kkmın guzelleri bugunku menum
sabah 1 muz
öglen bir bardak cay akşam 1 tabak corba 2 dilim ekmek
suan cok ama cok acım ama bu saatten sonra yemem
bu nebiçim menu derseniz bugun dısardaydım işim biter öglene diye dusundum ama gec kaldım toksin bilir burdaki yemekler cok yaglı bende dısarda yemek istemedim o yuzden :)
Boşver kız hemen nikah kıy mı dediksen motive ol gaza gel o gazla kilo ver sonra ille şöfeeerrr istersen bir türk bulunur nasılsa Elin almanına bu yaştan sonra birde sünnet düğünümü yapacağız
günlerdir hastaydım :S yazamadım topiğe; gerçi bir şey de yapamadım. kardeşim deli gibi kilo vermiş mmaşallahondan tüyo aldım.şam 18den sonra yemek yok ve günde en az 1 saat yürüyüş. :)
ben bugün sadece akşam yemeği yedim. biraz salata çorba ve bir dilim ekmek. hastanedeydim gün boyu bişey yiyemedim o yüzden. :/
günlerdir hastaydım :S yazamadım topiğe; gerçi bir şey de yapamadım. kardeşim deli gibi kilo vermiş mmaşallahondan tüyo aldım.şam 18den sonra yemek yok ve günde en az 1 saat yürüyüş. :)
ben bugün sadece akşam yemeği yedim. biraz salata çorba ve bir dilim ekmek. hastanedeydim gün boyu bişey yiyemedim o yüzden. :/
hahah bencede hic ugrasamam almanla felan :)))
ben gazimi aldim canim busefer beni tutabilene ask olsun
bu arada yüzük almissin esine hayirli olsun ama büyük gelmis,
benim bildigim kücültüyorlar onu,
icine yazi yazinca geri almiyorlar diye biliyorum benama kücültebilirsiniz insallah
gecmis olsun canim hemen iyiles insallah
İyi akşamlaaar:) Akşam yemeğinde 1küçük tost yedim, ne zamandır canım çekiyordu yapayım en iyisi dedim, hem de paso yememek de olmaz dimiYeşil çayım bitmiş yahu hiç farkında değilim, yarın aktara gidip alıcam, alışkanlık oldu tarçınlı yeşil çayım olmadan aslaaa Çok uykum var erken yatıcam, hepinize şimdiden iyi geceler,tatlı rüyalar, rüyanızda 36 beden görün kendinizi innşallahh:))
İnşallah canım senin gazı alman için ara sıra böyle motivasyonlara ihtiyaç var
Bayramdan sonrada inşallah çok daha energik ve hareketli bir dönem geçirir patır patırda kiloları verirsin
Insallah canim gercekten cok sinir oluyorum hic kilo veremiyorum sanki,
benim aslinda doktorumu aramam lazim, aramadim da gitmedim de, kan sonuclarimi hala ögrenemedim kac hafta oldu,
belki birseyler yolunda gitmiyor yarin unutmassam ariyim en iyisi
ah bi 10 kilo versem :)
yilbasinada 2 ay kaldi oooooooof
Insallah canim gercekten cok sinir oluyorum hic kilo veremiyorum sanki,
benim aslinda doktorumu aramam lazim, aramadim da gitmedim de, kan sonuclarimi hala ögrenemedim kac hafta oldu,
belki birseyler yolunda gitmiyor yarin unutmassam ariyim en iyisi
ah bi 10 kilo versem :)
yilbasinada 2 ay kaldi oooooooof
Canım iki ay az zaman değilinşallah hepimiz yeni yıla en az 10 kilo daha az gireriz
Benim yılbaşına kadar hedefim 99 olmakinşallah bayramdan sonra spor ve yüzme işin içine girince hedefime ulaşma ihtimalim yükselir
inan bende bıktım artık kaç aydır hala aynıyım millet hedefine ulaşıp olayı bitirdi ben yarılayamadım bile ama ne demişler azimle mıçandağları delermiş
Delecem ben o dağlarıııııııııı delecemmmmmmmmmmmmmmmmbaşka yolu yok.
Selamün Aleyküm beybilerimm
ben geldiimmmm
Aleykümselam hoşgeldin canım :)
bence azim ve kararlılıkla ve sporla kilolaaarr uçuuupp gitceek gelmemek üzere. yrıca 10 kilo senin başarabileceğin bir şey ne ki 10 kilocuk :)
Canım iki ay az zaman değilinşallah hepimiz yeni yıla en az 10 kilo daha az gireriz
Benim yılbaşına kadar hedefim 99 olmakinşallah bayramdan sonra spor ve yüzme işin içine girince hedefime ulaşma ihtimalim yükselir
inan bende bıktım artık kaç aydır hala aynıyım millet hedefine ulaşıp olayı bitirdi ben yarılayamadım bile ama ne demişler azimle mıçandağları delermiş
Delecem ben o dağlarıııııııııı delecemmmmmmmmmmmmmmmmbaşka yolu yok.
ben geldiimmmm
ben geldiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?