kara murat benimbendim o canım. yılbaşına en fazla 75 kg ile girmek istiyorum. 73 daha iyi tabi :)) olur neden olmasın ki. kaçamakları minimumda tutarsak kesin olur bence.
o zaman kara murat, birbirimize bu hedefimizi ve isteğimizi sık sık hatırlatalım mı, pes edersek, kilo veremiyorum, durdu, takıldı kaldı dersekk...
inşallah görücez de..
ebru'cum, senin yerinde olsam ben de dayanamazdım giderdim hatta bugün bile gidebilirdim kendi doktorumda bulamasam, bilmediğim bir doktora..
ki öyle de yaptım biliyo musun? :)
kendi doktorum taaa ne zamana randevu vermişti ilk, eğer bir sorunun yoksa 8 haftalık ol gel demişti bana..
ben de dayamadım, 6 haftalıkken öylesine bir doktora gidip USG ile baktırmıştım ve ilk resmini almıştım
darısı senin ve isteyen herkesin başına...
...
Olur tabi canım.neden olmasın.Yılbaşına daha 2,5 ay var.Bu ay sonuna kadar 2 kilo verseniz.Kasımda 4 ve aralıkta da 4 kilo giderse al sana 10 kilo.Gelsin 75yani şu anda sizin hedefiniz haftada 1 kilo vermek olsun.En az 1 kilo eksi bildirimde bulunursunuz her hafta inşallah
Amin canım.Bende dayanamıyorum ama bi o kadar da korkarak giricem usg'ye.Benim zaten son adet tarihime göre 6 haftalık ama bu mümkün değil geç döllenme olmuştur dedi doktor.6 hafta olsa görünürü heralde zaten.Geriden gelicek yani.İnşallah kapatırız farkı.Hayırlısı Allah'tan...
seninle aynıyız hemen hemen canım, belki gramlar farkediyordur şu anda.. inşallah ikimiz de görürüz 75 veya altını...
ayy yemek üzeri gidip tartılsam mı revirde.. şimdi merak ettim.. asabım bozulacak ama bakmak istedim şu anda kaçım diye..
...
yarın sabah 85.0 bile görebilirsin o zamanpeeehhhhhhh 86,4 çıktım
..
Olur tabi canım.neden olmasın.Yılbaşına daha 2,5 ay var.Bu ay sonuna kadar 2 kilo verseniz.Kasımda 4 ve aralıkta da 4 kilo giderse al sana 10 kilo.Gelsin 75yani şu anda sizin hedefiniz haftada 1 kilo vermek olsun.En az 1 kilo eksi bildirimde bulunursunuz her hafta inşallah
Amin canım.Bende dayanamıyorum ama bi o kadar da korkarak giricem usg'ye.Benim zaten son adet tarihime göre 6 haftalık ama bu mümkün değil geç döllenme olmuştur dedi doktor.6 hafta olsa görünürü heralde zaten.Geriden gelicek yani.İnşallah kapatırız farkı.Hayırlısı Allah'tan...
Kapatırsınız merak etme, benim bir arkadaşımın da öyleydi, farkı kapattı hatta öne bile geçti maşallah :)
evet haftada 1 kilo giderse sene sonuna kadar 11 hafta var bu hafta ile beraber..
11 haftada 11 kilooo :44:
olmasa da 8 falan olur kesin, kasarsam..
..
BANUUUU nerelerdesin bebişimm ?? ilk dukan günün nasıldı ? hadi bakayım rapor bekliyom
boyum 1.70 kilom 120(
kızlar alıntı yaptığım yere kadar okudum akşam ne güzel muhabbet etmişsiniz ben gece ikide yattım ama pek girip bakamadım.
dün dışardaydım yatsıya yakın geldim eve sonrada yemek yaptım dört tepsi poğça börek yaptım gece ikide bitti işim sonrada sabah namazı kalkıp çorba ve fırında patates yaptım.. kahvaltıda köydeydik evin arkasında beton atılması gereken yer vardı orda ustalar çalıştı,bende evin halılarını toplamıştım üç gündür bekliyorum yıkayıcılar gelip almadı sonrada bayrama zor yetişir haılar çok yoğunuz dedilertoplayıp halılarıda götürdüm köye onları yıkadım gelinler yardıma geldiler onlarda camları sildiler,köye götürdüğüm koltukları yıkadılar, yatak odasını kurup, yerleştirdik, evin şi oldukca azaldı .. ama tekrar batacak, kornişler takılmadı, dolaplar gelmedi, kapılarda zor yetişir bayrama dediler sinirlerim oynadı ramazandan beri kapı bekliyoruz adam kurban bayramınada yetiştirmiyor neyse şimdi eve geldim kalan yeride okuyayım.
Cecocuğum,dukana başlayacakmışsın hayırlı olsun.:)
Bugün aklıma geldi yazayım dedim hemen..
Senin kabızlık sorunun var dukan daha fazla tetiklemezmi acep.?
zaten tartıldım aldım ağzımın payını
...
imza almaya gidiyorum bir süre görünmeyebilirim
..
kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katılmayı çok isterim beni de aranıza alır mısınız :)
Kuzum benim,sağol.İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olur bu paylaşımları yapmak.Değer ikiye katladı şimdilik kağıt üzerinde hamile görünüyorum.Salı yada çarşamba usg'de görüneceğini söyledi doktor.Tek belirti gögüs sızlaması ve kasık batması.Baş dönmesi falan yok.Sabah da az midem bulandı.Belirti olması gerekir mi bilmiyorum.İğneleri vuruluyorum kollarım mosmor oldu daha 4 iğneden.
Bende seni öptüm çok...
iğneler çok fena bebiş için hergün o acıyı çekiyoruz umarız kıymetimizi bilen ewlatlar olurlar
bu arada ben göbeğimden yapıyorum dr karnın sertleşip şişmeye başlayınca kol veya bacaktan yapabilirsin dedi
ablam diyodu kol çok acıtıyor diye bi sakıncası yoksa göbekten dewam et o kadar acısı olmuyor..
Evet canım fena iğneler.Ucu da kalın benim iğnenin biraz.İnnohep 0,45'lik kullanıyorum.Sen clexan mı kullanıyosun ?
Ben akşam 9 da hergün aynı saate denk getirmeye çalışıyorum(önemli mi bilmiyorum ama 24 saatte bir olması) hastaneye gidip vuruluyorum.Ordakiler de hep koldan vurdular.Sen kendin mi vuruyorsun yoksa iğneyi?
ewet canım clexan0,4lük benimki iğneler masef biraz kalın zaten türkiye hep bu konuda sınıfta kalıyormuş daha incesini yapamadılar
ewet ben aynı saatte yapmak önemli ben telefon alarmını kuruyorum bu sayede hem vakti kaçırmıyorum hemde unutmuyorum
anladığın üzerede kendim yapıyorum tatlım hergün hangi zaman gideceksn hastaneye
Maşallah sanaBen daha korkuyorum damara falan denk getiririm diye.Sen daha önce kullandın mı bu iğnelerden.Alışkınsın sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?