Günaydınlar kızlar... Dün pek uğrayamadım, umarım herkes iyidir. Bildirimim hiç keyifli değil. Oldukça dikkatli gitmeme rağmen aynıyımŞöyle 300-400 gr vermiş olsam, o bile motivasyon olacaktı bana
Spor: 180 dk yürüyüş, 120 mekik (5 günlük toplam)
Yena'ya meaj olarak da atayım şimdi. Biraz da geçmişe göz gezdireyim, kim ne yapmış bakayım, umarım tüm bildirimler güzel olur bugün...
Ebrucum inşallah hakkında hayırlısı canım. bebek olup olmadığı 2den sonra belli olacak sanırım. çok dua ettim senin için dün gece. inşallah senin için hayırlısı neyse o olur canım benim. moralini yüksek tut sen ne olursa olsun. seni seviyoruz biz.
çikulataolmassss zateennn
hakkında hayırlısı olsun tatlım bizi habersiz bırakma umarım iii haberlerle sonuçlanır
niye böle bişi oldu acaba sen son düşükten sonra kan değerlerine baktırdın mı sıfırlanmışmı diye:26::26:
Canım Allah razı olsun.Senin aracılığınla hepinize çok teşekkür ederim.bende sizleri seviyorum çok...
Canım son düşükten sonra baktırdım tabi baktırmam mı.Sıfırlanmıştı tamamen.Hatta alttan muayene bile oldum temiz dedi doktorum ve bu ay korun regl olunca bakarız demişti.Yani şimdi olursa eğer yeni bir gebelik başlangıcı var.parça falan kalmamıştı yani...
ebru'cum kan testinde bebiş görünmüş.
anlattığın kadarıyla karşık bir durum galiba hakikaten.
yani 1 hafta önceki durumdan sonra hemen kan testinde çıkar mı bilmiyorum ben de :44:
ama hakkında hayırlısı olsun canım umarım sağlıklı bir bebiş vardır içerde
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?