Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kara murat benim bendim o canım. yılbaşına en fazla 75 kg ile girmek istiyorum. 73 daha iyi tabi :)) olur neden olmasın ki. kaçamakları minimumda tutarsak kesin olur bence.

Olur tabi canım.neden olmasın.Yılbaşına daha 2,5 ay var.Bu ay sonuna kadar 2 kilo verseniz.Kasımda 4 ve aralıkta da 4 kilo giderse al sana 10 kilo.Gelsin 75 yani şu anda sizin hedefiniz haftada 1 kilo vermek olsun.En az 1 kilo eksi bildirimde bulunursunuz her hafta inşallah

Amin canım.Bende dayanamıyorum ama bi o kadar da korkarak giricem usg'ye.Benim zaten son adet tarihime göre 6 haftalık ama bu mümkün değil geç döllenme olmuştur dedi doktor.6 hafta olsa görünürü heralde zaten.Geriden gelicek yani.İnşallah kapatırız farkı.Hayırlısı Allah'tan...

Son düzenleme:

Kapatırsınız merak etme, benim bir arkadaşımın da öyleydi, farkı kapattı hatta öne bile geçti maşallah :)

evet haftada 1 kilo giderse sene sonuna kadar 11 hafta var bu hafta ile beraber..
11 haftada 11 kilooo :44:
olmasa da 8 falan olur kesin, kasarsam..
..

canım tartılma bence. ben kabızlık yaşıyorum bugün, üstüne regl oldum. sabah 85.4 kg çıktım biraz önce ise 87.0 kg. gün içinde tartılmak anlamsız. sık sık hatırlatıcam bu arada sana hedefimizi :))

inşallah canım. sen bebeğine kavuştuğun sıralarda ben de 55 hedefime ulaşıcam inşallah bu arada

canım benim eltim de hamile şu an. onlar da korunuyorlardı, süpriz oldu sizin gibi. bir de onun da geç döllenmeydi, şimdi öne bile geçmiş farkı kapatıp. siz de inşallah kapatırsınız farkı. sen bol bol süt iç, yoğurt ye şimdiden :))

Hadi hiç bilemedin 70 li kilolara kesin düşmen lazım.Esoşun dediği gibi bence de gün içinde tartılma.Sonuçta su çay kahve vs. yemek falan yiyorsun.Yalancı bir artış görünüyor tartıda

Merhaba güzel topiğimin güzel Kadınları :122: :122: :122:

Bu sabah erkenden sağlık ocağına gidip kızı muayene ettirdim
Hafif öksürdüğü için bende iyice daha beter olmadan önüne geçeyim dedim
Dünde hesapta gelip sizlerle sohbet edicektim ama son anda eşimin küçük kuzeni geldi ( Manevi kızım 18lik )
Ablasıyla felaket kavga etmiş ne olur yenge biliyorum bu ara çok sık oldu ama sana gelebilirmiyim diye telefon açtı Dedim saçmalama burası seninde evin ne zaman istersen teklif beklemeden atla gel.
Anneleri yani eşimin halası hala eşiyle akçayda oldukları için abla kardeş baş başa kalıyorlar ama sağ olsun büyük kuzen çok fena kıza pazar sabahı hiç gereksiz birşey yüzünden bağırmış benim kazandığım parayla eve erzak alınıyor yok işte sayemde karnın doyuyor falan diye kızda tabi bozulmuş ve inadından yemek yemeden gitmiş dershaneye akşamda dershane çıkışı evden kıyafetlerini alıp bana geldi ve o gün sabahdan akşam 9a kadar hiç birşey yememiş
İnanılmaz kızdım ablasına sonuçta kardeşine insan verdiği iki lokma ekmeyi mi hesaplar kafasına kakar
En kısa zamanda büyük kuzeni ( 23 yaşında ) bir kenara çekmem lazım yoksa içim rahat etmeyecek. Eşşek evlenince aman kardeşim keşke yanımda olsaydı der ama iş işten geçmiş olucak :26: birde kardeşi onun defalarca başını beladan kurtardı ama hatun hala akıllanmadı

Bütün gece kızcağızla konuştum biraz kafası dağılsın diye Şükür sabah çok neşeli çıktı evden hatta onada kızıma hazırlarken beslenme hazırladım karnı acıkınca yesin diye
Öptü öptü durdu beni sabah sabah yengeciğim sen birtanesin iyiki varsın diye
Benim büyük kıza kalsa Anne Ablamında nufusunu üzerimize alsakya diyor sanki anası gelmeyecek Akçaydan
Çok seviyor ya resmi olarakta Ablası olsun istiyor

BANUUUU nerelerdesin bebişimm ?? ilk dukan günün nasıldı ? hadi bakayım rapor bekliyom

Valla Aynurum süper gidiyor :122: :122: :122:
Sabah sağlık ocağına fazla geç kalmim diye aç çıktım evden mecbur. Normalde midemin açlığını bastırmak için Çubuk Kraker yerdim yada dönüşte poğça alırdım
Bu sefer inan aklımın ucundan bile geçmedi
Eve gelir gelmez güzelce kahvaltımı ettim hatta yediklerimide sayayım

1 Dilim dukan ekmeği ( ben yaparken içine birazda çöreotu attım süper oldu gerçekten )
1 dilim Peynir light tabiki
1 dilim light kaşar peyniri
1.5 haşlanmış yumurta ( 0.5i ufak cadıdan kalma ama nasılsa serbest )
1 büyük fincan şekersiz sütsüz neskafe

Yarım litreden fazla suyumuda içtim kahvaltı edene kadar tabi akşama daha çok var
Öğlenlikte senin verdiğin köfte tarfinden yapıp ızgara küfte yiyeceğim yoğurtla birde 1 - 2 tane tuzsuz salatalık turşusuyla
Akşamlıkta hamsi var menüde :122: :122: :122: tabi yanına yoğurt yemem bu sefer

boyum 1.70 kilom 120 (

Umutsuzluğa kapılma en azından boyun var be güzelim benim boy 1.52 ve 120 kga kadar çıkmıştım zor da olsa 1 senede bu hale geldim ama daha yolun başındayım
Hepbirlikte inşallah çok güzsel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Tekrar aramıza hoşgeldin diyor ve burada daimi olmanı diliyorum

Ablacığım gerçektende can sıkıcı bir durum ama senin güzel yüreğin olduktan sonra emin ol bayramlık gelenlerin hiçbiri eksikleri önemsemeyecektir
Herşeyde bir hayır vardır

Cecocuğum,dukana başlayacakmışsın hayırlı olsun.:)
Bugün aklıma geldi yazayım dedim hemen..
Senin kabızlık sorunun var dukan daha fazla tetiklemezmi acep.?

Cok sağ ol canım
Evet öyle ufak bir sorun vardı ama doktor zaten bir ilaç vermişti daha evvel devamlı kullanmam için o biraz rahatlatıyor birde bol su içersem daha beter olmayacağını umuyorum
Birde bir gün iki gün eninde sonunda bu bağırsaklar pes etmek zorunda kalır şimdilik öyle bir sorun yok gibi yani eskiye nazaran fark yok diyelim

zaten tartıldım aldım ağzımın payını
...
imza almaya gidiyorum bir süre görünmeyebilirim
..

Kızzzzlarrrrrrrrr hayırdır nerelerede daldınız sessiniz çıkmıyor

Ben öğle yemeğimi yedikten sonra biraz iş yaptım akşamlık yemeyide hazır ettim :122: :122: :122: Anammm paso yemekle uğraşıyorum bir yandanda kilo verince tam süper olur

kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katılmayı çok isterim beni de aranıza alır mısınız :)

Aldık gitti yeterki kalıcı ol ve burada hedefine ulaşana kadar motivasyondan yararlan
Bu arada bilmiyorum deng geldin mi ama her cuma kilolarımızı bildiriyoruz yaptıysak sporumuzuda dakika olarak bildiriyoruz ve topiğimizin fıstık hatunlarından Yena ve asumanzeynep o hafta kimin daha fazla kilo verdiğini liste haline getirip birinci ilan ediyor
Listeye girebilmen için iki cuma üst üste bildirim yapman lazım tabi eğer istersen birde tabi hafta içide paylaşım bekliyoruz ki birbirimizi motive edip hedeflerimize daha çabuk ulaşalım

Umarım seni sık sık burada görürüz

Fazla basmışım

Son düzenleme:

iğneler çok fena bebiş için hergün o acıyı çekiyoruz umarız kıymetimizi bilen ewlatlar olurlar
bu arada ben göbeğimden yapıyorum dr karnın sertleşip şişmeye başlayınca kol veya bacaktan yapabilirsin dedi
ablam diyodu kol çok acıtıyor diye bi sakıncası yoksa göbekten dewam et o kadar acısı olmuyor..

kızlar ya bu arada bir bulantım başladı anlatamam ne güzel sewiniyordum bulantım yok diye
ama buna şükür böyle olması bebişin sağlıklı olduğunu gösterirmiş
sabahları zor kahvaltı ediyorum iştahlı olmayı özledim sanki hiç geçmeyecek gibi
tıka basa doymak istiyoruuuuummm

Evet canım fena iğneler.Ucu da kalın benim iğnenin biraz.İnnohep 0,45'lik kullanıyorum.Sen clexan mı kullanıyosun ?
Ben akşam 9 da hergün aynı saate denk getirmeye çalışıyorum(önemli mi bilmiyorum ama 24 saatte bir olması) hastaneye gidip vuruluyorum.Ordakiler de hep koldan vurdular.Sen kendin mi vuruyorsun yoksa iğneyi?

ewet canım clexan0,4lük benimki iğneler masef biraz kalın zaten türkiye hep bu konuda sınıfta kalıyormuş daha incesini yapamadılar
ewet ben aynı saatte yapmak önemli ben telefon alarmını kuruyorum bu sayede hem vakti kaçırmıyorum hemde unutmuyorum
anladığın üzerede kendim yapıyorum tatlım hergün hangi zaman gideceksn hastaneye

Maşallah sana Ben daha korkuyorum damara falan denk getiririm diye.Sen daha önce kullandın mı bu iğnelerden.Alışkınsın sanki

Maşallah sana Ben daha korkuyorum damara falan denk getiririm diye.Sen daha önce kullandın mı bu iğnelerden.Alışkınsın sanki

son düşüğümde 20 gün kadar kullandım canım ilk dr. yaptı gösterdi sonra kendim yaptım 1 kez damara denk geldi o beze 7 ay oldu daha yeni yeni geçiyor
ama korkulacak bişi yok herkeste oluyormuş
sende alışırsın mecbur kalınca yapıyosn :18:
hem benim canım o kadar tatlı değildir kıyarım kendime yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…