Bende çok özledim yürümeyi..
Meğer yürüyüş ne güzel bir aktiviteymiş.
yapamayınca kıymetini anlıyor insan.:)
Kulağın da sevdiğin şarkılarla yürüyüşün yeri bir başka...
evet canım çıkardım aradan onları da güzel bir akşam oldu çok şükür bohçamızda geldi...Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Hadi bakalım onlarda aradan cıktı
Helal olsun bak Kvn aaaa işi ne yapsın işte dememiş seni düşünerek çaya yeterli demiş
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın .....Aminnnnnnnn
Bu arada halanıza şimdiden geçmiş olsunRAbbim sağ sağlim ameliyatı atlatmayı nasip etsin ve acil şifa versin
asucum üçlendik canımamin canım sağol çok tatlı kuzucuk minicik prenses
ben hala bronzum değil mi nasıl yandımsa hala açılamadım:)ayrıca uykusuz halimi de beğendin sağol güzel bakışlı arkadaşım
maşallah iyi gidiyorsun iyi idare ediyorsun hem iş hem ev kolay değil
barışcık da küçük tabii olacak o kadar
kızın da ne karar verirse yanındasın nasılsa hayırlıysa gitsin inşallah ne diyim
ben de azcık meyranın kafadayım
Benide aranıza alır mısınız ?çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.
Canım ben de özlüyorum inan...O kadar alışmışımki size buraya,e tabii yıllar oldu.
Senin hamileliğin iyi gidiyor okuduğum kadarıyla çok şükür.
Bulantıların da başlamış artık gerçek hamile oldun.:)..
yorgunuuumm dostlarııımm yorgunuum yorgun
kızlar bugün kornişlerim takıldı, mutfak dolaplarım takıldı.sabah çok erken gittik köye öğleyin dolpları takmaya geleceklerdi kşam ezanından sonra geldiler geç saatlere kadar taktılar temizliği yarına kaldı. yarın sabah tekrar gidicem. baya iş yaptım ama bir yandan tekrar batıyor tekrar tekrar temizlemek gerekiyor..neyse geçte olsa dolaplar takıldı çok şükür yarında kısmet olursa mutfak tezgâhı , klozet konacak çeşmeler bağlanacak. üç katı in çık bütün gün koşturdum ayağım merdiven çıkarken zorlanmaya başladı. bayaa spor olmuştur herhalde
geçmişin yarısını okudum alıntılar yaptım hepsi gitti tekrar edicek halim kalmadı siz yazmış kabul edin olurmu
şimdi yatmam gerek sabah erken kalkıp yola çıkıcam hepinize hayırlı geceler öpüldünüüüzz
Benide aranıza alır mısınız ?çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.
Cecoşum bayramlıklarını güle güle giy. bir dahaki bayrama en az 4 beden küçüklerini alırsın inşallah :))
sağol canım güzel sözlerin beni mutlu etti
zaten o giden 30 kilonun rahatlığı var üzerimde şükür bu halime diyorum hep
senin de azmine hayranım vazgeçmiyorsun asla inşallah dukandan güzel sonuçlar alırsın
Arkadaşlar,arkadaşlar...
Bayramın 2.günü cuma günü.İzmir dışında olacağız listeyi hazırlayamaycağım...
Mesajlardan anladığım bir kaç kişi daha olmayacak...
İsterseniz izinli olalım bayram sonrası devam ederiz..
yok ben illa yarışa devam etmek,bildirimimi yapmak istiyorum diyorsanız..
İsteyen listeyi hazırlasın bu haftalık..
ÇÜnkü ben müsait değilim..
Tünaydın hanımlar, bugün hava çok güzel tam gezmelik ama evdeyim halsizim hiçbi yere çıkamam mutfağa su içmeye zor gidiyorum zatenÖğle yemeğinde bi ton balıklı salata patlatayım yanına da yoğurt ya da ayran oh mis tam benlik, şu salatayı çıkaran nur içinde yatsın ya ne güzel bulmuş valla yemek olmasın salata olsun 3 öğün yerim o derece seviyorum, o yüzden sanırım zorlanmıyorum diyet yaparken. Her gün değişik değişik salatalar hazırlıyorum, kafamdan kalorisi düşük soslar uyduruyorum valla en yağlı en güzel yemeklerden bile güzel oluyor Spor olarak yarım saat kadar egzersiz yaptım daha da uğraşamadım, akşam yaparım leslie duş alırım bitki çayı içer yatarım artık. Farkettim de artık zayıflamak için diyet spor yapmıyorum, hayat şekline dönüştürmüşüm. Bu kesinlikle %60 sizin sayenizde oldu, buraya girmeseydim sizlerle konuşmasaydım asla bunu başaramazdım, iyi ki bu topice girmişim, burayı bana öneren ablamı gidip öpcem şimdi içimden geldi :))
öncelikle hoşgeldin, kalıcı olmanı ve kilolarından kurtulmanı umuyorum arkadaşım. olumsuz düşünmemeye çalış. aldık bi kiloları, yapacak bi şey yok. vereceğini düşünerek, buna inanarak kendini motive etmeli ve biran önce işe koyulmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?