Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere selamlar.....
bugün ben hastaydım kızlar...((
bende gastrit var, bugün o çok fena azdı, mide ağrısı, yanması(((
oldukça kötüydüm bugün, hep yattım tüm gün, şuan daha iyiyim içtiğim bitki çayı sayesinde....

YENACIM
hasta olduğum için geçemedim pc başına bile, elimde olmadan bildirim yapamadım bugün.
şimdi yapsam kabul olurmu acaba???

bu hafta: 99.2kg

spor zaten yoktu.

ne mutlu bana, amin....
işinde mutlu olmanada çok sevindim canım benim.....
koccaman öpüyorum

Diyet topiğini kendi özel meselelerimle meşgul ettiğim için özür dilerim hepinizden.Hepinizi çok seviyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı neyse o olsun

özür dileyecek bişey yok canım....

tebrikler....

sporcularımız tebrik ediyorum azimlerinden ötürü
emeklerimiz tartıya da yansısın inşallah
herkes bildirim yapmıştır umarım hatalarım varsa affola geçen hafta varmış da:))

ellerine sağlık canım.....

Tomurcuk canım,hayırlı haber, güzel sonuç görürsün inşallah..

umuttçuğum ben senin bildirimini göremedim kusura bakma. aynı yazdım o yüzden...

Herkese mutlu haftasonları..

ellerine sağlık canım liste için.....
sana mutlu hafta sonlarıııı....

HAFTANIN 1.si.__________ -2,2 kg. _____________ bediican

HAFTANIN 2.si ___________ -2 kg. ______________ Mlkfth :81:

HAFTANIN 3..sü _________ - 1,8 kg. ____________ seli86

tebrikler....

inşaallah hayırlısı ile güzel sonuçlar yazarsın tatlım benim.....
çok sevindim bende seninle birlikte inan...

dr. danmı geldin yoksaa ebruuuşşş

yok kuşum daha çıkmadım bile işten.evde net yok benim.en erken yarın haber verebilirim sizlere.Patron yok bugün ve yarın ben kapatıcam dükkanı.6,30 gibi çıkıcam.7 de doktorda olurum artık.sonrası hayırlısı.yarın yazarım inşallah iyi haberleri :))

ayyy çatlarım ben ya bütün gece rüyamda seni görürüm şimdi
neyse hayırlısı inşallah topiğimize bi bebiş daha gelir pozitif düşün

evet diyetimin 1. gununu tamamladım (ay ne buyuk basarı )
bugun yediklerim
sabah 7:00: lor peyniri 2domates salatalık(10 dilim zira burdakisalatalıkları tane olarak yazamam ) 1 dilim kızarmıs ekmek ve 5 zeytin
saat 10 gibi 1 elma yedim
öglen 13:00:1 tas domates corbası 7 kasık kabak yemegi yagsız yaptım ve 4 kaşık yogurt
arada 2 kuru kayısı yedim
akşam yani az önce 1 tabak yogurtlu kabak yemegi (gerisini yiyim dedim)2 dilim ekmek
cok yememişim dimi:26:

çoookk sevinndimmmmm canımmm yaaaa allah inşallah kucağına almak nasp eder

maşşallahhh diliyorummmmmm

yena ve asuu ellerinize sağlık öpüyorum siizii

yena
çok teşekkür ederim arkadaşım. emeğine sağlık.
gruba dahil olalı 2 hafta oldu ve listeye girdiğim ilk haftadan itibaren 2. olmak çok güzel bi duyguymuş.
ben bugün dışarı çıktım arkadaşlar 3 yıldan bu yana ilk defa mecbur kaldığım kıyafeti değil beğendiğim kıyafeti aldım
bunu yaşamak gerçekten de çok güzelmiş
hedefime 12 kilo kaldı inşallah o da gidcek.

meyra cım geçmiş olsun canım

tebrik ederim kızlaarr

listeye girmek için ne yapmam gerek?
bildiğim kadarıyla önce iki haftalık üyelik lazım. ondan sonra cuma günleri bildirim yapıyoruz.
mesela ben bu hafta 90,5 kiloyum haftaya cuma öğlen 12 ye kadar bildirim yapacağım.
geçen hafta 90,5 bu hafta.... oldum diyeceğim.
en çok kilo veren kimse YENA arkadaşımız vaktinden ayırıp listeleme yapıyor sağolsun canım.
şimdiden kolay gelsin.

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr :122:

Anammm bugünde eksi çıkmayınca yine bunalıma girdim dermişim yok valla haftalık bunalımlara paydoz
Gündüz evi toparla, mutfakla savaş, yemek yap, çamaşır yıka falan derken ancak akşam işim bitti.
Bir ara benim ufak cadı lazımlığını biraz daha kenara almaya çalışırken nasıl becerdiyse halıya döktü cişini komple
Hadi okadar işin arasında bu seferde halı sildim mecbur
Babası akşam bu halı niye ıslak diyincede çişim döküldü diyor birde utanmadan
Çok şükür tamamen bitirdik bez faslını ay hiç bitmeyecek sanıyordum.

Yarın eşim çalışıyormuş normalde hafta sonları evde olduğu halde Bir yandan gündüz bir yere gidemiyeceğiz diye uyuz oldum ama neyse bende o arada işlerimi bitirip sizlere bakarım rahat rahat az keyif yapar kızlarla oynarım
Akşam üzere ben gelince cıkarız dedi bizde tamam dedik
Şirket arabasını tamire bırakacağı için benim arabamı alacakmış yoksa ne güzel kafamda çocuklarla biraz dolaşmaya çıkar sahile inip yürüyüş yaparız diyordum neyse artık mecbur o gelince

Cecoo, siz kocanla tatile gidin bebelerine ben bakarım arkadaşım, 3 gün ev savaş alanına döner ama olsun :)

Anammmm canım benim Valla tek tedirginliğim o ama dün gece eşimde baktım iyice tatil moduna girmiş benim zorumla olsa zaten şansına küs diyiverirdi eğer kimseyi bulamazsa ama gece sen merak etme hallederim ben dedi Benimki biraz Hallederiz kadir dir de eminim ikna edicektir ben sadece ben evde yokken Annesi benim evimde kalsın istemiyorum
Geçmişten kötü tecrübeler olunca insan güvenemiyor.
İki seçenek var nasılsa ama eminim eşimin halası çalışmazsa o ara seve seve bakar

Emin ol ev savaş alanına döner benim büyük kız evde tam bir pasaklı marimar
Küçük kız desen devamlı oyun istiyor heee çakallar ama nasıl birşeyse özellikle büyük kız bir yere gidince bir teretipli bir tertipli hani kocaya gidecek yaşta olsa kendini beyendirecek diyeceğim

Harikasınız kızlarrrrrrr :122: :122:
Umarım şu listeye bende kalıcı olarak girerim bayramdan sonra
Bu arada Asumanzeynep seninde ellerine ve emeğine sağlık Hakkını helal et

Kızlar Allah bin kere razı olsun.Çok heyecanlıyım.Telefonda öğrendim.Elim ayağım boşaldı birden.Sıra geldi kese ve kalp atışlarını görmeye

Evet canım.Coraspin ve folbiol uzun zamandır kullanıyorum zaten.

Ay valla diyet topiğinden çok gebelik topiğine çevirdim burayı.Nolur kusuruma bakmayın kızlar.Rahatsızlık verdiysem affola

Aşk olsun emin ol bir çoğumuz senden fazla sevindik
Aklına hep güzel şeyler getir Rabbimin izniyle inşallah hiç bir sorun olmadan kuzucuğunun kesesinide kalp atışlarını da duyacaksın Aminnnn
RAbbim başta iddadaşım meryem olmak üzere adaşım banuya ve diğer isteyen bütün arkadaşlarımıza da en kısa zamanda müjde vermeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Harikasınız kızlar
Rabbim inşallah hepimize her hafta eksilerde bildirim yapmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Yenacığım seninde ellerine sağlık emeğine sağlık okadar işinin arasında bizlerlede uğraşıyorsun Hakkını sende helal et canım arkadaşım

Canım sanada çok geçmiş olsun
Allah tez zamanda şifanı verir inşallah Aminnnnnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar
kızlarla 365 avm ye gittik büyük kızımın beğendiği deri montu aldık lcw den ama başka bişey beğendiremedim bu kızlarla işim zor valla
gelirken de yürüdük 45 dk
meyracım geçmiş olsun canım
yenacım ellerine sağlık
dereceye girenleri tebrik ederim
inşallah haftaya ben de az da olsa ekside bildirim yapabilirim

Hoşgeldin canım
Güle güle giysin kızın montunu
Valla yaşı kaç olursa olsun şimdikilere birşey beyendirene kadar insanın göbeği çatlıyor
Benimki daha 12 yaşına basacak bayramda inan alışverişe çıkmak tam bir çin işkencesi
Birde benim kız biraz erkek fatma spor giyinmeyi seviyor.
Bazen diyorum kızım al daracık bir pantalon üzerine şöyle güzel dar bir body boynunada güzel bir fular ama yooook ille ya eşortman tipi yada dar kotta alsak üzerine uzun bol tshirt hatta bazen babasının thirtlerine ortak oluyor

İlerde vazgeçmezse yandım gerçekten çünkü düğünlere bile giderken elbise giymesini sağlıyorsam beş karış surat asıyor hanım

sağol cecom zor valla kızlarla işimiz
onların beğendiklerine ben olur vermiyorum başka da beğendiremiyorum geçinip gidiyoruz işte öyleböyle:))

Kizlar lutfen benide araniza alin yasim 26 kilom 91ve ben artik bunalimlardayim bu gidiste sonum hic iyi olmayacak

Eeee aramıza hoşgeldin o zaman
Umarım burada kaybettiğin motivasyonu bulur hedefine bir an önce ulaşırsın

herkese iyi akşamlar, ben de tekrar aranıza gelmek istiyorum. 1.5 sene önce gelmiştim, o zaman 91 kiloydum, sonra o haftalarda hamile olduğumu öğrendim, şimdi oğluşum 10 aylık ve ben şuan 96 kiloyumm diyetisyene gittim 1 haftadır diyetteyim, inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…