Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Üzülmekte haklısın ama ustaların çoğu öyle canım...
10 gün derler 1 ay olur ...
Geç olsun güç olmasın...
Havalar soğumaz heralde bayrama kadar...
Artık kapısız mapısız idare edersizniz.:)

Son düzenleme:
selam gececi hatunlar bu gun yine temizlige devam ettik onca yorgunluk sonrasi yine uyuyamadim

Son düzenleme:
köy oldukca serin mümkün deyil yatılmaz..
bakalım biraz daha sıkıştırıcaz ya yapacak ya kaçacak

bana müsade bayanlar meryem de gelmiş demekki yatma zamanı:))
daficim haklısın sinirlenmekte ama işini doğrudürüst yapan yok malesef canım
herkese iyi geceler

Değilmi ama..:)
Meryemciğim uyuma zamanı göstergesi gibi.:)

Benim de asılacak çamaşırlarım var ve ciddi uykum geldi..

selam,
Bitmedimi temizliğiniz.??
yok bitmedi cunku tum odalari temizliyoruz temiz olduklari halde bile.. boya,badana derken..bayrama kadar surer buyuk ihtimalle

kolay gelsin eriny cim
annenede Allah acil şifalar versin
tsklr dafim az kaldi sayilir bakalim bayrama kadar biticek ins amin canm Allah hepimize saglik versin ins anneminde ameliyatini sorunsuz hallederis..

köy oldukca serin mümkün deyil yatılmaz..
bakalım biraz daha sıkıştırıcaz ya yapacak ya kaçacak
bu zamandaki ustalarla insan Allah korusun kanser olur hele birde paranin tumu neredeyse pesin verilmis gibiyse! ayni dertlerle ugrasiyorum.. ustalar yuzunden evlenmem ertelenip duruyor bitiremediler gitti evimi agustosun 15inde insaat bitmis olucakti bitti ama o tarihten bu yana icinin bolmeleriyle ugrasiyoruz yarin son olur ins yikilmasi.. nasil yamuk yapmislar duvarlari gorunce aglayasim geldi..yeniden yapicaklar ama hem zaman kaybi hemde insan uzuluyor oyle gorunce...

Hanımlar gözlerim yanmaya başladı artık..
iyi geceler,iyi uykular diliyorum ve öpüyorum sizi

Hanımlar gözlerim yanmaya başladı artık..
iyi geceler,iyi uykular diliyorum ve öpüyorum sizi
benimkilerde yanıyor dün gece üç saat uyudum bu sabahda erken kalkıcam namazdan sonra yatmıycam gitmeliyim

günaydııııııııııııııın
bol eksili bir hafta olsun inşallah
bayram temizliğine de başlamak lazım yavaştan artık ekstra spor fırsatı

günayydınn hanımlarrrr nasılsınız inşallah herkez eksilerdedir bugün kayınvalidemler gidiyo benim felaket geçen bikaç kalorili günümden sonra bu hafta cumaya kadar toparlarım diye umuyorum

yarında ben başlıcam artık bayram temizliğine öpüldünüzzz şimdilik

canım tabiki ilgileniyoruz nasıl meryemin üzüntüsünü taa içimizde hisetmişsek senin heyacanınıda içimizde hissediyoruz ve mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyoruz

tomurcuk ve nurgül gebelik haberlerinize çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin inşallah..
..

Sağolun,Allah razı olsun.İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla devamı gelir...

------------------

Günaydın herkese :)
İlk defa hafta sonu kendimi yormadan bir gün geçirdim.Bir tek pazar günüm var diye kendimi paralar temizlikler yapar yemekler pişirirdim.Dün öyle bir süpürdüm toz aldım.Akşama da kuru fasulye pilav yaptım.Öyle geçti işte koca pazar yatarak...
Yarın akşama kontrolüm var.İnşallah herşey yolundadır.Çok dua ediyorum.Rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah.Bu sabah mide bulantım başladı ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.Hiç belirtim yok diyorum ya ondan bilinç altı yaptım heralde.Çok heyecanlıyım çoookkk

selamün aleyküm kızlar!
hayırlı haftalar olsun inşallah.
bu sabah moralim bozuk biraz.
cuma günü biliyorsunuz bildirimimi yaptım 90,5 kiloydum.
cumartesi azcık cozutmuş olsam da (cünkü öğlen kuru fas. akşam nohut yemiştim onun dışında birşey yok yani)
pazar gayet iyiydim hatta cuma cumartesi 1 er saat pazar da 1,5 saat sporumu yaptım bu sabah eksi görmekdi hayalım
ama yok yine aynı çıktım. neden olabilir kızlar yaa

günaydın herkese, geçmişi okudum ancak dün akşam yazmaya fırsatım olmadı..
dün;
sabah; 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir
1 ceviz

ara; 1 mandalina

öğle; 1dilim ekmek
1 kase çorba
1tane biber dolması

ara; 1 bardak süt
1 meyve

akşam; 1kase çorba
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 dilim ekmek

yatsı; 1 kaşık yoğurtlu buğday salatası
1 kaşık közlenmiş sebzeler salatası
hem küçük hem yarım puaça

2.5 litre su

akşam arkadaşa davetliydim, biraz kaçamak yaptım sanırım.. aslında salatalardan yesem iyiydi ama oğluma vermek için böldüğüm puaçanın kalanını israf olmasın çöpe atılmasın diye yedim( yine de kendimi kötü hissettim geldiğimde.. haaa unutuyordum yaa eve gelince de 1 dilim ayva yedimm ( ayvayı yedim galiba bugün :))

kendimi kötü hissediyorum, kilo verebilecek miyim merak ediyorum.. haftaya da bayram var memlekete gideceğiz, orada da hiç sürdüremem diye korkuyorumm..
bu arada ben kendimden bahsedeyim, tokatta oturuyorum, öğretmenim aslında ama şimdi ücretsiz izindeyim.. iştee böylee.. herkese güzel bir hafta ve haftanın sonunda güzelce verilmiş kilolar diliyorum..

bu arada tomurcuk psikolojik değildir, bence kendini olumsuz durumlara şartlandırma, herşey yolunda inşş..

optum senı cokkkk

Canım benım senı mrek ımdan telden gırıyorum salı ısbası yapıcam suan dısardyım otobus beklıyorfum aklıma geldın demek hamıleymıssın gozun aydın hayırlısı ıle saglıkla kucagına alırsın ınsallah

Kuzum benim,sağol.İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olur bu paylaşımları yapmak.Değer ikiye katladı şimdilik kağıt üzerinde hamile görünüyorum.Salı yada çarşamba usg'de görüneceğini söyledi doktor.Tek belirti gögüs sızlaması ve kasık batması.Baş dönmesi falan yok.Sabah da az midem bulandı.Belirti olması gerekir mi bilmiyorum.İğneleri vuruluyorum kollarım mosmor oldu daha 4 iğneden.
Bende seni öptüm çok...

Günaydın kızlar,

cumadan beri ancak girebiliyorum. haftasonu seçimler vardı, zaten cuma akşam da netimiz gitmiş. dün sabah yapılmış ancak. haftasonu biraz ödül oldu benim için. klasik haftasonu kaçırması işte. ama bugün tam gaz devam ediyorum. regl olmuşum tabi, onu da hesaba katmam lazım. inşallah hepimiz cumaya güzel bildirimlerde bulunuruz.

Yenacım ellerine sağlık. süpermiş bu haftaki liste. kilo alan yok gibi. sabit kalanlar da haftaya kesin eksi bildirimde bulunacaklar bence.

Aynurcum misafirlerini ağırlayıp kendini tutmuşsun, tebrik ederim kuzum. kalanları da yollamışsın, ohh mis. azmin hiç bitmesin, hayran kaldım canım.

Ebrucum doktorun olumsuz bir şey dememiş. yarın akşam da kontrolün iyi geçer inşallah canım. belirtileri dert etme. psikolojik olmayanı da psikolojik algılayabilirsin. inşallah sorunsuz yaşarsın bu güzel dönemi, darısı da tüm isteyen, arzulayan arkadaşlarımıza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…