Giyersin giyersin, bak en fazla yaza kadar gireceksin bunun içine hımm içime doğdu:))
bencedeee yakındır giyinmeeen çok inanıyorum hakikaten güzel pantolonmuş :)
merhabalar uzun süredir tak,pteyim bir şekilde ama fırsat bulupta yazamadım
22 gün önce bende artık zayaflamaya karar verdim çünkü kendimi kandırıp duruyorum
ben bu halimi seviyorum falan diye ama hayır eski günlerime dönmek istiyorum ve başladım çok kolay geçmiyor ama genede hiç yoktan iyidir bir diyet programım yok
ama oldukça dikkat etmeye çalışıyorum ayın birinde tartıldığımda şok oldum tam 101,6 geldim hemen başladım ve cuma günü tartıldım 96,7 çıktım mutluyum daha çok gitse daha mutlu olurdum ama hiç yoktan iyi sanırım
Keşke şu çamaşır asmak olmasa.:)
Kuruduktan sonra ütüleyip katlayı yerleştirmek olmasa..
Bulaşık makinasındaki bulaşıkları yerleştirmekte olmasa ne iyi olurdu...
Popişimiz daha da büyürdü büyürdü kocaman olurdu..
Nasıl gözümde büyüyor saydığım o yorucu işler.:))
Bugün markete girdik alışverişten sonra oğlumun çok sevdiği bir yiyecek aldık...
bir an önce eline alması için bekleyemiyor sabırsızlıktan.
Kasiyere, ''kadın kadın hadi dıııt yaptırsana''.
Dedi benim oğlum..Çoook utandım yerin dibine giridim resmen ayrıca üzüldüm..
İyi geceler dileyerek çamaşırları çıkarıp balkona yöneliyorum..
Kendinize iyi davranın.:)
geçmiş olsun canım salgın galiba benim yeğenlerde aynı sonrasıda da isalle dewam ediyoraz önce de mesaj geldi, oğlumun öğretmeni... okulda kusmuş ama iyi şimdi dedi aradım hemen..
aklım da onda.. üşüttü mü acaba, gece de çok huzursuz yattı ağladı uykusunda , öksürdü bir de çok döndü huzursuzluğu belliydi kuzumun , inşallah ateşlenmez
..
çalışmasam gidip alıverirdim hemen okuldan, aklım kalmazdı, böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum
...
anaaa sen incecikmişsin be yaaaahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918
h&m ci güzeliii
22 gün önce bende artık zayaflamaya karar verdim çünkü kendimi kandırıp duruyorum
ben bu halimi seviyorum falan diye ama hayır eski günlerime dönmek istiyorum ve başladım çok kolay geçmiyor ama genede hiç yoktan iyidir bir diyet programım yok
ama oldukça dikkat etmeye çalışıyorum ayın birinde tartıldığımda şok oldum tam 101,6 geldim hemen başladım ve cuma günü tartıldım 96,7 çıktım mutluyum daha çok gitse daha mutlu olurdum ama hiç yoktan iyi sanırım
eheheh alıştın dimi sormalarımavarya Banuş atakın kıymetini bil , seyirde o coşkun seller gibi giden kilocuklar yavşalıyo ona göre
olacakk bu iş olacakkk , güveniyorum sana, sakın pes etme , ben her daim destekçinim kuzum UNUTMA
hadi bakalım iyi geceler , yedi cücelerrr
sağol canım çok lezzetliydi valla.
Kızım pek balık sevmez ama oğlum başımızda bekler piştimi diye..
Birde ben onlara balık şeklin de tapak almıştım zamanında oğlumun mavi kızıma pembe.
O tabağı da eline alıp bekliyor.:))
asucuğum taze olunca pek kokmuyor yaw..
sizin Ankara denizin de hamsiniz olmiimii.:)
Aynen benim kızım da sadece kirlileri yerleştirir makinaya diğer işlemi yapmaz.:)
Liste işini size bıraktım nasıl isterseniz.Üzgünüm çünkü evde olmayacağım. yoksa bir şekil de hallederdim biliyorsunuz..
marypoker hamileymis ya kizlar yazdida benmi kacirdim haziran annelerinin topiginde
faktorb de aksam sabah dogum yapcakmisne guzel duygu heyacanla bebisini bekliyor
sağol canım. işi bir bitse mutlu olucam ama kapıları yapan marangoz deli etti bizi kapılar daha preslenmemiş bile yetiştirmezse ne yapıcaz bilmiyorum.
aramıza hoş geldin azb
amiin inşaAllah canım bu günde mutfak tezgahı ve çeşmelerin bir kısmı takıldı. kısmet olursa yarında elektrikler bağlanacak. bende bugün yorganları havalandırdım. ( uzun süredir kv. nin boş odasında duruyorlardı iyiki saklamışım.)yastıkları boşaltıp kabarttım tekrar doldurdum.tozlanmış yünleri buraya getirdim şu anda onları yıkıyorum. köyde hava oldukca serinledi. annemlerin odasına soba kurduk.
bende herşeye uyarımda bayramı köyde geçiricem inşaAllah köyde net yok..
ve aleykümselaamm
aldıklarınızı güle güle giyin canım güzel bir bayram geçirirsiniz inşaAllah
İnşallah cecom iyice yerleşmiştir.O günden sonra bir daha olmadı zaten.Bende doğal olarak daha iyiyim.Fazla düşünmemeye kafaya takmamaya çalışıyorum.Çarşamba günü akşam 5 te randevum var.İnşallah iyi haberler alırım da bayramım da güzel geçer :))
az önce de mesaj geldi, oğlumun öğretmeni... okulda kusmuş ama iyi şimdi dedi aradım hemen..
aklım da onda.. üşüttü mü acaba, gece de çok huzursuz yattı ağladı uykusunda , öksürdü bir de çok döndü huzursuzluğu belliydi kuzumun , inşallah ateşlenmez
..
çalışmasam gidip alıverirdim hemen okuldan, aklım kalmazdı, böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum
...
ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918
Yemeğimi yedim bulaşıkları hallettim birde çay koyup geldim :122::122:
Eşime aldığım alyans büyük geldi yaaa :26:
Arife günü değiştirmeye gideceğiz eşimle birlikte ama inşallah adam değişimi kabul eder sonuçta içine isim yazdırdım
ohhh bende çay yaptım bütün kızlara bizden şekersiiiizzz çaaayy :))
yüzüğü inşallah değiştirirler ceco içine isim yazdırmışsın ama bilemiyorus tabi
ohhh bende çay yaptım bütün kızlara bizden şekersiiiizzz çaaayy :))
yüzüğü inşallah değiştirirler ceco içine isim yazdırmışsın ama bilemiyorus tabi
iyi akşamlar
banucum bayramlık cicilerinizi güle güle kullanın yüzüğü de daralttırırsınız olmazsa
sabah 10 da evden çıktık kızlarla yürüyerek kızılaya indik azcık mağaza gezdik bikaç parça bişey alabildik şükür
pantolon alamadık hep mi dar olur pantolonlar anlamadım ben bu işi neyse geçen bayram aldığım pantolonları pek giymediler onları giysinle artık
sonra kardeşime gittik metro ve ring otobüsüyle bebişi sevidk kokladık akşam 5 de tekrar otobüs metro kızılaya ulaştık yakındaki lcw yi gezdik tekrar yürüyerek eve geldik ama çok yoruldum kolum bacağım ağrıyor çok da acıkmışız yemekleri ısıttım ben ayaküstü atıştırdım bir de elma yedim yemek yemeye halim yoktu valla hala kendime gelemedim nedense son enerjimle size yazayım iki satır dedim
daha temizlik bitmedi hava soğuk ve yağmurlu
tekrar selam kizlar
iste gittim geldim keyfim yerine geldi :)
demin eve dönerken otobüs geldi bindim,
bizim burda en önden biniyoruz artik ve kartlarimizi gösteriyoruz, yada kartimiz yoksa aliyoruz mesela,
ben kartimi gösterirken otobüs söförü sirtti bana
geri inerkende otobüsün ön tarafina gectim, cünkü eve gitmek icin yoldan karsidan karsiya gecmem gerekiyordu ve bizim burda acayip trafik vardir,
söförde trafigi tikadi benim icin gec isreti yapiyoray deli adam yaaa keyfimi yerine getirdi
el salladim sonra :))))
Anammmm kız otobüs şöfeeeri hee
Boşver iyi olmuş bari moralin tavan yapmışara ara deng gelirsen iyi olur sen bu moralle bu gazla çok daha çabuk zayıflarsın
kkmın guzelleri bugunku menum
sabah 1 muz
öglen bir bardak cay akşam 1 tabak corba 2 dilim ekmek
suan cok ama cok acım ama bu saatten sonra yemem
bu nebiçim menu derseniz bugun dısardaydım işim biter öglene diye dusundum ama gec kaldım toksin bilir burdaki yemekler cok yaglı bende dısarda yemek istemedim o yuzden :)
hee genc sayilirdi ama türk degildi bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?