Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçecem, benim olacak fıstık

geçemesem de geçmeye çalışayım da kurtulalım şu kilolardan kuzum. inşallah yılbaşında 75den az oluruz ikimiz de. geçen seneden neredeyse 20 kilo az yani.

inşAllah bebeem yaa , valla yılbaşına 75 olsam yeter bana , zil takıp oynarım valla

hadi bakalım bu gaz aynen devamm , sen beni geç ben seni , böylee devam etsin bu durum

Son düzenleme:

canım ben biraz ablayım benim yaşım 47 çocuğum yok.
ortabağlar güllük benim eski mahallelerim oraları iyi bilirim oralarda komşuluklar çok iyidir.

sporcularımız tebrik ediyorum azimlerinden ötürü
emeklerimiz tartıya da yansısın inşallah
herkes bildirim yapmıştır umarım hatalarım varsa affola geçen hafta varmış da:))

asucum ellerin dert görmesin hakkını helal et

canım ben biraz ablayım benim yaşım 47 çocuğum yok.
ortabağlar güllük benim eski mahallelerim oraları iyi bilirim oralarda komşuluklar çok iyidir.

asucum ellerin dert görmesin hakkını helal et

ben çalıştığım için komşu falan gördüğüm yok ama kayınvalidemin arası iyidir dediğin gibi :)

tanıştığımıza çok memnun oldum :) Her şey gönlümüzce olur inş.

inşAllah bebeem yaa , valla yılbaşına 75 olsam yeter bana , zil takıp oynarım valla

hadi bakalım bu gaz aynen devamm , sen beni geç ben seni , böylee devam etsin bu durum

kuzum yılbaşına 2,5 aydan fazla var. 10 kg veririz inşallah, uç bi rakam değil ki o. hele sen dukanla daha da fazla verirsin :)))

kızlar sonuç 1104 . ikiye katlamıııışşş çok heyecanlıyım

süper Ebrucum hadi bakalım , net sonucu bekliyoruzz

ben de çok heyecanlandım canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Valla ben bile inanamıyorum Ebrucum, çok sevindim. Gönlün kırgınken Allah yüzüne baktı. İnşallah çok güzel gider bundan sonra her şey canım. çok mutlu oldum

Kızlar Allah bin kere razı olsun.Çok heyecanlıyım.Telefonda öğrendim.Elim ayağım boşaldı birden.Sıra geldi kese ve kalp atışlarını görmeye

cücüşlerr ben kaçtımm , zorlu bir gün beni beklerr

ben de kaçıyorum, mutlu mutlu. şimdi bu sevinçle gider anneme yürürüm bir saat. görüşürüz Aynurcum.

Ebrucum hayırlı olsun canım, akşama yine merakla okumayı beklicem haberleri ama bu sefer mutlu bir şekilde. dua edicem senin için. kendine dikkat et canım.

kızlar haftasonu baroda genel kurul ve seçim var. katılım mecburi. o yüzden uğrayabilir miyim bilmiyorum topiğimize artık. gerçi haftasonu kimsecikler olmuyor zaten :))

hepinize iyi bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere

BU çayların iyi bir yanı da sıcak içildiğinde, yudum yudum gittiği için epey ağzını oyalıyor insanın. Akşamları bir şey yememek için kendimi çok zor tutuyordum ben geçen sene, gündüz hiç yemesem de aklıma gelmze ama yılların alışkanlığı, gece hele de çocuklar yattınktan sonra mutlaka bir şey yemek istiyordum. Meyve ve bitki çayları imdadıma yetişmişti o zaman. Oturup çekirdek yiyeceğime tarçınlı erik çayı dmliyordum (onun tadını seviyordum en çok) yudum yudum içiyordum, tatmin ediyordu beni :)

Hayatta başarıya ulaşan her yol disiplinli davranmaktan ve kararlılıktan geçiyor bence. Başta zorla yapsa da insan sonra alışkanlık haline geliyor, seve isteye yapıyor. Ama bir sebep çıkıp vazgeçince yeniden aynı düzene dönmek zor oluyor. En azından bende öyle oluyor. Ağustos başından beri tümden kaybettim düzenimi

Sen bir belirti arama canım. Bulantı vb. belirtiler 7. haftadan sonra başlar genellikle. İnşallah her şey yolundadır. Benim hamileliklerimde hep önceden göğüs hassasiyeti ile göstermişti kendini... İçini ferah tut, senin için en iyisi ne ise öyle olsun.

kızlar sonuç 1104 . ikiye katlamıııışşş çok heyecanlıyım

Ay Ebru çok sevindimmmm. Hamilesiiiin. Gayet güzel oranda artmış üstelik. Bak gördün mü, korunduk diyordun ama olacaksa oluyor işte. Önce keseyi sonra kalp atışlarını sonra bebişi ve doğumu bize müjdelersin inşallah. Tüm isteyen arkadaşlarımız böyle güzel haberler alsınlar, sağlıkla tamamlasınlar inşallah.

Şimdi ben yanlış anlamadım değil mi? Sadece tahlil yapıldı, henüz ultrason muayenesi olmadı değil mi alttan? bhcg oranına bakılırsa 4-5 haftalık hamilesin galiba? Öyleyse bebiş haziran doğumlu olur? Bak gördün mü, hemen tahminler ebaşladım bile :)) Çok ama çoks evindim, devamı da çok güzel gelir inşallah.

Kızlar Allah bin kere razı olsun.Çok heyecanlıyım.Telefonda öğrendim.Elim ayağım boşaldı birden.Sıra geldi kese ve kalp atışlarını görmeye
tomurcuğum Allah gönlüne göre versin canım yüzünde güller açsın inşaAllah

Evet umut bende inanamıyorum.dün gittim kendi özel doktoruma.Ultrason muayenesi yaptı ama karından.bhcg 500 olduğu içinde göünmedi tabi.yarın test yaptır artış olursa ilaçlarına başlarız dedi sadece.bugün 1104 çıktı ya baktırsam mı acaba alttan :26: akşama gidicem tekrar.Son adet tarihine göre 6 haftalık görünüyor ama geç yumurtladığım için geç döllenme olabilir.Evet sanırım hazirana denk geliyor ama bunları düşünemiyorum şuan hi.Tek dileğim kese görünmesi ve kalp atışı duyulup sağlıklı bir gebelik geçirmek.

Rabbim tüm isteyenlere dileyenlere nasip etsin.Sana ve evlatları olanlara da sağlıklı uzun ömür versin.Desteğiniz için sağolun...

aliyoruz tabi hosgeldin aramiza,
bu arada direk ismin dikkatimi cekti
zukunft gelecek demek :) almanca
almanyadamisin sende merak ettim?
yok ama bulundugum yerdede almanca konusuluyor hatta suan almanca ögrenmekle mesgulum böğ diyesim geldi bak gene:)zaten ders calısırken uye oldum sayfadaki kelimeyi yazdım direk uye olurken
avusturyadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…