- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
itiraf edeyim şu son zamanlarda kahvaltılarım genelde dolu dolu oluyor doyasıya yiyorum diğer öğünleri hafif geçiriyorum ama
Sen okadar yol kat etmişsin hedefine çeyrek kalmış hakkındırsonuçta acısını çıkartıyorsun canım benim ben öyle sofra kurunca şu son 6 gün öncesinde kadar çokunu çıkartıyordum ama artık bende yapmam sonuçta daha önümde bir sürü yol var
İnan sana çok imreniyorum dile kolay 32 kilo gitti ben bir seneden fazladır hala 10 kiloyu bile bulamadım
Neyse umutsuzluğa yer yok hayatımdabayramı bir atlatayımda anlımın akıyla sonrası inşallah gelir
evlendiğimizden beri her bayram olduğu gibi yine bu bayramda eşimin memleketine gidicektik ama değişti planlar...
annemler kardeşimin okulu nedeniyle başka bir şehirdeler ve bu bayram gelmicekler vede bilenler biliyo babam 3ay önce
vefaat etti(((
buna istinaden eşim istersen seni bu bayram annenlerin yanına gönderebilirim dedi, bende gelirdim ama iznim çok kısıtlı işimde biliyosun dedi; bende kendi ailemin yanında geçiriyim bayramımı dedi....
ben önce bi kaldım şöyle.... sonra düşündüm benim aklımada yattı, o yüzden bu bayram ben annemlerin yanına gidiyorum.....
hayırlısı bakalım....
az önce baktım otobüs saatlerine falan, pazartesi çıkmayı düşünüyorum yola.....
annemde çok sevindi bu olaya:)))
ama annemlerde internet yok malesef( o yüzden; ben bayramda ve bayramdan en az 1hafta sonrasına kadar yokum; neyse giderkende geldiğimdede ben size haber ederim yine....
sizi özlicem kesin.....
sizde beni özliiin anacım:)
birbirimize bağımlılık yapıyoz biz yaaa:))))
iyiki varsınız...
Yenacım biz de seni özlüyoruz valla. hatta sana biraz şikayet edeyim; sen çalışıyosun diye bazı arkadaşlar uğramıyor topiğe, kilo bildirimini bile sana mesajla yapmışlarbiz de sen olmayınca çok muhabbet edecek bi şey bulamıyoruz
kızına meyranın mesajlarını okutma sakın, gitmemeye karar verir kesin o zaman
ben daha iş arama çalışmalarına başlamadım canım. evde çok sıkılıyorum ama içimden de gelmiyor işe başlamak henüz. ama bayramdan sonra zorlayacağım kendimi. inşallah rahat bir iş bulurum.
bende salı akşamı kocişime gidiyorumm
slm kizlarrr
yas 40oldu diye yataktan dayak yemis gibi kalkiyom ellerim kollarim agriyor istedigim gibi yatamiyom spora baslamam sartda kim baslicakak
benim bussuru isim var ama heryerim agriyor topugum aciyor cok zorlamak istemiyom offff
nursenacim keyfini cikar balkonun biz kaloriferi yaktik havalar sogudu insallah bayramda guzel olursa mangal yapcaz herkez bize gelcek
yenacim diet yapmayinca insan buralara ugramak istemiyorki
sefarana ne oldu hic ugramuyor yagmurgozlude kayboldu oooo kimler kimler kaybolmus bence burayi terk ederken haber vermek gerek deilmi yenacim biz merak ediyoruz gecende ispartada kiz biber hapin yuzunden olmustu ya hemen aklima dilencimi diye dusundum sonra kiz zayifmis zTen o deilmis diye sevindim
herkese hayırlı haftasonları dilerim
geceboyu migren ağrısıyla evin içinde döndüm durdum sabaha karşı uyudum heryerim ağrıyor sanki güya temizliğe başlayacaktım azcık kendime geleyim yine yaparım bişeyler inşallah
ebrucum kendine çok dikkat et bir de sakın kötü düşünme canım hep iyi düşün iyi olsun inşallah
yenacım bebişin adını serra koyduk ismiyle yaşasın inşallah
aynurcum geçmişsin beni maşallah canım sana eşine kavuşmana da az kalmış ne mutlu sana
ahanda kimler gelmiş iş kadınım kaptanım yenam
itiraf edeyim şu son zamanlarda kahvaltılarım genelde dolu dolu oluyor doyasıya yiyorum diğer öğünleri hafif geçiriyorum ama
sağol canım güzel sözlerin beni mutlu etti
zaten o giden 30 kilonun rahatlığı var üzerimde şükür bu halime diyorum hep
senin de azmine hayranım vazgeçmiyorsun asla inşallah dukandan güzel sonuçlar alırsın
Arkadaşlar,arkadaşlar...
Bayramın 2.günü cuma günü.İzmir dışında olacağız listeyi hazırlayamaycağım...
Mesajlardan anladığım bir kaç kişi daha olmayacak...
İsterseniz izinli olalım bayram sonrası devam ederiz..
yok ben illa yarışa devam etmek,bildirimimi yapmak istiyorum diyorsanız..
İsteyen listeyi hazırlasın bu haftalık..
ÇÜnkü ben müsait değilim..
Arkadaşlar,arkadaşlar...
Bayramın 2.günü cuma günü.İzmir dışında olacağız listeyi hazırlayamaycağım...
Mesajlardan anladığım bir kaç kişi daha olmayacak...
İsterseniz izinli olalım bayram sonrası devam ederiz..
yok ben illa yarışa devam etmek,bildirimimi yapmak istiyorum diyorsanız..
İsteyen listeyi hazırlasın bu haftalık..
ÇÜnkü ben müsait değilim..
Bende çok özledim yürümeyi..
Meğer yürüyüş ne güzel bir aktiviteymiş.
yapamayınca kıymetini anlıyor insan.:)
Kulağın da sevdiğin şarkılarla yürüyüşün yeri bir başka...
iyiyim şükür yenacım uyku gelmeye başladı son iki gündür pek iyi uymadım ona rağmen bugünkü performansım fena değildi:)
yeni ve ilk kız yeğenin heyecanı var sürekli resmine bakıp seviyorum dün gittik de pek bişey anlamadım pazartesi kızlarla gideceğim inşallah
gündüz resmini eklemiştim ama sildim ekleyim de bak sen de pamuk şekerimize
sen nasılsın peki kararını verdi mi kızın iş hayatı nasıl gidiyor barış beyimiz alıştımı
Kıyamam ben nasıl bişşi yaa öyle..Maşallah kırkbin kere.:nazar
Çok tatlı Allah nazarlardan korusun,bahtı güzel olsun inşallah...
Asucuğum sana bronzluk çok yakışmış. yine çok güzelsin güler yüzlü arkadaşım..
Benim işim iyi gidiyor..3.haftam bitiyor inanamıyorum..
İşe epey alıştım..tempoya ayak uydurmaya başladım..
Barış her zaman olmasada bazen ''anne işe gitmesen olmazmı'' diyor..
Oda normal, çünkü daha küçük..
Kızım henüz karar vermedi..bugün bende hiiç sormadım açıkçası..
Tiyatroya gidip geldikten sonra ordaki provaları anlattı..
bir şekilde konuyu oraya getirmeye çalıştım ama baktım yanaşmıyor vazgeçtim bende.:))
bana müsade gidesim yok ama başımda hafif ağrı var yatmak en iyisi olacak
yarın görüşürüz inşallah nilüfercim banucum iyi geceler ikinize de
ben de nasıl yapsak diye düşünüyordum canım
isteyen ve müsait olan arkadaşlar bildirim yapsın liste şart değil bence ya da ben tablo değil de spor listesi gibi minik bir liste yaparım bildirimde bulunanlarla genelin kararına uyarım ama tabii
Kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak kaçıyorum
Size hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrr
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?