Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli geceler kizlarrr
az once kardesimle anlasma yaptik 2013 ayin 1de tarilcaz benden 2.5kg fazla vercek ben kaybedersem 300euro vercem eger kardesim kaybederse ben samsung galaksi s3mini alcak eger vazgecersek 2mislini vercez cok zor geccek benim icin cok dikkat etmeliyim he birde spor yapmaliyim

anlasmayi yaptik tam zamaninda yaptik baklavalari etleri yemicezmi diyor ben zaten yemicektim sen kendine yan dedim
birde benim buyik kiz anne teli alirsan bana havani atma onunki galaksi S3

galaksi S3minisi son model hatta cikmamis yakinda cikcakmis

Son düzenleme:
kızlar nası gıdıyo neler yaptınız dun ve bugun :)) ben bugun cıs yaptım kahvaltıda accuk balla ekmek yedım öglen meyve aksamda tavuk salata bıde yogurt.
Dün sabah turk kahvesı. biraz domates salatalık.. Öğlen salata.. Aksam tavuk.. Dün 2 saate yakın yürüdüm. Bugun 10 - 15 dk.. Siz neler yaptınız?

selam can dostlar,candan dostlar.
geçen cumadan beri şifayı kaptım.aksırık tıksırık,mendil yetiştiremiyorum.rulo havlu her yere koydum.ancak onunla başa çıkabiiliyorum.iki gün sıcak yaptı açıldık,
tam deniz havası.ardından bir fırtına bir soğuk..dışarı nispeten iyide ev bayağı soğudu..battaniyeler çıktı.
bu sabah kaç zamandır ilk kez üstümdekiler ve ayağımdaki terlikler 96.700 gördüm.
balık salata
tavuk salata,aralarda mandalina,,ağaçtan kopar ye..bu kadar c vitamine bu hastalık neyin nesi anlamadım..
yarın arife..ben şimdiden bayramınızı kutlayayıım..bayram sonu yüzümüz aşağıda olmasın
hepinize hayırlı bayramlar..

Çok sevindim canım iyi olmanıza :) Yarınki kontrolün de çok iyi geçer umarım. Bugün sabah karşı yolcuyum, fırsat bulup girebilir miyim, okuyabilir miyim bilmiyorum ama merak edeceğim kesin... Güzel haberlerini alırız inşallah. Meryem'le tekrar konuşursan bizden de selam yolla olur mu?
Canım bizim topikte sorulacak soru değil, benim cevabım da verilecek cevap değil :)) Ama bayram olduğu için ve de misafirlere yapılacağı için mazur görülür belki :) Süt kremaları vardır ya, UHT kutularda. İngiltere'de "single cream" diye satıldığını hatırlıyorum, Almanya'da nasıl satılır bilmiyorum ama anlamışsındır sen onu. İşte o kremayı buzdolabında soğutulmuş derin bir cam kasede biraz mikser ile yüksek devirde yüksek hızda iyice çırp. Bir süre sonra koyulaşacaktır. Azar azar pudra şekeri ekle (1-2 kaşık yeter bence, Kemalpaşa zaten çok tatlı). Koyulaşan kremayı buzdolabından en az 2-3 saat bekletip servisten hemen önce tatlıların üzerine koy. Hazır krem şantiden çok daha lezizdir bana göre. Tadı da kaymağa çok yakın olur...
Sağol Banucuğum. Ama yazdığım gibi konaklamalı bir yere gitmeye niyetim yok bu mevsimde, iki ufak çocukla. Sabaha karşı Eskişehir'e gidiyoruz, orada babaannemin elini öpüp (annemler de oradalar şimdi), belki bir gece kalıp orada burada konaklaya konaklaya Marmaris'e geçeceğiz. Saatlerce bavul topladım bugün bayram temizliğinin üzerine Çok yoruldum bugün, yolculuk da perişan edecek eminim ama gene de memnunum, çocuklar için iyi olacak :)
Sen de saçlarını güle güle kullan. Eminim sana çok yakışmıştır o ton. Tekrar iyi bayramlar...
..umutttttt 10kg alincami benim gibi toplica n nasil oldugunu biliyom insanin hic bisey umrunda olmuyor kilo aldikcada morwl sifir oluyor offf cnm gr gr verdiklerimizi dusun cnm diyeetsiyene git seni motive eder bence basladinmi gerisi geliyor
Çok haklısın canım, diyetisyene de gidesim gelmedi. Gitsem motive olurdum belki de. Bir türlü gitmedi ayaklarım nedense. Bayram sonrası daha iyi olurum inşallah. Bu sıralar ne diyet yapıyorum ne aşırıya kaçıyorum. Orta karar gidiyorum. Eksiyle olamaz zaten de aynı dönsem bari tatilden Sen çok güzel gidiyorsun ama bu sıralar. Hiç bozma, bu işi bitir artık

Babaannene acil şifalar, annene ve sana da kolaylıklar diliyorum.
Toksinimm sağol canım benimm , evet dediğin gibi ama yinede düşünüyorum işte , napiim

UMUT & TOKSİN sizler bizim önümüzdeki rol modellersiniz lütfen yapmayın böyle , toparlayın kendinizi

Aynurcuğum sen bize yetiştin neredeyse, maşallah çok da güzel gidiyorsun. Ben pek iyi bir örnekdeğilim bu aralar, yakında kaldığım yerden devam ederim umarım. Sana da kocişinle iyi bayramlar diliyorum, kavuşacaksınız ne güzel

...

İyi geceler, yola çıkacaklara iyi yolculuklar, herkese iyi bayramlar...

Son düzenleme:
Zeynep ablacim gecmis olsun, hemen iyiles insallah

umutcum bakicam interneten, almancasi neymis diye :) artik uydurcam biseyler tatliya, sagol canim,
bu arada iyi bayramlar sanada, yola cikiyormussunuz, hayirli yolculuklar, gezin gelin :)

İyi yolculuklar umuttçuğum..Dikkat edin yollarda kendinize..
biz de Uşak yolcusuyuz bayram da ama fazla kalmayacağız..
Aslın da bizim öyle bir planımız yoktu ama kayınvaldemin akrabaları var orda gimek istediğini bir kaç kez dile getirdi..
biz de hadi jest yapalım hoşuna gitsin hem onu götürürüz hem de çocukar için köy ortamı değişik olur bir iki gün diye düşündük..

selamlar hanımlar..
evdeyim bugün.. oğlan hastalanmıştı da dün okulda, bugün de sabah hafif ateşi vardı yollamadım. izin aldım işyerinden de..
şimdi iyi şükür bana laf yetiştiriyor :)

...

geçmiş olsun oğluna umarım daha iyidir...

Yarın için randevumu 5 ten 3,30 a aldırdım.Daha da heyecanlandıııımmm

Ben de heyecanlandım.:)
Herşey yolundadır eminim ben..

yena karar verdimi kızın inşallah vermiştir valla gitmezse topikte gitmek isteyen çok yerine deyiver biz gideriz valla

Canım henüz karar vermedi ama büyük ihtimal gitmeyecek...
Nasıl isterse artık inşallah çok pişman olmaz..
İkinci dönem İtalya gezisi varmış orası daha yakın ben ona hazırlanacığım diyor.:))

Tatlım neler olmuş öyle...Çok geçmiş olsun..Yaşlılık artı hastalık ağır geçiyordur muhakak...
Senin kuzu okulamı başladı.? hangi ara oldu bunlar.
Hayırlısı olsun canım sevindim..
Size kolay gelsin tekrar geçmiş olsun...

Canım benim hayırlı şifalar diliyorum dikkat et kendine..
Bende bayramını kutluyorum..

Yarın yetiştirebildiğim kadar evi elden geçireceğim.:)
Bir sürü işi var yapılacak poffff..

Eğer görüşemezsek hepinize iyi bayramlar diliyorum bir ömür boyu sevdiklerinizle birlikte..
Bayramı hasarsız atlatırız umarım..

herkese merhaba..

yoğun birgün işteyim tüm gün ...bende bu bayram hiç hazırlık heves yok anamdan babamdan ayrıyım ondandır neyse sağlık olsun...

şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun mutlu huzurlu az yemeli geçsin inşallah..

hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...Allah'a emanet olun...

Ebrum haberini bekliyorum teldende olsa girer bakarım...

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklarımmm

enerji dolu , fıkır fıkır , şıkır şıkır bi Aynur karşınızdaaaa

haftaiçi geç kalkmak ve okula gitmemek ne güzell bir duyguymuşşş , üstüne birde kocaya kavuşmak için yola çıkmak varsa dadından yinmiyorrr vallaa

süpersin Toksinim bozmadan devam , o eski Toksin geri gelecek eminimmm

Nursenaaa çok güldürdüm kıızz benii , adama dukan poğaçası götürümüyüm hiç yaavv , ona gayet en yağlısından , en kalorilisinden poğaça ,börek , kek götürecem kii yarassıınnn

Manuuuu senin verdiğinmi başkasımı tam bilemedim ama kaydetmişim word dosyasına ordan buldum , sanırım senin verdiğin tarif
benim ilk ekmeğim felaketti , ikincisi ona nazaran daha iyiydi , bu da fena değil , bakalım giderek düzelecek inşAllahh

canım süt tozu alsana, ekmeğin çine bi kaç kaşık koyarsan kepeğin kokusunuda tadınıda bastırıyo , güzel oluyo

beeenn geldiimm herkeseee iyi geceler kızlaaarr :) bugün kocam geldi çok mutluyum

hadi gözün aydın , darısıda benim kocişime kavuşmama inşAllahhh

canlarııımm güüünayyyydınnnnnn temizlik yapayım akşama misoların kalan tayfasu geliiilerrr çarşı pazara gitmem lazım biraz eksikler varrrr

tatalııı işini hallettimm kaynanacuğuma söledimmm kadayıf sararmısın diye oda saolsun bu aralar iyiyiyiz sararım dedi

Merhabalar kızlar :)

Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Allah hepimize, sevdiklerimizle, neşeli, bol kalabalıklı, az kalorili bayramlar nasip etsin :)

İşten çıktığımdan beri topic'e çok nadir girebiliyorum ne yazık ki, bilgisayarın başına pek geçme fırsatım olmuyor evde. O nedenle belki beni yeni arkadaşlardan çoğu kişi tanımıyor bile ama ben yine de mutlu bir haber vermeye geldim size :)

Kısmetse Şubat ayında nişanlanıyorum
Ayy böyle söyleyince de çok garip geldi, daha ailem haricinde kimse bilmiyor, arkadaşlarıma bile söylemedim :)
Pek böyle nişan düğün evlilik alakam olmadığı için netten bir araştırayım dedim Aman Yarabbiiii ne çok kuralı getirisi götürüsü emeği varmış bu işlerin :) 3 ayda yetişir umarım :)

Böyle işte, bayram öncesi bir de bunun heyecanı sardı beni, sizlerle de paylaşmak istedim.

Tekrar herkese hayırlı bayramlar :)

canım benim tekrardan hoşgeldin , sanada şimdiden iyi bayramlarr

ne güzel bir haber bu , Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşAllaahh

nişan olayı evlilik yolunun ilk adımı olacağı için biraz daha fazla panik yapıyor insan , ama inan kendini sıkıntıya sokacak bi durum yok ,eğer biraz sakin olursanız hayırlısıyla kazasız belasız atlatırsınızz

hayırlı uğurlu olsun tatlımm , ama bence topice girmeye özen göster yada en azından kilolara biraz özen göster , fit bir gelin ol , sonradan benim gibi pişman olma

ben 95-96 kiloyla gelin oldum şuan 82 kiloyum , keşke düğünden önce aklım başıma geleydi diyorum ama malesef geçmişe mazi diyoruzz...

hadi bakalım taze gelinn , yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın , öptümm

Çok güzel,tam bayramlık bir haber oldu.:)
Allah tamamına erdirsin kirazlı şey.:)

canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
uzun sessizliğinin sebebi buymuş demek kolay işler değil ama hayırlı tatlı telaşlar bunlar zevkle yapılır hepsi hiç kafana takma güzelim

herkese hayırlı arifeler :)
temizliğe devam ediyorum ben her ne kadar 1. gün kayınvalidemde 2.gün annemlerde olacaksak da yapmak lazım işleri hemen bayram sonrası günüm de var zaten işleri bitirirsem o zaman da rahat ederim
hava da kapandı yağacak ama son camımı da sileceğim birazdan en azından tozu pisi gitsin sonra yağarsa yağsın bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…