ay ay havasını sevsinler topal ayakla bu ihtiyarın hava atacak halimi kalmıışş
Valla Aynurum süper gidiyor :122: :122: :122:
Sabah sağlık ocağına fazla geç kalmim diye aç çıktım evden mecbur. Normalde midemin açlığını bastırmak için Çubuk Kraker yerdim yada dönüşte poğça alırdım
Bu sefer inan aklımın ucundan bile geçmedi
Eve gelir gelmez güzelce kahvaltımı ettim hatta yediklerimide sayayım
1 Dilim dukan ekmeği ( ben yaparken içine birazda çöreotu attımsüper oldu gerçekten )
1 dilim Peynir light tabiki
1 dilim light kaşar peyniri
1.5 haşlanmış yumurta ( 0.5i ufak cadıdan kalma ama nasılsa serbest)
1 büyük fincan şekersiz sütsüz neskafe
Yarım litreden fazla suyumuda içtim kahvaltı edene kadartabi akşama daha çok var
Öğlenlikte senin verdiğin köfte tarfinden yapıp ızgara küfte yiyeceğim yoğurtla birde 1 - 2 tane tuzsuz salatalık turşusuyla
Akşamlıkta hamsi var menüde :122: :122: :122: tabi yanına yoğurt yemem bu sefer
Anammmmm topikten tepiği yemişim yeni fark ediyorumtabi başında oturmayınca öyle oluyor
Birazdan eşim geliyormuş akşamlık balık yapıcağım şimdi :122: :122:
Çok geç olmadan yemeğimide yiyeyim bulaşık faslıda bitince gelirim yine
Aynurcuğuummmm sen ne alemdesin gitmeden bir sorayım
Akşam konuşuruz nasılsa uzun uzun ama olsun
Toplam 13 kilo verdim 5 ayda ,sizler olmasanız kesin üzerine bir 13 kilo alırdım,hepinize teşekkür ediyorum,diyete ilk başladığımda 13 kilo verceksin deseler inanamazdım heralde ,kendimi mutlu hissediyorum kilolar gittikçe,dahada hırslanıyorum,iyişallah tatilde almam
Canım benim sağol,işte bu sözler insanı kamçılıyor,70 kiloya ineyim boy boy resimlerimi paylaşacağım sizinle
selam güzellerr
okuldan sonra çarşıya gittim , yürüdüm biraz , maaşı çektim , döktüm , saçtım , yarım yamalak ödedim , halen daha çook ödenecek şey var
kendimi ödüllendirdim , bir kot pantolon aldım , likralı değil normal kot veeeeeeeee 32 beden
çook sevindim bu duruma ,afferim bana afferimm
harikasın Banuşummm , hadi bakalım süpersin aynen devammm
ama yarın biraz dikkatli ol , en sıkıntılı 3. gün geçiyo diyorlar benimde öyle oldu ama sonrasında herşey çok iyi oluyor
bebeem benden iyilik , iyi gidiyorum çok şükür , bu iş olacak diyorum o kadar
Toplam 13 kilo verdim 5 ayda ,sizler olmasanız kesin üzerine bir 13 kilo alırdım,hepinize teşekkür ediyorum,diyete ilk başladığımda 13 kilo verceksin deseler inanamazdım heralde ,kendimi mutlu hissediyorum kilolar gittikçe,dahada hırslanıyorum,iyişallah tatilde almam
Süpersin canım yaaa
güle güle giy kotunueminim çok yakışmıştır
Bende kot'da 32ye düşsem kesin havalara uçardım
Valla bugünde fena geçmedi Dukan amcam
Umarım yarında dayanırım
Şu atak evresini atlatsam eminim çok daha rahat geçecek inan yeşilliklere son zamanlar nasıl alıştıysam koca bir kase salata için ölebilirim şu andaeskiden olsa aynısını hamburger, dondurma yada çikolata için ölürdüm ama şükür iki gündür tek aradığım şey yeşillik
Neyse şurada kaldı 7 günümsonra inşallah yeşilliğide ekleyince çok daha kolay geçecek
Bu arada dün Multivitaminde aldım kendime eksik olanları tamamlamak içinhiç halsizlik yaşamadım sadece yemek saatlerimi biraz geçirirsem bir tuhaf oluyorum ama oda gayet doğaldır çünkü normalde de elim ayağım boşalıyordu
Dediğin gibi kaçarı yok bu kilolar ya gidecek ya gidecek
Bayramdan sonra eminim çok daha hızlı gidecektir
sağolasın Banuşumm , kocacıma giderken giyecem inşAllah , bayramlık yapacam kendime
kuzum istersen yemeğin yanına biraz maydanoz yiyebilirsin ama çok olmamak kaydıyla , geçecek canım seyire geçtiğin zaman kavuşacaksın yeşilliklerine
vitaminleri alman iyi olmuş ,sabah aç karnına içersen iyi olur dedi eczacı
dayan kuzum dayan , güzel olacak inşAllah
Kız ben vitamini tok karnına içtimacaba ondanmı biraz tuhaf oldum acaba
Yok canım dayanacağım sonuçta kimse et yemekten ölmemiş
Karnım tok sırtım pek daha ne isteyeyim
Eminim eşin bile senin değişimini fark edecek ve çok sevinecektirnasılsa yanına gidene kadar biraz daha vermiş olursun
Bende bu bayram için kendime siyah bir tayt almayı düşünüyorumsiyah kot almıştı annem geçen sene bana evveli gün giymeye kalktım baktım bol geldi tabi kadın 120e göre almış
Hem dar tayt giyip üzerine şöyle güzel bol bir tunik giyersem daha hoş durur diye düşündüm
evet canım tayt güzel olur , dediğin gibi birde tunikle kombinlersen tamamdır
aynen et yemekten kimse ölmemiş ,zaten bizde abartıp yemiyoruz o yüzden sorun yok çözüm var Cecoşş
vitamini sabah içersen gün boyu etkili olur kuzum , yarından itibaren sabah iç , bende öyle yapacam , senin gibi tok içiyordum , yada aklıma gelince içiyordum
kocişime dedim zayıflıyorum hazır ol diye , hatta "yanına geldiğimde incelmiş olacam sonraki görüşmemizde beni tanıyamayacaksın" dedim , o da " o kadar iddialısın yani haa " dedi
Dimi ama sonuçta bir kuzuyu devirmediğimiz sürece sorun yok
Anammm şimdi sizi öyle buluşurken düşündüm deeminim eşinin gözleri iyice parlayacak seni daha zayıf görünce
Kurban olurum ben onu bana veren Allahımaa
çooooookk özledim be Banum , inan kelimelere dökemiyorumm
Oyyy kıyamam sana yaaa
Eminim oda seni deli gibi özlemiştir
Kız ben bir haftalığına tatile gittimde ikinci gün adamın sesini duyunca sesim titredi
Hele birde Almanyaya gittiğimde ki en fazla 10 yada 15 gün kalıyordum ( millet 3 ay kocayı bırakıp memlekete bile giderken )
İnan 3cü gün telefonda konuşurken gözlerim doluyor diye babam dalga geçiyor aaaa bak kızın ağlayacak neredeyse diye
Beni bazen çiledende çıkarsa seviyorum ulennnnnnnnnn
Sabır canım sabır inşallah sağ sağlım gelicektir
Sen o güne kadar onun zaten oluşacak şaşkınlığını iki misline çıkarmaya bak
bugün ona dedimki "seni çok özledim aşkım" o da "biliyorum" dedi , "nerden biliyorsun" diye sordum , cevabı "ben seni bu kadar özlerken eminim sende beni çok özlemişsindir" dedi , benim gözler doldu , gık diyemedim....
bende ne zaman sorsa birileri Gökhanı hemen gözleri dolduruveriyorum , millette gülüyor salak salak , anlamıyorum bazen insanlarııı
babamda garibim diyoki " kızım kocası askere giden bir sen değilsin , nolur üzme kendini" diyee , ağlasammı gülsemmi bilemedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?