Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba...
dün hiç giremedim, biraz da kaçamak yaptığım için girmedim sanırım, ne yazacağimi bilemdim.. ve bu haftaya +larla başladım.. çok değil aslında 400 gr.. ama canımı sıkmaya fazlasıyla yetti.. bir de kendimi diyette hissedemiyorum nedense, aslında diyetime uygun yedim ama midem küçüldü sanırım kendimi çok tok hissediyorum bu da sanki canımı sıkıyor, tok olmak yani acaba bişeyler mi yedim falan diyorum kendime, arada farkına varmadan eski alışkanlık olarak oğluma birşeyler verirken ben de mi atıyorum ağzıma diyorum, neyse sanırım canımı sıkmak için yer arıyorummm...

bayram için kıyafet alan arkadaşlar güle güle giyinin..

bayram zor geçmez inşallah kilo vermek açısından, diyetisyen 3 hafta sonrasına randevu verdi, ilk 2 haftada 6 kilo veren ben (burayı yazarken gülümsedim sadece), bu 3 haftada -5 ile çıkabilir miyim acaba tartıya.. eşim biraz zor diyo, ilk haftalarda böyle olur sonra yavaşlar, -3le çıkabilirsin belki diyo... bayram güzel geçerse -5 ile çıkmak hedefim... o zaman 85 olurum :)

ya şimdi 85 deyince aklıma geldi, ben hayatım boyunca hep kiloluydum, üniversite 1.sınıftayken tartılmış ve kilomu görünce hemen diyete başlamıştım.. o zamanki kilom 84dü.. 79a düştüm yaz tatili geldi, annemin güzel yemekleri beni mahvetti, sonra üniv. 3teyken diyetisyene gitmiştim 86 kiloyla diyete başlamıştım, 76ya düştüm yine yaz geldi, düzen bozuldu, sonraki sene de son sınıf olmanın sıkıntısı, kpss, bitirme tezi derken diyet yalan oldu... mezun olurken 89 kiloydumm.. mezun olduktan 2 sene sonra evlendim, gelinliğe 84le girdim.. hiç unutmuyorum evlendikten sonra akrabalarla oturuyorduk, ablanın biri evlilik resimlerime bakıp bakıp iç geçiriyorum ne kadar zayıftım dedi, ben de güldüm dedim ki ohhh benim iç geçirecek resimlerim yok şimdi de kiloluyum, o da bana cevap olarak "YA SEN DE İÇ GEÇİRİRSEN" demişti.. şimdi 85 olurum deyince bunlar geldi aklıma.. işte kilo serüvenim.. ha bir de hamilelik var.. evlendikten 1 sene sonra 91 kiloyla hamile kaldım, 96 kiloyla doğuma girdim, doğumdan sonra 85e düşmüştüm ama yok süt olmaz yok ye iç çocuk doysunn, şimdi oğlum 10 aylık ve ben 96 kiloyla diyete başladımmm...

ayy sizin de kafanızı şişirdim ama ( bu sefer kararlıyım inşallah.. ocak 1 itibariyle 79.9... (şimdilik) yaza da 65e düşersemmm, neyse bunu sonra düşüneyim...

geçmişi okurken arkadaşın biri lahana suyundan bahsetmişti, çok oldu, faydası nedir, günde ne kadar tüketmeli, merak ettim...

selamlar hanımlar.
herkes iyidir umarım.
ben fena değilim. hafta sonu 2 gün boyunca evde oturup temizlik+ütü yaptım. belim kırıldı ama sanki ikiye ayrıldı yani o kadar yoruldum
bir tek dün market alışverişi için çıktım dışarıya eve geldim sonra hemen.
daha da dolap temizlemem lazım ama gözüm kesmedi artık bayram tatilinde uygun bir gün yaparım dedim.

bir de ben hafta sonu çok kötü beslendim kızlar ya.
ne yediğimi sölemiyim beni bu gruptan atmayın da, fena yedim yani.
kendime söz vermiştim 85.i görünce ödül vericem kendime diye ama ödül sınırlarını aştım yani , 85.i geç gördüm tez kaybettim oldu biraz.
inşallah bu hafta toparlarım dicem ama bayram haftası bu hafta da.
bakalım inşallah 85.ten yukarı çıkmam tek ümidim o...

az önce de mesaj geldi, oğlumun öğretmeni... okulda kusmuş ama iyi şimdi dedi aradım hemen..
aklım da onda.. üşüttü mü acaba, gece de çok huzursuz yattı ağladı uykusunda , öksürdü bir de çok döndü huzursuzluğu belliydi kuzumun , inşallah ateşlenmez
..
çalışmasam gidip alıverirdim hemen okuldan, aklım kalmazdı, böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum
...

Içimden de hiç çalışmak gelmiyor, neyse ki bu hafta sadece 2 gün çalışıcam. Arife gününden itibaren bayram tatili..
Haftaya salı günü işbaşı yapıcaz..

Kızlar bu cuma bildirimde bulunuyo muyuz?
Yoksa bayram vesilesi ile bildirmeyecek miyiz? :44: :44: :44:
.

kızlar size az sonra resim ekliycem canım sıkıldı çektim işyerinin w.c.sinde, bakın bakalım ama yüzümü kapatıcam malum herkese açık bir site burası :18:
...

ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin

valla giyim zevk meselesi kiloluda olsan kendine yakıştırmasını doğru giyinmesini bilcen ben genelde spor giyiniyorum topuklularla gezmek bana eziyet geliyo helede çocukla olunca gel görki belki 10 çiftin üzerinde topuklum var ayda yılda bi günüm olcak yada yemek olcak ta giycem hele burada millet parmak arsından başka bişeycik giymiyo abes oluyo topuklularla gezmek tatail havasında olduğu için burası neyse resimlerini paylaşırsan bakarız artıkın içimiz açılır azcıkın
kızlar size az sonra resim ekliycem canım sıkıldı çektim işyerinin w.c.sinde, bakın bakalım ama yüzümü kapatıcam malum herkese açık bir site burası :18:
...

sanırım alt kısmında kilon valla çok zayıf duruyosun maşşallah

Slm kızlar bayram geldı herkesın bayramı şimdiden kutlu olsun.

Bugun yıne okulda canım çıktı. üzerine bırde oruçluyum. çook yorgunum.kızlar kavıtasyon hakkında yorum ıstemıştım ama kımse donuş yapmamış. Kavıtasyon uygulayan yok mu aranızda. ,,

herkese mutlu bır gun dılıyorum...mutlu bayramlar...

merhaba
nöbet iznindeyim. çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum..
sonra da akşam yemeği...
ama arada ingilizce kursuna gider biraz da yürüyüş yaparım.

umarım kızın gitmeye karar vermiştir. her kes bu fırsatın peşindeyken onun vazgeçmesine üzülürüm.
benim oğlumda öğrenci değişim programlarının sınavlarına katıldı.. sınav üç aşamalı. ne olacak bilmiyoruz: ama ben şimdiden onu hazırlıyorum. daha doğrusu bu güne dek her işi, ben yapıyordum.şimdi odasını kendi topluyor. evimi süpürüyor. bazen siliyor. hatta kahve pişirmeyi de öğrendi. kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin. benim oğlum da 14 yaşında

Tabi çocuk olunca yanınızda zor oluyordur, hem onunla uğraşmak hem de topuklularla koşturmak. Keşke ben de tatil beldesinde yaşasaydım, rahat rahat takılırdım valla oh ne güzel, hayalim zaten evlendikten sonra Ayvalıkta yaşamak, müstakil evim olsun bahçem olsun, yetiştirdiğim domateslerden menemen yapayım, sabah sahil kenarından bisikletile fırına ekmek almaya gideyim, ara sokaklardan bile denizin kokusunu duyayım ah ah nerdee:)) Neyse hayallerimi bi kenara bırakayım da, foto konusunda ciddiyim, bayılıyorum ben kilo verenlerin yeni hallerine bakmaya, ben de yükleyeyim bu kez siz bakın inşallah ben de başkalarına motivasyon kaynağı olabileceğim günleri görürüm ne diyim:)

Zayiflayinca gardrobu komple yenilemek benimde hayalimde var :))
Cok seviyorum degisik degisik giyinmeyi güzel giyinmeyi.
ah su kilolar gitsede kiyafet hic sorun degilll, aama böyle kilolu cok zor oluyor cünkü hicbisey dogru düzgün yakismiyor (

Canim cok gecmis olsun ama takma kafana, cikardiysa rahatlamistir insallah,
olmassa yarin okula göndermessin, evde yatip dinlensin, gerci bakacak kimsen varmi bilmiyorum ? sen calisiyorsun ya :S

ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918

Cok hos görünüyorsun ama o üstündeki yelege hic ihtiyacin yok bence, yani kapatilcak kilon kalmamis gibi :)

Allah kabul etsin canim ne güzel oruc tutuyorsun, arefe günü tutmak cok cok sevapmis keske tutabilsek ama bugun adetim geldi :S
bu arada kavitasyon ne ben bilmiyorum ki:44:

merhaba
nöbet iznindeyim. çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum..
sonra da akşam yemeği...
ama arada ingilizce kursuna gider biraz da yürüyüş yaparım.

Kolay gelsin canim

Kızlar nası gidiyo? Herkes iyi mi? Bırakmak yok devam diimi Arada kriz geliyo bana. Kriz geldikçe çaya vuruyorum kendimi iyi oluyo cunku farkettım kı sıkıldıkça bısıyler mı yesem dıyo bu beyın. Onu aşmak önemliymiş. Sıkıldıkça bıtkı cayı yada benım gıbı cok sevenler sıyah çay super oluyo sıkıntıyıda alıyo. Valla iyiki varsınız elimde çayım sizi okudukçça motivasyonum yukselıyo. butun kızlar toplandık hesabı oluyo Topikimizi boynun bukuk benıde yalnız bırakmayın :))

giyinmek gerçektende bir zevk meselesi. mesela ben hep klolu olduğuma sığınır kıyafet bulamıyorum derim ama benim kilomdaki birçok bayan çok şık giyinir. seni tebrik ediyorum canım bende maalesef o zevk yok galiba

artık gelecek günlere bakmak lazım :) bence kendini hemen toparlarsın ne güzel 85i görmüşsün kaçırma derim :)

Eki Görüntüle 537918

bence çok zayıf duruyorsun hele üst tarafında hiçbir fazlalık mevcut değil :) bence o yeleği at gitsin eğer üşüdüğün için almadıysan

bende aşka şevke geliyorum eski ve yeni hallerini görünce :)

Aslında yakışan şeyler de var ama istediğimiz HER şeyi giyemiyoruz, sorun bu. Mesela dar kot(skinny jean), ince bluz, üstüne salaş kalçaların altına doğru uzanan örgü hırka, topuklu kısa bot kombinine hastayım, ama içimde ukte kaldı giyemiyorum tabi bu kiloyla Amaa bi zayıflayayım vallahi yürüdüğüm sokakları inleticem ahdım var:))

Kavitasyonu hiç önermiyorum ben. Zira hersey en basa dönuyo herzamankı gıbı. Birde benım doktorumun dedıgıne göre kavıtasyon anlık incelme. Zayıflama zaten hıc degıl. Sadece incelmedir oda anlıktır 2 gun sonra tekrar aynı hale döner dıyor. Süreklilikte iste atıyorum 2 ay sonra kavtasyonu bırakınca eskı hale dönmek uzun zaman almıyor..
Çok uzun zaman lpg ye gittim. Diyetle birlikte 83 kilodan 95 kiloya cıktım 4 ayda hemde!! Diyeti bırakınca bütün rüya bitiyor. Aynanın karşısında gecen hafta aglaya aglaya kendımı seyrettıgım gun dedımkı lpg de mezoterapide hepside gecıcı seyler. Tek dogru saglıklı beslenme. Saglıklı beslenme butun hayata yayılmalı bunun yanında alternatıf tıp olarak yapılabılecek tek saglılklı sey olarak LPG yi öneririm ben. Kan akışı masaj adet duzensızlıgıne birebir. E saglıklı beslenmeyle inkar edilemez incelmeler ve sarkmış bölgelerın toparlanması mucizevi bir gercek. ama dedıgım gibi saglıklı beslenmeyle.... diyet kelimesini cok sevmıyorum da..

Aaa öyle demeyin eminim siz de çok zevklisinizdir ama istediğiniz gibi giyindiğinizde, üstünüzde aykırıymış, giyseniz ayıpmış gibi durmasından korkuyorsunuzdur, sağolsunlar insanlar öyle saçma sapan yorumlar yapıp öyle sinir bozucu bakışlar atıyorlar ki bazen kilolu insanlara/ daha çok kadınlara, haklısınız bunu hissetmekte. Konudan konuya atlamışım gibi olacak ama düşünüyorum da gerçekten bazı insanlar insanlıktan nasibini almamışlar. Kendi tiplerine bakmazlar milleti eleştirirler.
Bir tanıdığım vardı, Allah'ın gücüne gitmesin ama çirkindi, bu kız sürekli komplekslerinden bahsedip duruyodu, çenesi şişti, dişleri yamuktu, delik deşikti suratı, s harfini tıslayarak söylerdi kupkuru bişeydi. Paso milleti eleştirirdi ona rağmen, şu şöyle bu böyle diye. Bir gün kilomla ilgili bir yorum yaptı herkesin içinde, çok üzüldüm bişey diyemedim eve gidince ağlamıştım o zamanlar 114kilo civarındaydım. Aradan birkaç ay geçti, gene bir topluluktayız bu kız da var, birisi onun dış görünüşüyle ilgili birşeyler söyledi, bu kız ağlamaya başladı. Eee Allah'ın sopası yok, ben kimseyi incitmeyeyim diye kendimi üzerim gene de laf etmem ama bunlar o düşük çenelerini zor tutuyorlar patavatsızlar. Allah aşkına kimseyi takmayın yahu, kilolu hanımların yüzleri hep güzel oluyor,eminim zayıflasanız kıskançlıklarından çatlayacaklarını bildiklerinden laf sokuyorlardır. Benim gibi yapın, susun ve zayıfladığınız gün sokacağınız lafların listesini hazırlayıp pusuda bekleyin:))

azb bende foruma senden birkaç gün önce geldim aramıza hoşgeldin sende arkadaşım :) gerçektende motivasyonu yükseliyor insanın burada ve sıcak sevecen ve hoşgörülü bir ortam vaaarrr :) Allahın bir lütfu burası bizim içiiiiinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…