demişti.Yani şimdi olursa eğer yeni bir gebelik başlangıcı var.parça falan kalmamıştı yani...

ebru'cum kan testinde bebiş görünmüş.
anlattığın kadarıyla karşık bir durum galiba hakikaten.
yani 1 hafta önceki durumdan sonra hemen kan testinde çıkar mı bilmiyorum ben de :44:

ama hakkında hayırlısı olsun canım umarım sağlıklı bir bebiş vardır içerde
..

tomurcuk çok sevindim canım ,hamilemisin ,allahım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın seninde benim gibi bir oğlun olur,adınıda can koyarsın

Günaydin kizlaaaaaaaaaar
ay okadar cisim gelmisti okadar gelmistiki, uyandirdi beni uykumdan ve uyutmadi, karnim resmen kocaman oldu ve agrimaya baslamisti
dayanamadim kalktim gittim valla napim uykumda kacti neyse zaten gec olmus

kilo bildirimi yapayim, gecen haftaya göre (yani 2 hafta öncesine göre, cünkü gecen hafta tartilmayi unutmustum)
bikac gram fazla cikmisim, ama ayi ekside kapaaticam sanirm neyse bakalim

2 hafta önce 97.9
bugun 98,4 ciktim
500 gram artidayim, ama oda gidecek offffff yetti gayri

Sağolasın canım.Allah razı olsun.İnşallah sağlıklıdır.Karışık bir durum evet ama doktor 1 hafta öncesinden olmaz daha önce kaçamak olmuştur dedi :)) Bakıcaz artık duruma bugün 2 desonuç çıkacak 2 ye katlarsa iyi.Ve tabi keseyi görüp kalp atışını da duymak.Son kanamam 30 ağustosta olmuştu.O tarihe göre 6 haftalık görünüyor.Sanırım geç yumurtladım ve geç döllenme oldu.eğer olduysa tabi.Bi de boş gebelikten korkuyorum.Kese oluşuyor ama içi boş olup embriyo oluşmuyor.Kürtajla alınıyor kese.Olumsuz olmak istemiyorum ama yaşadıklarım sevinmeme el vermiyor

kızlar,herkese merhaba

bu haftaki kilom 85,1

geçen hafta :87,3

verilen kilo :2,200

kızlar bende iştah filan kalmadı,yemek yemeye vaktim yok,çok yoğunum,bu arada akşam yemeklerini tamamen kaldırdım,öğlen yemeğini saat 4-5 gibi yiyince akşam yemiyorum,sadece 1 tane meyve,ayrıca düzenli maydonoz suyu içiyorum,yanlız cildim çok kötü niye öyle oldu bilmem

Tünaydınlar, hayırlı cumalar canlar !
Bu mübarek cuma günü rabbim tüm dileklerinizi dualarınızı kabul etsin, hastalara şifa, dertlilere deva versin inşallah..

Nurgu'cum valla bende kendimi hamile sandım baya baya :) Ama olmadı, kısmet değilmiş. Allah hayırlı vakitlerde sağlıklı bir evlat daha versin inşallah bana. Ve tabi isteyen herkese..
Tomurcuk, hayırlı haberlerle gel inşallah. Bundan öncekiler aksi gitti diye bu da aksi gidecek değil, pozitif düşünelim pozitif olsun.

Cecoo, siz kocanla tatile gidin bebelerine ben bakarım arkadaşım, 3 gün ev savaş alanına döner ama olsun :)

Kilo bildirimimi yapayım utanarak..
Yediğimden değil vallahi, sanıyorum regl olamadığım için böyle çıkıyorum

Geçen hafta 101
Bu hafta 102
+1 kg

Bööhhüüü (

herkese hayırlı cumalar dilerim
bu hafta az çok dikkat ettim aynı kalmışım şükür diyelim
haftaya umudumuz devam etmekte tabii
yenaya mesaj attım bildirimimi

merhabaaa....
YENA... geç kaldım sanırım.. ama bir şey kaybetmedim...
kilom aynı 85,5
spor 120 dakika...

sevgiler...

selam kızlar bildirimi yapıp kaçıyım annemle ilgilenmem lazım

geçen hafta=>109,8
bu hafta=>108,0
spor=>550dak

dün daha düşük çıkmıştım aslında ama kendimi bu hafta 90a düşmüş gibi hissediyorum sporda vucüdumu süper toparladı:)

yenacım bana kasımın 2 sine kadar izinli yaz beynimi ikna etmem lazım kilo veremiyorum dedikçe kilo alıyorum tartıya çıkıp az fazla görünce hepten yıkılıyorum morelim bozuluyor 5 gün karatay diyeti yaptım tam tersi kilo aldım kendimden bişe anlamadım yemedikçe alıyorum bu sefer ellimdeki dr .listesine uymak istiyorum eger yine kilo alırsam artık düzgün bir dr gidip insülin direncine baktırmak aranızda insülin direnci tahlili yapan varmı ,7 ay önce yaptırdıgım tahlilerim var acaba içinde oda varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…