amcanıza geçmiş olsun
hakkaten her şeyi anneler bilir hemde hemşireymiş hamilelikten önce içme öle progestan falan hamile olunca zaten başlıcan bana acayip kabız yapmıştı umarım seni yapmamıştır
malatya çok güzel neyse sanada baya deişiklik olmuştur sınav stresi falan bunaltmıştı afiyet olsun pestiller bitene kadar rahat yok desene hepsi güzel mamalar birini yesen öbürü darılır arkadaş
geçmişi okudum asu anca temizliğe başlıcamda minik uyuyo diye ağırdan alıyorum zaten salona çocuk odası var hallederim öğlene kadar sanırsam
Günaydın kızlar,
nasıl keyifler? umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben orta hallice. tartı az yesem de, spor yapsam da inmiyor aşağı. sanırım periyotla ilgili.
Nurgülcüm doğum günün kutlu olsun canım. Allah evladınla, eşinle nice güzel yaşlar nasip etsin inşallah.
Özlemcim hoşgeldin, düğünü atlatmışsın. aldıklarını dert etme, verirsin. asıl getirdiklerin tehlikeliymiş :) hastanıza geçmiş olsun canım. benim annem de bundan 5 yıl kadar önce kardiyak arrest geçirdi, 75 güne yakın yoğun bakımda kaldı. doktorlar her şeye hazırlıklı olmamızı söyledi fakat Allaha şükür ses tellerinde ufak bir sıkıntı dışında başka bir sıkıntısı olmadı. umarım sizin de hastanız iyi olur eskisinden de.
Aynurcum yeni kotunu giyiyosun da bize göstermiyorsun. çok merak ettim cücüşüm, bi foto çek de göster bize. motivasyonumun dip yaptığı şu günlerde çok iyi gelecek bana. eşinden başkası da evcilik istemesin diye dua ederim bayramda bak
Çok şükür,bin şükür Ya Rabbim...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
Saol canım. annene de çok geçmiş olsun canım. Getirdiklerimin çğunu dağıtcaz zaten, kalanlardan da yerim ama az az, artık öyle eskisi gibi bi oturuşta yemem yani. Sabah baktım +1.5 kilo gözüküyorum ama 4 günde bu imkansız biliyorum. Sanırım düzensiz yemem ve hamurişi tarzı beslenmekten oldu. Bir süre et görmek istemiyorum sebze agırlıklı yiyeceğim bakalım.
Dün akşam eşimin teyzelerine gittik anadolu yakasına. Teyzesi hastaydı ziyaret ettik. Herkes gene iş konusunu sordu. Ben anlatıyorum işte önceki çalıştığım tarzda iş var diye. Teyzeleri aman aman o şekilde çalışma kızım öyle çalışmamı olur felan dediler. Sonra da ee şimdi napıcaksın soruları. E o zaman çocuk yapın bak yaş geçiyo sonra çocuk olmaz uğraşırsınız lafları. Valla insanlar ne çok seviyo akıl vermeyi. Biz ilk evlendiğimizde de hemen çocuk yapın diyolardı, biz bi dolu borçla evlenmiştik tabii. Hani öyle yailı insanlar da değil teyzeleri, eşim de diyo talma ama bıktım iş ve çocuk konusunda laf anlatmaktan
bi de dün işyerimde kimlik fotokopim lazım oldu. verdim..
ordaki resmime bakanlar şok oldu.. aaaaaa sana noolmuş böylee, bu halin ne güzelmiş, resmen everim geçirmişsin gibi şeyler söylediler..duyan bakmaya geldi sanki seyirlik film oynuyo gibi..
yani tamam belki resimdeki halin çok güzel demeye getirdiler de böyle mi söylenir şimdiki halimi yerden yere vurarak sanki.
ona da canım sıkıldı.
hamile kaldığımda az kanamam oluyodu gerçi doğurana kadar az az kanama oldu bende kız çocuğunda olur dediler ne kadar doğru bilemem progestan 3 ay kullandımSaol canım. Ben pestili severim ama yemesi işkence geliyp çenem ağrıyo:)) Ben daha çok cevizli sucuk ve ballı sucuk hayranıyımBen de öyle karar verdim içmiycem. Zaten adet döngüm de bozuldu. Umarım gelecek ay zamanında adet olurum. Progestanı hem hamileye veriyolar mı? Sen de kullanmışmıydın. Valla doktor bana dorf adet düzensizliğim bazen var dediğim için verdi. Asında çoğu zaman düzenli ama bazen 10 gün kadar sarkabiliyor.
aman akıl veren çok oluyoda ekmek veren olmuyo malesef dünya borcun içine nası çocuk doğurucan doğursan bebeğine bakamadı diye gülerler boş ver sen kendi hayatına bakSaol canım. annene de çok geçmiş olsun canım. Getirdiklerimin çğunu dağıtcaz zaten, kalanlardan da yerim ama az az, artık öyle eskisi gibi bi oturuşta yemem yani. Sabah baktım +1.5 kilo gözüküyorum ama 4 günde bu imkansız biliyorum. Sanırım düzensiz yemem ve hamurişi tarzı beslenmekten oldu. Bir süre et görmek istemiyorum sebze agırlıklı yiyeceğim bakalım.
Dün akşam eşimin teyzelerine gittik anadolu yakasına. Teyzesi hastaydı ziyaret ettik. Herkes gene iş konusunu sordu. Ben anlatıyorum işte önceki çalıştığım tarzda iş var diye. Teyzeleri aman aman o şekilde çalışma kızım öyle çalışmamı olur felan dediler. Sonra da ee şimdi napıcaksın soruları. E o zaman çocuk yapın bak yaş geçiyo sonra çocuk olmaz uğraşırsınız lafları. Valla insanlar ne çok seviyo akıl vermeyi. Biz ilk evlendiğimizde de hemen çocuk yapın diyolardı, biz bi dolu borçla evlenmiştik tabii. Hani öyle yailı insanlar da değil teyzeleri, eşim de diyo talma ama bıktım iş ve çocuk konusunda laf anlatmaktan
toksin topuk için küçük su şişesini dondur havlunun üzerine koy ayağını ileri geri hareket ettir buzun üstünde baya rahatlarsın şekerslm kizlarr
tomurcuk cnm senin icin cok seviniyorum bu sefer insallah kucagina alicaksin rabbimin izniyle aminnnnnn
ozka cnm amcaniza gecmis olsun
nursenacim yazdigin yaziyi okuyunca sabah sabah guldurdun beni benim motivasyon kactimi yakalayamiyorum
bu gun tartildim 100gr artidayim 2gundur SIKI saglikli besleniyor oldugum halde eee hafta sonunda yediklerimi ancak eritmisimdir cumaya kadar -lere gecmeyi ümit ediyorum
gelelim neden kendimi toplamaya calistigima gece buyuk kizim uyandirdi kiza acil müdale etmem gerekiyordu kalktim yanina gittim ama ne oldugunu anlamadim bana biseyler oldu bas dönmesi deildi baska biseydi hic konusacak halim yoktu acayip halsizlik cok tuhaf oldum o gun cekirdek yedim cok tuzlu belkide tansiyon yada kolostrolum cikti neyse 2kere olunca vucudum beni uyariyor diye beynim dank etti ve motivasyonumu buldum
birde yataka cok rahat dönüyordum 10 kg alinca zorlanmaya basladim hamile kadin gibi buda motivasyonumu bulmamin nedeni
dun dr gittim gecen hafta röntgen cekilmistim onu gösterdim topuk dikenim yokmus ama benim topugum hala aciyor evde pamak uclarimla yürüyorum silikon destek aldim terligime koydum daha rahat oluyorlar ama gecmedi ramazan bayramindan buyana iyilesmedi ufff dr rahat ayakkabi al dedi
birde uyurken ellerimi SIKKTIGIMI söyledim oda boyundan geliyor dedi gercekten boynum agriyor sirtim agriyor motivasyonumu bulma nedenin biride bu spor yaparken agrim yoktu
dun azcik boyun sirt kaslarini guclenmesi icin harekerler yaptim bu gece sanki daha iyi uyudum
Ayçacımm takma kuzumm , bir laf var kaba ama "it ürür kervan yürür" kimse bilmez senin neler yaşadığını , neden o hale geldiğini , sadece sanki sen çok bayılıyormuşsun o halinede onlara anormal geliyor gibi davranırlarr , hiç sıkma canını kuzum , çook iyi gidiyorsun , herşey daha güzel olacak Allahın izniylee
chickpeas cnm bayrami esinle kutluyacagina sevindim motivasyon tavandadir zayifliyorsun esinin yaninda olacaksin
sağol canım benimm , bende seviniyorum valla
evet Toksincim motivasyonum tavan , herşey kocişş içinn
ohhh beee allahım şükürler olsun biliyodum yaaa biliyoodumm
canım benim gözün aydın ne güzel bi süpriz oldu rabbim inşallah sağlıklı sıhatlı bi ewlat nasip etsin uzun ömürler versin
bugün kalp atışları için gidicem korkuyorum bi taraftan, ama seni duyunca heveslendim şimdi birazdan gidicem:18:
tarcın hiç içemem ama nane limon severim onu bi deneyeyimnane limonlusunu al çok güzel
sultancım gelmişsin ama hani yemegi anlatmadın bize...
vallahi merakla beklıyorum seni
bakk kocaaa yemekte bişeycik konuşmadınız ölemi sana bişeycik demedimi
geceden tek aklımıda kalan calamarın çok güzel olduğu:)))))
bi de dün işyerimde kimlik fotokopim lazım oldu. verdim..
ordaki resmime bakanlar şok oldu.. aaaaaa sana noolmuş böylee, bu halin ne güzelmiş, resmen everim geçirmişsin gibi şeyler söylediler..duyan bakmaya geldi sanki seyirlik film oynuyo gibi..
yani tamam belki resimdeki halin çok güzel demeye getirdiler de böyle mi söylenir şimdiki halimi yerden yere vurarak sanki.
ona da canım sıkıldı.
Canim biraz bahsettim ama görmedin sanirim oralari olsun
pek konusmadik, aldi beni isyerinin önünden arabayla, sonra yunan lokantasina götürdü beni,
bi görseniz okadar sirin bir yerki, ama nasil özenli dekore etmisler, tam yunan evindeyim sanki :))
calamar yedim cok lezzetliydi
pek konusmadik havadan sudan iste,
sonradan bana mesaj atti ama iste cok güzeldi, cok tesekkür ederim felan dedi,
bende yemek icin tsk ettim okadar yani :)
bisey olacagi yok ya, sadece illa bulusmak istedi bende gittim,
yoksa pek gönlüm yok yani..
Bu arada kizlar bu ara sanki kismetim acik gibi ama gönlüme göre yok,
bitane arkadas var, kizarkadasimla nisanlandi simdi, ahmet diyelim ismine,
onun isarkadasi benim facede resmimi görmüs illa cok begenmis niyeti ciddiymis,
ama ben hic begenmedim..
yani gercekten zerre begenmedim, o yüzden yanasmiyorum,
off yaa bana gelenlerde ya isi gücü yok, ya yasi kücük, yada tipini begenmiyorum, hic sansim yok anacim
canim koca yemek dediginde en fazla 1 saatti yani
daha fazla durmadim eve gitmek istedim oda birakti sagolsun,
iste sonradan mesaj atti cok güzeldi dedi kac defa, tesekkür etti felan,
öyle yani,
o istiyorda ben istemiyorum
bu aralar gercekten kimseyi begenemiyorum ya ama icim isinmayinca isinmiyor
azicik yakisikli olsa ya, hadi en azindan azcik tatlilik olsun yada biraz karizma,
yok bu aralar böyle biri.. nebileyimmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmm öyle sevindim öyle sevindimki, masallah yarabbim,
gözün aydin, darisi tüüüüüüüüüüm isteyenlerin basina insallah, bütün burdaki arkadaslarimin basina,
saglikli evlatlar nasip etsin allahim hepinize,
insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin canim ama kendini cok koru,
üsütmemeye dikkat et, bol yogurt ye, süt ic peynir ye,
nebileyim sakin agir kaldirma, ben kizkardesime bile diyom, ya bi alisveris poseti bile kaldirma, birak esin yapsin inanki acimayin bu konuda onlara,
sakin bak sanada tembihliyorum
cok sevindim cok cok
canim takma sunlari valla ne densiz insanlar var yemin ederim ya,
gecen gün gelin cikartmaya gittik dedim ya akrabalara,
orda bi abla vardi, bizim gelininin görümcesiymis,
baya cok kiloluydu ama gercekten abartiliydi, hani belli normal olmadigi, bi hastaliktan belliki,
tabiki hicbisekilde laf edilmez ben cok ayiplarim, ne olursa olsun oda insan, ama bizim insanlarin agzi torba degilki büzesin
bi abla tuttu bikac laf etti valla ben bile sinir oldum,
yazik kizin kalbi cok kirilmistir üzülmüstür,
insanlar hic düsünmüyorlar üzülürmü diye, densizler
sen cok güzel kilo veriyorsun dahada verirsin, onlarda catlasinlar kiskaniyorlar seni, bosveeeeeeer
bende bugun ceco gibi üsenmeden uzun uzun yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?