Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm menun cok guzel boyle devam edersen fistik gibi olcan

asucumm gecmis olsun sabah gormemisim benim kiz rahat birakmiyo

cecum ve chickpeas bayramliklarinizi gule gule kullanin
chickpeas yazsammi yazmasammi baklava minicik ama kalorisi minicik deil cnm dikkat et kendini birakma

sağolasın canım benimm , biliyorum canım bi dilim baklava 150 kalori

ama 11 gündür boğazımdan şekerli sayılabilecek bişey geçmedi , bu da olmamalıydı ama oldu bi kere, sağlık olsunn

toksinin yuvarladiklari
sabah
1bucukk dilim tamtahil ekmek
ligt peynir
1stevyali kahve
3minik domates
ara yok
oglen
1tabak menemen
kiprutkutusu kadar peynir
ara
yarim dilim tthl ekmek
aksam
1tabak patlican salatasi
200grligt yogurt
ara
2mandina
1elma
100gr yogurt
bolll su
saat 18dukkan kapandi
spor yok sabahtan beri ayaktayim topuklarim aciyorr:44:

herkese iyi akşamlar..
bugün diyetisyene gittim, 2 haftada tam 6 kilo vermişim, 2 kilosu yağdanmış gerisi sudan.. emzirdiğim için sudan bu kadar gitmiş olabilirmiş.. bugün tartıda 90.2 çıktım :)) hayırlısı diğer haftalara inş..
cuma yarışma listesinde benim hiç adım yok, ne zaman girebileceğim oraya acaba??

spor yok.. diyete devam.. en kısa sürede spora da başlayacağimm..

Selam kizlaaaaaaaar
bu sabah uyanir uyanmaz arkadas yazdi kahvaltiya gidelimmi diye
düsündük düsündük dedim simdi oralar ana baba günüdür cok doludur,
bosver bana gel dedim, geldi sagolsun ekmek filan aldi bir iki bisiler aldi
kahvaltiyi hazirladim, yedik ictik :)
sonrada carsiya ciktik, orda dolandik,
aksamda italyana gittik yemege :)
bugun biraz kacirmis oldum ama yarin asiri hafif beslencem böylece dengeler insallah..

resmide ekliyim baari :)))

Eklentiler

• $534572_293246550774865_766704070_n.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 25

Sofra mükellef olmuş yemede yanında yat
Merak etme yarın inşallah acısını çıkartırsın
Haftada bir böyle bir kahvaltı öldürmez bizi nasılsa

tebrik ederim canım ödemlerinde vardır illaki , yağların yanında onlarda gitmiştir

2 haftada 6 kilo süper , bu şekilde devam tatlımm

yarışma için 2 hafta paylaşımda bulunman lazım , ondan sonra girersin listeye

aferin sana şekerim , bak ne güzel hayır demişsin sucuğa , bu azmin iraden sonuna kadar seninle olur inşAllahh

iyi akşamlar kızlar misafir olunca yeme düzeni pek olmadı gezmekten cıss şeylerden yedim bugün

canım çok sıkkınçünki kıyafetlerim yakışmıyo laslyi buraktım spor yapmıyorum amma velakin her kıyafetimden kocaman bi miğde pörtlüyo halbuse aha kilolyken giyiyodum kıyafetleri miğde çıkmıyodu miğde sorunumu nası çözebilirim nası spor yapayım bide titreşimli kemer var onumu kullansam aceba

teşekkür ederim, inş böyle devam edebilirm.. bu hafta bildirimde bulunamam kii ( bayrama memlekete gideceğiz, orada da internet yok, 5 gün uzak kalacağim buradan.. artık ondan sonra devam ederiz..

ha bu arada doktorumun dediklerinden paylaşayım.. 3 hafta sonrasına randevu verdi 10 kasıma.. bayram için her güne 1 baklava hakkı verdi.. et için ise öğün başına el içi kadar olabilirmiş ancak eğer sebze yemeği varsa onu tercih etmem şartıyla bunu söyledi.. ara öğünlerime leblebi ekledi.. sabahki aramda 2 meyvem vardı onun yerine 1 çay bardaği leblebi ve içine bir yemek kaşiği kuru üzüm (bayılırım bu ikiliyeee) ödül bügün vereyim mi yoksa ödülünü bayramda mı kullanmak istersin dedi, çikolataymış ödülü (çok sevdiğimi söylemiştim), ben de bayramda kullanayım dedim..

ama bugün çok kötü bişey yaptımm ( hastaneydi alış verişti derken evimize akşam 7de girdik, sabah 11 de çıkmıştık.. ile gitmek zaten 1 buçuk saat.. neyse öğünler karişti, araları yapamadım hiç, öğlende orda 3tane ızgara köfte ve salata yedim, oğlumun simidinden küçük bir ısırık aldım.. derkennn eve gelince işleri bitirince meyve falan yedik eşimle ama kesmedi.. ( makarna yaptık saat 9du sanırımm ( eşim akşam yemeği niyetine falan diyor ama olmadı biliyorum.. neyse onunkini yağlı salçalı yaptım, ben kendime yağsız ayırıp -7yemek kaşiği- içine azıcık beyaz peynir ekledim ve yedim.. kendime çok kızdım ama olan olduuuu...

süper gidiyosun valla o hain makarna bizim evede girdi bugün

Şimdi sen hocanın dediğini yap yaptığını yapma deyiminden yola çıkarak naçizane fikrimi belirteyim
Bende de var o mide sorunu eccük hatta benimki midelikten çıktı bas baya işkembe oldu
Sana söylerken kendimede söylemiş farz ederek hem titreşimli kemer hemde mekik çeksek iyi olur diye düşünüyorum
Ben spor yapmıyorum yine bu ara ama bayramdan sonra inşallah tam gaz yapacağım ama o zamana kadar her gün az da olsa mekik çekmeye karar verdim an itibariyle
Bakayım belki bayrama kadar az da olsa göbiş içeri doğru kaçar

baştan iyi gittide , sonrasında saat 9da makarna olmayaymış iyiymiş, ne diyelim sağlık olsun , olmuşla ölmüşe çare bulunmaz

bir şarkıyı değiştiresim geldi:))

göbeğimde kalmazdı yağlar, kilolarrrrrr
ah şu makarnanın gözü kör olsunn

aslında çok severim bu parçayı, biraz ayıp oldu ama olsunn :))

Bu arada kızlarrrrrrrrrr

Kuzen bayramlık hediyesini almaya geldi demin hatta erkek arkadaşı hava karardı diye bırakmak istemiş eşim nasıl oldu bende anlamadım oda gelsin bir kahve içelim dedi
2 saat kadar oturdular kahve içtik tabi şekersiz bol bol sohbet ettik.
Çok efendi bir çocuk gerçektende eşim bile beğendi ki normalde anında kulbu takardı
Bu bizim belalı kuzenin kızkardeşi ablasının tam tersi
Neyse lafı uzatmim hediye aldığım çekete bayıldı ve tam üzerine oturdu
İnanılmaz sevindi tabi bende çok mutlu oldum beğendiği için.
En son birlikte alışverişe gittiğimizde aldığıma benzer bir çeket beğenmişti ama çok uçuk bir fiyatı olduğu için ne o niyetlenebildi nede ben sana hediye edeyim diyebildim
Diğer kuzenin hediyesinide gönderdim hatta bayram harçlıklarınıda içine iliştirdim söylemiyecektimde sonra giymeden bir yıkansın diyecekler paralardan habersiz tam çıkarken yıkamadan ceplerini kontrol et dedim de anladı

Ya onların yüzündeki o ifaade benim için herşeye değer

nursenacım o sende pörtleyenden bende de var napsam da göndersem bilemedim
kavuşmak hayal çok iyi gidiyorsun yarın normal beslenmene devam edersen bişey yapmaz o makarna yani ceconun lafıyla o kadar çatlak su kaçırmaz sen yola devam et

Sofra mükellef olmuş yemede yanında yat
Merak etme yarın inşallah acısını çıkartırsın
Haftada bir böyle bir kahvaltı öldürmez bizi nasılsa

Sagol canim :)
acisini cikarcam mutlaka, haftaici zaten sIkiyordum dahada sIkcam kendimi, hem bayram geliyor :S dikkat etmemiz lazimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…