Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ebrucum hayırlısı diyorum senin için şu mübarek cuma vaktinde rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla

Ebrucum anneme gidicem senin sonuçları bekliyorum, inşallah güzel bir haber verirsin bize :))

Canım bende çok heyecanlıyım.İnşallah sonuçlar güzel olur.Kalbim küt küt inan

ebrucum hayırlısı diyorum senin için şu mübarek cuma vaktinde rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla

Ablacım Allah razı olsun.Dualarınızı eksik etmediniz.Allah da sizin gönlünüzdeki dilekleri yerine getirsin.Hayır mübarek cuma günü hayırlı haberler alırım inşallah.Sela ile ezan arasında bir sürü dua okudum.Kabul olur inşallah

Son düzenleme:
Ebrucum anneme gidicem senin sonuçları bekliyorum, inşallah güzel bir haber verirsin bize :))

Kız şimdi farkettim.Benim sonucu öğrenmek için mi annene gitmiyorsun.Allah iyiliğini versin Canım yaaa Programını bozma sen.Olumsuz bişey olursa keyfin kaçmasın.Git anneciğine

canım hoşgeldin aramıza bende bursalıyım . doruk a bizde gidiyoruz ama ben hiçbir zaman memnun kalmadım.. diyetisyene hiç gitmedim ama diğer doktorlardan memnun kalmadım.. tamamen ticaret amaçlı çalışıyorlar diye düşünüyorum..evimize yakın diye sık sık gidiyoruz ama her seferinde hayal kırıklığı oluyor..

kilo bildirimi yapıyorum
kolom : 89. 1

spor : 80 dk.

Özlemciğim geçmişi okurken mesajını gördüm ne güldüm anlatamam Ben de biraz öyle yapıyorum çünkü. Örneğin gerçek köy yumurtalarını çocuklarıma saklıyorum, eşime marketten aldığım organik yumurtayı yediriyorum :))) Ne yapayım gerçek köy yumurtası çok zor bulunuyor. Bazen gelirken su vb. almasını istiyorum, markete gidince görüp canının çektiği bir şeyi alıyor. Gçenede nektarin almış. O nektarinleri ona servis yaptım, çocuklara organik pazardan aldığım şeftalileri yedirdim. Ne kötüyüm di mi? Ama kırk yılda bir oluyor canıııım. :90:
Bu mesajı da okur musun bilmiyorum ama sana iyi yolculuklar diliyorum. Güle güle git, güle güle gel. Hem hasret giderirsin hem güzelce eğlenirsin umarım. Şişkinlik sorunun da kalmaz inşallah. Özel hastaneye gitmiştin değil mi? Telefon açıp doktora sorsan çok daha iyi olur bence. Sonuçta seni etkileyen önemli bir yan etkisi oldu. En azından not bırak. Dilediğimizi somak, gerkirse aramak gibi ayrıcalıkları olmasa özel hastaneye neden gidiyoruz ki?
Canım, çok sevindim sorunsuz devam ediyor olmanıza. Yoruluyorsun tabii ama zamanla bu tempoya biraz daha uyum sağlayacaksındır eminim Burada özleniyorsun ama iyi olduğunu bilmek çok güzel...
Ben ilk çıktığı zaman araştırıp forumlarda yorumları okumuştum. Şimdi detayları çok iyi hatırlamıyorum ama 3 nokta kafama takılmıştı, ilki pişirme süresiydi. Bir saate yakın zamanda pişiriyordu İkincisi miktardı, 2 tabak bile değildi çıkan kızartma. Bir tabak yaptın, ikinci tabak için 1 saat daha bekle... Üçüncüsü ise çok sesli çalışmasıydı, evde bebek vardı o zaman. Zaten ben de seslere hassasım, mutfağım da yarı Amerikan, kapıyı kapatma opsiyonu yok yani. Bir saat kafam şişer diye vazgeçtim almaktan. Yalnız bu yazdıklarım ilk çıkan model için geçerli, sonradan model çıkardıysa, bu sorunlar kalmadıysa güzel bir ürün. Ben kızartmayı çok az yağla fırında ve tost makinasında da yapıyorum. Hatta bugün kızıma ev yapımı cips yapacağım fırında. Ama kızartma dışında da gayet güzel yemekler pişiriliyormuş bu modellerde. Yemek bloglarında birçok farklı tarife rastlamıştım.
Bir de geçen sene ya da daha önce Philips'in benzer bir ürününü görmüştüm Airdryer isminde. O ürün 15 dakikada kızartıyodu, "alırsam bunu da bir inceleyeyim" diye düşünmüştüm. Belki sen de karşılaştırmak istersin.

Ebrucuğum okuyunca ben de çok şaşırdım ve meraklandım. İlk aklıma gelen "önceki düşükten parça mı kaldı" düşüncesiydi ama sonra yazmışsın, gerekli kontroller yapılmış, bu imkansız. Bir hafta önceki ilişkiden 500 bhcg çıkması da imkansız, çünkü bhcg zaten 9. gün filan salgılanmaya başlıyor, ilk günlerde 5-10 gibi düşük değerde oluyor, ikiye katlasa dahi 500 gibi yüksek bir değere ulaşması imkansız. Bu değere çıkması için şüpheli ilişkinin üstüne 14-15 gün geçmesi gerek diye biliyorum ben. İnşallah biyokimyasal gebelik değildir. Korunmalı ilişkilerde de düşük de olsa gebelik ihtimali oluyor, böyle bir ihtimal gerçekleşmiştir ve her şey çok güzel gider inşallah.
Haberlerini bekliyoruz...
Hayırlısı olsun canım. Neyse ki önemli bir şey değilmiş. Geçmiş olsun. Burukluk yaşadığına göre yeni bir bebek fikrine adapte olmuşsun, kiloları azimle vermek için güzel bir sebep :) Sağlıkla verir ve dilediğin zaman hamile kalırsın inşallah.
Biraz ödem olduğunu düşünüyorum Esracım, hem regl zamanım yaklaşıyor hem de su içmeyi epey azalttım bu aralar. Büyük bir bardağım var, onunla 3 bardak ya içiyorum ya içmiyorum. Dün 2 bardak içtim örneğin. Normal bardakların 2 katı su alıyor, yani 4 bardak suyla kapattım dün günü.
Evde yeşil çay ve farklı birki çayları var, içsem iyi olur aslında ama alışmayınca eli gitmiyor insanın. Geçen sene günde 2 fincan yeşil çay içiyordum çok da faydasını görmüştüm sağlık ve sindirim bakımından. Hatırlattığın için sağol, zorla morla içmeye çalışayım.
Aslında disiplinli gitsem hiç böyle olmaz da, disiplini kaçırınca insan ne bitki çayı içmek, ne bol su içmek, ne porsiyonlarını düzenlemek ne de kendini tutmak için enerji bulamıyor

Son düzenleme:
Kız şimdi farkettim.Benim sonucu öğrenmek için mi annene gitmiyorsun.Allah iyiliğini versin Canım yaaa Programını bozma sen.Olumsuz bişey olursa keyfin kaçmasın.Git anneciğine

canım şu an gidebilirim ama senin sonucunu bekliyorum. içim içimi yer gece yarısına kadar yoksa. olumsuz değil hiçbir sonuç bu arada, bunu aklından çıkarma. en kötü ihtimal boş gebeliktir, neden böyle olduğu araştırılır bu sefer. çok acı biliyorum, yaşamadığım için böyle söylemem de saçma ama düşükle kaybedilen bebekler de Allahın yarattığı sistemin sonuçları. sağlam olmayan bebek eleniyor, doğal seleksiyon. İnşallah öyle ya da böyle bebeğini alacaksın kucağına. içimde güzel bir his var, sanki sorunsuzmuş gibi gebeliğin canım, merakla bekliyorum

Selam kızlarrr

okuldan geldim , akşama okuldan misafirlerim var , tam 12 kişi

Ebuşş haberlerini bekliyoruz kuzumm , hayırlısı olsun inşAllahh

yavrular ben yavaştan kalkayım , pc açık ara ara uğrarımm , öpüyorumm herkesi

GEÇEN HAFTA : 86.8

BU HAFTA : 85.2

GİDEN : 1.6 :118::118::118::118::118:

OLACAKK OLACAKKK

cnm bende evime yakın die ona gidiyorum mecburen geçen yıl da osmangazi tıp merkezine gitmiştim kilo vermesine verdim ama kalıcı olmadı tabiki

deniyorum işte hepsini çaresizce... birde oraya gitmemin sebebi kadın doğum doktoru var orda beğendiğim ve gitmek istediğim o yüzden hamileliğimde de beraber çalışırlar diye oraya gidiyorum yani senin anlayacağın :) kiloları verip Allah'ın izniyle hamile kalmak istiyorum :)

sen nerede oturuyorsunuz bu arada :) evime yakın demişsin

Umutcum su ve bitki çayları inanılmaz etkili. kahve içebilsen o da işe yarıyor ama uyutmuyormuş seni. ben birkaç gündür özellikle dikkat eidyorum içtiğim suya, 4 litreyi geçiyormuşum ben. zorla içmiyorum, susuyorum. bitki çaylarını da özellikle ara öğün yapacağım zamanlarda bir demlik demliyorum 2 poşet. oturup içiyorum demliği. bu ara kettleım bolzuduğu için buna alıştım. ve açık bir şekilde hızlandı kilo vermem. sanırım bilerek ya da bilmeden aldığımız tuzu (ben tuzsuz yiyemediğim için bilerek oluyor benimki) bu şekilde atabiliyor vücut.

Ama dediğin gibi en önemlisi istemek, motivasyon ve onun sağladığı disiplin. o da çok nadir bir sabah kalktığında oluşuyor. malesef çoğunlukla kendimizi zorlayıp, yavaş yavaş adapte olmamız gerekiyor.

Tebrikler kuzucum. çok sevindim :))) valla bu sefer olacak ben de hissediyorum. haftaya seni geçmeye kasacam ben, oleyyy

Canım inanki bende çok şaşkınım.Son adet tarihimle ilgili bi fikrim yok.Hep düzensizdi çünkü.30 ağustusta düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadan nasıl hamile kaldım ben.Geç yumurtlama geç döllenme oldu diye düşünüyorum.Adetlerim 33-35 günde falan olur.O kadar endişeliyim ki.Değer ikiye katlasa bile içimde bi tuhaflık var.Hiç belirtim yok.Sadece göğüslerde sancı ve sızlama var.Başka hiçbişey hissetmiyorum.Kimyasal gebelikte bile midem bulanıp başım dönmüştü.Sanki kese varda içi oluşmamış gibi düşünüyorum.aklıma binbir türlü soru geliyor.Eğer sorun yoksa bile böyle düşünerek yoruyorum boşu boşuna kendimi.Yarım saat kadar sonra belli olur değerler hemen yazarım...

Son düzenleme:
ben eriklide oturuyorum erikli suyunun yanında
işyerimizde yavuzselimde doruğun hemen altı
sende oralardasın herhald
e

1.seli86.........................................550dk

2.fadime02.....................................530dk

3.mlkfth.........................................360dk

4.asumanzeynep..............................300dk

5.nursena.......................................200dk

6.clutch-dinbumcum-umutttt.............180dk

7.egedeniz03..................................120dk

8.dafi.............................................80dk

Son düzenleme:
ben eriklide oturuyorum erikli suyunun yanında
işyerimizde yavuzselimde doruğun hemen altı
sende oralardasın herhald
e

evet cnm sayılır bende ortabağlarda oturuyorum nisan ayında evlendim ve oraya gelin geldim :)

hep bilmiyorum oraları gerçi yeni yeni öğreniyorum..

çocuk var mı sende yaşın kaç?

ben 23 yaşındayımm

sporcularımız tebrik ediyorum azimlerinden ötürü
emeklerimiz tartıya da yansısın inşallah
herkes bildirim yapmıştır umarım hatalarım varsa affola geçen hafta varmış da:))

ellerine sağlık asumancım. liste de süper görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…