kızlar dukan poğaçası yaptım , gerçi çörek gibi , ekmek gibi bişiler oldu amma tadı çook güzel olduu
herifime gitcem ya , mammişlerimi stok yapayım en iyisi
slm kizlar
bu ikinci defa yazisimmmyolladim gitmedi
chickpeas cnm sen bu isi kaptin ne giyersen giy esin seni prenses gibi gorur cok ozlemistir seni
nursena cnm kim motimi aldi cabuk geri versin demisin ama vermem niyetimde yok sende baskasindan al
saka biyana ne zaman gidiyorlar misolar evde miso varken zor oluyor gercekten
umutttttt 10kg alincami benim gibi toplica n nasil oldugunu biliyom insanin hic bisey umrunda olmuyor kilo aldikcada morwl sifir oluyor offf cnm gr gr verdiklerimizi dusun cnm diyeetsiyene git seni motive eder bence basladinmi gerisi geliyor
elmasalyongozu cnm babannene gecmis olsun annen icin gercekten zor rabbim kolaylik versin versin hastanizada acil sifalar
chickpeas kiz ben cok.SIKI dieetimi yapiyom yeni yila girmeden cogunu vermek istiyorum bayramdada insallah tatli yimicem rabbimin izniyle
aferin şekerimm , tebrik ederimm , aynen devamm
slm kizlar
bu ikinci defa yazisimmmyolladim gitmedi
chickpeas cnm sen bu isi kaptin ne giyersen giy esin seni prenses gibi gorur cok ozlemistir seni
nursena cnm kim motimi aldi cabuk geri versin demisin ama vermem niyetimde yok sende baskasindan al
saka biyana ne zaman gidiyorlar misolar evde miso varken zor oluyor gercekten
umutttttt 10kg alincami benim gibi toplica n nasil oldugunu biliyom insanin hic bisey umrunda olmuyor kilo aldikcada morwl sifir oluyor offf cnm gr gr verdiklerimizi dusun cnm diyeetsiyene git seni motive eder bence basladinmi gerisi geliyor
başka kapıya yanee diyosunnn yane bi motii bulurum elbet bayramdan sonra inşallahh 2 şer 2 şer veriirimmmm görürsünnn
valla misolar bayram bitti onlar dattiiii yapicekler bayram sonu tam gaz devam 70 şi görecem arkadaş
kocişim geldii
seksenler keyfi yapıyoruz trt 1 de öpüldünüz kızlar
ayynurrr adamada duakan puaçası götürme zaten kurumuştur adam yaprak sar yaprak :))))))))ona ama sen yeme
zukunft cnm ayran icebilirsin sutte he ilik suda iyi geliyor
birde beyaz leblebi kat cantana aciktinmi 1avuc ye acil durumluk
memleket nere
kızlar dukan poğaçası yaptım , gerçi çörek gibi , ekmek gibi bişiler oldu amma tadı çook güzel olduu
herifime gitcem ya , mammişlerimi stok yapayım en iyisi
herkese merhaba bayanlar;
uzun zamandır yoktum yine beni mazur görün pek sık gelebileceğimi de sanmıyorum ama
bakarsınız bayramda buralarda olabilirim.
yokluğumun sebebine gelince babaannemi hastaneye kaldırdık. malum yaşlılık var serde bir de
kronik koah hastası. bu sefer değerleri çok kötü ama . yollamıyor doktorlar sürekli hastanedeyiz.
işten çık koşa koşa gel kızı al okuldan hastaneye git. 8:30 - 9 gibi evde ol. ye, iç kızı yatır derken
zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. tabii en çok yorulanda annem oluyor geceleri hasataneden
kalıyor sabah erkenden eve geliyor ki ben kızı bırakıp işe çıkabileyim. vs vs....
işte de yoğunluk vardı falan derken ancak gelmeye fırsat buldum da yazabildim size...
doğal olarak geçmişi okumadım. umarım sizlerde her şey yolundadır ve sıkıntısız bir şekilde bayram
telaşınızı yaşıyorsunuzdur.
cecocum saclarini gule gule kullan oh ne guzel anan yapmis baklavani
ankara:)senin? gelirken leblebi getirmiştim zaten bitti cantamda kuru uzumumde olurdu normalde :)
herkese merhaba bayanlar;
gençler merhabalar;
şu imzama ticker koyamadım ya.siz nasıl yaptınız?
kullanıcı kontrol paneline gir canım hakkımda diye bir bölüm var oraada çizelge yaızyor yanındaki kaleme bas ve oraya kopyala kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?