bayram zor geçmez inşallah kilo vermek açısından, diyetisyen 3 hafta sonrasına randevu verdi, ilk 2 haftada 6 kilo veren ben (burayı yazarken gülümsedim sadece), bu 3 haftada -5 ile çıkabilir miyim acaba tartıya.. eşim biraz zor diyo, ilk haftalarda böyle olur sonra yavaşlar, -3le çıkabilirsin belki diyo... bayram güzel geçerse -5 ile çıkmak hedefim... o zaman 85 olurum :)
QUOTE]
2 haftada 6 kilo mu verdin , süpersin ya tebrik ederimkaçırmışım ben o kısmı.
ne yedin ne içtin , daha doğrusu ne yemedin diyim :)
3 haftada -5 olursan , 1,5 ayda 11 kg. vermiş olursun
valla giyim zevk meselesi kiloluda olsan kendine yakıştırmasını doğru giyinmesini bilcen ben genelde spor giyiniyorum topuklularla gezmek bana eziyet geliyo helede çocukla olunca gel görki belki 10 çiftin üzerinde topuklum var ayda yılda bi günüm olcak yada yemek olcak ta giycem hele burada millet parmak arsından başka bişeycik giymiyo abes oluyo topuklularla gezmek tatail havasında olduğu için burası neyse resimlerini paylaşırsan bakarız artıkın içimiz açılır azcıkınTünaydın herkese, sözde sağanak yağış olacaktı ama bugün de hava çok güzel, park ıssız bi yerde olmasaydı sabah yürüyüşe çıkacaktım, 6.30 gibi uyandım bugün. İnternetten sezon kıyafetlerine falan baktım da içim gitti yahu ne güzel şeyler var, biraz daha zayıflayayım gardrobu yakıcam yenilicem:)) Kilolu olmama rağmen gene de topuklu ayakkabı elbise giyerim, önemli olan neyin yakışacağını bilmek dimi:) Valla 34 beden olan arkadaşlarım var ama benim giyimimi daha çok beğeniyolar havamı da attım hıh80 kiloya düşhtüğüm gün değişik kıyafetlerle çektirdiğim fotolarımı yüklicem buraya and içtim, bi de 70e indiğimde düşünün, artık billboardlarda görürsünüz beni
kızlar size az sonra resim ekliycem canım sıkıldı çektim işyerinin w.c.sinde, bakın bakalım ama yüzümü kapatıcam malum herkese açık bir site burası :18:
...
Hayırlı cumalar diliyorum..
Kİlo verenleri tebrik ediyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum..İki hafta mazeretsiz bildirim yapmayınca,bol paylaşım yapmayınca listeden çıkıyorsunuz bilginize.
Mlkfth ve arnazar paylaşımız çok az hatta hiiç yok..
Son olarak hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum..
az kalsın unutuyordum söylemeyi..Kızım okul da yapılan sınavda başarılı oluduğundan iki öğretmeni ve 7 öğrenciyle yer ve masraflarının avrupa birliği tarafından karşılandığı İspanya gezisini haketti.
Oooo süperdediniz biliyorum.. ama kızım 2 gündür ev de acaba naapsan,acaba naapsam..anne sence naapsam,gitsemmi.?? deyip duruyor..
Fikrimizi söylüyoruz..''Muhteşem bir fırsat henüz 14 yaşındasın ve yurt dışını kendi imkanlarınla görme şansın oalcak vb.'' Evet doğru haklısınız deyip iki dakka sonra başlıyor ama ben sizi çok özlerim,kardeşimi çok özlerim vb. Bunun için dün ağladı dolayısıyla ben de.:))
Bugün öğlen yemeğe geldiğin de yine konuştuk.Gitti bakalım ne olacak..çünkü kabul etmezse kızım,yedek öğrenciyle gidecekler..
Böyle işte kızlar karasız bir prensesim var ve zaman zaman çok zorlanıyoruım...
Allaha emanet tüm çocuklar...
valla giyim zevk meselesi kiloluda olsan kendine yakıştırmasını doğru giyinmesini bilcen ben genelde spor giyiniyorum topuklularla gezmek bana eziyet geliyo helede çocukla olunca gel görki belki 10 çiftin üzerinde topuklum var ayda yılda bi günüm olcak yada yemek olcak ta giycem hele burada millet parmak arsından başka bişeycik giymiyo abes oluyo topuklularla gezmek tatail havasında olduğu için burası neyse resimlerini paylaşırsan bakarız artıkın içimiz açılır azcıkın
Tünaydın herkese, sözde sağanak yağış olacaktı ama bugün de hava çok güzel, park ıssız bi yerde olmasaydı sabah yürüyüşe çıkacaktım, 6.30 gibi uyandım bugün. İnternetten sezon kıyafetlerine falan baktım da içim gitti yahu ne güzel şeyler var, biraz daha zayıflayayım gardrobu yakıcam yenilicem:)) Kilolu olmama rağmen gene de topuklu ayakkabı elbise giyerim, önemli olan neyin yakışacağını bilmek dimi:) Valla 34 beden olan arkadaşlarım var ama benim giyimimi daha çok beğeniyolar havamı da attım hıh80 kiloya düştüğüm gün değişik kıyafetlerle çektirdiğim fotolarımı yüklicem buraya and içtim, bi de 70e indiğimde düşünün, artık billboardlarda görürsünüz beni
az önce de mesaj geldi, oğlumun öğretmeni... okulda kusmuş ama iyi şimdi dedi aradım hemen..
aklım da onda.. üşüttü mü acaba, gece de çok huzursuz yattı ağladı uykusunda , öksürdü bir de çok döndü huzursuzluğu belliydi kuzumun , inşallah ateşlenmez
..
çalışmasam gidip alıverirdim hemen okuldan, aklım kalmazdı, böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum
...
ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918
Slm kızlar bayram geldı herkesın bayramı şimdiden kutlu olsun.
Bugun yıne okulda canım çıktı. üzerine bırde oruçluyum. çook yorgunum.kızlar kavıtasyon hakkında yorum ıstemıştım ama kımse donuş yapmamış. Kavıtasyon uygulayan yok mu aranızda. ,,
herkese mutlu bır gun dılıyorum...mutlu bayramlar...
merhaba
nöbet iznindeyim. çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum..
sonra da akşam yemeği...
ama arada ingilizce kursuna gider biraz da yürüyüş yaparım.
giyinmek gerçektende bir zevk meselesi. mesela ben hep klolu olduğuma sığınır kıyafet bulamıyorum derim ama benim kilomdaki birçok bayan çok şık giyinir. seni tebrik ediyorum canım bende maalesef o zevk yok galibaTünaydın herkese, sözde sağanak yağış olacaktı ama bugün de hava çok güzel, park ıssız bi yerde olmasaydı sabah yürüyüşe çıkacaktım, 6.30 gibi uyandım bugün. İnternetten sezon kıyafetlerine falan baktım da içim gitti yahu ne güzel şeyler var, biraz daha zayıflayayım gardrobu yakıcam yenilicem:)) Kilolu olmama rağmen gene de topuklu ayakkabı elbise giyerim, önemli olan neyin yakışacağını bilmek dimi:) Valla 34 beden olan arkadaşlarım var ama benim giyimimi daha çok beğeniyolar havamı da attım hıh80 kiloya düştüğüm gün değişik kıyafetlerle çektirdiğim fotolarımı yüklicem buraya and içtim, bi de 70e indiğimde düşünün, artık billboardlarda görürsünüz beni
selamlar hanımlar.
herkes iyidir umarım.
ben fena değilim. hafta sonu 2 gün boyunca evde oturup temizlik+ütü yaptım. belim kırıldı ama sanki ikiye ayrıldı yani o kadar yoruldum
bir tek dün market alışverişi için çıktım dışarıya eve geldim sonra hemen.
daha da dolap temizlemem lazım ama gözüm kesmedi artık bayram tatilinde uygun bir gün yaparım dedim.
bir de ben hafta sonu çok kötü beslendim kızlar ya.
ne yediğimi sölemiyim beni bu gruptan atmayın da, fena yedim yani.
kendime söz vermiştim 85.i görünce ödül vericem kendime diye ama ödül sınırlarını aştım yani , 85.i geç gördüm tez kaybettim oldu biraz.
inşallah bu hafta toparlarım dicem ama bayram haftası bu hafta da.
bakalım inşallah 85.ten yukarı çıkmam tek ümidim o...
ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918
bende aşka şevke geliyorum eski ve yeni hallerini görünce :)Tabi çocuk olunca yanınızda zor oluyordur, hem onunla uğraşmak hem de topuklularla koşturmak. Keşke ben de tatil beldesinde yaşasaydım, rahat rahat takılırdım valla oh ne güzel, hayalim zaten evlendikten sonra Ayvalıkta yaşamak, müstakil evim olsun bahçem olsun, yetiştirdiğim domateslerden menemen yapayım, sabah sahil kenarından bisikletile fırına ekmek almaya gideyim, ara sokaklardan bile denizin kokusunu duyayım ah ah nerdee:)) Neyse hayallerimi bi kenara bırakayım da, foto konusunda ciddiyim, bayılıyorum ben kilo verenlerin yeni hallerine bakmaya, ben de yükleyeyim bu kez siz bakın inşallah ben de başkalarına motivasyon kaynağı olabileceğim günleri görürüm ne diyim:)
Zayiflayinca gardrobu komple yenilemek benimde hayalimde var :))
Cok seviyorum degisik degisik giyinmeyi güzel giyinmeyi.
ah su kilolar gitsede kiyafet hic sorun degilll, aama böyle kilolu cok zor oluyor cünkü hicbisey dogru düzgün yakismiyor([/COLOR
Slm kızlar bayram geldı herkesın bayramı şimdiden kutlu olsun.
Bugun yıne okulda canım çıktı. üzerine bırde oruçluyum. çook yorgunum.kızlar kavıtasyon hakkında yorum ıstemıştım ama kımse donuş yapmamış. Kavıtasyon uygulayan yok mu aranızda. ,,
herkese mutlu bır gun dılıyorum...mutlu bayramlar...
giyinmek gerçektende bir zevk meselesi. mesela ben hep klolu olduğuma sığınır kıyafet bulamıyorum derim ama benim kilomdaki birçok bayan çok şık giyinir. seni tebrik ediyorum canım bende maalesef o zevk yok galiba
bende aşka şevke geliyorum eski ve yeni hallerini görünce :)
Kızlar nası gidiyo? Herkes iyi mi? Bırakmak yok devam diimiArada kriz geliyo bana. Kriz geldikçe çaya vuruyorum kendimi iyi oluyo cunku farkettım kı sıkıldıkça bısıyler mı yesem dıyo bu beyın. Onu aşmak önemliymiş. Sıkıldıkça bıtkı cayı yada benım gıbı cok sevenler sıyah çay super oluyo sıkıntıyıda alıyo. Valla iyiki varsınız elimde çayım sizi okudukçça motivasyonum yukselıyo. butun kızlar toplandık hesabı oluyo Topikimizi boynun bukuk benıde yalnız bırakmayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?