- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ebrucum anneme gidicem senin sonuçları bekliyorum, inşallah güzel bir haber verirsin bize :))
ebrucum hayırlısı diyorum senin için şu mübarek cuma vaktinde rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla
Ebrucum anneme gidicem senin sonuçları bekliyorum, inşallah güzel bir haber verirsin bize :))
canım hoşgeldin aramıza bende bursalıyım . doruk a bizde gidiyoruz ama ben hiçbir zaman memnun kalmadım.. diyetisyene hiç gitmedim ama diğer doktorlardan memnun kalmadım.. tamamen ticaret amaçlı çalışıyorlar diye düşünüyorum..evimize yakın diye sık sık gidiyoruz ama her seferinde hayal kırıklığı oluyor..merhaba;
bende bu gruba katılmak istiyorum çünkü birilerinin desteğine ihtiyacım. bir ay önce bursa doruk yıldırım hastanesinde bir diyetisyene gitmiştim. bana bir liste verdi elimden geldiğince uymaya çalıştım. ama regl dönemime geldiği için canım çok tatlı istedi ve bende bitter çikolata yedim listemden hariç birde bir kaç kez akşam yemeklerini listenin dışında birşeyler yiyerek geçirdim.bir ayın sonunda verdiğim kilo ise çok üzücüydü benim için; 1 kg. 100 gr. verebilmişim bir ayın içinde tam bir hayal kırıklığı oldu... ( bu arada gün içindeki hareketim neredeyse sıfır... masa başı çalışıyorum ve işe gidip gelirkende servis kullanıyorum )
Dün tekrar gittiğimde bana biraz az olmuş ama moral bozmayalım devam edelim dedi. tabi birazda listemde eksiltmeler yaptı...
ha birde yürüyüş verdi ilk ayımda yürüyüş vermiyorum demişti. yürüyüş yapamazsan da evde internetten "walk at home" diye bir site var oradaki kadının yaptıklarını evde yap etkili olacaktır dedi..
buraya yazmamın amacı birbirimize destek olmamız ben motivasyonumu yitirmek üzereyim çünkü nolur bana yardımcı olun
şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)
Özlemciğim geçmişi okurken mesajını gördüm ne güldüm anlatamamUmutcugum malatyadan dondukten sonra mutlaka gıdıcem bu ekolojık pazara. Bakalım sadece adı mı ekolojık yoksa kendısı de ekolojık mı:)) En azından kendıme alırım, esım yesın hormonlu seylerıYok yok kıyamam ben ona o da yesin demi. Yumurtamı felan da alırım hem
Canım, çok sevindim sorunsuz devam ediyor olmanıza.Güldürdün beni meyra.:) Alllahta seni güldürsün...
İş yorucu gidiyor..
ev ve iş olunca yorucu..
Ama şikayetçi değilim..
Çocuklarımı gözlemliyorum hep,eşimi de tembihliyorum farklı bir durum varmı diye..
Herşey çok yolunda şükür..
aşırı yoruluyorum ama mutluyum.:)
Ben ilk çıktığı zaman araştırıp forumlarda yorumları okumuştum. Şimdi detayları çok iyi hatırlamıyorum ama 3 nokta kafama takılmıştı, ilki pişirme süresiydi. Bir saate yakın zamanda pişiriyorduhanımlar konumuzla alakasız ama uzun zamandır almak istediğim bi mutfak malzemesi.
kullanan var mı? düşünceleriniz nedir ?
bi arkadaşım çok memnun ama başka görüşler de almak isterim ucuz bi ürün diil çünkü :44:
[h=1]Sağlıklı Beslenmede Tefal Devrimi! Hamur İşlerinden Tatlılara Sayısız Yiyeceği Sıcak Hava Teknolojisiyle Pişiren Tefal Actifry Plus 550 TL Yerine 339 TL![/h]
Ebrucuğum okuyunca ben de çok şaşırdım ve meraklandım. İlk aklıma gelen "önceki düşükten parça mı kaldı" düşüncesiydi ama sonra yazmışsın, gerekli kontroller yapılmış, bu imkansız. Bir hafta önceki ilişkiden 500 bhcg çıkması da imkansız, çünkü bhcg zaten 9. gün filan salgılanmaya başlıyor, ilk günlerde 5-10 gibi düşük değerde oluyor, ikiye katlasa dahi 500 gibi yüksek bir değere ulaşması imkansız. Bu değere çıkması için şüpheli ilişkinin üstüne 14-15 gün geçmesi gerek diye biliyorum ben. İnşallah biyokimyasal gebelik değildir. Korunmalı ilişkilerde de düşük de olsa gebelik ihtimali oluyor, böyle bir ihtimal gerçekleşmiştir ve her şey çok güzel gider inşallah.Kızlar karmakarışığıımmmmmmm
Biraz önce doktora gittim dün tahlil verdiğim devlet hastanesine ve bhcg 500 çıkmışşHamilesin dedi bana.Dedim ki hocam korunduk biz imkansız Doğal yolla korunduysanız imkansız diye bişey yok dedi.Çok kafam karışık yalancı gebelik mi diyorum boş gebelik falan mı emin olamıyorum.Kendi özel doktoruma randevu aldom.Akşam ona görünücem.Çok korkuyorum sevinemedim hiç.Bi terslik olduğunu düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim heyecanımı hafifletmek için.ben öyle veya böyle hep tesadüfen öğreniyorum ve sonu hüsranla bitiyor.4 hamileliktede böyle oldu.bilinçli bir gebelik yaşayamadım hiç.şimdide boş gebelik olmasından çok korkuyorum.korunduğumuz için döllenme olmamış olabilir.
Parmaklarım karışıyor yazarken
Hayırlısı olsun canım. Neyse ki önemli bir şey değilmiş. Geçmiş olsun. Burukluk yaşadığına göre yeni bir bebek fikrine adapte olmuşsun, kiloları azimle vermek için güzel bir sebep :) Sağlıkla verir ve dilediğin zaman hamile kalırsın inşallah.İyigecelerr tatlılar
Hamile değilmişim ! diyerek dalıyorum konuya.
Ultrasonda görünen kese benzeri şeyin bir kan pıhtısı olduğunu söylediler. Gebelik testleri tekrarlandı ama sonuç her zamanki gibi negatif :) Yani hamile değilim. Netlik kazanması beni çok sevindirdi, hamile olmadığım için için biraz tuhaf oldu üzüldüm, sanki kendimi hep hamileymişim gibi hissediyordum çünkü. Ama belirsizlikten kurtulmuş olmak içimi rahatlattı.
Artık niyetlendiğim gibi, kilo verdikten sonra hamile kalma işini deneyebilirim.
Biraz ödem olduğunu düşünüyorum Esracım, hem regl zamanım yaklaşıyor hem de su içmeyi epey azalttım bu aralar. Büyük bir bardağım var, onunla 3 bardak ya içiyorum ya içmiyorum. Dün 2 bardak içtim örneğin. Normal bardakların 2 katı su alıyor, yani 4 bardak suyla kapattım dün günü.Umutcum bu hafta yeni düzene alışıyordur vücudun, eminim önümüzdeki hafta 1 kgdan fazla vereceksin böyle devam ettiğinde. moralini bozma lütfen canım. eminim alacaksın emeklerinin karşılığını.
acaba dönemsel ödem falan mı söz konusu. bitki çaylarından destek alsan? ben doğadanın 7 otlu bitki çayından içiyorum her gün 1 fincan. bi denesen belki iyi gelir sana da.
Kız şimdi farkettim.Benim sonucu öğrenmek için mi annene gitmiyorsun.Allah iyiliğini versinCanım yaaa Programını bozma sen.Olumsuz bişey olursa keyfin kaçmasın.Git anneciğine
canım hoşgeldin aramıza bende bursalıyım . doruk a bizde gidiyoruz ama ben hiçbir zaman memnun kalmadım.. diyetisyene hiç gitmedim ama diğer doktorlardan memnun kalmadım.. tamamen ticaret amaçlı çalışıyorlar diye düşünüyorum..evimize yakın diye sık sık gidiyoruz ama her seferinde hayal kırıklığı oluyor..
Biraz ödem olduğunu düşünüyorum Esracım, hem regl zamanım yaklaşıyor hem de su içmeyi epey azalttım bu aralar. Büyük bir bardağım var, onunla 3 bardak ya içiyorum ya içmiyorum. Dün 2 bardak içtim örneğin. Normal bardakların 2 katı su alıyor, yani 4 bardak suyla kapattım dün günü.
Evde yeşil çay ve farklı birki çayları var, içsem iyi olur aslında ama alışmayınca eli gitmiyor insanın. Geçen sene günde 2 fincan yeşil çay içiyordum çok da faydasını görmüştüm sağlık ve sindirim bakımından. Hatırlattığın için sağol, zorla morla içmeye çalışayım.
Aslında disiplinli gitsem hiç böyle olmaz da, disiplini kaçırınca insan ne bitki çayı içmek, ne bol su içmek, ne porsiyonlarını düzenlemek ne de kendini tutmak için enerji bulamıyor
Selam kızlarrr
okuldan geldim , akşama okuldan misafirlerim var , tam 12 kişi
Ebuşş haberlerini bekliyoruz kuzumm , hayırlısı olsun inşAllahh
yavrular ben yavaştan kalkayım , pc açık ara ara uğrarımm , öpüyorumm herkesi
GEÇEN HAFTA : 86.8
BU HAFTA : 85.2
GİDEN : 1.6 :118::118::118::118::118:
OLACAKK OLACAKKK
Ebrucuğum okuyunca ben de çok şaşırdım ve meraklandım. İlk aklıma gelen "önceki düşükten parça mı kaldı" düşüncesiydi ama sonr ayazmışsın, gerekli kontroller yapılmış, bu imkansız. Bir hafta önceki ilişkiden 500 bhcg çıkması imkansız, çünkü bhcg zaten 9. gün filan salgılanmaya başlıyor, ilk günlerde 5-10 gibi düşük değerde oluyor, ikiye katlasa dahi 500 gibi yüksek bir değere ulaşması imkansız. Bu değere çıkması için şüpheli ilişkinin üstüne 14-15 gün geçmesi gerek diye biliyorum ben. İnşallah biyokimyasal gebelik değildir. Korunmalı ilişkilerde de düşük de olsa gebelik ihtimali oluyor, böyle bir ihtimal gerçekleşmiştir ve her şey çok güzel gider inşallah.
Haberlerini bekliyoruz...
Tebrikler kuzucum. çok sevindim :))) valla bu sefer olacak ben de hissediyorum. haftaya seni geçmeye kasacam ben, oleyyy
Esraaa benii geçemessskiiiiiii
ben eriklide oturuyorum erikli suyunun yanındacnm bende evime yakın die ona gidiyorum mecburen geçen yıl da osmangazi tıp merkezine gitmiştim kilo vermesine verdim ama kalıcı olmadı tabiki
deniyorum işte hepsini çaresizce...birde oraya gitmemin sebebi kadın doğum doktoru var orda beğendiğim ve gitmek istediğim o yüzden hamileliğimde de beraber çalışırlar diye oraya gidiyorum yani senin anlayacağın :) kiloları verip Allah'ın izniyle hamile kalmak istiyorum :)
sen nerede oturuyorsunuz bu arada :) evime yakın demişsin
ben eriklide oturuyorum erikli suyunun yanında
işyerimizde yavuzselimde doruğun hemen altı
sende oralardasın herhalde
1.seli86.........................................550dk
2.fadime02.....................................530dk
3.mlkfth.........................................360dk
4.asumanzeynep..............................300dk
5.nursena.......................................200dk
6.clutch-dinbumcum-umutttt.............180dk
7.egedeniz03..................................120dk
8.dafi.............................................80dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?