azb bende foruma senden birkaç gün önce geldim aramıza hoşgeldin sende arkadaşım :) gerçektende motivasyonu yükseliyor insanın burada ve sıcak sevecen ve hoşgörülü bir ortam vaaarrr :) Allahın bir lütfu burası bizim içiiiiinnn :)
Aaa öyle demeyin eminim siz de çok zevklisinizdir ama istediğiniz gibi giyindiğinizde, üstünüzde aykırıymış, giyseniz ayıpmış gibi durmasından korkuyorsunuzdur, sağolsunlar insanlar öyle saçma sapan yorumlar yapıp öyle sinir bozucu bakışlar atıyorlar ki bazen kilolu insanlara/ daha çok kadınlara, haklısınız bunu hissetmekte. Konudan konuya atlamışım gibi olacak ama düşünüyorum da gerçekten bazı insanlar insanlıktan nasibini almamışlar. Kendi tiplerine bakmazlar milleti eleştirirler.
Bir tanıdığım vardı, Allah'ın gücüne gitmesin ama çirkindi, bu kız sürekli komplekslerinden bahsedip duruyodu, çenesi şişti, dişleri yamuktu, delik deşikti suratı, s harfini tıslayarak söylerdi kupkuru bişeydi. Paso milleti eleştirirdi ona rağmen, şu şöyle bu böyle diye. Bir gün kilomla ilgili bir yorum yaptı herkesin içinde, çok üzüldüm bişey diyemedim eve gidince ağlamıştım o zamanlar 114kilo civarındaydım. Aradan birkaç ay geçti, gene bir topluluktayız bu kız da var, birisi onun dış görünüşüyle ilgili birşeyler söyledi, bu kız ağlamaya başladı. Eee Allah'ın sopası yok, ben kimseyi incitmeyeyim diye kendimi üzerim gene de laf etmem ama bunlar o düşük çenelerini zor tutuyorlar patavatsızlar. Allah aşkına kimseyi takmayın yahu, kilolu hanımların yüzleri hep güzel oluyor,eminim zayıflasanız kıskançlıklarından çatlayacaklarını bildiklerinden laf sokuyorlardır. Benim gibi yapın, susun ve zayıfladığınız gün sokacağınız lafların listesini hazırlayıp pusuda bekleyin:))
işte taaamm dediğin gibi NE DERLER düşüncesi beni mahvediyor ve bir de saklayamadım göbeğimm ve kocaman sırt yağlarım.
amaaaa çookk azimliyim inşallah gidecek bu kilolaar o kadar :)
Hoşbuldum canımmm :) Ben yıllar önce uye olmustum.. Ama ıste aynaya bakınca hıc uzerıme kondurmadıgım yok ya aynıyım dedıgım kılolarımı tartıda görup gözlerm yuvalarından fırlayınca burda bı zayıflama hıkayesı okudum hayatımın donum noktası oldu heralde. 1 haftadır devam.. aynı zamanda gelmişiz sende hoşgelmişsin :)) Nasıl gıdıyor saglıklı beslenme işi? zorluk var mı neler yapıyorsun?
Tabi ki gidecek, kiloların tek görevi önce alınmaları sonra verilmeleri değil mi ben mi yanlış biliyorum:)) Şaka bir yana cidden yürekten inanıyorum burdaki herkes başaracak, şu nefret ettiğim "ne derler" düşüncesinden vazgeç nolur, inan hayatını yaşayamamktan başka bir şey katmıyor insana, geç anladım.
Aslında yakışan şeyler de var ama istediğimiz HER şeyi giyemiyoruz, sorun bu. Mesela dar kot(skinny jean), ince bluz, üstüne salaş kalçaların altına doğru uzanan örgü hırka, topuklu kısa bot kombinine hastayım, ama içimde ukte kaldı giyemiyorum tabi bu kiloylaAmaa bi zayıflayayım vallahi yürüdüğüm sokakları inleticem ahdım var:))
Tabi ki gidecek, kiloların tek görevi önce alınmaları sonra verilmeleri değil mi ben mi yanlış biliyorum:)) Şaka bir yana cidden yürekten inanıyorum burdaki herkes başaracak, şu nefret ettiğim "ne derler" düşüncesinden vazgeç nolur, inan hayatını yaşayamamktan başka bir şey katmıyor insana, geç anladım.
Bu arada katrem ve azb neden kilo çizelgesi yapmıyorsunuz? İnsan daha çok motive oluyor, ordaki rakam insin de görünsün ne kadar vermişim düşüncesi oluyor çünkü, naçizane tavsiyem:)
Bu arada katrem ve azb neden kilo çizelgesi yapmıyorsunuz? İnsan daha çok motive oluyor, ordaki rakam insin de görünsün ne kadar vermişim düşüncesi oluyor çünkü, naçizane tavsiyem:)
şu anda hayatıma bir dönüm noktası yaptın inanırmısın. aynaya baktığımda ne hissetiğimi düşüneceğim sadece :)
evet canım bende tam 1 hafta önce bir zayıflama hikayesi okudum ve o anda karar verdim kilo vermeye :)
benim sağlıklı beslenme programım iyi gidiyor ama yeni doğum yaptığım için bazen emzirdikten sonra ani açlık krizleri iç titremeleri geliyor. tabii meyveye sarılıyorum :) (önceden çikolataya sarılırdım)
birde günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum bol su tüketiyorum :) sen neler yapıyorsun?
çıkıyo ben görüyorum canım ya da bana mı görünüyor sadece :))))
canım ben oluştrudum ama bir türlü nereye ekleyeceğimi bulamadım imzam bölümünü aradım bulamadımsonra başka zaman uğraşırım diye erteledim bu akşam bir daha deneyeceğim
az önce çıkmıyordu daha yeni görüyorum valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?