Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum canımmm :) Ben yıllar önce uye olmustum.. Ama ıste aynaya bakınca hıc uzerıme kondurmadıgım yok ya aynıyım dedıgım kılolarımı tartıda görup gözlerm yuvalarından fırlayınca burda bı zayıflama hıkayesı okudum hayatımın donum noktası oldu heralde. 1 haftadır devam.. aynı zamanda gelmişiz sende hoşgelmişsin :)) Nasıl gıdıyor saglıklı beslenme işi? zorluk var mı neler yapıyorsun?

işte taaamm dediğin gibi NE DERLER düşüncesi beni mahvediyor ve bir de saklayamadım göbeğimm ve kocaman sırt yağlarım.
amaaaa çookk azimliyim inşallah gidecek bu kilolaar o kadar :)

işte taaamm dediğin gibi NE DERLER düşüncesi beni mahvediyor ve bir de saklayamadım göbeğimm ve kocaman sırt yağlarım.
amaaaa çookk azimliyim inşallah gidecek bu kilolaar o kadar :)

Tabi ki gidecek, kiloların tek görevi önce alınmaları sonra verilmeleri değil mi ben mi yanlış biliyorum:)) Şaka bir yana cidden yürekten inanıyorum burdaki herkes başaracak, şu nefret ettiğim "ne derler" düşüncesinden vazgeç nolur, inan hayatını yaşayamamktan başka bir şey katmıyor insana, geç anladım.

evet canım bende tam 1 hafta önce bir zayıflama hikayesi okudum ve o anda karar verdim kilo vermeye :)
benim sağlıklı beslenme programım iyi gidiyor ama yeni doğum yaptığım için bazen emzirdikten sonra ani açlık krizleri iç titremeleri geliyor. tabii meyveye sarılıyorum :) (önceden çikolataya sarılırdım)
birde günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum bol su tüketiyorum :) sen neler yapıyorsun?

ben bazen ıkıncı sınıf ınsan muamelesı gordugumu hıssedıyorum. o cok koyuyo ınsana..

benimde zayiflayinca ilk is kendime muhtesem ve kaliteli kotlar alcam :)
dar kesimm

şu anda hayatıma bir dönüm noktası yaptın inanırmısın. aynaya baktığımda ne hissetiğimi düşüneceğim sadece :)

Bu arada katrem ve azb neden kilo çizelgesi yapmıyorsunuz? İnsan daha çok motive oluyor, ordaki rakam insin de görünsün ne kadar vermişim düşüncesi oluyor çünkü, naçizane tavsiyem:)

Bu arada katrem ve azb neden kilo çizelgesi yapmıyorsunuz? İnsan daha çok motive oluyor, ordaki rakam insin de görünsün ne kadar vermişim düşüncesi oluyor çünkü, naçizane tavsiyem:)

canım ben oluştrudum ama bir türlü nereye ekleyeceğimi bulamadım imzam bölümünü aradım bulamadım sonra başka zaman uğraşırım diye erteledim bu akşam bir daha deneyeceğim

şu anda hayatıma bir dönüm noktası yaptın inanırmısın. aynaya baktığımda ne hissetiğimi düşüneceğim sadece :)

İşte bu yaaa:) Yemin ederim çok sevindim biraz olsun faydam dokunduysa, çok istiyorum hepimizin şu 3.sınıf insan muamelesi görme korkusundan vazgeçmesini. Siz onlara hava atın, onlar size değil, başınız önünüzde yürüyün kimseye bakmayın duymayın, valla acayip bir etki yaratıyorsunuz, gören 90 küsürlük bir kadın değil de Adriana Lima geçiyor zannediyor o etrafa saçtığınız özgüvenle:))

Kıyamam:) hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün şansı iyi olsun inşallah :)) Ben tamamen yemek stilimi değiştirdim. Abur cubur asla yok. Zaten abur cubur cok arayan bı insan olmadım hıc bı zaman. Ekmek benı bıtırdı. Sımdı ben onu bitirdim. Canım bıseyı cok cektıgı zaman bi lokma alıyorm agzzımda yaya yaya gezdırıp yutuyorum tadını alınca o bı lokmayla mutlu oluyorum. :)

canım ben oluştrudum ama bir türlü nereye ekleyeceğimi bulamadım imzam bölümünü aradım bulamadım sonra başka zaman uğraşırım diye erteledim bu akşam bir daha deneyeceğim

Hakkımda kısmını düzenleye giriyorsunuz, çizelgenin yanındaki kaleme tıklıyorsunuz, tickerfactoryden bbcode unuzu kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…