Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amiiiin çok çok çoook teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınız için

Benden çok annem panik oldu yoksa ben gayet sakindim de sonra bana da iletti sağolsun paniğini Halbuki abim evlendi 2,5 sene önce idmanlı aslında annem ama ondan daha da heyecanlı bu sefer benim minik kuşum

Evet en önemli konu kilo :26: İlişkinin en başından beri kilo vermeye çabaladıkça iyice elime yüzüme bulaştırdım utanmadan kilo aldım bir de
İşte bir ara yazmıştım Karatay Diyetini uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince 1 aydır, yaklaşık 5 kilo verdim aralarda kaçamaklar yaparak ama çok memnunum.
Yüzmeye flan da gidiyorum ama bu sefer ya verdim ya verdim başka çarem yok :18:

Şimdi 105 civarıyım yaklaşık 3,5 ayda 15-20 kilo civarı bişi verebilmem en azından 80 küsürleri görebilmem lazım :18:
Nişanı öyle atlatsam düğüne kadar da kalanını vermeye çalışırım. Ama bu nişana kadar gidecek olan çok önemli
Tombik gelin olmak istemiyorum Erkek arkadaşım normal kiloda azcık kilolu olsa belki ordan yırtabilirdim ama anası gibi durmak istemiyorum yanında

İşler ciddiye binince olayın ciddiyetinin farkına vardım valla :44:

Dua edin benim için kızlar, nişan dönemine en azından balık etin azcık üzerinde kıvamında gireyim

Haklısınız topiğe de girmeye çalışayım. Bitireyim ben şu işi

Gerekirse tüm topiğe telefon numaramı veririm beni uyarmanız için

Çok güzel,tam bayramlık bir haber oldu.:)
Allah tamamına erdirsin kirazlı şey.:)

YENA ve Asuman ablacım çoook teşekkür ederim ya sizlerden de yardım alırım bazı aşamalarda inşallah

Evli, mutlu, çocuklular idolümüz tabi

bebişler bana pazartesiye kadar müsade

şimdiden herkesin Mübarek Kurban Bayramı kutlu ve mutlu olsun

herkes için bayram tadında bir bayram olsun , sakın haa cıssları fazla kaçırmayın , sadece tadına bakın tamammı

hepinizi kocaman öpüyorum & seviyorumm

Allaha emanet olunn ....

cherry aslım her daim her türlü desteğe hazırım çeyizinde varsa eksik başlayalım kız çalışmalara sen ilet bana
nişana kadar bence de 80lere in canım boyun da var kuğu gibi süzülürsün aman nefsine uyma yemene içmene dikkat et tatlım

Hahaha Allah razı olsun valla ablacım bizimkiler çeyiz olayını abartmış babam dün diyor ki;

ÇAtal bıçak takımı almana gerek yok sen 2 yaşındayken almıştık biz 22 sene önce tencere tava çatal bıçak seti alınır mı ya

Bakalım ablacım bi liste çıkarıp yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım işte bohça falan filan. Kilodan daha fazla düşünmem gereken hiçbişi yok şu aşamada

Gecelik mecelik aldıklarında söyleyeceğim bedeni söyleyip utanıyorum
onu en azından 42 ye çekebilirsem süper olur

Her şeyin hayırlısı olsun, yoksa hepsi gelir geçer bir şekilde bunların :)

Asuman abla seninle de biş görüşemedik ya Ankara'dayız güya

en iyisini yapmışlar valla hepsini bir anda almak yapmak maddi manevi zor
tabii sizinkiler epeyce erkencilermiş ama
bayramda gel kuzum ablanın elini öpmeye de görüşelim

en iyisini yapmışlar valla hepsini bir anda almak yapmak maddi manevi zor
tabii sizinkiler epeyce erkencilermiş ama
bayramda gel kuzum ablanın elini öpmeye de görüşelim

Bu bayram telaşlı bayram ablacım ya :) Şimdi aradan çıkıp sürpriz yapmayayım size onca işin gücün arasında. Bayramdan sonra mutlaka görüşelim ama inşallah hatta Ankarada başka kimler varsa hep beraber toplanabiliriz :)

cnm rabbim tamina erdirsin tekrar hosgeldin

chickpeas yenacim umutcum hepiniz gule gule gidip gelin baklavalardan uzak durun simdiden bayramlarinizi kutlarim kizlarrr

Son düzenleme:
Kimsecikler yok herkes temizlik ve hazirlik derdinde sanirim,
bende aynen öyle :))
asuman ablacim bende gecen gün annemle benim odanin perdelerini yikadik taktik, pek ütü istemiyorlar, yikayip taktik valla hemen,
bide camlari sildik, ay nefret ediyorum cam silmekten
Bizde sarmalar sarildi, börekler hazirlandi, hepsi pismeye hazir,
tatlilarida aksam hazirlicam,
yarinda et filan kavrulur tabi, ay ne cabuk bayram geldi yaaaaaaa

hepinizin bayrami mübarek olsun canlarim, büyüklerimin ellerinden, kücüklerimin gözlerinden öperim

Anammm bugün in cin top oynuyor yine tabi bayrama bir kala herkes son hazırlıklarda

Bizde çok şükür mezarlık ziyaretimizide yaptık
Gitmeden abdest alıp mezarın başında yasin okudum hemen gitmeden evvel tülbenti boynuma dolamıştım fular gibi eşimin inanılmaz hoşuna gitmiş ne güzel olmuşsun sen öyle dedi
Kendine bir kaç tane öyle fular alsana dedi hatta şansa mezarlık dönüşü bayrampaşadaki mavi jeansin fabrika satış mağazasının önünden geçiyorduk baktık baya bir indirim var orayada uğradık ve şansa çok uygun fular buldum iki tane biri sarı biri siyah beyaz

Giderken Kv ve eşimin halasıda bizimle geldi, tabi kv yine annesinden şikayet edip durdu eşimin halasıda eee herkes yaptıklarının karşılığını çekiyor dedi Rahmetli Kpye az bağırmıyordu geçmişte şimdi aynısını kendi annesi ona yapıyor.
ASlında ne kadar acı devamlı şikayet devamlı kavga gürültü.
Yarın sabah kahvaltıya 9da eşimin Anannesinin evine gideceğiz. Dedim çok erken yaw şunu 10 yapsaydık Kv hemen söylenmeye başladı yok işte bir günde öğlene kadar yatma falan diye
Daha bugünden yarınki kahvaltının gerginliğini yaşıyorum resmen :26: Allahtan eşimin Teyze çocuklarıda gelecekmiş kahvaltıyada biraz daha neşeli olur inşallah. Tabi ben mecbur yine sabah 6da kalkıcağım eşimi camiye gönderir göndermez artık direk saçımla başımla uğraşmaya başlarım ancak

Yarın girebilirmiyim bilmiyorum ama olurda fırsat bulamazsam diye;

İnşallah Bayramda hepiniz çok iyi vakit geçirir fazla kalori almadan atlatırsınız
Nice mutlu, huzurlu ve az kilolu bayramlar geçiririz inşallah....Aminnnnnnnn

İnşallah canım inşallahhhhhhhhh bakalım bir yarını atlatayımda sonra aldırırım

Kız okadar şey yaptıktan sonra hangi birinden kaçacaksın
İnşallah en az hasarla atlatırsın canım

beeenn geldiimm herkeseee iyi geceler kızlaaarr :) bugün kocam geldi çok mutluyum

Hadi gözün aydın
Allah bir daha ayırmasın canım
Sana bu bayram çifte bayram olmuş

Hadi bakalım gazan mübarek olsun canım
Eminim sen bu iddayı çok rahat kazanırsın Dediğin gibi sporuda dahil et hatta trampolinde biraz fazladan zıpla ve kap şu telefonu
Nasılsa kilo verme konusunda hepimize örneksin ve neyi nasıl yapacağını biliyorsun inşallah sen kazanırsın :122: :122: :122:

Canım sana hayırlı yolculuklar
Şimdiden iyi bayramlar sanada İnşallah süper vakit geçirir dönersin canım benim
Eniştemize de çok selam söyle sıksın dişini döndüğünde afeti - devran evde onu karşılayacaktır Artık ondan sonra bebek mi gelir yoksa ikinci balayınamı çıkarsınız bilemem

Canım birde süt tozu demişsin ya aslında bir çok yere baktım ama süt tozunu bulamadım hep krema olarak var oda benim aradığım değil. Bakalım yarın bende sana verdiğim tarifi yapacağım kendime sonuçta bir yerden 2 kaşık yulaf kepeğini tüketmem lazım bari poğça içinde kaynasında kahvaltıda 1er tane yer bir kaç gün düşünmem
Dediğin gibi deneye deneye yapacağız
Ben ilk fırsatta şu splenda dan da alacağım kıycam paraya bari dukanın bir sürü tatlı tarifi var çok canım isterse az da olsa yaparımda zararı olmaz
Bugün yine suya asılamadım pek koşturmaktan ama şimdi akşama kadar acısını çıkartırım diye düşünüyorum yoksa yine verdiğimi ödem olarak da olsa geri almim

Canım seninde bayramın mübarek olsun
Bu arada hayırlı uğurlu olsun
Rabbim tamamına erdirsin canım inşallah çok çok mutlu olursunuz
Kiloları dert etme eminim sen düğüne kadar baya bir zayıflarsın yeterki iste birde o koşuşturmada da biraz gider
Eş adayınada söyle az yesin bari ortada buluşun
Eminim çok güzel bir gelin olacaksındır

slm kızarrr çarşıdan geldikk yenii yorgunluk çayımı yudumluyorummm yaprak sarıcam birazdan bi geçmişi okudum herkez yoğunn

cherry_pie

lütfennnn düğüne kadar zayıfla bende 73 le evlendimm amma keşke daha ince olsaymışımmm resimlere bakınca üzülüyorum yaneee

gecelik bedeni hakkaten utanıyo insan alışverişte benim takkelerle baya dalga geçmişler bohçada ne kadan iri falan diye o zaman zoruma gittti amma şimdi zayıfladıkca hoşuma gidiyo her yanı küçülüyo insanın burdan kaybolma bidaha düğüne kadar verirriz inşallah

Kızlar ben kaçtım

Birazdan eşim gelir akşam yemeğimiz yiyelimde ondan sonra kaşımla gözümle biraz meşgul olayım
Tek kaş geçirmim bayramı

Daha sonra fırsatım olursa uğrarım
Yemekten sonra küçük cadıyı yıkıyayımda geç olmadan sonra diğerleri banyo sırasına girer en son ben duşumu alır yatarım erkenden malum bayram günü erken kalkılır

Hepinizi kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Tomurcukkkk canım olurda meryemi ararsan benden çok çok selam söyle canım
Bebişimize de çok iyi bak
Senide merak ettim ama olmadı gece girer bir daha bakarım haber varmı diye Çatlarım yoksa

Merhabalar cümleten:) Yarın ola ki yoğunluktan giremezsem diye herkese iyi bayramlaaaarrr diyeyim önce:)

Cherry_pie sizi ilk kez burda görüyorum, nişanlanıyormuşsunuz hayırlı olsun, inşallah tamamı olur, çok mutluluklar diliyorum. Nişanınıza kadar umarım enn az 80 kiloya düşersiniz, eminim yapacaksınızdır, isteyince olmayacak bir şey yok yeter ki kararlı olalım dimi:) Buradan kopmayın çünkü burdan 5 gün dahi ayrı kalınsa insan hedeflerini unutacak duruma geliyor, vallahi hep diyorum nimet burası nimeett:) Hatta ben de şubat ayının sonuna kadar 80 kiloya düşmek istiyorum, beraber vericez bu kiloları:)

Akşam sarma yapıcam, Allah'ım babam da almış da almış nasılsa kendisi sarmıyor tuzu kuru tabiii:84: Neyse ki seviyorum uğraşmayı, vakit geçiririm ama belim ağrıyor yahu sürekli aynı şekilde durunca. Tatlı da yapayım da misafirlerin azcık midesi bayram etsin aşırı güzel yaparım dermişim Allah'ım bu bayramda kk üyelerinin hiçbiri bir gram dahi almaz da aksine verir innşşallahh diyip arife gün duamı da ettim tamamdır:)

İyi akşamlar herkese

Çok şükür muayenemiz iyi geçti.Duyduk kalp atışlarını mucizemin Eşim de yanımdaydı çok duygulandık.Allah'a şükür herşey yolundaymış.Bir problem yok dedi doktor.Gelişmiş de bayağı Yolculuk yok ağır kaldırmak yok dikkatli olucaksın iğneleri ilaçları aksatma dedi.Uçuyodum havalarda çıktığımda.İlk defa kalp atışı duydum
Sizlere de haber vereyim dedim.Eşimin dayısına geldik net varmış hemen yazayım dedim.Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bayram sonu iş başı yapıcam ben.Hepinizi çok seviyorum.Hayırlı akşamlar...

Bende seni merak ettimde bir daha bakayım dedim
Rabbimme şükürler olsun ki hayırlı haberlerle gelmişsin
Doktorun de dediği gibi kendine çok ama çok iyi bak ve mümkünse ani harket bile yapma
İnşallah sağ sağlim kuzucuğunu kuçağına almayı Rabbim nasip eder....Aminnnnnnnnnn
Darısı Meryemciğimin ve Adaşım Banununda başına...Aminnnnnnnnnnnnnn
Tabi dileyen herkesin

bugun cok ama cok gec kalktıgım için kendime cok ama cok kızdım
saat 12 bucukta uyandım
kalkınca domates salatalık lorla yapılmıs keten tohumlu cavdar ekmegine sandviç ve yanında 1 bardak çay
saat 5 gibi 1 elma yedim
saat 8dede 1 tabak bamya yemegi yanında salata ve 1 dilim ekmek yedim
1 litre su içtim

Herkese mutlu bayramlar umarım bayram dönüşü hiiiç kilo almamış yediğimiz şekerler tatlılar etler yaramammış mutluluğumuza mutluluk katılmış olur :))

cherry_pie seni çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş istediğin kiloda güzel bir gelin olursun..

İyi bayramlar.

cnm cok sevindim rabbim kucagina hayirlisiyla almaya nasip etsin aminnn kalp atislarini duymak insani cok duygulaniyor
bayramin kutlu olsun kendine ve bebise dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…