Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım. Ben pestili severim ama yemesi işkence geliyp çenem ağrıyo:)) Ben daha çok cevizli sucuk ve ballı sucuk hayranıyım Ben de öyle karar verdim içmiycem. Zaten adet döngüm de bozuldu. Umarım gelecek ay zamanında adet olurum. Progestanı hem hamileye veriyolar mı? Sen de kullanmışmıydın. Valla doktor bana dorf adet düzensizliğim bazen var dediğim için verdi. Asında çoğu zaman düzenli ama bazen 10 gün kadar sarkabiliyor.

Saol canım. annene de çok geçmiş olsun canım. Getirdiklerimin çğunu dağıtcaz zaten, kalanlardan da yerim ama az az, artık öyle eskisi gibi bi oturuşta yemem yani. Sabah baktım +1.5 kilo gözüküyorum ama 4 günde bu imkansız biliyorum. Sanırım düzensiz yemem ve hamurişi tarzı beslenmekten oldu. Bir süre et görmek istemiyorum sebze agırlıklı yiyeceğim bakalım.

Dün akşam eşimin teyzelerine gittik anadolu yakasına. Teyzesi hastaydı ziyaret ettik. Herkes gene iş konusunu sordu. Ben anlatıyorum işte önceki çalıştığım tarzda iş var diye. Teyzeleri aman aman o şekilde çalışma kızım öyle çalışmamı olur felan dediler. Sonra da ee şimdi napıcaksın soruları. E o zaman çocuk yapın bak yaş geçiyo sonra çocuk olmaz uğraşırsınız lafları. Valla insanlar ne çok seviyo akıl vermeyi. Biz ilk evlendiğimizde de hemen çocuk yapın diyolardı, biz bi dolu borçla evlenmiştik tabii. Hani öyle yailı insanlar da değil teyzeleri, eşim de diyo talma ama bıktım iş ve çocuk konusunda laf anlatmaktan

Hayırlı olsun canım. Çok çok sevindim. Kendine çok dikkat et yediğine içtiğine, partonuna da söyle öyle çok çalıştırmasın seni. Umarım sağlıkla alırsın kucağına

ohhh beee allahım şükürler olsun biliyodum yaaa biliyoodumm
canım benim gözün aydın ne güzel bi süpriz oldu rabbim inşallah sağlıklı sıhatlı bi ewlat nasip etsin uzun ömürler versin
bugün kalp atışları için gidicem korkuyorum bi taraftan, ama seni duyunca heveslendim şimdi birazdan gidicem:18:

insanların akıl vermeleri hiç bitmez özlemcim maalesef.. her konuda..
çocuk olunca işte 2.yi yapsana şeklinde baskılar ve akıl vermeler geliyor, sanki kendileri bakacakmış gibi.. boşver sende.. ben artık akıl verenlere (her ne konuda olursa olsun) gülümseyip kısmet deyip geçiyorum.. dert mi anlatıcam bir de onlara..
..

slm kizlarr

tomurcuk cnm senin icin cok seviniyorum bu sefer insallah kucagina alicaksin rabbimin izniyle aminnnnnn

ozka cnm amcaniza gecmis olsun

nursenacim yazdigin yaziyi okuyunca sabah sabah guldurdun beni benim motivasyon kactimi yakalayamiyorum

bu gun tartildim 100gr artidayim 2gundur SIKI saglikli besleniyor oldugum halde eee hafta sonunda yediklerimi ancak eritmisimdir cumaya kadar -lere gecmeyi ümit ediyorum
gelelim neden kendimi toplamaya calistigima gece buyuk kizim uyandirdi kiza acil müdale etmem gerekiyordu kalktim yanina gittim ama ne oldugunu anlamadim bana biseyler oldu bas dönmesi deildi baska biseydi hic konusacak halim yoktu acayip halsizlik cok tuhaf oldum o gun cekirdek yedim cok tuzlu belkide tansiyon yada kolostrolum cikti neyse 2kere olunca vucudum beni uyariyor diye beynim dank etti ve motivasyonumu buldum
birde yataka cok rahat dönüyordum 10 kg alinca zorlanmaya basladim hamile kadin gibi buda motivasyonumu bulmamin nedeni
dun dr gittim gecen hafta röntgen cekilmistim onu gösterdim topuk dikenim yokmus ama benim topugum hala aciyor evde pamak uclarimla yürüyorum silikon destek aldim terligime koydum daha rahat oluyorlar ama gecmedi ramazan bayramindan buyana iyilesmedi ufff dr rahat ayakkabi al dedi
birde uyurken ellerimi SIKKTIGIMI söyledim oda boyundan geliyor dedi gercekten boynum agriyor sirtim agriyor motivasyonumu bulma nedenin biride bu spor yaparken agrim yoktu
dun azcik boyun sirt kaslarini guclenmesi icin harekerler yaptim bu gece sanki daha iyi uyudum

selam cücüşlerr

keyifler nasıll ? benden iyilik , okuldan geldim , mammişlerimi yiyorum , hava çook güzel az sonra yürüyüşe çıkacam dışarı

yerim hepinizi , öperimm

Ebrumm çok sevindimm , şükürler olsun Allahıma , hayırlısıyla sağ salim alırsın bebişini kucağına kuzumm

Rabbim isteyen herkese hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşAllahh

Ayçacımm takma kuzumm , bir laf var kaba ama "it ürür kervan yürür" kimse bilmez senin neler yaşadığını , neden o hale geldiğini , sadece sanki sen çok bayılıyormuşsun o halinede onlara anormal geliyor gibi davranırlarr , hiç sıkma canını kuzum , çook iyi gidiyorsun , herşey daha güzel olacak Allahın izniylee

hamile kaldığımda az kanamam oluyodu gerçi doğurana kadar az az kanama oldu bende kız çocuğunda olur dediler ne kadar doğru bilemem progestan 3 ay kullandım
aman akıl veren çok oluyoda ekmek veren olmuyo malesef dünya borcun içine nası çocuk doğurucan doğursan bebeğine bakamadı diye gülerler boş ver sen kendi hayatına bak

benimkilerde 1 doğdu iyi 2. yi yapmıyonuz dediler yaptık kısmet deilmiş düştü
eee düşüğün ayağı içinde olur doğuramazsın bidaha kilolusun diye diye kaynanam başımı yedi
2. de oldu

eee şimdideee kaynanam bide oğlunuz olsun 2 kız yaşlanınca kim bakacakmış bize
gerçi kendine yer yapıyo arada amma olsun valla zaten doğuda tükendi ömrüm batuya rahata ermişim kazara olmazsa doğurmam

valla bakıyon çaresine kardeşim çocuk düşündüğünde dedim anneme baktırırım diye düşünüyorum falan dedi valla başkasına güvenerek çocuk yapma dedim kalırsın benim gibi bir başına
ananem hasalandı annem baya zorland hem çocuk bak hem annesine bak valla zor işler amma evin tuzu biberi cadılarda
toksin topuk için küçük su şişesini dondur havlunun üzerine koy ayağını ileri geri hareket ettir buzun üstünde baya rahatlarsın şeker

bide aldığın 10 kilo topuklarına 20 olarak yansıyo biliyosun deilmi

aynurcum sağol canımm
inşallahh... işte ne bileyim otivasyonum düştü biraz.. ama toparlarım kendimi yakında sanırım.
..

ev temizliği bitti tuvalet banyo kaldı onuda kızın toplantısı varmış okula gideyimde onda sonra yapıcam çok şükür bayram temizliğ bitti bakalım
sıra bana geldi kendimde bi rektefeden geçmem lazım zira kaş bıyık aldı başını gidiyo

öğlen yimeğim zor bi gün bugün acayip çikolar istiyorum amma direndim arada 10 gibi 1 kuru incir yedim

öğlen 4 lahana sarma
1 tabak bamya 1dlm ekmek 1 kaşık yoğurt

gidiyorum şimdilik öpüldünüz

chickpeas cnm bayrami esinle kutluyacagina sevindim motivasyon tavandadir zayifliyorsun esinin yaninda olacaksin

sağol canım benimm , bende seviniyorum valla

evet Toksincim motivasyonum tavan , herşey kocişş içinn

sağol canım benimm , bende seviniyorum valla

evet Toksincim motivasyonum tavan , herşey kocişş içinn

Aynurcum fotoda harika gözüküyorsun kuzum. 70 kg gibi duruyorsun, boyunun da avantajıyla. zaten alt bedeninde hiçbir şey kalmamış. azıcık fazlalığın üst bedeninde. yürüyemediğin için hayıflanma onlar için de. yapmak istersen birkaç minik tavsiyem var kuzum. tv izlerken doldurduğun yarım litrelik 2 pet şişesini yukarı doğru kaldırarak, yanlara ve öne doğru iterek kollarını, omuzlarını, göğüs bölgeni çalıştırabilirsin. oturduğun yerde karnını içeri çekerek, dizlerini karnına çekerek de karın kaslarını çalıştırabilirsin canım. günde 5er dakika yapsan bunları acayip etki eder. gerçi senin iraden ve dukan amca sayesinde gerek kalmayacak bunlara sanırım

herkeslere selamlaaar.....

amin...

canım gözünaydın.....
çok sevindim yaaaa....
hayırlı olsun, allah hayırlısı ilede sağlıklıca bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşaallah canım.....
daha başka ne denirki bilemedim....
öpüyorum

Hadi bakalım canım senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah duyarsın pıt pıtları.beni de haftaya çarşamba çağırdı.Dua ediyorum senin için hayırlı haberlerle dön inşallah

sultancım gelmişsin ama hani yemegi anlatmadın bize...

vallahi merakla beklıyorum seni

Canim biraz bahsettim ama görmedin sanirim oralari olsun
pek konusmadik, aldi beni isyerinin önünden arabayla, sonra yunan lokantasina götürdü beni,
bi görseniz okadar sirin bir yerki, ama nasil özenli dekore etmisler, tam yunan evindeyim sanki :))
calamar yedim cok lezzetliydi
pek konusmadik havadan sudan iste,
sonradan bana mesaj atti ama iste cok güzeldi, cok tesekkür ederim felan dedi,
bende yemek icin tsk ettim okadar yani :)
bisey olacagi yok ya, sadece illa bulusmak istedi bende gittim,
yoksa pek gönlüm yok yani..

Bu arada kizlar bu ara sanki kismetim acik gibi ama gönlüme göre yok,
bitane arkadas var, kizarkadasimla nisanlandi simdi, ahmet diyelim ismine,
onun isarkadasi benim facede resmimi görmüs illa cok begenmis niyeti ciddiymis,
ama ben hic begenmedim..
yani gercekten zerre begenmedim, o yüzden yanasmiyorum,
off yaa bana gelenlerde ya isi gücü yok, ya yasi kücük, yada tipini begenmiyorum, hic sansim yok anacim

bakk kocaaa yemekte bişeycik konuşmadınız ölemi sana bişeycik demedimi
geceden tek aklımıda kalan calamarın çok güzel olduğu:)))))

canim koca yemek dediginde en fazla 1 saatti yani
daha fazla durmadim eve gitmek istedim oda birakti sagolsun,
iste sonradan mesaj atti cok güzeldi dedi kac defa, tesekkür etti felan,
öyle yani,
o istiyorda ben istemiyorum
bu aralar gercekten kimseyi begenemiyorum ya ama icim isinmayinca isinmiyor

azicik yakisikli olsa ya, hadi en azindan azcik tatlilik olsun yada biraz karizma,
yok bu aralar böyle biri.. nebileyimmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmm öyle sevindim öyle sevindimki, masallah yarabbim,
gözün aydin, darisi tüüüüüüüüüüm isteyenlerin basina insallah, bütün burdaki arkadaslarimin basina,
saglikli evlatlar nasip etsin allahim hepinize,
insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin canim ama kendini cok koru,
üsütmemeye dikkat et, bol yogurt ye, süt ic peynir ye,
nebileyim sakin agir kaldirma, ben kizkardesime bile diyom, ya bi alisveris poseti bile kaldirma, birak esin yapsin inanki acimayin bu konuda onlara,
sakin bak sanada tembihliyorum
cok sevindim cok cok

canim takma sunlari valla ne densiz insanlar var yemin ederim ya,
gecen gün gelin cikartmaya gittik dedim ya akrabalara,
orda bi abla vardi, bizim gelininin görümcesiymis,
baya cok kiloluydu ama gercekten abartiliydi, hani belli normal olmadigi, bi hastaliktan belliki,
tabiki hicbisekilde laf edilmez ben cok ayiplarim, ne olursa olsun oda insan, ama bizim insanlarin agzi torba degilki büzesin
bi abla tuttu bikac laf etti valla ben bile sinir oldum,
yazik kizin kalbi cok kirilmistir üzülmüstür,
insanlar hic düsünmüyorlar üzülürmü diye, densizler
sen cok güzel kilo veriyorsun dahada verirsin, onlarda catlasinlar kiskaniyorlar seni, bosveeeeeeer

bende bugun ceco gibi üsenmeden uzun uzun yazdim

Sağol tatlım beniiiiim Allah sana da hayırlı kısmetler nasip etsin.Gönlüne göre versin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…