hayırlı olsun inşallah saglıkla bebegini kucagına alırsın :)Rabbim tüm isteyenlere dileyenlere nasip etsin.Sana ve evlatları olanlara da sağlıklı uzun ömür versin.Desteğiniz için sağolun...
Canım Allah razı olsun.Senin aracılığınla hepinize çok teşekkür ederim.bende sizleri seviyorum çok...
Canım son düşükten sonra baktırdım tabi baktırmam mı.Sıfırlanmıştı tamamen.Hatta alttan muayene bile oldum temiz dedi doktorum ve bu ay korun regl olunca bakarız demişti.Yani şimdi olursa eğer yeni bir gebelik başlangıcı var.parça falan kalmamıştı yani...
Sağolasın canım.Allah razı olsun.İnşallah sağlıklıdır.Karışık bir durum evet ama doktor 1 hafta öncesinden olmaz daha önce kaçamak olmuştur dedi :)) Bakıcaz artık duruma bugün 2 desonuç çıkacak 2 ye katlarsa iyi.Ve tabi keseyi görüp kalp atışını da duymak.Son kanamam 30 ağustosta olmuştu.O tarihe göre 6 haftalık görünüyor.Sanırım geç yumurtladım ve geç döllenme oldu.eğer olduysa tabi.Bi de boş gebelikten korkuyorum.Kese oluşuyor ama içi boş olup embriyo oluşmuyor.Kürtajla alınıyor kese.Olumsuz olmak istemiyorum ama yaşadıklarım sevinmeme el vermiyor
kızlar sonuç 1104 . ikiye katlamıııışşş çok heyecanlıyım
Evet umut bende inanamıyorum.dün gittim kendi özel doktoruma.Ultrason muayenesi yaptı ama karından.bhcg 500 olduğu içinde göünmedi tabi.yarın test yaptır artış olursa ilaçlarına başlarız dedi sadece.bugün 1104 çıktı ya baktırsam mı acaba alttan :26: akşama gidicem tekrar.Son adet tarihine göre 6 haftalık görünüyor ama geç yumurtladığım için geç döllenme olabilir.Evet sanırım hazirana denk geliyor ama bunları düşünemiyorum şuan hi.Tek dileğim kese görünmesi ve kalp atışı duyulup sağlıklı bir gebelik geçirmek.
Rabbim tüm isteyenlere dileyenlere nasip etsin.Sana ve evlatları olanlara da sağlıklı uzun ömür versin.Desteğiniz için sağolun...
hayırlı olsun inşallah saglıkla bebegini kucagına alırsın :)
Tomurcuk canım hadi hayırlısı ,inan senin kadar heyecanlandım burda,o kadar işi bıraktım,senden haber bekliyordum,bol bol dua edicem
ayyyy bu süper bi haber yaaa bir sürü alıntı yaptım ne yazacağımı unuttum:44:
son sayfaya gelene kadar bayılacaktım sanki film izlıyorum öyle heyecanlandım ki ellerim titriyor
süper ya harika bi haber hamileliğimiz aynı canım ya benımde son adet tarihi 30 ağustooos
ayyy allahım inşallah sağlıklıdır hadi git keseyi gör haftayada pıt pıtları duyarııız inşallllaaaaaaah
ama yok biz senden büyüküz teyzoşş çarşamba baktırdık betaya 10000di:)
hadi bize yetiişşş
yuuuuuppppppiiiiiii
oleeeeeyyyyyyyyy
eyyyyyooooooooo
yaşaasıııııııııııııııın
yaaa inan kendimde bu kaadr sewinmediim:)))
rabbim gnlüne göre versiinn inşallah bu mübarek cuma gününde bu sefer yüzünü güldürsün
iğnen varsa ewde iğnelere başla hemen canım dr. bekleme
Sağolun kızlar .Allah razı olsun.Allah sizinde tüm dileklerinizi kabul etsin...
Sorma Nurgülcüm ya.film gibi oldu hakkaten.Az sonra lar vardır ya tv de o hesap benimkide.Evet siz bizden büyüksünüz ama ben kese ve kalp atışı görmeden içim rahat etmeyecek.O yüzden kaptırmıyorum kendimi henüz bu duruma.Sadece hakkımızda hayırlısı olsun diyebiliyorum.Defalarca hevesim kursağımda kaldı çünkü.Hayal kurmak istemiyorum,hayal kırıklığı yaşamamak için...
İlahi Nurgül.Dur hele bi kız daha kanda çıktı zaten.Emin olmak için beklemek gerek.Biliyorum hepimiz sevindik ama sizleri üzmek de en son istediğim şey.Ben aslında bilinçli hamile kalsaydım bi kaç ay geçene kadar paylaşmayacaktım sizleri üzmemek için yine.Ama dün doktora gidip de böyle böyle deyince panik oldum elim ayağım boşaldı kimseyede anlatamadım buraya yazdım.Tutamadım kendimi.Ne yapayım sizden başka dertleşeceğim kimsem yok
tabiki anlatıcaksın tatlım yaa biz neciyiz burda aşk olsun valla benim ailemde henüz bilmeyenler var ama burda hemen söledim dayanamadım:)
inşallah bu sefer üzülmeyeceksin benim içimde öyle bi his var bu sefer olacak
az buçuk anneyim bende demi hissederim böle şeyleri
darısı tez zamanda meyreemme olsun inşallah
ewet canım haklısın inan bende aynı durumdayım abartıyomuş gibi olmayım ama kucağıma alana kadar da inanamam galiba:)
bide içini rahatlatacak bişi söyliyim inşallah dış gebelik falan yoktur ama boş gebelik başıma geldiği için biliyorum
değerler boş gebelık olduğu zaman bu kadar sağlıklı ilerlemiyor yani değerlerin gayet güzel
bide bence alttan baktır için rahat olması açısından yoksa üstten göremezsin henüz
inşallah allahım isteyen herkese hayırlısını verssin
dr. ne zaman gideceksin şimdii
bende ayın 29unda keseyi gördüm ama şimdi de kafamı kurcalayan ya boş gebelikse düşüncesi...tabiki anlatıcaksın tatlım yaa biz neciyiz burda aşk olsun valla benim ailemde henüz bilmeyenler var ama burda hemen söledim dayanamadım:)
inşallah bu sefer üzülmeyeceksin benim içimde öyle bi his var bu sefer olacak
az buçuk anneyim bende demi hissederim böle şeyleri
darısı tez zamanda meyreemme olsun inşallah
Hmm demek boş gebelik ihtimali zor diyosun.İnşallah dediğin gibi olur canım.Evet şu an için kan değeri güzel bir aksilik olmazsa.Peki boş gebeliğin nasıl anlaşılmıştı senin.Utrasonda kalp atışı mı olmadı yoksa kese boştu kendi mi düştü.Değerlerin kaç çıkmıştı hatırlıyo musun??
bende ayın 29unda keseyi gördüm ama şimdi de kafamı kurcalayan ya boş gebelikse düşüncesi...
başla başla inşallah bişi olamayacak aspirin falan içiyosun zaten demiBu akşam gidiyorum Allah'ın izniyle.İğnelere başlancak.İnnohep 0,45 lik.
8 haftaya kadar bekledik kalp atışı görünmedi zaten sürekli kanamalarım oluyodu
iğne ve progestan kullandığım için kanamaları kesiyormuş
kesede yamuktu ve sol köşeye tutunmuştu sağlıklı gebelik olduğu zaman kese rahimin tam ortasına tutunurmuş..
en son ayrıntılı ultrasona girdim dr. zaten o kendini belli etmiş ama iğnelerden anlamamışsın dedi kürtaj dediler ama ben hastanede dr. gözetimi altında 3 gün falan bekledim kendim düşürdüm sonuç olarakta iğnelere geç başladığım için bebek oluşmamış dendi
değerlere gelince
ilk öğrendiğimde:141di
bir hafta sonra :502
bir hafta sonra :1000 normalde bu süre içinde 10000 leri görmem gerekiyordu
canım normalde yarın seslemişti doktorum 13ünde duyacaktık randevu için aradım doktoru pazartesi gününe kadar yokmuş...Mecburen ayın 20 sine kaldı ama değerlerini yazmışsın ben en son 29 eylülde vermiştim 6000lerdeydi...şimdi de bilmiyorum ondan sonra hiç baktırmadım..neden canım ya kendini öyle şeylere kaptırma kalp atışı görmedinmi:26:
neden canım ya kendini öyle şeylere kaptırma kalp atışı görmedinmi:26:
başla başla inşallah bişi olamayacak aspirin falan içiyosun zaten demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?