- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asucuğum taze olunca pek kokmuyor yaw..
sizin Ankara denizin de hamsiniz olmiimii.:)
Aynen benim kızım da sadece kirlileri yerleştirir makinaya diğer işlemi yapmaz.:)
Liste işini size bıraktım nasıl isterseniz.Üzgünüm çünkü evde olmayacağım. yoksa bir şekil de hallederdim biliyorsunuz..
Selamm yavrukuşlarr
en son yürüyüşe diye çıkmıştım gidiş o gidiş oldum
eltim buralı , annesini aradım görüşelim diye , çarşıda buluştuk baya yürüdük , oturduk muhabbet ettik , akşamda ordaydım , tavuğu dukan usulu yaptık yedik , diyorlarki "Aynur sen bizimle kalsan , biz zayıflarız"ayrıca 1 aydır falan görüşmüyorduk , o da kilo verdiğimi söyledi , oohh keyfim bi yerine geldi bi yerine geldi anlatamam
buarada salı gidiyordum eşime çarşambayla değiştirdim biletimi , bayram sabahı inecem yanına ama onu malesef sadece 3. günü evci çıkaracaklar , ilk 2 günü ben yanına gidecem sevdiceğimin , napalım bunada şükür :26::26::26::26:
yer sıkıntımız vardı , polatlıya 300 kişilik bi işçi grubu gelmiş , o yüzden ne öğretmen evinde , ne otellerde, ne misafirhanelerde 1 kişilik bile bi yer yoktu5 gündür cebelleşiyordum yer ayarlamak için , en son bizim sendika başkanını aradım , bana 10 dakkaya arayacam seni dedi , 10 dakka sonra aradı ve 25-26-27 ekime öğretmen evine yer ayarladığını söyledi , çook sevindim ama gittiğimde söyleyecem öğretmen evine , "ben sizi en azından 10 kere aradım ama siz hep yer yok dediniz , mağduriyetimi anlattım ama siz anlamadınız , illede işimizi görmek için bi torpilmi yapmamız lazım" diyecem , adi herifler çook bozdular sinirimi yaaaa
neyse işte durum bu : süper kahramanımız Aynur , bi problemi daha hakkıyla çözdü , darısı diğer problemlere
sağol canım çok lezzetliydi valla.
Kızım pek balık sevmez ama oğlum başımızda bekler piştimi diye..
Birde ben onlara balık şeklin de tapak almıştım zamanında oğlumun mavi kızıma pembe.
O tabağı da eline alıp bekliyor.:))
Aynurcum kalacak yer bulmuşsun, çok sevindim. malesef sen ne kadar ısrar edersen et, sor durumda olursan ol onlar torpilliler için ayırdıkları o birkaç kişilik yeri vermiyorlar başkasına. inşallah eşinle güzel vakit geçirirsiniz. izni azmış ama hiç yoktan iyidir tabi.
herkese iyi geceleerr kendimi çok aç hissedıyoru
sağol canım. işi bir bitse mutlu olucam ama kapıları yapan marangoz deli etti bizi kapılar daha preslenmemiş bile yetiştirmezse ne yapıcaz bilmiyorum.daficim hayirli ugurlu olsun mutfagin cok heyacanlisindir simdi cokta yoruluyon ama seve seve yappiyorsundur bence yeni ev yeni dolaplar oh oh
aramıza hoş geldin azbBenide aranıza alır mısınız ?çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.
amiin inşaAllah canım bu günde mutfak tezgahı ve çeşmelerin bir kısmı takıldı. kısmet olursa yarında elektrikler bağlanacak. bende bugün yorganları havalandırdım. ( uzun süredir kv. nin boş odasında duruyorlardı iyiki saklamışım.)yastıkları boşaltıp kabarttım tekrar doldurdum.tozlanmış yünleri buraya getirdim şu anda onları yıkıyorum. köyde hava oldukca serinledi. annemlerin odasına soba kurduk.Mutlu, kalorisiz ve bol hareketli pazarlarrrrrrrrrr :122: :122:
Dün gece baya geç uyuya kalabilmeme rağmen sabah kendimi çok iyi hissederek uyandım
Eşim ve çocuklar benden evvel uyanıp birde kahvaltı hazırlamışlar :
Tabi benimkisi Dukan amcama uygunhemen bir ufak omlet yapıverdim yanına
Güzelce kahvaltımızı ettik birazda etrafı toparlayıp kendimi buraya attım
Eşim maalesef şirket deposunda iş olduğu için çıkmak zorunda kaldı ama döndüğünde birlikte dışarı çıkacağız
Bende o arada biraz keyif yapar sonrada ufak ufak temizliğime girişirimşurda bayrama çok az kaldı sonuçta ancak bitiririm
Ablacığım işin gerçekten çok zor ama yine Rabbim gönlüne göre vermişbayrama hiç birşey yetişmezse diye korkuyordum bak birkaç gün kalada olsa çoğunu halletmişsiniz.
Rabbim ağız tadıyla iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah.....Aminnnnnnnnnnnnnnn
bende herşeye uyarımda bayramı köyde geçiricem inşaAllah köyde net yok..Selamm fıstıklarım , fındıklarımm
nasılsınız ? benden iyilik , sabah ekmeğimi ,peynirimi , maydanozumu topladım arkadaşıma kahvaltıya gittim
kahvaltı ettik beraber , şimdide eve geldim , az sonrada dışarı yürüyüşe çıkacam
ohh tam bi sosyal ekşın oldum haaa
Asucum bence tickerını değiştir , bende ohh verdim 15 kilo deyip deyip yatışa geçiyordum , şimdi yeni tickerımı yapınca , gaza geldim , ilerletmem gerek bunu diye , o yüzden çok daha fazla dikkat ediyorum dukan amcama
Nilüfercim benim için sorun değil canım , ben yokum zaten bu hafta , kızlarda düşünsünler karar vrsinler napacağımıza , eğer yapacaksak izinliyim ona göre
hoşgeldin canım , biraz kendinden bahsetsene , boy kilo , ne durumdasın bilelim
ve aleykümselaammselamun aleykum canlar...
herkese mutlu pazarlar...
cecom benim eşimde işe gitmek zorunda kaldı
malesef bende evi topladım akşam üstü arkadaşlarımız gelecek beyler balık yapıcaklar eger erken kalkarlarsa dışarı çıkıp biraz dolanırız eşimle mağaza gezmek ayrı bir hengame ama neyse...
hepinizi öpüyorum...
aldıklarınızı güle güle giyin canım güzel bir bayram geçirirsiniz inşaAllahiyi akşamlarrrrrrrrr :122:
Anam bugün yine günün yarısı sokakta geçti
Tam 3 saat AVMnin içinde dolandık durdukeşimin halasıda geldi bizimle. Oğluna aldığımız bayramlık üst biraz büyük gelmiş ona değiştirebilirmiyiz diye düşündük ama o mağaza bugün kapalı olduğu için pazartesiye kaldı bizde ona onun yerine çok güzel bir hırka aldık Artık eşimde pazartesi o üstü değiştirip kendine göre birşey alır olur biter dedik
Kızım baştan istemem diye tuttururken bugün içinden bir alışveriş canavarı çıktı
Asla giymem dediği tayt gibi yapışan siyah bir kot aldı kendine birde yavru ağzı kısa kollu bir üst, siyah bir hırka ve pembe omuz kısmında renkli renkli düğmeleri olan bir kazak
İnanılmaz yakıştı ve kendide evde giyince tekrar çok beğendi ve bundan sonra böyle giyineceğim dedi
Çok şükür artık biraz daha kız gibi giyinmeyi kabul etti
Bende kendime siyah tayt alabildim sonundadün aldığım üstle birlikte giydim eşimde bayıldı bayramda giyersin işte dedi ki ben diyordum eğer taytla çıkamazsın derse mecbur yine ya kotumu yada siyah pantalonumu giymek zorunda kalacaktım ama şükür tamam dedi
Bu arada eşim bayramda kahvaltıya ille Ananneye yani KVye gideceğiz dedi
Ne güzel Amcasında herkes toplanıyor bizde gidecektik ama sırf KV izin vermiyor daha doğrusu söyleniyor diye biz gidemiyeceğiz sabah kahvaltısına :26: Eşimin halası eşime demiş olmaz öyle sonuçta ailede gelenek en büyük erkek kimse onun evinde kahvaltıya toplanılır diye ama eşim sırf annesi kızmasın diye olmaz demiş :26:
Yine geleneksel bayram gerginliğini yaşayacağım anlıyacağınız :26::26::26:
Sinir oldum ama tabi eşime birşey belli etmedim daha şimdiden tartışmaya başlarız yoksa onada gerek yok bayram üstü.
Neyse ben dukan amcamı bozmadan olmadı kendime birşeyler hazırlarım nasılsa kv yine her bayram yaptığı gibi benim sevmediğim ne varsa çıkartırAçıkca söylediğimde amannn yemeyiver ölmezsin demişti
Herşey olacağına varır şimdiden canımı sıkmayayım baridayanamazsam didişirim bende
ah canım bu gün o kadar çok inip çıktımki o merdivenleri dizlerim saz çalıyor.koycak yer bulamıyorum. bugün yağmur yağdı onunda etkisi var sanırım ağrıdan duramıyorum.Neyi yanlış anlayacağım canım.:) Liste benim için de çok önemli o yüzden söylüyorum ya zaten..
Yapmak isteyene ben listeyi eklerim onun üzerinden hazırlarsınız bildirim yapmayanları izinli yazarsınız..
mlkfth bildirim yapmaz ise listeden çıkarırsınız çünkü 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmadı..
Daficiğim her durumdan zayıflamaya pay çıkarıyoruz değilmi.:)
Ben de aynen öyleyim.:)
MErdiven inip çıkmanın kesinlikle faydası olmuştur olmamııı..
Hoşgeldin..Burası aynı zaman da mutluluk dağıtıyor..%100 Garanti.:)
Yena ve Asumanzeynep çok çok tesekkurler :)) Birde bu liste işi nedir?
hayirli geceler cnm ayran icebilirsin yada sicak cay sut felan
geçmiş olsun migren zordur bende yaşadığım için bilirim geçmiş olsun kardeşim.
güzel düşün güzel olsun bende hamileleiğimin ilk başlarında öyle bir kanamam olmuştu ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde çok mutlu olmuştum sende öyle mutlu olacaksın inşallah
Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Canımcım sankın içine vesvese verme
Rabbim senin miniğini korur inşallah ....Aminnnnnn
Diğer arkadaşlarda söyledi ama inan bende aynı şeyi yaşadım hatta sen yine sakinsin ben nasıl bir duygusallığa düştüysem ( zaten ağlaktım iyice ağlak olmuştum o zaman) evde panik ilan ettim ağlayarak eşimi aramıştım hastaneye gidene kadar ikinci hamileliğim olduğu halde Allahım ne olur bebeğime birşey olmasın diye ağlaya ağlaya gitmiştim Doktor beni öyle görünce gerçekten çok sancım var düşük yapıyorum sanmış ama sonra bir baktı başladı gülmeye yaw ilk hamilelikte değil nasıl bukadar panik yaparsın bizim ufak kurbağa kendini yerleştirmiş iyice işte demişti
İnan kendimi yıprattığıma deymemişti ama işte insan dayanamıyor. Sonra o oldu bir daha panik yapmadım RAbbim neyi öngördüyse onu yaşacağım ne olursa olsun bu bebek doğacaksa ne yaparsam birşey olmayacak demiştim ve inan doğuma girene kadar ayağı yanmış kedi gibi geziyordum, araba kullanıyordum hatta arnavut kaldırımlıı yollarda arabayla geziyordum ve yiyecek ekmeği olduğu için hiç birşey olmadı
Sen yüreğini ferah tut kendinide fazla yorma gerisi Rabbime kalmış
İnşallah senin fasulyede iyice totoşunu yerleştirmiştir anneciğinin karnınaAminnnnnnnnnnn
günaydın kızlar,
Ebrucum sanırım biraz sıkıntı yaşayıp telaşlanmışsın. Umut, toksin, cecoş ve diğer tecrübeli arkadaşlar kendilerinin de yaşadığını yazmış böyle şeyleri. önemli bir şey değil anladığım kadarıyla bu dozdayken, geçmiş olsun canım. inşallah bir daha yaşamazsın böyle sorunlar, sıkıntısız geçer hamileliğin. olumlu düşünmeni tavsiye ediyorum ben de, ama benim de başıma gelse ben de paniklerim herhalde. sen yine de içini ferah tutmaya çalış canım. dualarımızdasın hep.
ve aleykümselam canım evden çıkmadan bir göz atayım dedim . selamını aldım çıkıyorumselamun aleyküm herkeslere...
sabah hava baya kapalı idi şimdi maşallah güneş yüzünü gösterdi...
Yenacım benim fikrim listeyi haftaya bırakalım bu hafta herkes bir yerlerde olacak...bildirim yapmak isteyen sayfaya iletir...
herkese güzel bir hafta diliyorum ...iştahımız kapalı olsun lütfen...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?