hee genc sayilirdi ama türk degildi bence :))
Canim menün azin daha azi :)
bununla doyulurmu ayol
sabah yememissin zaten, 1 muz ara olurdu ancak,
e öglende yememissin,
aksamda bi tas corba aksam yemegi icin bile az o yani
bugunki menünü begenmedim :)
calisinca vakit zor oluyor biliyorum, biraz düzeltmeye calis, özellikle sabah güzel ye tamam
hahah bencede hic ugrasamam almanla felan :)))
ben gazimi aldim canim busefer beni tutabilene ask olsun
bu arada yüzük almissin esine hayirli olsun ama büyük gelmis,
benim bildigim kücültüyorlar onu,
icine yazi yazinca geri almiyorlar diye biliyorum benama kücültebilirsiniz insallah
gecmis olsun canim hemen iyiles insallah
Çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce iyileşirsinbol bol C vitamini al birde öksürük varsa kestanebalı çok iyi geliyormuş bugün ender Saraç söyledi hemen ileteyim bari
İnşallah canım senin gazı alman için ara sıra böyle motivasyonlara ihtiyaç var
Bayramdan sonrada inşallah çok daha energik ve hareketli bir dönem geçirir patır patırda kiloları verirsin
geçmiş olsun arkadaşım.bu arada kardeşinin tüyoları benim de favorim :) hele yürüyüş olmadan asla olmuyor.
:) bende yeşil çayı çok seviyorum aceba emziriken içebilirmiyim bir araştırayım :)
bu arada rüya harika olurmotivasyona ihtiyacımız var
benimde hedeflerimin arasinda o yilbasina kadar bi 10 kilocuk verip benimkisi geldiginde onu sasirtmak
Insallah canim gercekten cok sinir oluyorum hic kilo veremiyorum sanki,
benim aslinda doktorumu aramam lazim, aramadim da gitmedim de, kan sonuclarimi hala ögrenemedim kac hafta oldu,
belki birseyler yolunda gitmiyor yarin unutmassam ariyim en iyisi
ah bi 10 kilo versem :)
yilbasinada 2 ay kaldi oooooooof
niyetine girmiyoruz tam olarak yoksa ben hemcinslerimizin basaramayacaklari sey yokbence azim ve kararlılıkla ve sporla kilolaaarr uçuuupp gitceek gelmemek üzere. yrıca 10 kilo senin başarabileceğin bir şey ne ki 10 kilocuk :)
Canım iki ay az zaman değilinşallah hepimiz yeni yıla en az 10 kilo daha az gireriz
Benim yılbaşına kadar hedefim 99 olmakinşallah bayramdan sonra spor ve yüzme işin içine girince hedefime ulaşma ihtimalim yükselir
inan bende bıktım artık kaç aydır hala aynıyım millet hedefine ulaşıp olayı bitirdi ben yarılayamadım bile ama ne demişler azimle mıçandağları delermiş
Delecem ben o dağlarıııııııııı delecemmmmmmmmmmmmmmmmbaşka yolu yok.
selam hatunlaaar :13: bunca temizlik yorgunlugumun uzerine birde maske yaptim o arada hemen burayada bakim dedimvarmi aranizda asprin maskesini uygulayan
harika bisey canm 3 asprini bir tatli kasigi suda eritiosun sonra bir tatli kasigida bal ilave edip karistirip yuzune surup bi 30 dk bekletip ilik suyla cikartiosun..cildin beyazlatip porselen gorunumu veriyorNasıl birşeymiş o kızben bilmiyorum iyi birşeyse bir ara bende yaparım
Bu arada türk kahvesinin telvesiyle peeling yapmak cilde çok iyimiş ben daha önce çeşmede öğretmen olan bir arkadaşdan duymuştum bugün tuğba özayda söyledien güzel peeling kahveyi içtikten sonra telvesinle yüzüne sürüp iyice kuruyana kadar bekletmekmiş hem cildi nemlendirip canlandırıyormuş hemde siyah noktaları yok ediyormuş
Yarın sabah kahvesinden sonra deniyeceğimbakalım nasıl bir his bırakıcak sonrasında
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ben ufaktan yatıyorum
Bu arada atarax banamısın demiyorbağışıklıkmı kazandım nee
yarın yine görüşürüz inşallah
size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz
Asuuuuuuu son durum nedir bacısıı ??
iyi geceler hoşgeldin
gecw gece dedektiflik yaptim faktorB ye yarin sunni sanci verceklermisler hayirlisiyla bebisni kucagina alsin insallah
Kavitasyonu hiç önermiyorum ben. Zira hersey en basa dönuyo herzamankı gıbı. Birde benım doktorumun dedıgıne göre kavıtasyon anlık incelme. Zayıflama zaten hıc degıl. Sadece incelmedir oda anlıktır 2 gun sonra tekrar aynı hale döner dıyor. Süreklilikte iste atıyorum 2 ay sonra kavtasyonu bırakınca eskı hale dönmek uzun zaman almıyor..
Çok uzun zaman lpg ye gittim. Diyetle birlikte 83 kilodan 95 kiloya cıktım 4 ayda hemde!! Diyeti bırakınca bütün rüya bitiyor. Aynanın karşısında gecen hafta aglaya aglaya kendımı seyrettıgım gun dedımkı lpg de mezoterapide hepside gecıcı seyler. Tek dogru saglıklı beslenme. Saglıklı beslenme butun hayata yayılmalı bunun yanında alternatıf tıp olarak yapılabılecek tek saglılklı sey olarak LPG yi öneririm ben. Kan akışı masaj adet duzensızlıgıne birebir. E saglıklı beslenmeyle inkar edilemez incelmeler ve sarkmış bölgelerın toparlanması mucizevi bir gercek. ama dedıgım gibi saglıklı beslenmeyle.... diyet kelimesini cok sevmıyorum da..
Günaydın kızlarrrrrrr :122: :122: :122:
Sabah eşimi ve büyük kızı okula gönderdikten sonra az birşey daha uyuyayım dedim ama ufak cadıyı önce lazımlığına bir oturtayım derken cadının uykusu açıldı tabi benide bu durumda uyutmadı
Aslında iyiki uyutmadı yoksa uyudukca daha çok şişeceğim
Birazdan birlikte kahvaltımızı yapacağız ondan sonrada ancak işlere girişirim sonuçta çok az kaldı bayrama
Öğleden sonrada hemen bir koşu kuaförüme gidiceğim saçlarımı boyatacağım :122: :122: :122:
Neyse şimdilik kahvaltımıda edeyim sonra öğlene kadar biraz işleri kolaylarım
bayram zor geçmez inşallah kilo vermek açısından, diyetisyen 3 hafta sonrasına randevu verdi, ilk 2 haftada 6 kilo veren ben (burayı yazarken gülümsedim sadece), bu 3 haftada -5 ile çıkabilir miyim acaba tartıya.. eşim biraz zor diyo, ilk haftalarda böyle olur sonra yavaşlar, -3le çıkabilirsin belki diyo... bayram güzel geçerse -5 ile çıkmak hedefim... o zaman 85 olurum :)
QUOTE]
2 haftada 6 kilo mu verdin , süpersin ya tebrik ederimkaçırmışım ben o kısmı.
ne yedin ne içtin , daha doğrusu ne yemedin diyim :)
3 haftada -5 olursan , 1,5 ayda 11 kg. vermiş olursun
teşekkür ederim cnm.. aslında diyetimi yazmıştım ama bu 6 kilonun 2si yağdan gitmiş gerisi sudan gitmiş dedi doktor, emziriyor olmamında etkisi varmış sudan bu kadar çok gitmesine.. bir de ilk başlangıç ya ben ona buldum hani birden kesince böyle oldu diye düşünüyorum.. günde 3 lt su içtim.. kahvaltıda 3, öğle ve akşamda 2 dilim ekmek, kahvaltıda 2 kk peynir 1 ceviz, ara 2 meyve, öğle 4 kaşık sebze yemeği 1 kase çorba salata, ara 1 brdk süt 1 meyve, akşamöğlenin aynısı, yatsı 1 meyve 3-4 diyet bizküvi yeşil çay..
inşallah verebilirim 3 haftada 5 kilo(
Merhaba kızlar bi süredür sizleri takip ediyorum azminize ve motivasyonunuza hayranım. bende sizlerden biriyim düşündüm de beni de aranıza alırsınız sanırım :) boyum 1.74 ve maalesef 94 kiloyum. yeni doğum yaptım sayılır kızım 4 aylık. emziriyorum ama bu kiloları bir an önce vermem lazım kendimce bir şeyler yapmaya başladım ama sanırım sizinle beraber hareket edersem işim daha kolay olacak.. şimdiden hepinize çooook teşekkür ediyorum :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?