- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
canım benim tekrardan hoşgeldin , sanada şimdiden iyi bayramlarr
ne güzel bir haber bu , Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşAllaahh
nişan olayı evlilik yolunun ilk adımı olacağı için biraz daha fazla panik yapıyor insan , ama inan kendini sıkıntıya sokacak bi durum yok ,eğer biraz sakin olursanız hayırlısıyla kazasız belasız atlatırsınızz
hayırlı uğurlu olsun tatlımm , ama bence topice girmeye özen göster yada en azından kilolara biraz özen göster , fit bir gelin ol , sonradan benim gibi pişman olma
ben 95-96 kiloyla gelin oldum şuan 82 kiloyum , keşke düğünden önce aklım başıma geleydi diyorum ama malesef geçmişe mazi diyoruzz...
hadi bakalım taze gelinn , yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın , öptümm
Çok güzel,tam bayramlık bir haber oldu.:)
Allah tamamına erdirsin kirazlı şey.:)
cherry aslım her daim her türlü desteğe hazırım çeyizinde varsa eksik başlayalım kız çalışmalara sen ilet bana
nişana kadar bence de 80lere in canım boyun da var kuğu gibi süzülürsün aman nefsine uyma yemene içmene dikkat et tatlım
Hahaha Allah razı olsun valla ablacımbizimkiler çeyiz olayını abartmış babam dün diyor ki;
ÇAtal bıçak takımı almana gerek yok sen 2 yaşındayken almıştık biz22 sene önce tencere tava çatal bıçak seti alınır mı ya
Bakalım ablacım bi liste çıkarıp yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım işte bohça falan filan. Kilodan daha fazla düşünmem gereken hiçbişi yok şu aşamada
Gecelik mecelik aldıklarında söyleyeceğim bedeni söyleyip utanıyorum
onu en azından 42 ye çekebilirsem süper olur
Her şeyin hayırlısı olsun, yoksa hepsi gelir geçer bir şekilde bunların :)
Asuman abla seninle de biş görüşemedik ya Ankara'dayız güya
en iyisini yapmışlar valla hepsini bir anda almak yapmak maddi manevi zor
tabii sizinkiler epeyce erkencilermiş ama
bayramda gel kuzum ablanın elini öpmeye de görüşelim
Merhabalar kızlar :)
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Allah hepimize, sevdiklerimizle, neşeli, bol kalabalıklı, az kalorili bayramlar nasip etsin :)
İşten çıktığımdan beri topic'e çok nadir girebiliyorum ne yazık ki, bilgisayarın başına pek geçme fırsatım olmuyor evde. O nedenle belki beni yeni arkadaşlardan çoğu kişi tanımıyor bile ama ben yine de mutlu bir haber vermeye geldim size :)
Kısmetse Şubat ayında nişanlanıyorum
Ayy böyle söyleyince de çok garip geldi, daha ailem haricinde kimse bilmiyor, arkadaşlarıma bile söylemedim :)
Pek böyle nişan düğün evlilik alakam olmadığı için netten bir araştırayım dedim Aman Yarabbiiii ne çok kuralı getirisi götürüsü emeği varmış bu işlerin :) 3 ayda yetişir umarım :)
Böyle işte, bayram öncesi bir de bunun heyecanı sardı beni, sizlerle de paylaşmak istedim.
Tekrar herkese hayırlı bayramlar :)
babaannene cok cok gecmis olsun canim, insallah iyilesir en kisa zamanda
cecocugum bluetooth isini hallette resimlerini yükle gari :) merak ediyoruz baaak
kizlar bende bu aksam ayiptir söylemesi bayram icin icli köfteleri hazir ettim, persembe günü psiircez insallah,
ay ben bunlardan yemeden nasil duracam bilmiyorum
ama gercekten cok dikkat etmeliyiz,
öyle güzel seyler hazirliyorumki, ev cennete dönecek, yemek cenneti
beeenn geldiimm herkeseee iyi geceler kızlaaarr :) bugün kocam geldi çok mutluyum
hayirli geceler kizlarrr
az once kardesimle anlasma yaptik 2013 ayin 1de tarilcaz benden 2.5kg fazla vercek ben kaybedersem 300euro vercem eger kardesim kaybederse ben samsung galaksi s3mini alcak eger vazgecersek 2mislini vercez cok zor geccek benim icin cok dikkat etmeliyim he birde spor yapmaliyim
anlasmayi yaptik tam zamaninda yaptik baklavalari etleri yemicezmi diyor ben zaten yemicektim sen kendine yan dedim
birde benim buyik kiz anne teli alirsan bana havani atma onunki galaksi S3
galaksi S3minisi son model hatta cikmamis yakinda cikcakmis
Günaydın fıstıklarımmm
enerji dolu , fıkır fıkır , şıkır şıkır bi Aynur karşınızdaaaa
haftaiçi geç kalkmak ve okula gitmemek ne güzell bir duyguymuşşş , üstüne birde kocaya kavuşmak için yola çıkmak varsa dadından yinmiyorrr vallaa
süpersin Toksinim bozmadan devam , o eski Toksin geri gelecek eminimmm
Nursenaaa çok güldürdüm kıızz benii , adama dukan poğaçası götürümüyüm hiç yaavv , ona gayet en yağlısından , en kalorilisinden poğaça ,börek , kek götürecem kii yarassıınnn
Manuuuu senin verdiğinmi başkasımı tam bilemedim ama kaydetmişim word dosyasına ordan buldum , sanırım senin verdiğin tarif
benim ilk ekmeğim felaketti , ikincisi ona nazaran daha iyiydi , bu da fena değil , bakalım giderek düzelecek inşAllahh
canım süt tozu alsana, ekmeğin çine bi kaç kaşık koyarsan kepeğin kokusunuda tadınıda bastırıyo , güzel oluyo
Merhabalar kızlar :)
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Allah hepimize, sevdiklerimizle, neşeli, bol kalabalıklı, az kalorili bayramlar nasip etsin :)
İşten çıktığımdan beri topic'e çok nadir girebiliyorum ne yazık ki, bilgisayarın başına pek geçme fırsatım olmuyor evde. O nedenle belki beni yeni arkadaşlardan çoğu kişi tanımıyor bile ama ben yine de mutlu bir haber vermeye geldim size :)
Kısmetse Şubat ayında nişanlanıyorum
Ayy böyle söyleyince de çok garip geldi, daha ailem haricinde kimse bilmiyor, arkadaşlarıma bile söylemedim :)
Pek böyle nişan düğün evlilik alakam olmadığı için netten bir araştırayım dedim Aman Yarabbiiii ne çok kuralı getirisi götürüsü emeği varmış bu işlerin :) 3 ayda yetişir umarım :)
Böyle işte, bayram öncesi bir de bunun heyecanı sardı beni, sizlerle de paylaşmak istedim.
Tekrar herkese hayırlı bayramlar :)
İyi akşamlar herkese
Çok şükür muayenemiz iyi geçti.Duyduk kalp atışlarını mucizeminEşim de yanımdaydı çok duygulandık.Allah'a şükür herşey yolundaymış.Bir problem yok dedi doktor.Gelişmiş de bayağı Yolculuk yok ağır kaldırmak yok dikkatli olucaksın iğneleri ilaçları aksatma dedi.Uçuyodum havalarda çıktığımda.İlk defa kalp atışı duydum
Sizlere de haber vereyim dedim.Eşimin dayısına geldik net varmış hemen yazayım dedim.Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bayram sonu iş başı yapıcam ben.Hepinizi çok seviyorum.Hayırlı akşamlar...
İyi akşamlar herkese
Çok şükür muayenemiz iyi geçti.Duyduk kalp atışlarını mucizeminEşim de yanımdaydı çok duygulandık.Allah'a şükür herşey yolundaymış.Bir problem yok dedi doktor.Gelişmiş de bayağı Yolculuk yok ağır kaldırmak yok dikkatli olucaksın iğneleri ilaçları aksatma dedi.Uçuyodum havalarda çıktığımda.İlk defa kalp atışı duydum
Sizlere de haber vereyim dedim.Eşimin dayısına geldik net varmış hemen yazayım dedim.Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bayram sonu iş başı yapıcam ben.Hepinizi çok seviyorum.Hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?