çok teşekkürler ellerine sağlık :)
1.seli86.........................................550dk
2.fadime02.....................................530dk
3.mlkfth.........................................360dk
4.asumanzeynep..............................300dk
5.nursena.......................................200dk
6.clutch-dinbumcum-umutttt.............180dk
7.egedeniz03..................................120dk
8.dafi.............................................80dk
Allah bir daha öyle kötü şeyler yaşatmasın inşallah yazdıklarını okudukça kalp atışlarım hızlandı:)hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün geldi aklıma.inşallah sende sorunsuz bir hamilelik geçirerek sağlıklıca alırsın bebişini kucağına:)Allah razı olsun Yena'cım.Rabbim de senin evlatlarına sağlık sıhhat versin.İnşallah güzel sonuçlar yazarım hep.Çok üzdüm sizleri de biliyorum.mayısta düşük ağustosta düşük iki ayda bir acımı yaşadınız sizlerde üzüldünüz.Hakkınızı helal edin nolur
ÇOK yememişsin ama bence akşam ki 2 dilim ekmeğin bir dilimini öğlene al. Kayısıları sabah aç karna ye üzerine su iç çok faydası oluyor kendimden biliyorum.son olarak ta 5 zeytini 3 yap derim ben naçizane fikrim buevet diyetimin 1. gununu tamamladım (ay ne buyuk basarı )
bugun yediklerim
sabah 7:00: lor peyniri 2domates salatalık(10 dilim zira burdakisalatalıkları tane olarak yazamam ) 1 dilim kızarmıs ekmek ve 5 zeytin
saat 10 gibi 1 elma yedim
öglen 13:00:1 tas domates corbası 7 kasık kabak yemegi yagsız yaptım ve 4 kaşık yogurt
arada 2 kuru kayısı yedim
akşam yani az önce 1 tabak yogurtlu kabak yemegi (gerisini yiyim dedim)2 dilim ekmek
cok yememişim dimi:26:
Ne güzel darısı başımıza inşallah:)yena
çok teşekkür ederim arkadaşım. emeğine sağlık.
gruba dahil olalı 2 hafta oldu ve listeye girdiğim ilk haftadan itibaren 2. olmak çok güzel bi duyguymuş.
ben bugün dışarı çıktım arkadaşlar 3 yıldan bu yana ilk defa mecbur kaldığım kıyafeti değil beğendiğim kıyafeti aldım
bunu yaşamak gerçekten de çok güzelmiş
hedefime 12 kilo kaldı inşallah o da gidcek.
Kizlar lutfen benide araniza alin yasim 26 kilom 91ve ben artik bunalimlardayim bu gidiste sonum hic iyi olmayacak
hoşgeldiniz kızlarherkese iyi akşamlar, ben de tekrar aranıza gelmek istiyorum. 1.5 sene önce gelmiştim, o zaman 91 kiloydum, sonra o haftalarda hamile olduğumu öğrendim, şimdi oğluşum 10 aylık ve ben şuan 96 kiloyummdiyetisyene gittim 1 haftadır diyetteyim, inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
HAFTANIN 1.si.__________ -2,2 kg. _____________ bediican
HAFTANIN 2.si ___________ -2 kg. ______________ Mlkfth:81:
HAFTANIN 3..sü _________ - 1,8 kg. ____________ seli86
herkese iyi akşamlar, ben de tekrar aranıza gelmek istiyorum. 1.5 sene önce gelmiştim, o zaman 91 kiloydum, sonra o haftalarda hamile olduğumu öğrendim, şimdi oğluşum 10 aylık ve ben şuan 96 kiloyummdiyetisyene gittim 1 haftadır diyetteyim, inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
herkese iyi akşamlar, ben de tekrar aranıza gelmek istiyorum. 1.5 sene önce gelmiştim, o zaman 91 kiloydum, sonra o haftalarda hamile olduğumu öğrendim, şimdi oğluşum 10 aylık ve ben şuan 96 kiloyummdiyetisyene gittim 1 haftadır diyetteyim, inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
Kizlar lutfen benide araniza alin yasim 26 kilom 91ve ben artik bunalimlardayim bu gidiste sonum hic iyi olmayacak
listeye girmek için ne yapmam gerek?
kızlar bugün son olarak akşam 5te 1 kase çorba 4 kşk kabak yemeği 2 kşk yoğurt yedim ekmek yemedim.daha sonrada birşey yemedim açımüzerimde de acayip bir yorgunluk var yükseklik korkum var 7. kattayız camları sildim halen kendime gelemedim balkonları falan yıkadım üşüttüm mü ne bilmiyorum spor da yapamadım zaten dökülüyorum.ama eve iki kere asansörü kullanmadan çıktım .yarın inş iyi olurum da bugün atladığım sporumuda yarınkiyle birlikte yaparım.Alıştım suçluluk duyuyorum:S
12hatunu ağırlamak ta kolay iş değil tü tü tü maşallah sana :)iyi geceler bebişlerr
nasılsınız bakayım ?? benden iyilik , 12 kişilik hatun kısmısını ağırladıktan sonra , şöyle bir topladım ortalığı , yarına ayar çekerim tekrardan
bi sürü alıntı yapmıştım ama sayfa gitti maleseff
Ebuşş yarına güzel haberlerini bekliyoruz inşAllahh
bu arada kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederim
DURMAK YOK YOLA DEVAM :129::129::129::129:
NİLÜFERcim & ASUcum ellerinize , kollarınıza , emeğinize sağlık
Maşallahın var kız yinede
Geçmiş olsun büyük ihtimall ceyranda kaldın ama valla helal ben 4.cü katta bir cam silerken ömrümden ömür gidiyor herhalde 7ci katta olsam camdan bakarken kalpten giderim
Biz ilk evlendiğimizde ben balkona bile çıkamıyordum cıksamda duvar dibinde duruyordum sanki balkon çökse bana kenarda birşey olmazmış gibi
Nasıl bir dengesizlikse uçağa binmeye bayılıyorum ama yüksek bir yerden aşağı bakamıyorum
Bir keresinde cam bir teleferiğe bindimde aşağısını gördükce anam bana birşeyler oluyor diye fenalıklar geçirdim
Hatta kalp krizi geçirmeyeceğimi bilsem bunji jumping ( nasıl yazılıyorsa artık) yapmak isterim okadara adrenalın delisiyim
Anammm şimdi yazınca dikkatimi çekti ben baya bir denyoymuşum
Valla aşağı inmesine inerimde 10 kat yukarı çok zor olur herhalde bende
Helal sana valla
12hatunu ağırlamak ta kolay iş değil tü tü tü maşallah sana :)
sağolasın şekerimm , hele birde onca mamayı onlar yiyipte sen dukan amcana sadık kalıp ağzına 1 gram cıss sürmeyince daha değişik bir marifet oldu benim için
hepsi durup durup Aynur maşAllah ne kadar azimlisin falan diyorlar , onlar benim 105 kiloluk halimide gördüklerinden şu halim manken gibi geliyor gözlerine , birde canlı canlı şahit oldularki , sormayın gitsin , şimdi yine Aynurun azmine hayran kalıp rejime başlamayı düşünenler var
cetvelimide düzeltemedim ben başka sayı yazıyorum çıkan cetvelde başka sayı yazıyo anlamadım
çok büyük marifet tabi 41 kere maşallah kararlılığın daim olsun inşallah.Bende bayramdan korkuyorum o zaman heryerden cıss yağacak :) bayramı kazasız atlatırsam kararlılığımı kendime kanıtlayacağım herhalde benim dönüm noktam olacak bu bayram:)
Yeniden yaptım bu seferde formata uygun değildir diyocanım güncelleme yapamıyorsan , yeniden yap , ben her seferinde yeniden yapıyom
o cıslarr korkutmuyor beni , yağsız yerinden olduğu sürece sorun yok
Ramazan bayramı sıkıntılı ama kurban iyi olur benim için , yaşasın proteinnsende sakın kırma motivasyonunu , şöyle düşün onca emekverdin , o emeğin hepsini bi kaç gün içinde harcayıpta tekrar dön başa yapmassın dimi şekerimm
o yüzden kararlılığını sende kanıtla,hadi bakalımm
Yeniden yaptım bu seferde formata uygun değildir diyo
Tamamdır aldım ben gazı:)
Yeniden yaptım bu seferde formata uygun değildir diyo
Tamamdır aldım ben gazı:)
canım benim http ile başlayıp , png ile biten kısmını alacaksın , birde tickerfactoryden yapacaksın
oohh sen bu ara gazıylan kurbanı murbanı dümdüz eder geçersin
Oldu sonundaaa oh beee öyle yapıyordum da zaten 6-7 denemeden sonra kabul etti.
inşallahh dümdüz ederim birde bir kaç kişi kilo verdiğimi farkedip söylerse bayramda tamamdır iştah miştah kalmaz bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?