Canim ne cesit salatalar yapiyorsun biraz anlatirmisin :)
banada cesit lazimmm
Tabi hemmen anlatayım:) Mesela tüm salatalara 1 tane közlenmiş biber doğrarım ve suyundan 1 yemek kaşığı koyarım tat vermesi için. Bazen 1 dilim küçük tahıllı ekmeği iyice kızartırım kıtır kıtır olana kadar, onu küp küp doğrayıp atarım, ama eğer kahvaltıda 1 dilim ekmek yemişsem ya da o gün bol spor yapmışsam/yapacaksam ekmek olur salatamda. Portakal suyu sıkıp kullanıyorum kışın, yazları bolca limon. 1tatlı kaşığı nar ekşisi de oluyor zaman zaman. Renkli salatam var mesela herkes bayılıyor ona:) Kırmızı lahana,marul, yeşil soğan, dereotu, domates, sarı biber, kırmızı biber, közlenmiş biber; bunların hepsini doğruyorum tabi hepsinden birer tane, yapraklılardan 2şer 3er tane, üstüne mısır gezdiriyorum 1 yemek kaşığı kadar, bol limon sıkıyorum 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, çok az da tulum peyniri serpiriyorum ayy nasıl güzeell:) sakın kalorili diye bakma, inan hiç değil, öğle yemeğine ideal. Yanına da ayran tamamdır, akşam bile acıkmıyorsun, akşam meyve yiyorsun doyuyorsun yanına da bitki çayı:) Böyle işte, anlattığım klasik salatalar ama renkli olunca sosunu değiştirince malzemeleri değiştirince farklıymış gibi geliyor:) Tavsiye ederim:)
ooo gercekten cok cesit ve cok güzelmis,
kitir ekmekli olanida hosuma gitti, nar eksisi katmakta hic aklima gelmezdi,
hele portakal suyuna cok sasirdim
közlenmis biberle hakkatten güzel oluyormu ??? hic denemedim
gercekten süper salata yapiyormussun canim :)
ben hic bilmiyorum böyle degisik salatalar hazirlamayi, hele soslardan hic anlamiyorum malesef((
Közlenmiş biberi şiddetle öneriyorum ekşi ya da mayhoş tatlardan hoşlanıyorsan eminim seveceksindir. Zaten çok faydalı bir besin, salatada kullanmasan da yemeklern yanında 1 tane yersin ya da ara öğünlerde yanında ayranla tüketirsin sana kalmış:) Diyet yapmayı eğlenceli hale getirmek bizim elimizde aslında, ben mesela dolabı açıyorum gözüme kestirdiğim sebzeleri çıkartıyorum, baharatlarla falan lezzetli bi yemek yapıyorum hem kalorisi düşük hem de yemesi zevkli tam benlik:) Kahvaltıda nesfit yiyeceksem, içine biraz peynir katıyorum ama çok az, tat vermesi için, yani yarım kibrit kutusu kadar, çok değişik oluyor ben seviyorum, bana şaşırıyorlar ama tadanlar beğeniyorlar:) Yemek yapmakla mutfakla aram iyidir, deniyorum sürekli, uğraşmak çok zevkli:)
Ne güzel alisveris yapmissin ceco valla özendiriyorsun beni :))
bende yapacam iste banka hesapta bu aralar paraciklarim cok azaldi e malum 350 euro uni parasi yatirdim,
oda zorluyor az cok,
ama en gec 2 hafta sonra felan, havalar biraz daha soguyunca 2 tane kazak almak istiyorum, ki$lik, cok lazim
havalar burda sogumaya basladi bayaa
Product Detail | H&M DE
bundan almak istiyorum cok güzel renkleri var
sanirim laciverti kesinlikle alcam cünkü lacivert benim vazgecilmez rengimdir :))
birde yesilini yada sari gibi olanini alicam sanirim, bakalim henüz karar veremedim..
Ki$in iyi olur sicacik,
az bide biraz totom erise güzel güzel pantolonlar alcam ama off bu pantolon cok dert ya sinir oluyommm
daha cizmede almaliyim bot filan,
ay bitmiyorki eksikler anacim :)
yenacim yanlis anlama liste onemli ben kilolari aldigim icin dedim ilk 3de olsamda sevinemiyom o manada 67 geri ineyim ilk 3ce gireyim havalarda ucarim
yorgunuuumm dostlarııımm yorgunuum yorgun
kızlar bugün kornişlerim takıldı, mutfak dolaplarım takıldı.sabah çok erken gittik köye öğleyin dolpları takmaya geleceklerdi kşam ezanından sonra geldiler geç saatlere kadar taktılar temizliği yarına kaldı. yarın sabah tekrar gidicem. baya iş yaptım ama bir yandan tekrar batıyor tekrar tekrar temizlemek gerekiyor..neyse geçte olsa dolaplar takıldı çok şükür yarında kısmet olursa mutfak tezgâhı , klozet konacak çeşmeler bağlanacak. üç katı in çık bütün gün koşturdum ayağım merdiven çıkarken zorlanmaya başladı. bayaa spor olmuştur herhalde
geçmişin yarısını okudum alıntılar yaptım hepsi gitti tekrar edicek halim kalmadı siz yazmış kabul edin olurmu
şimdi yatmam gerek sabah erken kalkıp yola çıkıcam hepinize hayırlı geceler öpüldünüüüzz
Benide aranıza alır mısınız ?çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.
Canım benim kızın zaten doğru düzgün birşeyi kalmamıştı hatta tarz değişikliği şarttı
Erkek fatmayken hoşuna gittide bundan sonra böyle giyiniceğim dedi
Bu arada beğendiğin kazak benimde çok hoşuma gittipek örgü kazak giymeyi sevmem ama giyincede ille yakası bu tarz olucak
Sorma canım okadar güzel ve uygun şeyler vardı ki ama işte tek engel totoşum
Şöyle baya bir zayıfladıktan sonra kendime ilk işim şöyle rengareng pantalonlar almak
Eksik hiç bitmez zaten güzelim
İyi günlerde kullanın aldıklarınızı..
Bizde bugün alışverişe gittik çocuklara aldık bişiler..
Çok kalabalıktı ama ışığı gören dışarı çıkmış.:)
Dışardayken misafir geleceğini haberini aldık..
Artık 2 kg. hamsi aldık bol yeşillik yanına..
Akşam yemeğini kalabalık yedik güzel oldu..
kızlarrrrrrrr bana müsaade ilaç başladı etki etmeye herhaldefelaket uyku bastırdı bari ufaklığıda alayım koynumada yatayım
Size hoşsohbetler ve hayırlı geceler
yarın görüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhh
Bu arada Aynurrrrrrr sen sormadan ben söylim gayet iyi gidiyorumaz kaldı benim şafak 3
Bayramlıklarınızı güle güle giyin sizde
Sorma yaa milletle çarpışmamak için slalom yaptık pasoçünkü genelde başkaları gibi ben mıymıy dolaşamam ille hızlı hızlı yürüyeceğim ki az da spor yerine geçsin
Oyyyy afiyetler olsun çokta güzel olmuştur yaa birde kalabalıkta süper gidiyor
Biz normalde pazar balık günü ilan etmiştik ama bugün eve biraz geçikmeli girince hemen tavuk yapıverdim
Bir iki gün içinde bizde bir balık faslı yapalım sonuçta kurban bayramında pek olmuyor
Hoşbuldumm motvasyonumun en buyuk destegı sızler oldunuz.. :))
hoşgeldin aramıza
yenacım afiyet olsun severim hamsiyi biz artık ancak bayram sonu yeriz malum pek bir kokuyor mübarek
o dediğin işler beni de zorluyor ya bulaşık makinseinin yerleştirmesi iyi de boşaltması zoruma gidiyor neyseki arada küçük kızım yapıyor sağolsun büyük pek ellemez huyludur da
listeyi de bu hafta yapmasak daha iyi olacak sanırım fazla kimse olmayacak gibi olanlar sadece bildirimlerini yazsınlar sayfaya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?