selam kızlar rahatsızım bu ara giremiyorum aklım sizde arada girip geçmişi okuma istiyorum ama tamamlayamıyorummm haber vermek istedimm görüşmek üzere
gecmis olsun canim
selam kizlaaar
bakiyorumda kimsecikler yok pek :)
herkesi bayram telasi sarmis tabi normal,
bizde simdi annemle yine sarma sarcaz of offff
sonrada ise gidip gelcem zaten,
karnim nasil agriyor offffffff :S::S
Geçmiş olsun, aynen herkes ya alışverişte ya temizlikte, ben de kişisel bakım günümdeyim:)) Şuan suratımda maske var, birazdan duşa girip peeling yapıcam pedikür yapıcam, bayılıyorum böyle şeylereYarın da gezmeye ortaköy-beşiktaş dolaylarına gidicem, akşam gelince de sarma sarıcam, ertesi gün bayram zaten, pzt gene dönüyorum okula istanbuldan hiç gidesim yok yahu ama mecbur. Ben de çıkıyorum şimdi maske kurudu iyice yıkamam lazım artık Girerim akşam tekrar, öpüldünüüüzz
Biz de seni seviyoruz Ebrucuğum. Dün girmemişsin hiç, merak ettim. Uamrım çok iyisindir. Seneye bayramı bebişin kucağında karşılarsın inşallah.Allah razı olsun.Sizlerin desteği yaşadığınız tecrübeler rahatlattı içimi.Esra dahil hepiniz çok olumlusunuz teşekkür ederim gerçekten şuan daha iyiyim.Kalp atışını duyamazsan sorun yapmıcam çünkü geç döllenmeymiş benimki.SAT'a göre geriden geliyor ama onu takmıyorum.Sağlıklı bir şekilde gelişsin yeter.
Evet taze kan değil ve pede hiç geçmiyor kendiliğinden.Sadece sildiğimde akıntı içinde görüyorum o kadar.
Sağol Umuttt...sizleri seviyorum gerçekten...
Nursenacım, yazdığın gün okudum ama alıntı yapamamıştım. Sen yazınca fark ettim, gerçekten eski neşem pek yok bu aralar. Ama canımı sıkan bariz bir şey de yok, nedense sirke satıyorum bu aralar. Bir amaçsızlık mı desem, boşluk mu desem, memnuniyetsizlik mi desem bir şeyler var üzerimde.evet hava hala sıcak denizde sıcak dün öğlen 37 gösteriyodu deniz çok güzelde çıkınca rüzgar üşütüyo yaz sıcağı gibi deil baharın vermiş olduğu bi esinti var geçen pazartesi benim kız girdi çok güzl anne die öldü çocuklar zaten bayılıyo denize yol hakkaten yoruyo 1 haftalına faln olsa süper olur senin için baya bunaldın bu ara senin eski neşeli yazılarını göremiyorum
Yanlış alıntı yapmışımüü niye kimse yok bu saattee
..
Bayıldım onun o sevimliliğine. Haklı tabii, "kadıııın kadııın, ne bekletiyorsun yavruyu?" Bir de "dıııt yaptırsana" diye tarif etmesi yok mu? Bunda utanacak ne var Yenacığım? Benim yerimde olsan göçmüştün demek. Buraya da yazmıştım galiba, hatırlarsın belki; benimki markette arka sıramızdakilerin sepetine bakıp "tola (kola) zararlı, neden aldın b.k kafalı?" diye sormuştu kadına. Mosmor olmuştum ben resmen....Bugün markete girdik alışverişten sonra oğlumun çok sevdiği bir yiyecek aldık...
bir an önce eline alması için bekleyemiyor sabırsızlıktan.
Kasiyere, ''kadın kadın hadi dıııt yaptırsana''.
Dedi benim oğlum..Çoook utandım yerin dibine giridim resmen ayrıca üzüldüm..
İyi geceler dileyerek çamaşırları çıkarıp balkona yöneliyorum..
Kendinize iyi davranın.:)
Bunu bana geçen ay gittiğim düğün için makyajımı yapan makyöz de söylemişti Banucuğum, soda ile kahveyi karıştırın demişti. Ama ben pişmemiş kahve olduğunu düşünmüştüm... Yaptım mı, hayır tabii ki :))...
Bu arada türk kahvesinin telvesiyle peeling yapmak cilde çok iyimiş ben daha önce çeşmede öğretmen olan bir arkadaşdan duymuştum bugün tuğba özayda söyledien güzel peeling kahveyi içtikten sonra telvesinle yüzüne sürüp iyice kuruyana kadar bekletmekmiş
Merhaba Kızlar,
Biz de seni seviyoruz Ebrucuğum. Dün girmemişsin hiç, merak ettim. Uamrım çok iyisindir. Seneye bayramı bebişin kucağında karşılarsın inşallah.
selamüünaleyküm kızçelerr
bayram hazırlığı sardı iyice pek uğrayamıyorum bide nazaramı geldim nedir bulantıdan kafamı kaldıramıyorum
süzüldüm iyicee herşey iğrenç kokuyor
pisikopata bağladım bide dün eşimle kahvaltı yaparken yanlışlıkla onun çayına vurdum döküldü
ben kalktım başladım ağlamaya(şimdi komik geliyo ama o an çok sinirlendim:)
eşimde gülüyo kafayımı yedin kendin döktün niye ağlıyosn diyo
gittim odamda iyice rahatlıyana kadar ağladım sonra hiç bişi olmamış gibi
yameye dewaamm
Selam yavrularr
okuldan geldim , tatil moduna girdimm
şimdilik dinlenmece takılıyorum , yarın akşam yola çıkıyorum , kocacımın yanına gidiyorum , ooyy nasıl özledim anlatamam yaaadüşündümde ilk kez annemlerden ayrı geçirecem bayramı , ama bu seferde herifimle olayım , onun şuan bana çok ihtiyacı var biliyorum ...
o kadar kararsızımki ne giysem diye sanki ilk buluşmaya gider hissindeyim
gerçi şöyle bir durum var , eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor , Allahtan yeni bi kot aldım , onu giyecemde üstüme ne giysem derdindeyim
belki çarşıya çıkar bi bakınırım ne var ne yok diye
neyse kuşlar bende durum böylee , hepiciğinizi öperimm
NOT : alıntı yapmıştım ama kaçıp gittilerr , yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişlerr
hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt canım
boy ve emzirme avantajın var kolayca verirsin inşallah istediğin kiloyu
şimdi bayram nedeniyle azcık ıssız olur topiğimiz ama bayram sonu hepimiz tam gaz buralarda oluruz
Canım benim yaaa.O duygusallık bende de var.Bende dizi izlerken olur olmadık yerde duygulanıyorum ağlayacak gibi olurken eşim gülmesin diye tutuyorum kendimi.
Benimde bulantım yok şimdilik.6. haftadayız sanırım.Uyku hali çok var.Göğüslerimde sızlama var o kadar.Ara sıra da belim ağrıyor.Çok heyecanlıyım yarın için.İnşallah hayırlı ve yolundadır herşey
Yarın için randevumu 5 ten 3,30 a aldırdım.Daha da heyecanlandıııımmm
aa bak simdi bende heycanlandimmmm, hadi insallah yegenimiz sagliklidirrrrrr
nurgucum aglama yavriciiiiiiiiiiiiiim
umutcum ogluna cok güldüm yaaa :)))
alessandracim cocuguna tekrar gecmis olsun ama gecmis galiba :)
kizlar ya bisey sorcam ben size,
simdi ben söylemesi ayip bayrama tatlilar yapcam ya, kemalpasa tatlisi da yapmayi düsünüyorum,
ama üstüne hani kaymak felan konuluyor ya,
ben burda o kaymagi bulacagimi sanmiyorum,
ne koyabilirim üstüne, dondurma düsündüm aslinda ama annem havalar soguk filan dedi, bayagida soguk gercekten :26:
Merhaba kızlar bi süredür sizleri takip ediyorum azminize ve motivasyonunuza hayranım. bende sizlerden biriyim düşündüm de beni de aranıza alırsınız sanırım :) boyum 1.74 ve maalesef 94 kiloyum. yeni doğum yaptım sayılır kızım 4 aylık. emziriyorum ama bu kiloları bir an önce vermem lazım kendimce bir şeyler yapmaya başladım ama sanırım sizinle beraber hareket edersem işim daha kolay olacak.. şimdiden hepinize çooook teşekkür ediyorum :):):)
selam kızlar rahatsızım bu ara giremiyorum aklım sizde arada girip geçmişi okuma istiyorum ama tamamlayamıyorummm haber vermek istedimm görüşmek üzere
gecmis olsun canim
selam kizlaaar
bakiyorumda kimsecikler yok pek :)
herkesi bayram telasi sarmis tabi normal,
bizde simdi annemle yine sarma sarcaz of offff
sonrada ise gidip gelcem zaten,
karnim nasil agriyor offffffff :S::S
bu arada ceco banucum sac rengini cok merak ediyorum ne renk yaptircaksin ???
foto cekin bak haaa
Merhaba Kızlar,
Dün giremedim, kırıklık vardı, 3-4 saat uyumuşum, oğlum da yanımda uyumuş, yardımcım da uyandırmamış bizi. Zaten bayram üzeri deli gibi işimiz vardı, normal zamand ayetişmeyecekti, uyuyunca hiç yetişmedi, gece 2'ye kadar bir şeylerle uğaştım.
Eşim de "acaba bir yerlere mi gitsek" diye son dakika golü attı. Tatil gibi bir şey istemedim, sevmem ben öyle son dakika programlarını, hep bir şeyler aksi gider. Olur desem bile mevsim itibariyle iki çocukla nereye gidip ne yapacağız? Deniz mevsimi olsa o başka, sadece 1 geceliğine olsa o da başka ama bu mevsimde yurt içinde 4-5 gece çocuklarla seyahat eziyet olur. Kültür turizmi desen çocuklarla olmaz, doğa turizmi desen biri 3 diğeri 6 gene olmaz. "İlla bir yere gideceksek MArmaris'e sizinkilerin yanına gidelim o zaman" dedim. Orası da uzak geldi, tam karar veremedik, belki son dakikada gideriz. Eğer öyle bir durum olursa tekrar giremeyebilirim, sizlere şimdiden iyi bayramlar. Ağız tadıyla, sevdiklerinizle güzel bir bayram geririsiniz umarım.
Biz de seni seviyoruz Ebrucuğum. Dün girmemişsin hiç, merak ettim. Uamrım çok iyisindir. Seneye bayramı bebişin kucağında karşılarsın inşallah.
Nursenacım, yazdığın gün okudum ama alıntı yapamamıştım. Sen yazınca fark ettim, gerçekten eski neşem pek yok bu aralar. Ama canımı sıkan bariz bir şey de yok, nedense sirke satıyorum bu aralar. Bir amaçsızlık mı desem, boşluk mu desem, memnuniyetsizlik mi desem bir şeyler var üzerimde.
Kilo konusunda da gidişimden memnun değilim, motivasyonum düştü, o nedenle daha seyrek uğruyorum. Sen geçen gün yazmışsın ya; sanki benim duygularımı ifade ediyor gibiydin. Aynen ben de hiç bir şeyi yakışitıramıyorum kendime, mide çok fena çıkıyor her kıyafetten. Kompleks gibi bir şey oldu resmen. Halbuki 20 kg daha fazlayken bu kilolar hayal gibi gelirdi. O zaman 10-12 kg verecek kişilere sinir olup, ben 30 kg vermekten bahsediyorum, kadın 10 kilonun hesabını yapıyor derdim. Ama gerçekten öyle olmuyormuş. Sağlık bakımından tamam ama estetik bakımından ideal kiloma en yakın noktaya ulaşmalıyım. Çünkü gene en kilolu benim her ortamdaİki gün önce doğum gününde kilo konusu açıldı, ucundan katıldım sohbete ben. Gene o klasik lafı duydum "kilo sana yakışıyor ama..." Hiçkimse, "gayet iyisin, daha vermene gerek yok" filan demiyor mesela. "Kilo sana yakışıyor", "evet kilolusun" diye tasdik etmenin kibar bir yolu, kimseye de yakıştığını düşünmyorum ben. "Kilolara rağmen" güzel olanlar var, o ayrı. Böyle hissediyorum da neden gerekeni yapamıyorum? İzahını burada yapmamam gerek yok herhlade, hepimizin ortak zaafları işte...
Yanlış alıntı yapmışımFotoğrafının altına yazacaktım aslında, boyunun da avantajıyla incecik görünüyorsun canım. Çok kısa zamanda fıstık gibi olursun bence Oğluna da geçmiş olsun, bugün daha iyidir umarım.
Bayıldım onun o sevimliliğine. Haklı tabii, "kadıııın kadııın, ne bekletiyorsun yavruyu?" Bir de "dıııt yaptırsana" diye tarif etmesi yok mu? Bunda utanacak ne var Yenacığım? Benim yerimde olsan göçmüştün demek. Buraya da yazmıştım galiba, hatırlarsın belki; benimki markette arka sıramızdakilerin sepetine bakıp "tola (kola) zararlı, neden aldın b.k kafalı?" diye sormuştu kadına. Mosmor olmuştum ben resmen.Hiiiç üzülme o yüzden :))
Bunu bana geçen ay gittiğim düğün için makyajımı yapan makyöz de söylemişti Banucuğum, soda ile kahveyi karıştırın demişti. Ama ben pişmemiş kahve olduğunu düşünmüştüm... Yaptım mı, hayır tabii ki :))
selamüünaleyküm kızçelerr
bayram hazırlığı sardı iyice pek uğrayamıyorum bide nazaramı geldim nedir bulantıdan kafamı kaldıramıyorum
süzüldüm iyicee herşey iğrenç kokuyor
pisikopata bağladım bide dün eşimle kahvaltı yaparken yanlışlıkla onun çayına vurdum döküldü
ben kalktım başladım ağlamaya(şimdi komik geliyo ama o an çok sinirlendim:)
eşimde gülüyo kafayımı yedin kendin döktün niye ağlıyosn diyo
gittim odamda iyice rahatlıyana kadar ağladım sonra hiç bişi olmamış gibi
yameye dewaamm
Aslında buralardayım Umutcum ama okuyup çıkıyorum hep.Çalışıyorum işteyim yarın izne çıkıcam galiba.Çok iyiyiz Allah'a şükür bir şikayetim yok.Yarın 5 te randevum var.İnşallah gelişmiştir kalp atışlarını da duyarım.Nasip artık :)
Meryem aradı 1 saat kadar önce.O da iyiymiş.Sesi de daha iyi geliyordu zaten.Beni merak etmiş kuzumAilesinin yanında biliyosunuz.Selam söyledi herkese...
Yarın için randevumu 5 ten 3,30 a aldırdım.Daha da heyecanlandıııımmm
aa bak simdi bende heycanlandimmmm, hadi insallah yegenimiz sagliklidirrrrrr
nurgucum aglama yavriciiiiiiiiiiiiiim
umutcum ogluna cok güldüm yaaa :)))
alessandracim cocuguna tekrar gecmis olsun ama gecmis galiba :)
kizlar ya bisey sorcam ben size,
simdi ben söylemesi ayip bayrama tatlilar yapcam ya, kemalpasa tatlisi da yapmayi düsünüyorum,
ama üstüne hani kaymak felan konuluyor ya,
ben burda o kaymagi bulacagimi sanmiyorum,
ne koyabilirim üstüne, dondurma düsündüm aslinda ama annem havalar soguk filan dedi, bayagida soguk gercekten :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?