iyi haftasonları güzel destek takımım :)
bugun yediklerim
sabah 1 elma 1 dilim çavdar ekmegi (misafilriğe gittim bunlar uygundu bana)( ,onlarda ızgarada sucuk yaptılar gurur duyun benle yemedim :))
öglen közde patlıcan ve domates yedim yanınada yogurt
akşam 1 kase mercimek corbası salata ve 1 dilim ekmek yedim
az önce cok acıkınca 5 badem yedim
suyum dısardayım diye az asucum 1 litre
Cnm menun cok guzel boyle devam edersen fistik gibi olcan
asucumm gecmis olsun sabah gormemisim benim kiz rahat birakmiyo
cecum ve chickpeas bayramliklarinizi gule gule kullanin
chickpeas yazsammi yazmasammi baklava minicik ama kalorisi minicik deil cnm dikkat et kendini birakma
Selam kizlaaaaaaaar
bu sabah uyanir uyanmaz arkadas yazdi kahvaltiya gidelimmi diye
düsündük düsündük dedim simdi oralar ana baba günüdür cok doludur,
bosver bana gel dedim, geldi sagolsun ekmek filan aldi bir iki bisiler aldi
kahvaltiyi hazirladim, yedik ictik :)
sonrada carsiya ciktik, orda dolandik,
aksamda italyana gittik yemege :)
bugun biraz kacirmis oldum ama yarin asiri hafif beslencem böylece dengeler insallah..
resmide ekliyim baari :)))
herkese iyi akşamlar..
bugün diyetisyene gittim, 2 haftada tam 6 kilo vermişim, 2 kilosu yağdanmış gerisi sudan.. emzirdiğim için sudan bu kadar gitmiş olabilirmiş.. bugün tartıda 90.2 çıktım :)) hayırlısı diğer haftalara inş..
cuma yarışma listesinde benim hiç adım yok, ne zaman girebileceğim oraya acaba??
spor yok.. diyete devam.. en kısa sürede spora da başlayacağimm..
iyi haftasonları güzel destek takımım :)
bugun yediklerim
sabah 1 elma 1 dilim çavdar ekmegi (misafilriğe gittim bunlar uygundu bana)( ,onlarda ızgarada sucuk yaptılar gurur duyun benle yemedim :))
öglen közde patlıcan ve domates yedim yanınada yogurt
akşam 1 kase mercimek corbası salata ve 1 dilim ekmek yedim
az önce cok acıkınca 5 badem yedim
suyum dısardayım diye az asucum 1 litre
tebrik ederim canımödemlerinde vardır illaki , yağların yanında onlarda gitmiştir
2 haftada 6 kilo süper , bu şekilde devam tatlımm
yarışma için 2 hafta paylaşımda bulunman lazım , ondan sonra girersin listeye
teşekkür ederim, inş böyle devam edebilirm.. bu hafta bildirimde bulunamam kii( bayrama memlekete gideceğiz, orada da internet yok, 5 gün uzak kalacağim buradan.. artık ondan sonra devam ederiz..
ha bu arada doktorumun dediklerinden paylaşayım.. 3 hafta sonrasına randevu verdi 10 kasıma.. bayram için her güne 1 baklava hakkı verdi.. et için ise öğün başına el içi kadar olabilirmiş ancak eğer sebze yemeği varsa onu tercih etmem şartıyla bunu söyledi.. ara öğünlerime leblebi ekledi.. sabahki aramda 2 meyvem vardı onun yerine 1 çay bardaği leblebi ve içine bir yemek kaşiği kuru üzüm (bayılırım bu ikiliyeee) ödül bügün vereyim mi yoksa ödülünü bayramda mı kullanmak istersin dedi, çikolataymış ödülü (çok sevdiğimi söylemiştim), ben de bayramda kullanayım dedim..
ama bugün çok kötü bişey yaptımm( hastaneydi alış verişti derken evimize akşam 7de girdik, sabah 11 de çıkmıştık.. ile gitmek zaten 1 buçuk saat.. neyse öğünler karişti, araları yapamadım hiç, öğlende orda 3tane ızgara köfte ve salata yedim, oğlumun simidinden küçük bir ısırık aldım.. derkennn eve gelince işleri bitirince meyve falan yedik eşimle ama kesmedi.. ( makarna yaptık saat 9du sanırımm ( eşim akşam yemeği niyetine falan diyor ama olmadı biliyorum.. neyse onunkini yağlı salçalı yaptım, ben kendime yağsız ayırıp -7yemek kaşiği- içine azıcık beyaz peynir ekledim ve yedim.. kendime çok kızdım ama olan olduuuu...
iyi akşamlar kızlar misafir olunca yeme düzeni pek olmadı gezmekten cıss şeylerden yedim bugün
canım çok sıkkınçünki kıyafetlerim yakışmıyo laslyi buraktım spor yapmıyorum amma velakin her kıyafetimden kocaman bi miğde pörtlüyo halbuse aha kilolyken giyiyodum kıyafetleri miğde çıkmıyodu miğde sorunumu nası çözebilirim nası spor yapayım bide titreşimli kemer var onumu kullansam aceba
teşekkür ederim, inş böyle devam edebilirm.. bu hafta bildirimde bulunamam kii( bayrama memlekete gideceğiz, orada da internet yok, 5 gün uzak kalacağim buradan.. artık ondan sonra devam ederiz..
ha bu arada doktorumun dediklerinden paylaşayım.. 3 hafta sonrasına randevu verdi 10 kasıma.. bayram için her güne 1 baklava hakkı verdi.. et için ise öğün başına el içi kadar olabilirmiş ancak eğer sebze yemeği varsa onu tercih etmem şartıyla bunu söyledi.. ara öğünlerime leblebi ekledi.. sabahki aramda 2 meyvem vardı onun yerine 1 çay bardaği leblebi ve içine bir yemek kaşiği kuru üzüm (bayılırım bu ikiliyeee) ödül bügün vereyim mi yoksa ödülünü bayramda mı kullanmak istersin dedi, çikolataymış ödülü (çok sevdiğimi söylemiştim), ben de bayramda kullanayım dedim..
ama bugün çok kötü bişey yaptımm( hastaneydi alış verişti derken evimize akşam 7de girdik, sabah 11 de çıkmıştık.. ile gitmek zaten 1 buçuk saat.. neyse öğünler karişti, araları yapamadım hiç, öğlende orda 3tane ızgara köfte ve salata yedim, oğlumun simidinden küçük bir ısırık aldım.. derkennn eve gelince işleri bitirince meyve falan yedik eşimle ama kesmedi.. ( makarna yaptık saat 9du sanırımm ( eşim akşam yemeği niyetine falan diyor ama olmadı biliyorum.. neyse onunkini yağlı salçalı yaptım, ben kendime yağsız ayırıp -7yemek kaşiği- içine azıcık beyaz peynir ekledim ve yedim.. kendime çok kızdım ama olan olduuuu...
çok uykum geldiii.. hepinize iyi geceler.. yarın görüşürüz inş.. :))
Sofra mükellef olmuşyemede yanında yat
Merak etme yarın inşallah acısını çıkartırsın
Haftada bir böyle bir kahvaltı öldürmez bizi nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?