Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar bende yogunluktan gelip katilamiyorum muhabbetlere..temizlik falan derken netten iyice koptum..bayramin ikinci gunu bende kayinvalidemlerde olucam tum gun aksam uzeri gibide onlari otobuse goturucem tekrar donus yapicaklar..
Bende çok özledim yürümeyi..
Meğer yürüyüş ne güzel bir aktiviteymiş.
yapamayınca kıymetini anlıyor insan.:)
Kulağın da sevdiğin şarkılarla yürüyüşün yeri bir başka...

bende bu hafta hic firsat bulup cikamadim bu yuzden canm skiliyor aklima geldikce..uzuuun,uzun yuruyusler harika

yenacim yanlis anlama liste onemli ben kilolari aldigim icin dedim ilk 3de olsamda sevinemiyom o manada 67 geri ineyim ilk 3ce gireyim havalarda ucarim

yorgunuuumm dostlarııımm yorgunuum yorgun

kızlar bugün kornişlerim takıldı, mutfak dolaplarım takıldı.sabah çok erken gittik köye öğleyin dolpları takmaya geleceklerdi kşam ezanından sonra geldiler geç saatlere kadar taktılar temizliği yarına kaldı. yarın sabah tekrar gidicem. baya iş yaptım ama bir yandan tekrar batıyor tekrar tekrar temizlemek gerekiyor..neyse geçte olsa dolaplar takıldı çok şükür yarında kısmet olursa mutfak tezgâhı , klozet konacak çeşmeler bağlanacak. üç katı in çık bütün gün koşturdum ayağım merdiven çıkarken zorlanmaya başladı. bayaa spor olmuştur herhalde

geçmişin yarısını okudum alıntılar yaptım hepsi gitti tekrar edicek halim kalmadı siz yazmış kabul edin olurmu
şimdi yatmam gerek sabah erken kalkıp yola çıkıcam hepinize hayırlı geceler öpüldünüüüzz

evet canım çıkardım aradan onları da güzel bir akşam oldu çok şükür bohçamızda geldi...
uyumlu bir kız şimdilik inşallah hep iyi olur...

benim kv genelde iyi olmakla birlikte arada dengesizlikleri tutsada önce Allah rızası için sonra eşimin hatrı için siliyorum bazı şeyleri...çay içtik daha iyi oldu yemek gerçekten eziyetli olacaktı...

sende ciciler almışsın güle güle kullanılsın benimde içimde yeni bişey alma isteği varda eşimi kandırıp yarın avm ye gitsekmi acep bayram öncesi ve pazar günüde çok kalabalık olur ama indirimde olur inşallah fırsat bulup gidebiliriz...
bu arada geçmiş olsun dileklerin için saol canım...

Son düzenleme:
asucum üçlendik canım

kizlar eger baslik yazan yere tarihle benim gibi kilo bildirimi yaparsaniz ne zaman kac kilo oldugunuzu bulursunuz googlde aradinizmi
ben simdi aradimda ramazan bayramindan once 71 kusurmusum offf guatrdan rahatsiz olmasaydim bu kadar kilo almazdim bayrami dusunuyorumda o zamanda mutlu deildim tatile gitmeden once 66kusurdum o kilomu ariyordum bayramda simdi ne oldu 71kg raziyim insan ne kadar nankor deilmi neyse saglikli besleneyimde tekrar 66 kg bulcam rabbimin izniyle hatta 65altinada inecem insallah aminnnnnn
:44:n

daficim hayirli ugurlu olsun mutfagin cok heyacanlisindir simdi cokta yoruluyon ama seve seve yappiyorsundur bence yeni ev yeni dolaplar oh oh

Benide aranıza alır mısınız ? çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.

Benide aranıza alır mısınız ? çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.

öncelikle hoşgeldin, kalıcı olmanı ve kilolarından kurtulmanı umuyorum arkadaşım. olumsuz düşünmemeye çalış. aldık bi kiloları, yapacak bi şey yok. vereceğini düşünerek, buna inanarak kendini motive etmeli ve biran önce işe koyulmalısın.

günaydın kızlar,

keyifler nasıl? umarım hepiniz iyisinizdir. ben biraz yorgun hissediyorum. dün annem geldi öğlen, eşimle ona yemek yaptım, evde süt falan vardı sütleç yaptım onu değerlendirmek için. ama ben bir kaşık yedim sadece tadına bakmak için. akşam kuzenime gittik ev görmeye. çayın yanına börek, turta, kısır falan yapmıştı. az az yedim hepsinden. bu sabah tabi tartı da gösterdi tepkisini. cumaya kadar kaçamak yapacağım herhangi bir şey çıkmaz karşıma. dikkat edicem yediklerime ben de.

Ebrucum sanırım biraz sıkıntı yaşayıp telaşlanmışsın. Umut, toksin, cecoş ve diğer tecrübeli arkadaşlar kendilerinin de yaşadığını yazmış böyle şeyleri. önemli bir şey değil anladığım kadarıyla bu dozdayken, geçmiş olsun canım. inşallah bir daha yaşamazsın böyle sorunlar, sıkıntısız geçer hamileliğin. olumlu düşünmeni tavsiye ediyorum ben de, ama benim de başıma gelse ben de paniklerim herhalde. sen yine de içini ferah tutmaya çalış canım. dualarımızdasın hep.

Asumancım dün gece migren ağrın tutmuş galiba, geçmiş olsun. bayram stresi neden oldu sanırım. inşallah bir daha olmaz canım. yeğenin de ismiyle yaşasın. tekrardan gözünüz aydın.

Nevincim bohça adetini biz de uyguluyoruz hala. ben de çekirdek aile için hazırlamıştım küçük küçük hediyeler. kayınvaliden yol göstermiş senin de zorlanmaman için. atlatmışsın sanırım. umarım hep böyle uyumlu olur ilişkileriniz eltinle de. ama sıkıntı yaşarsan da üzülme. eltilik insanların sürekli birbiriyle kıyaslandığı bir müessese. bununla başa çıkmak gerçekten çok zor. geçen annen gittiğinde üzülmüştün, üzülme sağlığı yerinde olsun da uzak olsun falan diye teselli etmeye çalışacaktım ama sonra anladım ki teselli zor böyle sözlerle. üstelik kendime de kızıyorum bilmiş abla gibi ukalalık yapıyomuş gibi oluyor. anne hasreti muhtemelen zordur canım ama kendin için diyetin ucundan tut. bayram da geçsin, bahanen kalmasın canım.

Yenacım sohbete katılmayanlara 1 kg az, 5 kg ekleyelim en az. şaka bir yana herkesin sağlığı yerinde olsun da varsın burda muhabbet dönmesin. kamp fikrimiz bahara kalabalir bu arada canım, dün gece çok üşüdük. kış gelmiş gibiydi adeta. ama bir sapanca turu yaparız gece kalmasakta sanırım bayramda. siz de gezmelere gideceksiniz bayramda sanırım. iş sonrası ilk tatilin tadına doyamazsın sen :) iyi tatiller canım. liste konusunda da bir hafta hepimizin izinli olması daha iyi sanırım. çoğumuz bayram telaşında olacağız çünkü. henüz zaten toparlanamadık hepimiz, bu hafta eksikler olursa bayramın da kaçamak zenginliğiyle zor toparlarız. herkes kendini bir sonraki hafta için motive ederse daha olumlu olr bence. tabi ben uyarım her karara bu arada.

Cecoşum bayramlıklarını güle güle giy. bir dahaki bayrama en az 4 beden küçüklerini alırsın inşallah :))

Son düzenleme:

evet çok şükür ii gidiyor artık gerçekten inandım hamile olduğuma
sendende allah razı olsun bu kadar sıkışıklık içinde bizimle ilgileniyosun ama
biz yüzsüzüz daha fazlasını istiyoruuuzz
sohbetlerini özledik

Mutlu, kalorisiz ve bol hareketli pazarlarrrrrrrrrr :122: :122:

Dün gece baya geç uyuya kalabilmeme rağmen sabah kendimi çok iyi hissederek uyandım
Eşim ve çocuklar benden evvel uyanıp birde kahvaltı hazırlamışlar :
Tabi benimkisi Dukan amcama uygun hemen bir ufak omlet yapıverdim yanına
Güzelce kahvaltımızı ettik birazda etrafı toparlayıp kendimi buraya attım
Eşim maalesef şirket deposunda iş olduğu için çıkmak zorunda kaldı ama döndüğünde birlikte dışarı çıkacağız
Bende o arada biraz keyif yapar sonrada ufak ufak temizliğime girişirim şurda bayrama çok az kaldı sonuçta ancak bitiririm

Ablacığım işin gerçekten çok zor ama yine Rabbim gönlüne göre vermiş bayrama hiç birşey yetişmezse diye korkuyordum bak birkaç gün kalada olsa çoğunu halletmişsiniz.
Rabbim ağız tadıyla iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah.....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin o zaman
Burada kaybolan motivasyonunu yine bulabilir çok daha azimli kilo vermeye odaklanabilirsin yeterki düzenli paylaşımda bulun ve biraz gayret et

Cecoşum bayramlıklarını güle güle giy. bir dahaki bayrama en az 4 beden küçüklerini alırsın inşallah :))

Ağzından bal damlıyor ballllllllllllll
İnşallahhhhhhhhhhhhh hepimiz bir sonraki bayram 4 beden daha küçük giyeriz Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selamm fıstıklarım , fındıklarımm
nasılsınız ? benden iyilik , sabah ekmeğimi ,peynirimi , maydanozumu topladım arkadaşıma kahvaltıya gittim

kahvaltı ettik beraber , şimdide eve geldim , az sonrada dışarı yürüyüşe çıkacam
ohh tam bi sosyal ekşın oldum haaa

Asucum bence tickerını değiştir , bende ohh verdim 15 kilo deyip deyip yatışa geçiyordum , şimdi yeni tickerımı yapınca , gaza geldim , ilerletmem gerek bunu diye , o yüzden çok daha fazla dikkat ediyorum dukan amcama

Nilüfercim benim için sorun değil canım , ben yokum zaten bu hafta , kızlarda düşünsünler karar vrsinler napacağımıza , eğer yapacaksak izinliyim ona göre

hoşgeldin canım , biraz kendinden bahsetsene , boy kilo , ne durumdasın bilelim

Son düzenleme:
selamun aleykum canlar...

herkese mutlu pazarlar...

cecom benim eşimde işe gitmek zorunda kaldı

malesef bende evi topladım akşam üstü arkadaşlarımız gelecek beyler balık yapıcaklar eger erken kalkarlarsa dışarı çıkıp biraz dolanırız eşimle mağaza gezmek ayrı bir hengame ama neyse...

hepinizi öpüyorum...

Tünaydın hanımlar, bugün hava çok güzel tam gezmelik ama evdeyim halsizim hiçbi yere çıkamam mutfağa su içmeye zor gidiyorum zaten Öğle yemeğinde bi ton balıklı salata patlatayım yanına da yoğurt ya da ayran oh mis tam benlik, şu salatayı çıkaran nur içinde yatsın ya ne güzel bulmuş valla yemek olmasın salata olsun 3 öğün yerim o derece seviyorum, o yüzden sanırım zorlanmıyorum diyet yaparken. Her gün değişik değişik salatalar hazırlıyorum, kafamdan kalorisi düşük soslar uyduruyorum valla en yağlı en güzel yemeklerden bile güzel oluyor Spor olarak yarım saat kadar egzersiz yaptım daha da uğraşamadım, akşam yaparım leslie duş alırım bitki çayı içer yatarım artık. Farkettim de artık zayıflamak için diyet spor yapmıyorum, hayat şekline dönüştürmüşüm. Bu kesinlikle %60 sizin sayenizde oldu, buraya girmeseydim sizlerle konuşmasaydım asla bunu başaramazdım, iyi ki bu topice girmişim, burayı bana öneren ablamı gidip öpcem şimdi içimden geldi :))

günayydın kızlarrr mutlu pazarlar kahvaltımı yaptım evimi temizledim bahçeye çay içmeye inicez hava sıcak hala ama yağmur sıcağı gibi sıktı iyice bunalttı

bayram haftası kilo bildirimi yapmamak en doğrusu diye düşünüyorum bayram sonraki hafta ak koyun kara koyun çıkar otaya:))

asuuuuuu bayram sonrası spora karar verdim bu miğde ya gidicek ya gidicekkkk az az alşamları mekikle başlıcam bayram sonrasıda lasly bacımı ziyaret edicam artık olmucak böle her yanım sarkmaya başladı
öpüldünüz

Canim ne cesit salatalar yapiyorsun biraz anlatirmisin :)
banada cesit lazimmm

Hoşbuldum sıcak karşılamanız benı cok cok mutlu ettı :) zayıflama öykulerınden bırını okudum dun gece saat 4 e kadar. cok etkılendım cok. motıvasyonum yuksek bakalım bu sefer bırakmak yok.. Sağlıklı seylerde mideyi gayet guzel dolduruyor 1 haftadır onu gördum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…