Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakalım uzun zamandır giremiyorum foruma...malum bebeğim var diş çıkarıyor bir aydır ve sürekli ishal..uykusuz gecelerimiz gene başladı.buda bana beraberinde düzensiz yemek ve kiloları getirdi sevgili eşim mutsuz olduğumu hissetmiş olmalıki bana doktordan yarın için diyetisyen randevusu almış.kızımada doktora göstericez..bana şans dileyin ..

buarada özledim hepinizi..umarım kilolar gitmiştir herşey yolundadır..sevgiyle ve rejimle kalın

çok şüşür evimdeyim..ilk gün sadece pazara gidebildim..dün evin önündeki iki ağacı keserken
sap elimin iki parmağınının derisi de kalktı.şimdi pek zorlanıyorum yazarken..belediye akasya ağacı dikti.başımıza bela.herse bu mevsimlerde
kesiyorum çiçeklerin üstüne zamk gibi birşey akıtıyor.birde her yeri sarıyor dalları.ağaç kesilmesine karşıyım ama bu çok dikenli.
kesmesi bile zor..
neyse,biraz geçmişi okuyayım..buraya geldiğim 2 akşam balık ve salatayla geçti.şu an bol ve tazayken hergün yiyeceğim.
bıkana kadar.ekmeksiz bol salatayla..antalyada öyle fazla kaçıracağım bir şey olmadı.sadece bir pazar kahvaltı için
çakırlara gitmiştik..orda biraz sapıttım..
şimdi biraz geçmişe dalayım..bakalım neler olmuş..

ay ay havasını sevsinler topal ayakla bu ihtiyarın hava atacak halimi kalmıışş

daficiğim bu topiğin en yaşlısı bendim..pabucum dama mı atıldı.55 yaşındayım..benim de bir ayğım romatizma siytik ve daha evvelki kırılmadan topallıyor..
kötü bir yerden de olsa ortak noktamız var..

Anammmmm topikten tepiği yemişim yeni fark ediyorum tabi başında oturmayınca öyle oluyor
Birazdan eşim geliyormuş akşamlık balık yapıcağım şimdi :122: :122:
Çok geç olmadan yemeğimide yiyeyim bulaşık faslıda bitince gelirim yine

Aynurcuğuummmm sen ne alemdesin gitmeden bir sorayım
Akşam konuşuruz nasılsa uzun uzun ama olsun

Kızlar napıyorsunuz ;

iyisinizdir umarım,benim yoğunluğum halen devam etmekte,bu hafta birinci olmuşum süper valla,hiç istahım yok,sigaraya asıldım iyice heralde ondan,cuma günü izne çıkıyorum 5 kasımda başlıycam işe,hepinizi öpüyorum

selam güzellerr

okuldan sonra çarşıya gittim , yürüdüm biraz , maaşı çektim , döktüm , saçtım , yarım yamalak ödedim , halen daha çook ödenecek şey var

kendimi ödüllendirdim , bir kot pantolon aldım , likralı değil normal kot veeeeeeeee 32 beden

çook sevindim bu duruma ,afferim bana afferimm

harikasın Banuşummm , hadi bakalım süpersin aynen devammm

ama yarın biraz dikkatli ol , en sıkıntılı 3. gün geçiyo diyorlar benimde öyle oldu ama sonrasında herşey çok iyi oluyor

bebeem benden iyilik , iyi gidiyorum çok şükür , bu iş olacak diyorum o kadar

Toplam 13 kilo verdim 5 ayda ,sizler olmasanız kesin üzerine bir 13 kilo alırdım,hepinize teşekkür ediyorum,diyete ilk başladığımda 13 kilo verceksin deseler inanamazdım heralde ,kendimi mutlu hissediyorum kilolar gittikçe,dahada hırslanıyorum,iyişallah tatilde almam

Necancım 13 neki bebeem sen daha 23leri 33leride görürsün , yeterki isteğini kaybetme tatlımm , herşey gönlünce olsun

Canım benim sağol,işte bu sözler insanı kamçılıyor,70 kiloya ineyim boy boy resimlerimi paylaşacağım sizinle

canımm sen zaten güzel bi kadınsın , eminim 70 e indiğinde daha bi güzel görüneceksin

sana sonuna kadar inanıp ,güveniyorum

Süpersin canım yaaa
güle güle giy kotunu eminim çok yakışmıştır
Bende kot'da 32ye düşsem kesin havalara uçardım

Valla bugünde fena geçmedi Dukan amcam
Umarım yarında dayanırım
Şu atak evresini atlatsam eminim çok daha rahat geçecek inan yeşilliklere son zamanlar nasıl alıştıysam koca bir kase salata için ölebilirim şu anda eskiden olsa aynısını hamburger, dondurma yada çikolata için ölürdüm ama şükür iki gündür tek aradığım şey yeşillik
Neyse şurada kaldı 7 günüm sonra inşallah yeşilliğide ekleyince çok daha kolay geçecek
Bu arada dün Multivitaminde aldım kendime eksik olanları tamamlamak için hiç halsizlik yaşamadım sadece yemek saatlerimi biraz geçirirsem bir tuhaf oluyorum ama oda gayet doğaldır çünkü normalde de elim ayağım boşalıyordu

Dediğin gibi kaçarı yok bu kilolar ya gidecek ya gidecek
Bayramdan sonra eminim çok daha hızlı gidecektir

Canım inşallah bir okadar daha verirsin yaza kadar
Tatili şimdiden sıkıntı yapma kendine sonuçta bol yeşillik ızgara et, tavuk yada balık tüketirsin olur biter
Birde akşamları çıkıp yürüyüş yaparsan eminim gram kilo almadan gelirsin geri

sağolasın Banuşumm , kocacıma giderken giyecem inşAllah , bayramlık yapacam kendime

kuzum istersen yemeğin yanına biraz maydanoz yiyebilirsin ama çok olmamak kaydıyla , geçecek canım seyire geçtiğin zaman kavuşacaksın yeşilliklerine

vitaminleri alman iyi olmuş ,sabah aç karnına içersen iyi olur dedi eczacı

dayan kuzum dayan , güzel olacak inşAllah

Kız ben vitamini tok karnına içtim acaba ondanmı biraz tuhaf oldum acaba
Yok canım dayanacağım sonuçta kimse et yemekten ölmemiş
Karnım tok sırtım pek daha ne isteyeyim

Eminim eşin bile senin değişimini fark edecek ve çok sevinecektir nasılsa yanına gidene kadar biraz daha vermiş olursun
Bende bu bayram için kendime siyah bir tayt almayı düşünüyorum siyah kot almıştı annem geçen sene bana evveli gün giymeye kalktım baktım bol geldi tabi kadın 120e göre almış
Hem dar tayt giyip üzerine şöyle güzel bol bir tunik giyersem daha hoş durur diye düşündüm

evet canım tayt güzel olur , dediğin gibi birde tunikle kombinlersen tamamdır

aynen et yemekten kimse ölmemiş ,zaten bizde abartıp yemiyoruz o yüzden sorun yok çözüm var Cecoşş

vitamini sabah içersen gün boyu etkili olur kuzum , yarından itibaren sabah iç , bende öyle yapacam , senin gibi tok içiyordum , yada aklıma gelince içiyordum

kocişime dedim zayıflıyorum hazır ol diye , hatta "yanına geldiğimde incelmiş olacam sonraki görüşmemizde beni tanıyamayacaksın" dedim , o da " o kadar iddialısın yani haa " dedi

Dimi ama sonuçta bir kuzuyu devirmediğimiz sürece sorun yok
Anammm şimdi sizi öyle buluşurken düşündüm de eminim eşinin gözleri iyice parlayacak seni daha zayıf görünce

Dimi ama sonuçta bir kuzuyu devirmediğimiz sürece sorun yok
Anammm şimdi sizi öyle buluşurken düşündüm de eminim eşinin gözleri iyice parlayacak seni daha zayıf görünce

Kurban olurum ben onu bana veren Allahımaa

çooooookk özledim be Banum , inan kelimelere dökemiyorumm

Kurban olurum ben onu bana veren Allahımaa

çooooookk özledim be Banum , inan kelimelere dökemiyorumm

Oyyy kıyamam sana yaaa
Eminim oda seni deli gibi özlemiştir
Kız ben bir haftalığına tatile gittimde ikinci gün adamın sesini duyunca sesim titredi
Hele birde Almanyaya gittiğimde ki en fazla 10 yada 15 gün kalıyordum ( millet 3 ay kocayı bırakıp memlekete bile giderken )
İnan 3cü gün telefonda konuşurken gözlerim doluyor diye babam dalga geçiyor aaaa bak kızın ağlayacak neredeyse diye

Beni bazen çiledende çıkarsa seviyorum ulennnnnnnnnn

Sabır canım sabır inşallah sağ sağlım gelicektir
Sen o güne kadar onun zaten oluşacak şaşkınlığını iki misline çıkarmaya bak

bugün ona dedimki "seni çok özledim aşkım" o da "biliyorum" dedi , "nerden biliyorsun" diye sordum , cevabı "ben seni bu kadar özlerken eminim sende beni çok özlemişsindir" dedi , benim gözler doldu , gık diyemedim....

bende ne zaman sorsa birileri Gökhanı hemen gözleri dolduruveriyorum , millette gülüyor salak salak , anlamıyorum bazen insanlarııı

babamda garibim diyoki " kızım kocası askere giden bir sen değilsin , nolur üzme kendini" diyee , ağlasammı gülsemmi bilemedim ...

Canım dediğin gibi çoğu insan aynı pencereden bakamıyor hatta biraz daha soğuk düşünüyyor ama aslında kendileri aynı durumda olsa herhalde senden beter davranırlar

Babacığın ne yapsın senin üzülmene dayanamıyordur teselli etmeye çalışıyordur
Bazen duyguları doya doya yaşamak lazım özlemse özlem, gülmekse gülmek hatta ağlamaksa ağlamak
İnan ben zaten yapı olarak duygusallım biraz ağlak denecek kadar hatta
Allahın izniylede Rabbim sanada o sabrı vericektir ve zaman inşallah su gibi akıp geçecektir sen yeterki kendini oyalayacak bir hobby falan bul yada ne bileyim kuran oku hem manevi açıdan rahatlarsın hemde vakit geçer

Rabbim yüreğine ferahlık versin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

merhabalar bayanlar;
bugün kahvaltıda çeyrek ekmek tost yedim yanında meyve suyu içtim sabah 6:50 gibi. Ardından saat 10 gibi işyerinden bir arkadaş tatlı getirdi ne yazık ki biir parça ondan yedim. Arkasından öğle yemeği yemedim, bir kaç çubuk ve elma ile akşam 4e kadar bekledim. Sabahtan kalma çeyreğin yarısı bir tostu akşam 4te yedim ve saat 8 gibi de bir dilim ekmek ve bir kase k-flakes yedim.

Bugün biraz saçma oldu sanki ama antibiyotik kullanıyorum diye yememezlik edemedim.

Aşırı ayakta kaldım ve yürüdüm ondan hiç halim yok ama bir saat içinde de 30 dk eliptik bisiklete binmeyi planlıyorum.
yaklaşık olarak 8 km yol gidiyorum 30 dkda.

Kızlar bu arada şöyle bişey yapmaya karar verdim. Bir kumbara koyacağım odama ve abur cubursuz geçirdiğimi her gün için 1 tl, bisiklete 30 dk bindiğim her gün için 1 tl koyacağım. Bu biriken para ile daha küçük beden kıyafetler almak için motive edeceğim kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…