Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dukan poğaçası yaptım , gerçi çörek gibi , ekmek gibi bişiler oldu amma tadı çook güzel olduu

herifime gitcem ya , mammişlerimi stok yapayım en iyisi

slm kizlar

bu ikinci defa yazisimmm yolladim gitmedi

chickpeas cnm sen bu isi kaptin ne giyersen giy esin seni prenses gibi gorur cok ozlemistir seni

nursena cnm kim motimi aldi cabuk geri versin demisin ama vermem niyetimde yok sende baskasindan al
saka biyana ne zaman gidiyorlar misolar evde miso varken zor oluyor gercekten

umutttttt 10kg alincami benim gibi toplica n nasil oldugunu biliyom insanin hic bisey umrunda olmuyor kilo aldikcada morwl sifir oluyor offf cnm gr gr verdiklerimizi dusun cnm diyeetsiyene git seni motive eder bence basladinmi gerisi geliyor

herkese merhaba bayanlar;

uzun zamandır yoktum yine beni mazur görün pek sık gelebileceğimi de sanmıyorum ama
bakarsınız bayramda buralarda olabilirim.

yokluğumun sebebine gelince babaannemi hastaneye kaldırdık. malum yaşlılık var serde bir de
kronik koah hastası. bu sefer değerleri çok kötü ama . yollamıyor doktorlar sürekli hastanedeyiz.
işten çık koşa koşa gel kızı al okuldan hastaneye git. 8:30 - 9 gibi evde ol. ye, iç kızı yatır derken
zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. tabii en çok yorulanda annem oluyor geceleri hasataneden
kalıyor sabah erkenden eve geliyor ki ben kızı bırakıp işe çıkabileyim. vs vs....

işte de yoğunluk vardı falan derken ancak gelmeye fırsat buldum da yazabildim size...

doğal olarak geçmişi okumadım. umarım sizlerde her şey yolundadır ve sıkıntısız bir şekilde bayram
telaşınızı yaşıyorsunuzdur.

Toksinimm sağol canım benimm , evet dediğin gibi ama yinede düşünüyorum işte , napiim

UMUT & TOKSİN sizler bizim önümüzdeki rol modellersiniz lütfen yapmayın böyle , toparlayın kendinizi

elmasalyongozu cnm babannene gecmis olsun annen icin gercekten zor rabbim kolaylik versin versin hastanizada acil sifalar

chickpeas kiz ben cok.SIKI dieetimi yapiyom yeni yila girmeden cogunu vermek istiyorum bayramdada insallah tatli yimicem rabbimin izniyle

aferin şekerimm , tebrik ederimm , aynen devamm

aferin şekerimm , tebrik ederimm , aynen devamm

menumu yazayim sen degerlendir
sabah
2dilim ekmek
1avucumun ici kadar peynir
2fincan kahve stevyali
ara
yarim ananas
oglen
2avcumun ici kadar somon baligi az yagli(somonlari tavaya atiyom icine biraz su kapagini kapatip pisiyor sonrada azcik yag katiyom )
ara

turp (tr de varmi havuc gibi daha uzun ama turp gibi tadi)
aksam
yarim ayva
150gr diet mantar corbasi
100gr yogurt
saat 18 dukkan kapandi bol su

başka kapıya yanee diyosunnn yane bi motii bulurum elbet bayramdan sonra inşallahh 2 şer 2 şer veriirimmmm görürsünnn

valla misolar bayram bitti onlar dattiiii yapicekler bayram sonu tam gaz devam 70 şi görecem arkadaş

kocişim geldii
seksenler keyfi yapıyoruz trt 1 de öpüldünüz kızlar

ayynurrr adamada duakan puaçası götürme zaten kurumuştur adam yaprak sar yaprak :))))))))ona ama sen yeme

insallah vercez bu yaza hedefimize hepimiz ulasiriz cnm
bende 80lere bakiyom hemde utu yapiyom biyerdende kizla kavga yapiyoruz papatyamla ben topladim oyuncaklari o dagitiyor topla diyom tinlamiyor dadi ne guzel egitiyor ben neden egitemiyom ufff

iyi akşamlar
bugunku menum
sabah 1 dilim cavdar ekmegi 2 domates 4 zeytin 2 dilim peynir
arada 1 elma
öglen 1 tabak fasulye yemegi(10 kaşık) salata
arada 4 fındık
akşam 1 tabak fasulye(mutfak cok doluydu dedim bosver yeni yemek yapma ) yanında 1 kase cacık ve 2 dilim ekmek
su bugun az 1 litre ama cok susuyorum 2 gundur buda iiye işaret diye seviniyorum :)herhalde gun bitmeden 3ü bulur

kızlar dukan poğaçası yaptım , gerçi çörek gibi , ekmek gibi bişiler oldu amma tadı çook güzel olduu

herifime gitcem ya , mammişlerimi stok yapayım en iyisi

Pşşşt kız benim verdiğim tarifmi yoksa yenimi buldun
Yok yeniyse bende alayım senden ekmeğim bittide yenisini yapacağım bu sefer biraz farklı birşey yapayım dedim
Benim yaptığım ekmek bir kaç gün sonra çok zor mideye iniyor yulaf kepeğinin hem kokusu hemde dokusu daha çok belli olunca ben pek sevmedim ama işte şifa niyetine hesabı yidik
Belki senin tarif biraz daha yenilebilirdir

Canım babannene çok büyük geçmiş olsun
İnşallah Rabbim şifasını verir Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Umarım herşey gönlünüzce olurda sende kaldığın yerden devam eder aramıza dönersin

cecocum saclarini gule gule kullan oh ne guzel anan yapmis baklavani

Sağ ol canım eşimde beğendi ama biraz daha açık yaptırsaydın ya dedi tabi bir kaç yıkamadan sonra biraz daha açılacak diyince hmmm tamam ozaman dedi adam sarı gacı istiyor galiba
Bir ara sarışınlığa niyetlendim hatta yaptımda annem hariç herkes çok beğenmişti Annem çok çirkin duruyor kaşlar kara saçları sarı demişti birde o dönem sık sık dipboyaya gidemiyince koyuya dönmüştüm onlamı uğraşacağım diye ama neyse önce bir zayıflayayımda sarıya boyatması kolay

Evet canım yaa genelde yanlız yapıyordum ama zor oluyor tek başına. Annemle hemen birkaç saatte 3 tepsi açıvermiştik ona bir tepsi Ramazan bayramı için, bizlerede bu bayrama saklamak için
Bakalım inşallah eşim beğenir çinstir biraz herşeyi hep taze yapılsın ister tadı kaçıyor diyor buzluk olayında anlarımda buna inşallah bir bahane bulmaz dedim zaten beğenmezsen yada dalgasını geçersen ( babası çok yapardı rahmetli ) bir daha asla tatlı yapmam zaten diyor kendini düşündüğünden yapmamak için elinden geleniyor yapıyorsun diye

Herkes bayram tatiline mi gitti
Neredesinizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyse bende bari biraz eşimle TV izleyip yatayımda yarın erken kalkayım malum arife yarın eşimde yarım gün çalışacak o gelene kadar erken kalkıp işlerimi bitireyim
Yarın mezarlık ziyaretlerinede gideceğiz ama sabah yine uğrarım kesin

Benden sonra gelen olursa şimdiden hayırlı gecelerrrrrrrrrrr

herkese merhaba bayanlar;

babaannene cok cok gecmis olsun canim, insallah iyilesir en kisa zamanda

cecocugum bluetooth isini hallette resimlerini yükle gari :) merak ediyoruz baaak

kizlar bende bu aksam ayiptir söylemesi bayram icin icli köfteleri hazir ettim, persembe günü psiircez insallah,
ay ben bunlardan yemeden nasil duracam bilmiyorum
ama gercekten cok dikkat etmeliyiz,
öyle güzel seyler hazirliyorumki , ev cennete dönecek, yemek cenneti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…