evin hiçbir şeyi istediğim gibi gitmiyor adamlarda dünya kadar alacağımız var bir türlü ödeme yapmıyorlar bari dolapları kapıları yapın hesaptan düşelim dedik ramazandan beri dolap kapı bekliyoruz. bugün kalkmış kapıları bayrama yetiştiremem diyor.. sinirlerim felç oldu.. herkese kısmet olursa bayramı köyde geçirecez dedik.. kapısız evde misafir ağırlarız artık
bana müsade bayanlar meryem de gelmişdemekki yatma zamanı:))
daficim haklısın sinirlenmekte ama işini doğrudürüst yapan yok malesef canım
herkese iyi geceler
selam gececi hatunlar32: bu gun yine temizlige devam ettik onca yorgunluk sonrasi yine uyuyamadim
kolay gelsin eriny cimselam gececi hatunlar32: bu gun yine temizlige devam ettik onca yorgunluk sonrasi yine uyuyamadim
yok bitmedi cunku tum odalari temizliyoruz temiz olduklari halde bile.. boya,badana derken..bayrama kadar surer buyuk ihtimalleselam,
Bitmedimi temizliğiniz.??
tsklr dafim az kaldi sayilir bakalim bayrama kadar biticek inskolay gelsin eriny cim
annenede Allah acil şifalar versin
bu zamandaki ustalarla insan Allah korusun kanser olurköy oldukca serin mümkün deyil yatılmaz..
bakalım biraz daha sıkıştırıcaz ya yapacak ya kaçacak
benimkilerde yanıyor dün gece üç saat uyudum bu sabahda erken kalkıcam namazdan sonra yatmıycam gitmeliyimHanımlar gözlerim yanmaya başladı artık..
iyi geceler,iyi uykular diliyorum ve öpüyorum sizi
canım tabiki ilgileniyoruz nasıl meryemin üzüntüsünü taa içimizde hisetmişsek senin heyacanınıda içimizde hissediyoruz ve mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyoruz
tomurcuk ve nurgül gebelik haberlerinize çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin inşallah..
..
optum senı cokkkkSağolun,Allah razı olsun.İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla devamı gelir...
------------------
Günaydın herkese :)
İlk defa hafta sonu kendimi yormadan bir gün geçirdim.Bir tek pazar günüm var diye kendimi paralar temizlikler yapar yemekler pişirirdim.Dün öyle bir süpürdüm toz aldım.Akşama da kuru fasulye pilav yaptım.Öyle geçti işte koca pazar yatarak...
Yarın akşama kontrolüm var.İnşallah herşey yolundadır.Çok dua ediyorum.Rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah.Bu sabah mide bulantım başladı ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.Hiç belirtim yok diyorum ya ondan bilinç altı yaptım heralde.Çok heyecanlıyım çoookkk
optum senı cokkkk
Canım benım senı mrek ımdan telden gırıyorum salı ısbası yapıcam suan dısardyım otobus beklıyorfum aklıma geldın demek hamıleymıssın gozun aydın hayırlısı ıle saglıkla kucagına alırsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?