Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günlerdir hastaydım :S yazamadım topiğe; gerçi bir şey de yapamadım. kardeşim deli gibi kilo vermiş mmaşallah ondan tüyo aldım.şam 18den sonra yemek yok ve günde en az 1 saat yürüyüş. :)

ben bugün sadece akşam yemeği yedim. biraz salata çorba ve bir dilim ekmek. hastanedeydim gün boyu bişey yiyemedim o yüzden. :/

canım zayıflamak ap aç gezmekle olmaz ki sen protein almamışsın vücuduna ben bir deney izlemiştim bir kişiye protein ağırlıklı bir diyet uyguluyorlar. başka bir kişiye de proteini azaltılmış aynı diyet uygulanıyor. inanırmısın protein ağırlıklı beslenen kişi daha çok kilo veriyor.az az ama sürekli ye.acizane tavsiyem

hahah bencede hic ugrasamam almanla felan :)))
ben gazimi aldim canim busefer beni tutabilene ask olsun

bu arada yüzük almissin esine hayirli olsun ama büyük gelmis,
benim bildigim kücültüyorlar onu,
icine yazi yazinca geri almiyorlar diye biliyorum ben ama kücültebilirsiniz insallah

gecmis olsun canim hemen iyiles insallah

İyi akşamlaaar:) Akşam yemeğinde 1küçük tost yedim, ne zamandır canım çekiyordu yapayım en iyisi dedim, hem de paso yememek de olmaz dimi Yeşil çayım bitmiş yahu hiç farkında değilim, yarın aktara gidip alıcam, alışkanlık oldu tarçınlı yeşil çayım olmadan aslaaa Çok uykum var erken yatıcam, hepinize şimdiden iyi geceler,tatlı rüyalar, rüyanızda 36 beden görün kendinizi innşallahh:))

Çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce iyileşirsin bol bol C vitamini al birde öksürük varsa kestanebalı çok iyi geliyormuş bugün ender Saraç söyledi hemen ileteyim bari

İnşallah canım senin gazı alman için ara sıra böyle motivasyonlara ihtiyaç var
Bayramdan sonrada inşallah çok daha energik ve hareketli bir dönem geçirir patır patırda kiloları verirsin

geçmiş olsun arkadaşım.bu arada kardeşinin tüyoları benim de favorim :) hele yürüyüş olmadan asla olmuyor.

:) bende yeşil çayı çok seviyorum aceba emziriken içebilirmiyim bir araştırayım :)
bu arada rüya harika olur motivasyona ihtiyacımız var

İnşallah canım senin gazı alman için ara sıra böyle motivasyonlara ihtiyaç var
Bayramdan sonrada inşallah çok daha energik ve hareketli bir dönem geçirir patır patırda kiloları verirsin

Insallah canim gercekten cok sinir oluyorum hic kilo veremiyorum sanki,
benim aslinda doktorumu aramam lazim, aramadim da gitmedim de, kan sonuclarimi hala ögrenemedim kac hafta oldu,
belki birseyler yolunda gitmiyor yarin unutmassam ariyim en iyisi

ah bi 10 kilo versem :)
yilbasinada 2 ay kaldi oooooooof

bence azim ve kararlılıkla ve sporla kilolaaarr uçuuupp gitceek gelmemek üzere. yrıca 10 kilo senin başarabileceğin bir şey ne ki 10 kilocuk :)

Canım iki ay az zaman değil inşallah hepimiz yeni yıla en az 10 kilo daha az gireriz
Benim yılbaşına kadar hedefim 99 olmak inşallah bayramdan sonra spor ve yüzme işin içine girince hedefime ulaşma ihtimalim yükselir
inan bende bıktım artık kaç aydır hala aynıyım millet hedefine ulaşıp olayı bitirdi ben yarılayamadım bile ama ne demişler azimle mıçan dağları delermiş
Delecem ben o dağlarıııııııııı delecemmmmmmmmmmmmmmmm başka yolu yok.

Delecezzz Banuşşş

bence azim ve kararlılıkla ve sporla kilolaaarr uçuuupp gitceek gelmemek üzere. yrıca 10 kilo senin başarabileceğin bir şey ne ki 10 kilocuk :)

dimi aslinda 10 kilocuk bisey degil ama ah bi gitse :)
spor sart bunu anladim, olmiyacak sporsuz

2 ayda 10 kilo bana hayal gibi geliyor suan canim, aylardir pek bi kilo bende oynamadigi icin,
ama yeni yila 5 kilo daha az girmeyi elbette cok istiyorum,
Insallah olurrrrrrr

Selamün Aleyküm beybilerimm

ben geldiimmmm

aleykumselam canimmmmmmmmmm hosgeldiiiiiiin

anam yazım çıkmış yeni görüyorum ... tekrar oldu son mesaj

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm beybilerimm

ben geldiimmmm

Vealeyküm selam

Hoşgeldin canım benimde gözler seni arıyordu da bir ara tvye dalmışım karadayı dizisini ilk kez izledim bu akşam baya bir sardı

Delecez dimi ama yaa :122: :122:
Sultanım benimde durum senden vahim aslında neredeyse 6 aydır aynı yerde sayıklayıp duruyorum
İnşallah kara bahtım kem talihim dönecek ha bire bastırıyorum eşime spor salonu için şimdi bile yaw gidip kayıt olsaydım ya dedim eşime tamam söz bayramdan hemen sonra gider hem görürüz yeri hemde anında kayıt olursun dedi :122:
Özellikle yüzme beni heycanlandırıyor burcum gibi balığım resmen umarım oradada kafa dengi birilerini bulurumda bari oradada bir iki arkadaş edinmiş olurum nasılsa sırf bayan kaynıyor benimkide kafası dinç gönderecek

hayirli aksamlar kizlarrr
bu gun biraz bayram temizligi yaptim yarinda hepsini yaparim baya spor oldu ama hali yikama makinanin ucunu kirdim koltuklari yikarken baya bastirmisim
bu sabah tartildim 300gr vermisim cumaya kadar insallah 76sinirini yakalarim kacamak hic yapmiyorum
bu gun anam tr den geldi bizim meyveliklerimiz var bussuru meyve kurutmus armut kurutmus elma erik meyve yerine kuru meyve yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…