Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım amin.Dediğin gibi darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına...Ben biraz evhamlanıyorum işte.Herşey ani gelişti ondan heralde

Haberlerde izledim yine aynıkişi olmuş heralde baro başkanı.Bir de bayan varmış ama seçilmemiş o.bir de denizden kayıkla protesto yapmışlar.Şikesiz baro istiyoruz falan gibi bişeydi galiba.Bu işlerde de mi şike var yoksa.Gerçi olmayan konu yok da artık neyyysee...

İnşallah canım, yarın akşam biraz daha rahatlarsın sanırım.

evet canım, yine Ümit hoca oldu. Filiz hanım tek kadın adaydı, insan hakları konusunda gayet aktifti. benim oyum onaydı ama seçilemedi. hayırlısı hakkımızda. ben protestodan habersizim. ilginçmiş. şike değil de yolsuzluklardan şikayetçi olanlar var. yıllık 250 tlden, toplam 6 milyon tl aidat toplanıyor avukatlardan. bu parayla ilgili şeffaş olunmadığından şikayet falan ediliyor. açıkçası barolar avukat hakkı savunmaktan çok siyaset yapıyor. burası yeri değil tabi ama çok da bizi etkilemiyor bu seçim sonuçları.

karnım ağrıyor benim Ebrucum. temizlik yapacaktım ama hiç gözüm almıyor. zaten sabah açıyorum şu forumu kalıyor bütün işlerim sen nasılsın? eşin ne ypatı bebeği duyunca, çok özel değilse

Geçmiş olsun sana canım.Çorap giy ayağına.Üşütmemeye çalış,temizlik yaparken de terlememeye...

Ben iyiyim işte ne olsun.Alık alık bakınıyorum etrafa Şakınım bi o kadar da endişeli.

Eşim tabi ki şaşkın.O da korunduk da nasıl oldu şokunda.Bi süre ara verelim çok yıprandın falan diyordu hep.Adet gecikmesi sebebiyle doktora gittiğimi biliyordu.Aradı o gün öğleden sonra ne var ne yok diye bende hamilelik varmış deyince bişey diyemedi bi süre.Akşamına kendi özel doktoruma gidiceğimi söyledim.O da işten çıkar çıkmaz geldi işte yanıma.Şaşırdın mı dedim sonuca.İlk başta şaşırdım ama artık alıştım ben diyor.Sevinemiyoruz anlayacağın.Özellikle bu sene bununla birlikte 3. gebeliğim.2 ay arayla.Hamile kal düşür hamile kal düşür ne olduğmuzu anlamadık.Daha öncesinde korunmadığım halde pko ve prolaktinden dolayı kalamıyordum hiç.4 sene bitti benim evliliğimin 5. senesindeyiz.
Öyle canım işte dediğim gibi daha o sihirli kelimeyi telaffuz edemiyorum.Sanırım dr. kontrollerinde kalp atışı vs. falan duyduğumuzda daha çok inanıcaz eşim de bende.

Son düzenleme:
İyi haftalar kızlar :)) Günaydın yazacaktım, baktım epey geç olmuş vazgeçtim :)

Bu sabah pişman ama kararlı bir başlangıç yaptım haftaya. Hafta sonu çok kaçırdım, misafirler için börek yapmıştım, ondan 5 adet filan yedim, iç pilav yapmıştım 2 kase kadar yedim Eşim karışık yemiş almış, hani incir, meyve kabukları, yaban mersini, ceviz filan karıştırıyor, kalori bombası gibi bir şey; ondan 1 kase yedim İki çeşit muffin yapmıştım biri çikolatalı biri hindistan cevizli, onlardan toplamda 4-5 adet yedim Daha da vardır da yuh diyorum kendime burada kesiyorum. Ölçüyü iyice kaçırdım yani. Sonra çok pişman oldum. Bu da benim jübilem olsun dedim. Bu sabah Cuma gününe göre +700'üm. Cumaya kadar bu artıları göndermeye çalışacağım sonra da artık eksi bildirim yapmak istiyorum. Diyetisyenden utanıp çekinmeye, bahane yaratmaya da son. İşime gelmeyince bahane bol zaten. Bu hafta onun verdiği listeyi uygulamaya çalışacağım sonraki hafta da tekrar başlayacağım.

Son 10 gün içinde 4 kişi uyarıda bulundu bana, tehlike çanları durmaksızın çalıyor yani. Sonuncusu hariç hepsi de göbeğime (mide daha çok çıktı aslında) vurgu yaptılar. "dikkat et, tekrar alıyorsun" gibilerinden uyarılardı bunlar. Sonuncusu bugün yürüyüşte sitemizin bayan güvenlik görevlisinden geldi. Sabahları yürüyüşte sohbet ediyoruz 3-5 kelime, biliyor benim diyet serüvenimi, "ne güzel vermiştiniz, biraz aldınız mı son günlerde? Yazık olmasın emeklerinize" dedi. Dışarıdan bariz fark ediliyor demek 72'leri görmüşken 76'yı geçtim bu sabah

Geçen hafta özgeçmiş gönderdiğim yerlerden hiç ses seda çıkmadı bu arada Ara verdiğim için ve de 37 yaşında olduğum için pek rağbet görmeyeceğim gibi görünüyor Yöneticilik kadrolarına başvurmuştum hep, zaten o kadrolara girmek zor Beni tanıyan, önceki çalışmalarımı bilen birileri vasıtasıyla bir şey olursa olur yoksa ilanla filan çok beklerim gibime geliyor

Sağol tatlım benim seviyorum seni İyiyiz çok şükür... Sana da keyifli haftalar...Sende salma bence hafif geçir bari pazarı
Çok geç Ebrucum, saldım gitti bile. Sabah yürüyüşümü yaptım, kahvaltımı yaptım, bu haftaya güzel başladım ama Saat kaçta gidiyorsun doktora? Kontrolün çok iyi geçer umarım
Afiyet olsun çocuklarına :) Hemen kopyalayayım tarifi tekrar, aslında çok tarif var kremalı, krem şantili vb. ama ben en basit şeklini tercih ediyorum, hem tadı aynı hem daha hafif geliyor.
4-5 dilim kek, tercihen kakaolu (evde kalmışları kullanıyorum, yoksa hazır kek de olur), yarım çay bardağı süt, yarım paket çikolata (bitter-sütlü karışık koyuyorum ben) keki robotta çekiyorum, sıcak sütün içinde çikolatayı eritip kekle yoğuruyorum, 1 saat buzdolabında bekletip çıkarıp ceviz büyüklüğünde yuvarlıyorum. Yuvarladığım kekleri hindistancevizi, öğütülmüş fındık, öğütülmüş bisküvi, renkli şeker vb. çeşitlere bulayarak minik truff kağıtlarına yerleştirerek servise kadar dolapta tutuyorum.

Bu basit tarifin sadece 2 püf noktası var, biri eritilmiş çikolatayı keke azar azar katmak (böylece kıvamını ayarlamak kolay oluyor, hafifçe cıvık olacak) diğeri de yuvarlamadna buzdolabında bekletmek. O zaman çikolata da sertleşip yuvarlanacak kıvama geliyor
eline sağlık yenacım
ben de yapmak istiyordum o poğaçadan amaaa truff da olduğu gibi kaydetmedim tarifi malesef
Asumancığım nette "bayatlamayan pufuduk poğaça" yazarak aratırsan aynı tarif çıkıyor. Benim denenmemiş tarifler klasörümde bir poğaça vardı, dafi'nin tarifini mi onu mu yapsam diyordum. Dafi'nin tarifi yapmaya karar verdim. Sonraki hafta da onu yapmaya karar verdim, bir baktım ki tarif dafi'nin tarif ile birebir aynı!! :)))) O tarifi nette bulup kaydetmişim epey önce, "bayatlamayan pufuduk poğaça" diye yayınlanmış...
Gerçekten puf puf oluyor poğaçalar, sandviç ekmeği niyetine de kullanılabilir boş olanları. Bir kaç tanesini biraz büyük ve boş yapmıştım ben, onlarla kızıma sandviç yaptım sonra
Ben o kadar üzülmedim Yenacığım, nasıl da kolarilidir o şekerler, bak kader bile istememiş yemeni :))) Cantık ne imiş diye baktım Bursa'ya özel bir pide imiş. O ana öğün yerine geçebilir, kestane şekerinden çok daha masum olduğu kesin, onu saymıyoruz yani :))

Son düzenleme:

Anlıyorum canım. inşallah bu sefer sonunda çok sevineceksiniz. zaten sanırım erkekler bebek doğup da kucaklarına almadan baba gibi hissedemiyorlar. inşallah siz de çok mutlu olursunuz bu sürecin sonunda. zaman sabır zamanı, çok güzel olucaktır bu sabrın sonu.

Canım gerçekten fazla kaçmış hafta sonu ama kafana takma.güzel başlamışsın haftaya böyle bol motivasyonlu geçer inşallah kurtulursun artılarından.İnsanlar,bizler kilo verince hemen öyle ne güzel kilo verdin falan denmiyorlar da alınca hemen dikkatlerini çekiyor.Sen kısa sürede indirirsin o mideyi.Düşünme artık hafta sonunu yeni bir başlangıç olsun bugün.

Bende yarın için randevu alıcam işte.Doktorum Akşam 5 e kadar İzmit'teki özel hastanede,5 ten sonra Gölcüğe geliyor.Bende 6 gibi alırım heralde randevuyu.İnşallah iyi geçer kontrolüm

İlk hamileliği verdiğim haber gibi olmuyor tabi.O zaman düşük yapacağını bilemediğin için uçuyorsun havalarda.Düşük oluyor,snra geçiyor düşüğün acısı.İkincide yeni umutlar hadi bu sefer olur inşallah gibisinden yine sevinçler kutlamalar.ama o da düşük.3 ve 4. hamilelik haberlerinde ise endişeli bekleyiş ve yine düşük.Bu 5. benim.İnşallah sonunda sevinen biz oluruz.İnan yaşananlar çok yıpratıyor insanı.
İlk hamileliğimde Altınoluktaydık.Ailem Antalyadaki halam falan hep birlikte öğrendik.En yakın akrabalara telefon falan açtık paylaştık.Halam akşamına canlı müziğe götürdü bizi eğlendik kutlatık.Ama sonrası sevindirici olmadı.Herkesi arayıp tekrar düşük yaptığımı söylemek durumunda kaldıkO yüzden şimdi akıllandım bu konuda.Sadece ablama söyledim.Çünkü o da alıştı artık duruma.Evlerimiz de yakın.Eşim gece vardiyasına gittiğinde Allah korusun bişey olursa bilsinler istedim.Onun dışında kimse bilmiyor ailelerden.İlerlerse eğer hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde yine fazla yaymadan 1. derece yakınlara söyleriz inşallah

öğrenilmiş çaresizlik diyorlar buna. her denemede başarısılıkla karşılaşınca inanamıyor insan tekrar olabileceğine. oysa gözardı edilen bir şey var, her seferinde şartlar değişik oluyor. inşallah sizde bütün şartlar olgunlaşmıştır artık canım. ablana haber vermekle de iyi yapmışsın. inşallah kokrtuğun gibi olmaz.

Kuzum sen avukat mısın psikolog mu yoksa :) Yazdıkların çok iyi geliyor bana.Siz bana iyi geliyorsunuz hepiniz.

Kuzum sen avukat mısın psikolog mu yoksa :) Yazdıkların çok iyi geliyor bana.Siz bana iyi geliyorsunuz hepiniz.

çok sevindim canım iyi gelmesine konuşmanın. inşallah sen bu sefer güzel şeyler yaşadığında da bize umut olacaksın, iyi geleceksin

ben öğle yemeğimi yiyorum. sen de ye bakayım, besine ihtiyacın var. bebişimiz gelişsin

merhabalar hepinize
gün yarılandı daha hiç bir işin ucundan tutamadım henüz
kızlar okuldan gelince çarşıya gideceğiz yine hallederiz bugün inşallah işlerimizi

herkeslere selamlar bakam....:)

Asum seni tutmayayım uyu istersen..
Azıcık uykucusun biliyorum artık.:)

Bir de meyra.:)

canım senin burcunu sorsam ayıp olurmu? merak ettimde....
bu arada hoşgeldin aramıza

selamlar hanımlar..
anca gelebildim, malum pazartesi işlerin ve maillerin yoğunluğu var..

hafta sonum güzel geçti ama pazar günü bir doğumgününe davetliydik, 1 dilim pasta yedim :26: pek de güzeldi, iyi ki de yemişim ama tam 85 görmüşken olmadı yani. neyse inşallah fazla bir etkisi olmaz.

kimdi o yazan kişi alıntı apmayı unuttum ama yılbaşında 75 görmek istiyordu. ben de çok istiyorum ya olur mu dersinizz?? :44:
2,5 ay var hemen hemen ve vermem gereken 10-11 kilo . çok istiyorum Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder .. hepimize, isteyen herkese...
...

kaç gündür perhiz yapıyorum mideme, daha iyiyim tam daha geçmesede, 2hafta gibi bi sürede zaten tam ancak geçer....
çünkü epey bi zamandır perhizi tınlamamıştım oldukça...
vesselam kaç gündür perhiz yapıyom bugün bi kahveyi hakkettimi düşünüyorum; dayanamıcam içicem bi kahve şimdi:)))
yine dikkat etmeye devam....:))

ebru'cum bu arada değerinini 2'ye katlandığını okudum.. çok sevindim canım hayırlısı olsun, sağlıkla tamamına ersin inşallah..
doktora gittin mi peki baktırmak için?

hafta sonu doğumgününe gittik dedim ya, beni bir süredir görmeyen arkadaşlarım zayıflamış olduğumu, totomun eridiğini söylediler
pek hoşuma gitti ama

ebru'cum bu arada değerinini 2'ye katlandığını okudum.. çok sevindim canım hayırlısı olsun, sağlıkla tamamına ersin inşallah..
doktora gittin mi peki baktırmak için?

İnşallah canım amin.Allah razı olsun...
Doktora yarın akşam gidiyorum Allah nasip ederse.Salı yada çarşamba karından olmazsa alttan keseyi görebileceğimizi söyledi.Ben çarşambayı bekleyemicem tabi yarın için aldım randevuyu.İnşallah sizlere de çarşamba hayırlı haberler veririm...

kara murat benim bendim o canım. yılbaşına en fazla 75 kg ile girmek istiyorum. 73 daha iyi tabi :)) olur neden olmasın ki. kaçamakları minimumda tutarsak kesin olur bence.

kara murat benim bendim o canım. yılbaşına en fazla 75 kg ile girmek istiyorum. 73 daha iyi tabi :)) olur neden olmasın ki. kaçamakları minimumda tutarsak kesin olur bence.

o zaman kara murat, birbirimize bu hedefimizi ve isteğimizi sık sık hatırlatalım mı, pes edersek, kilo veremiyorum, durdu, takıldı kaldı dersekk...
inşallah görücez de..

ebru'cum, senin yerinde olsam ben de dayanamazdım giderdim hatta bugün bile gidebilirdim kendi doktorumda bulamasam, bilmediğim bir doktora..
ki öyle de yaptım biliyo musun? :)
kendi doktorum taaa ne zamana randevu vermişti ilk, eğer bir sorunun yoksa 8 haftalık ol gel demişti bana..
ben de dayamadım, 6 haftalıkken öylesine bir doktora gidip USG ile baktırmıştım ve ilk resmini almıştım
darısı senin ve isteyen herkesin başına...
...

seninle aynıyız hemen hemen canım, belki gramlar farkediyordur şu anda.. inşallah ikimiz de görürüz 75 veya altını...

ayy yemek üzeri gidip tartılsam mı revirde.. şimdi merak ettim.. asabım bozulacak ama bakmak istedim şu anda kaçım diye..
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…