pardon kendi imzamdan baktım da img kısımları değil tam http ile başlayan yerini alacaksın
pardon kendi imzamdan baktım da img kısımları değil tam http ile başlayan yerini alacaksın
Çok sevindim canım iyi olmanıza :) Yarınki kontrolün de çok iyi geçer umarım. Bugün sabah karşı yolcuyum, fırsat bulup girebilir miyim, okuyabilir miyim bilmiyorum ama merak edeceğim kesin... Güzel haberlerini alırız inşallah. Meryem'le tekrar konuşursan bizden de selam yolla olur mu?Aslında buralardayım Umutcum ama okuyup çıkıyorum hep.Çalışıyorum işteyim yarın izne çıkıcam galiba.Çok iyiyiz Allah'a şükür bir şikayetim yok.Yarın 5 te randevum var.İnşallah gelişmiştir kalp atışlarını da duyarım.Nasip artık :)
Meryem aradı 1 saat kadar önce.O da iyiymiş.Sesi de daha iyi geliyordu zaten.Beni merak etmiş kuzumAilesinin yanında biliyosunuz.Selam söyledi herkese...
Canım bizim topikte sorulacak soru değil, benim cevabım da verilecek cevap değil :)) Ama bayram olduğu için ve de misafirlere yapılacağı için mazur görülür belki :) Süt kremaları vardır ya, UHT kutularda. İngiltere'de "single cream" diye satıldığını hatırlıyorum, Almanya'da nasıl satılır bilmiyorum ama anlamışsındır sen onu. İşte o kremayı buzdolabında soğutulmuş derin bir cam kasede biraz mikser ile yüksek devirde yüksek hızda iyice çırp. Bir süre sonra koyulaşacaktır. Azar azar pudra şekeri ekle (1-2 kaşık yeter bence, Kemalpaşa zaten çok tatlı). Koyulaşan kremayı buzdolabından en az 2-3 saat bekletip servisten hemen önce tatlıların üzerine koy. Hazır krem şantiden çok daha lezizdir bana göre. Tadı da kaymağa çok yakın olur......simdi ben söylemesi ayip bayrama tatlilar yapcam ya, kemalpasa tatlisi da yapmayi düsünüyorum,
ama üstüne hani kaymak felan konuluyor ya,
ben burda o kaymagi bulacagimi sanmiyorum,
ne koyabilirim üstüne, dondurma düsündüm aslinda ama annem havalar soguk filan dedi, bayagida soguk gercekten :26:[/B][/COLOR]
Sağol Banucuğum. Ama yazdığım gibi konaklamalı bir yere gitmeye niyetim yok bu mevsimde, iki ufak çocukla. Sabaha karşı Eskişehir'e gidiyoruz, orada babaannemin elini öpüp (annemler de oradalar şimdi), belki bir gece kalıp orada burada konaklaya konaklaya Marmaris'e geçeceğiz. Saatlerce bavul topladım bugün bayram temizliğinin üzerine...
Canım sizede şimdiden iyi bayramlar
İnşallah gönlünüze göre bir yer bulurda bir kaç gün kafa dağıtırsınız
Biz o konuda karı koca sınıfta kaldıkeşime diyorum alışmamışız o yüzden tatil özürlüyüz diye ne kıbrısa gidebileceğiz ( çok pahalı geldi bana ) nede başka yere
Tabi bellide olmaz Bayramı bir atlatalımdason anda hadi derse eşim bir yerleri ayarlayıp gideriz belki ama tabi şimdilik uzak ihtimal
Çok haklısın canım, diyetisyene de gidesim gelmedi. Gitsem motive olurdum belki de. Bir türlü gitmedi ayaklarım nedense. Bayram sonrası daha iyi olurum inşallah. Bu sıralar ne diyet yapıyorum ne aşırıya kaçıyorum. Orta karar gidiyorum. Eksiyle olamaz zaten de aynı dönsem bari tatilden..umutttttt 10kg alincami benim gibi toplica n nasil oldugunu biliyom insanin hic bisey umrunda olmuyor kilo aldikcada morwl sifir oluyor offf cnm gr gr verdiklerimizi dusun cnm diyeetsiyene git seni motive eder bence basladinmi gerisi geliyor
...yokluğumun sebebine gelince babaannemi hastaneye kaldırdık. malum yaşlılık var serde bir de
kronik koah hastası. bu sefer değerleri çok kötü ama . yollamıyor doktorlar sürekli hastanedeyiz.
işten çık koşa koşa gel kızı al okuldan hastaneye git. 8:30 - 9 gibi evde ol. ye, iç kızı yatır derken
zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. tabii en çok yorulanda annem oluyor geceleri hasataneden
kalıyor sabah erkenden eve geliyor ki ben kızı bırakıp işe çıkabileyim. vs vs....
...
Toksinimm sağol canım benimm , evet dediğin gibi ama yinede düşünüyorum işte , napiim
UMUT & TOKSİN sizler bizim önümüzdeki rol modellersiniz lütfen yapmayın böyle , toparlayın kendinizi
Anam konya bBam afyon esim sakaryali
selamlar hanımlar..
evdeyim bugün.. oğlan hastalanmıştı da dün okulda, bugün de sabah hafif ateşi vardı yollamadım. izin aldım işyerinden de..
şimdi iyi şükür bana laf yetiştiriyor :)
...
Yarın için randevumu 5 ten 3,30 a aldırdım.Daha da heyecanlandıııımmm
yena karar verdimi kızın inşallah vermiştir valla gitmezse topikte gitmek isteyen çok yerine deyiver biz gideriz valla
herkese merhaba bayanlar;
uzun zamandır yoktum yine beni mazur görün pek sık gelebileceğimi de sanmıyorum ama
bakarsınız bayramda buralarda olabilirim.
yokluğumun sebebine gelince babaannemi hastaneye kaldırdık. malum yaşlılık var serde bir de
kronik koah hastası. bu sefer değerleri çok kötü ama . yollamıyor doktorlar sürekli hastanedeyiz.
işten çık koşa koşa gel kızı al okuldan hastaneye git. 8:30 - 9 gibi evde ol. ye, iç kızı yatır derken
zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. tabii en çok yorulanda annem oluyor geceleri hasataneden
kalıyor sabah erkenden eve geliyor ki ben kızı bırakıp işe çıkabileyim. vs vs....
işte de yoğunluk vardı falan derken ancak gelmeye fırsat buldum da yazabildim size...
doğal olarak geçmişi okumadım. umarım sizlerde her şey yolundadır ve sıkıntısız bir şekilde bayram
telaşınızı yaşıyorsunuzdur.
selam can dostlar,candan dostlar.
geçen cumadan beri şifayı kaptım.aksırık tıksırık,mendil yetiştiremiyorum.rulo havlu her yere koydum.ancak onunla başa çıkabiiliyorum.iki gün sıcak yaptı açıldık,
tam deniz havası.ardından bir fırtına bir soğuk..dışarı nispeten iyide ev bayağı soğudu..battaniyeler çıktı.
bu sabah kaç zamandır ilk kez üstümdekiler ve ayağımdaki terlikler 96.700 gördüm.
balık salata
tavuk salata,aralarda mandalina,,ağaçtan kopar ye..bu kadar c vitamine bu hastalık neyin nesi anlamadım..
yarın arife..ben şimdiden bayramınızı kutlayayıım..bayram sonu yüzümüz aşağıda olmasın
hepinize hayırlı bayramlar..
menumu yazayim sen degerlendir
sabah
2dilim ekmek
1avucumun ici kadar peynir
2fincan kahve stevyali
ara
yarim ananas
oglen
2avcumun ici kadar somon baligi az yagli(somonlari tavaya atiyom icine biraz su kapagini kapatip pisiyor sonrada azcik yag katiyom )
ara
turp (tr de varmi havuc gibi daha uzun ama turp gibi tadi)
aksam
yarim ayva
150gr diet mantar corbasi
100gr yogurt
saat 18 dukkan kapandi bol su
başka kapıya yanee diyosunnn yane bi motii bulurum elbet bayramdan sonra inşallahh 2 şer 2 şer veriirimmmm görürsünnn
valla misolar bayram bitti onlar dattiiii yapicekler bayram sonu tam gaz devam 70 şi görecem arkadaş
kocişim geldii
seksenler keyfi yapıyoruz trt 1 de öpüldünüz kızlar
ayynurrr adamada duakan puaçası götürme zaten kurumuştur adam yaprak sar yaprak :))))))))ona ama sen yeme
Pşşşt kız benim verdiğim tarifmi yoksa yenimi buldun
Yok yeniyse bende alayım senden ekmeğim bittideyenisini yapacağım bu sefer biraz farklı birşey yapayım dedim
Benim yaptığım ekmek bir kaç gün sonra çok zor mideye iniyoryulaf kepeğinin hem kokusu hemde dokusu daha çok belli olunca ben pek sevmedim ama işte şifa niyetine hesabı yidik
Belki senin tarif biraz daha yenilebilirdir
beeenn geldiimm herkeseee iyi geceler kızlaaarr :) bugün kocam geldi çok mutluyum
Merhabalar kızlar :)
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Allah hepimize, sevdiklerimizle, neşeli, bol kalabalıklı, az kalorili bayramlar nasip etsin :)
İşten çıktığımdan beri topic'e çok nadir girebiliyorum ne yazık ki, bilgisayarın başına pek geçme fırsatım olmuyor evde. O nedenle belki beni yeni arkadaşlardan çoğu kişi tanımıyor bile ama ben yine de mutlu bir haber vermeye geldim size :)
Kısmetse Şubat ayında nişanlanıyorum
Ayy böyle söyleyince de çok garip geldi, daha ailem haricinde kimse bilmiyor, arkadaşlarıma bile söylemedim :)
Pek böyle nişan düğün evlilik alakam olmadığı için netten bir araştırayım dedim Aman Yarabbiiii ne çok kuralı getirisi götürüsü emeği varmış bu işlerin :) 3 ayda yetişir umarım :)
Böyle işte, bayram öncesi bir de bunun heyecanı sardı beni, sizlerle de paylaşmak istedim.
Tekrar herkese hayırlı bayramlar :)
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Allah hepimize, sevdiklerimizle, neşeli, bol kalabalıklı, az kalorili bayramlar nasip etsin :)
İşten çıktığımdan beri topic'e çok nadir girebiliyorum ne yazık ki, bilgisayarın başına pek geçme fırsatım olmuyor evde. O nedenle belki beni yeni arkadaşlardan çoğu kişi tanımıyor bile ama ben yine de mutlu bir haber vermeye geldim size :)
Ayy böyle söyleyince de çok garip geldi, daha ailem haricinde kimse bilmiyor, arkadaşlarıma bile söylemedim :)
Pek böyle nişan düğün evlilik alakam olmadığı için netten bir araştırayım dedim Aman Yarabbiiii ne çok kuralı getirisi götürüsü emeği varmış bu işlerin :) 3 ayda yetişir umarım :)
Böyle işte, bayram öncesi bir de bunun heyecanı sardı beni, sizlerle de paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?