Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar kışlık olarak dolaba attıgım fasulyelerden bı posetı pısırıyorum sımdı. Hıc cozdurmeden dırek attım soganın ıcıne. Grip oldugum ıcın kokusunu tam anlayamadım ama çok kötü gelmedi kokusu. Fazla karıstırmadım dagılmasın dıye. Insallah tadı guzel olur baska yemek yok cunku aksama:))

Bu arada cuma bozcaadaya gıdıyoruz. Aslında hıc gıdesım yok daha yenı yoldan geldık ama esım söz vermıstı arkadasına ve onun sevgılısıne.Umarım ıyılesırım o zamana kadar

Bırazdan hem hareket etmıs olmak ıcın kuyumcuya gıdıcem. Bozuk para bırıktırıyodum ya, 90tl oldu, onları 10arlı bantladım, uzerıne para ekleyıp ya ceyrek altın ya da gram altın alıcam. Ufak da olsa bı bırıkım yapmam lazım artık. Umarım kuyumcu sorun cıkarmaz da alır bozuk 1 lıraları

Bu arada 12de kahvaltı yaptıgım ıcın ogle yemegı yemedım ama ara ogun yedım. Çok az malatya peynırını 1 avuc yufka ekmegıne sardım(yengem verdı). Yanında da 1 parmak kadar sucuk 1 parmak kadar ballı sucuk yedım. Oglen yemegı yerıne gectıgı ıcın kılo aldırmaz sanırım.

ben bu mesaja cevap yazmıştım ama gitmemiş Özlemcim. dağıtacaksanız sorun yok. azar azar 3 günde bir yersen senin için de sorun olmaz yediklerin. o kadar kiloyu yağ olarak almak için 10000 kalori alman gerektiğinden sen de farkındasındır ki ödemdir o. sebzeyle yoluna koyarsın. ben bu akşam az haşlanmış brokoli ve yoğurt yemeyi planlıyorum mesela.

iş konusunda da çocuk konusunda da dertlenme canım. o insanların yapacak işleri güçleri olmadığından tek uğraşları bu dedikodular. seni sıkıştırdıklarında alessandranın da dediği gibi kısmet deyip gülümse geç tatlım, hiç laf anlatmaya bile çalışma. çünkü kimse senin samimiyetini, onlara ısrarla kendini anlatmanı falan umursamıyor. emin ol mantıklı bir açıklama bile yapsan kendini heder edip onlar yine başkalarına "işe girmemiş, çocuk yapsalar bari" diye anlatıyorlar. aslında hiç dert bile etmemelisin, etmemeliyiz ama biz de çalışmadığımız için aklımıza takılıyor işte denilenler. hayat da böyle geçiyor aslında. gençken ona buna kendimizi anlatmaya çalışıyoruz, sonra ona bile takatimiz kalmayacak insanların bu konulardaki samimiyetsizliği yüzünden.

Kızlar merhaba,

Girip okuyorum ama zaman bulamıyorum yazmaya, sizlerle sohbeti çok özlediğimi belirteyim..
Bunuda acele acele yazıyorum servise yetişmek için...

Tomurcuk güzel haberi okudum çok ama çok sevindim...
Allaha emanet olun.Çok dikkat et kendine canım.

NURGU,doğum günün kutlu olsun canım...

Özkacığım,hoşgeldin..Amcanıza geçmiş olsun...

meryemciğim,hayırlı yolculuklar sana..

nevinciğim bayıldım sana..ne kadar güzel hatunsun maşallah..

MEsajıma son verirken :) herkese selam ederim, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim...

selam kızlar heryerim tutulmuş bugün çoktandır dışarı çıkmıyodum dün kızılay çarptı beni herhalde .

bugün kahvaltımı geç yaptım çok acıkmıştım cumaya 2 kala kaçırdım galiba biraz kötü oldu .her zamanki gibi sabah salatamı yerken kepek ekmeğim bitmişti geçen yaptığım peynirli pidelerden 1taneye yakın yedim gerçi küçük dışarda yapılanlar kadar büyük değil ama.şu an şişkinlik +suçuluk hissediyorum .

haftasonuda rejimi bozdum demiştim ya suçluluk duygusu aklımdan neler geçirtti yediklerimi geri çıkarmayı düşündüm neyseki kendime geldim.aklım başıma geldi yani.çünkü biliyorum bir kere yaparsam gerisi gelecek .ne zaman canım bişey istese yiyip aynı şeyi yapacağım.şu an bunu düşünmeme bile kızıyorum gerçektenn.

neyse ortalığı biraz toparlayım çıkııyım koşu bandına pidenin acısını çıkarmalıyım .önce izleyecek bir dizi bulmalıyım yoksa zaman geçmek bilmiyo koşu bandının üstünde sıkılıyorum

hoşgeldinn sefalar getirdin getirdiklerin çok tehlikeliymiş gerçektenn:)bunları getirdiğin yerden 1,5 kiloyla dönmen bile ii bişey valla.amcanıza geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah
aynen benim eşimde zayıf hatta hepten ailesi zayıf .bende ilk nişanlandığımda çok kötü hissediyordum kendimi fazla dikkat çekiodum.çoğu zaman yanına yakıştırmadıklarını düşündüm.seni yine ablası sanmışlar Benim de bigün eşim hastalanmıştı hastanede acilde serum veriolar yandaki teyze bana annesi misin dedi:S ben bunu onun şeker komasına girmiş olmasına verdim ama bir süre kurtulamadım eşimin dilinden hiç te aklımdan çıkmaz

sinir oluyorum böle densizlere ne kadar düşüncesiz insanlar .benimde kendi ailem bana bunu çok yapar bıraktım artık elalemi bayram gelsin istemem her gördüğüm kilo almışsın hasta olcaksınnn , ayyyy ne hale gelmişsin böle .sanki onlara kaldı.Bu sözlerde insanı nedense ters etkilio daha çok yiyordum sen + yönde etkilenmeye bak motivasyon kaynağı olsun bu senin için.çok sinirlendim ben gerçekten yaa

Çok doğru söylüyosun canım. Hepsi ev hanımı ama kendi durumlarına bakacaklarına hep başkalarına akıl vermek derdindeler. Kötü insanlar değiller ama baskalarına müdahele etmeyi çok seviyorlar. Onlara kalsam evlendıgımde hıc korunmuyacakmısım:)) Olursa kısmet dıyecekmısım. Hatta iş konusunda konusurken belkı baska bi bölüm okuyabilirim dedim genç olan teyzesine, ee bu arada çocuk olmayacak mı demez mi. Hem okurum hem cocuk yaparım yani o kadar zekam var dıyecektım de neyse

komiklermiş Özlem. hayır bunlara yapacam sen dert etme falan desen, takıldığımız yerde açar size sorarız merak etmeyin desen tam hakettikleri cevabı vermiş olursun ama yakışmıyor işte sana bana :)) ay valla bizde mi böyle olucaz işe güce başlamazsak korkmuyor değilim. zaten yaşlandıkça anneme benziyorum, bir de onun bunun işine burnumu sokrasam iyice gıcık olurum kendime.

kızlar okuyorum sizi de yazmaya vakit bulamıyorum aslında yüzümde yok ki çok cozutmuş durumdayım malesef...ne bulsam yiyorum sanırım 97 kg mı görürüm böyle giderse...ne oldu bana anlamadım motivasyonum yerlerdeydi artık dibe vurdu...

bu sıra çok mutsuz hissediyorum mevsimsel geçiştenmi etkilendim anlamıyorum ki..

Özlem
hoş geldin amcanıza çok geçmiş olsun...oh götür bakalım pestil filan ayy Antepli arkadaşım getirirdi aklıma geldi şimdi cevizle yerdik...

Meryem
hayırlı yolculuklar canım olumsuz düşünme evde tek kalmandan daha iyi ailenle vakit geçirmen...

Yenacım iltifat ediyorsun canım Allah razı olsun malesef o cüsse kapatıyor her güzelliği...seni özledik biz de sohbeti gözümüz arıyor...aman sen iyi olda konuşuruz yine bol bol...

Ebrum haddime değil ama içimden geçeni söylemek istiyorum sakın gücenme bana...çalıştığın ortamda sürekli kimyasal soluyorsun muhtemelen doktoruna danışmayı ihmal etme...gerekiyorsa bırak işi çocuk rızkıyla gelir derler...Rabbim yardım eder...

Sağol Yenacım.Dikkatli olucam söz.sana da hayırlı işler kolay gelsin...

fıstıklarrr

yürüdüm geldim , bi güzel duşumu aldım , oohh misler gibi oturuyom valla

canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok dikkat et kendine ve bebişe

bugün annemlere gittim 2 de evdeydim giderken ve dönüşte toplam 1 saat yürüdüm yediklerim önemli değil o konuya girmeyeceğim:)
akşam zaten hafif geçiştireceğim
eve geldim telefon çaldı bir arkadaşım geldi kahveye o arada bir telefon ddaha yeğenim teyze size geleceğiz müsait misiniz tabii dedim hemen zaten yoldalarmış kardeşim 2 yeğenimle geldil az önce gittiler

canım çok sevindim,allahım iyişallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder

Asuuu ne yedin söleee

Kızlar bu gün çok stresli bir gündü , güzellik uzmanlığı kursum bitmişti ve bugün yazılı ve mülakat vardı,neyse saat 12,30 da gittim 1 saat oldu geleli ,yazılıdan 90 ,sözlüden 95 alarak mezun oldum. Sanki doktor olacaz ,anatomi,fizyoloji,derine çabuk geçti ya

yenacım cuma günü izne gidiyorum ,çok yoruldum valla 5 kasım da iş başı yapıcam beni izinli yazarsan sevinirim,5 kasımdan sonra düzenli girerim artık

Son düzenleme:

tebrikler şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…