Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Giyersin giyersin, bak en fazla yaza kadar gireceksin bunun içine hımm içime doğdu:))

bencedeee yakındır giyinmeeen çok inanıyorum hakikaten güzel pantolonmuş :)

ay insallah insallah agzinizdan bal damliyor :)))
beni iflah edecek tek sey yürüyüs galiba simdilik, artik daha cok yürümeye özen göstercem..

girecem ben bu jeanslaraaaaaaaaaaaaaaaaaa

holleeeeyyyy yaptııımmmm :) artıkım benimde bir çizelgem olduğuna göre önce yavrumu emzireyiiimm sonra da yürüyüşe gideyyiiimm :) herkesleriiii öperriiimm :)))

merhabalar uzun süredir tak,pteyim bir şekilde ama fırsat bulupta yazamadım

22 gün önce bende artık zayaflamaya karar verdim çünkü kendimi kandırıp duruyorum
ben bu halimi seviyorum falan diye ama hayır eski günlerime dönmek istiyorum ve başladım çok kolay geçmiyor ama genede hiç yoktan iyidir bir diyet programım yok
ama oldukça dikkat etmeye çalışıyorum ayın birinde tartıldığımda şok oldum tam 101,6 geldim hemen başladım ve cuma günü tartıldım 96,7 çıktım mutluyum daha çok gitse daha mutlu olurdum ama hiç yoktan iyi sanırım

aramiza hosgeldin ozamannn

ne tembel hatunlarız ya eski zamanda yaşan anacuklar ne yapsın çamaşır elde bulaşık elde
oğluşuna gelince çook güldüm yaa niye utanıyosun serseri yaa ''kadın kadın''' haa

geçmiş olsun canım salgın galiba benim yeğenlerde aynı sonrasıda da isalle dewam ediyor

ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918
anaaa sen incecikmişsin be yaaa
hergün kurabiye falan yemen acayip geliyodu bana ye anacuuum yee sana serbestt

Product Detail | H&M DE

sunu filan giyebilsemmm of of :)))
h&m ci güzeliii
giyersin inşalllah ama dediğin gibi tek ilacın yürüyüş ve bisiklet o basenlerii üldürmen lazıım

hoşgeldiin canım bence gayet ii vermişsin az ve yavaş yavaş verilen kilolar kalıcıdır unutma
bu iş sabır ister önüne 1 sene koy yavaş yavaş ver acelemişz yok

AZB sende hoşgeldin canım aynı şeyler senin içinde geçerli sabıııııırrrr sabbıırrrrrr

sanırım aramızdaki bir çok kişi gibi bende bir çok kere rejime başlayıp bırakmışımdır
bu sefer oldukça karalı olduğumu düşünüyorum ama bazan direncimi kıran şeyler olmuyor değil
insanların sürekli ısrarları eşinle dışarda olduğunda yediklerin ve en öenmlisi akşam yemek saatımız 8,30-9,00 gibi akşam yemeği yiyoruz çünkü eşim o satte geliyor ve birilikte yemek istiyor doğal olarak
ee o satte ye 111-12 de yat olmuyor tabi bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum fikir verecek olursanız da sevinirim ayrıca

hoşgeldiin canım bence gayet ii vermişsin az ve yavaş yavaş verilen kilolar kalıcıdır unutma
bu iş sabır ister önüne 1 sene koy yavaş yavaş ver acelemişz yok

teşekkür ediyorum canım ay inşallah yani öncelikli hedefim 3 -4 ay gibi bir zamnda seksen olmak sonrasında 60 a kadar sa yavaş yavaş insemde olur ama şu sekseni bi görsem ne mutlu olacam

Herkese Merhabalarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Çok yoğun bir günden sonra hele şükür evime dönebildim
Sabah kalkar kalkmaz kahvaltımı yapıp direk yatak odasına giriştim ve çok şükür bir iki saat içinde bitirdim. Kız okuldan gelincede direk giyinip kızkardeşime gittik dışarda işleri vardı onları halletmek için
1.5 saat dışarda dolaştık iyi spor oldu bana
Eşimin kilo alınca alyansı çok sıkınca geçenlerde kesmiştik ona bugün yeni bir gümüş alyans aldım :122:
Aslında ona kendin bir ara alırsın acelesi mi var demiştim ama adamcağız illede yüzüğümü isterim dedi
Ona çok güzel bir alyans aldım ve hemen içine adımıda yazdırdım
Küçük kızım kuzenindeki çantayı görünce bende istiyorum diye tutturdu onada ufak Hello kittyli bir çanta aldım tabi ablamızada ufak spor bir çanta aldım birde yıldız şeklinde küpe aldık

Bizim bayramlık alışveriş bitti artık iğne bile almam yoksa adamcağız iflas bayrağını çekecek
Birazdan da eşim gelince akşam yemeğimizi yiyeceğiz sonrada herifime tekrar evlenme teklif ederim
Sonra yine buraya damlarım nasılsa

Valla bugün kesin gitmemiştir bende kilocuklar su içemedim doğru dürüst ama yatana kadar telafi ederim inşallah
Dediğin gibi değerini bilmek şart birde spor yapabilsem süper olurdu ama işte oda yok bende şimdilik :26:
Neyse bayramdan sonra hemen başlıyorum Allahın izniyle

Benimkiler Allahtan ikiside balığı seviyor ama küçük çiğken bile balıkları öpmek istiyor okadar çok seviyorum diyor yani

Benim kızda aynı Demekki hepsinde var o durum
Benimkide boşalt diyince keşke boş olsaydı dizerdim diyor, boş olunca yıkandıktan sonra ben boşaltsam ya diyor
Her durum için bahane hazır anlıyacağınız
Zor geliyor anne ne yapayım diyor tembel teneke

marypoker hamileymis ya kizlar yazdida benmi kacirdim haziran annelerinin topiginde
faktorb de aksam sabah dogum yapcakmis ne guzel duygu heyacanla bebisini bekliyor

Allah analı babalı büyütsün inşallah bir avazda kuzucuğunu doğurup kuçağına almıştır

Sağ ol ablacığım inşallah seninde eksiklerin bayrama kadar yetişirde çifte bayram yaşarsın

Canım bütün dualarımız seninle için rahat olsun
Rabbim inşallah yüzünü güldürür ve çok daha güzel bir bayram geçirirsiniz

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum yoktur
RAbbim tez zamanda şifasını verir inşallah ....Aminnnnnnn

ahaha çok komik oldu saçlarımı ve yüzümü boyayınca, hortlak gibi oldum idare ediverin
Eki Görüntüle 537918

Valla maşallahın var Gerçektende çok daha zayıf duruyorsun arkadaşlarında dediği gibi seni o hırkaya hiç ihtiyaçın yok Darısı bizlerin başına

Aramıza hoşgeldin sende
Umarım sende hedefine bizlerle birlikte ulaşırsın

hayırlı olsun aramızaa hoşgeldiiinn arkadaşım:)

Yemeğimi yedim bulaşıkları hallettim birde çay koyup geldim :122::122:

Eşime aldığım alyans büyük geldi yaaa :26:
Arife günü değiştirmeye gideceğiz eşimle birlikte ama inşallah adam değişimi kabul eder sonuçta içine isim yazdırdım

ohhh bende çay yaptım bütün kızlara bizden şekersiiiizzz çaaayy :))
yüzüğü inşallah değiştirirler ceco içine isim yazdırmışsın ama bilemiyorus tabi

iyi akşamlar
banucum bayramlık cicilerinizi güle güle kullanın yüzüğü de daralttırırsınız olmazsa
sabah 10 da evden çıktık kızlarla yürüyerek kızılaya indik azcık mağaza gezdik bikaç parça bişey alabildik şükür
pantolon alamadık hep mi dar olur pantolonlar anlamadım ben bu işi neyse geçen bayram aldığım pantolonları pek giymediler onları giysinle artık
sonra kardeşime gittik metro ve ring otobüsüyle bebişi sevidk kokladık akşam 5 de tekrar otobüs metro kızılaya ulaştık yakındaki lcw yi gezdik tekrar yürüyerek eve geldik ama çok yoruldum kolum bacağım ağrıyor çok da acıkmışız yemekleri ısıttım ben ayaküstü atıştırdım bir de elma yedim yemek yemeye halim yoktu valla hala kendime gelemedim nedense son enerjimle size yazayım iki satır dedim
daha temizlik bitmedi hava soğuk ve yağmurlu

ellerine sağlık iyi giderdi şimdi çay valla hem yorgunum hem üşüyorum ben de demleyim bir çay en iyisi

tekrar selam kizlar
iste gittim geldim keyfim yerine geldi :)
demin eve dönerken otobüs geldi bindim,
bizim burda en önden biniyoruz artik ve kartlarimizi gösteriyoruz, yada kartimiz yoksa aliyoruz mesela,
ben kartimi gösterirken otobüs söförü sirtti bana
geri inerkende otobüsün ön tarafina gectim, cünkü eve gitmek icin yoldan karsidan karsiya gecmem gerekiyordu ve bizim burda acayip trafik vardir,
söförde trafigi tikadi benim icin gec isreti yapiyor ay deli adam yaaa keyfimi yerine getirdi
el salladim sonra :))))

İnşallah canım yaa 45 Lira verdim sonuçta sokağa atmak istemem
Ben baştan dedim eşime kendin al parmağına göre diye ama yok sen al bir an önce diye tutturdu sonuç bir numara büyük

Küçük yüzükleri büyüttüklerini biliyordum ama büyükleri küçülttüklerini bilmiyordum :44:
İnşallah öyle bir seçeneğimiz vardır olmadı gümüş bir kolye alıp ben boynuma takarım eşimde yeni alsın ne yapayım
Ama eminim o zamanda eşim bıdı bıdı konuşur işte benim dediğim ayarı alsaydın yok işte bari denedikten sonra isim yazdıraydın falan diye ama çokta lülü kendi alaymış yüzüğünü

Anammmm kız otobüs şöfeeeri hee
Boşver iyi olmuş bari moralin tavan yapmış ara ara deng gelirsen iyi olur sen bu moralle bu gazla çok daha çabuk zayıflarsın

kkmın guzelleri bugunku menum
sabah 1 muz
öglen bir bardak cay akşam 1 tabak corba 2 dilim ekmek
suan cok ama cok acım ama bu saatten sonra yemem
bu nebiçim menu derseniz bugun dısardaydım işim biter öglene diye dusundum ama gec kaldım toksin bilir burdaki yemekler cok yaglı bende dısarda yemek istemedim o yuzden :)

Anammmm kız otobüs şöfeeeri hee
Boşver iyi olmuş bari moralin tavan yapmış ara ara deng gelirsen iyi olur sen bu moralle bu gazla çok daha çabuk zayıflarsın

hee genc sayilirdi ama türk degildi bence :))

Canim menün azin daha azi :)
bununla doyulurmu ayol
sabah yememissin zaten, 1 muz ara olurdu ancak,
e öglende yememissin,
aksamda bi tas corba aksam yemegi icin bile az o yani
bugunki menünü begenmedim :)
calisinca vakit zor oluyor biliyorum, biraz düzeltmeye calis, özellikle sabah güzel ye tamam

hee genc sayilirdi ama türk degildi bence :))

Boşver kız hemen nikah kıy mı dedik sen motive ol gaza gel o gazla kilo ver sonra ille şöfeeerrr istersen bir türk bulunur nasılsa Elin almanına bu yaştan sonra birde sünnet düğünümü yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…