Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim denizden hamsi çıkmıyo canım:)demek hep bayat balık mı yiyoruz biz şimdi bize gelen hamsiler kokuyor da neyse koksa da yiyoruz
benim büyük kızım hiç ellemiyor ne kirliye ne de temize
listeyi de ihtiyaç halinde ben yaparım canım duruma göre artık
sen nerede olacaksın bayramda acaba

yarın kızlar okula gitmeyecek hem şu alışverişi halletmemiz lazım hem de kızlar bebişi görmek istiyorlar kardeşime gideceğiz
kek ve börek yaptım hem kahvaltıda yensin hem de kardeşime götüreyim giderken diye
yemem ben inşallah

Aynurcum kalacak yer bulmuşsun, çok sevindim. malesef sen ne kadar ısrar edersen et, sor durumda olursan ol onlar torpilliler için ayırdıkları o birkaç kişilik yeri vermiyorlar başkasına. inşallah eşinle güzel vakit geçirirsiniz. izni azmış ama hiç yoktan iyidir tabi.

yerim ben senin o oğlunu, maşallah

hele kadın kadın demesine bayıldım. boşver Yenacım çocuklar cengaver olsun, dışarıdaki hayat onu gerektiriyor.

Esoşumm sağol kuşum aynen dediğin gibi biz yırtınsakta bi işe yaramıyo ,her türlü dayısı olan hallediyo işin

neyseki yer sorunumuzu çözdük binlerce şükür , napayım görmem bile benim için çook büyük mutluluk , bi günle idare edecez artıkın , yapcak bişi yok

hayirli aksamlar kizlarrr
asucum cizlardan uzak dur cnm
su an cok acim midem sesler cikariyor ama dukkani 18kapadim
he birde kizimin yas gunune degisik kekler felan aradim daha cok sesler cikarmaya basladi midem karnibahar kofteai yapan varmi ben deneyecwgim ununu tqmtahildan katarim yagli kagita koyup firina surdummu saglikli olur

marypoker hamileymis ya kizlar yazdida benmi kacirdim haziran annelerinin topiginde
faktorb de aksam sabah dogum yapcakmis ne guzel duygu heyacanla bebisini bekliyor

daficim hayirli ugurlu olsun mutfagin cok heyacanlisindir simdi cokta yoruluyon ama seve seve yappiyorsundur bence yeni ev yeni dolaplar oh oh
sağol canım. işi bir bitse mutlu olucam ama kapıları yapan marangoz deli etti bizi kapılar daha preslenmemiş bile yetiştirmezse ne yapıcaz bilmiyorum.

Benide aranıza alır mısınız ? çok mutsuzum karar verıyorum bı turlu adapte olamıyorum cok mutsuzum bu halımden cok.
aramıza hoş geldin azb

amiin inşaAllah canım bu günde mutfak tezgahı ve çeşmelerin bir kısmı takıldı. kısmet olursa yarında elektrikler bağlanacak. bende bugün yorganları havalandırdım. ( uzun süredir kv. nin boş odasında duruyorlardı iyiki saklamışım.)yastıkları boşaltıp kabarttım tekrar doldurdum.tozlanmış yünleri buraya getirdim şu anda onları yıkıyorum. köyde hava oldukca serinledi. annemlerin odasına soba kurduk.

bende herşeye uyarımda bayramı köyde geçiricem inşaAllah köyde net yok..

ve aleykümselaamm

aldıklarınızı güle güle giyin canım güzel bir bayram geçirirsiniz inşaAllah

ah canım bu gün o kadar çok inip çıktımki o merdivenleri dizlerim saz çalıyor.koycak yer bulamıyorum. bugün yağmur yağdı onunda etkisi var sanırım ağrıdan duramıyorum.

Çizelgemi sizlerinki gibi yapamıyorum.. Başlangıc kılom cıkmıyo direk düştüğüm kilodan başlıyo anlamadım gitti..

Yena ve Asumanzeynep çok çok tesekkurler :)) Birde bu liste işi nedir?

hoşgeldin liste 2 hafta paylaşımda bulunuyosun her cuma 2 ye kadar kilonı bildiriyosun 2. haftanın sonunda listeye girip verdiğimiz kiloya göre sıralama yapıp başarılı olanları tebrik ediyorz ilk 3 e girenleri

kilo alanları diyete uymayanları esefle kınıyoruzz yerin dibine sokuyoruz gırtlaklıyoruz ki bidaha yemesinler cısss şeyler diye

şaka bir yana almamaya çalışıp kilo vererek birbirimizi geçmeye çalışarak küçük bi yarış kendi çapımızda anlıcan buda gaza getiriyo bizi

listemizi yena arkadaşımız yapıyo saolsun
haftalık yaptığın sporun kaç dakika olduğunu yazarsan onuda asu arkadaşımız yapıyo

aynurrr hadi sevindim yer bulmuşsun polatlı büyük ya vadır mutlaka çok yer belediyenin falan misafirhanesi vardır aman annem öğretmen oldum olası sevemedim gitti öğretmenlere hak ettiği hizmeti yapamıyolar sanki çok maaş alıyorlarmış gibi çok fazla fiyat biçiyolar gibime geliyo

yenaa asuu maşşallahhh kızlar büyüdü makinemi ne boşaltan var ne dizen halinize şükredin

allah canlarını sağ etsin yavrularımızın okusunlar yeterki işleri biz yapalım

Son düzenleme:
günaydınn kızlar ya ben + larla başladım haftaya allah sonumu hayır getire hataya pazartesiye kadar ne olcam bakalım

hayirli geceler cnm ayran icebilirsin yada sicak cay sut felan

teşekkürler canım dediğin gibi yaptım :) ani bir krizdi geçti herhalde...

hepinizeee sevgi dollluuu mutluluk doluuu günaydınlarrr...
bugün çok güzel bir kahvaltı yaptım hafif ve diyetime uygun.
küçük kuzumu aşıya götüreceğim inşallah çok acıtmazlar bebeğimin kolunu
herkesee bol hareketli ve az yemeli gün ve hafta diliyoruummm (tam da kurban öncesi:) )

selamun aleyküm herkeslere...

sabah hava baya kapalı idi şimdi maşallah güneş yüzünü gösterdi...

Yenacım benim fikrim listeyi haftaya bırakalım bu hafta herkes bir yerlerde olacak...bildirim yapmak isteyen sayfaya iletir...

herkese güzel bir hafta diliyorum ...iştahımız kapalı olsun lütfen...:97:

Sağol arkadaşım,Allah'a şükür daha iyiyim.Birçok kişi yaşayabiliyor sanırım yerleşme kanaması.Daha olumluyum bende artık...

İnşallah cecom iyice yerleşmiştir.O günden sonra bir daha olmadı zaten.Bende doğal olarak daha iyiyim.Fazla düşünmemeye kafaya takmamaya çalışıyorum.Çarşamba günü akşam 5 te randevum var.İnşallah iyi haberler alırım da bayramım da güzel geçer :))

Esra'cım sağol tatlım.Evet tecrübeli arkadaşların yazdıkları çok rahatlattı beni.Doktorumu da aradım zaten panik yapma sancın yoksa problem yoktur olur öyle deyince daha da hafifledim.Daha olumluyum artık.Hafta sonu da bolca dinlendim.Sonra akrabalara gittik biraz ordanda eşimin arkadaşlarına çaya.Yalnız kalmamaya düşünüp kafama takmamaya çalıştım.Hiç yormadım kendimi de.Sağol canım duaların için

Eşimde evde izinli ben işe geldim.Arefe günü çıkıcam sanırım bende.Bu cuma bende bildirimde bulunamam arkadaşlar listenin olmaması yada izinli olmak daha iyi benim için.

ve aleykümselam canım evden çıkmadan bir göz atayım dedim . selamını aldım çıkıyorum

Tünaydın herkese, sözde sağanak yağış olacaktı ama bugün de hava çok güzel, park ıssız bi yerde olmasaydı sabah yürüyüşe çıkacaktım, 6.30 gibi uyandım bugün. İnternetten sezon kıyafetlerine falan baktım da içim gitti yahu ne güzel şeyler var, biraz daha zayıflayayım gardrobu yakıcam yenilicem:)) Kilolu olmama rağmen gene de topuklu ayakkabı elbise giyerim, önemli olan neyin yakışacağını bilmek dimi:) Valla 34 beden olan arkadaşlarım var ama benim giyimimi daha çok beğeniyolar havamı da attım hıh 80 kiloya düştüğüm gün değişik kıyafetlerle çektirdiğim fotolarımı yüklicem buraya and içtim, bi de 70e indiğimde düşünün, artık billboardlarda görürsünüz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…