Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten doymadım canım ölüyom aclıktan suan ama simdi yersem azsonra yatcam yaga döner eve de dönemedim kursla okul arası dedim ac dururum daha ii
bugun sokakta yemek istemedim avusturyanın yemekleri asırı yaglı geliyo bana ne zaman dısardan yesem midem agrıyo gece ondan normalde böyle yemiyorum :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar... bu arada 9lu çay aldım ve en kısa zamanda onu kullanmaya başlayacağım. :)

selam hatunlaaar :13: bunca temizlik yorgunlugumun uzerine birde maske yaptim o arada hemen burayada bakim dedim varmi aranizda asprin maskesini uygulayan

benimde hedeflerimin arasinda o yilbasina kadar bi 10 kilocuk verip benimkisi geldiginde onu sasirtmak ve kizdirmak
bence azim ve kararlılıkla ve sporla kilolaaarr uçuuupp gitceek gelmemek üzere. yrıca 10 kilo senin başarabileceğin bir şey ne ki 10 kilocuk :)
niyetine girmiyoruz tam olarak yoksa ben hemcinslerimizin basaramayacaklari sey yok

cok guldum cecom sen cok yasa canm

selam hatunlaaar :13: bunca temizlik yorgunlugumun uzerine birde maske yaptim o arada hemen burayada bakim dedim varmi aranizda asprin maskesini uygulayan

Nasıl birşeymiş o kız ben bilmiyorum iyi birşeyse bir ara bende yaparım
Bu arada türk kahvesinin telvesiyle peeling yapmak cilde çok iyimiş ben daha önce çeşmede öğretmen olan bir arkadaşdan duymuştum bugün tuğba özayda söyledi en güzel peeling kahveyi içtikten sonra telvesinle yüzüne sürüp iyice kuruyana kadar bekletmekmiş hem cildi nemlendirip canlandırıyormuş hemde siyah noktaları yok ediyormuş
Yarın sabah kahvesinden sonra deniyeceğim bakalım nasıl bir his bırakıcak sonrasında

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ben ufaktan yatıyorum
Bu arada atarax banamısın demiyor bağışıklıkmı kazandım nee
yarın yine görüşürüz inşallah

size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz

zukunft cnm ayran icebilirsin sutte he ilik suda iyi geliyor
birde beyaz leblebi kat cantana aciktinmi 1avuc ye acil durumluk
memleket nere

tekrar olmuş yine yaa

Son düzenleme:
harika bisey canm 3 asprini bir tatli kasigi suda eritiosun sonra bir tatli kasigida bal ilave edip karistirip yuzune surup bi 30 dk bekletip ilik suyla cikartiosun..cildin beyazlatip porselen gorunumu veriyorhaftada veya 10 gunde bir uygulaniyor ben cok memnunum tavsiye ederim canm o telveli olanida biliyorum canm bazen yapiyordum eskiden Allah rahatlik versin iyi uykular

Asuuuuuuu son durum nedir bacısıı ??

aynı beyaa aynurum
1 saat yürüdüm yine çayın yanında dut kurusu yemeyeydim iyiydi ama
neyse bayramı da hayırlısyla atlatırsak hız vereceğim artık bu kilo işlerine
çizelgemi de sıfırladım hayırlısıyla
yarına işim çok ama bacağım ve kolum ağrıyor yarına dinlenince geçer inşallah geçmese de yavaş yavaş yapacağım mecburen
bir de nişantaşı pazarına gitmem lazım büyük kıza badi alacağım

Allah kabul etsin canim ne güzel oruc tutuyorsun, arefe günü tutmak cok cok sevapmis keske tutabilsek ama bugun adetim geldi :S
bu arada kavitasyon ne ben bilmiyorum ki:44:

tşk ederım. kavıtasyon vucut yağlarını erıterek ıbcelmeyı saglayan bır yontemmış canım. bende araştırıyorum...

canm bılgılendırmen ıçın çok tsk ederım...lpg burada yok malesef diyete devam zaten ... inş guzel sonuçler alırız hep bırlıkte

Günaydın kızlarrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah eşimi ve büyük kızı okula gönderdikten sonra az birşey daha uyuyayım dedim ama ufak cadıyı önce lazımlığına bir oturtayım derken cadının uykusu açıldı tabi benide bu durumda uyutmadı
Aslında iyiki uyutmadı yoksa uyudukca daha çok şişeceğim
Birazdan birlikte kahvaltımızı yapacağız ondan sonrada ancak işlere girişirim sonuçta çok az kaldı bayrama
Öğleden sonrada hemen bir koşu kuaförüme gidiceğim saçlarımı boyatacağım :122: :122: :122:

Neyse şimdilik kahvaltımıda edeyim sonra öğlene kadar biraz işleri kolaylarım

ceco34, katrem_ teşekkürler hoş buldum bende yılbaşına kadar en az 10 kilo vermek istiyoruminşallah veririm
eskiden çok kolaydı kilo vermek yemeği azcık azaltsam hemen kilo veridim ayda 8-10 kilo verdiğimi bilirim ki sadece ekmeği keserek
ama şimdi değil ekmeği kesmk kuş kadar yiyorum ama genede anca bir ayda 5 kilo verebildim tek dileğim bayramda et tatlı inşallah kilo almam ya
dikkat etmek lazım vallahi hepimize kolay gelsin işimiz zor

allah kolaylık versin arkadaşım sana ve tüm bayram temizliği yapanlara hiç sevmiyorum temizliği allahtan evde kayınvaldem varda sağolsun evin her işini o yapıyor
herkese lazım

Merhaba kızlar bi süredür sizleri takip ediyorum azminize ve motivasyonunuza hayranım. bende sizlerden biriyim düşündüm de beni de aranıza alırsınız sanırım :) boyum 1.74 ve maalesef 94 kiloyum. yeni doğum yaptım sayılır kızım 4 aylık. emziriyorum ama bu kiloları bir an önce vermem lazım kendimce bir şeyler yapmaya başladım ama sanırım sizinle beraber hareket edersem işim daha kolay olacak.. şimdiden hepinize çooook teşekkür ediyorum :):):)

hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt canım
boy ve emzirme avantajın var kolayca verirsin inşallah istediğin kiloyu
şimdi bayram nedeniyle azcık ıssız olur topiğimiz ama bayram sonu hepimiz tam gaz buralarda oluruz

selam kızlar rahatsızım bu ara giremiyorum aklım sizde arada girip geçmişi okuma istiyorum ama tamamlayamıyorummm haber vermek istedimm görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…