Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bildirim icin ancak gelebildim disaridaydim kilom ayni 105.5 sporda 270dk yuruyus ins hersey yolundadir cok kalamiyorum

geçen hafta kaç kiloydun.?

Son düzenleme:
Tomurcuk canım,hayırlı haber, güzel sonuç görürsün inşallah..

umuttçuğum ben senin bildirimini göremedim kusura bakma. aynı yazdım o yüzden...

Herkese mutlu haftasonları..

Son düzenleme:

ya canım sen bana ne bakıyosun benım sürekli değerlere baktırmam gerekıyor
bi önceki gebelikte bini hiç geçmedim risskli oolduğu için
hem senin daha önce düşük falan bişi oldumu ki 29unda 6binmiş şimdi fırlamıştır hem için rahat etsin istıyorsan bi baktır yarın

Anladım canım...Evet değerler çok iyi ilerlememiş.Bende şimdilik normal gibi ama yinede beklemek gerekli diye düşünüyorum.Sağolasın bir nebze olsun su serpildi yüreğime
ewt canım böle işte inşallah sewinecegin haberler alırsın sonuçları bi gör bakalım

HAFTANIN 1.si.__________ -2,2 kg. _____________ bediican

HAFTANIN 2.si ___________ -2 kg. ______________ Mlkfth :81:

HAFTANIN 3..sü _________ - 1,8 kg. ____________ seli86

harika ya süper kilolar verilmiş hepinizi tek tek tebrik ediyoruumm
Evet canım.Coraspin ve folbiol uzun zamandır kullanıyorum zaten.

Ay valla diyet topiğinden çok gebelik topiğine çevirdim burayı.Nolur kusuruma bakmayın kızlar.Rahatsızlık verdiysem affola

sen rahtlada kuzumm mööhhüüm değiil
hem başka arkadaşlara faydamız dokunur

ben köydeyim canım öğretmenim yani ilçeye inmem 40 dakika falan sürüyor birde burada kötü şeyler yaşadım başında doktorlarına da güvenemiyorum.Mecburen ayın 20 sini bekleyeceğim kalp atışlarını da duyarsam çifte bayram edeceğim bebişimle birlikte...

Tomurcuk canım,hayırlı haber güzel, sonuç görürsün inşallah..

Allah razı olsun Yena'cım.Rabbim de senin evlatlarına sağlık sıhhat versin.İnşallah güzel sonuçlar yazarım hep.Çok üzdüm sizleri de biliyorum.mayısta düşük ağustosta düşük iki ayda bir acımı yaşadınız sizlerde üzüldünüz.Hakkınızı helal edin nolur

Tebrik ederim kızlar. Gerçekten süper kilolar gitmiş.Bayram öncesi harika olmuş.Bayrama kadar bi bu kadar daha giderse çok çok iyi.

tüütttüüüüü maşallaahh mutlu soon azmin sonu budur

yenacım sende gözümden kaçmıyosun bu iş sana yaradı galiba iki haftadır çok ii gidiyosnellerine sağlık bu arada

anladım canım inşallah bi sorun çıkmaz duyarsın bebişinin pıt pıtlarını yinede rabbim hayırlısı versin
çok şükürki annelik duygusu tadıyoruz rabbim hiç olmayanlarada versin hiç kimseyi ewlatsızlıkla sınamasın.. amiiiinnn..
kontrole gittiğinde banada haber vermeyi unutma hayırlı haberlerini bekliyorm

amma çenem düşmüş haaakızlara birsürü geçmiş birikti
neyse ben namaza kaçar kendinize iii bakın kızçeler görüşmek dileğiyleee

inşallahh
canım bir sorun çıkmaz haber veririm.Zaten diğer topikten varsa bebişim ikinci resmini ekleyeceğim...

Canım, değerlerine göre 4-5 haftalık olmalı, dediğin gibi geç döllenme olmuştur muhtemelen. gerçi ben unuttum ertık bu konuları, eskiden psikopat gibi araştırırdım:)) Çocuklar doğdu, büyüdü, bizlgileri de unuttuk tabii. Bence alttan muayene ile çok daha net ve iyi sonuç alırsınız, karından görünmez bu haftalarda. Gittiğim hastanenin baş hekimiydi benim doktorum, yıllarca da Zeynep Kamil'de başhekim yardımcılığı yapmıştı, çok deneyim bir kadındı yani. Bana vajinal muayenenin önemini, özellikle riskli gebeliklerde (benim ilk gebeliğimde bebekte anomali olduğu için) şart olduğunu, böylece çok daha detaylı ve yakından takip edebileceğini, abdominal görünmeyen detayların göründüğünü anlatmıştı. 12. haftaya kadar her muayenede alttan baktı, sonra da gerek gördükçe. "Bizim hastalarda bir çekinme oluyor, riskli görüyorlar halbuki alakası yok. Sadece bazı özel durumlar vardır o durumda biz sakınıyoruz zaten" demişti. İçin rahat olsun Dediğin gibi öncelik sağlıklı olması, kenarları düzgün, rahimde doğru yere tutunmuş bir kese gördüğün zaman için biraz daha rahatlar. Doktorum bana "kalp atışı gördüğümüz an tüm risklerin %80'inini elemiş oluyoruz" demişti. Bu ikisi erken gebelikte en önemli göstergeler.
Tomurcuk canım,hayırlı haber, güzel sonuç görürsün inşallah..

umuttçuğum ben senin bildirimini göremedim kusura bakma. aynı yazdım o yüzden...

Canım, ne kusuru... Ben sana mesaj atmayı atladım, buraya bildirdim, açtım mesaj sayfasını, unutmuşum sonra :) Hem de bu sabah aynı çıktım, isabet olmuş :))
Liste için de çok teşekkür ederiz, ellerine sağlık.
...

Haftanın dereceye girenleri, çok tebrik ederim. Aslında bu hafta bildirimlerin çoğu çok güzeldi, çok hoşuma gitti bu durum. ben yerimde saysam da burada arkadaşların azimli ilerleyişlerini görmek çok güzel.

Spor listesi için de Asuman'a çook teşekkürler

Son düzenleme:
yok ama bulundugum yerdede almanca konusuluyor hatta suan almanca ögrenmekle mesgulum böğ diyesim geldi bak gene:)zaten ders calısırken uye oldum sayfadaki kelimeyi yazdım direk uye olurken
avusturyadayım

olsun olsun österreichta almanya sayilir zaten

tomurcukummmm cnaimm cok sevindim yaaa insallah hamilesin galiba, ama muayene mutlaka yaptir ultrason yada alttan baktir,
insallah net sonucu bizede söyle, insallah hamilesindir saglikli hamilelik olur insallah,
kizlar ya bizim burda doktorlar hep alttan bakiyor hep alttan bakiyor,
ultrason seyiyle yani,
kizkardesim daha gecen doktora gitti onada yine alttan bakti düsünün yani
sanirim öyle tehlikeli felan degil

Ben simdi hazirlanip süslenip kinaya gidicem oohhh
kardesim gelirse resim cektirtcem ona ama simdi disarda kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…